Oddi treffit jyväskylä

Haluan tehdä itsestäni unohtumattoman tämän miehen silmissä. Tiedän kyllä kaikki yleisimmät temput, mutta nyt haluan tehdä jotain mielikuvituksellista jossakin erikoisessa paikassa. Antakaa vihjeitä, missä Jyväskylässä on paikka, jossa tarjoan kuohuviiniä ja viettelen sankarini? Ei ollut mielessäni mikään ravintola, kun kyselin viettelypaikkaa.

Mitä merkillisempi idea, sen parempi. Tarkoitatko, että hyppytorniin pääsee yölläkin? Mitäs jos veisit miekkosen Viitaniemen rantaan nuotiolle. Istuisitte notskilla melkein keskustassa kauniissa paikassa! Toimii oman kokemuksen perusteella! Eli ajattelin kysyä yhtä kivaa tyttöä ulos, ihan ensimmäistä kertaa, mutten vain tiedä yhtään hyvää paikkaa mihin tuollaisen 18v tyttösen vois viedä.

Kahvila hyvä, vai liian kliseinen? Entäs elokuviin, keilaamaan, uimahalliin? Antaa tulle vaan ehdotuksia. Eli saa laittaa tietyn paikan nimen tai sitten ihan vaan että millaseen paikkaan kannattaisi kysyä.

Kiitoksia jo etukäteen vinkeistä ;. Miten saan keskustelun alkamaan tytön kanssa Joo eli ollaan tunnettu noin kuukautta ja ihastuin ekan kerran ku näin sen, en vaa uskalla mennäkertoo mun tunteist sille. Coffee House A Puh: Coffee House on siinä mielessä hyvä paikka, että se ei ole liian intiimi, vaan siellä on aina mukavasti muutakin porukkaa.

Jos menee istumaan ikkunapöytiin, niin tukalalla hetkellä voi keksiä puheenaihetta jostakin näkemästään asiasta tai ihmisestä. Wäinön kahvila lopetti Jyväskylässä n. P Joku muukin istuskelupaikka Hemingways, Passion jne.

Kannattaa kuitenkin valita paikka, jossa pystyy puhumaan ja kuulemaan toisen puheen. Leffa tai muukaan keikka tms.

Uimahalli ei oikein ole hyvä idea ekoilla treffeillä. Itse en ainakaan koskaan lähtisi puolialastomana viettämään aikaa kenenkään kanssa ekoille treffeille. D Keilailu tai joku muu urheilu voisi olla kivaa harrastatteko mitään samaa lajia?

Jyväskylä onasukkaan kaupunki Keski-Suomessa, joka on tunnettu erityisesti ns. Seksitreffit jyväskylä nainen etsii seuraa Oddi hotmail suomi Polish call girls meet online Tantra massage hd best thai Panokaverit com jackpot vaatteet netistä Where can you find s estonia escort service Etsitkö satunnaista seksiseuraa vai onko haussa vakituinen panokaveri?

Panotreffit on Suomen suurin seksideitti sivusto. Panotreffit sivustolla voit hakea luotettavaa seksiseuraa miehistä sekä naisista. Jos haussa on vakituinen panokaveri tai haet vain pelkkää panoseuraa, kokeile Panotreffit seksitreffi sivustoa. Olen liikunnallinen ja hoikka, mutta naisellisen muodokas, omien kuvieni mukainen nainen. Olen utelias ja tykkään kokeilla kaikenlaista.

Oddi treffit jyväskylä -

Leave a comment Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Panotreffit on Suomen suurin seksideitti sivusto. Kiitoksia jo etukäteen vinkeistä. Eli saa laittaa tietyn paikan nimen tai sitten ihan vaan että millaseen paikkaan kannattaisi kysyä. Myöhemmin varmaan onnistuisi paremmin. Etsi Toggle navigation Valikko. Kaipaan seksikästä säpinää peiton alle, joten päätin. Myös Elonen on ihan kiva paikka, mutta siellä ei ainakaan törmää tuttuihin, koska siellä istuu aina vanhempaa väkeä. Istuisitte notskilla melkein keskustassa kauniissa paikassa!

