Siskon tissit naisten haku

siskon tissit naisten haku

Luuletko että tämä nainen oikeasti pitäisi sinusta kun on oppinut tuntemaan sinut paremmin? Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää? Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita.

Ihmiset vaan tulkitsevat tämän väärin. Jos he vaan tuntisivat "ätmin" paremmin, saattaisivat he myöhemmin ymmärtää, että hieman töksöllä tyylillä sanottu asia tarkoittaakin "ätmille" ihan normaalia asian ilmaisua. Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa.

Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka. Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen. Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut.

Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää. Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä. Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata.

Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista. Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy.

Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon. Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen.

Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Alasti naisen edessä? Uskaltaisitko näyttäytyä alasti kenen tahansa naisen edessä? Oletko ollut alasti naisen edessä niin että kyse ei ole ollut myöhemmin seksistä? Miten nainen on reagoinut? Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta.

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Lääkäri kertoi, että paikat näyttää olevan kunnossa. Ei tosin pahemmin kehunutkaan. Olen nyt 27 v. Olen ollut huomaavinani, etta d- ja c- vitamiinilisa ravinnossa on taas muhkeuttanut myos rintoja, kenties boostaa nasirhormoneja? Olisi mukava kuulla ihan esim laakarin mielipide tallaisiin hienovaraisiin, mutta kuitenkin, ainakin itselle, selviin ja nakyviin muutoksiin.

Testosteroni on naisilla tärkeä hormoni. Se ei suinkaan ole mikään "mieshormoni". Tietty jos haluaa vain isot rinnat muttei mitään seksuaalista kyvykkyyttä Todennäköinen syy rintojen muutoksille aikuisella on lihominen tai rintasyöpä. Geeneissä voi olla, että lihominen näkyy rinnoissa, toisilla perseessä. Rasvakudos tuottaa hormoneja, joten se on AINA riski mm.

Mulla on murrosikä alkanu oon 13v tyttö. Ja mulla on todella terhakat ja aika isot rinnat. Ei hä siin muuten mitää mut pojat noin mun ikäset tollää. Ja jos mul on vähäkää iso kaulaukko saattaa joku tulla kysyy alatko? Mä oon cm ja 41kg. Tämä on suosittu Breastfast. Tämä on suosittu Procurves. Oltiin mökillä ja uimas onneks kahestaan ku yleensä ollaan mökillä porukalla ja sitte nousin vedestä ja seisoskelin vaan siinä, vettä oli mua johki polveen asti.

Ihmettelin et mitä poikakaveri huitoo niin oudosti ja kauan olin siinä seissy, ku tajusin että yläosa oli valahtanu totaalisesti XD varmaan hieno näky ku mä siinä tiirailin käsi silmien päällä jollain merimiestyylillä sinne merelle ja uikkareista puuttuu pala Oltiin perheen ja kaveriperheen kanssa Bulgarian lentokentällä odottamassa lentoa takaisin Suomeen. Kaiken lisäksi kello oli jotain puoli yksi yöllä.

Jonoa oli edessä, takana ja vieressä. No, minä se sitten päätin hieman venytellä selkääni, joka oli kunnon rasauksen tarpeessa. Minulla oli ylläni bikineiden yläosa, sekä tuubitoppi siinä niiden päällä.

En ollut jaksanut laittaa rintsikoita erikseen. Kun venyttelin kääntämällä yläruumistani ja ojentamalla käsiäni, valahti tuubitoppi aavistuksen alaspäin, ja ilmeisesti löysästi niskan takaa kiinnitetyt bikinit aukesivat. Siinä sitten silmät ristillä, tissit paljaana pyörin ympyrää, enkä huomannut yhtään mitään. Vasta siinä vaiheessa aloin epäillä jonkin olevan vialla, kun ympärillä olevat ihmiset alkoivat vilkuilemaan minua paheksuen. Ei siinä mitään, arviolta noin ihmistä näki tissini, ennenkuin äitini huusi järkyttyneenä: D Oltiin juhannuksena silloisen poikaystävän mökillä, ja oltiin miehen kanssa saunomassa.

Mä päätin sit vielä peseytymisen jälkeen käydä kastautumassa järvessä, kun oli niin kuuma. Jätin pyyhkeen saunaneteiseen ja lähdin suunnistaa rantaa kohti huudellen samalla miehelle jotain ts.

