Anaboliset steroidit pakkotoisto man

Dopingin käyttö Quote Post by porter » Käyttänyt olen nostaakseni suorituskykyäni voimailussa. Injektoinnissa 4x0,7cm neula on hyvä, ampullista voi vaikka imea 4x1,2cm neulalla jos haluaa öljyt nopeemmin ruiskuun.

Dopingin käyttö Quote Post by Kottonmouth » No ei vaan minäkin ilmoitaudun "asiantuntijana", tosin tuskin tästä juuri mitään keskustelua aikaan saadaan. Dopingin käyttö Quote Post by testeri » En kadu mitään mitä olen tehnyt. Kadun vain sitä mitä en ole vielä kerennyt tekemään. Dopingin käyttö Quote Post by Olio » Ei mut itse asiaan oon nähny frendei ketkä on horkkaa vedelly ja kilahdellu ja sit niist tuli luurankoi..

Järkevillä annostuksilla ja maltilla eteenpäin! Tapauksia jotka on 20v roinannut ja olleet kovia, nyt 10v roinaamatta ja ovat edelleen isoja ja lihaksikkaita miehiä.

Se on sitä lahjakkkuutta, ei lahjattomasta tule kovaa edes horkuilla. Dopingin käyttö Quote Post by seppo » Ja sen jutun laittamisee ettei tuu sairaalareissua. Mulla oli onneks mestaroimassa sellane joka oli tehny ennenki. Ja sitä ampullin avaamista ku en muista ollenkaa. Siin ei o mitää korkkia. Sirut jäävät märkään paperiin. Sitten vielä pyyheliina ympärille ja naps poikki. Parhaat lyöntipaikat ehdottomasti pakarat. Ryssät on roinamaailmassa sama, kuin vaikka jarrujen maailmassa kodeiini.

Niillä moni ottaa sen kevyen ensikosketuksen noihin kemikaaleihin. Roinissa on helvetisti kovempi plasebo efekti ,kuin vaikka huumeissa. Moni saattaa saada esim täysin feikeillä roinilla todella kivan boostin treeneihin. Itse en roinaa ole koskaan vetänyt, mutta aiheesta on tullut opiskeltua massiivisia tietomääriä, ja monen kaverin käyttäessä käytännönläheinen näkemys asiaan löytyy melko vahvasti.

Suurin syy siihen, miksi itse en vedä roinaa, on se että ei tarvitse olla kummoinen sherlock ymmärtääkseen oraalisten steroidien järjettömän kuormituksen maksalle porukka on saanut maksaansa jos jonkinlaista damagea. Yhden heebon maksa tilttasi 12v roinauksen jälkeen totaalisesi ja maksasta löytyi kananmunan kokoisia kraatereita , ja kun tähän vielä yhdistää muut kemikaalit niin ei tunnu järkevältä. Silti moni kiskoo testoa perseeseen pakaraan ja heittää joka aamu thaikkuja naamariin, ja luulee kasvavansa.

Vetää salilla paskalla ohjelmalla, syö ihan mitä sattuu ja luulee oikeasti kasvavansa, vaikka tosiasiassa se lyhyessä ajassa saatu massa on pelkkää nestepöhöä. Hyvin hyvin yleistä on myös se, että kuurin loputtua ei se treenaaminen enää napostelekkaan, ja pidetään taukoa roinan ohella myös treeneistä siihen asti, että pallit on alkaneet taas toimia omillaan.

Hyypiö , Telaketju , Ton and 6 others like this. Edit nyt vitun rankkaa, ei pitanyt avautua tasta megamassin muodonmuutoksesta Eikun vittu joo, ihan Vitun paheeta juttua on noista fledoista. Levroni dwarffaa makea kuvassa ihan kunnolla. Mikä on laadukas stereoidi? Miten se itse stereoidi eroaa, kun se erotellaan esteristä johon se on sidottu?

Kuwaitissa steroidit on laillisia, joten ne tullee kunnollisilta valmistajilta. Pimeän markettien kamat on laimennettuja ja sisältää epäpuhtauksia. Toiseksi suurin ryhmä olivat 25—34 v miehet, keistä käyttäneitä oli 2. Käyttö on myös suhteellisen yleistä Skandinaviassa , Brasiliassa , Euroopassa ja Isossa-Britanniassa.

Itä-Aasiassa käyttö on harvinaista. Useimmat ammattiurheilijat käyttävät elämänsä aikana anabolisia steroideja alle vuoden. Anabolisia steroideja saatetaan antaa doping-aineena eläimille kuten kilpahevosille. Miesmäisiä piirteitä aikaansaavat vaikutukset on lueteltu seuraavassa kappaleessa sivuvaikutuksiin vaikka ne voivat sukupuolenvaihdoksessa toivottuja.

Yleisiä ja käyttötarkoituksesta riippuen toivottuja vaikutuksia ovat lihasten nopea kasvu, voimakkuuden lisääntyminen, oman kehon lihasmassan ja voiman normaalin ylärajan ylitys, kehonkoostumuksen parantuminen rasvaisesta lihaksikkaaksi, [41] kestävyyden parantuminen, palautumisen nopeutuminen urheilusuorituksesta ja urheiluvammasta , liikunnan lihasvaurioiden väheneminen, kivun keston parantuminen, luutiheyden kasvu luuston keston parantuminen , veren hapenottokyvyn kasvu punasolujen lisääntymisen kautta veren hematokriitin ja hemoglobiinin kasvu , lisääntynyt rasvanpoltto lipolyysi ja kehon glykogeenivarastojen lisääntyminen.

Alla on lueteltu joitakin anabolisten steroidien käyttöön selkeästi tai todennäköisesti liittyviä sivuvaikutuksia, joista kaikki eivät kuitenkaan ole yleisiä vaikutuksia. Erittäin yleisiä sivuvaikutuksia ovat akne , rintojen kehittyminen miehille gynekomastia ja kuurin loppua kohden seksuaalisten halujen väliaikainen vähentyminen.

Steroidien avulla saatu lihasmassa ja voimatasot alkavat hävitä kuurin loputtua. Rintojen kehittyminen voi olla kivuliasta. Häiriintyminen johtaa muutokseen kehon testosteroni-estrogeeni -tasapainossa estrogeenien suuntaan.

Monet anabolisten steroidien käyttäjistä ottavat rintojen kehittymisen estämiseksi antiestrogeenejä estrogeenireseptorien salpaajia , kuten tamoksifeeniä ja klomifeeniä [5] tai toisella tapaa vaikuttavaa anastrotsolia. Akne johtuu talirauhasten lisääntyneestä taliöljyn erityksestä. Akne voi olla hyvin voimakasta ja sitä esiintyy erityisesti rinnassa, selässä ja kasvoissa.

Hedelmättömyys voi alkaa noin kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta. Se johtuu kehon oman testosteronin tuotannon vähenemisestä miehillä ja gonadotropiinien naisilla, mutta myös muista sivuvaikutuksista, kuten impotenssista.

Lääkehoito ai yleensä ole välttämätöntä. Hedelmättömyys kestää käytön lopettamisesta kuukausista hieman yli vuoteen. Käytettäessä testosteronia anabolisena steroidina sen pelkistyminen dihydrotestosteroniksi DHT 5α-reduktaasi entsyymillä voi ennenaikaistaa kaljuuntumista , niillä, keillä siihen on perinnöllinen taipumus.

