Vittumainen raakaa panoa

Sitten riisu multa loputkin ja jatko naimista että tuntu moneen kertaan. En ollut ajatellut että vanhempi eukko on niin himokas ja haluu molempiin paikkohin vuoron perään, mun pyllystä se tykkäs katsella ja työnnellä sormiaan ja muutakin että tuntu. Se oli yllättävä kokemus mitä en odottanut vanhemman naisen tekevän niin irstaati omia halujaan tyydyttäen. Käy joskus kylässä ja on heti alasti näyttelemään paikkojaan ja haluu että nain sitä irstaasti tai toisten päin.

Menin tyttöystävän luo ja oli kerinnyt lähtee maalle. Sen äiti oli ollut naisten kanssa saunomassa, ja tarjos pari tuhtii paukkua. Rupes hyväilemään ja lopuksi oltiin alasti olkkarin matolla ja naitiin muiden eukkojen katsellessa. Kyllä nolotti aamulla mutta ei ole tytölleen kertönut jos ei sen naapurin muijat höpötä omille lapsilleen. Lähdin nuorena humalassa naisten luo jatkoille, en huomannut että niitä oli kuusi vanhempaa akaa.

Yksiössä ei ollut kun iso sänky ja sohva. Yksi istu syliini rinnat näytillä ja kysy halunko naida. Siinä mentiin sänkyyn muiden katsellessa, en arvannut että muutkin haluu tulla sänkyyn samaan aikaan. Siinä sai kaiken kokoista ja ikäistä vuoronperään, välillä tuntu hyvältä ja välillä että raiskataan kun innostuvat naimaan..

Sai siinå virtsat välillä päälleen kun ei kaikki voinut pidätellä mutta toisten haluja se ei haitannut, välillä sai että toinen nai ja toinen istu ja anto suuhun että piti nuolla kunnolla. Aamulla eukot tilasivat taksit ja lähtivät, olin lähdössä kun kämpän emäntä riisu mun housut ja halus naida muo törkeästi että tuntu, piti minua pari tuntia sen rattopoikanaan tai saan selkään, anto piiskaa vaikka olinkin sen mieliksi.

Sen jälkeeni tehnyt mieli minkäänlaista tussukkaa eikä vanhaa posliinia. Liikaa viinaa , Muistan vielä, vaikka olin paljon nuorempi kuin nyt. Kulmillamme asui minua aika paljon vanhempi "kuuluisa" nainen. Oikeasti vain kymmenkunta vuotta vanhempi, mutta siihen aikaa se oli ikuisuus. Tämä nainen oli aika humalassa ja houkutteli minut uimakoppiin panohommiin. Siinä sitten touhutessamme hän pyysi että panisin pyllynreikään.

Se oli minulle ihan uutta enkä meinannut, mutta hän vaati. Se sitten onnistui ja laukesin melkein heti ja lasti meni sisälle. Kun sitten vedin kaluni ulos, tyhjeni neitokaisen suoli oikein paineella.

Onneksi ei ollut mitään vaatteita päällä ja oli uimaranta jossa saattoi käydä pesulla. Tykkään reilusti kypsistä naisista, v. Kerran etelänlomalla oli aivan mielettömän kiihottavaa nussia upean rouvan kanssa.

Hän oli vuotias ja kertoi olevansa vielä isoäiti. Uhkea perä ja isot rinnat, kauniit kasvot. Panin aivan kivikovana takaapäin ja tärisin irstaasta himosta kun tuo isoäiti imi kyrpää. Iätöntä seksiä , Pyysi kanta vanhaa naista hakemaan kossua alkosta kun en itsesaanut, toivat ja pyysivät puutarhamökille juomaan.

Oli kuuma kesä ja akat pelkissää alkkareissa, kyllä siinä hiki tuli pienessä mökissä. Toinen nainen käski riisuu farkut pois kun oli kuuma ja huomas kun kalsarit kiristi, otti multa kalsaritkin pois kun seiso. Otti suihin ja halus panna vaikka toinen katselikin, parin paukun jälkeen toinen mamma otti housut pois ja halus että nain. Siinä tuli molempia ikä mammoja naituu moneen kertaan toinen 72v ja toinen muka nuorempi. Aamulla oli krapula ja morkkis, muna kipee molempien eukkojen naitavana olemiseta.

Aamulla oli krapula ja morkkis, muna kipee molempien eukkojen naitavana olemisetaSain 15v tutuilta kämpän opiskeluun, muutto päivän illaalla tuli naapurin vanhempi nainen ovelle ohhut aamutakkikki ja votkapullo kädessä. Katselin kaupungilla pitkään ja flirttailevasti hyvännäköistä naista, selvästi minua vanhempaa, aika julkeasti oikeastaan, katse vartaloa nuollen.

