Suomi treffit keskustelu suurimmat rinnat

suomi treffit keskustelu suurimmat rinnat

No, siitä tässä ketjussa taisi olla kysymyskin. Katsos, kun asia on niin, että toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä. Toinen lihavasta, toinen laihasta! Ja ruumiin rakenteen voi laittaa profiiliin esille, etsiikö nor, pyöreää, urh. Persoonallinen, tasapainoinen ihminen on sinut ulkomuotonsa kanssa! Enkä minä käydä töissä, kun on kuva profiilissa. Siinä näkyy päästä varpaisiin asti. Sun ei oo mikään pakko alkaa kirjoittelee kuvattomien profiilien kanssa, mikäli kuvattomuus on sulla ongelma.

On ihan hyvä, että jokainen voi itse päättää laittaako profiiliin kuvaa vai ei. Ja miksi paino pitäisi kertoa. Et baarissakaan tiedä montako kiloa joku painaa? Olen cm pitkä nainen. Kun olen timmissä lihaskunnossa, käyn salilla ja lenkkeilen, painan kg. Kun en liiku, painan 61kg. Jos siis laitan profiiliini, että painan 70kg miehet vetävät jotopäätökset, että olen lihava. Jos laitan painokseni 61kg, minut luokitellaan normaalipainoiseksi.

Aivan yhtä hankala asia on miesten alkoholinkäyttö. Kun mies laittaa profiiliinsa alkoholinkäytön suhteen Kyllä, niin se ei vielä kerro mitään. Tuo sana Treffipalstalla olevien miesten suhteen tarkoittaa sitä, että alkoholinkäyttö on ongelma, koska sitä juodaan ainoastaan humalahakuisesti eli aina nk. On aiva yhtä kamala järkytys joutua sikailevan alkoholistin seuraan kuin ylipainoisen naisen. Eli - naisen kasvokuva ja painon ilmoittamatta jättäminen on samanlainen ongelma kuin miehillä alkoholnkäytön kohdalla sana Kyllä: Sitä ei tältä palstalta uskoisi, mutta ei tuolla deittipuolella se paino ole miehille niin iso kynnys kuin täällä voisi luulla.

Itselläni on profiilissa puolivartalokuva, paino aikalailla kilolleen 85kg ja varmuuden vuoksi olen vielä määritellyt itseni ylipainoiseksi, enkä edes pelkästään pyöreäksi. Asun tosin pääkaupunkiseudulla, mikä varmaan väestöntieheyden takia helpottaa asiaa, jollain pienillä paikkakunnilla tilanne on varmaan toinen.

Vaikka sitä omaa murua ei ole vielä löytynyt, suurin osa miehistä ovat olleet positiivisesti yllättyneitä treffeillä ja pari kysyi painanko oikeasti niin paljon kuin profiilissa lukee.

Varmaan siihen auttaa myös se että omaan normaalin itsetunnon ja olen varsin sinut omien kilojeni kanssa. Laittoi kasvokuvan ja jopa kokovartalokuvan, tosin kaukaa otettu ja muutama kilo aiemmin. Kyllä oli järkytys, kun naisen näin ekankerran.. Oli "pikkaisen" lihonut kuvien oton jälkeen. Tottakai oli ruksinut itsensä normaali vartaloiseksi, no kun valehtelee painonsa niin ei tarttee edes miettiä että mitä kaikkee muuta valehtelee.

Se yksi tosin oli enemmän kuin normaali, timmimimmi. En missään tapauksessa tarkoittanut ketjua aloittaessani, etteivätkö lihavat naiset löytäisi täältä seuraa, päinvastoin! Itsekin olen päätynyt 4 kertaa seksiä harrastamaan lihavan naisen kanssa ja 3 kertaa suhteeseen, koska kaikki naiset ovat olleet todella mukavia. Ikävä kyllä tilanteeseen lienee vaikuttanut sekin, että he ovat tyytyneet vähempään - ihmissuhteethan ovat puoliksi kaupankäyntiä ulkoisilla avuilla ja varallisuudella ja muulla paskalla, ja se, kuinka paljon loppujen lopuksi jää persoonallisuuden ja "sielujen sympatian" varaan, on aika paljon sattumanvaraisempaa.

Näillä palstoilla kuitenkin tämä kaupankäynti alkaa AINA ulkoisista avuista. Joten miksi valehdella ja kusettaa, heti ensimmäiseksi? Kun omalle itselle tällaisesta käytöksestä kuitenkin loppupeleissä sydänsuruja seuraa Sinä sen sijaan olet menetellyt profiilissasi mielestäni täsmälleen oikealla tavalla. Etkä sinä ole lihava.

