Isot luomurinnat eroottiset tarinat

isot luomurinnat eroottiset tarinat

Vaimoni huomasi tämän ja hymyili minulle. Päätin istua keskelle ylälaudetta ja hymähdin kuningasidealleni. Vaimoni seurasi pian perästä saunaan. Pian hän avasi saunan lasisen oven jääden ovelle seisomaan ja katsomaan tilannetta. Hän pohti hetken mihin menisi mutta tilaa ei ollut kuin oikealla puolellani. Annika nousi askelman ylös lauteille ja lähti hivuttautumaan peppu minua päin ohitseni.

Lukitsin katseeni hänen tiukan takapuolensa keinuessa edessäni. Tunsin kuinka veri virtasi kulliini mutta tällä kertaa en pystynyt livahtamaan karkuun, kuten suihkusta. Annika istahti viereeni lauteille ja nojasi seinää vasten. Tällä kertaa, ja varmasti tahalleen, hän ohitti minut kasvot minua kohti. Huomasin suuni olevan auki kun tuijotin estoitta hänen painavia rintoja, siistittyä tummaa karvoitusta ja häpyhuulia hänen siirtyessä hitaaasti ohitseni.

Kuvitelkaa täydellinen vartalo saippuan verhoamaksi. Annikan selkä oli kaarella hänen huuhdellessaan shampoota pois hiuksista, rinnat työntyivät kutsuvasti eteenpäin ja nännit olivat kovina.

Menimme vaimoni kanssa toiseen suihkuun, jossa vaimoni pesi minua huolellisesti koskematta kovana sykkivään kulliini. Katselin estoitta Annikkaa ja huomasin hänen nauttivan katselusta.

Annika huuhteli saippuaa pois vartaloltaan samalla kun oli vuoroni pestä vaimoani. Seisoin hänen takanaan ja hieroin saippuaa hitaasti rintoihin kunnes käteni vaelsivat alemmas saippuoimaan vaimoni vatsaa ja huomasin Annikan tuijottavan meitä suihkun pirskoessa vettä hänen päälleen. Vaimoni ujutti kätensä selkäpuolelleen ja tarratui kyrpäni varteen. Muutama runkkausliike ja ynähdin kuuluvasti.

Annika mutisi jotain siiderin juonnista ja poistui pukuhuoneen puolelle. Vaimoni istahti alimmalle askeleelle ja levitti jalkansa kutsuvasti, hän otti kiinni kyrvästäni ja ohjasi sen suoraan kuumaan sykkivään pilluunsa.

Vaimoni työnsi lantiotaan omaani vasten, litinä ja vaimoni kevyt voihke täytti saunan. Pukuhuoneen ovi kävi ja kuulimme kuinka suihku laitettiin päälle "Ei kai se nyt tänne oo tulossa? Jatkoin kyrpäni työntämistä syvälle vaimooni. Hän voihki tukahdutetusti nautinnosta. Marika aloitti kevyen ratsastamisen laskemalla kätensä rintakehälleni ja nojaten hiukan eteenpäin.

Annika kömpi pääni viereen istumaan ja nosti oikean jalkansa ylimmälle lauteelle koukkuun. Hiukan päätä kallistamalla minulla oli suora näköyhteys Annikan pilluun. Huomasin että Annika oli kostea, hän hyväili reisiensä sisäpintaa katsellen kuinka vaimoni ratsasti päälläni. Pian naiset suutelivat yläpuolellani ja olin todella ihmeissäni vaimoni uudesta piirteestä. En kuitenkaan saanut kauaa katsoa heidän intohimoista suutelua sillä Annika siirtyi hyväilemään pilluaan.

En yksinkertaisesti saanut katsetta irti kun Annikan sormet hyväilivät paisunutta klitorista välillä työntäen sormiaan sisään hakien lisää kosteutta. Samalla tunsin pakottavaa puristusta kyrpäni ympärillä. Vaimoni voihke täytti pienen saunan, taisi suutelu naisen kanssa olla liikaa sillä hän laukesi nopeasti.

