Päivä kotiin takaisin juonipaljastuksia

päivä kotiin takaisin juonipaljastuksia

Elizabetin kiristyksestä huolimatta George kosii Sarahia. Olivia ehdottaa Jamesille muuttoa Sydneyyn, ja James vastaa vaimonsa ehdotukseen myöntävästi, koska pelkää tunteitaan Harrya kohtaan.

Carolyn paljastaa Annalle olevansa tämän biologinen äiti. Sarah läimäyttää Reginaa ilkeän kommentin jälkeen. Sarah suostuu Georgen kosintaan.

Harry suutelee Jamesia ennen tämän lähtöä. Bert näkee suudelman, ja myöhemmin kiristää Blighejä tiedollaan. Regina alkaa tutkimaan Sarahin taustoja yhteistyössä Elizabethin kanssa. George menee Sydneyyn raivoamaan pojalleen saadessaan tietää tämän homoseksuaalisuudesta , jolloin Jamesin tila romahtaa ja hänet viedään mielisairaalaan. Myöhemmin James aloittaa sähköšokkihoidot. Regina kaivaa tietoja Sarahista ja saa Elizabethilta luvan tavoitella Georgea, jos hankkiutuu Sarahista eroon.

Annan ja Ginon suhde on paljastunut molempien vanhemmille, jolloin Poletit ja Blighit sopivat — ilman Elizabethin suostumusta — että Anna elää kolme kuukautta koeavioliitossa Polettien luona ja jos kokeilu onnistuu, molempien vanhemmat siunaavat liiton.

Elizabeth saa Sarahin suostumaan samaan Ash Parkissa. Carolyn kertoo Jackille, että heillä on yhteinen tytär, mutta ei kerro kenestä on kyse.

Jakson lopussa Bert löytyy kuolleena järvestä. Anna ja Sarah aloittavat kolmen kuukauden koeaikansa — Anna Polettien luona ja Sarah Blighien kartanossa. Carolyn on saapunut Invernessiin ja asuu Blighien vierasmajassa. Jack haluaa tietää kuka hänen tyttärensä on ja aikoo löytää tämän vastoin Carolynin toiveita. Bert Fordin kuolema herättää tunteita kaikissa osallisissa.

Blighit ovat anglikaaneja , joten hyväksi vaimoksi Ginolle pyrkivä Anna joutuu opettelemaan katolisia tapoja. Elizabeth matkustaa pariksi päiväksi Sydneyyn ja tapaa Reginan, joka on lähtemässä Eurooppaan selvittämään Sarahin taustoja. James yrittää karata mielisairaalasta, mutta saa rauhoittavia, kun Elizabeth tulee käymään.

Carolyn muuttaa Ash Parkiin ja kertoo lopulta Jackille, että heidän yhteinen tyttärensä on Anna. Ash Parkissa vietetään Jamesin ja Sarahin kihlajaisia. Sarah paljastaa tädilleen, että ollessaan Ravensbrückissa , hän joutui käyttämään kehoaan kyseenalaisiin tarkoituksiin, mutta ei uskalla kertoa asiasta Georgelle.

Olivia palaa Ash Parkiin kihlajaisia varten, joskin Andrew Swanson mukanaan, joka suunnittelee Annan kosimista. Vaikka Anna kieltäytyy kosinnasta, ei Andrew aio jättää Annan tavoittelua. Toisaalla Elizabeth juonittelee Andrew'n äidin kanssa Sarahin nujertamista. Jamesin terapia on siirtynyt sähköšokkihoidosta inhohoitoon, ja jakson lopussa hänelle ehdotetaan lobotomiaa. James pelastetaan sairaalasta, ja koko perhe saa tietää hänen seksuaalisuudestaan.

Anna kertoo Ash Parkiin palanneelle Elizabethille, että George on siunannut hänen ja Ginon suhteen, ja he aikovat pian naimisiin.

Sarah saa tietää, että hänen henkilötietokansionsa on kadonnut sairaalasta ja päättää kertoa Georgelle keskitysleirillä tapahtuneesta raiskauksesta. Georgella on vaikeuksia sulattaa Sarahin paljastusta, ja Sarah päättää muuttaa pois Ash Parkista joulupyhien ajaksi. Elizabeth muistelee menneitä, jolloin hänellä oli romanttisia hetkiä Jackin isän kanssa.

Annaa tavoitteleva Andrew saapuu jouluksi Ash Parkiin, mutta Anna päättää nöyryyttää häntä saapumalla perheaterialle Ginon kanssa. Jack osallistuu Carolynin kutsumana sateenkaarijuhliin ja tilanteen käytyä intiimiksi heidän välillään Jack pakenee paikalta. Perhe juhlii uutta vuotta Kaksi viikkoa myöhemmin Elizabeth järjestää Prudence Swansonin kanssa puutarhakutsut aikomuksenaan osoittaa, että Sarah, työläisjuutalainen, ei sovellu Sydneyn seurapiireihin.

Olivian epäilykset osoittautuvat oikeaksi kun selviää, että hänen ja Jamesin syntymätön lapsi on kuollut kohtuun. Hän kertoo asiasta Andrew'lle, mutta ei Jamesille. Andrew hautoo kostoa Annalle, joka ei suostunut kosintaan. Jack kertoo Carolynille miksi hänen on vaikea olla toisen ihmisen kanssa intiimisti, ja paljastuksen jälkeen he harrastavat seksiä.

Regina palaa Ranskasta ja kertoo Elizabethille mitä sai selville Sarahista. Regina on saanut selville, että James on homoseksuaali ja kiristää tiedolla Elizabethia, joka haluaisi häätää hänet Ash Parkista. Hän kertoo myös, että Sarahin aviomies René onkin elossa. Sarah lähtee Eurooppaan tapaamaan miestään, ja Sarah ja George purkavat kihlauksen. Anna ja Gino ovat päättäneet hääpäivän, mutta Elizabethia ei ole kutsuttu.

Elizabeth tajuaa tehneensä virheen. Andrew ehdottaa Olivialle, että tämä synnyttää kuolleen lapsen, mutta synnytyksen jälkeen vauva vaihdetaan toiseen eikä kukaan saa ikinä tietää. Sarah saapuu Pariisiin ja muuttaa Renén ja tämän siskon luokse.

Anna ja George eivät ole antaneet Elizabethille anteeksi Sarahin lähtöä, ja George sanoo hänelle suorat sanat. Annalle selviää, että Jack on hänen biologinen isänsä. Olivia synnyttää kuolleen lapsen, joka vaihdetaan elävään. Regina kertoo löytäneensä uuden miehen Adamin, mikä on osa hänen suunnitelmaansa saada George itselleen. Kuuden viikon poissaolon jälkeen Sarah palaa Invernessiin aivovaimmainen aviomies René mukanaan, ja he muuttavat Royn luokse.

