Turku tallinna tissipano

Tuleeko aasialaisista seuraava suurkuluttajaryhmä? Tallink Silja avasi tiistaina Turun kävelykadulle uuden matkamyymälän, joka on edellistä Aurakadun liikettä huomattavasti suurempi. Avaus kertoo myös siitä, että vaikka 80 prosenttia risteilyistä ostetaan verkon kautta, kaipaavat asiakkaat vielä asiakaspalvelua muun muassa hotellipakettien ja räätälöityjen matkojen ostamiseen. Turusta Tallink Siljan risteilylle mielivät lähtevät reissuun Galaxyn kanssa Silloin telakalle ensi viikolla menevä Baltic Princess palaa liikenteeseen ehostettuna ja uuden vaihdelaatikon kera.

Panostamme erityisesti 11 tunnin saaristoristeilyyn, aluejohtaja Nina Honkaranta kertoo muutoksista. Vaihdelaatikon vaihtaminen suureen risteilijään ei ole huokeaa eikä helppoa, mutta Turku-Tukholma -välillä se tulee laivalle todennäköisemmin useammin eteen kuin Helsinki-Tukholma -reitillä. Alus on käytännössä koko ajan liikkeessä, kääntöaika on kummassakin päässä todella lyhyt. Saaristosta tullessa ajetaan välillä nopeammin, välillä hitaammin ja etenkin Tukholman saaristossa vaihteita pitää veivata edestakaisin, varatoimitusjohtaja Pasi Näkki sanoo.

Hän kuvailee Turku-Tukholma -reittiä taloudellisessa mielessä haastavaksi, mutta mielenkiintoiseksi, sillä maakunnassa on potentiaalia. Kaikkia kortteja ei tarvitse pelata varsinaissuomalaisten varaan, sillä merkittävä osa Turun laivojen matkustajista tulee Pirkanmaalta. Uusi kasvava käyttäjäryhmä on aasialaiset, joiden määrä Tallink Siljan laivoilla on kasvanut kolme viime vuotta 30 prosenttia vuotta kohti.

Näkki muistuttaa, että tulevana kesänä voi Tukholmasta Turkuun haluavalla olla vaikeus saada matkalippu yksittäiselle reissulle, sillä aasialaiset ovat silloin joukolla liikkeella tulossa Tukholmasta Turkuun. Turkulainen kysyi taannoin Lukijaraadiltaan, minne Turusta pitäisi Tukholman lisäksi päästä matkustajalaivalla. Tallinna oli ylivoimainen suosikki. Mitä sellaisen reitin järjestäminen vaatisi, Tallink Siljan varatoimitusjohtaja Pasi Näkki? Toinen ongelma on aikatauluttaminen.

Turun sataman kalenteri on tukossa jo nyt meidän ja Viking Linen nykyisten laivojen toimesta ja Tallinnan satama on oikeastaan koko ajan täynnä. Kaikki se, mikä laivalla on hauskaa, kuuluu tähän pakettiin: Esimerkkihinta sisältää meriaamiaisen, buffet-ruokailun ja sisäänpääsyn allasosastolle koko perheelle sekä Neon-juomat lapsille 23 h -risteilyllä.

Laivamatka ei sisälly hintaan. Galaxyn saunaosaston löylyt kutsuvat koko päivän. Saunaosaston allasbaarista voit tilata virvoittavan juoman aina saunomisen ja uimisen välissä. Saunojen aukioloajat Suomen aikaa: Kahden hengen tilavia parvekkeellisia  m2 hyttejä laivan peräosassa kannella 9.

Hyteissä on kiinteä parivuode vuoteita ei saa erilleen , sohvaryhmä saa lisävuoteen lapselle , wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Erikoisaamiainen ei erikoisristeilyillä ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

Laivan keulassa, kansilla 8 ja 9 olevia  m2 hyttejä, joissa on sohvaryhmä saa lisävuoteen lapselle , wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Olohuone ja makuuhuone, jossa kiinteä parivuode vuoteita ei saa erilleen.