Saunan rapuilta on suora näköyhteys rantaan eikä matkaa siis oo kuin muutama metri. Sain jutun päätökseen ja käänsin katseeni järvelle - arviolta ? DDDD Se oli kans tämmönen kokovartaloheru. D Hävetti, painelin suoraan takas saunaan: D Oli siinä miehillä hyvät ilmeet kyllä, koska ihan selkeästihän ne kaiken näki: D No, tekevälle sattuu ja ajattelen, et ehkä tämmönen parikymppinen suihkunraikas vilauttelija pelasti niiden kalareissun, vaikkei saalista oliskaan tullu haha ;.

Eräänä kesäaamuna istuskelin sängyssä varmaan viisi minuuttia peitto lanteille valahtaneena ja yritin herätä. Jonkin ajan kuluttua huomasin, että sängyn viereisen ison ikkunan takana - parin metrin päässä minusta - oli kaksi remonttimiestä virnistelemässä ja tuijottamassa paljaita tissejäni! Myöhemmin sain tietää, että talossa oli meneillään asuntojen viereisten tuuletusparvekkeiden kunnostus. Ei muuten mut naapurin vuotta nuorempi näki ketunnokan ala-asteellaXD Olin pukemassa päälleni jostain syystä ison ikkunan edessä ja asuttiin silloin kerrostalon ekassa kerroksessa.

Poika kävelee veljensä kanssa ohi XD Mä hyppäsin maahan kunnon kissanloikalla piiloon. Muutama viikko sitten puin huoneessani vaatteita päälleni saunan jälkeen. En huomannut, että huoneesta lähtenyt siskoni oli jättänyt oven auki - siispä ihan tyytyväisenä tanssahtelin housuja jalkaan tissit helluen, suoraan tuon oven edessä. Serkkupoikani on tulossa huoneeseeni kertomaan jotain asiaa ja ensimmäiseksi saa vastaansa minun saunanraikkaat tissini.

Tyyppi perääntyy äkkiä ja jatkaa toiseen suuntaan, kuulen mutinaa "erikoinen elämäntyyli" Itseäni tapaus vain nauratti: Viehe tarttui kuitenkin pohjaan, ja minä riisuin päällysvaatteet hakeakseni sen vedestä. Okei, sain sen irti ja nousin rannalle. Kielsin poikaa katsomasta ja kääntymään ympäri riisuakseni märät rintsikat, ja niin poika tekikin. Vaihdoin tyytyväisenä vaatteita, kunnes yhtäkkiä tajusin, että luokkalaiseni poika oli kääntynyt ympäri ja katsoi minua.

Tuosta tulikin yhtäkkiä mieleeni, että entä jos tämä osaltaan aiheutti sen, että vaikka myöhemmin yläasteella emme pojan kanssa olleet kovin hyvissä väleissä, yritti hän usein lähennellä minua? Varhaisemmista kokemuksista johtuvia päähänpinttymiä? Mä olin uimas mun kaverin kaa ja siel oli poikii.

Olin just tullu ylös uimasta ja päätin sit mennä sillee "coolisti" pelaa sinne lentopalloo vähä esittää niille pojille Sit ne vaa naureskeli siinä, mä meen mun kaverin luo ja kaveri on sillee "laitas kuule nyt vihdoin toi tissi piiloo" Lähin muute aika nopeeta veks sieltä xD.

Oltii menos siit liukumäestä joka meni iha helvetin kovaa no siinä sitte ku pääs vetee nii bikinit lähtivät lillumaan altaan toiseen päähän siiin oli nii kova virtaus XDDD oli kyllä noloa kaikki vaan katto. Menin iha vitun nopeeta hakee ne ja piilottelin tisuja. Niin siis bikinin yläosa lähti pois. Yläasteen todistusten jaossa mulla oli päällä olkaimeton mekko ja rintsikat. Mekko oli yläosasta vähän liian iso ja siinähän ne sitten tipahti alas luokanvalvojaa halatessa koko koulun edessä: D onneks olin sentään selkä yleisöö päin Siskon entinen poikaystävä jonka kans ne oli vasta hetken seurustellu tuli meille ja mun huoneen ovi oli auki ja olin ilman paitaa ja se näki mun tissit ku käveli ohi ja moikattii vaa toisiamme vitun kiusallisesti: Viime kesänä olin kielimatkalla Briteissä ja asuin isäntäperheessä.