Itse olen kiloinen, ja ollessani noin vuosi sitten kesällä yli puoli vuotta kestäneessä suhteessa lihavan naisen kanssa, hän oli ehkäkiloinen. Ja minä pidän laihoista litteavatsaisista naisista! On ihan kamalan ristiriitaista tuntea suurta hellyyttä ja orastavaa rakkauttakin naista kohtaan, jolla on yhden ylimääräisen ihmisen painoinen itsetunto-ongelma.

Se aiheutti minulle itsellekin heikkoina hetkinä vastenmielisyyden puistatksia Ja se oli ihan hirveä isku vasten kasvoja hänelle, ei ole ottanut yhteyttä sen jälkeen. Minusta siis tuli se kusipää. Ja alkusyynä tälle oli se, että olin alun perin ottanut yhteyttä suomi Muistan ikuisesti miltä se tapaaminen sitten tuntui, kun tykkäsin jo naisesta hirveästi ja hän osottautuikin sitten ukoisesti aivan muuksi, mitä olin kuvitellut.

Ja loppujen lopuki se yritykseni voittaa ne ulkoiset asiat johti hirveään tuskaan Ja minä myös olin hajalla. Älkää naiset valehdelko tästä asiasta. Olen varma, että en ole ainoa mies joka on tällaiseksi kusipääksi suhteessa muuttunut. Pystyn hyvin kuvittelemaan asian toisinpäinkin En minä sellaiseen naiseen ottaisi yhteyttä enää koskaan. Naisille se oma ulkonäkö on kuitenkin niin paljon tärkeämpi juttu kuin miehille.

Mutta voimia sulle, Kilotar. Kun haet ihmistä jo alun alkaen rehellisesti, sinulla on paljon pienempi riski joutua samanlaiseen paskamyllyyn mitä äsken viestissäni kuvailin. Ja onnea metsästykseen muillekin pullukoille! Teitä jokaista varten on kyllä joku täällä jossakin - kaikki miehet eivät kiloista piittaa! Lihavan kanssa, en ottanut viestiäsi niin että lihavat eivät löytäisi seuraa.

Laitoin sen ennemminkin kannustukseksi niille ihmisille, jotka tuntevat tarvetta huijata omassa profiilissaan kun pelkäävät että eivät muuten saa seuraa.

Eli omana itsenään hakiessa homma kuitenkin kantaa pidemmälle kuin harhaanjohtavaa tietoa annettaessa. Minulla syy kuvan poistamiseen oli se että sain kuvallisena enemmän viestejä sellaisilta jotka eivät olleet edes lukeneet profiiliani. Ja enemmän typeriä viestejä ja jonkun sellaisen jossa ehdoteltiin seksiä. Kuvattomana sain laadukkaampia viestejä ja lähetin niiden kirjoittajille sitten kuvani. Sekin, että ei kehtaa kuvaansa laittaa prrofiiliin, kannattaa kyllä esittelytekstissä kertoa.

Aivan yhtä monet miehet häpeilevät nettideittailua, ja kyllähän se jotakin luonteesta kertoo.. Minä olen niitä kovasti parjattuja lihavia naisia, ja sen pari vuotta kun olen tällä palstalla profiiliani silloin tällöin pitänyt, olen aina siihen liittänyt itsestäni niin kasvokuvan kuin koko kropan kuvan. Lisäksi olen suoraan niin valikoissa kuin tekstissäkin kertonut olevani lihava. Kiloja en ole kertonut, ne ovat minun ja vaakani välinen asia, tosin ei ne parjatut pienimunaiset miehetkään ole mittaansa kertoneet.

Jokatapauksessa, poikkeuksetta minuun kontaktia ottaneiden miesten kanssa keskustelu menee näin. Ensin kehutaan kuinka olen heidän todeksi tullut unelma, kauniskin vielä, ja kuinka he tykkäävät kun naisessa on jotain mistä ottaa kiinni jne. Lähes poikkeuksestta näiden miesten profiilit ovat kuvattomia.

Seuraavaksi pyydän kuvaa, ihan tasapuolisuuden ja reiluuden nimissä, sillä ovathan he jo minun kuvani nähneet. Omaa kuvaansa he eivät voi lähettää muuta kuin kännykkään, jota en vastaanota, sillä työpuhelintani en täytä satunnaisilla miesten kuvilla.

Lisäksi suurin osa miehistä ei taida ollenkaan sitä miten kännystä tai digikamerasta kuva siirretään tietokoneelle ja siitä tähän palveluun. Ja tässä maassa on syntynyt Nokia?!?! JOS sen kuvan saan, se on poikkeuksetta kuva miehen kalleimmasta aarteesta, eli autosta, moottoripyörästä tai munasta. Kasvot on peitetty aurinkolasein, lippiksin tai muilla huvittavilla keinoilla tai koko kuva photoshopattu värisekamelskaksi josta Picassokin olisi ylpeä.