Olen nimittäin heikkona tuollaisiin iäkkäämpiin kaunottariin. Säpsähdin kun hän sanoikin iloisesti Moi! Kertoi muistavansa äitini ja minutkin, vaikka olinkin kovasti muuttunut sitten viime näkemän.

Oli asunut samassa rapussa kuin me, ja äitini kanssa viettäneet paljon aikaa hiekkalaatikolla samanikäisine poikineen. Vuorotellen sitten myöhemmin minun isä ja äiti hän miehensä kanssa kuskasivat poikiaan urheiluharkkoihin, mutta muuttivat sitten muualle. Muistinhan minäkin lopulta entisen naapurin rouvan, vaikka vuosia olikin kulunut noista ajoista. Kyseli kuulumiset ja kerroin että toista vuotta opiskelen yliopistolla ja olen muuttanut minäkin vuokrayksiöön pois vanhempien kodista. Vähän olin niistä katseistani vaikeana, mutta hän taisi olla kuitenkin mielissään, sen verran ehdin huomata ennen kuin kuului se yllättävä tervehdys.

Hetken oltiin siinä kummatkin melkein painostavasti hiljaa ja aloin jo rykiä sanoakseni että pitää tästä jatkaa, kun hän kysyi maistusiko opiskelijalle iltatee. Hän voisi tarjota köyhälle opiskelijapojalle kotonaan, olisi paljon evästä kun mies lähti yllättäen työmatkalle ja oma poika ei tullutkaan viikonlopuksi. Sydän pamppaillen kiitin tarjouksesta ja lähdin mukaan, hänelläkin posket punoittivat ja hengitys tihentyi.

Mentiin metrolla ja matkan aikana kumpikin tiesi mitä tulisi tapahtumaan, en enää muista mistä yritettiin muka keskustella. Perillä ei puhettakaan teestä, vaan riisuimme hätäisesti ja aloimme nauttia toisistamme.

Hän hyväili hoikkaa treenattua vartaloani ja kehui kaluni kokoa. Hyvässä kunnossa oli nainenkin pitänyt oman kroppansa, jota sivelin, leivoin nuolin kiihkeästi kaikkialta.

Yhdyntä oli uskomatonta, nainen oli täydellisen ihana, kaluni oli halkeamaisillaan mielettömästä himosta, ja nautinnnon vei huippuunsa yhteisen menneisyytemme aiheuttama tilanteen suloinen riettaus. Kirjaudu tai liity jäseneksi vastataksesi. Sanoin että olis kiva että kotona ollessakin joskus pukeutuisit vastaaviin alusvaatteisiin, kun käydään esim, ulkona muija vetää vaan farkut ja on muuten ihan arkisen näköinen, ei juuri edes meikkiä mutta kun kaverit kyseessä on kuin sotamaalaus kasvoilla, oikein vahvat punat huulissa ja kaiken maailman muutkin pakkelit mitä niitä nyt on.

Olihan se pieni riita ja kuin muistutukseksi nainen tuli vasta aamuntunteina kotiin, taisi olla kello jo seitsemän jos oikein muistan, missäköhän kävi, pahat pyöri jo mielessä. Ahdistaa vaan kun ei nainen viitsi kotona koskaan pukeutua mielikseni, pyytänyt olen vaan ei mitään vastakaikua. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Parisuhde pitääkö entiset panot kertoa nykyiselle pitääkö entiset panot kertoa nykyiselle täh?

Totta kai jokaisella on menneisyytensä ja se täytyy hyväksyä, mutta tarviiko sitä nyt sen kummemin ja tarkemmin rueta kertomaan nykyiselleen esim. Seksi on kahden no joskus ehkä useammankin ihmisen välinen asia, enkä ainakaan itse tykkäisi jos joku jonka kanssa on jotain tehnyt joskus levittelisi asiaa sen kummemin muille.

Mitenkä muut ajattelee asiasta? Miten pitäis suhtautua Meillä kuten muillakin pariskunnilla omat murheet, riidat ja hyvät hetket. Ihastunut toiseen mieheen Oih ja voi..

Sopeutuminen ahdistaa En ole koskaan oikein viitsinyt puuttua vaimokkeen pukeutumiseen kun on ollut lähdössä naisporukassa illan viettoon mutta nyt vikko sitten paloi hiukan hihat ja tunteet kävi kuumina. Eihän tuohon mitään yleispätevää sääntöä ole. Sehän riippuu siitä, kuinka läheisen suhteen haluatte ja mitä toinen haluaa kuulla. Mielestäni silloin pitää kertoa, jos nykyinen kysyy, mutta kannattaa olla hienotunteinen, ettei toinen loukkaannu.