Olivia ei saa vauvaa rauhoittumaan ja uskoo sen johtuvan petoksesta eli siitä, että ei ole kertonut vauvojen vaihtamisesta. Andrew, joka tietää totuuden, vierailee useasti Ash Parkissa, jolloin mustasukkainen James pyytää Oliviaa lopettamaan yhteydenpidon.

Annan ja Ginon hääpäivä koittaa, ja Anna kutsuu Elizabethin häihin viime hetkellä. Regina käskee Adamin pahoinpitelemään itseään. Olivia kertoo Andrew'lle, etteivät he voi enää tavata, sillä tapaamiset herättävät liikaa epäluuloja. Elizabeth antaa Georgelle Ash Parkin luovutuskirjan ja kertoo muuttaneensa testamenttinsa takaisin. Elizabeth ilmoittaa samalla lähtevänsä maailmalle, sillä hän on ollut koko ikänsä Ash Parkin Elizabeth Bligh ja haluaa viimein selvittää, kuka Elizabeth Bligh todellisuudessa on.

Ennen lähtöä Elizabeth sopii erimielisyytensä Sarahin kanssa. Carolyn suostuu Jackin kosintaan. George tajuaa Reginan pyrkimykset, ja Regina jää kyynelehtimään kun George ratsastaa pois. Olivia ja James hoivaavat lastaan Georgieta ja ovat iloinen perhe. Kun George ilmoittaa lähtevänsä Ash Parkista, Elizabeth muuttaa testamenttinsa takaisin ja kertoo lähtevänsä itse.

Jack kosii Carolynia, joka ei suostu kosintaan. Andrew tuo Annalle kirjeen, jolloin Anna saa tietää Olivian vauvavaihdosta. George lähtee ratsastamaan, ja Regina seuraa perässä. René menee ulos aseen kanssa ja pian kuuluu laukaus, jolloin Sarah seuraa perässä ja näkee Renén, asetta pitelevän Reginan ja pahoin haavoittuneen Georgen. Haavoittunut George kiidätetään sairaalaan Sydneyyn. Regina kertoo Sarahille varmistavansa, että René saa kuolemanrangaistuksen murhasta, jos George ei jää henkiin.

Uutta elämää aloitteleva Elizabeth joutuu palaamaan saatuaan tiedon tapahtumista. Anna kertoo Ginolle Jamesin homoseksuaalisuudesta ja järkyttyy tämän reaktiosta. James ja tohtori Henry Fox Tim Draxl viettävät yhteisiä hetkiä sairaalassa. Olivia palkkaa sisäkön, Rosen. Sarah voi huonosti ja Jack epäilee hänen olevan raskaana. George aikoo lähteä politiikkaan ja järjestää asian kunniaksi päivällisen, johon hän kutsuu vanhan ystävänsä Sir Richard Bennettin, joka osoittautuu myös Reginan vanhaksi tutuksi.

Richardin mielestä leskeksi jäänyt George parantaisi mahdollisuuksiaan tulla valituksi vaaleissa, jos tämä ottaisi uuden vaimon. James ja Olivia pyytävät Annaa ja Ginoa lapsensa kummeiksi, mutta Gino ei voi vieläkään hyväksyä Jamesin suuntautumista.

Raskaus tuo Sarahille vanhat keskitysleirimuistot pintaan ja hän suunnittelee aborttia kertomatta muille raskaudesta. Elizabeth aloittelee uutta elämäänsä Sydneyssä ja tutustuu seurapiireissä Douglas Goddardiin, jonka sotaveteraanien tukikeskuksessa hän käy vapaaehtoistyössä. George aavistaa, että Jack on Annan biologinen isä.

Gino haluaa ryhtyä viininviljelijäksi Toscanan -setänsä tavoin. Carolynin taiteilijaystävä Lloyd Ellis Parker saapuu maalaamaan perhepotrettia Bligheistä ja yllättäen suutelee Oliviaa. Sir Richard tarjoaa Carolynille taidekriitikon pestiä lehdestään, joskin Elizabeth epäilee, että Carolynin liberaaleista näkemyksistä ei pidetä. Olivia hätääntyy, kun Georgie ei ole omassa sängyssään, ja lopulta vauva löytyy Rosen vierestä.

Sarah ei pysty aborttiin ja nuori tyttö, joka on kuolemaisillaan laittoman abortin jälkikomplikaatioihin, ottaa häneen yhteyttä. Sarah kertoo Renélle odottavansa toisen miehen lasta. Elizabeth ja Douglas lähentyvät yhteisellä päivälliselle. Anna kertoo Olivialle lukeneensa Andrew'n kirjeen ja tietävänsä vauvan vaihtamisesta.

Parisuhteen ongelmat ajavat Olivian Lloydin syliin. Jack ja Sarah matkustavat Sydneyyn tekemään lopun laittomasta aborttiklinikasta, joka johti nuoren tytön kuolemaan. Carolyn tekee lehteen kirjoituksen naisesta, jolla ei ole ystäviä ja joka haluu tietyn miehen rahoineen, ja saa Reginan raivonpartaalle.

Sarahin kunto huononee raskauden myötä ja George epäilee, että Sarah jättää jotain kertomatta. Olivian hairahdus paljastuu Jamesille, jolloin James hakee lohtua Henryn luota. Rose uskoo, että Blighien vauva on hänen synnyttämänsä ja kaappaa vauvan.

Elizabeth jatkaa työskentelyä veteraanien tukikeskuksessa. George on saanut tietää tulevansa isäksi lapselle, jonka Sarah aikoo kasvattaa Renén kanssa, mikä herättää Georgessa muistoja hänen omasta lapsuudesta ja isästään. Aivovammainen René haluaa leikkaukseen ollakseen hyvä isä ja aviomies, mutta leikkaus voi viedä hänen henkensä.

Regina epäilee Henryn ja Jamesin välillä olevan jotain ja aikoo käyttää tilannetta hyödykseen. Carolyn kutsuu Sir Richardin luokseen keskustelemaan työasioista, joka käy juovuspäissään hänen päällensä.

Ash Parkissa juhlitaan vauvan ristiäisiä. Annan ja Ginon viinitarha on vaikeuksissa, ja Anna saa tietää että he ovat veloissa.

George ehdottaa Reginalle järkiavioliittoa vaalikampanjan vuoksi, ja Regina haluaa naimisiin ennen kuin tieto Renén leikkauksen onnistumisesta leviää. George aikoo mennä Renén hautajaisiin mutta Regina ei pidä ajatuksesta. Regina saa tietää syntymättömästä lapsesta ja päättää viimein saada Georgen pauloihinsa. Annan ja Ginon liitto alkaa rakoilla rahavaikeuksien ja Annan julkaisemattoman romaanin myötä. George herää Reginan viereltä tämän huumattua hänet.