Testosteroni itsessään voi aiheuttaa kaljuuntumista naisilla. Estäjiä käytetään vain testosteronin, sen estereiden, metyylitestosteronin ja fluoksimesteronin kanssa. Stanotsololin tai muiden vastaavanlaisten aineiden käytön yhteydessä estäjillä ei ole vaikutusta, koska ne eivät metabolisoidu DHT: Maksan toiminnan ongelmia esiintyy lähinnä vain 17α- alkyloituja anabolisia steroideja käyttävillä. GSH toimii haitallisilta radikaali -yhdisteiltä suojaavana aineena, joita muodostuu kehossa jatkuvasti.

GSH vähenemisestä seuraa happi- ja typpiradikaalien määrän lisääntyminen maksassa. Nämä aiheuttavat nekroottista maksasolujen kuolemaa ja ohjelmoitua solukuolemaa. Muut steroidien käyttöön liittyvät maksan ongelmat aiheutuvat pitkälti tuntemattomilla mekanismeilla. Maksan verikertymät peliosis hepatis ja maksakasvaimet ovat harvinaisia, mutta todennäköisyys saada kasvaimia suurenee mitä pidempään käyttö jatkuu. Anabolisia steroideja lääkkeenä käyttäneet ja kolestaasiin kuolleet ovat olleet lähinnä vanhoja ja heikkoja ihmisiä, joten havaittu yhteys steroidien käytön ja kolestaasin välillä ei ole välttämättä kovin vakuuttava.

Likaisten anabolisten steroidien käyttöön tai epähygieeniseen käyttötapaan lihaspistoksin liittyy infektion riski esim. Pistäminen voi myös tapahtua väärin: Adolf Butenandt eristi ja kuvaili androsteronin , heikon mieshormonin, 15 litrasta ihmisvirtsaa. Hormonina vahvemman testosteronin kuvaili Enrest Lacquer eristettyään sitä 10 mg kg määrästä härän kiveksistä Amsterdamissa. Samana vuonna sen syntetisoivat toisistaan riippumatta A.

Butenandt Göttingenissä ja viikkoa myöhemmin Leopold Ružička Baselissa. Pian synteesien julkaisun jälkeen testosteronia alettiin käyttämään ihon alaisina pelletteinä ja pistoksina, johtuen sen toimimattomuudesta nieltynä.

Myös muita anabolisia steroideja otettiin käyttöön. Joitakin, kuten 17α-metyylitestosteronia käytettiin suun kautta, mutta tämän aineen laaja käyttö lopetettiin pian sen maksaa vaurioittavan vaikutuksen vuoksi. Aineita alettiin käyttämään miesten sukupuolielinten alikehittyneisyyden hypogonadismin eri muotojen hoitoon.

Steroideja käyttivät tiettävästi ensimmäisinä maailmassa lihasmassan lisäämiseen luvun lopulla USA: Anabolisten steroidien urheilukäytön edelläkävijänä myöhemmin toiminut lääkäri John Bosley Ziegler kuvaili tuolloin neuvostoliittolaisten testosteronin käyttöä Wienissä järjestetyissä painonnoston maailmanmestaruuskilpailuissa.

Kiellot urheilulajeissa ja dopingtestaus johtivat uusien steroidin johdannaisten kehittämiseen, joita standardisoidut suppeat testit eivät pystyisi havaitsemaan. Yleisesti lääkkeinä käytettyjä anabolisia steroideja ovat mm. Muita aineita ovat stanotsololi , metandienoni. On myös designersteroideja, joita ei käytetä lääketieteessä.

Näistä esimerkkejä ovat trenbolonienanthaatti, desoksimetyylitestosteroni, tetrahydrogestrinoni ja metyylistenboloni. Lihasmassan lisäykseen yleisesti suun kautta käytettyjä anabolisia steroideja ovat mm. Lihaspistoksin otettuja ovat mm. Alla on esimerkkejä anabolisista steroideista suluissa olevine CAS-numeroineen.

Lista on epätäydellinen ja anabolisia steroideja tunnetaan tuhansia. Maksalle verrattain haitaton testosteroni vasemmalla ja sen maksalle haitallinen 17α-alkyloitu muoto, 17α-metyylitestosteroni oikealla.

Ainoa ero molekyyleissä on hiileen numero 17 lisätty metyyliryhmä. Anaboliset steroidit ja terveys Duodecim - Terveyskirjasto. Effects of androgenic-anabolic steroids in athletes. Sports Medicine Auckland, N. Anabolic steroids abuse and male infertility. Basic and Clinical Andrology , 6. Addiction Abingdon, England , joulukuu , nro 12, s. Pharmacology of anabolic steroids. British Journal of Pharmacology , kesäkuu , nro 3, s.

Veterinary medicines and competition animals: Handbook of Experimental Pharmacology , , nro , s.

Anaboliset steroidit pakkotoisto man -

Painonnosto on myös olympialaji, toisin kuin voimanosto. Se on omaa tyhmyyttään jos niissä joku kärähtää, kun näytä pillu seksiseuraa seinäjoelta tarkkaan määrittää milloin mikäkin aine on poistunut elimistöstä. Minun mielestä paras on kattoa vuosittain kauden keskiarvotuloksia eri lajien arvokisoissa, kuin voittotulosta. This is exactly what track-and-field athletes who are subjected to Olympic training. Miksi kehitystä paranneltaessa ei muka käytäisi jossain harmaalla design-puolella? Tärkeä aihe, mutta hyvin haastava aihe kirjoittaa sortumatta tietämättömyyteen, tuomitsevuuteen jne. Kuten talvilajeissa erityisesti Norja.

Testosteronilla ja anabolisilla steroideilla on myös vaikutuksia keskushermostoon. Niiden vaikutuskohdat aivoissa ovat läheisessä yhteydessä mielialaa, seksuaalisuutta ja aggressiivisuutta sääteleviin keskuksiin [10]. Ylisuuria annoksia testosteronia ja anabolisia steroideja käyttävistä henkilöistä 20—30 prosentilla ilmenee steroidijakson aikana selviä psykiatrisen tautiluokituksen kriteerit täyttäviä mielialahäiriöitä, kuten masentuneisuutta, ahdistuneisuutta, psykoottisia reaktioita aistiharhoineen, hypomaniaa sekä kognitiivisen suoritustason heikkenemistä [2, 4, 6].

Noin 30 prosentilla anabolisia steroideja yliannoksin käyttävistä henkilöistä ilmenee käytön aikana aggressiivisuutta, vihamielisyyttä ja ärtyvyyttä. Useiden tapausselostusten perusteella hormonit heikentävät impulssikontrollia [6]. Lääketieteellisessä kirjallisuudessa on kuvattu muun muassa tapauksia, joissa aiemmin psyykkisesti tasapainoiset henkilöt ovat hormonikuurin aloitettuaan muuttuneet väkivaltaisiksi.

Suomalaisen väestöpohjaisen tutkimuksen mukaan anabolisten steroidien ja testosteronin väärinkäyttäjien riski kuolla ennenaikaisesti on 4,6-kertainen verrokkiryhmään verrattuna [11]. Abuse of anabolic androgenic steroids and related substances in sport and exercise. Current Opinion in Pharmacology 4: Abuse of Supraphysiologic Doses of Anabolic Steroids.

Southern Medical Journal Suorituskykyyn vaikuttavien aineiden väärinkäyttö. Voimaharjoittelussa käytettävien anabolisten aineiden haitat. Concomitant abuse of anabolic androgenic steroids and human chorion gonadotropin impairs spermatogenesis in power athletes. International Journal of Sports Medicine Long-term psychiatric and medical consequences of anabolic—androgenic steroid abuse: A looming public health concern? Drug and Alcohol Dependence Cardiovascular findings in power athletes abusing anabolic androgenic steroids.