Jos hän ei halua tietää, niin silloin on parempi olla raportoimatta nykyisten ystävyyssuhteiden entisestä tilasta. Toinen puoli on tietysti ex hoidon tahtotila. Itselläkin on pari sellaista suhdetta takana, että toinen osapuoli halusi pitää suhteen ehdottomasti salassa. Silloin tietysti kunnioitan toisen osapuolen mielipidettä, enkä ikimaailmassa paljasta kenellekään ex.

Me emme ole jakaneet kaikkea entisestä elämästämme mieheni kanssa. Tiedän kenen kanssaan hän oli ennen minua olemme tavanneetkin ja samoin hän tietää minun exäni, mutta muutoin emme ole kertoneet petikavereista. Muutamia juttuja tiedämme toki, kun normaalissa elämässä tulee juteltua asioista, mutta erikseen emme ole alkaneet kertomaan, että "by the way vuonna se ja se panin sitä ja sitä".

Emme näe siinä mitään järkeä. Päinvastoin, mieheni on sanonut, ettei halua kuulla menneisyydestäni tällaisia asioita. Olemmekin sopineet, että emme ole olleet kenenkään kanssa ennen toisiamme!

Ehdottomasti kaikki entiset panot tulee kertoa seikkaperäisesti! Vielä parempi jos on ottanut kameralla kuvia niin niiden avulla on helpompaa esittää kenen kanssa sitä tuli paneskeltua ja kuinka. Ei pidä kertoa, ei missään tapauksessa! Entinen elämä on entistä. Minä tein sen virheen, että miehelleni kerroin. Onneksi vain yhden, vähän pitemmän jutun. Ja onneksi muista en ole hiiskunut sanaakaan.

Kävi nimittäin niin, että aina kun mies on kännissä tai muuten vain pahalla tuulella, alkaa vittuilemaan minulle tuosta entisestä suhteesta.

Naimisissakin olen ollut kerran aikaisemmin, ei hän onneksi siihen kajoa. Mutta tämä syrjähyppy on hänelle punainen vaate. Minä ihan oikeasti olen sitä mieltä, että kyllä pitää, jos siis suhde on tosissaan tarkoitettu kestämään ja pitää tuntea toinen menneisyyksineen.

Itse ainakin olen kertonut entiset panoni ja myös ollut kiinnostunut kuulemaan niistä. Mutta heidän henkilöllisyyttään ei tarvitse paljastaa ellei kyseessä ole joku, kenen kanssa edelleen ollaan yhteyksissä. Ja tottakai ne vaikuttavat. Jos olisi ollut vaikka 10 panoa niin voisi suhtautuminen olla kyllä vähän toista luokkaa kuin se, että on ollut 3 seksikumppania joista 1 pitkäaikainen avokumppani.

Mun vaimo on ollut vain kanssani. Itse en korkkamatonta ottaisi ilman koeajoa. Ja itsekin olen kielelläsi "lutka" koska olin myös 4: Vittu, että teitä höynäytettäviä riittää! Joo 3han on se mitä Sinkkuelämää opettaa et miehille väitetää. Immenkalvoa on vaan vähän hankala feikata, kun sen näkee pelkästään katsomalla onko tallella kun esim. Pera on neitsyt 2. Että sä oot tyhmä. Ootko täyttänyt edes kymmentä vielä? Eihän tässä puhutu naisista,tai vaimosta, vaan ihan yleisesti.

Sekä miehistä että naisista. Miksi ilmoiti vaimosi kumppaneiden määrän etkä omaasi? Normaaleilla henkilöillä jotka ovat viettäneet kunnon sinkkuajan on miehen tai naisen kanssa olleet ja kun muijasi on vain ollut sinun kanssasi niin osota kun hänen rupeaa kiinnostamaan mitäs se seksi oli jonkun muun miehen kanssa.

Yli 20v sitten kun olin poikamiehenä ja sen aikaisen tyttöystävän kanssa mennyt sukset ristiin niin ajattelin että ennen en rupea surusteleman kun naisen kanssa olen sänkyyn päässy mutta eu mennyt kuin puolivuotta kun tapsin nykyisen naiseni ja hänen kanssa yli 20v kimpaassa että silleen.

