Luksus huora liian kova erektio

Tuosta kaikesta saa kuvan, että te miehet katselette vain erityisen kauniita naisia. Tavikset eivät teille tämän palstan miehille kelpaa. Perustelen tätä väitettä sillä, että aika usein tavisnaisilla on juuri niitä tavismiehiä kainalossaan ei mitään kreikkalaisia adoniksia. Te taas väitätte, että tavismiehet jäävät yksin. Luuletteko te, että kreikkalaiset adonikset ottavat yhden illan hoidoksi jonkun tavishiirulaisen?

Kauniit naiset ja komeat miehet valitsevat toisensa. Tavikset taas kelpuuttavat toisensa. Kyse on siitä, että teille ei kelpaa muut kuin superkauniit naiset. Ei kai aikuisella miehellä nyt noin lapsellisen romanttinen käsitys prostituutiosta voi olla? Ne kaikki muuta, jotka päivän mittaan pistäytyvät, noin kolmena satana päivänä vuodessa, noin kymmenen vuoden ajan, ovat siis niitä ihquja tyyppejä tämän naisen mielestä?

Niin, ja se vastenmielinen tyyppi ei tule enää koskaan uudestaan? Katsot keskiverto suomimiehiä niin ei heistä nyt kovinkaan moni kait? Veikkaan että suurin osa on vain sellaisia jotka eivät herätä mitään ajatuksia, ei inhoa eikä ihailuakaan, eli taviksia. Varmasti vanhat kaljamahaiset paskasissa vaatteissa kulkevat kaverit ovat, mutta myös näillä prostituoiduilla on hygieenia vaatimuksia.

Kannattaa käydä lukasemassa niitä ilmotuksia. D Perus taksa on sellaset e puol tuntia plus kaikki lisäjutut. Voit alkaa laskee paljon tollaset tahdil ne naiset tahkoais rahaa. Ne miehet ovat sitä tavis kastia, eivät rumia eivätkä komeita vaan tavallasii tallukoita. En mä nyt vaadikkaan teiltä ymmärrtystä, koska ette ole prostituoituja niin ette varmasti pysty edes kuvittelemaan miten joku nainen pystyy harrastamaan seksiä ilman mitään fyysistä vetoa siihen mieheen.

Nää naiset kuitenkin pystyvät. Kannattas varmaan kysyä niiltä itseään myyviltä naisilta mitä mieltä he ovat niistä miehistä, ovatko kaikki niin oksettavia että oksennus lentää aktin aikana vai pystyykö sen aktin hoitamaan ilman suurempia ongelmia.

Olenko mielestäsi uhrin näköinen? Kuka voi pakottaa minut siihen? Sinulle sanotaan, että sinua rakastetaan ja vielä maksetaan siitä niin hyvin, että pystyt matkustamaan ja elättämään perheesi" "Niin kauan kun kumpikin osapuoli, sekä ostaja että myyjä, osallistuvat omasta tahdostaan, ei seksipalveluilla ole eettisiä rasitteita.

Se voi olla rasitteena muille, mutta ei minulle. Tutustutaan ja puhutaan ihan rauhassa, vasta sen jälkeen molemmat tulevat siihen tulokseen, että mennään hotellihuoneeseen tai johonkin. Työseksissä tunteet suljetaan täysin ulkopuolelle, eikä nautintoa suoda itselle Parisuhdeseksin haastateltava taas kokee erittäin tunnepitoisena ja vapautuneena Huumeriippuvaiset ja ihmiskaupan uhrit ovat tietysti asia erikseen, mutta yllä olevasta voi todeta, että asia ei oikeasti ole ihan niin mustavalkoinen kuin aloittajan mielestä on.

Et siis itsekään ole oikeasti sitä mieltä, että seksi kuuluisi kaikkien miesten oikeuksiin. Miksi sitten asiaa ei voisi hoitaa, kuten se luonnollisesti hoituisi: Miksi joillakin jotka eivät luonnolista kautta saa pitäisi saada maksusta, mutta toisten samassa tilanteessa olevien ei sitten kuulukaan saada?