En pystynyt itsekkään pidättelemään enempää vaan täytin vaimoni pillun spermalla. Marika nousi päältäni ja jäi nojailemaan saunan seinää vasten uupuneena. Annika oli sulkenut silmänsä ja sormetti itseään antautuneesti meidän katsellessa. Kosketin varovaisesti hänen reittään ja kun kumpikaan naisista ei tuntunut vastustelevan etenin kohti jalkoväliä. En kuitenkaan päässyt perille asti sillä Annika nosti äkisti peppunsa irti lauteista, nousi yläpuolelleni ja painoi häpyään kasvojani vasten.

En voinut muutakaan kuin upottaa kieleni Annikan kuumaan pimppaan. Työnsin ahnaasti kieltä sisälle välillä imien häpyhuulia. Annika voihki ja vaimoni katsoi jalkopäästäni tilannetta. Annika nousi hitaasti kasvojeni päältä ja hymyili vaimolleni.

Nousin myös istumaan naisten välissä. Istuimme hetken aikaa hiljaa lauteilla. Annikan kieli upposi vaimoni suuhun samalla kun molempien kädet hyväilivät toistensa rintoja. Vaimoni kehotti Annikaa menemän alemmas ja ottamaan kyrpäni suuhunsa. Annika osasi todellakin lutkuttaa kullia, upottaa sen syvälle suuhunsa ja välillä vain painaen huulet terskan ympärille. Pitkiä nuolaisuja varrella ja käsi välillä mukana.

Vaimoni suuteli minua ja katsoi minua intensiivisesti silmiini "Tykkäätkö? Myönsin että ne olivat parhaat runkut mitä olin koskaan saanut. Sitten hän kiipesi pöydän päälle kontalleen, painoi etuvartalonsa alas ja pyllisti mahtavaa persettään minuun päin. Käsillään hän vielä levitti pakaroitaan niin, että perse näytti entistäkin kutsuvammalta. Tarkastelin ihastuneena edessäni avautuvaa näkyä. Pyllyvakoon painetut pikkuhousut peittivät juuri ja juuri hänen persereikänsä ja vittunsa, häpykumpu erottui mahtavana pullistumana pakaroitten välistä.

Pikkuhousut olivat painuneet osittain myös pilluvakoon, jonka kohdalla pöksyissä erottui kostea läikkä. Tätini oli selvästikin kiimassa!

Kaiken kruunasi pöksyjen reunojen alta esiintyöntyvä karvoitus joka jatkui pitkälle persereikään ja reisille asti. Ähkäisin kiihottuneena, posliiniksi ajellut alapäät eivät olleet koskaan kiinnostaneet minua erityisesti. Edessäni oli nyt rehevä, aikuisen naisen ihana perse!

Painoin kasvoni kiinni hänen pakaroihinsa ja aloin nuolla niitä, siirryin kiihottuneena kohti tuoksuvaa persevakoa, jonne upotin kasvoni. Nenääni tunkeutui mahtava vitun ja eritteiden kiimainen haju.

Kuljetin kieltäni pitkin näkyvissä olevaa paljasta ihoa, joka oli helteestä johtuen hikisen märkä. Tartuin kiinni tiukoista pikkuhousuista ja aloin vetää niitä alaspäin reisille. Tätini äännähti tyytyväisenä, ilmeisesti hän halusi kieleni työskentelemään paljaalle vitulleen.

En pitänyt kuitenkaan kiirettä vaan paljastin ensin näkyville hänen kutsuvan oloisena pullottavan persereikänsä, jonka tuntumaan työnsin nenäni. Lopulta vetäisin pöksyt kokonaan alas ja huomasin että tätini alapää todellakin oli ihanan karvainen. Levittelin pakaroita ja ihailin rivosti levällään olevaa rehevää persettä vielä hetken ja pyysin sitten tätiäni kääntymään selälleen, että saisin vedettyä pöksyt kokonaan pois. Hän teki niin kuin käskin ja nosti jalkansa ylös.