Pitää viettää se kunnon sinkkuaika ettei setten haikalla milta muut tuntuisi. Kikkea ei tartte uudelle kertoa ettei tule sanomista ja mustasukkaisuutta. Ei pidä, eikä tarvitse, eikä yleensä kannatakaan. Minä ainakin haluaisin tietää mieheni panot. Hän tosin ei kerro. Lukumäärän on kertonut jos sekään tosi. Mutta enempää ei suostu niistä naisista hiiskumaan: En viitsinyt kertoa päin naamaa että oot huonoin pano mitä maa päällänsä kantaa. Nyt kun tiedät niin voitkin märehtiä sitä koko loppu elämäsi.

Ei pidä eikä kannata Itse en ole kertonut kuin yhdestä entisestä, mutta puoliso ei halunnut kuulla, eli lopetin siihen. Olen sanonnut puolisolleni että niitä on monta. Mä oon kertonut kaikki ja kun oikein kunnon riita tulee, kerron oikein yksityiskohtaisesti ja seikkaperäisesti pienimmätkin yksityiskohdat. Ja sen kuinka ihania ne onkaan ollut ja kuinka paljon paremmat orkut oon saanut jokaisen muun kanssa aikaisemmin!

Ja vielä liioittelenkin joskus kokemuksiani! Oikein rakastan sitä, kun saan hyvän syyn ruveta kehumaan entisiäni! Se on joskus niin vittumainen ja vaikka parisuhteessa pitäisi tässä olla, kohtelee mua niin huonosti ja vähätellen ja ylimielisesti. Ja sinäkö kuvittelet, että tilanne muuttuisi jotenkin, kun lataisit ilmoille kaikki entisesi ja mitä niiden kanssa teit. Silkkaa tyhmyyttä ja järjen köyhyyttä. Valehdella ei saa 1. Minusta kysymyksiin on vastattava rehellisesti, jotta parisuhde toimii.

Mielestäni tässä yhteydessä kuuluu myös mainita, jos joku ko. Sen sijaan mitään yksityiskohtaista tilintekoa aiemmista seksisuhteistaan ei tarvitse tehdä oma-aloitteisesti.

Jossain määrinhän noista suhteen alussa keskustellaan, ja sen mukaan kerrotaan - rehellisesti. Helppo kommentoida, kun ei ole entisiä panoja kommentoitavana: Puolisostani tiedän montako seksikumppania, moniko niistä seurustelusuhteissa, minkä mittaisissa ja minkä ikäisenä.

Yhden eksän tiedän henk koht kun ero oli tuore ja tätä ihmistä tavattiin vielä käytännön asioissa, ja minusta puolisoni kuuluisi mainita minulle jos on ollut yhteyksissä tähän ihmiseen tai lähinnä tämä ihminen yhteyksissä häneen. Niin kuin nyt muutenkin meillä on tapana jakaa aika tarkasti päivän kuulumiset, joillain muilla voi toki olla toisin. No ei todellakaan tarvitse. Toisen menneisyys ei kuulu toiselle pätkääkään!

Siis kyselettekö te puolisoiltanne ihan aikuisten oikeesti seksikumppaneiden lukumäärää??? Itse en kyllä muistaisi edes määrää, joten multa olis vähän turha kyselläkin.. Mut sen ei pitäisi vaikuttaa muistiin. Ja jos kumppani sellaista kysyisi, osoittaisi hän vain moukkamaisuutensa kysymällä sellasta. Ellei ole luuhannut kanssa, voi olla hyvä käydä HIV testeissä! Olen kertonut nykyiselleni, ja nauranut niitä muistoja maha kippurassa. Me ollaan naiseni kanssa käyty hyvinkin tarkkaan läpi kaikki entiset suhteet ja muut yhden illan tapahtumat.

Ei pelkästään kumppanien lukumäärää ja nimiä, vaan myös tarkemmin mitä, missä, milloin ja millä tavalla. On siinä välillä tullut semmoisia ärsytyskynnyksiä vastaan, mutta ei määrän takia, ei yhden illan juttujen takia eikä varsinkaan silloin kun toinen on ollut suhteessa mutta naiseni on joskus aikoinaan harrastanut seksiä varatun kanssa mikä hieman suututti mutta ymmärrän sen tilanteen missä hän oli.

On tullut sellainen käytäntö että jos haluttaa seksiä, minulla, mutta jotensakin se ei ole paikasta tai ajasta mahdollisesti, hän tekee sen pikaisesti suullaan. Ja on sitä kyllä tehty vaikka missä. Hän ottaa aina lastin suihin ja nielee tietysti kaiken.

Nieleminen kun on "siistein juttu". Sain 15v tutuilta kämpän opiskeluun, muutto päivän illaalla tuli naapurin vanhempi nainen ovelle ohhut aamutakkikki ja votkapullo kädessä. Pyysi mehua votkan sekaan, annoin ja parin paukun perästä juttu luisti.