Sudden unexpected death in a female fitness athlete, with a possible connection to the use of anabolic androgenic steroids AAS and ephedrine. Forensic Science International Steroid use and long-term health risks in former athletes. Sports Medicine 32 2: Medical Science Monitor 11 4: Increased premature mortality of competitive powerlifters suspected to have used anabolic agents. Olet täällä Dopinglinkki » Doping » Anaboliset steroidit ja testosteroni.

Anaboliset steroidit ja testosteroni. Lääketieteellinen käyttö Anaboliset steroidit ja testosteroni ovat reseptilääkkeitä, joiden käyttö on sallittu ainoastaan lääkeviranomaisten vahvistamien sairauksien hoitoon.

Dopingkäyttö Sekä testosteroni että anaboliset steroidit ovat rikoslain mukaisia dopingaineita. Toki kg rive ja kg kyykky esimerkiksi on keskivertoa huomattavasti enemmän keihäänheittäjälle suoritustekniikasta riippumatta. Se kun nyt ei vaan niin mene keihäässäkään jossa lähtönopeuteen vaikuttaa paljon muut tekijät kuin raaka voima, että tulos paranisi juurikaan vaikka voimaa saisi doupilla lisää. Zelezny oli hoikka mies, etukyykkäsi kiloa ja tempaisi mutta ME on hallussa vieläkin.

Lajiriippuvaista yleensäkin miten paljon doupista voisi edes teoriassa hyötyä. Eittämättä Seppo korjasi rikkinäistä ja loukkaantumisista kärsinyttä kroppaansa runsaalla voimaharjoittelulla, mutta ei se keihäskaari ole pidentynyt samassa suhteessa kuin voimatasot. Tuo menee jo ihan fysiikan sääntöjenkin mukaan noin. Ja keihäänheittäjä tietää sen käytännön kautta, että lisääntyneestä voimasta saa tavallaan vain osan hyödynnettyä.

Jos tätä ei ymmärrä, niin ei ole oikein edellytyksiä tällaisista asioista keskustella. Mutta luulen, että sinä Siima ymmärrät, et vaan voinut tuota itse sanoa, koska se olisi vienyt joiltakin painokkailta argumenteiltasi pohjaa pois.

Ja voi olla totta, että Suomen nykyinen kova dopingvalvonta tarkoittaa sitä, että suomalaisia ei missään lajeissa paljon huipulla tulla enää näkemään. Jos Pitkämäki on natu, niin on kyllä aivan karmea lahjakkuus se ukko. Thorkildsenin puhtauteen en jaksa uskoa alkuunkaan.

Olisi täysin eriasia jos keppiä nakattaisi paikaltaan. Tottakai keihään "työntövoimaa" on lisättävä sitä enemmän saman lisäpituuden saavuttamiseen, mitä pidempiä heitot ovat eli käytännössä mitä kovempi on keihään lähtönopeus.

Ilmanvastus kuitenkin kasvaa nopeuden neliössä. Pitkämäkeä kun ei tunne tai taustoja ei tiedä, niin ei voi sanoa hänen metodeistaan yhtään mitään, mutta kyllä minun mielestä teoriassa puhdas voisi olla. Pitkämäkikin on pitkään ja hoikkaan ruumiinrakenteeseen nähden kyllä erityisen vahva kaveri, Thorkildsen vielä huomattavasti vahvempi, tosin ruumiinrakennekin on hiukan jytkympi. Pitkämäki kuitenkin on Suomessa ADT: Kyllähän suomalaiset voi urheilussa menestyä, mutta niinkuin on jo nähty niin kyllä se menestys on siirtymässä kovista fysiikkalajeista enemmän taitolajeihin.

Lumilautailu, mäkihyppy tässä perinteitäkin ym. Keihäässä varmasti on etua Suomen perinteistä kun kyseessä ns. Itse olen d-testauksesta sitä mieltä, että vain harjoituskauden testeillä eli yllätystesteillä on merkitystä, kilpailutestit on vain älykkyystesti. Se on omaa tyhmyyttään jos niissä joku kärähtää, kun voi tarkkaan määrittää milloin mikäkin aine on poistunut elimistöstä.

Minusta nuo Sotshin olympiakisat oli ehkä ensimmäinen osoitus, että paatuneimmatkin douppivaltiot pelkäsi, kun maailmancupeissa ynnämuissa pyörineet suomalaiset olivatkin kärjessä yllättäen ja norjalaisten suksi ei enää luistanutkaan ollenkaan, vaikka aiempina vuosina pystyivät leikittelemään kilpailuissa voittaakseen.

Ja ne norjalaisselitykset että joka kisaan epäonnistui voitelu ym. Siellä ammattiryhmä huoltamassa niitä suksia, ei joka kisaan voi epäonnistuminen sattua. Tuo näytteiden säilyttäminen vuosia ja jälkikäteen tehtävät uudet analyysit on yllättävän hyvä ja uudehko menetelmä niille maille, joilla on maine varjeltavanaan.

Kuten talvilajeissa erityisesti Norja. Joo ja luullakseni EPO ja kasvu on vieläkin kestävyysurheilussa ainakin ne ongelma-aineet, kun nykytesteillä nämä aineet näkyy vain jotakin vuorokautta testissä, eli testiajankohta on osuttava nappiin jotta näiden aineiden käyttäjä voisi kärähtää.

Ja se taitaa veritesti olla, mistä nämä aineet voidaan jäljittää, mutta kestävyysurheilussa kait nykyään suuri osa testeistä on veritestejä. Voimailun tyyppisissä lajeissa suuri osa on virtsatestejä, kuitenkin kaveriltani otettiin veritesti voitettuaan nuorten maailmanmestaruuden penkkipunnerruksessa. Kasvuhan on ainakin niin kallista ja taitaa epokin suht arvokasta olla, että siellä sitten on ammattilaiset ja rahoitus taustalla jos näiden kanssa läträtään.

Valtiojohtosissa järjestelmissä lienee mahdollista, jos sellaisia vielä on. Joku vanha urheilulääkäri on jo näistä avautunut kirjassaan. Jyväskylän yliopistossa tehtiin tätä "valmennustutkimusta", jossa selviteltiin eri hormonien vaikutuksia suorituskykyyn ja palautumiseen. Ja turinabolia syötettiin melkeen lajista riippumatta, uimarit ja lentopalloilijat mukaanlukien. Pekka Päivärinta vakuutteli puhtauttaan ja kielsi kaikki Arto Nybergin haastattelussa oliko viime sunnuntaina.

Tuossa on kyllä vielä porsaanreikiä jäljellä suomalaisillekin hyödynnettäväksi. On tuotu esille, että hormonien käyttö antaa jopa pitkälle tulevaisuuteen selvän edun. Lisätään aktiivisia lihassoluja yms. Tai pitkäaikaisluokkaantuneena virallisesti ei treenata, eikä olla valvonnan alla vedetään buusteria lihaan ja treenataan niitä kropan osia, joita loukkaantuminen ei haittaa.

Tai sitten kuntoutetaan horkkien avulla loukkaantuneita alueita. Kuulemma kulli ottaa pituutta lisää jos murrosiässä testoa käyttelee? Mulla se ottaa lisää pituutta edelleen. Harmi, että sulla jäi murrosikään tuo mulken toiminta. Miten jos, kun omat hormoonit ja luonnolliset toiminnot vähenee, niin pituuskasvukin lakkaa. Toki lyhyellä mulkke näyttää pidemmältä, kuin pitkällä.

Kalastus ja puutyöt enempi mun heiniä. Leskimiehen syndrooma voi iskeä. Tuo syndrooma tarkoittaa sitä, että kun ei ole sexsuhteita kuten esim. Näin voi käydä myös nuorempana Kosse? Onkohan Kossen rasitusvammat peräisin Runkkari88 hommista, ehkä ne eivät liitykään viunaan?