Jos näistä kaikista vaiheista päästään ohi ja lopulta jotenkin järkevä ja ihmiseksi tunnistettava kuva ilmestyy sähköpostiini, alkaa armoton kerjäys, lisäkuvien toimittamisesta hänelle, onhan hän jo yhden kuvan minulle antanut.

Ja lisäkuvissa voisin mieluiten olla ilman vaatteita, pyllistellen jne. Ihmetteletkö vielä miksi usko suomalaiseen mieheen alkaa olla vähissä? JOS jostain ihmeellisestä poikkeuksesta on kyse ja mies osoittautuu kutakuinkin keskustelukelpoiseksi, osaa laittaa kuvansa sähköpostin liitteeksi, en voi mitään tunteelle, että olinko sittenkin väärässä. Olisiko tässä se poikkeus joka vahvistaa säännön ja tämä mies olisi ihan oikea, ihan tosissaan ja vielä vapaa ja halukas oikeasti tutustumaan minuun?

Älä huoli, niin ei tapahdu. Mies katoaa kuin pieru Saharaan viimeistään seuraavana päivänä, profiileineen päivineen. Ihmettelen kuinka miehet jaksavat kerta toisensa jälkeen tehdä uusia profiileja ja käydä näitä yhden illan keskusteluja vain satunnaisen, asiallisen juttelun merkeissä. Oletteko oikeasti niin yksinäisiä, että mikä tahansa huomio riittää teille? Pahimmat näistä jopa sopivat treffit seuraavalle päivälle ja aamulla huomaat profiilin kadonneet ilman mitään selitystä.

Jos tänne asti jaksoit lukea, tässä tulee minun pyyntöni teille miehet. Olkaa myös te rehellisiä. Puhukaa totta, kertokaa että etsitte vain juttelu-, seksi-, kirjeseuraa, niin kaikki pääsisi paljon vähemmällä mielen pahoituksella. Netissä ei ole kiellettyä olla rehellinen, hyväkäytöksinen ja inhimillinen, vaikka nimimerkkien takaa kirjoitetaankin.

Ja kaikesta kokemastani huolimatta, pieni toive kaikkien näiden läskieni sisällä toivoo ja uskookin että jossain olisi hän jota etsin. Joo mä en deittaile laisinkaan parisuhderajoitteisten kanssa, vaikka profiili onkin, siinä muuten lukee, että ylipainoinen, kuvaa ei tule. En vaan jaksa tapailla kaikenlaisia narsisteja, jotka kokevat ihmissuhteiden olevan sitä, että otetaan toinen kaupan hyllyltä ja palautetaan, kun ei ollut tarpeeksi toimiva tapaus ja tämän "ostaja" tietää jo ihan ulkoisten avujen vuoksi.

Jotka eivät löydä tarpeeksi hyvää palvelijatarta. Usein palvelijattaren pitäisi olla myös huomattavasti joko nuorempi tai sitten puumamaisen vanhempi.

Omanikäinen on mitä ilmeisemmin outo ajatuskin. Onko teiltä se viimeinenkin järjenvalo haalistunut? Jos nyt rehellisesti tämän sanon, niin ei mene teillä miehet oikein putkeen nyt nää touhut, kun pidätte naisia pilkkananne itsekkäinä esiintyen. Lämmin parisuhde kun ei sellaista kuitenkaan ole. Valkkailkaa vaan lopunikäänne ja vaihdelkaa versioita, se kertoo vain itsestänne ja kyvyttömyydestänne sitoutua yhteen ihmiseen. Teillä ei vaan ole ihan kaikki kohillaan.

Mutta kukaan ei ole uskaltanut sitä sanoa. Pankaa vaan sitten niitä parempia versioita 9,90 siellä vasemmalta alahyllyltä ja heittäkää sitten pois jos ei enää palvele riittävän hyvin. Näinhän te kierrätysmiehet pääsääntöisesti toimitte. Halvalla tavalla toimiten saatte vain sutta osaksenne,ollos hyvä vaan.

Valitettavasti ette päässeet treffeille tälläkään kertaa teidät on estetty. Miehet sitä miehet tätä ja tottakai kaikki joilla on silmät päässä on narsisteja. Se että haluaa parempaa, katselee nuorempaa yms on pikemminkin terve merkki. Aloittaja on oikeassa, minua ahdisteli livenä yksi lihava nainen, kävin sitten uteliaana netissä katsomassa minkälainen kuva hänellä oli, juuri tuollainen yläviistosta kuvattu kuva missä näkyy ainoastaan tissit ja naama.