Kun eukko tuli juovuksiin otti aamutakin pois ja tuli alasti syliiniin, anto tissiä ja työnsi kätensä mun housuihin.

Rupes kyselemättä naimaan sohvalla että sohva natisi, tunnin päästä halus röökitauon. Sitten riisu multa loputkin ja jatko naimista että tuntu moneen kertaan. En ollut ajatellut että vanhempi eukko on niin himokas ja haluu molempiin paikkohin vuoron perään, mun pyllystä se tykkäs katsella ja työnnellä sormiaan ja muutakin että tuntu.

Se oli yllättävä kokemus mitä en odottanut vanhemman naisen tekevän niin irstaati omia halujaan tyydyttäen. Käy joskus kylässä ja on heti alasti näyttelemään paikkojaan ja haluu että nain sitä irstaasti tai toisten päin. Menin tyttöystävän luo ja oli kerinnyt lähtee maalle. Sen äiti oli ollut naisten kanssa saunomassa, ja tarjos pari tuhtii paukkua. Rupes hyväilemään ja lopuksi oltiin alasti olkkarin matolla ja naitiin muiden eukkojen katsellessa.

Kyllä nolotti aamulla mutta ei ole tytölleen kertönut jos ei sen naapurin muijat höpötä omille lapsilleen. Lähdin nuorena humalassa naisten luo jatkoille, en huomannut että niitä oli kuusi vanhempaa akaa. Yksiössä ei ollut kun iso sänky ja sohva. Yksi istu syliini rinnat näytillä ja kysy halunko naida. Siinä mentiin sänkyyn muiden katsellessa, en arvannut että muutkin haluu tulla sänkyyn samaan aikaan. Siinä sai kaiken kokoista ja ikäistä vuoronperään, välillä tuntu hyvältä ja välillä että raiskataan kun innostuvat naimaan..

Sai siinå virtsat välillä päälleen kun ei kaikki voinut pidätellä mutta toisten haluja se ei haitannut, välillä sai että toinen nai ja toinen istu ja anto suuhun että piti nuolla kunnolla. Aamulla eukot tilasivat taksit ja lähtivät, olin lähdössä kun kämpän emäntä riisu mun housut ja halus naida muo törkeästi että tuntu, piti minua pari tuntia sen rattopoikanaan tai saan selkään, anto piiskaa vaikka olinkin sen mieliksi.

Sen jälkeeni tehnyt mieli minkäänlaista tussukkaa eikä vanhaa posliinia. Liikaa viinaa , Muistan vielä, vaikka olin paljon nuorempi kuin nyt. Kulmillamme asui minua aika paljon vanhempi "kuuluisa" nainen. Oikeasti vain kymmenkunta vuotta vanhempi, mutta siihen aikaa se oli ikuisuus.

Tämä nainen oli aika humalassa ja houkutteli minut uimakoppiin panohommiin. Siinä sitten touhutessamme hän pyysi että panisin pyllynreikään. Se oli minulle ihan uutta enkä meinannut, mutta hän vaati. Se sitten onnistui ja laukesin melkein heti ja lasti meni sisälle. Kun sitten vedin kaluni ulos, tyhjeni neitokaisen suoli oikein paineella. Onneksi ei ollut mitään vaatteita päällä ja oli uimaranta jossa saattoi käydä pesulla. Tykkään reilusti kypsistä naisista, v.

Kerran etelänlomalla oli aivan mielettömän kiihottavaa nussia upean rouvan kanssa. Hän oli vuotias ja kertoi olevansa vielä isoäiti. Uhkea perä ja isot rinnat, kauniit kasvot. Panin aivan kivikovana takaapäin ja tärisin irstaasta himosta kun tuo isoäiti imi kyrpää.

Iätöntä seksiä , Pyysi kanta vanhaa naista hakemaan kossua alkosta kun en itsesaanut, toivat ja pyysivät puutarhamökille juomaan.

Oli kuuma kesä ja akat pelkissää alkkareissa, kyllä siinä hiki tuli pienessä mökissä. Toinen nainen käski riisuu farkut pois kun oli kuuma ja huomas kun kalsarit kiristi, otti multa kalsaritkin pois kun seiso. Otti suihin ja halus panna vaikka toinen katselikin, parin paukun jälkeen toinen mamma otti housut pois ja halus että nain. Siinä tuli molempia ikä mammoja naituu moneen kertaan toinen 72v ja toinen muka nuorempi.