Kahden hengen tilavia  m2  hyttejä, kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode vuoteita ei saa erilleen , wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin ja jääkaappi. Kaikki perhehytit ovat neljän, kuuden tai kahdeksan hengen ikkunallisia 18  m 2  hyttejä 5. Perhehyttien yhdistelmät ovat väliovellisia. Kahden hengen ikkunallisia 9  m 2  hyttejä keulassa kansilla 8 ja 9 omat hyttikäytävät.

A Premium -hyttiluokkaan sisältyy erikoisaamiainen ja juomakuponki lasillinen kuohuviiniä aikuisille ja virvoitusjuoma lapsille. Kahden hengen ikkunallisia 9  m 2  hyttejä kansilla 8 ja 9. Kahden ja neljän hengen ikkunallisia  m 2  hyttejä, joista kahden hengen hytit sijaitsevat kansilla 5, 8 ja 9 ja neljän hengen hytit kannella 5.

Saatavilla on myös allergiahyttejä. Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9  m 2  hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 m 2  hyttejä eri puolilla laivaa. Hyttien sijainnista johtuen niihin saattaa kantautua melua. Invahytti 3 ikkunallista kahden hengen A-luokan invahyttiä sijaitsee kannella 5.

Hyteissä on wc, suihku ja tv. Tee omasta tai läheisesi merimatkasta entistäkin mieleenpainuvampi tilaamalla ennakkoon hyttiin kuohuva tai makea tervehdys esim. Toimitamme hyttiin halutessasi myös kortin, johon kirjoitamme henkilökohtaisen viestisi. Hyttipalvelutilauksen tekeminen on helppoa: Huomaathan, että hyttipalvelutilaus tulee tehdä viimeistään neljä päivää ennen lähtöä.

Galaxyn yhdeksän erilaista tilaa ja kaikkiaan kokouspaikkaa aulatiloineen tekevät laivasta poikkeuksellisen erinomaisen kokouspaikan. Suurimpaan tilaan saadaan asianmukaiset tilat peräti kokousvieraalle.

Varustetasoltaan kokousosasto pystyy tarjoamaan viimeisintä tekniikkaa, kaikkea sitä, mitä vaaditaan onnistuneelta kokoukselta. Galaxyn kokousosasto palvelee 5. Kokoustilat ovat pois käytöstä kesäisin kesä-elokuussa, jolloin ne toimivat lasten Summer Center -leikkimaailmoina. Club One -jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Korttia voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm.

Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe. Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lähdöt Turusta joka aamu klo 8. Pöytä on katettu - nauti! Tervetuloa ostoksille Laivan myymälöistä shoppailet mm.

Päivä saaristossa Varaa 11 h -saaristoristeily ja yhdistä siihen meriaamiainen, brunssi tai lounas — herkuttele merellä! Musikantteja, bändejä ja Midnight show! Parketille viihtymään Galaxyn orkesterin tahdissa parketilla viiletetään koko iltapäivä, sekä tietysti koko ilta. Party Weekends Perjantai ja lauantai -lähdöillä Party Weekends -biletysristeilyillä poislukien erikoisristeilyt mukana tunnettuja ruotsalaisia DJ: Rock the Boat Galaxy muuntuu jälleen parhaimman Rockfestivaalin näyttämöksi!

Buffet-ateriahinnat ja -kattausajat Turku-Tukholma -linjalla. Erikoisaamiainen ei sisälly lipun hintaan päivävuorolla matkustettaessa. Ateriapaketti 23 h -risteilylle Turusta Aamiainen Tukholma Meriaamiainen Buffet ma-to Buffet-kattausajat Galaxy suomen aikaa Illallisbuffet Tukholma-Turku 1. Tavolàta Ristorante Italiano Turun-linjan Tavolàta-ravintolassa tarjoillaan herkullisia antipasti ja primi piatti -annoksia sekä uutuutena pizzoja! Tavolàtassa on tarjolla 4. Voit myös jo laivamatkavarauksen yhteydessä varata pöydän ja Menu Italianon ennakkoon Tavolàta-ravintolaan Happy Lobster Itämeren kuuluisimman kala- ja äyriäisravintolan antimet ovat taatusti tuoreita.