Regina tajuaa Georgen yhä rakastavan Sarahia ja yrittää saada Sarahin päiviltä. Elizabeth suunnittelee matkaa Douglasin kanssa, mutta terveys reistailee. Anna saa kirjeen kustantamolta, joka haluaa julkaista hänen kirjansa. Carolyn avautuu Jamesille kokemuksistaan Sir Richardin kanssa. Jamesin ja Olivian avioliitto rakoilee jälleen, kun James saa tietää että Georgie ei ole ehkä hänen lapsensa ja viettää yön Henryn kanssa.

Lloydin luokse karannut Olivia harkitsee kertovansa totuuden lapsensa alkuperästä muille Bligheille, koska uskoo näin pystyvänsä pitämään lapsen itsellään avioeron jälkeen. Sarah sijaistaa Reginan rotanmyrkkyyn kuollutta opettajaa Milly Davisia ja epäilee, että opettajan kuolema ei ehkä ollutkaan itsemurha. Kuolemantapausta saapuu tutkimaan ylikonstaapeli Brian Taylor Rohan Nichol , jolla on ennakkokäsityksiä Sarahista.

Anna menee Sydneyhyn tapaamaan kustannustoimittajaa, ja sillä välin Regina yrittää saada Ginoa ja Rosea lähentymään. Sairaalaan joutunut Elizabeth puhuu Jamesin kanssa Henrysta. Anna tapaa, vaston Carolynin tahtoa, Sir Richardin, jolta hän toivoo apua kirjan julkaisemisessa.

James viettää aikaa Henryn ja tämän kavereiden kanssa ja tulee mustasukkaiseksi. Jack ja Carolyn puhuvat avioliitosta. Olivia avautuu Jamesille vauvasta. Ash Parkissa valmistaudutaan pääministerin illalliseen, joka saattaa varmistaa Georgen valinnan parlamenttiin. Myös Olivia palaa Ash Parkiin vauvan kanssa, jotta perheen tilanne ei aiheuttaisi hämminkiä vaalien alla.

Juutalainen Sarah joutuu jättämään koulun, ja hänen puolestaan kerätään vetoomusta. Bert Fordin katoamistapauksen tutkinta aloitetaan uudestaan ja Sarah menee Sydneyhyn tapaamaan Bertin ex-vaimoa Eveä.

Carolyn avautuu Elizabethille kokemastaan vääryydestä Sir Richardin taholta. Pääministerin vierailu on käsillä, ja Elizabethilla on suunnitelma Reginaa varten. Sarah hyvästelee Jackin, Briggsin   Sarah siis palaa Pariisista. Tunteelliset hyvästelyt jatkuvat, Sarahilla on paljon ystäviä. Elizabeth antaa Amylle kenkää, hän kun on mennyt puhumaan Reginalle Jamesin ongelmista.

Olivia kantaa kuollutta lasta, hän haluaa jakaa taakkaa Andrewin kanssa ja soittaa kaukopuhelun, ja menee kaupunkiin. Anna on vihainen juonitteleville Elizabethille ja Reginalle, ja ilmoittaa menevänsä naimisiin katolisessa kirkossa, eikä aio kutsia isoäitiään. Doris Collins kehoittaa tuomaan aviomiehen "tänne", ja René tulee takaisin, mutta.. George kehottaa Reginaa häipymään. Roy Briggs käy "antamassa palautetta"  Elizabethille. Elizabeth joutuu juomaan kahvia yksikseen, kunnes Jack piipahtaa matamin luona.

Mätämuna Andrew ehdottaa Olivialle, että kun OLivia synnyttää kuolleen lapsen, lapsi vaihdetaan elävään, eli sellaiseen lapseen, josta äiti haluaa "päästä eroon" onkohan Andrew saattanut jonkun tytön raskaaksi? Regina tulee vinkumaan Sarahille.

Mukava Lucky-koira "ajaa pois" Reginan. George tulee murtuneena murtuneen Sarahin luo. Sarah matkustaa Pariisiin, josta "löytää" Renén nukkavierusta asunnosta, jossa asuu myös Renén sisar. René ei puhu ei reagoi. Sarah hoivaa "autistista" Reneä, joka jakson lopulla kutsuu tätä Sarahiksi. George vetää viinaa kuin sieni. George lupaa ryhdistäytyä, mutta Anna vinoilee Elizabethille.

Jack ojentaa kiukuttelevaa Annaa, ja Anna huutaa, että et ole isäni, ja varmasti sisäisesti "tajuaa", että Jack on hänen isänsä, johon saa vahvistuksen jaksossa. George antaa palautetta myös äidilleen, joka kontrolloi heitä. Reginalla on miesapuri Adam Farrell. He vuokraavat Briggsin vierestä talon, ja Regina hiillostaa Elizabethiä, ja saa selville Elizabethin lääkityksen.

Carolynilla ja Jackilla menee hyvin ja siis myös Annalla ja Ginolla. Olivia sen sijaan lähtee Andrewin huijaukseen, jossa luultavasti Andrewin???

Bligheistä James ja George ja myös Anna ovat onnensa kukkuloilla. Jaksossa Jack tunnustaa nuuskivalle Doris Collinsille tapailevansa Carolynia, ja paljastaa myös juoruilijalle Annan ja Ginon suhteen. Tahdon Sarah palaa Invernessiin, Renén kanssa, jonka terveydentilaa yritetään kohentaa. Olivian valevauvalla on koliikkia.

James tulee tivaamaan Olivialta Andrewin motiiveja. James tuntuu pärjäävän vauvan kanssa paremmin kuin Olivia. George tähyilee ohi menevää Sarahia. Sarah muuttaa Roy Briggsin luo. George piipahtaa käymässä ensin Sarahin luona ja sitten sairaalassa Reneä, jonka kutsuu Annan häihin. Elizabeth piipahtaa Sarahin luona sovinnollisena. Anna on menossa naimisiin Ginonsa kanssa,  Andrew käy kukkoilemassa Ginolle, jonka nyrkki läjähtää Andrewin naamaan.

Elizabeth sanoo Andrewia elostelijaksi. Hän ehdottaa Georgelle, että Andrew ei pyörisi Olivian ympärillä. Gino kertoo nyrkkiasiasta häihin valmistuvalle Annalle.

Häät ovat aina tv-sarjoissa hienot. Pahanilmanlintu Regina tulee ilkeilemän Sarahille. George saattaa alttarille Annan ja Jack on Ginon bestman. Alttarille mennessä Anna halii Sarahin. Sitten Anna ja Gino ovat naimisissa. Regina käskee Adam Farrelin hakkaavan itsensä, ja aikoo ensi jaksossa mennä sepittämään satuja Georgelle.