Tietenkin sitten nää naiset jotka eivät itse ikinä siihen suostuisi sanovat ettei kukaan voi sitä haluta kerta he eivät itse sitä halua. Näiltä ihmisiltä puuttuu ymmärrys siitä, että kaikki ihmiset eivät näe maailmaa samalla tavalla kuin he näkevät.

Se jää siitä kiinni ettei kaveri viitti suihkussa käydä ja laittaa puhtaita vaatteita päälle niin näin tyhmän kaverin kuuluukin jäädä ilman.

Jos nainen pystyy siihen niin ei sit mitään, mutta näyttää aika usein noissa olevan varsinkin noi hygieenia ja ikä rajoitukset. Koska tuo homma on kuitenkin oikeasti runkkaamista, niin minä en ymmärrä miksei sitä voisi hoitaa omin käsin. Miksi pitää käyttää toista ihmistä runkkausvälineenä? Ärsyttää sinun tapasi niputtaa kaikki naiset vain tunteillaan ajatteleviksi. Tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta, kun niin teet.

Pidät itseäsi niin fiksuna ja ennakkoluulottomana ja silti tuolla tavalla vähättelet naisten mielipiteitä ja ajattelua. Tiedoksi vain, naisetkin ovat rationaalisia olentoja.

Minä en kannata prostituutiota. En silti kuvittele itseäni itseään myyvien naisten asemaan. Minusta on vain kylmää ja jotenkin säälittävää ostaa seksiä. En pidä seksiä kauppatavarana, jota jokaisella on oikeus ostaa silloin kun sattuu huvittamaan.

Ei kirkkohäitä ja ne voisi muutenkin polttaa.. Rakennetaan vaan porttoloita ja elellään kuin pellossa.. Naidaan, ryöstellään ja raiskataan Kaikenlainen moralismi vaan rajoittaa ihmisen eloa.

Kyse on vieteistä, joita vastaan on paha taistella. Miehen on mahdotonta täysin ymmärtää useimpiin naisiin iskevän äitiysvietin vauvakuumeen voimakkuutta. Naisen on mahdotonta täysin ymmärtää useimpia miehiä ohjaavan siittämisvietin voimakkuutta. Jokin käskee naisen hankkimaan pötkylän sisälleen kasvamaan. Jokin käskee miestä työntämään elimensä naiseen. Molemmat ovat luonnon ohjaamia juttuja, johon ei itse voi juuri vaikuttaa.

Mies toki voi huijata luontoa käyttämällä kumia, mutta itse käsky työnnä kalusi naiseen toteutuu silti, ja se tyydyttää miehen vietit. Ensinnäkään se ei täytä mieheen ohjelmoitua viettitoimintoa kts. Luontaisen viettitoiminnon kieltäminen runnoo itsetuntoa, minäkuvaa ja lopulta mielenterveyttä. Lue vaikkapa jossain alemmassa ketjussa linkitetty Hesarin Elämää ilman seksiä-juttu. Joskus sanotaan, että seksiähän on sooloseksikin, mutta se ei ole seksiä, josta voi saada tyydytyksen.

Kaiken lisäksi itsetyydytystä pidetään vähän häpeällisenä. Näin päättelen sen perusteella, että masturbointia harrastavien kustannuksella naureskellaan, ja heitä yleisellä tasolla pilkataan.

Kuka voisi aavistaa, miltä tuntuu, kun oma sukupuolielämä koostuu sataprosenttisesti toiminnasta, jota pidetään ei normaalina, ja naureskelun ja pilkan arvoisena? Tunnen itseni sen takia lähes pervessiksi. Oletteko te miehet noin heikkoja, että vietit vain vievät?

Itse ei mahda mitään. Mitäs ne teidän siteeraamanne evoluutio ja biologia siihen sanovat? Eikös evoluution mukaan vain juuri ne kaikkein komeimmat ja kauneimmat saisi lisääntyä? Muut ovat sitten ilman seksiä, voi voi. Eikös se ole vähän niinkuin se luonnonlaki? Vai eikö teidän biologialässytyksenne pädekään tässä asiassa, mutta muissa kyllä?