Onneksi voit joka päivä nautiskella brunssista Galaxyn Happy Lobsterissa. Brunssi on rentoa ruokailua kaikessa rauhassa aamupäivällä klo Tarjolla on monenlaista herkkua, leipäkori leikkeleineen yhdessä jaettavaksi ja lämmin ruoka pöytiin tarjoiltuna, lisäksi hedelmiä ja smoothieita.

Palanpainikkeeksi kuohuviiniä ja erikoiskahveja, unohtamatta jälkiruokavalikoimaa. Grill House Iskikö kova nälkä? Cafeteria Jos kaipaat matkallasi nopeaa ja helppoa syömistä, Galaxyn Cafeteriasta nappaat sämpylän, kahvileivän tai kunnon annoksenkin silloin kun oma matkasuunnitelmasi sen sallii.

Noudat sen laivan Cafeterian kassalta kansi 6, keula terminaalin lähtöselvityksestä saamaasi voucheria vastaan. Kätevää, jos haluat nukkua hieman pidempään tai syödä bussi- tai automatkallasi pientä evästä. Joe's Place Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuone. Piano Bar Lähes kokonaan luonnonvalkoiseksi rakennettu Piano Bar tuo mieleen vanhat Hollywoodin elokuvat ja glamour-tyylin komeimmat tekijät. Cigar Club Hyvän illallisen jälkeen maistuu hyvä sikari.

Starlight Art Deco -tyylisessä Starlight-yökerhossa tanssit bilebändien säestyksellä ja näet myös näyttävät Keskiyön show't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen. Disco Zenith Disco Zenithissä tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa. Moonlight Dance Bar Moonlight Dance Barissa kuulet musiikkia monipuolisesti tanssihittejä discon kulta-ajoista aina tähän päivään saakka. Tax Free Supermarket Galaxyn Tax Free Supermarket on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset ja elintarvikkeet.

Käytäntö on voimassa torstai—lauantai-lähdöillä toistaiseksi. Käytäntö on voimassa myös Galaxyn korvatessa Baltic Princessin Turun-iltalähdöillä alkuvuonna Myymälästä ostetut alkoholijuomat on tarkoitettu kotiin vietäväksi ja niiden nauttiminen hyteissä on jo aiemminkin ollut kiellettyä. Käytännön myötä halutaan rauhoittaa hyttiosastot. Laivan ravintolat ja baarit myyvät juomia normaaliin tapaan sekä meno- että paluumatkalla ravintoloiden aukiolojen puitteissa.

Turusta Tukholmaan tai Ahvenanmaalle matkustavat reittimatkustajat voivat tehdä ostoksensa illalla normaaliin tapaan. Cosmetic Boutique Galaxyn Cosmetic Boutique -myymälästä löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit.

Fashion Street Upeasta Fashion Street -myymälästä löydät paljon erilaisia naisten ja miesten vaatteita ja asusteita, myös lapsille.

Kesällä kivaa ohjelmaa lapsille Kesällä Turun-linjan aamulaivalla Galaxylla on puuhasteltavaa koko perheelle. Lasten leikkihuone ja muu ohjelma Uudistuneessa ja suuremmassa Silja Land -leikkihuoneessa kannella 7 voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää ja katsella lastenohjelmia.

Family-paketti Kaikki se, mikä laivalla on hauskaa, kuuluu tähän pakettiin: Saunaosasto Galaxyn saunaosaston löylyt kutsuvat koko päivän.

Yleissaunat ja tilaussaunat Saunojen aukioloajat Suomen aikaa: Lauantaisin toinen ryhmäsaunoista varattavissa vain illalla klo Saunaosastolla on 8 m x 3,5 m uima-allas sekä pieni lastenallas.