Vedin hänen pöksynsä pois ja painoin ne kasvoilleni haistelleen huumaantuneena niistä lähtevää hajua. Pöksyt lensivät sitten lattialle ja tartuin Annelin reisistä levittäen niitä nähdäkseni koko alapään kunnolla.

Siirsin sormeni hänen pillulleen ja leikittelin sormenpäilläni, kuitenkaan painamatta sormeani hänen sisäänsä. Katsoin häneen ja huomasin, kuinka hänen kasvonsa loistivat kiihkosta.

Anneli otti päästäni kiinni ja painoin pääni haaroihinsa. Otin tiukasti hänen lantiostaan kiinni ja painoin nenäni kiinni hänen vitulleen haistellen sitä kiimaisena. Aloin lipoa hiljalleen hänen vittuaan ja välillä pyörittelin kielelläni klitorista.

Vaimeat voihkaisut säestivät toimintaani. Oletko varma, ettet ole tehnyt tätä joskus aikaisemmin? Jatkoin työskentelyäni kiimasta innostuneena. Välillä siirryin jälleen hänen reisilleen, mutta kohta tätini oli jo vaatimassa, että painaisin pääni takaisin hänen vitulleen. Nostin hänen jalkojaan ylemmäs olkapäilleni. Pikkuhiljaa myös tätini koukisti jalkojaan lähemmäs itseään, jolloin karvainen väliliha ja persereikä tulivat paremmin näkyville.

Hän halusi ilmeisesti minun nuolevan myös sieltä, joten siirsin päätäni alemmas. Oma kyrpäni oli tässä vaiheessa taas täydessä seisokissa. Hänen hengityksensä tuntui tihentyvän ja annoin kieleni vaellella pitkin pillun ja persereiän väliä. Innostuin nuolemaan hänen karvojen ympäröimää rusinareikäänsä. Lutkutin hikistä persereikää ja yritin työntää kieltäni sisälle.

Tämä tuntui saavan Annelin aivan sekaisin ""Voi vittu, ihanaa kun nuolet persereiältä, sieltä, lisää, lisää! Huomasin, miten hänen reitensä painautuivat yhä voimakkaammin päätäni vasten, kun siirryin nuolemaan taas hänen klitoristaan. Nuole poika tätisi kiimavittua Juuri niin, ime sitä! Sitten hän tarttui kiinni käteeni, painoi peukaloni ensin sisään vittunsa ja siirsi limaisena kiiltelevän sormeni sitten peräaukolleen ""Pane, työnnä se mun perseeseen"" hän huohotti himokkaalla äänellä.

Painoin peukaloni varovasti tätini persereikään ja aloin hitaasti nytkyttämään sitä tiukassa reiässä lutkuttaen kielellä samalla hänen vittuaan yhä kiihtyvällä tahdilla.

Lopulta tunsin, kuinka hän kiemurteli pöydällä orgasmin kourissa ja hänen suustaan pääsi kiimaista ulinaa. Jatkoin nuolemista ja nylkytin peukaloani hänen persereiässään orgasmin loppuun asti. Lopulta nostin pääni pois hänen jalkovälistään ja vedin hitaasti peukaloni hänen perseestään katsoen auki jäävää persereikää kiihottuneena. Tätini nousi istumaan pöydän reunalle ja suuteli minua kiihkeästi maistaen varmasti omat mehunsa suussani. Painauduin tätiäni vasten ja hän huomasi että kyrpäni oli taas vaativasti pystyssä.

Muitta mutkitta hän kiipesi syliini, sovitteli kyrpäni vitunhuuliensa väliin ja laski mehevän perseensä alas niin, että kaluni upposi sisään koko pituudeltaan. Hetken aikaa hän oli paikoillaan hikinen vartalo painautuneena omaani vasten, nännit tuntuivat kovilta rintaani vasten. Tartuin kiinni hänen pakaroistaan ja hän aloitti naimisen hitaasti ja nautinnollisesti silmät suljettuna. Otin suuni täyteen tissiä, lutkutin ja imin sitä tätini jyystäessä perseellään kyrpäni päällä.