Yks yö heräsin sit joskus neljän maissa aamuyöstä siihen, että oli hirvee vessahätä. Siellä huoneessa oli aina öisin melko kuuma, ja mä nukuin sinä yönä pelkässä sellasessa tositosi löysässä ja melko läpinäkyvässä topissa ilman rintsikoita jota käytän yleensä vaan rannalla bikinien päällä. Muistan, kun vielä vessaan lähtiessäni mietin, et laitanko mä jotain siveliäämpää päälle, mut koska vessaan oli meidän huoneen ovelta kirjaimellisesti 2 metriä matkaa, ja kaikenlisäks eihän kukaan nyt valvo neljältä aamulla, päätin lähtee hipsimään vessaan pelkässä topissa.

Pääsin kyllä vessaan, mutta kun tulin pois, nii meijän host-dad oli just tulossa keittiöstä. En osannu oottaa sitä yyyhtään, joten mä päästin vaan jonkun epämääräsen kiljasemista muistuttavan älähdyksen, ja molemmat säikähti ihan saatanasti. Sit ku olin selvinny säikähyksestäni, se host-dad vaan katto mua ja sanoo jotai "Oh I'm sorry, I didn't expect Viime juhannuksena saunottiin kavereiden kanssa meillä ja päätettiin sit lähteä uimaan.

No, mä aattelin etten omassa rannassa tarvinnut uikkareita tai edes pyyhettä, kun naapurissakaan harvoin oli ketään. Kipsittiin siis rantaan, jäätiin laiturille vähäksi aikaa seisomaan. Mä porukan ainoana pyyhkeettömänä eli täysin alastomana hyppelin siinä jotain. Yhtäkkiä alkaa naapurista kuulua ääntä. Mies siellä puhuu koiralleen korostetun kovaäänisesti, aivan ilmeisesti haluaa meidän huomaavan, että viettävät minua vanhempien lastensa kanssa juhannusta grillikodallaan Olin äkkiä kaverin pyyhkeen takana.

Oikein idyllinen näky varmaan, kesäyö, tyyni järvenselkä ja alaston neito. Olin viimekeväänä uimassa kaveripojan kanssa. Vedessä pelleilimme ja hän nosti minut vyötäröltä ilmaan, mutta ote lipsati ja kun hän yritti korjata sitä, repäisi yläosan pois No aloin vittuilla hänelle jostain, ja hän alkoi kutittamaan minua jotta olisin hiljaa: Jos vilahtaa, se tapahtuu tyylikkäästi.

Tää on niin mun kessa D Here it comes: Meillä oli viimekesänä kesäteatterissa semmonen komedianäytelmä, joka pyöri aikapaljon alastomuuden ympärillä.

: Siskon tissit naisten haku

Kova patti alapäässä paras porno sivusto Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Sanoi, että jopas häntä onni lykkäsi Tää tapahtu viime juhannuksena. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.
JEIZZI LATVIAN GIRL SEX Hentai fuck porn suomi seksinovellit
Siskon tissit naisten haku 466

Siskon tissit naisten haku -

The Factory - Kaapatut Edellinen juttu Seuraava juttu. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Joukkueellinen moukarimiehiä on kärähtänyt suomalaismestarin uran aikana: Oscar-voittaja Gary Oldman myöntää: En ollut jaksanut laittaa rintsikoita erikseen.

Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Alasti naisen edessä? Uskaltaisitko näyttäytyä alasti kenen tahansa naisen edessä? Oletko ollut alasti naisen edessä niin että kyse ei ole ollut myöhemmin seksistä? Miten nainen on reagoinut? Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Lääkäri kertoi, että paikat näyttää olevan kunnossa. Ei tosin pahemmin kehunutkaan. En minäkään ehkä olisi kehunut, jos olisin hammaslääkärinäsi tuossa tilanteessa ollut. Mistä tulikin mieleeni se tapaus, kun olin tässä taannoin lääkärin ei hammas- vastaanotolla erään kiusallisen vaivan vuoksi. Lääkäriltä tuli heti alkuun tiukka ja kansan kielellä ilmaistu kehotus, että runkkaaminen pitäisi toistaiseksi lopettaa. Kysyin vähän ihmeissäni, riittäisikö se muka vaivani paranemiseen.

Olen ollut alasti äitini ja siskoni edessä saunassa ja silloin minulla on myös pippeli seisonut. Sisko varsinkin nauroi räkäisesti seisovalle pippelilleni, vaikka se seisoi juuri hänen kunniakseen, äitini hirveä takkuinen karvatuhero ei minua lainkaan innostanut. Siskoani sen sijaan olisin halunnut nussia, hänellä oli jo teininaisena suuret mutta silti kiinteät hinkit ja myös pimperonsa hän oli sheivaillut karvattomaksi, kuten pitääkin.