Unohtumaton Anna ja Gino ovat romanttisella häämatkalla. Gino kehottaa Annaa kirjoittamaan lukee kirjaa häämatkalla , Anna ja Gino harrastavat myös muita aktiviteetteja hotellihuoneessaan. Regina on halunnut Georgea jo vuotiaasta alkaen.

Farrell, joka lienee näyttelijä, vertaa Reginaa Lady Macbethiin. Lady Macbeth oli karsea akka niin ikään, mutta kuoli. George on lähdössä mutta "hakattu" Regina väittää joutuneensa hakatuksi. Georgeen teatteri menee täydestä, mutta Elizabeth tajuaa akan valehtelevan.

Elizabeth vetoaa Sarahiin, että hän kertoo Reginan huijaavan häntä. Sarah asuu Renen kanssa Briggsin luona. Rene menee ja antaa itsensä miltei suistua junan alle, mutta Doris Collins estää tilanteen. Rene luulee olevansa Sarahin onnen tiellä. Sarah myöntää olevansa rakastunut Georgeen, mutta se menee ohi. Olivia on lähdössä kaupunkiin tapaamaan Swansonia. Elizabeth tajuaa, kuka on Annan isä. Carolyn, Jack ja Elizabeth puhuvat asiasta, Elizabeth märehtii mennyttä 20 vuotta.

Elizabeth kutsuu lakimiehensä, George omistaa tilan nyt, vuorostaan Elizabeth ilmoittaa muuttavansa pois huomenna. Regina ivaa Elizabethiä neiti Havishamiksi joka oli ikäneito, joka ei päässyt naimisiin ja asui homehtuneen hääkakkunsa keskellä Dickensin kirjassa Loistava tulevaisuus.

Vertaushan on huono, sillä molemmat naiset ovat leskiä, Elizabeth ei ole ikäneito, eikä hänellä ole ylpeää kasvattitytärtä, Estelleä, sen sijaan Regina on luultavasti lapseton. Andrew tulee Annan häähuoneistoon, ja antaa kirjeen, jossa Olivian lapsiasia on. Gino rypistää paperin ja heittää roskikseen, Anna menee sen lukemaan, ja joutuu kantamaan totuuden taakkaa.

Jack kosii Carolynia, joka ei suostu, Carolyn ei halua asua Invernessissä, Jack ei viihdy kaupungissa. Elizabeth tulee kiittämään Sarahia ja tekevät "sinun kaupat".

Yhtä lämpimästi Elizabeth ei hyvästele Reginaa. Rene kuitenkin lähtee pyssyn kanssa ulos. Kun Sarah tulee paikalle Georgella on kylki veressä. Rene seisoo, ja paikalla on myös Regina, jolla on ase hallusaan. Jakso siis päättyy Georgen ampumiseen on seuraavalla kaudella politiikassa, joten pintanaarmusta on kyse, luultavasti hän on estänyt Renen itsemurhan ja saanut itse siipeensä.

Kotiin takaisin kausi 3  Kausi 3 on näytetty Australiassa syksyllä kerran viikossa sunnuntaisin ja näytetään Suomessa syksyllä alkaen Anna  ja Gino, sekä Jack ja Carolyn ovat kauden promovideolla. Tässä on uusia henkilöitä esim. Gino on poissa tolaltaan, Anna ei tule raskaaksi. Sen sijaan Anna on kirjoittanut kirjan, joka paljastaa Reginan rottailut. Rotta-kaksikko Regina ja Rose menevät Invernessiin Georgen kanssa.

Rose aikoo lähestyä Ginoa. Rose on Reginan palvelija, ei enää pikku-Georgien hoitaja! Elisabeth antaa Valheiden talon käsikirjoituksen Georgelle. Regina nappailee morfiinia ja lähtevät Goddardin kanssa ratsastusretkelle. George lukee kässärin ja tajuaa rivien välit. Hän raivostuu äidilleen, joka yrittää selittää, että Regina on murhaaja. Rose kielii kirja-asiasta Reginalle.

Regina kahlaa käsikirjoituksen läpi. Regina haukkuu Elizabethiä vanhaksi harpuksi. Regina uhkailee paljastavansa Jamesin suhteen Henryyn, sekä Georgen äpärälapsen. Regina uhkaa tuhota koko perheen, jos kirja julkaistaan. George sanoo Reginaa villipedoksi tiger ja lähtee katsomaan hänen kanssaan sairaalaan, jossa tapaa Jack Duncanin. Olivian onni särkyy ja hän makaa sängyssä. James pyytää Harryn paita päällä mukaan juhliin.

Sarah on saanut vauvan kotiin. Sarahin pojan nimi on David, Sarahin kuolleen veljen mukaan. Mikä on Sarahin lapsen sukunimi, etunimet ovat David Chaim. Rose tulee tapaamaan Ginoa. Hän ihmettelee, miksi Reginaa kohdellaan liian kiltisti. Ihmetyttää Ginon kiinnostus Roseen, koska Rosen avioton lapsi kuoli, Annahan sai keskenmenon. George tunnustaa olleensa sokea.

Regina sen sijaan ei, hän tarkkailee Georgea ikkunasta ja kieroilee lisää, morfiinipullo tyhjenee ja Regina tulee kukkoilemaan Elizabethille, että määrää Ash Parkissa. Elizabeth vie Sarahille Georgen lapsuuden kuvan, ja olettaa Reginan olleen jo lapsuudessa kateellinen sisarelleen Elainelle joka oli Georgen vaimo. George tapaa sir Richardin ja ehdottaa Reginan laittamista hoitoon. Ylikonstaapeli Taylor esittää kommariteorioita tallissa Reginalle, joka haluaa tarinoiden lisäksi myös fyysistä toimintaa, ja sitä poliisi rikolliselle Reginalle antaa.

Millien sulhanen kiikaroi Sarahia ja kyselee Sarahilta poliittisia kantoja. Walsh tapaa Taylorin, joka väittää Sarahin olevan kaikkeen syyllinen. Walsh on tajunnut kuvion, jota Taylor yrittää sekoittaa. Regina fantasioi Sarahin kuolemalla, ja Davidin adoptiolla. Ylikontaapeli Taylor tivaa Reginalta vastauksia lapsen isästä ja Milly Davisin myrkyttäjästä.

Poliisi Taylor epäilee vihdoin Reginaa, joka ampuu häntä päähän ja pyyhkii verisiä käsiään maahan. Regina lavastaa Taylorin murhapaikkaa itsemurhaksi. Annalla ja Ginolla on todella kireää lapsi-asian vuoksi, kummaa, sillä Anna on ollut vain Ginon kanssa. Jack puhuu Ginolle järkeä, Gino tunnustaa, että katolisena ei voi erota.

Anna puhuu avioliiton mitätöinnistä, koska tiesi mahdollisesta hedelmättömyydestään keskenmenon jälkeen. Roy Briggsiä piiritetään naisten toimesta. Mukava Lucky-koira on edelleen mukana. Olivia tulee kaupunkiin varoittamaan Jamesia, joka on cocktailjuhlissa.