Naituamme näin hetken aikaa Anneli halusi, että vaihdamme asentoa. Hän asettui kyljelleen sohvalle alempi jalka suoraksi ojennettuna, toisen jalan hän nosti koukkuun vatsaansa vasten. Asetin toisen jalkani lattialle tueksi ja toisen polveni sohvalle. Kohotin hänen ylempää reittään ja Anneli auttoi levittämällä kädellään persettään ja niin pääsin painamaan kullini hänen vittuunsa.

Pallini läiskähtelivät Annelin alempaa pakaraa vasten, vittu litisi Annelin ynistessä kiimaisena. Painoin vauhdilla ja Annelin isot tissit hetkuivat hillittömästi edestakaisin panemisen tahdissa. Tätini kaappasi tissinsä käsiinsä ja puristeli niitä rivo ilme kasvollaan. Jatkoin nussimista hetken aikaa ja vedin kyrpäni hetkeksi ulos kostuttaakseni peukaloni hänen limaisessa vitussaan.

Kulli takaisin vittuun ja sitten painoin peukaloni jo toistamiseen hänen persereikäänsä. Tätini kurotti kätensä vitulleen ja alkoi vatkaamaan klitoristaan.

Vähitellen hänen huohotuksensa vaihtui ulinaksi ja tunsin itsekin, että mälli irtoaa pikapuoliin. Uppouduin juurta myöten hanen persereikäänsä ja tein nopeata lyhyttä tikkaavaa liikettä kunnes molemmat laukesimme loppuun asti tyydytettyinä. Vaikka yksityisesti reheviltä, kypsiltä naisilta. Surkeaa kioski kirjallisuutta,pitkitetty höpötys täyttä potaskaa vieläkö muuta? Katsoitko elokuvan Hiljaiset sillat? Hiljaiset Rinnat , Kiihottava tarina, mutta eroottinen alkusävy sai uuden pornomman käänteen.

Paljon kiihottavia juttuja tiiviissä paketissa. Lyhyt eroottinen tarina; minulle ei vittuilla. Pikku Kalle , Vedin muijaa perseeseen isolla lekalla. Leka vain sattui olemaan ruosteessa. Pasi-Pirjo Patrikki , Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili.

Se tarkoittaa laatuaikaa minulle naisten puuhaillessa omiaan. Yleensä joudun heille saunanpesään laittamaan puut mutta muuten voin vapaasti nauttia omasta juomatarjoilusta ja loistavista pleikkaripeleistä ja tv: Kuten niin useasti, tälläkin kertaa, lauantai-illan saunan lämmitys jäi tehtäväkseni.

Naiset olivat selkeästi malttamattomia ja odottivat jo pukuhuoneessa valkoisiin pyyhkeisiin kääriytyneenä kun lisäsin viimeisen erän puuta pesään saunamittarin näyttäessä noin seitsemääkymmentä astetta.

Mäkin tulen sitten pestäväksi", vastasin hänelle sarkastisesti Nappasin tyhjän puutelineen mukaani ja poistuin pukuhuoneen kautta sohvalle röhnöttämään. Korkkasin ensimmäisen pullon meksikolaista.

Kesken naisten pituushypyn kuulin Marikan huhuilevan pukuhuoneen ovelta olenko tulossa. Mitä helvettiä nyt tapahtuu? Ajatukseni kävivät hetken kierroksilla ja join pullon tyhjäksi ennen kuin menin katsomaan tilannetta pukuhuoneeseen. Hän oli näköjään myös ajellutitsensä posliiniksi sitten viime näkemän. Myös Annika riisui pyyhkeensä ja yritin sivusilmällä katsoa vaivihkaa. En ollut nähnyt häntä ennen alasti mutta bikineistä nähdystä kropasta päätellen hänellä on erittäin naisellinen ja pehmeä vartalo.