Aamulla oli krapula ja morkkis, muna kipee molempien eukkojen naitavana olemiseta. Aamulla oli krapula ja morkkis, muna kipee molempien eukkojen naitavana olemisetaSain 15v tutuilta kämpän opiskeluun, muutto päivän illaalla tuli naapurin vanhempi nainen ovelle ohhut aamutakkikki ja votkapullo kädessä. Katselin kaupungilla pitkään ja flirttailevasti hyvännäköistä naista, selvästi minua vanhempaa, aika julkeasti oikeastaan, katse vartaloa nuollen.

Olen nimittäin heikkona tuollaisiin iäkkäämpiin kaunottariin. Säpsähdin kun hän sanoikin iloisesti Moi! Kertoi muistavansa äitini ja minutkin, vaikka olinkin kovasti muuttunut sitten viime näkemän. Oli asunut samassa rapussa kuin me, ja äitini kanssa viettäneet paljon aikaa hiekkalaatikolla samanikäisine poikineen. Vuorotellen sitten myöhemmin minun isä ja äiti hän miehensä kanssa kuskasivat poikiaan urheiluharkkoihin, mutta muuttivat sitten muualle.

Muistinhan minäkin lopulta entisen naapurin rouvan, vaikka vuosia olikin kulunut noista ajoista. Kyseli kuulumiset ja kerroin että toista vuotta opiskelen yliopistolla ja olen muuttanut minäkin vuokrayksiöön pois vanhempien kodista.

Vähän olin niistä katseistani vaikeana, mutta hän taisi olla kuitenkin mielissään, sen verran ehdin huomata ennen kuin kuului se yllättävä tervehdys. Hetken oltiin siinä kummatkin melkein painostavasti hiljaa ja aloin jo rykiä sanoakseni että pitää tästä jatkaa, kun hän kysyi maistusiko opiskelijalle iltatee.

Itse en korkkamatonta ottaisi ilman koeajoa. Ja itsekin olen kielelläsi "lutka" koska olin myös 4: Vittu, että teitä höynäytettäviä riittää! Joo 3han on se mitä Sinkkuelämää opettaa et miehille väitetää.

Immenkalvoa on vaan vähän hankala feikata, kun sen näkee pelkästään katsomalla onko tallella kun esim. Pera on neitsyt 2. Että sä oot tyhmä. Ootko täyttänyt edes kymmentä vielä? Eihän tässä puhutu naisista,tai vaimosta, vaan ihan yleisesti.

Sekä miehistä että naisista. Miksi ilmoiti vaimosi kumppaneiden määrän etkä omaasi? Normaaleilla henkilöillä jotka ovat viettäneet kunnon sinkkuajan on miehen tai naisen kanssa olleet ja kun muijasi on vain ollut sinun kanssasi niin osota kun hänen rupeaa kiinnostamaan mitäs se seksi oli jonkun muun miehen kanssa.

Yli 20v sitten kun olin poikamiehenä ja sen aikaisen tyttöystävän kanssa mennyt sukset ristiin niin ajattelin että ennen en rupea surusteleman kun naisen kanssa olen sänkyyn päässy mutta eu mennyt kuin puolivuotta kun tapsin nykyisen naiseni ja hänen kanssa yli 20v kimpaassa että silleen. Pitää viettää se kunnon sinkkuaika ettei setten haikalla milta muut tuntuisi.

Kikkea ei tartte uudelle kertoa ettei tule sanomista ja mustasukkaisuutta. Ei pidä, eikä tarvitse, eikä yleensä kannatakaan. Minä ainakin haluaisin tietää mieheni panot. Hän tosin ei kerro. Lukumäärän on kertonut jos sekään tosi. Mutta enempää ei suostu niistä naisista hiiskumaan: En viitsinyt kertoa päin naamaa että oot huonoin pano mitä maa päällänsä kantaa.

Nyt kun tiedät niin voitkin märehtiä sitä koko loppu elämäsi. Ei pidä eikä kannata Itse en ole kertonut kuin yhdestä entisestä, mutta puoliso ei halunnut kuulla, eli lopetin siihen. Olen sanonnut puolisolleni että niitä on monta. Mä oon kertonut kaikki ja kun oikein kunnon riita tulee, kerron oikein yksityiskohtaisesti ja seikkaperäisesti pienimmätkin yksityiskohdat.

Ja sen kuinka ihania ne onkaan ollut ja kuinka paljon paremmat orkut oon saanut jokaisen muun kanssa aikaisemmin! Ja vielä liioittelenkin joskus kokemuksiani! Oikein rakastan sitä, kun saan hyvän syyn ruveta kehumaan entisiäni! Se on joskus niin vittumainen ja vaikka parisuhteessa pitäisi tässä olla, kohtelee mua niin huonosti ja vähätellen ja ylimielisesti.