James selittää Henrylle, että Harry on "yksi meistä", Harry puhuu lordi Montagusta, joka sai vankilatuomion. Olivia varoittaa Henryä Reginasta. Henry tunnustaa Jamesille ja Olivialle, että Rotta-Regina on jo kiristänyt häneltä morfiinia.

George on puuhannut Reginalle lähetteet hoitoon, Paperityön jälkeen hän suutelee Sarahia. Tohtori Griffin saapuu paikalle, kun Regina etsii morfiinia.

Rose valehtelee Georgelle, ja Regina pääsee livahtamaan noutajilta nyytti mukanaan. Regina kohtaa Sarahin, Reginalla on vauva sylissään. Reginan kaksihaarainen kieli sylkee myrkkyä ja sappea. Roy vie lapsen turvaan, ja Regina jää tähtäilemään kiväärillä. George  tulee väliin, mutta nyt Sarah tähtäilee myrkkykäärmettä. Mutta ei ammu, raivoava Regina viedään lepositeissä autoon.

Rose nakkelee tyhjiä pulloja pois. Anna haukkuu itseään mahoksi. Gino jostain syystä on edelleen ihastunut Roseen. Anna on päättänyt lähteä. Mitä kiinniotettu Regina paljastaa oikeudenkäynnissä?

Paljastaako Regina Jamesin ja Henryn suhteen? Sitä Olivia, James ja Henry pohtivat. James suutelee Henryä, ja vannoo rakkauden kestävän, mutta lähtee Olivian kanssa. Ylikonstaapeli Taylorin ruumista ei ole vielä löydetty. Gordon Walsh tuo kukkia Sarahille. George rupattelee hänen kanssaan. Polettin tila on myynnissä. Gino aikoo aloittaa uudestaan, ja haluaa lapsia. Rose pyörii Ginon luona. Anna ja Olivia muistelevat onnellista aikaa legendaarisen lammen rannalla.

Olivia kannustaa Annaa kirjailijaksi. Harry, Henry, James, ja miehiä ja naisia puhuvat puistossa selviämisestä. Sarah kuulee Leahilta, että Regina on palannut.

Sarah menee haukkumaan  Reginan. Sarah pakkaa tavaroita, ja aikoo lähteä, mutta George lupaa käydä Reginan luona. Doris Collins ajaa rukoilevan Reginan kirkosta, ja tulee Roy Briggsin kanssa vaahtomaan asiasta vauhkon Sarahin kanssa.

Anna ja Ed innostuvat toisistaan, kun Carolyn tulee paikalle, Carolyn vaatii jarruttamaan. Aamiaispöydässä Elizabeth vinoilee Ed Jarvisille.

Ed Jarvis tarjoaa jopa avioliittoa Annalle, mutta Anna ei ole valmis kenenkään vaimoksi. Elizabeth ripittää Annaa hurvittelusta. Dougles tapaa Frank Gibbsin. Gibbs on ollut Japanissa sotavankina. Abo-riginaaleja on kohdeltu vielä huonommin kuin valkoisia.

Osa 6  Paholainen  Australiassa  Demons of the Dark  Hän seuraa naista hotelliin, jota luulee Frieda Neudeckiksi. Nainen jolla on aviomies ja kaksi tytärtä väittää, että keskitysleirin vartija olisi ollut hänen isosiskonsa, joka on kuollut, ei hän.

Nainen lukee Sarahin kirjoittamia murhattujen nimiä ja selittää, että hävettää. Hän kuitenkin paljastaa itsensä ja sylkee arjalaisasiaa. Sarah käy dialogia veitsi kädessään ja poistuu hotellihuoneesta. Anna pyytää sir Richardin apua, jotta kirja julkastaisiin mietona.

Sir Richard haluaa tehdä tyttärelle samoin kuin lumppu-äidilleenkin. Regina yrittää varoittaa Carolyniä, ja sitten Annaa puhelimitse. Reginaa ei uskota, mutta Anna ottaa Reginan ehdottaman pippurin hameen taskuun.

Sir Richard hekumoi Annan tekstillä, ja sillä, mitä tekee pian Annalle availlen vetoketjuaan. Anna pippuroi miehen, ja sir putoaa portaita. Roy Biggs ottaa Larryn mukaansa. He vievät Frankille lautoja, ja lupaavat rakentaa uuden talon. Stan O'Rourke pyörähtää paikalla, muut kertovat, että he tietävät, mitä tämä teki. Douglas tajuaa, mikä on hänen ennusteensa ja pyytää Jackilta ja sitten Henryltä keinoa, lopettaa kärsimys. Henry ja Jack puhuvat eutanasiasta.

Jack suhtautuu asiaan jyrkän kielteisesti, Henry kielteisesti. Sarah paljastaa Georgelle, mitä on tapahtunut. Hän vaati Frieda Neudeckiltä tunnustuksen. Hän ilmoittaa asian viranomaisille, ja luultavasti myös ns. Anna tulee Carolynin luo, ja Annalle selviää, että Richard on raiskannut hänen äitinsä.

Kun Regina tulee, äiti ja tytär kuuntelevat Reginan arvelua siitä, että sir Richardin kosto tulee olemaan taloudellinen, ja käskee käymään finanssiasiansa läpi. Carolyn huomaa Georgen lainailleen rahaa, Georgen mielestä sijoitusrahastosta. Elizabeth rukoilee Dougasin puolesta. Osa 7  Luopumisen tuska Hautajaisiin haluaisi tulla öykkäröimään myös sir Richard, joka kehuu Georgelle ostaneensa lehden ja käskee Georgen panostaa vaalirahaa.

George sanoo, että hautajaiset pidetään perhepiirissä. Hautajaisissa on paljon ihmisiä ja veteraaneja Kuka on vuotanut tiedon Douglasin kuolemasta? George tivaa asiaa Reginalta. Hän ei tiedä asiasta. George kertoo Sarahilta, että kaikki hänen lainansa ovat yhdeltä pöytälaatikkofirmalta, joka on sir Richardin. Reginan mukaan sir Richard tulee vaatimaan Ash Parkia velkojen panttina.

Hautajaisiin tulee myös Olivia pikku-Georgien kanssa. James on jäänyt Rivieralle Olivian veljen Williamin kumppaniksi. George hiiltyy ja on poissa tolaltaan, ja raivoaa Jamesille puhelimessa, joka selittää olevansa onnellinen. Elisabeth on surullinen ja raivoissaan. Elisabeth tukee Jamesin valintaa etsiä onnea, ja olisi itsekin halunnut lähteä Jamesin ikäisenä. Elisabeth tiesi Douglasilla olleesta pilleripurkista ja auttoi avaamisessa, jälkeen päin hän paketoi purkin sanomalehtiin ja laittoi roskikseen.