Allasbaarissa on paikat n. Tilaussaunojen hinnat Saunat Koko saunaosaston voi vuokrata ryhmän käyttöön klo Executive Suite Kahden hengen tilavia parvekkeellisia  m2 hyttejä laivan peräosassa kannella 9. Suite Laivan keulassa, kansilla 8 ja 9 olevia  m2 hyttejä, joissa on sohvaryhmä saa lisävuoteen lapselle , wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. DeLuxe Kahden hengen tilavia  m2  hyttejä, kannella 8 ja 9.

Family Kaikki perhehytit ovat neljän, kuuden tai kahdeksan hengen ikkunallisia 18  m 2  hyttejä 5. A Premium Kahden hengen ikkunallisia 9  m 2  hyttejä keulassa kansilla 8 ja 9 omat hyttikäytävät.

A Double Kahden hengen ikkunallisia 9  m 2  hyttejä kansilla 8 ja 9. A-hytti Kahden ja neljän hengen ikkunallisia  m 2  hyttejä, joista kahden hengen hytit sijaitsevat kansilla 5, 8 ja 9 ja neljän hengen hytit kannella 5. B-hytti Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9  m 2  hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. E-hytti Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 m 2  hyttejä eri puolilla laivaa.

Erikoishytit Invahytti 3 ikkunallista kahden hengen A-luokan invahyttiä sijaitsee kannella 5. Hyttipalvelu Tee omasta tai läheisesi merimatkasta entistäkin mieleenpainuvampi tilaamalla ennakkoon hyttiin kuohuva tai makea tervehdys esim. Hyttitilausvalikoima Tallink Siljan laivoilla Domini Veneti Amarone della Valpolicella, Italia Tietoa laivasta Lue lisätietoa Galaxy laivasta, ja sen palveluista alla olevista linkeistä. Infossa voit esimerkiksi vaihtaa valuuttaa ja saada tietoa kiertoajeluista ja aikatauluista sekä vinkkejä siitä, miten voit parhaiten viettää päiväsi maissa.

Lippuja myydään kiertoajeluille ja julkisiin kulkuvälineisiin. Infosta saat myös laivan risteilyohjelman. Huomioithan, että lastenrattaiden säilytys hyttikäytävillä ei ole turvallisuussyistä sallittua laivoillamme.

Yleisissä tiloissa on yksi inva-wc, ja eri kansien välillä pääsee viidellä tilavalla hissillä. Lähes kaikilla ulkokansille johtavilla ovilla on luiskat ja ovenavauspainikkeet.

Kannella 5 sijaitsee suurempia säilytyslokeroita, jotka toimivat 2 euron kolikoilla sekä matkatavarasäilytyshuone, joka suljetaan lähdön jälkeen ja avataan 30 min.

Uusi kasvava käyttäjäryhmä on aasialaiset, joiden määrä Tallink Siljan laivoilla on kasvanut kolme viime vuotta 30 prosenttia vuotta kohti. Näkki muistuttaa, että tulevana kesänä voi Tukholmasta Turkuun haluavalla olla vaikeus saada matkalippu yksittäiselle reissulle, sillä aasialaiset ovat silloin joukolla liikkeella tulossa Tukholmasta Turkuun. Turkulainen kysyi taannoin Lukijaraadiltaan, minne Turusta pitäisi Tukholman lisäksi päästä matkustajalaivalla.

Tallinna oli ylivoimainen suosikki. Mitä sellaisen reitin järjestäminen vaatisi, Tallink Siljan varatoimitusjohtaja Pasi Näkki? Toinen ongelma on aikatauluttaminen. Turun sataman kalenteri on tukossa jo nyt meidän ja Viking Linen nykyisten laivojen toimesta ja Tallinnan satama on oikeastaan koko ajan täynnä.

Onko Turku-Tallinna -reitti vain turkulaisten turhaa haaveilua? Kommentit 2 Kommentit Ei ihme jos Tallinkillä menee Ei ihme jos Tallinkillä menee huonosti jos töissä on varatoimitusjohtajan kaltaisiä ä-liöitä. Tuo "vaihteita pitää veivata edestakaisin" kertoo hyvin miehen kyvykkyydestä. Eikä kyseessä ole "vaihdelaatikko", vaan alennusvaihde moottorien ja potkuriakselin välillä. Princessillä on 4 pääkonetta alennusvaiheilla pareittain kytkettynä kahteen potkuriakseliin.