Nainen, et sä voi ymmärtää miehen kaipuuta naisen kosketukseen mitenkään. Sulle nyt on varmaan sama onko se mies vai halinalla jota halailet, mutta jokainen mies haluaa tuntea naisen kosketuksen eikä siihen oma käsi auta yhtään millään asteella.

Tietäisitpä mitä ne ukot teettää niillä prostuilla! Kyllä siitä touhusta on usein hellyys ja koskettelu kaukana. Uskomattoman lapsellinen ja romantisoitu näkemys prostituutiosta aikuiselta mieheltä! Täälläkin on sanottu, että hyvin moni mies haluaa vain jutella prostituoidun kanssa.

Vaikea on miestä kunnioittaa, eivät he kunnioita meitä naisiakaan. Olemme vain pelkän pillun ja seksinantajan asemassa. Onneksi monet naiset ovat ämän älynneet ja sinkkuus on lisääntynyt. Maailmassa on liikaa väkeä, maapallo tuhoutuu miesten seksinhimoon. Niissä maissa jossa naisilla ei ole itsemääräämisoikeutta omaan vartaloonsa eikä minkäänlaista koulutusta eikä ehkäisyä tilanne on pahin. Meilä länsimaissa on sentään asiat hyvin. Tietysti miehet tahtovat tänne ilotaloja. Orjuus on hyväksyttyä jos tarvetta ja kysyntää on tarpeeksi.

Tietysti orjuus verhotaan "maksullisiksi palveluksisksi joita myyjä mielellään tarjoaa". Miehen maailma on julma. Naurettavaa edes kuvitella että paritus ja naiskauppa saataisiin kuriin laillistamalla prostituoitu.

Mutta kun himot on kovat ei ole järkeä päässä. Usko nyt, usko, usko hyvä tyttö se nyt ;. Ehkä miehet jotka kitisevät naisenpuutettaan voisivat harkita alalle ryhtymistä.

Jos tarjoaa ilolla palveluitaan ei olisi puutettakaan ja voisi ansaita vähän lisätienestiä Jaa, no kai mä voisin sen ukon lähettää sinne prostulle sitten juttelemaan. En meinaan jaksa kuunnella aina niitä formulajuttuja. Taas vertaat, aivan kuten te kaikki naiset joilla ei ole paskaakaan hajua mistä puhuvat, suomessa toimivia prostituoituja johonki uralilta 15v väkisin haettuihin tyttöihin jota paritetaan jossain albaniassa.

Kun sinulla kerran on tuo oma vahva näkemyksesi prostitiuutiosta, niin kai sinulla sitten on omakohtaisia kokemuksia. Olisi varmasti kaikkien kannalta ihan hyvä tietää, onko todellisuus todellakin noin romanttinen kuin täällä väität. Muuten meistä suurin osa uskoo, että puhut vain omista romanttisista kuvitelmistasi. Joo teepä niin ; 7. Nää on ihan uskomattoman lapsellisia nää ukkojen mielipiteet täällä, pelleinä ne meitä pitää: Itse sivusta seuranneena tätä alaa ja ystäviä jotka toimivat alalla, kuva ei ole ihan noin ruusuinen.

Eipä siitä aina julkisuuteen tulekaan realistista kuvaa. Millään asteella romanttista, ihmettelen mistä te tota sanaa nyt olette alkaneet kylvämään. Eihän prostituoitua saa edes suudella joten miten se voi olla romanttista. Mutta teidän pitää nyt ymmärtää, ettei se ole mitään naisen alistamista ja väkivaltapornoa se prostituutio suomessa. Luuletko sä että täällä kukaan olisi protsituoitu jos se olisi noin vastenmielistä?

