Kovaa panemista etsin naista

kovaa panemista etsin naista

No voi kuules, olen just helmikuussa 50 täyttänyt, ja Jari oli ikäluokkani suosituin nimi. Omalla kansakoululuokallani oli 5 Jaria, ja rinnakkaisluokillakin oli jJareja vaikka kuinka paljon. Vanhemmat olisi laittaneet minustakin Jarin, mutta perhetuttavat saivat ensin pojan, jonka laittoivat Jariksi, joten minusta ei tullut Jaria. Jarit ovat viiskymppisten keskuudessa kaikkein yleisin nimi.

Omalla kohdallani nimekseni piti tulla Nina jos olisin ollut tyttö, mutta kun en tullut tyttönä, ja Jarikin kerkesi mennä muualle nimeksi: Jopa jopa Olen 51v nainen ja minun avomiehet ollu vuotta nuorempia, suhteissa ei ole ollut ikäongelmia mutta toisilla naisilla, etenkin nuoremmilla, halu piikitellä.

Buumihan on nyt toisinpäin nuoret v miehet haluaa kokeilla vanhoja naisia, on tosi vaikea karsia nämä lelut pois niitten todellisten miesten joukosta ketkä oikeesti tykkää itteä vanhemmista naisista ja näissäkin suhteissa ikä ei ole pääasia, kyllä se toinen ihminen on kokonaisuutena tärkeämpi kuin pelkkä ikä. Suomi24 sivuilla pyrin aina vastaamaan mutta kun tulee paljon viestiä niin ei aina, ikävä kyllä, tule vastattua kun viestistä huokuu jo sellainen halukokeilla.

Ja profiilin kumppanitoiveita pitäisi kunnioittaa Annetaan kaikkien toiveiden täyttyä myös treffi-palstalla. Missään nimessä en loisi mielipidettä yhden miehen puheista koska ei voi tietää kuin tökerö kirjoittaja on lähestymis tavassaan. Hyvää ja lämmintä loppu kesää sinulle ilman katkeruutta. Kun kyseessä on kypsempi aikuinen nainen ja ei tänä päivänä kaikki viisikymppiset näytä viisikymppisiltä,vaan ulkoisesti monesti huomattavasti nuoremmilta, mutta heillä on kypsän naisen elämänkokemus ja kyky tuntea ja ajatella syvemmin kuin nuorella naisella ja seksuaalisesti ovat sinut itsensä kanssa ja silläkin rintamalla se tunne ja tunteet ovat aivan ratkaisevia asioita nautittavassa seksissä.

Paraneehan se viinikin vanhetessaan On yllättävän yleistä, että nuoret miehet hakevat netissä vanhempaa, kokeneempaa naista. Eivät suinkaan lastensa äidiksi, mutta jostakinhan se kertoo Ei kulu nahka vaikka kuinka höyläisit. Kun ei siinä ronttosessa tunnu olevan laitoja ollenkaan. Ihan sama kuin vaikka jos oviaukkoon olisit panevinasi. Et tiedä edes, onko sisällä vai vieressä. Kokeiltu on muutamia vanhoja ja tällaisiksi havaittu ne kaikki.

Ollut jo yli 20 vuotta. Olen sitten varmaan ollut vain seksikumppani? Siinä sivussa vaan rakennettiin talo ja tehtiin pari tenavaa? Jokainen etsiköön sellaista kuin tykkää! Onhan se miehille kova pala todeta, että nyt ovat roolit kääntyneet toisinpäin ja naiset hakevat nuo- rempia, vaikkapa ihan tositarkoituksella. Pakko teidän miestenkin on todeta, jos vertailette treffipalstan kuvia, viiskymppinen nainen on vielä tosi hyvännäköinen ja vilkkusilmäinen, jos on vapaa.

Samanikäiset miehet näyttävät "kehäraakeilta", alkoholisoiltuneilta ja väsyneiltä. Itse viisikymppisenä naisena olen ratkaissut asian niin, että "seurustelen" oman ikäiseni miehen kanssa, mutta sängyssäni on "nuori peto", joka kyllä kernaasti näyttäytyisi kanssani muuallakin.

Tätähän miehet ovat aina tehneet Ja elämä ja seksi maistuu! Vanha on aina vanha Näin 30v miehen silmin treffipalstan 50v naiset eivät kyllä ole kovin hehkeän näköisiä otuksia.

Muutama hyvin säilynyt on mukana, mutta suurin osa näyttää ihan ikäiseltään, eli vanhalta, keski-ikäiseltä. Kyllähän vanhempaakin naista voi panemassa käydä, ihan kokemuksen kannalta.

Käyn minäkin panemassa eri ikäisiä naisia. Välillä jotain v sileäihoista tyttöä, välillä nelikymppistä naista. Näyttävät hyvältä, kroppa kunnossa ja sängyssä estottomia. Jos olisi seurustelu mielessä, niin mieluiten v nainen. Minkään 50v naisen kanssa en vakavaa suhdetta haluaisi. Noin -vuotiaaksi asti naiset voivat vielä näyttää ihan hyvältä osa rupsahtaa jo paljon aikaisemmin , mutta siitä eteenpäin alkaa ikä näkyä yhä selvemmin.

Ei sellaista enää kiinnostaisi panna. Nelikymppinen nainen alkaa olla parhaimmillaan seksuaalisesti ja paranee vaan. Miehellä kun kehitys kulkee toiseen suuntaa ja nelikymppinen mies on ihan oikeasti "kehäraakki"! Jättäkään meidät vanhat otukset sitten rauhaan jos me ollaan niin rumia ja hirveitä! Onhan tuolla treffeillä niin paljon niitä nuoria, kauniita ja sileäihoisia tyttöjä tarjolla niin miksette käy panemassa pelkästään heitä? Kyllästymiseen asti saa olla torjumassa liian nuorten miesten seksitarjouksia.