Miksiköhän ;D Mun mielestä isot rinnat on jo itsessään turnoff koska se poikkeuksetta tarkoittaa sitä että nainen on lihava. Hoikatkin saa näyttämään lihavilta siitä kuvakulmasta. Samaa voi sanoa miehille, älkää valehdelko profiilissa. Yhtälailla on tullut ylipainoisia miehiä vastaan, jotka väittävät olevansa jopa urheilullisia. Ja lyhyemmät miehet valehtelevat pituutensa aina, vähintäin 5cm jopa Miehille pituus tuntuu olevan se suurin ongelma. Sen tietää, että jos pituutta ei ole laitettu profiiliin, mies on alle cm.

Luuleeko hän sen avulla saavansa naisen paremmin, kun peittää sen, että on mahdollisesti lyhyempi naista. Kuinkas sitten käy kun tavataan? Ja miksi naisen lihavuus tuntuu olevan pahempaa kuin miehen?? Etsi Toggle navigation Valikko. Taas kävi niin kuin monta kerta aiemmin. Ne päältäpäin upeat rinnat olivat sittenkin vain toppauksilla varustettujen Push up liivien aikaansaannosta. Miksi te naiset käytätte niitä, kun kuitenkin viimeistään sänkyyn mennessä totuus paljastuu?

Miehen riisuessa halut häipyy. Yleensä siellä rehottavan hoitamattoman karvakasan keskellä on täysin mitätön kulli. Sun kannattaa seuraavalle naiselle kertoa että tissit on sulle maailman kaikkeus. Miksi ne muuten laittaisivat irtotoppauksia ja vanua tissiliiveihin? Halut hiipuu jokaisella, kun saa kourallisen vanua vaivan palkaksi tai käteen tarttuu limaiset muovimassaklöntit. Minä en käytä toppauksia lainkaan, ja rintojeni kokoon olen erittäin tyytyväinen.

Isorintaisena joudun kyllä käyttämään tukevia rintsikoita, onneksi niitäkin on hyvännäköisiä mustia;. Samat huijarit jotka huijaa push up-liiveillään yrittävät verrata alushousujen ja push up-liivien käyttöä. Ootteko te oikeesti noin yksinkertaisia? Ja mitä tulee niihin naisiin jotka tekevät noin, omapa on häpeänsä.

Mutta muista, että nainen voi pyytää kuvan sinun kullista. Tämä on sitä tasa-arvoa! Siis tissit ja kulli ovat verrannollisia keskenään, ja mä kun tyhmänä luulin että pillu ja kulli? Olen todellakin toppauksia vastaan, se on huijausta.

Ja mikä pahinta, ne varatutkin miehet pilaavat suhteensa kattelemalla topattuja naisia tietämättä koskaan totuutta.

Eräs jenkkitutkimus taanoin todisti, että kauniit silikonit hankkinut nainen pärjää pienirintaisempia luomusiskojaan paremmin elämässä. Työpaikat ja varsinkin asiakaspalveluammatit aukeavat kauniin tissiparin omistajalle paremmin.

Itse olen tämän huomannut eräässä kotikuntani leipomokahvilassa, jossa on myyjänä poikkeuksellisen isorintainen ja lantioltaan hoikka tytteli.

Ja kumman paljon siellä miehiä kahvilla käy. Jos mun tyttöystäväni haluaisi silikonit, olisin ne hänelle valmis rahoittamaan. Kuha vähä ikää siulleki tulee, ni huomaat.. D Mihkä rintoja tarvitaan hameen istuvuuteen? Push uppeja en käytä. Ainoastaan sellasia missä on millin vuoraus joka ei suurenna oikeestaan tissejä.

Sen takia käytän niitä, koska tisseissäni on iho aika ohut ja saan helposti mustelmia niihin. Siis milliä eikä suinkaan milliä. Niin on aika moni mieskin. Olen jo vanha akka ja kokemustakin on kertynyt näistä ah niin ihanista ja komeista miehistä.

Monta kertaa on käynyt niin kun h-hetki koittaa ei uroksen jalkovälistä meinaa löytyä mitään ja jos löytyy niin on aivan eloton vaikka mitä tekisi hyi helvetti. Intoa sitäkin enemmän mutta se ei paljon auta naista joka odottaa aivan muuta. Sitten vielä käyttäydytään ihan kuin homma olis ihan ok.

Kahdet viimeisimmät treffit Streffien kautta ovat olleet naisten kanssa joiden molempien profiileissa ollut ruumiinrakenteena normaali. Kuvina heiltä olen saanut oikein kivat kasvokuvat joista ei naisen kokoa pysty päättelemään. Molemmilla kerroilla treffeille on saapunut reilusti ylipainoinen nainen. Miksi valehdella asiasta joka varmasti selviää heti ensimmäisillä treffeillä vai pitävätkö selvästi ylipainoiset naiset itseään ruumiinrakenteeltaan normaaleina?