Valtiohan pitää huolen niistäkin ihmisistä jotka eivät mitään töitä saisi, sen takia meillä on sossu. Nämä naiset ovat kuitenkin valinneet prostituution ton sossun sijaan. No siitä saa ainakin reilusti enemmän rahaa ja ei se sitten niin vastenmielistäkään taida olla kerta sitä voi tehdä vaikka toinenkin vaihtoehto on.

Jos tää tilanne taas on niin kuin te luulette, eli kukaan nainen ei ikinä missään tilanteessa milloinkaan tekisi sitä niin ei suomessa silloin olisi yhtään prostituoitua.

Mulle nyt on aika yks ja sama uskotteko te mua vai ette, teidänhän ongelmanne se on eikä mun. Kaverini oli prostuna vähän aikaa ja vihasi sitä! Ei ollut muuta vaihtoehtoa, oli vuokrat myöhässä ja lapsilla vanhat silmälasit jne. Itse opiskelin silloin toisella paikkakunnalla, en voinut auttaa minäkään, rahat on opiskelijalla mitä on.

Ei tietenkään pakko ollut myydä itseään.. Niimpä kaveri hommasi vähän aikaa prostuna. Lopetti koska oli iljettäviä vaatimuksia ja toiveita.. Eikä "romanttinen käsitys" jostain asiasta tarkoita pusuttelua. Se tarkoittaa epärealistisen kaunisteltua käsitystä. Minun mielestäni sinulla on sellainen käsitys prostituutiosta. Eikä aina edes tutkijalle tai haastattelijalle.

Voi olla että osalla on tässäkin työssä ihan ok olot, osalla taas ihan kamalat oltavat. En kuitenkaan usko että kenenkään unelma-ammatti on pienenä tyttönä prostituoitu. Rahan takia sitä tehdään ei minkään kutsumuksen esim. Enkä enää ihmettelä tätä naisten yksisilmäisyyttä. Aikaisemmissa keskusteluissahan on tullut eteen, että naisesta miehessä on eroottisessa mielessä kiihottavaa vain elin, miestä kiihottaa nainen kokonaisuudessaan.

Eli miestä kiihottaa siis prostu kokonaisuutena? Katseet, ryhti, käyttäytyminen, flirtti, vartalon eri osat, myös muut kuin vagina.

Naiset taas ovat kertoneet tällä palstalla, että irtoseksimiehessä on kiihottavaa vain seisova elin. Edes lepotilassa olevassa elimessä ei ole mitään kiihottavaa. Laitatko linkkiä yhteenkin sellaiseen viestiin? Kyllä naista samalla tavalla se koko kroppa ja olemus kiihottaa.

Itse kommentoin siihen ketjuun pitäväni hyvässä kunnossa olevan miehen vartaloa kokonaisuudessaan eroottisena. Mutta ei siitä sen enempää, tuo ketjuhan on tuolla alempana. Sympatiat on kyllä kaukana, kun tätä palstaa lukee. Kysymys on kuitenkin riistosta ja orjuudesta. Tässä ei kuitenkaan kaupata tuotetta vaan ihmistä käyttöön.

Joku vertasi viime prostituutio-ketjussa kampaajan ja hierojan ammattiin prostituoitua. Se jos joku oli surkuhupaisaa. Kukaan ei varmaankaan pakotettuna joudu kampaajaksi tai hierojaksi en puhu nyt thai-hieronnasta , eikä ketään myydä maasta toiseen kampaajaksi. En jaksa jauhaa tästä sen enempää, tuntuu että nämä miehet näkee vain sen mitä ne haluaa. Naiset ymmärtävät sen, että vain pieni osa prostituoiduista on hyvässä asemassa ja että heidän elämänsä saattaa hyvinkin olla luksusta, suurin osa prostuista on niitä vähemmän onnekkaita.