Huomattavasti isommat rinnat mitä vaimollani. Annika ei ollut niin rohkeasti ajanut karvoitustaan mitä vaimoni. Naiset nousivat ja kävelivät lantiot keikkuen kohti pesuhuonetta. Riisuin itseni nopeammin kuin Lucky Luke ja säntäsin heidän perään. Annika nojasi pieneen pöytään ja katseli itseään peilistä, ohitin hänet läheltä takapuolta ja menin toiseen vapaaseen suihkuun vaimoni viereen. Annoin lämpimän veden valua vartalolleni ja vilkuilin nyt paremmin Annikaa ja hänen keikistelyään peilin edessä.

Vaimoni huomasi tämän ja hymyili minulle. Päätin istua keskelle ylälaudetta ja hymähdin kuningasidealleni. Vaimoni seurasi pian perästä saunaan. Pian hän avasi saunan lasisen oven jääden ovelle seisomaan ja katsomaan tilannetta. Hän pohti hetken mihin menisi mutta tilaa ei ollut kuin oikealla puolellani.

Annika nousi askelman ylös lauteille ja lähti hivuttautumaan peppu minua päin ohitseni. Lukitsin katseeni hänen tiukan takapuolensa keinuessa edessäni. Tunsin kuinka veri virtasi kulliini mutta tällä kertaa en pystynyt livahtamaan karkuun, kuten suihkusta.

Annika istahti viereeni lauteille ja nojasi seinää vasten. Tällä kertaa, ja varmasti tahalleen, hän ohitti minut kasvot minua kohti. Huomasin suuni olevan auki kun tuijotin estoitta hänen painavia rintoja, siistittyä tummaa karvoitusta ja häpyhuulia hänen siirtyessä hitaaasti ohitseni. Kuvitelkaa täydellinen vartalo saippuan verhoamaksi. Annikan selkä oli kaarella hänen huuhdellessaan shampoota pois hiuksista, rinnat työntyivät kutsuvasti eteenpäin ja nännit olivat kovina.

Menimme vaimoni kanssa toiseen suihkuun, jossa vaimoni pesi minua huolellisesti koskematta kovana sykkivään kulliini. Katselin estoitta Annikkaa ja huomasin hänen nauttivan katselusta.

Annika huuhteli saippuaa pois vartaloltaan samalla kun oli vuoroni pestä vaimoani. Seisoin hänen takanaan ja hieroin saippuaa hitaasti rintoihin kunnes käteni vaelsivat alemmas saippuoimaan vaimoni vatsaa ja huomasin Annikan tuijottavan meitä suihkun pirskoessa vettä hänen päälleen.

Vaimoni ujutti kätensä selkäpuolelleen ja tarratui kyrpäni varteen. Muutama runkkausliike ja ynähdin kuuluvasti. Annika mutisi jotain siiderin juonnista ja poistui pukuhuoneen puolelle.

Vaimoni istahti alimmalle askeleelle ja levitti jalkansa kutsuvasti, hän otti kiinni kyrvästäni ja ohjasi sen suoraan kuumaan sykkivään pilluunsa. Vaimoni työnsi lantiotaan omaani vasten, litinä ja vaimoni kevyt voihke täytti saunan. Pukuhuoneen ovi kävi ja kuulimme kuinka suihku laitettiin päälle "Ei kai se nyt tänne oo tulossa?

Jatkoin kyrpäni työntämistä syvälle vaimooni. Hän voihki tukahdutetusti nautinnosta. Marika aloitti kevyen ratsastamisen laskemalla kätensä rintakehälleni ja nojaten hiukan eteenpäin. Annika kömpi pääni viereen istumaan ja nosti oikean jalkansa ylimmälle lauteelle koukkuun. Hiukan päätä kallistamalla minulla oli suora näköyhteys Annikan pilluun. Huomasin että Annika oli kostea, hän hyväili reisiensä sisäpintaa katsellen kuinka vaimoni ratsasti päälläni. Pian naiset suutelivat yläpuolellani ja olin todella ihmeissäni vaimoni uudesta piirteestä.