Ja sinäkö kuvittelet, että tilanne muuttuisi jotenkin, kun lataisit ilmoille kaikki entisesi ja mitä niiden kanssa teit. Silkkaa tyhmyyttä ja järjen köyhyyttä. Valehdella ei saa 1. Minusta kysymyksiin on vastattava rehellisesti, jotta parisuhde toimii. Mielestäni tässä yhteydessä kuuluu myös mainita, jos joku ko.

Sen sijaan mitään yksityiskohtaista tilintekoa aiemmista seksisuhteistaan ei tarvitse tehdä oma-aloitteisesti. Jossain määrinhän noista suhteen alussa keskustellaan, ja sen mukaan kerrotaan - rehellisesti. Helppo kommentoida, kun ei ole entisiä panoja kommentoitavana: Puolisostani tiedän montako seksikumppania, moniko niistä seurustelusuhteissa, minkä mittaisissa ja minkä ikäisenä. Yhden eksän tiedän henk koht kun ero oli tuore ja tätä ihmistä tavattiin vielä käytännön asioissa, ja minusta puolisoni kuuluisi mainita minulle jos on ollut yhteyksissä tähän ihmiseen tai lähinnä tämä ihminen yhteyksissä häneen.

Niin kuin nyt muutenkin meillä on tapana jakaa aika tarkasti päivän kuulumiset, joillain muilla voi toki olla toisin. No ei todellakaan tarvitse. Toisen menneisyys ei kuulu toiselle pätkääkään! Siis kyselettekö te puolisoiltanne ihan aikuisten oikeesti seksikumppaneiden lukumäärää??? Itse en kyllä muistaisi edes määrää, joten multa olis vähän turha kyselläkin..

Mut sen ei pitäisi vaikuttaa muistiin. Ja jos kumppani sellaista kysyisi, osoittaisi hän vain moukkamaisuutensa kysymällä sellasta. Ellei ole luuhannut kanssa, voi olla hyvä käydä HIV testeissä! Olen kertonut nykyiselleni, ja nauranut niitä muistoja maha kippurassa. Me ollaan naiseni kanssa käyty hyvinkin tarkkaan läpi kaikki entiset suhteet ja muut yhden illan tapahtumat.

Ei pelkästään kumppanien lukumäärää ja nimiä, vaan myös tarkemmin mitä, missä, milloin ja millä tavalla. On siinä välillä tullut semmoisia ärsytyskynnyksiä vastaan, mutta ei määrän takia, ei yhden illan juttujen takia eikä varsinkaan silloin kun toinen on ollut suhteessa mutta naiseni on joskus aikoinaan harrastanut seksiä varatun kanssa mikä hieman suututti mutta ymmärrän sen tilanteen missä hän oli.

Minä taas olen joskus heikkoina hetkinäni harrastanut maksullisen kanssa mikä on taas naiselleni ollut aika vaikea sulattaa mutta myöskin hän ymmärtää sen tilanteen missä olin.

Tuohan on aiheena aika tulenarka asia ihmisille, mutta sekä minä että naiseni koetaan se jotenkin niin että ei haluta että joskus myöhemmin tai sopimattomassa tilanteessa selviää joku uusi asia ja sitten tulee mieleen että onko tuossa nyt jotain syytä miksi tuommoista ei ole kerrottu.

Kaikki kortit pöydälle vaan. Ei rehellisyys ja avoimuus satu, silloin kun ei ole luurankoja kaapissa niin uskaltaa availla niitä ovia ja kaappeja ihan reilusti vaan. Ainakin omalta osaltani olen erittäin rauhallinen ja levollinen koska minä en voi jäädä kiinni mistään eikä ole mitään pelkoa että puhuisin ohi suuni tai joku kuulisi jotain kauheata ja salaista. Se on oikeen mukava olotila. Joskus nuorempana jotain yritin salailla ja se oli ahdistavaa.

Se "the truth will set you free" on kyllä aika osuva lause. Miten sutautua siihen, että mieheni sai viestiä ex-panolta kesti vuoden eikä tunnistanut ensin nroa. Kun selvisi, kuka otti yhteyttä, mieheni tapa toimia oli s, että ajatteli, ettei vastaa mitään.

Mielestäni olisi voinut oma-aloitteisesti ilmoittaa panolleen, että elämäntilanne muuttunut, niin ei ottaisi yhteyttä ainakaan siinä mielessä enää. Oli todella järkytys mulle, kuinka toimi siinä tilanteessa, koska ex-liitossaan n30v hänellä oli lukuisia suhteita, pidempiä ja lyhyempiä. Nyt olemme olleet 2 vuotta kimpassa ja pyysi mua naimisiin vielä kanssaan. Mietityttää ihan helvetisti, että voiko vanha pukki enää muuttua.