Miesten mielestä nainen on kiihottava minihameessa mikä ei tarkoita sitä että nainen olisi kiihottunut ja miehellä kyllä pitää olla erektio jotta olisi kiihottavan näköinen.. Kuvissa ja kalentereissa se onnistuu. Ai jos joku yksittäinen nainen kirjoittaa netissä noin, se on sitten valtaosan mielipide vai? Itse en ole tuota mieltä, mitä tuo kirjoittaja tuossa sanoo. Hänen puolestaan en osaa kommentoida. Ihmettelen kyllä hänen näkemystään.

Olit osannut poimia oikeat kohdat tutkimuksesta, ja jättää pois maininnat masennuksesta, terapiassa käynneistä, rikkonaisesta perhetaustasta ja nuoruuden vajavaisista ihmissuhteista, sekä häpeäntunteista. D Ei se miesasiakaskaan rasvaile prostun tavaraa vaan se on valmiina voideltuna. Pervoimmathan saavat suurimman osan nautinnostaan juuri siitä, kun tietävät tuottavansa kipua tai edes epämiellyttävän olon naiselle.

En ole ap, mutta voin sanoa, että terveen ihmisen mielestä epämiellyttävät asiat ovat epämiellyttäviä, eikä sellaisia soisi kenellekään tapahtuvan. Onneksi edes osa ihmisistä on niin empaattisia, että kykenee eläytymään toisen osaan, vaikkei itse olisi koskaan kokenut mitään vastaavaa. Miesten empatiakyky on yleensä vähäisempi, minkä vuoksi huonoon tilanteeseen ajautuneen ihmisen hyväksikäyttäminen ei ole heistä mitenkään tuomittavaa.

Mitä mieltä olet toisessa kohdin tätä keskustelua mainituista tutkimuksista, joissa alan naiset kiistävät jyrkästi sen, että olisivat vain avuttomia uhreja?

Todella, onhan ajat parantuneet. Ja ne puuttessa olevatkin. Tietty nykyäänhän ne on siististi maanalla, niin ei tarvii kattella, olihan se vähän Mä olen muuallakin käynyt kun sihteeriopiston nettisivuilla, että kyllähän Suomessa on itse ammattinsa valitsevia, mutta älä nyt ole ihan lapsellinen ja sinisilmäinen hölmö.

Kun ne paikat ratsattiin, muutamakin vasta lähivuosina, niin luuletko sä todella, että niitä huoria ei sitten tuoda enää? Ja että kaikki venäjän köyhät naiset on vapaaehtoisesti huoria ja ne miehet saa ihan aina itte valita? Siellähän ei ole kun komeita ja semmosia kilttejä pikkureppanoita, jotka haluaa ehkä jutella ja kevyen lähetyssaarnaaja panon. Joo, kyllä jos valehtelee itelleen, että yhtä paljon lohduttaa huoliiko joku oikeasti vai maksaako siitä huolimisesta rahalla, niin se on ihan jees, ja tietty on aina näitä keskustelijoita.

Mutta on välinpitämättömiä, esineenä kohtelevia jne. Mikään oikeus ei tuomitse huoran raiskauksesta, ehkä, jos on erittäin raaka raiskaus. Ei se vanhusten tai vammaisten naiminen todellakaan kuulu siihen omituisempaan, nehän on ihan ihmisiä. Joku täällä oli ihan törkeesti heittänyt, että vissiin hirveintä olis joutua naimaan vammasen kanssa: Se vammanen voi, ehkä, jos ei ole katkera ja käytä hyväkseen tilannetta, ihan mukavakin.

Mutta että ensin ne on hyväntekijöitä, kun ne nai kaikkien luusereittenkin kanssa, ja sitten niitten työ on kivaa, kun ne ei naikkaan. Ja kyllähän huoraa arvostetaan ihan siinä, missä muutakin naista, näinhän se on. Kerrot siipalle ennen häitä, niin siippa hymyilee ja pussaa ""voi meidän hyväntekijää Mikset sä ala huoraksi? Kyllä varmaan naisetkin ostas, etenkin jos oot vähän käytetty Paras tilanne minkä tiiän, oli kerran, kun äijät piti vähän juhlia, kun muijat oli lomalla kahestaan.