En kuitenkaan saanut kauaa katsoa heidän intohimoista suutelua sillä Annika siirtyi hyväilemään pilluaan. En yksinkertaisesti saanut katsetta irti kun Annikan sormet hyväilivät paisunutta klitorista välillä työntäen sormiaan sisään hakien lisää kosteutta. Mitään näin ihanan rivoa en ollut koskaan voinut kuvitellakaan kokevani, ja tunsin että lastini oli tulossa saman tien. Viimein laukaisin spermani nytkähtelevästä kyrvästäni ihastuneena äännähtelevän tätini tissien väliin.

Spermaa pursusi runsaasti tissien välisestä tiukasta vaosta ylöspäin ja osa ruiskauksista lennähti hänen kaulalleen tätini hytkyttäessä tissejään edestakaisin kyrvälläni. Kun olin tyhjentänyt koko lastini, Anneli jatkoi vielä hetken tissiensä veivaamista kyrpäni ympärillä, sitten hän levitti spermaisia tissejään ja katsoi ihastellen niiden välissä rivosti jököttävää kulliani. Myönsin että ne olivat parhaat runkut mitä olin koskaan saanut.

Sitten hän kiipesi pöydän päälle kontalleen, painoi etuvartalonsa alas ja pyllisti mahtavaa persettään minuun päin.

Käsillään hän vielä levitti pakaroitaan niin, että perse näytti entistäkin kutsuvammalta. Tarkastelin ihastuneena edessäni avautuvaa näkyä. Pyllyvakoon painetut pikkuhousut peittivät juuri ja juuri hänen persereikänsä ja vittunsa, häpykumpu erottui mahtavana pullistumana pakaroitten välistä. Pikkuhousut olivat painuneet osittain myös pilluvakoon, jonka kohdalla pöksyissä erottui kostea läikkä. Tätini oli selvästikin kiimassa!

Kaiken kruunasi pöksyjen reunojen alta esiintyöntyvä karvoitus joka jatkui pitkälle persereikään ja reisille asti. Ähkäisin kiihottuneena, posliiniksi ajellut alapäät eivät olleet koskaan kiinnostaneet minua erityisesti.

Edessäni oli nyt rehevä, aikuisen naisen ihana perse! Painoin kasvoni kiinni hänen pakaroihinsa ja aloin nuolla niitä, siirryin kiihottuneena kohti tuoksuvaa persevakoa, jonne upotin kasvoni. Nenääni tunkeutui mahtava vitun ja eritteiden kiimainen haju. Kuljetin kieltäni pitkin näkyvissä olevaa paljasta ihoa, joka oli helteestä johtuen hikisen märkä. Tartuin kiinni tiukoista pikkuhousuista ja aloin vetää niitä alaspäin reisille.

Tätini äännähti tyytyväisenä, ilmeisesti hän halusi kieleni työskentelemään paljaalle vitulleen. En pitänyt kuitenkaan kiirettä vaan paljastin ensin näkyville hänen kutsuvan oloisena pullottavan persereikänsä, jonka tuntumaan työnsin nenäni. Lopulta vetäisin pöksyt kokonaan alas ja huomasin että tätini alapää todellakin oli ihanan karvainen. Levittelin pakaroita ja ihailin rivosti levällään olevaa rehevää persettä vielä hetken ja pyysin sitten tätiäni kääntymään selälleen, että saisin vedettyä pöksyt kokonaan pois.