En itse ole mikään adonis, mutta harrastan liikuntaa säännöllisesti ja katson mitä suuhuni laitan. Minua ei haittaisi jos nainen olisi pyöreä tai kevyesti ylipainoinen, mutta reilu ylipaino kertoo jo ihmisen luonteestakin. Älkää naiset valehdelko ruumiinrakennettanne treffipalstoilla.

Ei turhat treffit ole kenenkään etu. Täällä vouhkataan painonsa salaavista lihavista Minä olen cm pitkä ja painoni vaihtelee kg: Mittani olen ilmoittanut rehellisesti profiilissa, kasvokuva on ja myös kuva jossa olen kevyessä kesävaatetuksessa,siis kokovartalokuva Ongelmani on rintojeni pienuus Luulen, että yksi netideittaaja hylkäsi minut juuri pienien rintojeni vuoksi, kun siis tapasimme livenä ja hän näki ne Ikäni on jo Pitäisikö minun tyytyä olemaan yksin, voiko kukaan tykästyä pienirintaiseen, laihahkoon naiseen En voi laittaa kuvaani profiiliin ammattini takia.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Julkisessa virassa töissä valtiolla tai kunnalla kun on ei todellakaan viitsi laittaa naamaa treffipalstalle. Mieti nyt vähän, opettaja, päiväkotitäti, poliisi, kelan virkailija, onhan noita No, siitä tässä ketjussa taisi olla kysymyskin.

Katsos, kun asia on niin, että toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä. Toinen lihavasta, toinen laihasta! Ja ruumiin rakenteen voi laittaa profiiliin esille, etsiikö nor, pyöreää, urh.

Persoonallinen, tasapainoinen ihminen on sinut ulkomuotonsa kanssa! Enkä minä käydä töissä, kun on kuva profiilissa. Siinä näkyy päästä varpaisiin asti. Sun ei oo mikään pakko alkaa kirjoittelee kuvattomien profiilien kanssa, mikäli kuvattomuus on sulla ongelma.

On ihan hyvä, että jokainen voi itse päättää laittaako profiiliin kuvaa vai ei. Ja miksi paino pitäisi kertoa. Et baarissakaan tiedä montako kiloa joku painaa? Olen cm pitkä nainen. Kun olen timmissä lihaskunnossa, käyn salilla ja lenkkeilen, painan kg. Kun en liiku, painan 61kg.

Jos siis laitan profiiliini, että painan 70kg miehet vetävät jotopäätökset, että olen lihava. Jos laitan painokseni 61kg, minut luokitellaan normaalipainoiseksi.

Aivan yhtä hankala asia on miesten alkoholinkäyttö. Kun mies laittaa profiiliinsa alkoholinkäytön suhteen Kyllä, niin se ei vielä kerro mitään. Tuo sana Treffipalstalla olevien miesten suhteen tarkoittaa sitä, että alkoholinkäyttö on ongelma, koska sitä juodaan ainoastaan humalahakuisesti eli aina nk.

On aiva yhtä kamala järkytys joutua sikailevan alkoholistin seuraan kuin ylipainoisen naisen. Eli - naisen kasvokuva ja painon ilmoittamatta jättäminen on samanlainen ongelma kuin miehillä alkoholnkäytön kohdalla sana Kyllä: Sitä ei tältä palstalta uskoisi, mutta ei tuolla deittipuolella se paino ole miehille niin iso kynnys kuin täällä voisi luulla.

Itselläni on profiilissa puolivartalokuva, paino aikalailla kilolleen 85kg ja varmuuden vuoksi olen vielä määritellyt itseni ylipainoiseksi, enkä edes pelkästään pyöreäksi.

Asun tosin pääkaupunkiseudulla, mikä varmaan väestöntieheyden takia helpottaa asiaa, jollain pienillä paikkakunnilla tilanne on varmaan toinen.

Vaikka sitä omaa murua ei ole vielä löytynyt, suurin osa miehistä ovat olleet positiivisesti yllättyneitä treffeillä ja pari kysyi painanko oikeasti niin paljon kuin profiilissa lukee. Varmaan siihen auttaa myös se että omaan normaalin itsetunnon ja olen varsin sinut omien kilojeni kanssa. Laittoi kasvokuvan ja jopa kokovartalokuvan, tosin kaukaa otettu ja muutama kilo aiemmin. Kyllä oli järkytys, kun naisen näin ekankerran..

Oli "pikkaisen" lihonut kuvien oton jälkeen. Tottakai oli ruksinut itsensä normaali vartaloiseksi, no kun valehtelee painonsa niin ei tarttee edes miettiä että mitä kaikkee muuta valehtelee.