Etenkin, kun toimii noin. Ihan sama, jos miehelle on "selvää", että aikoo olla uskollinen. Mutta kaikki entiset hoidot ottaa jatkossakin yhteyttä jollei äijälllä ole munaa sanoa, missä mennään niille.

Ihankuin jättäisi "takaportteja" auki.. Tosi rankka funtsaus menossa, et uskaltaako sen kanssa mennä naimisiin, koska on mennyt pettämisen rajan yli hellllvetin monta kertaa.

Meidänkin suhde alkoi niin. Mistä vitusta minä tiedän, koska alkaakin pitää mua "vaan vaimonaan", jota voi pettää kuten edellistäkin. Jos koskaan ei ota riskiä, vaan aina vaan pelaa varman päälle on lopulta kuten päätöstä tehdessään, yksin. Ei lopun elämää voi elää menneisyytensä vankina, on mentävä eteenpäin. Jos sitten iskee taas huonot kortit, niin on tarkoitettu. Kukaan ei halua kertoa kaikkea menneisyydestään ja miksi se kellekkään kuuluisikaan.

Minä en edes halua tietää monenko kanssa nykyinen avokkini on ehkä aikoinaan pannut. Ei vain kiinnosta ja turhaa ressiä aiheuttaisi minulle se. TIedän että niitä on ollut, mutta enempää en haluakkaan. Olen kyllä avoimesti kertonut että minulla on ollut yksi ennen häntä. Mikä on kai ihan ok? Mut jos niitä alkaa olla 5 tai enemmän niin sitte kyllä suljen korvani.

Mulle riittää tieto että kumppanillani on suurinpiirtein saman verran kokemuksia kuin itsellänikin, ja kuitenkin on ollut pitkässäkin suhteessa joten sekin onnistuu. Mutta jos naisellani olisi ollut vaikka 30 yhdenillan juttua niin semmoisen kanssa en edes haluaisi edes seurustella, koska oma moraalini on kuitenkin melko jyrkkä eikä noin kokenut ihminen olisi varmasti muiltakaan osin se ihminen ajatuksiltaan jonka kanssa haluan loppuelämän viettää. Eniten itseäni ärsyttää valehteleminen asioista,että onko ollut entisen kanssa sängyssä eron jälkeenkin, KOSKA se vaikuttaa joka tapauksessa uuteen suhteeseen jos kuin hypätään vanhasta uuteen.

Ei seksin harrastaminen ole mitään asioiden käsittelyä,sillä aiheutuu vain ongelmia ihmisten välille. Myös jos saan tietää,että mies on entisessä suhteessaan ollut pettäjä ja valehtelija niin tekeekö se meidän suhteelle hyvää jos hän valehtelee minulle menneisyydestään? Ei tietenkään tee,kysymys on nimenomaan avoimuudesta ja rehellisyydestä mikä on parisuhteessa elinehto ja tärkeä osa myös luottamuksen takia.

Niinkuin tässä ketjussa viestissä sanottu, ei tarvitse kertoa mutta ei tule valehdella asioista. Tässä on myös se oman arvon tunteminen, jos juttelen jonkun tutun kanssa ja tuleekin ilmi,että hän on kumppanini entinen pano ellei jopa rakkaus niin minulle tulee idiootti-olo kun en ole tiennyt asiasta.

Valehtelua ja "kertomatta jättämistä" en siedä ollenkaan!

Vittumainen raakaa panoa -

Posjustetaan vielä sen verran että ei olla mikään uusi pari, yhdessä vuodesta 91 lähtien. Ahdistaa vaan kun ei nainen viitsi kotona koskaan pukeutua mielikseni, pyytänyt olen vaan ei mitään vastakaikua. Miksi kaivella mitään, sinkut jyväskylä kajaani ammattikoulu saattaisi loukata, ei se ole mitään yhteisten asioiden jakamista ja että olisi rehellinen toiselle ja kertoisi kaiken. Sen sijaan mitään yksityiskohtaista tilintekoa aiemmista seksisuhteistaan ei tarvitse tehdä oma-aloitteisesti. Hän on viettänyt sinkku aikaansa ja jos on vielä vapaiden miesten kanssa sitä tehnyt,ei siinä ole mitään väärää. Käy joskus vittumainen raakaa panoa ja on heti alasti näyttelemään paikkojaan ja haluu että nain sitä irstaasti tai toisten päin. Keskustelu24 Suhteet Parisuhde pitääkö entiset panot kertoa nykyiselle pitääkö entiset panot kertoa nykyiselle täh?

0 thoughts on “Vittumainen raakaa panoa

Leave a Comment