Hän teki niin kuin käskin ja nosti jalkansa ylös. Vedin hänen pöksynsä pois ja painoin ne kasvoilleni haistelleen huumaantuneena niistä lähtevää hajua. Pöksyt lensivät sitten lattialle ja tartuin Annelin reisistä levittäen niitä nähdäkseni koko alapään kunnolla. Siirsin sormeni hänen pillulleen ja leikittelin sormenpäilläni, kuitenkaan painamatta sormeani hänen sisäänsä. Katsoin häneen ja huomasin, kuinka hänen kasvonsa loistivat kiihkosta.

Anneli otti päästäni kiinni ja painoin pääni haaroihinsa. Otin tiukasti hänen lantiostaan kiinni ja painoin nenäni kiinni hänen vitulleen haistellen sitä kiimaisena. Aloin lipoa hiljalleen hänen vittuaan ja välillä pyörittelin kielelläni klitorista. Vaimeat voihkaisut säestivät toimintaani. Oletko varma, ettet ole tehnyt tätä joskus aikaisemmin? Jatkoin työskentelyäni kiimasta innostuneena. Välillä siirryin jälleen hänen reisilleen, mutta kohta tätini oli jo vaatimassa, että painaisin pääni takaisin hänen vitulleen.

Nostin hänen jalkojaan ylemmäs olkapäilleni. Pikkuhiljaa myös tätini koukisti jalkojaan lähemmäs itseään, jolloin karvainen väliliha ja persereikä tulivat paremmin näkyville. Hän halusi ilmeisesti minun nuolevan myös sieltä, joten siirsin päätäni alemmas. Oma kyrpäni oli tässä vaiheessa taas täydessä seisokissa. Hänen hengityksensä tuntui tihentyvän ja annoin kieleni vaellella pitkin pillun ja persereiän väliä. Innostuin nuolemaan hänen karvojen ympäröimää rusinareikäänsä.

Lutkutin hikistä persereikää ja yritin työntää kieltäni sisälle. Tämä tuntui saavan Annelin aivan sekaisin ""Voi vittu, ihanaa kun nuolet persereiältä, sieltä, lisää, lisää!

Huomasin, miten hänen reitensä painautuivat yhä voimakkaammin päätäni vasten, kun siirryin nuolemaan taas hänen klitoristaan. Nuole poika tätisi kiimavittua Juuri niin, ime sitä!

Sitten hän tarttui kiinni käteeni, painoi peukaloni ensin sisään vittunsa ja siirsi limaisena kiiltelevän sormeni sitten peräaukolleen ""Pane, työnnä se mun perseeseen"" hän huohotti himokkaalla äänellä.

Painoin peukaloni varovasti tätini persereikään ja aloin hitaasti nytkyttämään sitä tiukassa reiässä lutkuttaen kielellä samalla hänen vittuaan yhä kiihtyvällä tahdilla. Lopulta tunsin, kuinka hän kiemurteli pöydällä orgasmin kourissa ja hänen suustaan pääsi kiimaista ulinaa. Jatkoin nuolemista ja nylkytin peukaloani hänen persereiässään orgasmin loppuun asti. Lopulta nostin pääni pois hänen jalkovälistään ja vedin hitaasti peukaloni hänen perseestään katsoen auki jäävää persereikää kiihottuneena.

Tätini nousi istumaan pöydän reunalle ja suuteli minua kiihkeästi maistaen varmasti omat mehunsa suussani. Painauduin tätiäni vasten ja hän huomasi että kyrpäni oli taas vaativasti pystyssä. Muitta mutkitta hän kiipesi syliini, sovitteli kyrpäni vitunhuuliensa väliin ja laski mehevän perseensä alas niin, että kaluni upposi sisään koko pituudeltaan.

Hetken aikaa hän oli paikoillaan hikinen vartalo painautuneena omaani vasten, nännit tuntuivat kovilta rintaani vasten. Tartuin kiinni hänen pakaroistaan ja hän aloitti naimisen hitaasti ja nautinnollisesti silmät suljettuna. Otin suuni täyteen tissiä, lutkutin ja imin sitä tätini jyystäessä perseellään kyrpäni päällä. Naituamme näin hetken aikaa Anneli halusi, että vaihdamme asentoa. Hän asettui kyljelleen sohvalle alempi jalka suoraksi ojennettuna, toisen jalan hän nosti koukkuun vatsaansa vasten.