Se yksi tosin oli enemmän kuin normaali, timmimimmi. En missään tapauksessa tarkoittanut ketjua aloittaessani, etteivätkö lihavat naiset löytäisi täältä seuraa, päinvastoin! Itsekin olen päätynyt 4 kertaa seksiä harrastamaan lihavan naisen kanssa ja 3 kertaa suhteeseen, koska kaikki naiset ovat olleet todella mukavia. Ikävä kyllä tilanteeseen lienee vaikuttanut sekin, että he ovat tyytyneet vähempään - ihmissuhteethan ovat puoliksi kaupankäyntiä ulkoisilla avuilla ja varallisuudella ja muulla paskalla, ja se, kuinka paljon loppujen lopuksi jää persoonallisuuden ja "sielujen sympatian" varaan, on aika paljon sattumanvaraisempaa.

Näillä palstoilla kuitenkin tämä kaupankäynti alkaa AINA ulkoisista avuista. Joten miksi valehdella ja kusettaa, heti ensimmäiseksi? Kun omalle itselle tällaisesta käytöksestä kuitenkin loppupeleissä sydänsuruja seuraa Sinä sen sijaan olet menetellyt profiilissasi mielestäni täsmälleen oikealla tavalla. Etkä sinä ole lihava. Itse olen kiloinen, ja ollessani noin vuosi sitten kesällä yli puoli vuotta kestäneessä suhteessa lihavan naisen kanssa, hän oli ehkäkiloinen. Ja minä pidän laihoista litteavatsaisista naisista!

On ihan kamalan ristiriitaista tuntea suurta hellyyttä ja orastavaa rakkauttakin naista kohtaan, jolla on yhden ylimääräisen ihmisen painoinen itsetunto-ongelma. Se aiheutti minulle itsellekin heikkoina hetkinä vastenmielisyyden puistatksia Ja se oli ihan hirveä isku vasten kasvoja hänelle, ei ole ottanut yhteyttä sen jälkeen. Minusta siis tuli se kusipää.

Ja alkusyynä tälle oli se, että olin alun perin ottanut yhteyttä suomi Muistan ikuisesti miltä se tapaaminen sitten tuntui, kun tykkäsin jo naisesta hirveästi ja hän osottautuikin sitten ukoisesti aivan muuksi, mitä olin kuvitellut.

Ja loppujen lopuki se yritykseni voittaa ne ulkoiset asiat johti hirveään tuskaan Ja minä myös olin hajalla. Älkää naiset valehdelko tästä asiasta. Olen varma, että en ole ainoa mies joka on tällaiseksi kusipääksi suhteessa muuttunut.

Pystyn hyvin kuvittelemaan asian toisinpäinkin En minä sellaiseen naiseen ottaisi yhteyttä enää koskaan. Naisille se oma ulkonäkö on kuitenkin niin paljon tärkeämpi juttu kuin miehille. Mutta voimia sulle, Kilotar. Kun haet ihmistä jo alun alkaen rehellisesti, sinulla on paljon pienempi riski joutua samanlaiseen paskamyllyyn mitä äsken viestissäni kuvailin. Ja onnea metsästykseen muillekin pullukoille! Teitä jokaista varten on kyllä joku täällä jossakin - kaikki miehet eivät kiloista piittaa!

Lihavan kanssa, en ottanut viestiäsi niin että lihavat eivät löytäisi seuraa. Laitoin sen ennemminkin kannustukseksi niille ihmisille, jotka tuntevat tarvetta huijata omassa profiilissaan kun pelkäävät että eivät muuten saa seuraa. Eli omana itsenään hakiessa homma kuitenkin kantaa pidemmälle kuin harhaanjohtavaa tietoa annettaessa.

Minulla syy kuvan poistamiseen oli se että sain kuvallisena enemmän viestejä sellaisilta jotka eivät olleet edes lukeneet profiiliani. Ja enemmän typeriä viestejä ja jonkun sellaisen jossa ehdoteltiin seksiä. Kuvattomana sain laadukkaampia viestejä ja lähetin niiden kirjoittajille sitten kuvani. Sekin, että ei kehtaa kuvaansa laittaa prrofiiliin, kannattaa kyllä esittelytekstissä kertoa.

Aivan yhtä monet miehet häpeilevät nettideittailua, ja kyllähän se jotakin luonteesta kertoo.. Minä olen niitä kovasti parjattuja lihavia naisia, ja sen pari vuotta kun olen tällä palstalla profiiliani silloin tällöin pitänyt, olen aina siihen liittänyt itsestäni niin kasvokuvan kuin koko kropan kuvan. Lisäksi olen suoraan niin valikoissa kuin tekstissäkin kertonut olevani lihava. Kiloja en ole kertonut, ne ovat minun ja vaakani välinen asia, tosin ei ne parjatut pienimunaiset miehetkään ole mittaansa kertoneet.