Henry on tilannut toksikologisen analyysin, Jack jarruttelee. Jack kyselee muilta, kuka on tehnyt, hän ei tiedä. Sarah kertoo sotakokemuksistaan, ja saa Elisabethin avautumaan. Douglas oli tehnyt lääkkeiden oton itse, mutta Tukikeskuksen mies oli hankkinut lääkkeen. Henry vetää tutkimuspyynnön takaisin. Henry polttaa tupakkaa Annan kanssa. Henry on rikki, sillä James jätti hänet Williamin vuoksi.

James on torjunut sekä Henryn että Olivian. Regina kertoo Sarahille, että Rene ei ampunut Georgea, vaan hän painoi liipasinta mutta vahingossa, Sarahin asenteet Reginaan lientyvät? Roy Biggsin nuori siippa odottaa lasta.

Jakso päättyy Elizabethin suruun, ja kuullaan Chopinin Tristesse, joka oli musiikki, jota Douglas halusi viimeksi kuulla ja sitten kuolla. Osa 8 Uhkakuvia George tiuskii Sarahille, ja valittaa Carolynille, että tila pitää myysä velkojen vuoksi, koska Sir Richard yrittää saada hallintaansa Ash Parkia velkojen avulla.

Naisten klinikan hyväksi järjestetään myyjäiset. George pohtii luopumista politiikasta. Sir Richard lypsää Reginalta tietoja. Kun niitä ei hery Richard uhkaa toimittaa Reginan hourulaan. Regina kertoo Jamesin jääneen Rivieralle. Richard on kiinnostanut Henryn reaktiosta. Sir Richard menee juonimaan sairaalaan, jossa hänellä on yksi hoitajista vakoilijana. Sir Richard sanoo, että Duncanista pitää päästäö eroon, ja puhuu hiilikaivoksesta, ja opetussairaalan johtajuudesta, joka olisi hienoa miehelle, jota inhotaan Richard kiusaa ilkeästi tupakkaa polttavaa ja alka selzeriä, särkylääkettä nauttivaa Henryä.

Regina yrittää saada Henryä järkiinsä. Hän kertoo, että Richard yrittää kostaa Jackille, ja pyytää aiempia tekosiaan anteeksi. Elizabeth yrittää taivutella Frank Gibbsiä töihin keskukseen, mutta Gibbs väittää, että sodan jälkeen abo-originaaleja ei enää suvaittu. Gibbsin mukaan valkoiset vetraanit saivat maata, abo-originaaleilta otettiin maita, eikä annettu eläkettä.

Hän arvostaa Goddardia, mutta on kaksi maailmaa, ja hän elää siinä huonommassa todellisuudessa. Sir Richardin käsikassaroita on paljon, yksi on päätoimittaja Colin Barrett, toinen on sairaanhoitajatar, ja luulee, että Regina on kolmas.

Regina on nyt kiltti? Neiti Berry tulee Elizabethin luo, joka soittaa Chopinia? En tiedä, mitä mutta jakson lopussa Matthew Goddard poika Douglas Goddard esittäytyy. Carolyn ihmettelee, miksi tila ei toipunut villan hinnan romahduksesta. George sanoo, että hän oli Canberrassa, ja James oli ohjaksissa, ja Carolyn valitti tylsistymistä.

Anna ja Olivia menevät tanssiaisiin, jossa jazz-bändi soittaa. Annalle on vientiä, Olivia istuu pöydässään ja lähtee kotiin. Annan seuralainen minusta vetää 'kokaa nokkaan', Anna tupakoi paljon. George menee pyytämään Reginalta apua, jotta Richard ei huomaa heidän vastaliikkeitään. Reginalla on suunnitelma, johon tarvitaan Jack Duncan. Osa 9 Tulevat päivät Douglasin nuorempi poika Frankie oli kuollut sodassa, ja Douglasin mukaan väärä poika.

Anna ja Olivia pitää Matthewin ulkonäöstä. Matthew on asunut Havaijilla, ja kertoo lainelautajuttuja ja menevät rannalle, jossa Elizabeth katsoo muita ja puhuu "Douglasin" kanssa.

Sir Richardia vastaan aiotaan taistella, Jackia pyydetään apuun. Jackin pitäisi asettua ehdolle vaaleissa. Sairaalassa sir Richard haluaa viiden vuoden ajalta kaikki potilaskansiot. Hän haluaa Jackin viralta. Sarah epäilee Reginan motiiveja. Regina tuo allekirjoitetut eropaperit. Regina ei saa kiitosta, ja totetaa Sarahille, että se voi kaduttaa. Sir Richard tulee tapaamaan surevaa Elizabethiä. Sir Richard yrittää saada Elizabethin pumppu pettämään. Hän irvailee, että Elizabeth on neiti Havisham joka oli Dickensin hahmo Loistavassa tulevaisuudessa.

Jack on hermona, eikä suostu alkuu ehdokkaaksi. Jack muistuttaa Carolynia, että on alkoholisti. Hän yritttää pysyä pullosta, mutta on napsinut pillereitä. Jack kuitenkin osoittaa piristymisen merkkejä, aikoo asettua ehdokkaaksi.

Sarah saapuu Pariisiin ja muuttaa Renén ja tämän siskon luokse. Anna ja George eivät ole antaneet Elizabethille anteeksi Sarahin lähtöä, ja George sanoo hänelle suorat sanat. Annalle selviää, että Jack on hänen biologinen isänsä. Olivia synnyttää kuolleen lapsen, joka vaihdetaan elävään. Regina kertoo löytäneensä uuden miehen Adamin, mikä on osa hänen suunnitelmaansa saada George itselleen. Kuuden viikon poissaolon jälkeen Sarah palaa Invernessiin aivovaimmainen aviomies René mukanaan, ja he muuttavat Royn luokse.

Olivia ei saa vauvaa rauhoittumaan ja uskoo sen johtuvan petoksesta eli siitä, että ei ole kertonut vauvojen vaihtamisesta. Andrew, joka tietää totuuden, vierailee useasti Ash Parkissa, jolloin mustasukkainen James pyytää Oliviaa lopettamaan yhteydenpidon. Annan ja Ginon hääpäivä koittaa, ja Anna kutsuu Elizabethin häihin viime hetkellä.

Regina käskee Adamin pahoinpitelemään itseään. Olivia kertoo Andrew'lle, etteivät he voi enää tavata, sillä tapaamiset herättävät liikaa epäluuloja. Elizabeth antaa Georgelle Ash Parkin luovutuskirjan ja kertoo muuttaneensa testamenttinsa takaisin. Elizabeth ilmoittaa samalla lähtevänsä maailmalle, sillä hän on ollut koko ikänsä Ash Parkin Elizabeth Bligh ja haluaa viimein selvittää, kuka Elizabeth Bligh todellisuudessa on.

