Levi tanssit halvalla

Se tapasi kenkkuilla, joten henkilökunta tiputti jukeboxiin vieraiden kolikoita ja valikoi heidän toivomiaan kappaleita. Matkailijoita kuljetettiin taiteilija Reidar Särestöniemen ateljeeseen Ounasjoen rannasta moottorikelkalla ja kesällä veneellä. Vuonna Hietikot suunnittelivat majoituskapasiteetin laajentamista rakentamalla rivitalon. Toisaalta verotuskäytäntö oli muuttumassa. He päätyivät lopettamaan yrityksensä ja myymään sen kiinteistöt. Oman osuutensa Levin Lomasta myynyt Martti Kuusisto avasi samana vuonna vaimonsa kanssa hotelli Sirkantähden.

Myöhemmin hotellia pyöritti perheen tytär Marjut Pitkänen. Pohjalaisverta Levin matkailubisneksessä on yhä. Kuusistojen poika Jarkko ja vaimonsa Hille pyörittävät Levitunturin huipulla sijaitsevan Tuikkua. Matkajutut Lentohaku Thaimaa Viro Kanaria.

Neljäkymmentä vuotta sitten Levitunturilla majoituttiin kerrossängyissä ja hiihtohissejä oli yksi. After ski tarkoitti tossutansseja. Mökkien meren sijasta lomailijaa ympäröivät kinokset ja luminen metsä. Matka Lappiin taittui tilausbussilla aikana jolloin Kittilän kentälle ei ollut lentoyhteyttä. Palovartijan maja sijaitsi nykyisen maailmancupin rinteen lähtöpaikan tienoilla.

Pizza Vegaaniravintoloita Sirkka Suositut ruokalajit Sirkka: Kaikki tallentamasi paikat löytyvät täältä Omat matkat -osiosta. Kirjaudu sisään , niin saat matkapäivityksiä ja voit lähettää viestejä muille matkailijoille. Kirjoita arvostelu Arvostelut 7. Lue mitä matkailijat sanovat: Kaikki Sirkka ravintolat Kirjoita arvostelu Lisää valokuvia. Levi Suites Levi Gold. Levi Suites Levin Klubi.

Kaikki Sirkka hotellit 1. Lounas ja à la carte päivittäin Poron Bensiksellä. Wanha Hullu Poro avoinna päivittäin. Suosittelemme Hullu Poro tiedottaa. Tapahtuma     Lahjakortit hemmotteluun ja herkutteluun.

Tapahtuma     1. Wanha Hullu Poron päättäjäisbileissä DJ soittaa kesän parhaimmat lomabiisit! Ole hyvä, tässä uusin Hullu Poro News kevät numeromme.

Tapahtuma     1. Tapahtuma päättyy yöttömän yön konserttiin Levin huipulla. Ehdottomasti parhaat tanssit Levillä. Mökeissä oli kaksi neljän hengen ja yksi kuuden hengen huone. Sisäänpääsymaksun hintaan kuuluu lapsilla myös hohtokeilaaminen. Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia. Kaikki Sirkka ravintolat

0 thoughts on “Levi tanssit halvalla

Leave a Comment