Akseli pyörii aina samaan suuntaan, normiajossa vakiokierroksilla. Nopeuden ja suunnan vaihto tehdään potkurin lapakulmia säätämällä.

Princessin alennusvaihde on porsinut suunnilleen kerran vuodessa, seurauksena max viikon seisokki. Jostain kumman syystä ongelmat ovat usein olleet heti huoltoseisokin jälkeen. Kertonee ehkä jotain Tallinkin huollon tasosta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Grill Housen kansi 7 tuhdeista ruoka-annoksista löydät koko joukon herkullisia vaihtoehtoja, jotka hiljentävät suuremmankin nälän.

Lapset löytävät omat herkkunsa ikiomalta listaltaan. Nauti runsaasta valikoimasta pihvejä ja burgereita ravintolan rennossa ilmapiirissä ja makuhermosikin pääsevät lomatunnelmiin. Jälkiruokapöydästä valitset omat herkkusi kruunaamaan aterian.

Jos kaipaat matkallasi nopeaa ja helppoa syömistä, Galaxyn Cafeteriasta nappaat sämpylän, kahvileivän tai kunnon annoksenkin silloin kun oma matkasuunnitelmasi sen sallii. Kuppi kahvia maistuu varmasti jossakin välissä, joten piipahda 6. Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuone. Lähes kokonaan luonnonvalkoiseksi rakennettu Piano Bar tuo mieleen vanhat Hollywoodin elokuvat ja glamour-tyylin komeimmat tekijät.

Piano Bar on loistava paikka istua iltaa kaikessa rauhassa hyvää musiikkia kuunnellen. Piano Bar sijaitsee 7. Alkuviikosta voit myös osallistua klo 11 viininmaisteluun , varmista paikkasi ennakkoon! Hyvän illallisen jälkeen maistuu hyvä sikari.

Muhkeat tuolit, laaja sikarivalikoima ja viihtyisä sisustus lumoaa myös muutkin kuin sikareiden ystävät. Cigar club sijaitsee 7. Art Deco -tyylisessä Starlight-yökerhossa tanssit bilebändien säestyksellä ja näet myös näyttävät Keskiyön show't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen.

Kaksikerroksisen ja paikkaisen yökerhon toisesta kerroksesta on hyvät näkymät alakerran tanssilattialle ja suurelle esiintymislavalle. Disco Zenithissä tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa. Tanssilattian kuumasta sykkeestä on helppo suunnata hetkeksi hengähtämään raikkaaseen meri-ilmaan peräkannen terassille. Disco Zenith sijaitsee Moonlight Dance Barissa kuulet musiikkia monipuolisesti tanssihittejä discon kulta-ajoista aina tähän päivään saakka.

Hyvällä maulla sisustetussa baarissa tanssit sydämesi kyllyydestä ja tilaat tietenkin myös maistuvia juomia! Moonlight Dance Bar sijaitsee 6.

Galaxyn Tax Free Supermarket on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset ja elintarvikkeet. Itämeren parhaasta viinivalikoimasta valitsemisessa auttaa ammattitaitoinen henkilökunta. Laivalla hinnat ovat verovapaita, joten tekemällä ostokset merellä säästät selvää rahaa!

Nyt myös uusi myyntipiste aurinkolaseille. Laivalla ennätät tutustua rauhassa myymälöiden valikoimiin, joten varaa laukkusi tilaa tuliaisille! Galaxyn Cosmetic Boutique -myymälästä löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit.

Laivoilla tuotteiden hinnat ovat verovapaita ja lisäetuna ovat erikoismyymälöiden vaihtuvat tarjoukset. Meiltä ostat myös joka naisen suosikit, Victoria's Secret tuoksut ja vartalonhoitotuotteet. Kokeile ja testaa, ja hyödynnä koulutettujen myyjien laajaa tuotetuntemusta! Katso parhaat tarjoukset jo ennen matkaa! Lisää suosikkituotteesi ostoslistalle ja ota mukaasi laivalle, niin voit tarkistaa listalta mitä haluat ostaa.