Ennen lähtöä Elizabeth sopii erimielisyytensä Sarahin kanssa. Carolyn suostuu Jackin kosintaan. George tajuaa Reginan pyrkimykset, ja Regina jää kyynelehtimään kun George ratsastaa pois. Olivia ja James hoivaavat lastaan Georgieta ja ovat iloinen perhe.

Kun George ilmoittaa lähtevänsä Ash Parkista, Elizabeth muuttaa testamenttinsa takaisin ja kertoo lähtevänsä itse. Jack kosii Carolynia, joka ei suostu kosintaan. Andrew tuo Annalle kirjeen, jolloin Anna saa tietää Olivian vauvavaihdosta. George lähtee ratsastamaan, ja Regina seuraa perässä. René menee ulos aseen kanssa ja pian kuuluu laukaus, jolloin Sarah seuraa perässä ja näkee Renén, asetta pitelevän Reginan ja pahoin haavoittuneen Georgen.

Haavoittunut George kiidätetään sairaalaan Sydneyyn. Regina kertoo Sarahille varmistavansa, että René saa kuolemanrangaistuksen murhasta, jos George ei jää henkiin. Uutta elämää aloitteleva Elizabeth joutuu palaamaan saatuaan tiedon tapahtumista.

Anna kertoo Ginolle Jamesin homoseksuaalisuudesta ja järkyttyy tämän reaktiosta. James ja tohtori Henry Fox Tim Draxl viettävät yhteisiä hetkiä sairaalassa. Olivia palkkaa sisäkön, Rosen. Sarah voi huonosti ja Jack epäilee hänen olevan raskaana.

George aikoo lähteä politiikkaan ja järjestää asian kunniaksi päivällisen, johon hän kutsuu vanhan ystävänsä Sir Richard Bennettin, joka osoittautuu myös Reginan vanhaksi tutuksi. Richardin mielestä leskeksi jäänyt George parantaisi mahdollisuuksiaan tulla valituksi vaaleissa, jos tämä ottaisi uuden vaimon. James ja Olivia pyytävät Annaa ja Ginoa lapsensa kummeiksi, mutta Gino ei voi vieläkään hyväksyä Jamesin suuntautumista. Raskaus tuo Sarahille vanhat keskitysleirimuistot pintaan ja hän suunnittelee aborttia kertomatta muille raskaudesta.

Elizabeth aloittelee uutta elämäänsä Sydneyssä ja tutustuu seurapiireissä Douglas Goddardiin, jonka sotaveteraanien tukikeskuksessa hän käy vapaaehtoistyössä. George aavistaa, että Jack on Annan biologinen isä. Gino haluaa ryhtyä viininviljelijäksi Toscanan -setänsä tavoin. Carolynin taiteilijaystävä Lloyd Ellis Parker saapuu maalaamaan perhepotrettia Bligheistä ja yllättäen suutelee Oliviaa. Sir Richard tarjoaa Carolynille taidekriitikon pestiä lehdestään, joskin Elizabeth epäilee, että Carolynin liberaaleista näkemyksistä ei pidetä.

Olivia hätääntyy, kun Georgie ei ole omassa sängyssään, ja lopulta vauva löytyy Rosen vierestä. Sarah ei pysty aborttiin ja nuori tyttö, joka on kuolemaisillaan laittoman abortin jälkikomplikaatioihin, ottaa häneen yhteyttä. Sarah kertoo Renélle odottavansa toisen miehen lasta. Elizabeth ja Douglas lähentyvät yhteisellä päivälliselle.

Anna kertoo Olivialle lukeneensa Andrew'n kirjeen ja tietävänsä vauvan vaihtamisesta. Parisuhteen ongelmat ajavat Olivian Lloydin syliin. Jack ja Sarah matkustavat Sydneyyn tekemään lopun laittomasta aborttiklinikasta, joka johti nuoren tytön kuolemaan.

Carolyn tekee lehteen kirjoituksen naisesta, jolla ei ole ystäviä ja joka haluu tietyn miehen rahoineen, ja saa Reginan raivonpartaalle. Sarahin kunto huononee raskauden myötä ja George epäilee, että Sarah jättää jotain kertomatta.

Olivian hairahdus paljastuu Jamesille, jolloin James hakee lohtua Henryn luota. Rose uskoo, että Blighien vauva on hänen synnyttämänsä ja kaappaa vauvan. Elizabeth jatkaa työskentelyä veteraanien tukikeskuksessa.

George on saanut tietää tulevansa isäksi lapselle, jonka Sarah aikoo kasvattaa Renén kanssa, mikä herättää Georgessa muistoja hänen omasta lapsuudesta ja isästään. Aivovammainen René haluaa leikkaukseen ollakseen hyvä isä ja aviomies, mutta leikkaus voi viedä hänen henkensä.

Regina epäilee Henryn ja Jamesin välillä olevan jotain ja aikoo käyttää tilannetta hyödykseen. Carolyn kutsuu Sir Richardin luokseen keskustelemaan työasioista, joka käy juovuspäissään hänen päällensä. Ash Parkissa juhlitaan vauvan ristiäisiä. Annan ja Ginon viinitarha on vaikeuksissa, ja Anna saa tietää että he ovat veloissa.

George ehdottaa Reginalle järkiavioliittoa vaalikampanjan vuoksi, ja Regina haluaa naimisiin ennen kuin tieto Renén leikkauksen onnistumisesta leviää. George aikoo mennä Renén hautajaisiin mutta Regina ei pidä ajatuksesta. Regina saa tietää syntymättömästä lapsesta ja päättää viimein saada Georgen pauloihinsa. Annan ja Ginon liitto alkaa rakoilla rahavaikeuksien ja Annan julkaisemattoman romaanin myötä. George herää Reginan viereltä tämän huumattua hänet.

Regina tajuaa Georgen yhä rakastavan Sarahia ja yrittää saada Sarahin päiviltä. Elizabeth suunnittelee matkaa Douglasin kanssa, mutta terveys reistailee.

Anna saa kirjeen kustantamolta, joka haluaa julkaista hänen kirjansa. Carolyn avautuu Jamesille kokemuksistaan Sir Richardin kanssa. Jamesin ja Olivian avioliitto rakoilee jälleen, kun James saa tietää että Georgie ei ole ehkä hänen lapsensa ja viettää yön Henryn kanssa. Lloydin luokse karannut Olivia harkitsee kertovansa totuuden lapsensa alkuperästä muille Bligheille, koska uskoo näin pystyvänsä pitämään lapsen itsellään avioeron jälkeen.