Ranteen kanssahan Kossella ollut just ongelmaa? Blaster varmaan osaa sanoa tähän jotain.. Mutta jos mulkke kasvaa teston erityksen myötä murrosiässä, niin jos testoa kymmenkertainen määrä veressä niin kenties osa kasvusta menisi myös meisseliin?

Reseptorit lienee tuolloin varsin herkkiä ottamaan kasvua osakseen? Peniksen kasvuun murrosiässä vaikuttaa erityisesti DHT: Aikuisen peniksessä ei enää ole androgeenireseptoreita, joten puberteetin jälkeen androgeeni ei enää vaikuta paljonkaan peniksen kokoon. Rottakokeilla osoitettiin, että syntymän jälkeen peniksen pituuteen ei hormonihoidoin voida vaikuttaa. Siis sikiövaiheen testosteroni on määräävä tekijä. Rottakokeet ei taida todistaa yhtään mitään ihmisen mulken kasvusta tai kasvamatta jäämisestä.

Edelleenkin kysymys on siis auki roinaamisen kullia kasvattavasta vaikutuksesta puberteetin aikana. Peniksen kasvuun murrosiässä vaikuttaa erityisesti voimakkaan testosteronin, DHT: Hei, nimeni on Marty Mc Fly.

Tämä saattaa kuulostaa hullulta, mutta ystäväni DR. Emmet Brown keksi Flux capacitorin, jonka hän asensi De Loreaniin. Näin pääsimme matkaamaan ajassa taaksepäin. Jätin murrosikäselle minulleni pari ampulia ja ohjeet. Takaisin tulevaisuuteen eli tähän päivään tultuamme huomasin omaavani jättimulken, mutta myös parkinsonin taudin.

Vessassa käydessäni mulkke lilluu paskeen joukossa ja tärinä saa varpusparvet seinille. Kiitos musklen kuntet, kiitos. Se on voimakas androgeeni, muttei testosteroni. Se, joka menee tekemään tuollaisen mokan, siihen en voi luottaa. Se miksi sanoin, ettei tuohon tietoon ole luottamista, on se, ettei DHT ole voimakas testosteroni. Sanotaan nyt sarkasmisuodattimen läpi tulkaten, että aihetta on kyllä sivuttu erinäisissä suomalaisissakin Pro graduissa ja artikkeleissa, mutta silloin sen voi myös laajentaa antidopingliikettä yleisesti koskevaksi ilmiöksi.

Kilahtamisen ja vihan lietsomisen mekanismia on muun ohessa myös analysoitu. Asenteilla on tapana levitä hierarkisesti ylhäältä alas päin. Ja onhan meillä näytteenä Voimanostaja-lehden erinäiset puheenvuorot. Mun näkemyksen mukaan tavalliselle treenarille, joka ei kykene tai osaa treenata kunnolla on kk kuuritelusta enemmän haittaa kun hyötyä. Muutama kaveri on tehnyt näitä kuuriteluja, kun treeneissä ei ole tullut kehitystä. Sitten roipetta ja juhlimista niin saadaan se penkki jopa yli kilon, vähäksi aikaa Suurin ongelma näillä on itsestään irtiottaminen, ei jakseta tai haluta treenata oikeasti kovaa.

Tuloksena on tissit, kaljamaha ja huono seksielämä. Plus kysyminen mitä vedän kun saan jopa kiloo penkistä Tarkoitan tällä porukkaa jolla ei ole aikomustakaan esim kilpailla jossakin lajissa. Silti näitä näkyy tulevan eteen edelleen. Hiihtäjä Tero Similä on jäänyt kiinni epo-hormonin käytöstä. Positiivisen dopingnäytteen antanut maastohiihtäjä Tero Similä ei halua selitellä testitulosta.

Lähettämässään tiedotteessa hän toteaa, että maaliskuussa hänen antamansa dopingnäyte on Antidopingtoimikunnan mukaan osoittautunut positiiviseksi. Hänellä ei ole testitulokseen mitään kommentoitavaa. Eikö tavoitteena ole saada isot lihakset,joista muijat tykkää. Kilpailuissa pärjäämiseen tarvitaan paljon muutakin,kuin roinaus. Tää vain mun mielipide, mutta en nää järkeä pilata terveyttä vain harrastuksen vuoksi. Eri asia jos leipä siinä kiinni ammattiurheilu.

Uskon myös että muijat pitää idiootteina pullistelijoita jotka kävelevät mandariinit kainalossa. Joo kyllä huijareita aina löytyy, ja sitä vartenhan se testijärjestelmä on olemassa.

Se ei kuitenkaan tarkota että kaikki käyttää jos joku kärähtää, osoittaa vaan sen että testit toimii. Mikäli käryjä ei tulisi, se olisi huolestuttavaa kun aina on oman edun tavoittelijoita asiassa kuin asiassa, myös urheilussa. Harrastedouppaus on asia erikseen, siinä ei huijaa kuin korkeintaan itseään eikä välttämättä niinkään jos on sinut asian kanssa. Joillain saliharrastajilla vaan tuppaa olemaan pakkomielle demonisoida kilpaurheilua ilman mitään kokemusta siitä, vaikka harrastedouppaus salipiireissä on huomattavasti yleisempää kuin douppaus valvonnan alla.

Muutenkin jotku säbä pelaajat vie kuumimmat muijat: Eikös tällä foorumilla mene, että kaikki jotka on kossia paremmin kehittynyt, vetää roinaa? Ei siinä terveyttä pilata tarvi. Fiksut vetää testoa tuplat korvaushoidosta, kehittyy puolet nopeemmin ja terveys yhtä hyvä. Nuo wanna-be bodarit ovat niitä, jotka kävelevät kuin olisi ei mandariinit - vaan melonit kainaloissa. Koska luulevat sen olevan voiman ja lihaksen merkki.

Samat sällit kulkevat rinta rottingilla, ja mahaa sisäänpäin koko ajan vetäen. Kuulemma oikea bodari ei tuollaisiin kiinnitä huomiota vaan kulkee rennosti, jopa huonolla ryhdillä. Se, että joku kärähtää ei osoita, että testit toimii. Eikä se tarkota sitä, että ne muut ovat puhtaita. Similä vei SM-kisoissa hopeamitalin, muttei valittu Sotshiin.

Iivo Niskasen , joka Sotshissa hiihti kultaa. Similällä sattui vahinko ajoituksien kanssa. Monilla muilla ajoitus on voinut onnistua. En tarkoita, että muut käyttävät, mutta ei voi väittää myöskään päinvastoin. Ainoa mitä voi väittää on, etteivät muut kärähtäneet. Jos ei ilman roinaa kehity niin ei kyllä noilla määrillä vielä saa mitään aikaan, varsinkaan pysyvää. Kaveri veti moisilla annoksilla eikä saanut mitään aikaan.

Sun mahdollisuudet onnistua on nolla. Vittumaisesti loppuu aineetkin kesäks. Et ehdi paljoo rannalla pullistella, kun heinäkuussa alkaa jo tulokset laskee, kun lehmän häntä. Tarkoitin jos vetää non stoppina. Meinaan tuollaisella määrällä ei liha kasva kuin kg vuodessa riippuu tietty treenitaustasta , jos omat testot ovat olleet kunnossa. Jos kaverisi käytti esim. Eihän se näy missään. Jos omat testot olleet "nollissa", niin saattaa voida tuplata tuon hyödyn.