Äiti kuitenkin vastusti ankarasti lemmekkäitä aikeitani ja sanoi että jos nussin siskoani, hän pistää kaikki rahat haisemaan jo elinaikanaan eikä perinnöksi jää mitään. Isäni suhtautui asiaan paljon suopeammin, tajusi varmaan että siinä on ehkä pojan ainoa mahdollisuus koskaan päästä pukille. Valitettavasti isä oli nöyrä aisuri, josta ei ollut äitiäni vastustamaan. Niinpä en sitten koskaan päässyt siskon päälle ähkimään. Nykyään siskoni on jo rupsahtanut kurppa, yhden äpärän maailmaan turskauttanut, ja naimisissa lyhyen, kaljuuntuvan mutta varakkaan nörttiolmin aisuri-insinöörin kanssa.

Vieläkin toisinaan nostalgisissa tunnelmissa vetelen siskon teininaisaikaisille bikinikuville. D Suosittelen lämpimästi muillekin pyytämään omaa kultaa mittaamaan kuumetta pyllystä. Olin tätini kanssa saunassa ja kun näin sen jalkovälin levällää niin rupes seisoo. Täti otti vaan munasta kiinni ja käski imeä isoja rintojaan.

Istutti mut penkille ja tuli syliin naimaan. Siinä piti edestä ja takaa työntää kun humalassa käski. Olen ollut alasti saunassa kavereiden kanssa 17vee tyttösen kanssa, tämä tosin oli vaatteet päällä Joo olen ollut kerra tallinnan laivalla yks nainen riisui mut ihan alastomaksi ja katteli vaan ei ottanut itte vaatteitansa pois.

Kerrostalossa kun joskus asuin, siellä oli torstai-iltaisin "lenkkisauna". Toisinsanoen kaikki halukkaat saivat mennä saunomaan. Aika vähän siellä yleensäkin oli saunojia. No sattuipa kerran, että vedin salilla kunnon hikitreenin ja menin lopuksi lenkkisaunaan. Siellä ei ollut ketään muuta, joten makoilin lauteilla selälläni. Mielikuvitus alkoi laukkaamaan ja aloin miettimään, että nyt kun saisi naista Samalla kun vetelin kaluani, saunan ovi aukesi ja naapurin emäntä tuli saunaan.

Hän tietysti eka pelästyi ja sitten alkoi nauramaan. Oli sellainen aika ronski akka puheissaan. Sanoi, että jopas häntä onni lykkäsi No Rituhan se En varmaan enää kehtais. Nuorena johonkin12 vuotiaaksi asti kehtasin ja mulla oli aina halu esitellä pippeliäni tytöille ja naisille.

Mun huoneesta on suora näkymä ulos. Hiukan ajatuksissani aloin vaihtaa vaatteita, otin paidan pois ja olin siinä ilman mitään, katoin ikkunasta ulos ja siellä sattuu just menemään pari koiran ulkoiluttajaa. Vetäsin äkkii jotain mun tissien peitoks ja verhot kiinni. Olin jossai kekkereissä missä oli ihan hitosti ihmisiä.

Mulla oli päällä olkaimeton paita. Yks poika tuli hakee mua tanssii, ja siellä tanssilattialla kauhukseni huomasin, että paita oli valahtanu kokonaan rintsikoiden alle! Kuinkakohan kauan mä olin hengaillu siellä paita rinnan alle valahtaneena? Kukaa ei sit voinu mainita Oli mulla sentäs rintsikat, mutta neki oli melko pienet ja nännit oli just ja just piilossa. Ei siis varsinainen vilautus, mutta oli se vähän noloa. Asun kuudennessa kerroksessa ja vastapäätä olevan kerrostalon vastaavassa kerroksessa ei ole asunut ketään kokoaikana, joten olen voinut huoletta pitää verhot auki kun ei tänne kukaan nää.

Kerran sitten olin menossa suihkuun ja hihhuloin alasti siinä kunnes satuin vilkaseen vastapäiseen taloon ja siellä oli ihmisiä. Säikähdin ja lysähdin täysiä lattialle ja kontin suihkuun D eipä oo asukkaita näkyny Olin siskon ja sen poikakaverin luona käymässä ja asustelin olohuoneen sohvalla. Halusin suihkuun ja suljin olohuoneen oven merkiksi, että kukaan ei ryntäisi sinne ja otin paidan ja rintsikat pois.