Sarah sijaistaa Reginan rotanmyrkkyyn kuollutta opettajaa Milly Davisia ja epäilee, että opettajan kuolema ei ehkä ollutkaan itsemurha. Kuolemantapausta saapuu tutkimaan ylikonstaapeli Brian Taylor Rohan Nichol , jolla on ennakkokäsityksiä Sarahista. Anna menee Sydneyhyn tapaamaan kustannustoimittajaa, ja sillä välin Regina yrittää saada Ginoa ja Rosea lähentymään.

Sairaalaan joutunut Elizabeth puhuu Jamesin kanssa Henrysta. Anna tapaa, vaston Carolynin tahtoa, Sir Richardin, jolta hän toivoo apua kirjan julkaisemisessa. James viettää aikaa Henryn ja tämän kavereiden kanssa ja tulee mustasukkaiseksi.

Jack ja Carolyn puhuvat avioliitosta. Olivia avautuu Jamesille vauvasta. Ash Parkissa valmistaudutaan pääministerin illalliseen, joka saattaa varmistaa Georgen valinnan parlamenttiin. Myös Olivia palaa Ash Parkiin vauvan kanssa, jotta perheen tilanne ei aiheuttaisi hämminkiä vaalien alla. Juutalainen Sarah joutuu jättämään koulun, ja hänen puolestaan kerätään vetoomusta. Bert Fordin katoamistapauksen tutkinta aloitetaan uudestaan ja Sarah menee Sydneyhyn tapaamaan Bertin ex-vaimoa Eveä.

Carolyn avautuu Elizabethille kokemastaan vääryydestä Sir Richardin taholta. Pääministerin vierailu on käsillä, ja Elizabethilla on suunnitelma Reginaa varten.

Elizabeth haluaa tasata tilit myös illalliselle osallistuvan Sir Richardin kanssa. Seuraavana päivänä George järjestää perhepalaverin, jossa hän sanoo suorat sanat itse kullekin. Regina on jäämässä koukkuun morfiiniin , joka on tarkoitettu Georgelle särkyyn ampumahaavan varalta. Sydneyn-matkallaan Sarah löysi sairaalasta lähes kuoliaaksi hakatun Even veljen ja Jamesin ex-rakastajan Harry Polsonin, jonka Sarah haluaa siirtää Invernessiin, jotta tämä voi toipua ilman homouden aiheuttamaa häpeää.

Ash Parkista vierasmajaan karkotettu Regina hakee lohtua samassa juonessa olevalta Sir Richardilta, mutta lohtusanojen sijasta tarjolla on moitteita epäonnistumisesta. Sir Richardin luo saapuu myös Carolyn, joka on saanut uhkaavan kirjeen.

Sarjan tapahtumat käynnistyvät vuonna , kun sairaanhoitaja Sarah Adams palaa ristiriitaisin tuntein entiseen kotimaahansa Australiaan. Edelliset parikymmentä vuotta Sarah on viettänyt sodanaikaisessa ja -jälkeisessä Euroopassa , viimeisimmäksi Lontoossa.

Perillä Australiassa Sarahin äiti ei halua tavata vuosia poissa ollutta ja juutalaiseksi kääntynyttä tytärtään eikä Sarah aio palata takaisin Eurooppaan, jossa hänellä ei ole enää mitään jäljellä. Kotimatkan aikana Sarah tutustuu varakkaaseen Bligh'n perheeseen, jolla on Sarahin tavoin murheita ja salaisuuksia kannettavanaan.

Sarah päätyy työskentelemään paikalliseen sairaalaan ja asumaan perheen kanssa samaan kylään, jossa Bligheillä on kartano. Luettelo televisiosarjan Kotiin takaisin jaksoista. Kotiin takaisin 12 u ti Jack kertoo Sarahille muistikuvistaan. Perheen jäsenten on aika päättää paljastavatko he totuuden.

Pystyvätkö he pitämään Sir Richardin poissa elämästään? Kotiin takaisin 12 ma Kotiin takaisin 12 u ma Jack kärsii edelleen Sir Richardin julkisesta nöyryytyksestä. Henry ja Sarah valmistatuvat ruumiinavaukseen. Kotiin takaisin 12 pe Kotiin takaisin 12 u pe

: Päivä kotiin takaisin juonipaljastuksia

ETSI SEKSITREFFIT MILTÄ ORGASMI TUNTUU Hän kertoo myös, että Sarahin aviomies René onkin elossa. Regina kuoli ennen veteenjoutumista. Pääroolissa upea Marta Dusseldorp. Kirjaudu sisään Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, luo se tästä. Sarah matkustaa Pariisiin, josta "löytää" Renén nukkavierusta asunnosta, jossa asuu myös Renén sisar.
Päivä kotiin takaisin juonipaljastuksia Ilmaisia suomiporno videoita eroottinen hieronta rovaniemi
Suomi lappeenranta tallinna striptease Pornokarhu com porno art
Seksitreffit kuopio hd anime fuck Jaksossa Jack tunnustaa nuuskivalle Doris Collinsille tapailevansa Carolynia, ja paljastaa myös juoruilijalle Annan ja Ginon suhteen. He vievät Frankille lautoja, ja lupaavat rakentaa uuden talon. Gino jostain syystä on edelleen ihastunut Roseen. Luettelo televisiosarjan Kotiin takaisin jaksoista. Rivieralla James kumppaneineen saa vieraita, ja isä ja poika halaavat. Sir Richardin epäilykset salaliitosta heräävät. Elizabeth puhuu palvelija Amyn kanssa, joka on Harryn sisko.
TREFFIT SUOMI BONDAGE PORNO Hän kertoo myös, että Sarahin aviomies René onkin elossa. Roy Briggs olisi halunnut hautajaiset Bertille, mutta he suojaavat Colinia ja Eveä. Sarah hoivaa "autistista" Reneä, joka jakson lopulla kutsuu tätä Sarahiksi. Henry ja Sarah suorittavat Reginan ruumiinavauksen. Perheen poika James on mennyt juuri naimisiin, mutta avioliitto alkaa rakoilla Olivia-vaimon saadessa selville Jamesin salaisuuden. Sairaalaan joutunut Elizabeth puhuu Jamesin kanssa Henrysta.
Gino kertoo nyrkkiasiasta häihin valmistuvalle Annalle. Elizabeth haluaa hätistää Harryn pois, koska uskoo hänen voivan vaarantaa Jamesin tulevaisuuden ja Georgen poliittisen uran. George järjestää Sarahille työhaastattelun Invernessin sairaalan, mutta perheen isoäiti Elizabeth yrittää estää Sarahin palkkaamisen. Tässä on uusia henkilöitä esim. Anna ei siis tiedä, että Jack on hänen isä? Sarjan pääroolissa on Marta Dusseldorpjoka esittää päähenkilöä Sarah Adamsia. päivä kotiin takaisin juonipaljastuksia

0 thoughts on “Päivä kotiin takaisin juonipaljastuksia

Leave a Comment