Aikä heikon esimerkin avulla olet vetänyt johtopäätöksiä Dona. Ei sinusta ainakaan tutkijaa olisi tullut ; Nuo gain määrät ovat vain suuntaa-antavia. Vaihtelevat varmasti yksilöllisesti isolla haitarilla. Joo tuola kommentoidaankin, että kuurin aika ja aineiden määrä pitäis tuplata jos jotain irti haluais. No kyllä tuolla kuurilla paino pitäis nousta jantterin koosta riippuen n. Iso määrä nestettä, josta lähtee 10 kg kuukaudessa.

Jäljelle vois jäädä kg lihaa, jos on eka kuuri ja hyvä palautusjakso ollut. Jos omat testot eivät nouse nopeasti, ja kortisolit iskee, niin tuostapa ei jää paljon mitään. Kyllä se näissä katukaupan tavarassa tahtoo olla mitä mitä sattuu. Tullin labrat löytäneet ihan eri estereitä mitä ampissa lukee ja aika yleistä,että toimivaa ainetta korkeintaan kolmasosa versus oikeaan apteekista saatavaan. Archeylta asiatekstiä dopingista pakkotoistolla: Normaali terve mies tai nainen ei tarvitse steroideja mihinkään, eikä niitä tarvita edes kehonrakennuksen SM-mitalin saavuttamiseen.

Jos kehonrakentaja on niin lahjakas että hän voisi doupattuna menestyä lajissa mailman huipulla, hänellä on tarpeeksi lahjakkuutta ottaa SM-mitali ilman lääkeaineita. Tähän ei tarvita edes kilpailtavan sarjaan nähden ihan lähelle maksimipainorajaa lähestyviä massoja, vaan jos luuston rakenne ja lihasten kiinnityskohdat ovat ihanteelliset, voittaa mennen tullen massiivisemmat kisaajat, tästä löytyy myös suomessa esimerkkejä.

Jos taas sitä huippu-genetiikkaa ei löydy, niin yleetön douppaaminen sen SM-mitalin täkia on idioottimaista narsismia, josta ei hyödy kuin peltisen pytyn ja terveydellisten riskien muodossa. Meillä on nytkin monta SM-kisavoittajaa, joilla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia menestyä kansainvälisissä kilpailuissa tai ansaita kehonrakennuksella elantoaan, eikä selvälle douppajalle pitäisi antaa mahdollisuutta valmentaa nuoria urheilijoita, samalla vaikuttaen omilla käytösmalleillaan ajatusmailmaltaan vielä täysin kehittymättömien urhelijan alkujen terveydellisiin valintoihin.

Miksi sitten tavallinen kuntosalikäyttäjä douppaisi? Ei todellakaan mitään järkeä, hyvään kuntoon ja lihaksikkaaseen kehoon ei tarvita doping-aineita, jos tarkoitus on parantaa elämänlaatua ja terveyttä parantamalla elimistön suorituskykyä, ei todellakaan ole järkeä käyttää siihen lääkeaineita joilla on terveyttä vaarantavia sivuvaikutuksia.

Jos omat tasot ovat alhaiset ja steroideilla niitä nostetaan normaalille tasolle tai yli on kysymys aivan samasta ilmiöstä kuin silikonirintojen, täytettyjen huulien tai synthol-hauisten kohdalla, eli yritetään cheatata omaa genetiikkaa, joka taas useimmiten on pelkkää turhamaisuutta ja huonoa itsetuntoa.

En ymmärrä mitä eroa on jonkin hauis-implantin ottamisella ja stroidien käyttämisellä itsetunnon nostamiseksi, molemmissa tapauksissa yritetään parantaa todellisuutta huijaamalla ja samalla kilpailla niiden kanssa jotka ovat tehneet sen kovimman työn ilman vilunkipeliä. Hyvää tekstiä kyllä ja voi helposti olla samaa mieltä. KorvaushoitoDoping on nykypäivän uusi muoti-ilmiö. Kun ei treenit kulje, niin lääkärillä käydään mittaamassa ja sitten loppuiäkä meneekin piikitellessä.

Ei mitään järkeä siinä. Joku "todellinen" sairaus toki eri asia. Testojen kuuluukin pudota iän myötä, ihan luonnollinen asia ja sen voi välttää LUE: Laiskoja ja vetämättömiä päiviä huonolla motivaatiolla osuu kaikille, hullua alkaa silloin korvaushoidolla douppaileen.

Joo näinhän se onn - kommunismi myös maailman paras asia - samoin muut ideologiat. Mut oikeesti ihminen on jo peto syntyessään, vilppi voittaa tässä maailmassa aina, kunhan ei jää kiinni tai hoitaa hommat muuten tyylillä tai ainakin silleen että yleisö tykkää.

Kyllä siitä hyötyjä saa. Oma valinta, mitä kukin haluaa. Sekin on varmaan myös muoti-ilmiö, että nuorilla jostain syystä testot sukeltaa alas vai onko tää joku mystinen oma valinta? Mitä jos se genetiikka on paska ja silti haluaa lihaa kroppaan? Mitä jos ei halua omistaa koko elämää salille ja haluaa pienen oikotien kautta saada lihaa? Maailmassa on hiton paljon turhamaisia asioita, joihin jengi käyttää liikaa rahaa.

Osa pilaa terveytensä myrkyillä, osa ruualla, osa päihteillä ja jotkut jopa extreme-lajeilla. Artsillaki olis varmaan eri ääni kellossa, jos olis käyny salilla 20 vuotta ja tulokset olisivat laihoja.. Ihme kauhistelua isoilta miehiltä kun fakta kuitenkin on että kaikille yli 40v miehille ulkoapäin otettu testo teke vain ja ainoastaan hyvää, kunhan ei överiksi vedä. Antidoupping työ on levittänyt tehokkaasti propagandaa testosteronista ja hyvin uppoo kansaan.

Minä käyttäsin testolisää vaikken edes tavoittelisi lihaksia lisää, sillä niin monta muuta hyvää vaikutusta elämään. Mulla on ollut paras vuosi nyt koko aikuisiän elämässäni vaikka kevät on mennyt selän kanssa tuskaillessa silti fiilikset pysyny korkella muutamaa synkkää hetkeä lukuunottamatta.

Mut jos ei halua parantaa elämänlaatua niin sekin on tietysti oma asia. Testosteronin vaikutus terveyteen ja toimintakykyyn on niin merkittävä, että tämä on ihan absurdi lause. Jos tasot on hyvin alhaiset, niin kyllä silloin voi olla kyse ongelmasta, jota voi parantaa lääkkeellä. Jos multa kysytään ikävuoden vaiheilla, että haluanko lyödä testoa loppuikäni, niin ei tartte kauaa miettiä vastausta. Jos saatavuus ja laatu olis varmaa, niin iskisin varmaan jo nyt Pitäs olla ampulli viikossa niin vois sitäkin harkita jossain vaiheessa ja lopettaa omatoimisen lääkityksen.

Kyllähän tuo korvaushoitodoping on kuitenkin jokin muoti-ilmiö kuten tuossa tuli aiemminkin mainittua. Lukekaapas esim hetki pakkiksen foorumia siellä 30v jepet juonii päivittäin kuinka pääsiis "hoidon" piiriin.

Toisin sanoen me veronmaksajat sitä Kelaa rahoitamme ja sitä kautta rahoitamme noita kuureja. Kysymys on kuiten usein patalaiskoista terveistä jannuista, jotka on tottunut saamaan kaikki mahdollisimman helposti. Panisivat varmaan mutsinsakin heidään puolestaan salille rehkimään jos vain olisi mahdollista. Netissä on paljon potilaskertomuksia, joissa elämä on muuttunut todella paljon testosteronivajeen korjaamisen jälkeen.