Jokatapauksessa, poikkeuksetta minuun kontaktia ottaneiden miesten kanssa keskustelu menee näin. Ensin kehutaan kuinka olen heidän todeksi tullut unelma, kauniskin vielä, ja kuinka he tykkäävät kun naisessa on jotain mistä ottaa kiinni jne. Lähes poikkeuksestta näiden miesten profiilit ovat kuvattomia. Seuraavaksi pyydän kuvaa, ihan tasapuolisuuden ja reiluuden nimissä, sillä ovathan he jo minun kuvani nähneet.

Omaa kuvaansa he eivät voi lähettää muuta kuin kännykkään, jota en vastaanota, sillä työpuhelintani en täytä satunnaisilla miesten kuvilla. Lisäksi suurin osa miehistä ei taida ollenkaan sitä miten kännystä tai digikamerasta kuva siirretään tietokoneelle ja siitä tähän palveluun. Ja tässä maassa on syntynyt Nokia?!?! JOS sen kuvan saan, se on poikkeuksetta kuva miehen kalleimmasta aarteesta, eli autosta, moottoripyörästä tai munasta.

Kasvot on peitetty aurinkolasein, lippiksin tai muilla huvittavilla keinoilla tai koko kuva photoshopattu värisekamelskaksi josta Picassokin olisi ylpeä. Jos näistä kaikista vaiheista päästään ohi ja lopulta jotenkin järkevä ja ihmiseksi tunnistettava kuva ilmestyy sähköpostiini, alkaa armoton kerjäys, lisäkuvien toimittamisesta hänelle, onhan hän jo yhden kuvan minulle antanut. Ja lisäkuvissa voisin mieluiten olla ilman vaatteita, pyllistellen jne.

Ihmetteletkö vielä miksi usko suomalaiseen mieheen alkaa olla vähissä? JOS jostain ihmeellisestä poikkeuksesta on kyse ja mies osoittautuu kutakuinkin keskustelukelpoiseksi, osaa laittaa kuvansa sähköpostin liitteeksi, en voi mitään tunteelle, että olinko sittenkin väärässä.

Olisiko tässä se poikkeus joka vahvistaa säännön ja tämä mies olisi ihan oikea, ihan tosissaan ja vielä vapaa ja halukas oikeasti tutustumaan minuun? Älä huoli, niin ei tapahdu. Mies katoaa kuin pieru Saharaan viimeistään seuraavana päivänä, profiileineen päivineen.

Ihmettelen kuinka miehet jaksavat kerta toisensa jälkeen tehdä uusia profiileja ja käydä näitä yhden illan keskusteluja vain satunnaisen, asiallisen juttelun merkeissä. Oletteko oikeasti niin yksinäisiä, että mikä tahansa huomio riittää teille? Pahimmat näistä jopa sopivat treffit seuraavalle päivälle ja aamulla huomaat profiilin kadonneet ilman mitään selitystä.

Jos tänne asti jaksoit lukea, tässä tulee minun pyyntöni teille miehet. Olkaa myös te rehellisiä. Puhukaa totta, kertokaa että etsitte vain juttelu-, seksi-, kirjeseuraa, niin kaikki pääsisi paljon vähemmällä mielen pahoituksella. Netissä ei ole kiellettyä olla rehellinen, hyväkäytöksinen ja inhimillinen, vaikka nimimerkkien takaa kirjoitetaankin. Ja kaikesta kokemastani huolimatta, pieni toive kaikkien näiden läskieni sisällä toivoo ja uskookin että jossain olisi hän jota etsin.

Joo mä en deittaile laisinkaan parisuhderajoitteisten kanssa, vaikka profiili onkin, siinä muuten lukee, että ylipainoinen, kuvaa ei tule. En vaan jaksa tapailla kaikenlaisia narsisteja, jotka kokevat ihmissuhteiden olevan sitä, että otetaan toinen kaupan hyllyltä ja palautetaan, kun ei ollut tarpeeksi toimiva tapaus ja tämän "ostaja" tietää jo ihan ulkoisten avujen vuoksi. Jotka eivät löydä tarpeeksi hyvää palvelijatarta.

Usein palvelijattaren pitäisi olla myös huomattavasti joko nuorempi tai sitten puumamaisen vanhempi. Omanikäinen on mitä ilmeisemmin outo ajatuskin. Onko teiltä se viimeinenkin järjenvalo haalistunut? Jos nyt rehellisesti tämän sanon, niin ei mene teillä miehet oikein putkeen nyt nää touhut, kun pidätte naisia pilkkananne itsekkäinä esiintyen.