Samassa siskon poikakaveri on ovella, tuijottaa hetken: Se se vasta oli "awkward hiljaisuus": Harmi että se tapahtui kaupungilla XD. D no tää ei tapahtunu mulle, vaan olin kerra lapsena uimahallissa ja sit siellä oli ilmeisesti joku ulkomaalainen mummo,joka ui kuntouintia ja sit ku sukelsin niin huomasin että mummon tissi oli puikahtanut ulos uimapuvusta.

Tää ei oo siis tapahtunu mulle. Olin mummulassa kyläilemässä ja mummu tuli just suihkusta pyyhe päällä. Se etti mulle jotain tiskipöydän päältä ja Sit sen pyyhe valahti alas sen toisen tissin päältä.

Se vaan sano ihan normisti: Mun ja naapuritalon asukkaan parvekkeet on ihan vierekkäin, välissä siis vaan kävelytie. Niiden parvekkeen ovi on tällänen perinteinen lasinen eikä niillä oo siinä kun joku ohut beige verho, joka ei peitä mitään.

Moooonta kertaa ollu parvekkeella tupakalla kun se nuori äiti siellä olohuoneessa imettää lastaan, ja ihan siis selkeästi näkyy koko tapahtuma kun niin vähän välimatkaa. Ok ok luonnollinen tapahtuma, mutta silti. Olin surffaamassa ja polskin mahallani vähän kauemmas rannasta, kun jostain sivusuunnasta pyyhkäs iso aalto jonka voimasta putosin laudan päältä kiskasin samalla bikinien niskalenkin melkein auti niin, että se oli kiinni enää löysällä yksinkertaisella solmulla.

Tätä tietenkään huomaamatta hetken kuluttua nousin laudan päälle seisomaan ja huusin kavereita katsomaan onnistumistani ja samalla yläosa valahti vyötärölle paljastaen tissini koko rannalle. En surffannu enää sen jälkeen.

Olin rannalla uimas kunnes päätin mennä sielä olevaan yhteissaunaan. Totta kai se sauna oli täyteen pelkkiä jätkiä ja ahtauduin sinne ylä lauteille. Ihmettelin miks niin moni tuijottaa mua kunnes eräs jätkä sit totes et mun yläosa on tippunu.

En oo ikinä juossu niin kovaa pois saunasta. Nii juossu pois hullun lailla ilman yläosaaa: DDD miten hlvetis en huomannu. Koulun päättäreissä mä istuin siinä tuolilla ja nousin ylöspäin sitä pöytää vasten ja mun mekko liusu alaspäin niin et mun rintsikat näky. Mekko nous aika helvetin nopeeta ylös kun luokkakaveri huomautti siitä. Opettajakin oli luokassa ja kyyläs mua En tiiä oliko se sit tippunu vai eikö sillä ollu ollenkaan Oltiin uimarannalla minun siskon ja kaveron kans ja uitiin alasti ku aateltiin että ei sinne ketään tuu.

No sitte tuli yks porukka jossa oli yks tyttölapsi ja kaks vanhempaa naista ja me ruvettiin kiljumaan että heitä ne uimapuvut! Ja minun sisko joka oli rannalla yritti heittää. Ahhahaa nää on mahtavia: Oltiin mökillä ja uimas onneks kahestaan ku yleensä ollaan mökillä porukalla ja sitte nousin vedestä ja seisoskelin vaan siinä, vettä oli mua johki polveen asti. Ihmettelin et mitä poikakaveri huitoo niin oudosti ja kauan olin siinä seissy, ku tajusin että yläosa oli valahtanu totaalisesti XD varmaan hieno näky ku mä siinä tiirailin käsi silmien päällä jollain merimiestyylillä sinne merelle ja uikkareista puuttuu pala Oltiin perheen ja kaveriperheen kanssa Bulgarian lentokentällä odottamassa lentoa takaisin Suomeen.

Kaiken lisäksi kello oli jotain puoli yksi yöllä. Jonoa oli edessä, takana ja vieressä. No, minä se sitten päätin hieman venytellä selkääni, joka oli kunnon rasauksen tarpeessa. Minulla oli ylläni bikineiden yläosa, sekä tuubitoppi siinä niiden päällä.