Vaje voi johtua sairaudesta tai tuntemattomasta syystä. Mielestäni huumeet ja lääkkeet r-kiskalle vapaaseen myyntiin, kaikki tietää ne sivarit ja riskit. Minäkin kävisin korvaushoidot hakee. Moni asia itellä viittaa alhaisiin testoihin esim en saa nykyään aamuseisokkia, mikä oli nuorena joka aamuista. Ongelma on se että eivät julkisella suostu mittaa noita testo arvoja pyysin vuosi sitten.

Yksityisellä ehkä, mutta en viitsi rahoja sinne pistää. Yksityistä kun kela eikä sosku korvaa. Kyllä ne jampat alkaa jo nuorempana yrittämään "korvaushoitoon". Sana kiertää ja tämä yksi seksilekuri määrää liukuhihnalta testorespoja. Poijaat aivan tahallaan ja tarkoituksella ajavat testot alas. Siinä samalla vielä saavat respan oikeaan AI lääkkeeseen Hyvä on bisnes,äijällä monen viikon jonot vastaanotolle.

Voiskohan olla myös syynä se, että täällä takapajulassakin on ruvettu ymmärtämään jotain hormonitoiminnasta jne. Ennen varmaan lätkästiin jotain masennuslääkkeitä kouraan tehdään varmaan vieläkin , ku kerrottiin testovajarioireita. Ite oon saanu sivusta seuraa kilppariongelmaisen taistelua.. No sulla toi ryyppääminen pitää testot nollissa.. Kyllä sitä nuorena muisti v kun oli kiimassa melkein koko ajan.

Oli vähän jo liialista hommaa. Silloin olis pitänyt puntti hommat aloittaa. Siinä 20v jälkeen alkanut selkeesti laskee ja nyt tuntunut että vielä laskenut tän viimeisen kahden vuoden aikana enempi.

Näilä jakaumilla olen 30v impotentti ja seksihaluton kokonaan. Kyllä pitäis respat hakee kouraan. En edes sitä doubbausta jo tietäsin saavani puhdasta testoo pois sulkis. Toisaalta noi urheiluvammat estänty muutenkin kehitystä, niin on sitten toi doubbauksen harkitseminen jäänyt. Epiä minä harkitsin tuossa syksyllä että tän vuoden alusta olis purkin ostanut, sitten meni toi kyynärpää ja tuli muutakin taukoa. No joo varmaan ryyppäminen, masennus lääkkeet, nukahtamis lääkkeet jne Siksi sitä testoa pitäis vetää.: Eipä o ollu tarpeita noille juurikaan - sikareitakin viimeksi poltin kpl 14v sitten, tupakka ei kiinnosta.

Taikuissa apteekista sai ilman respaa taikkufemmoja, koskaan en ostanut - ei kiinnostanut, testo riittää perustarpeisiin. Eihän se elämän laatu muutu kuin täysin, kuten monien muidenkin sairauksien hoidossa.

Omalta kohdaltani voin todeta, että salilla tulokset eivät ole juuri muuttuneet, johtuenkin varmaan siitä, että olen vähentänyt salilla käyntiä hoidon aikana, kun tarkoituksena ei ole varsinaisesti tulla miksikään salisonniksi vaan päästä edes vähän lähemmäksi viiden vuoden takaista suhteellisen hyvää yleiskuntoa. Tiedostan kyllä sen, että korvaushoidollakaan ei käänetä kalenteria taaksepäin, mutta ehkäpä saa ehkäistyä pikakelauksen eteenpäin, jolla mentiin viitisen vuotta. Salilla käynnin sijaan kaikkea muuta kyllä on tullut tehtyä senkin edestä, kuten kalastusta, remonttia ym mukavaa.

Sellainen kroonisen vitutuksen kaltainen pohjavire on hävinnyt elämästä, josta johtuen aktiivisuus kaikinensa on paremmalla tasolla ja yleinen fiilis on liki aina positiivinen. Multa onkin kysytty, että mikä sua vaivaa, kun sua ei vituta Lääkäri määräsi nyt vuodeksi nepidot viikon välille kun jostain syystä 3 ekaa piikkiä ei meinannut nostaa arvoja , eli sanoi että tuntemuksen mukaan käyt pistättämässä.

Tuntemuksen mukaan vaikuttaisi, että saa alkaa hakemaan pistoväliä ennemminkin 8 kuin 6 viikosta tämä väli tullee olemaan 7,5vko. Voipi olla, että syksyllä mennään jo yli 8 viikonkin jos tuntuu näin hyvälle. Vähän tekisi mieli kokeilla nebidon jakamista puoliksi, silloin saisi varmasti vähennettyä teston kokonaismäärää entisestään ja arvot ylipäätään tasaisemmiksi.

Itse en ainakaan hae hoidosta muuta, kuin parempia fiiliksiä yleisesti. Jos se jursii jotakuta, niin sille en voi mitään, eikä se juuri mua kiinnostakaan. Ja taitaahan se olla niin, että ne jotka haluaa roinata, tarvitsee siihen vähän enemmän boostia, kuin mg testoa per viikko. Itsekin olen sitä mieltä, että mitäs sitä sairauksia hoitamaan. Onhan noita astmaatikkoja, diabeetikkoja sun muita syöpälapsia. Hoidot on kalliita ja valtio on köyhä Ihmetellen kyllä luen joidenkin juttuja siitä, että olisi vaikeuksia saada korvaushoito.

Jos siihen on syy, saa sen mielestäni aika helposti, ilman mitään yövalvomisia tms verikokeiden manipulointeja. Tosin onpahan noitakin ollu vissiin, että s-testo on 7, vapaa laskettu testo ja kouraan saa masennuslääkerespan Minä vedän testoa niin kauan ku salilla käyn.

Sit jos loppuu niin vaihtuu harrastus samalla, johonkin painimiseen missä ei tee testolla mitään: Kyllä sua varmaan silloinkin vituttaa kun matalilla testoilla menet vääntämään ja muut vääntää sua solmuun sielä miten sattuu.: Eihän kela käsittääkseni edes tuollaista hoitoa korvaa, joten aika turhaa tuo valitus yhteiskunnan rahoista.

Kyllä voimasta on pirustu hyötyä lukkopainissa. Voimaa voi olla alhasilla testoillaki ihan riittävästi, lihaksia ei niinkään. Jujutsua lähinnä meinasin, enempi tekniikkalaji. Tai sit käy salilla muuten vaan pari kertaa vkos lukemas lehtiä ja ryyppää ja nauttii lopun aikaa elämästä ; Vaikein homma on irrottautua jostain mitä aina tehny? Ei täs muutenkaa kannata elää liikaa tulevaisuutta ajatellen. Ei tiedä onko sitä tai mihkä asti sitä on.

Eletään hetkes ja tehään mitä halutaan ;. Tekniikka on kaiken a ja o mutta on monia transitioita, sweeppeja joita on vaikea toteuttaa osaavaa ja isompaa kaveria vastaan ilman tarvittavaa voimaa. Monet lukkopainin top kaveritkin puhuneet siitä että tarvitset tietyn verran voimaa jotta saat tietyt tekniikat suoritettua, jos sattuu olemaan enemmän voimaa niin ei siitä haittaakaan ole. Tiheimmillään lääke on otettava 2 kertaa vuorokaudessa ja harvimmillaan 4 vuodessa. Testosteronihoidolle voi tietyissä tapauksissa saada myös ns.