Löytyykö saunaseuraa v naisita tälle tai huomisillalle? Etsi Toggle navigation Valikko. Minulla on viikon kuluttua treffit Jyväskylässä miehen kanssa, jonka olen tuntenut pari vuotta.

Koska emme asu samalla paikkakunnalla, tapaamiset ovat aina jännittäviä ja niihin haluaisi keksiä jotain erikoista. Kun olen mennyt miehen luo, hän on nähnyt paljon vaivaa vuokseni. Haluan tehdä itsestäni unohtumattoman tämän miehen silmissä. Tiedän kyllä kaikki yleisimmät temput, mutta nyt haluan tehdä jotain mielikuvituksellista jossakin erikoisessa paikassa. Antakaa vihjeitä, missä Jyväskylässä on paikka, jossa tarjoan kuohuviiniä ja viettelen sankarini?

Ei ollut mielessäni mikään ravintola, kun kyselin viettelypaikkaa. Mitä merkillisempi idea, sen parempi. Tarkoitatko, että hyppytorniin pääsee yölläkin? Mitäs jos veisit miekkosen Viitaniemen rantaan nuotiolle. Istuisitte notskilla melkein keskustassa kauniissa paikassa! Eli ajattelin kysyä yhtä kivaa tyttöä ulos, ihan ensimmäistä kertaa, mutten vain tiedä yhtään hyvää paikkaa mihin tuollaisen 18v tyttösen vois viedä.

Kahvila hyvä, vai liian kliseinen? Entäs elokuviin, keilaamaan, uimahalliin? Antaa tulle vaan ehdotuksia. Eli saa laittaa tietyn paikan nimen tai sitten ihan vaan että millaseen paikkaan kannattaisi kysyä. Kiitoksia jo etukäteen vinkeistä ;.

Miten saan keskustelun alkamaan tytön kanssa Joo eli ollaan tunnettu noin kuukautta ja ihastuin ekan kerran ku näin sen, en vaa uskalla mennäkertoo mun tunteist sille. Coffee House A Puh: Coffee House on siinä mielessä hyvä paikka, että se ei ole liian intiimi, vaan siellä on aina mukavasti muutakin porukkaa.

Jos menee istumaan ikkunapöytiin, niin tukalalla hetkellä voi keksiä puheenaihetta jostakin näkemästään asiasta tai ihmisestä. Wäinön kahvila lopetti Jyväskylässä n. P Joku muukin istuskelupaikka Hemingways, Passion jne. Kannattaa kuitenkin valita paikka, jossa pystyy puhumaan ja kuulemaan toisen puheen.

Leffa tai muukaan keikka tms. Uimahalli ei oikein ole hyvä idea ekoilla treffeillä. Itse en ainakaan koskaan lähtisi puolialastomana viettämään aikaa kenenkään kanssa ekoille treffeille.

D Keilailu tai joku muu urheilu voisi olla kivaa harrastatteko mitään samaa lajia? Enstreffeihin ei kannata panostaa liikaa rahaa, kun ne voi mennä ihan reisille. Itse olen vuotias tyttö Jyväskylästä ja Coffee House olisi kyllä mukava paikka ensitreffeille - jos siellä ei ole täyttä. Siellä kyllä on vain yksi nurkka, jossa saa todella olla rauhassa, joten hmmh Myös Elonen on ihan kiva paikka, mutta siellä ei ainakaan törmää tuttuihin, koska siellä istuu aina vanhempaa väkeä.

Leffa olisi myös jees - mieluiten niin, että leffa valitaan extemporena. Uimahalliin, ehkä, - riippuu, miten hyvin tytön tunnet jo etukäteen. Toisaalta kaikki eivät pidä uimisesta tai ujostelevat, joten se riippuu täysin siitä, millainen tyttösi on.

Treffit siellä olisivat joko todella onnistuneet tai sitten todella huonot.

0 thoughts on “Oddi treffit jyväskylä

Leave a Comment