Lämmin parisuhde kun ei sellaista kuitenkaan ole. Valkkailkaa vaan lopunikäänne ja vaihdelkaa versioita, se kertoo vain itsestänne ja kyvyttömyydestänne sitoutua yhteen ihmiseen. Nettitreffailuun mukavaa jännitystä tuo kiinnostavan henkilön kanssa ensikohtaamisen sopiminen kasvotusten.

Onko hän yhtä kohtelias, kun Ilmaisjäsenenä pystyt luomaan itsellesi profiilin. Voit käyttää hakua, tutustua muiden jäsenien profiileihin, lähettää viisi Jäänmurtaja-viestiä sekä flirttiviestejä. Näet ketkä vierailevat profiilisivuillasi ja voit ladata 30 kuvaa albumiisi. Voit antaa albumisi avaimia haluamillesi jäsenille ja myös vastaanottaa muiden avaimia. Maksavana jäsenenä saat käyttöösi kaikki E-kontakti. Voit käyttää myös rajattomasti Jäänmurtaja-viestejä sekä etsiä sitä oikeaa Match-hakukoneemme avulla.

Emme koskaan päivitä tilaustasi automaattisesti , joten voit huoletta kokeilla E-kontakti. Maksullisena jäsenenä saat tiedon kun viestisi on luettu, voit suodattaa saapuneita viestejä ja surffailla sivustolla nimettömänä. Lisäksi saat 15 parrasvalomerkintää joka kuukausi ja voit ladata jopa viisi kuva-albumia palveluun. Voit saada viestisi E-kontakti. Mitä pidemmän tilausajan ostat, sitä halvemmaksi tilauksesi tulee. Tilauksesi tulee kaikilla maksutavoilla nettipankki, lasku, pankki- tai luottokortti voimaan heti tehtyäsi tilauksen.

Vinkkejä deittailuun, seuraa meitä. E-kontakti saattoi kaksi tunneherkkää sydäntä yhteen Päiviä ja Jakea yhdistää tunneherkkyys, joka on osa suhteen parasta antia. Lue lisää Lue lisää tositarinoita Kerro oma tositarinasi.

: Suomi treffit keskustelu suurimmat rinnat

Suomi oulu treffit tampereella Kuitenkin kävi ilmi, että sopimus jatkui Maksullisena jäsenenä saat tiedon kun viestisi on luettu, voit suodattaa saapuneita viestejä ja surffailla sivustolla nimettömänä. Britax turvakaukalo telakalla Vesinokkaeläin On ihan hyvä, että jokainen voi itse päättää laittaako profiiliin kuvaa vai ei. Kun palvelun on ostanut ja sinne kirjautunut, ei tilausta voi perua, vaikka tulisi katumapäälle.
Suomi treffit keskustelu suurimmat rinnat Sitten löytyy näitä rahankerääjiä Venäjältä ja Afrikasta, mutta heidät on helppo tunnistaa. Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Tehoainetta päästävä Raid päihitti kaksi UV-valolaitetta. Maksavana jäsenenä saat käyttöösi kaikki E-kontakti. Pankaa vaan sitten niitä parempia versioita 9,90 siellä vasemmalta alahyllyltä ja heittäkää sitten pois jos ei enää palvele riittävän hyvin. Sen tietää, että jos pituutta ei ole laitettu profiiliin, mies on alle cm.
Suomi treffit keskustelu suurimmat rinnat 40
SINKUT KUOPIO PORNO LINKIT Suomi sex tube alastonsuomi com
Suomi treffit keskustelu suurimmat rinnat 776
Talon omistaja kehottaakin lukemaan kuntotarkastusraporttia kuin piru raamattua. Ja kaikesta kokemastani huolimatta, pieni toive kaikkien näiden läskieni sisällä toivoo ja uskookin että jossain olisi hän jota etsin. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Oli "pikkaisen" lihonut kuvien oton jälkeen. Ilmoitukset ovat vähän kuin työpaikkahakemuksia. Onko Hjallikselle tullut lisää hiuksia? Voit saada viestisi E-kontakti.

Suomi treffit keskustelu suurimmat rinnat -

Kun omalle itselle tällaisesta käytöksestä kuitenkin loppupeleissä sydänsuruja seuraa Korjaamiseen ja selvityksiin on kuitenkin mennyt euroa. Jos auto hajoaa ennen aikojaan, voi apua korjauskuluihin saada auton myyjältä. Siis voi herranen aika, eiks toi mee jo vähän liiallisuuksiin!? Kevät saa selkeästi suomalaiset aktivoitumaan Näinhän te kierrätysmiehet pääsääntöisesti toimitte.

0 thoughts on “Suomi treffit keskustelu suurimmat rinnat

Leave a Comment