Joo-o, siinä viinaa juotiin ja huoria tilattiin. Muijat sattu vaan tuleen kotiin hieman muistikuvaa aijemmin ja 2 perhettä hajos, ei ne nutipäät oikein ymmärtäny sitä läheisyyden hakua ja keskusteluyhteyttä, minkä ne pienten lasten isät oli luoneet näitten ihanien tyttösten kanssa.

No, ne vaimot oli varmaan jotain femakkolesboja, eikö niin? Jotain äärihöyryjä, jotka ei oo koskaan käyny sihteeriopiston sivuillakaan, ja ymmärtäneet miten se homma Suomessa toimii? Sun pitäs käydä vähän oikeessa maailmassa, missä tosimiehet nai, niin tietäsit säkin, että sulla on kyllä melko ruusunen kuva elämästä ja ihmisistä. Voi, voi, mitä ne teki sulle: En tiedä yhtään 5. Näille naisille on juuri tärkeää se, ettei mies kitise perään ja ettei tarvitse treffailla eikä höpötellä turhia, vaan voidaan vain harrastaa seksiä ja äijä mäkeen sen jälkeen.

Ihmeellistä sterotypiointia taas jälleen kerran. Jestas, kuka tahansa voi keksiä olevansa QueenRamadaProstituoitu. Ei sen kummempaa kuin että teknon tahtiin meikkaa 2 tuntia, sit menee parkkihalliin keskiyöllä. Me tehtiin se tällatteen, Espanjan kauneuden takia. Hupimielessä jokainen joskus ottaa almun vastaan Moskovastakin,itse diggaan tollasest niinku elitistisestä sisäpiha-hippailusta.

Itse en näe prostituutiossa tai prostituutiopalveluiden käyttämisessä mitään moraalista ongelmaa. En silloinkaan jos nainen on rahapulassa "pakotettu" myymään itseään. Aika monella muullakin alalla varmaan tehdään töitä siksi että rahan tarve pakottaa ihmisen töihin.

Kaikki on kiinni asenteista. Eihän siitä ole kovin montaa sukupolvea kun esiaviollista seksiä pidettiin ällöttävänä ja kuvottavana ja syntisenä. Veikkaisin että seksin myyminen ja ostaminen olisi paljon yleisempää jos asenneilmasto muuttuisi.

Iltalehden haastattelema seksityöntekijä kertoi että monet asiakkaat olivat hänet nähdessaan ihmetellet että "sähän oot ihan tavallinen tyttö". Tämä kertoo jo aika paljon siitä millaisia mielikuvia ihmisillä on. Mun tyttöystävä raiskattiin kaksi vuotta sitten ja tämän jälkeen meillä on seksin suhteen ollut aika hiljaista, mikä on kyllä ihan ymmärrettävää mutta ei sitä ikuisesti jaksa puutteessa olla, joten olen alkanut käydä pari kolme kertaa kuussa prostituoidun luona.

Prostulla käyminen on äärettömän helppo ja aikaa säästävä tapa saada seksiä ja pidemmän päälle se tulee myös rahallisesti halvemmaksi. Jos baareissa ja yökerhoissa alkaa juosta niin rahaa menee vaatteisiin, juomiin, sisäänpääsymaksuun, ym. Mikään ei lisäksi takaa että saat illan aikana. Monet varsinkin rajan takaa tulevista seksityöntekijöistä ovat erittäin taitavia jä hyvännäköisiä verrattuna naisiin joita yökerhoista ja baareista löytää.

Kun nämä seikat otetaan huomioon ihmettelen miksi joku EI kävisi maksullisissa. Jos siis haluaa vain seksiä ekä suhdetta. Minulla on tällä hetkellä molemmat. Toivon, ettei viestisi ole totta. Tyttöystäväsi raiskattiin ja sinä käyt maksullisissa.