Tällaisen saamiseksi vaaditaan Kelalle toimitettava B-lausunto ja testosteronihoidon syynä tulee olla aivolisäkkeen etulohkon vajaatoiminta tai vaikea-asteinen kivesten vajaatoiminta. Joo, kyllä sulla on nyt väärä käsitys. Voi olla kokonaan korvattava tai osittain. RawPower ehtikin jo valaista asiaa.. Tiedän kun ei ne kynäniskat saanu mun käsiä väännettyä mihinkään suuntaan vaikka miten yrittivät: Sitä minä en ymmärrä että miksi nuoret terveet miehet haluaisi korvaushoidon, ei siitä ole mitään hyötyä heille mutta haittana etä oma testotuotanto lamaantuu.

Ihmiset ei ehkä ihan käsitä että korvaushoidossa korvataan elimistön tuottama testo ulkoapäin otetulla ja that's it, minkäänlaista lisähyötyä treeneihin ei siitä saa korvaushoitoannoksella jos omat testot ollu ok ja rajoissa. Se on hölmöä jos joku näin tekee.

Se on täsmälleen samaa testoa mitä elimistö itse tuottaa ja määrä on sama, niin mitä järkeä?? Sit jos tasot on laskeneet pysyvästi nin sitten korvaushoidosa on järkeä. Tällä järjellä mikä mullanyt on, niin jos olisin nuori niin treenaisin puhtaana 40v nurkille ja sit alottaisn teston, pysyy koko iän kroppa hyvässä kunnossa noin, jopa vanhukseksi asti.

Ja mieli pysyy nuorekkaana myös, energiaa ja libidoa riittää eläkepäivillekin. Mutta kun on ekan kerran koskenu horkkaan reilu 20v ja siitä eteenpäin, niin asia on vähä mutkikkaampi: Pitäs olla vuosi ilman tai ainaki ja mennä valittamaan ja ruinaamaan testomittauksia niin näkis miten paskat on: No yhden tunnen henk. Vuoden välein verikokeet johon aina passataan tahtia,että saadaan respaan aina uusi leima. Tuntemani tyyppikin on jo pyörittänyt näin monta vuotta ja näitä jamppoja tulee kokoajan lisää.

Muistelen että parikymppiä ampulli olis apteekista ostettuna, kadulta euroa. Voihan sen maksaa itsekin kokonaan, jos näkee asian tärkeäksi. Minkäs sille voi, että Suomessa on kommunistinen terveydenhuolto? Tuskin se on testosteronin käyttäjän vika. Niin ja mitä valtio maksaa minkä osuuden? Kyllä se oikee susta maksaa apteekissa 7,47e amppi ja kertoili että katutavaraa saa lyödä ainakin 2amppia vs apteekin puhdas kama.

Osa niistä on "apteekista" tyyliin. Huonopuoli on se, että se on sustaa, eikä esim. Ja miten helposti lääkärin saa puhuttua antamaan piikkiä, eikä mitää vtun geelejä. Tietoa, että saako ne susta lyödä itse vai pitääkö käydä aina hoitajalla piikin ottamas? Autotalli tehtaiden susta on 10ml pulloissa ja voi sisältää mitä vain tai ei mitään.

Tätä just tarkoitin eli vesimeloni idiootit on erikseen. D Elätkö jossain aivan omassa maailmassa? Lisäpainoleuoissa oman sarjansa SM3, 77 kilon tuloksella. Sulla on iso pala, mutta älä ikinä ala vetää douppingia!!! Pummas lopuksi 3 euroa: Älykäs kaveri, jos dopingia alkaa vetää niin nuorena kuolee. Ei dedu sun rasvakertymätkään pitkää ikää lupaa.

Ei ole sopivaa sanoa lihavaa lihavaksi. Eihän Tampereella ole kuin vanhoja voimailijoita ja taistelulajien harrastajia, kun juttuja kuuntelee. Ei ole sopivaa sanoa lihavaa lihavaksi olet vain isoluinen, niinkö äitisi sinulle aina kertoi.

Ei kun sinun mutsisi sanoi niin kun panin sitä takaapäin. Ei kun sinun mutsisi sanoi niin kun panin sitä takaapäin oon varmaan sun poika, kun ei nää läskit lähe vaikka miten diettaan.

Kokeile sellaista laihdutus eikä bulkki dieettiä. Iso omena tais pudota sun päähän vauvana. Iso omena tais pudota sun päähän vauvana toi oli jo huono. Mikäs dedun ikä oli. No minkäs sun ikäs oli? Mietin aluksi, miten tämä teidän keskustelu liittyy otsikkoon. Otsikkohan kuuluu kehitys douppigilla ja puhutte iästä sehän nimenomaan on kehitystä. Jape varoittava esimerkki kehityksestä. Näin teit mm Poden kanssa. En ehtiny lopettaa, kun bannasit jo. Drugs Only Help a Little in Bodybuilding Dan Duchaine famously and wrongly stated many many years ago that with the new supplements and drug testing, natural bodybuilders would soon surpass drug using athletes.

And it never happened. And it never will happen. Natural bodybuilders are, on average, no larger than they were before despite all of the amazing new findings in training and nutrition.

Because human genetics hasn’t changed. And because the benefits of drugs are simply insurmountable. Now, bodybuilding isn’t a performance sport in the true sense. It’s honestly the only sport I can think of where the activities done in training have exactly zero to do with what is done on stage.

Yes, fine bodybuilders practice posing but most of it is weight room work, cardio and diet physique sports are more diet contests than anything else. But it’s in bodybuilding where the biggest impact of drugs is truly seen it’s also arguably where the most and largest combination of drugs is used with the possible exception of cycling. Now back in the early days of the sport, and drugs have arguably been in use since at least the 70’s or earlier, drugs were used in relatively low doses for relatively short periods of time.

Although it’s tough to pin down an exact number, Arnold Schwarzenegger competed in the realm of to in competition shape. Conditioning and dehydration wasn’t nearly what it is now and he would have been a good bit lighter in the modern era. Let me conservatively call it if he was as lean and as dehydrated as guys today. Maybe he’d be a little bit heavier, maybe a little bit lighter.

Don’t get hung up on a few pounds since it doesn’t change much. Now you can find the occasional in-shape natural heavy weight who comes in around lbs and actually gets lean. It’s not common but they do exist. It doesn’t change the fact that in most natural shows, the big classes for men are in the realm of or so.

You see a LOT of guys in this class if they get into shape. And that was with low doses of infrequently used drugs or so it is claimed. Let’s look at now when you have guys coming into contest shape at pounds. Yes, fine, you can argue all you want that training and nutrition is better but then you have to explain why naturals, presumably using the same advanced training and nutrition approaches haven’t moved up.

Because they factually haven’t as I stated above with the biggest classes still being in the ranges or so. It’s like all of the blather over this enormously improved training in Powerlifting with bands and chains and speed work and everything. Which is all fine and well except that only geared performances are really improving while RAW lifting is relatively stagnant in terms of top lifts they are inching up while geared records continue to jump.

It’s equipment, not physiology and training here. At best you can argue that training has changed to better utilize the gear to it’s maximum potential.

But now let’s compare the current crop of drug monsters to the average natural at who is fully conditioned at his show. And that’s before you consider the ability to diet down with less muscle loss in the drug users. Testosterone reaches near castrate levels in contest lean bodybuilders; they are maintained if someone is using anabolics.

Thyroid and nervous system output goes down in natural dieters as metabolic rate craters; clen and thyroid reverses that.

GH is a potent fat burner and appetite suppressants help to fight off the gnawing hunger as NPY makes people it’s bitch. That’s another species of human being. Now, I have written about this before, how anabolics by themselves will generate muscle gain even without training.

And it did it in 20 weeks. In one case study, reported by Forbes, a bodybuilder using about 10, mg total anabolics gained 20kg, about 45 lbs of LBM.

This is a career’s worth of growth for a natural. That’s a lovely strawman since I never said it would and I doubt anybody would argue that.

