Aikuista seuraa domina

aikuista seuraa domina

Se alku on silloinkin hankalaa, mutta kannattaa olla vaativa, eikä tyytyä kaikkeen mitä eteen kannetaan. Maksullisista dommeista en tiedä, mutta suomalaisten jättämien ilmoitusten perusteella en kyllä antaisi edes tyydyttävää arvosanaa. Tokyolainen La Siora näyttäisi ihan hyvältä maksullisessa kontekstissa. Nettisivujen perusteella ehdoittamasi paikka vaikutti todellakin paremmalta kuin mikään suomessa.

Ilmeisesti heitä on myös koulutettu alistamaan. Ainoa harmi on että Japani on niin kaukana Olen mailannut LaSioran sihteerin kanssa ja hän jo vaikutti asioille omistautuneelta naishekilöltä.

LaSiorassa on ilmeisen hyvä sisäinen koulutus ja juuri oikeanlaista ryhmähenkeä. Japanin kaukaisuus on suhteellinen asia, mutta ei se vaadi kuin pientä hulluutta. Suora lento, johon kuuluu ruoat kestää noin 10 tuntia ja sen kyllä pystyy maksamaan töitä tekemällä. Lisäksi pääsee tutustumaan japanilaiseen kulttuuriin, joka on monella tavoin parempi, kuin meidän. Lasioran Sessiot ovat halvempia kuin Suomessa ja helposti toteutettavissa kahdella dominalla.

Olen haravoinut myös Euroopan maksullisia dominoita, ainoa mikä kiinnitti huomiota oli berliniläinen studio avalon. LaSioran naiset kävivät siellä muuten vierailulla. Japanilaisen kulttuurin paremmuudesta on vaikea mennä sanomaan juuri mitään.

Oudompaa se varmasti on ja uskoisin siellä harjoitettavan kaikkia mahdollisia fetissejä. Japanissa ei ymmärtääkseni puhuta kovin hyvää englantia mikä osittain rajoittanee kommunikaatiota La Siorassakin.

Mikäli päätät poiketa La Siorassa voisitko kirjoittaa tänne kokemuksista? Monille arvatenkin on kuitenkaan vaikea tehdä edes lyhyempiä ulkomaanmatkoja. Tosin en tiedä poikkeanko lähiaikoina, koska mulla on hyvää dominointia omissa sukupuolisuhteissani ja kokemusten takia myös vaatimukset on aika korkeita. Olen kohdannut kotimaassakin joitakin laadukkaita toimijoita. Valitettavasti yksikään ei taida olla markkinoinnin ammattilainen, joten verkkosivuilta ei tosiaan saa hyvää kuvaa osaamisesta.

Millaiset piirteet sinua alistajassa kiinnostavat? Sain ehkä täysin väärän käsityksen, että arvostaisit fyysistä dominointia, jonka suorittaa näyttävä ja nimenomaan ylivertaiselta näyttävä nainen, mieluiten ilman kielimuuria.

Tässä suhteessa voin varauksetta suositella Diana Ballia, joka on poikkeuksellisen muodollisen pätevyytensä lisäksi sanavalmis julmuri ja jolla on käytettävissä asialliset tilat Helsingissä. Alistaminen selvällä suomenkielellä ja jumalaisen lihaksikkaalla käsivarrella oikoo matkasta monia mutkia, joista voisi muuten muodostua turnoff-tekijä. Kyseessä on siis puhtaasti kaupallinen toiminta, josta en saa välittäjäpalkkioita ja jota en halua suosia muiden kustannuksella mistään muusta syystä kuin siitä, että DB oikeasti osaa asiansa.

Ajatus Japanin-matkasta on kiehtova, mutta ehkä silti rohkaisen kokeilemaan ensin kotimaassa, luottaen DB: Olla Domme on sisäsyntyinen voiman ja vallan tunne ihmisessä jonka haluaa siirtää session sisäpuolelle alistamisen merkeissä.

Miten tämän alistamisen sitten tekee, riippuu toisinaan kohteen haluista, tyylistä kotikurista HC-Bdsm: Olla Domme on osa luonnetta, sitä ei pääse pakoon ja alistaminen on vain yksi toteutusmuoto omalle persoonalle minkälaiseksi on syntynyt.

Olla hyvä Domme on osa kunnianhimoa ja kasvuprosessia. Olkoon kaupallista tai ei, pyrkimys kuitenkin niin hyvään ja nautinnolliseen lopputulokseen kuin mahdollista.