Tuli todella paha mieli tyttöystäväsi puolesta. Jos haluat olla hänen kanssaan, sinun pitäisi tukea häntä eikä tehdä tuollaista. Jos suhde ei miellytä, eroa hyvä mies. Et kai halua satuttaa tyttöä enempää? Hän on saanut muutenkin kokea kovia. Minä varmaan hajoaisin palasiksi, jos joku tekisi minulle noin: Aivan kamala kohtalo tällä tyttöparalla: Ensin raiskataan ja sen seurauksena mies alkaa ramppaamaan huorissa!

Kyllä on raakaa toimintaa: Itkuksi pisti ja mies senkun ajattelee vaan itseään.. Sähkötuoliin tuommoinen mies sen raiskaajan kera. Eikä yksistään tuon tyttöystävän takia, vaan myös siksi, ettei tyyppi näe mitään moraalista ongelmaa toisen ihmisen hädänalaisen tilanteen hyväksikäytössä.

Ja vielä hymiön on laittanut viestinsä loppuun En voi uskoa, että kukaan saattaa kohdella kumppaniaan noin. Miten hän voi katsoa edes tyttöystäväänsä silmiin tuollaisen jälkeen? Ei tuo voi olla totta: Jos tuo on provo, niin ei naurata. Harva mies kykenee 7. Seksi on miehen rakkautta. Ehkä tämä kirjoitus avaa naisten silmät. Kerrankin mies joka ei suominaista kumartele, vaan nauttii miehekkäästi!

Onko raiskatuksi tulleen kumppanin pettäminen miehekästä? Ei tarvitse ketään kumarrella, mutta ei myöskään pettää. Olisi suoraselkäisempää lopettaa suhde, jos ei pysty olemaan uskollinen. Tuo taitaa olla ikävä kyllä totta. Juttelin syvällisiä veljeni nelikymppinen kanssa eikä hän tiennyt mitä on ihastuminen. Hänelle se on sitä että kun joku nainen harrastaa seksiä hänen kanssaan, silloin hän on ihastunut naiseen.

Sen kummemmin ei osaa erotella tunteitaan, ja oli ihan ihmeissään kun en ymmärtänyt. Nainen kuvittelee miehen rakastavan häntä ja mies on vain seksin vuoksi suhteessa. En provoa, tämä on yllättävän totta suhteissa tänä päivänä. Näkee kai sen näillä palstoillakin, miehet ovat vain selsin perässä ja huolissaan seksin saamisesta, naisia kiinnostaa suhteissa muutkin asiat. Sovinismi se on joka jyllää vai mitä!

Näin se on ainakin m27 ja m22 mielestä. Viisas mies olet, jos et koskaan kerro naisellesi tästä ja osaat erottaa rakkauden ja seksin toisistaan. Rakkaudellinen teko siinäkin mielessä että tyttöystäväsi saa rauhassa toipua eikä tarvitse kipeän kokemuksen jälkeen pakottaa itseään johonkin sellaiseen johon ei vaan vielä pysty.

Toivottavasti hellit naistasi muuten ja osoita muilla tavoin rakastavasi ja kannustat eteenpäin ja jälkiterapiaan ja asian myöntämiseen ja tunteiden purkamiseen turvallisessa ympäristössä. Herranjestas sentään jos vammautuisin jotenkin enkä kykenisi enää seksiin ja mieheni osoittaisi rakkautensa noin! Lähettänyt Nimo Samatar klo torstaina, kesäkuuta 21, 12 kommenttia: Lähettänyt Nimo Samatar klo keskiviikkona, kesäkuuta 20, 6 kommenttia: Lähettänyt Nimo Samatar klo maanantaina, kesäkuuta 18, 4 kommenttia: Lähettänyt Nimo Samatar klo torstaina, kesäkuuta 14, 4 kommenttia: Lähettänyt Nimo Samatar klo keskiviikkona, kesäkuuta 13, 34 kommenttia: Lähettänyt Nimo Samatar klo sunnuntaina, kesäkuuta 10, 7 kommenttia: Lähettänyt Nimo Samatar klo perjantaina, kesäkuuta 08, 9 kommenttia: Lähettänyt Nimo Samatar klo sunnuntaina, kesäkuuta 03, 9 kommenttia: Lähettänyt Nimo Samatar klo lauantaina, kesäkuuta 02, 3 kommenttia: Onnekas kun mulla on ihmisiä mun ympärillä jotka oikeasti välittävät musta.