Upeasta Fashion Street -myymälästä löydät paljon erilaisia naisten ja miesten vaatteita ja asusteita, myös lapsille. Valikoimaan kuuluu paljon eri merkkejä, mm. Valitse suosikkikorusi ja -kenkäsi ja löydä muodikkaat vaatteet koko perheelle edullisesti!

Kesällä Turun-linjan aamulaivalla Galaxylla on puuhasteltavaa koko perheelle. Koko perheen Game on -show viihdyttää aamupäivästä 3. Uudistuneessa ja suuremmassa Silja Land -leikkihuoneessa kannella 7 voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää ja katsella lastenohjelmia. Aamupäivisin voit myös saada hienon kasvomaalauksen! Lasten leikkejä valvovat ammattitaitoiset risteilyassistentit, vaikka toki lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla.

Leikkihuoneessa on myös lasten wc ja hoitopöytä. Laivan kahvilassa kannella 6 on mikroaaltouuni, jossa voi lämmittää lastenruokaa. Lisäksi Muumi-animaatiot näkyvät hytti- ja leikkinurkkaus-TV: Lisäksi osana Saaristoristeilyn ohjelmaa Galaxyn menomatkalla aamulla Turusta esiintyy lähes joka lauantai ja sunnuntai ei kesällä lasten oma suosikki!

Kaikki se, mikä laivalla on hauskaa, kuuluu tähän pakettiin: Esimerkkihinta sisältää meriaamiaisen, buffet-ruokailun ja sisäänpääsyn allasosastolle koko perheelle sekä Neon-juomat lapsille 23 h -risteilyllä.

Laivamatka ei sisälly hintaan. Galaxyn saunaosaston löylyt kutsuvat koko päivän. Saunaosaston allasbaarista voit tilata virvoittavan juoman aina saunomisen ja uimisen välissä.

Saunojen aukioloajat Suomen aikaa: Kahden hengen tilavia parvekkeellisia  m2 hyttejä laivan peräosassa kannella 9. Hyteissä on kiinteä parivuode vuoteita ei saa erilleen , sohvaryhmä saa lisävuoteen lapselle , wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Erikoisaamiainen ei erikoisristeilyillä ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan. Laivan keulassa, kansilla 8 ja 9 olevia  m2 hyttejä, joissa on sohvaryhmä saa lisävuoteen lapselle , wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä.

Olohuone ja makuuhuone, jossa kiinteä parivuode vuoteita ei saa erilleen. Kahden hengen tilavia  m2  hyttejä, kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode vuoteita ei saa erilleen , wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin ja jääkaappi. Kaikki perhehytit ovat neljän, kuuden tai kahdeksan hengen ikkunallisia 18  m 2  hyttejä 5.

Perhehyttien yhdistelmät ovat väliovellisia. Kahden hengen ikkunallisia 9  m 2  hyttejä keulassa kansilla 8 ja 9 omat hyttikäytävät. A Premium -hyttiluokkaan sisältyy erikoisaamiainen ja juomakuponki lasillinen kuohuviiniä aikuisille ja virvoitusjuoma lapsille.

Kahden hengen ikkunallisia 9  m 2  hyttejä kansilla 8 ja 9. Kahden ja neljän hengen ikkunallisia  m 2  hyttejä, joista kahden hengen hytit sijaitsevat kansilla 5, 8 ja 9 ja neljän hengen hytit kannella 5. Saatavilla on myös allergiahyttejä. Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9  m 2  hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 m 2  hyttejä eri puolilla laivaa.

Hyttien sijainnista johtuen niihin saattaa kantautua melua. Invahytti 3 ikkunallista kahden hengen A-luokan invahyttiä sijaitsee kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja tv. Tee omasta tai läheisesi merimatkasta entistäkin mieleenpainuvampi tilaamalla ennakkoon hyttiin kuohuva tai makea tervehdys esim. Toimitamme hyttiin halutessasi myös kortin, johon kirjoitamme henkilökohtaisen viestisi.