En ollut jaksanut laittaa rintsikoita erikseen. Kun venyttelin kääntämällä yläruumistani ja ojentamalla käsiäni, valahti tuubitoppi aavistuksen alaspäin, ja ilmeisesti löysästi niskan takaa kiinnitetyt bikinit aukesivat. Siinä sitten silmät ristillä, tissit paljaana pyörin ympyrää, enkä huomannut yhtään mitään.

Vasta siinä vaiheessa aloin epäillä jonkin olevan vialla, kun ympärillä olevat ihmiset alkoivat vilkuilemaan minua paheksuen. Ei siinä mitään, arviolta noin ihmistä näki tissini, ennenkuin äitini huusi järkyttyneenä: D Oltiin juhannuksena silloisen poikaystävän mökillä, ja oltiin miehen kanssa saunomassa.

Mä päätin sit vielä peseytymisen jälkeen käydä kastautumassa järvessä, kun oli niin kuuma. Jätin pyyhkeen saunaneteiseen ja lähdin suunnistaa rantaa kohti huudellen samalla miehelle jotain ts. Saunan rapuilta on suora näköyhteys rantaan eikä matkaa siis oo kuin muutama metri. Sain jutun päätökseen ja käänsin katseeni järvelle - arviolta ? DDDD Se oli kans tämmönen kokovartaloheru. D Hävetti, painelin suoraan takas saunaan: D Oli siinä miehillä hyvät ilmeet kyllä, koska ihan selkeästihän ne kaiken näki: D No, tekevälle sattuu ja ajattelen, et ehkä tämmönen parikymppinen suihkunraikas vilauttelija pelasti niiden kalareissun, vaikkei saalista oliskaan tullu haha ;.

Eräänä kesäaamuna istuskelin sängyssä varmaan viisi minuuttia peitto lanteille valahtaneena ja yritin herätä. Jonkin ajan kuluttua huomasin, että sängyn viereisen ison ikkunan takana - parin metrin päässä minusta - oli kaksi remonttimiestä virnistelemässä ja tuijottamassa paljaita tissejäni! Myöhemmin sain tietää, että talossa oli meneillään asuntojen viereisten tuuletusparvekkeiden kunnostus. Kannattaa käydä lääkärin juttusilla. Kiitos vastauksista, kaipa tämä sitten normaalia on, toivotaan!

Tuli tässä mieleen ehkä "hieman" kaukaa haettu juttu, nimittäin se, että puoli vuotta sitten pistin elämäntavat kuntoon ja lopetin kokonaan alkoholin juonnin, sitä ennen olin juonut alkoholia n. Mietin että jostakin olen joskus lukenut, että alkoholi lisää naisessa testosteronimääriä varsinkin pitkällä käytöllä, voisiko tässä olla takana joku sellainen juttu että kun alkoholin juonti on lopetettu, niin hormonitasapaino jotenkin palautuisi, siis mahdollinen noussut testosteroni kropassa vähenisi, ja siitä tämä rintojen kasvamaan innostuminen?

Voi toki olla että olen tässä nyt ihan hakuteillä, mutta tulipahan vaan mieleen. Pillereitähän en itse ole syönyt koskaan, enkä siis syö nytkään. Janna etta muillakin on vastaavaa! Minullakin on kuppikoko heitellyt jopa a. Minulla oli hyvin pienet rinnat parikymppiseksi asti, ja vasta n vuotiaana ne tasaisesti kasvoivat.

En ole kayttanyt pillereita kuin teinina. Kyse voi olla ehka hieven ylos-alas vaihtelevasta painosta, ehka lihon ja laidun tuosta rinnanseuduolta sitten herkasti, mutta paaosin ilmeisesti muuttuvista hormonitasapainoista.

Rintani jalleen paisuivat aika muhkeiksi joulun tienoolla ei, en lihonnut mutta taas viime aikoina on kutistunut yhdella kuppikoolla. Olen nyt 27 v. Olen ollut huomaavinani, etta d- ja c- vitamiinilisa ravinnossa on taas muhkeuttanut myos rintoja, kenties boostaa nasirhormoneja?

Olisi mukava kuulla ihan esim laakarin mielipide tallaisiin hienovaraisiin, mutta kuitenkin, ainakin itselle, selviin ja nakyviin muutoksiin. Testosteroni on naisilla tärkeä hormoni.

siskon tissit naisten haku

0 thoughts on “Siskon tissit naisten haku

Leave a Comment