Ainakin minulla on jatkuva pyrkimys tehdä asiat hyvin ja kunnioituksella vastapuolta kohtaan. Enkä todellakaan ole kaupallinen vaan intohimosta, nautinnosta ja sisäisestä halusta teen tätä. Nimenomaan se, että ottaa asian ja alistujan tosissaan vaikuttaa siihen, että kehittää koko aika itseään eri tavoilla sekä tekniseen osaamiseen että henkiseen puoleen.

Kaupallisuus mielestäni vie kuitenkin sen osan pois, jossa tutustutaan ihmisen ytimeen ja sieltä käsin lähdetään tekemään jotain keholle. Henkinen ote Dominoivalla sekä sidos alistujan ja Dominoivan välillä on parhaimpia motiiveja tehdä kaikki hyvin. Pään sisältä kaikki lähtee ja sinne myös päättyy.

Puhun vain omasta puolestani ja omaa kokemusta. Variaatioita löytyy niin paljon kuin on ihmisiä. Harva nainenkaan hyväksyisi domikseen miestä, jolla ei ole ylivoimaa. Itse en myöskään ihan vaan henkisellä tasolla halua alistua, enkä varsinkaan feministinaiselle. Pätevä domme katsoo masokistimiehen saamat orgasmitkin omaksi ansiokseen. D "Kaupallisuus mielestäni vie kuitenkin sen osan pois, jossa tutustutaan ihmisen ytimeen ja sieltä käsin lähdetään tekemään jotain keholle.

Kaupallisen dommen pitää olla vaan riittävän asiantunteva, elegantti ja virtaviivainen. Huonona kaupallisena dommena pitäisin naista, jokavain vetää kumivaatteet ylle ja pistää nettiin ilmoituksen ruoskimisesta ja shampanjan nuolemisesta rinnoilta. Jos suomalaiset dominat olisivat fiksumpia, he poistaisivat ilmoituksistaan kaiken lällätyksen ja satsaisivat kunnon aistillisuuteen ja rymytoimintaan.

Itse asiassa yksi näkemäni suomalaisilmoitus melkein jopa läpäisi seulan, mutta se nainen taisi vetäytyä. Moikka moi Ihana, kun sanot noin.. Dominointi ei minunkaan mielestäni ole pelkkää fyysistä suorittamista vaan nimenomaan toiseen tutustumisesta lähtevää ihanaa nautintoa puolin ja toisin siinä roolissa missä on.

Ruotsissa on vaikka kuinka paljo naisia joka halua olla domin! Minä olen keskustellut monta naisia sieltä darkside. Ylipäätään fetissien toteuttemisessa ei saa olla toisen osapuolen kanssa liian vakava aiheen käsittelyn kanssa.

Vihjaile, tee pilaa, leikittele aiheen kanssa, väännä siitä vitsiä, huumoria. Sitten jonain päivänä kun sopivan vitsin murjaiset aiheesta tai kuulet radiosta jotakin sopivaa, sanotkin että hei kokeillaanko tollasta vaikka kerran pari ja jos ei ole hyvä juttu niin sittempä tiedettä että ei ollut MEIDÄN juttu.

Kun pää on saatu auki, tilaisuutta ei pidä tuhlata menemällä heti äärimmäisyyksiin vaan ottaa asia oikealla asenteella mutta leikkisästi kuitenkin niin että tilanteen vaatima jämäkkyys säilyy. Kokeile sodomya divinaa Helsingistä, pitkä melkein cm ja koroilla huimat pari metriä, kyykytti minua todella kunnolla, joten uusinta sessiot on käytävä nauttimassa!!! Olen kokeillut myös japanissa sekä hollannissa dominoiden kanssa paini sekä muita mukavia sessioita ja täytyy myöntää että sodomya on jo pituutensa puolesta näyttävä ilmestys sekä tasokas kun vertaa näihin ulkomaan kokeiluihin!!!

Itse pidän pitkistä ja saappaita käyttävistä dominoista. Seukkasin miehen kanssa,joka halusi minun dominoivan,joka aluksi tuntui oudolta,mutta ajanmyötä se tuntui hyvältä-seksikkäältä. Aivan, mutta toisinpäin, eli minä miehenä sain olla exäni vallassa. Usein tuli käsky hypätä korkkareihin ja hameeseen ja hoitaa palvelijattaren töitä ja myös hierontaa ym. Sitten saunaan ja seksiä tai toisinpäin. Minua miehenä kiihoittaa nähdä nainen joka on pukeutunut asukokonaisuuteen jossa on korkeakorkoiset ja pitkävartiset sirot saappaat.