Hyttipalvelutilauksen tekeminen on helppoa: Huomaathan, että hyttipalvelutilaus tulee tehdä viimeistään neljä päivää ennen lähtöä. Galaxyn yhdeksän erilaista tilaa ja kaikkiaan kokouspaikkaa aulatiloineen tekevät laivasta poikkeuksellisen erinomaisen kokouspaikan. Suurimpaan tilaan saadaan asianmukaiset tilat peräti kokousvieraalle. Varustetasoltaan kokousosasto pystyy tarjoamaan viimeisintä tekniikkaa, kaikkea sitä, mitä vaaditaan onnistuneelta kokoukselta.

Galaxyn kokousosasto palvelee 5. Kokoustilat ovat pois käytöstä kesäisin kesä-elokuussa, jolloin ne toimivat lasten Summer Center -leikkimaailmoina. Club One -jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Korttia voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä.

Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe. Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lähdöt Turusta joka aamu klo 8.

Pöytä on katettu - nauti! Tervetuloa ostoksille Laivan myymälöistä shoppailet mm. Päivä saaristossa Varaa 11 h -saaristoristeily ja yhdistä siihen meriaamiainen, brunssi tai lounas — herkuttele merellä! Musikantteja, bändejä ja Midnight show! Parketille viihtymään Galaxyn orkesterin tahdissa parketilla viiletetään koko iltapäivä, sekä tietysti koko ilta.

Party Weekends Perjantai ja lauantai -lähdöillä Party Weekends -biletysristeilyillä poislukien erikoisristeilyt mukana tunnettuja ruotsalaisia DJ: Rock the Boat Galaxy muuntuu jälleen parhaimman Rockfestivaalin näyttämöksi! Buffet-ateriahinnat ja -kattausajat Turku-Tukholma -linjalla.

Erikoisaamiainen ei sisälly lipun hintaan päivävuorolla matkustettaessa. Ateriapaketti 23 h -risteilylle Turusta Aamiainen Tukholma Meriaamiainen Buffet ma-to Buffet-kattausajat Galaxy suomen aikaa Illallisbuffet Tukholma-Turku 1.

Tavolàta Ristorante Italiano Turun-linjan Tavolàta-ravintolassa tarjoillaan herkullisia antipasti ja primi piatti -annoksia sekä uutuutena pizzoja! Tavolàtassa on tarjolla 4. Voit myös jo laivamatkavarauksen yhteydessä varata pöydän ja Menu Italianon ennakkoon Tavolàta-ravintolaan Happy Lobster Itämeren kuuluisimman kala- ja äyriäisravintolan antimet ovat taatusti tuoreita.

Onneksi voit joka päivä nautiskella brunssista Galaxyn Happy Lobsterissa. Brunssi on rentoa ruokailua kaikessa rauhassa aamupäivällä klo Tarjolla on monenlaista herkkua, leipäkori leikkeleineen yhdessä jaettavaksi ja lämmin ruoka pöytiin tarjoiltuna, lisäksi hedelmiä ja smoothieita.

Palanpainikkeeksi kuohuviiniä ja erikoiskahveja, unohtamatta jälkiruokavalikoimaa. Grill House Iskikö kova nälkä? Cafeteria Jos kaipaat matkallasi nopeaa ja helppoa syömistä, Galaxyn Cafeteriasta nappaat sämpylän, kahvileivän tai kunnon annoksenkin silloin kun oma matkasuunnitelmasi sen sallii.

Noudat sen laivan Cafeterian kassalta kansi 6, keula terminaalin lähtöselvityksestä saamaasi voucheria vastaan. Kätevää, jos haluat nukkua hieman pidempään tai syödä bussi- tai automatkallasi pientä evästä. Joe's Place Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuone.

0 thoughts on “Turku tallinna tissipano

Leave a Comment