Onnekas kun saan joka päivä viettää aikaa ihmisten kanssa jotka saa mut nauramaan. Onnekas kun saan olla täysin oma itseni ja saan tehdä mitä haluun millon haluun.

Onnekas kun mulla on Tuomas. Kolme vuotta sitten tapasin pojan jonka letti oli pidempi kun mun oma. Pojan joka tykkäsi kissoista ja joka oli mun vastakohta. Pojan joka jaksoi pitää mua kainalossa ja sitten kun kyllästyi tönäsi mut alas. Pojan joka oli mulle ystävä. Pojan joka sai mut nauramaan ja hetken päästä itkemään.

Pojan joka jaksoi mua just tämmöisenä kun olen. Pojan jonka nimi oli Tuomas. En olisi ikinä uskonut jos joku olisi pari vuotta sitten sanonut mulle, että yksi mun parhaimmista kavereista tulee olemaan poika. Mä oon aina viihtynyt jätkäporukassa, jossa voi olla vaan ihan rennosti. Mutta ei kukaan mun poikakavereista ole mulle yhtä tärkeä Tuomas.

Tuomas tarjoaa mulle takkia kun valitan että on kylmä. Tuomas tekee mulle ruokaa kun valitan että mulla on nälkä. Tuomas on mulle kun epävirallinen veli. Veli joka kiusaa mua joka päivä kun nähdään. Veli joka nauraa kun murran käteni.

Veli joka heittelee mua pitkin seiniä. Veli joka haukkuu mua rumaksi ämmäksi. Mutta silti rakastan sitä ihan hirveästi. Yli kaksi päivää ilman Tuomasta on mulle helvettiä. Mulla on aina ikävä sitä kun se menee Karjaalle ruokkii sen tyhmää kissaa. Lasken minuutteja että se tulee takasin. Moni on kysynyt multa, että onko Tuomas mun poikaystävä ja miksi ei? Koska Tuomas on mulle liian tärkeä uhrattavaksi. En kestäisi sitä että jos me seurusteltaisiin ja erottaisiin.

Mutta sinänsä ei musta ja Tuomaksesta voisi edes kuvitella paria. En mä osaa olla sen seurassa sievä ja söpö kikatteleva neiti mitä yleensä olen miesten seurassa.

Luksus huora liian kova erektio -

Lisätään siihen sitten luku seitsemän. Vaikea on miestä kunnioittaa, eivät he kunnioita meitä naisiakaan. Syytteessä oleva toinen mies kiistää, että olisi tiennyt asunnoissa ja liiketilassa harjoitetusta seksimyynnistä. Siitä puhutaan kotona, mutta se on myös yhteiskunnallisen keskustelun aihe nyt, kun yhteisvessoja on alettu toivoa lisää. Miksi sitten asiaa ei voisi hoitaa, kuten se luonnollisesti hoituisi: Pillua turusta poppers kauppa kokemuksia muutti yhdessä tuumin erilleen. Joo sitä minäkin olen ihmetellyt. Harva mies kykenee 7. John McAfee on vakuuttunut, että Ashley Madison -tietovuoto tehtiin sisältä käsin, hän kertoo International Business Timesin julkaisemassa artikkelissa. Kaikille säätiön asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta testauttaa onko saanut klamydia- tai tippuritartunnan. Ihmisten epätoivo ja hinku kokeilla jotain, melkein mitä tahansa, ovat omiaan herättämään myös sijoittajien kiinnostuksen: Perinteisten lavatanssipaikkojen täytyisi järjestää sellaisia tansseja, joissa soitettaisiin perinteistä tanssimusiikkia.

0 thoughts on “Luksus huora liian kova erektio

Leave a Comment