As guys get bigger, they keep ramping their doses up and up and up. Which means more of an effect. And regardless of how you want to argue back and forth, the difference in muscular size shows that without any possibility for argument. Best life is bodybuilding life: Ainakin nopeammin varmaan pääsee sinne: Ei sen nopeampaa ku muutkaan, jos fiksusti vetää.

Toiset pro ukot dropittanu kauemmin ku sä olet edes eläny tähän mennes. Kyse siitä miten elää ja syö. Jätä säki ne kermakastikkeet perheen parissa väliin ja syö niinku kehonrakentajat syö ympäri vuoden ;. Mitä jos mieli muutuu 10 vuoden päästä, tuskin sä nyt samalla tavalla ajattelit kuin 20 v. Onko siten käteen jäänyt hyöty verenpainelääkkeet ja helvetillinen eturauhanen? Korvaushoitoa pidän ihan ok. Mieli muuttuu varmasti ku tulee vanhaksi.

Tai siis pelkkään korvaus annokseen siirtyminen. Ehkä jossain yli 50v sitten. Miks verenpainelääkkeitä tarvisin tai miks iso eturauhanen olisi? Ihan normaalia et käyttäjä ignooraa kaikki haitat. No toivotaan ettei käy. Hauta on hyvä paikka, mutta sinne olisi hyvä päästä mahdollisimman vaivattomasti ja kivuttomasti. Riskejä on hyvä ennakoida, mutta siitä huolimatta yllätyksiä voi sattua.

Joskus syy on se, että on huomioinut yhden asian, mutta ei toista. Vatsa on bodarille tosi tärkeä. Varsinkin jos haluaa kasvaa isoksi. Ruokaa on syötävä paljon ja lääkkeitäkin menee monilla. Saattaa olla, että vatsa ei pitkällä aikavälillä tykkää. Ehkä on myös perinnöllistä heikkoutta. Refluksi on melko yleinen, vatsan ja ruokatorven toimintaan liittyvä sairaus, johon liittyy myös happovaivat. Tämä jo rajoittaa aika lailla monen bodarin syömistä.

Joillekin harvoille voi muodostua ns. Tämä ei johdu roinasta, mutta pois sulkee kyllä ehdottomasti roinaamisen ellei halua kokeilla onneaan. Ongelma tässä on myös se, että vaiva voi olla melko vähäoireinen, eikä henkilö tiedä todellista tilaansa, ennen kuin on liian myöhäistä. Eli kannattaa seurata sitä vatsan toimintaa. Kova syöminen, särkylääkkeet ja napit oxy, bolit yms.

Oireet kannattaa ottaa vakavasti, muuttamalla ruokailutapojaan ja lopettamalla vatsaoireita aiheuttavien lääkkeiden syömisen, jolloin riskit tältä osin minimoituvat.

Närästyslääkkeet eivät ole ratkaisu, vaan peittävät vain ongelman. Korvaushoito on taas toinen asia. Sitä voi jatkaa parhaimmillaan hautaan saakka, ellei ilmene mitään sellaista, mikä estää korvaus teston käytön. Omalla lekurillani on myös yli 80 vuotiaita en minä potilaita. Tottakai korvaushoito kannattaa hautaan asti. Kauemmin sillä elää kuin ne papat joilla testot kellarissa natu.

Turha sitä murehtia ja stressata että kuolenko jos teen näin ja näin. Pääasia että elää täysillä sen mitä elää. Täällä ei kukaan tiedä koska noutaja tulee. Tuo sama kuin hapan keho. Pitäkää keho emäksisenä, niin ei närästä ja syöpäsolut elä.

Kasviksia ja marjoja helvetisti,jne miljoona muutaki asiaa. Moni syö liian vähän näitä ja liikaa prodea tms hapanta. Hapan keho -jorinat on melkoista hölynpölyä. Kasvikset ja marjat toimii kyllä, mutta ei kehon happamuus se mekanismi ainakaan minkään näytön mukaan syövässä ole ole.

Närästyksen taas aiheuttaa happaman mahanesteen nousu ruokatorveen eikä kehon happamuus. Niin no miksi se mahaneste on hapan.

Ei mulle tule närästystä kuin suuresta määrästä kauraa. Se on melko hapanta ja hitaasti sulavaa tavaraa. Kaikki on kiinni siitä miten syö. Ei tarvi syödä kovin montaa tuhatta kaloria, jos aikoo tiukkana pysyä.

Tosi isot ukot ja bulkkipossut asia erikseen. Useimmiten polte tuntuu rintalastan alaosan tienoilla, mutta se voi tuntua myös ylempänä. Joskus nieluun tuntuu nousevan hapanta. Närästys liittyy yleensä ruokailuun: Makuullaolo pahentaa närästystä, minkä vuoksi se usein vaivaa öisin. Samoin kumartelu, nostelu ja kiristävät vaatteet voivat lisätä närästystä.

Närästyksen aiheuttaa happaman mahanesteen nousu ruokatorveen. Ajoittaisen närästelyn vuoksi ei tarvitse hakeutua lääkäriin. Närästystä voidaan vähentää ja lievittää kotikonsteilla monin tavoin. Tavoitteena on vähentää mahansisällön pääsyä ruokatorveen ja välttää ärsyttäviä ruokia.

Runsas ruoka mahalaukussa lisää närästystä, minkä vuoksi on syytä välttää suuria aterioita 2–3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Lisäksi kannattaa välttää syömästä mahaa ärsyttäviä ruokia, kuten sitrushedelmiä happamuus , kahvia ja väkeviä alkoholeja. Rasvaiset ruuat, etenkin suklaa, aiheuttavat närästystä, koska ne heikentävät ruokatorven alaosassa olevan sulkijalihaksen toimintaa.

Tupakointi kannattaa lopettaa, koska se lisää selvästi närästystä. Ylipaino nostaa painetta vatsaontelon sisällä, mikä lisää selvästi närästysoireita ks. Ylipainoinen henkilö voi laihduttamalla huomattavasti ehkäistä ja vähentää oireita.

Yöllistä närästystä voidaan vähentää nostamalla vuoteen pääpuolta ylemmäksi. Tyynyjen lisääminen ei auta, vaan vuoteen pääpuolen jalkojen alle pannaan 10–15 cm: On tuosta tarkempaa tietoa? Kiinnostaa millä keinoin mahanesteen neutralisointi onnistuu ja onko tällä suora yhteys ruuansulatuksen hyvään toimintaan.

Refluksitaudin syyt "Refluksitauti johtuu melkein aina ruokatorven alaosassa olevan sulkijalihaksen huonosta toiminnasta. Sen seurauksena mahalaukun hapanta sisältöä pääsee nieluun , mikä tuntuu närästyksenä ja voi aiheuttaa äänen käheyttä. Sulkijalihaksen toimintaa heikentävät rasvainen ruoka ja tupakointi.

Anaboliset steroidit pakkotoisto man -

Jos failure syntyy reilusti yli tavoitetoistomäärän, on valittu paino liian pieni tai suoritustekniikka huono ei tarpeeksi puhdas. Venyttely Venyttely on lihasten pituuden lisäämistä erilaisten liikkeiden avulla. Olet varmasti lukenut paksuja kirjoja ja kenteis tehnyt Pro gradun aiheesta "kollektiivinen kilahtelu voimailupiireissä", kun noin asiantuntevasti esiinnyt.: Olet täällä Dopinglinkki » Doping » Anaboliset steroidit ja testosteroni. Närästyksen taas aiheuttaa happaman mahanesteen nousu ruokatorveen eikä kehon happamuus.

0 thoughts on “Anaboliset steroidit pakkotoisto man

Leave a Comment