Olen ottanut kuviakin jos on oikein hyvälle hollille sattunut. Pari tuttua naista olen myös saanut suostumaan sellaisiin saapas poserauksiin. Voi kun saatais oikein kunnon orgiat aikaiseksi! Löytyy nahkaa,piikkarit,ruoskat ja strap-onit.. Teette mulle just sitä mitä mä tahdon ja tahdon vaikka mitä! Entä ikäsi ja painosi?

Mua kanssa kiihottaa nainen korkeissa koroissa ja ylipolven saappaissa Omaa vaimoa oon kuvannut asuissa ja saappaat jalassa.. ELI EN ole mies,vaan juuri mitä sanoin ja haluan! Laita ilmoitus deittipalveluun esim. Iskuriin tai sitten rekistöröidyt johonkin sivustolle jossa on SM-henkistä porukka ja laitat sinne fiksun ilmon.

Niin eiköhän sitä seuraa järjesty. Christinen ensimmäinen asiakas oli mies, joka halusi tulla isokokoisten naisten piiskaamaksi. Christine hankki ennen keikkaa tekonahkaisen domina-asun Halloween-asuja myyvästä kaupasta. Olin vahva, hallitseva nainen — pystyvä, itsenäinen ja kaunis. Kun sessio alkoi, Christine huomasi yllätyksekseen pitävänsä roolistaan dominana ja omaksuvansa sen helposti.

Piiskaaminen ei sen sijaan sujunut: Christine kyllästyi nopeasti, eikä jaksanut enää keskittyä tekemisiinsä. Lopulta harja, jolla hän piiskasi asiakastaan, irtosi hänen kädestään ja rikkoi miehen koristepatsaan. Minun piti vain alkaa tavoitella niitä, eikä ampua ideoita alas antamatta niille mahdollisuutta. Työttömyys ja taloudellinen ahdinko saivat Christinen kokeilemaan dominana työskentelyä. Taloudellinen ahdinko sai pluskokoisen Christinen kokeilemaan dominan ammattia.

aikuista seuraa domina Lähetä viesti numeroon Mitä vanhoille ilmoituksille ja tunnuksille tapahtuu? Kait tuolle jokin biologinen selitys on? JO92 21 v, Lahti Liity ja tutustu. Mielestäni ei kannata odottaa turhan pitkään asian kertomisessa, sillä jos nainen siitä pidä niin lähtee hän joka tapauksessa. Email Twitter Facebook Whatsapp. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:.

Aikuista seuraa domina -

Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lopettaminen ei maksa mitään.

Kroppani ja minä olimme kuin huonekavereita, jotka puhuivat vain ongelmatilanteissa. Kämppiksiä, jotka vihasivat viettää aikaa keskenään, Christine kertoo kirjoittamassaan jutussa. Epäilyksistään huolimatta Christine päätyi tutkimaan dominan ammattia tarkemmin. Hän sai tietää, että alalla oli kysyntää pluskokoisille naisille.

Niinpä aloin katsoa Youtubesta dominointiin liittyviä tutoriaalivideoita. Christinen ensimmäinen asiakas oli mies, joka halusi tulla isokokoisten naisten piiskaamaksi. Christine hankki ennen keikkaa tekonahkaisen domina-asun Halloween-asuja myyvästä kaupasta. Olin vahva, hallitseva nainen — pystyvä, itsenäinen ja kaunis.

Kun sessio alkoi, Christine huomasi yllätyksekseen pitävänsä roolistaan dominana ja omaksuvansa sen helposti. Piiskaaminen ei sen sijaan sujunut: Etsin naisseuraa aikuisesta naisesta,joka vaihtaa kuvia kanssani kenties johtaa suhteeseen. Olen mies 58 vuotta Haen naista 08 - Oulu. Etsin 50 luotettavaa raitista miestä.

Olen 52v vapaa nainen. Olen mies 58 vuotta Haen naista - Lappi. Olen Mies Nainen Etsin Miestä Naista Ikä min - max 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 - 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 -- Alue Koko Suomi 09 - Uusimaa I - Uusimaa II 02 - Turku ja Pori 03 - Häme - Keski-Suomi 06 - Vaasa - Lappi 08 - Oulu - Pohjois-Karjala - Kuopio - Mikkeli 05 - Kymi - Ahvenanmaa Kuvallinen ilmoitus.

Lähetä viesti numeroon Soita Lupiinideitin palvelunumeroon ja valitse 5 puhelun yhdistäminen. Toimi palvelun ohjeiden mukaan. Lupiinideitin käyttäjille voidaan yhdistää puheluita vain, jos he ovat antaneet siihen luvan.

0 thoughts on “Aikuista seuraa domina

Leave a Comment