Asetin toisen jalkani lattialle tueksi ja toisen polveni sohvalle. Kohotin hänen ylempää reittään ja Anneli auttoi levittämällä kädellään persettään ja niin pääsin painamaan kullini hänen vittuunsa. Pallini läiskähtelivät Annelin alempaa pakaraa vasten, vittu litisi Annelin ynistessä kiimaisena.

Painoin vauhdilla ja Annelin isot tissit hetkuivat hillittömästi edestakaisin panemisen tahdissa. Tätini kaappasi tissinsä käsiinsä ja puristeli niitä rivo ilme kasvollaan. Jatkoin nussimista hetken aikaa ja vedin kyrpäni hetkeksi ulos kostuttaakseni peukaloni hänen limaisessa vitussaan.

Kulli takaisin vittuun ja sitten painoin peukaloni jo toistamiseen hänen persereikäänsä. Tätini kurotti kätensä vitulleen ja alkoi vatkaamaan klitoristaan. Vähitellen hänen huohotuksensa vaihtui ulinaksi ja tunsin itsekin, että mälli irtoaa pikapuoliin. Uppouduin juurta myöten hanen persereikäänsä ja tein nopeata lyhyttä tikkaavaa liikettä kunnes molemmat laukesimme loppuun asti tyydytettyinä. Vaikka yksityisesti reheviltä, kypsiltä naisilta. Surkeaa kioski kirjallisuutta,pitkitetty höpötys täyttä potaskaa vieläkö muuta?

Katsoitko elokuvan Hiljaiset sillat? Hiljaiset Rinnat , Kiihottava tarina, mutta eroottinen alkusävy sai uuden pornomman käänteen. Paljon kiihottavia juttuja tiiviissä paketissa. Lyhyt eroottinen tarina; minulle ei vittuilla. Pikku Kalle , Vedin muijaa perseeseen isolla lekalla. Leka vain sattui olemaan ruosteessa. Pasi-Pirjo Patrikki , Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen:

isot luomurinnat eroottiset tarinat

Isot luomurinnat eroottiset tarinat -

Jalassaan hänellä oli hieman hämmentävästi pelkät valkoiset erotiikkavideo oma seksikuva jotka vilkkuivat paidan helman alta. Videolla pikimusta mies astuu esiin ja kävelee määrätietoisesti bikineissä kirjaa lukevan naisen luo, tuon naisen, joka on siis minun vihitty vaimoni. Samalla tunsin pakottavaa puristusta kyrpäni ympärillä. Vanhempi mamma saa kullia kurkkuun, eestä takaa lätinäreikään Pillu hellänä - M Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Tosin pahat puolensa on jokaisella, tämä mies harrasti syntiä lasten viettäessä aikaansa äidin luona. Liityin saavuttuani takaisin Nitan, Marikan ja Marjan seuraan. Isot luomurinnat eroottiset tarinat suihkun kohinaa jonkin aikaa, sitten oli hiljaista. Naituamme näin hetken aikaa Anneli halusi, että vaihdamme asentoa. Rutistelin kaluani ja otin siihen kylmän suihkun, jotta sain sitä hiukan pienemmäksi, mutta esinahan jätin taakse. Parhaimmillaan hypnotized fuck kiimapillu olivat kun hän kumartui jakkaralla seisten alaspäin levittämään tapettia seinän keskiosalle. Hän ei malttanut laskeutua lattialle asti ja kumartuessaan alaspäin, paidan avonainen kaula-aukko toi esiin hänen kookkaat rintansa. Menimme vaimoni kanssa toiseen suihkuun, jossa vaimoni pesi minua huolellisesti koskematta kovana sykkivään kulliini.

0 thoughts on “Isot luomurinnat eroottiset tarinat

Leave a Comment