Ja hei, elämässä on muutakin kuin paneminen! Todella taidetaan pärjätäilman nuoria miehiä,nauramme korkeintaan kun tarjousta lykkää.. Kyllä me seksisitä tajutaan jopa paljonkin, mutta ei puutteessa eletä,kyllä meillä on hyvä varasto niitä entisiä,joiden kanssa seksikin hoituu, ja vielä älykäs muukin yhdessä olo.

Joten alkää luulko me lasten tarpeita tarvitaan. Ja toki kaikki pelaa kun on se tunnekkin mukana,ja toisen kunniotus. No mikäs siinä on kehuessa, jos vielä rahaakin hommalla saa! Kusetusta tullut tehtyä Tämä koskee myös nuorempia naisia. Huora maksaa euroa tuntia, että halvemmaksiahan tulee näitä panna vaikkei olekkaan ihan laatutavaraa. Niin itse olen kanssa jonkun verran käynyt panemassa näitä vanhoja muijia en kyllä yli 50 mutta vähän alle: Osaa täytyy kunnolla kusettaa ja osa tajuaa, että eihän tässsä ole tarkoitus ryhtyäkkään mihinkään vakavempaan.

Jotkut ottavat itse yhteyttä ja haluavat panolle vaikkeivat heti sitä suoraan sano niin ja osa haluaakin olla ja päästä panoleluksi. Harvemmin nyt enää käyn panemassa kun haen nyt sitä todellista naista.

Ja osa naisista hakeekin vain seksiseuraa, ilmoituksesta et voi välttämättä sitä päätellä. Mutta joka tapauksessa, jokainen saa hakea puolestani mitä lystää. Eli turha valittaa vaihda naista tai paikkaa jos ei mielytä. Jos haet tosissaan seuraa suosittelen muita sivustoja tai elävää elämää. Mieluummin sieltä raahaa jonkun vuotiaan petiinsä. Kuten sanottu, seksissä on eri pelisäännöt kuin naimisaikeissa; eihän noiden kanssa nyt tosiaaankaan avioliittoa suunnitella Onneksi te miehet ette edes tiedä milloin teitä kusetetaan: Luulette että se on toisinpäin, mutta voi voi Olette luultavasti törmänneet rappukäytävässä: Sinun tyyppiset pilaavat muuten ihan hyvän palstan ja tietty ne ruikuttavat ukkomiehet.

Moni vuotias poika on aika osaamaton viellä seksin allalla, intoa on mut taito ja tunne puuttuu. Se että puhut vanhasta naisesta, 40, kertoo sinusta kaikki.

Siis onko tuossa kyse asiakkaista vai onko nainen muuten vain seonnut lopullisesti? Itse olen tullut taas ihan toisiin aatoksiin. Nimittäin, ikäiseni miehet eivät ole kiinnostuneet minusta, koska olen "heidän ikäisensä". Tulee sellainen tunne, että he etsivätkin nuorempaa naista. Mietin usein, missä ovat ne suomalaiset, reilut, mukavat miehet, jotka arvostavat sitä oikeaa yhdessäoloa ja kaikkea siihen liittyvää.

Viisikymppiset ja siitä molemminpuolin, ovat tulleet murkuiksi jälleen. Elämä hakusessa ja seksi olevinaan vain se voima jolla he rakentavat Ei tosin kelpaa pikku pojatkaan,vain kyllä sieltä löytyy vaikka se tuttu ja turvallinen,ei tarvitse suomi24 miehet tarjota mitään jos ei ole suhde hakuinen.

Miun mielestä moraalittomuus en keksi parempaa sanaa jyllää tänä päivänä kaikissa ikäluokissa, suhteet on vain viihdettä ja kun tulee ensimmäinen ongelma-vaihtoon, kun ensi huuma haihtuu-vaihtoon. Seksi on nautinto baari-illan päätteeksi. Seksi, kalja, hyvä ruoka, kaverit kaikki samalla viivalla.

Paras lause oli mieheltä kuka yritti suomi24 saada miut sänkykaveriksi oli että samahan se muna on vaa eri paketissa, vastasin että kun et ole kuvaasi laittanut profiliin eikä olla nähty voit siis olla pahalle haiseva elähtäny kranssipää. Mitä tälläsen miehen päässä liikkuu? Olen yli 50 vuotias nainen ja ei tulisi mieleenkään etsiä nuorempaa miestä. Nuoret seksinvonkaajamiehet ovat pikemminkin ärsyttäviä.

Olen eronut ja yksinäinen, 50 nainen. En halua elämääni sekoittamaan mitään uutta parisuhdetta. Silti en ole vielä kuollut ja pidän kovasti seksistä.

Aikuisen ikäinen partneri riittää minulle: Ja niin se vain näyttää olevan, että nuoremmat ovat innokkaampia Luin ketjun läpi ja ihan pakko on tähän kantaa ottaa. Minulla, 50 vuotiaalla naisella on tälläkin hetkellä kaksi miestä kierroksessa. Ikää näillä miehillä on 38 ja Olen aivan hiton hyvin säilynyt. Runkoni on paljon parempi, kuin monella nuoremmalla naisella. En ole synnyttänyt, joten paikat ovat kondiksessa: Nämä molemmat miehet muuten haluavat myöskin näyttäytyä seurassani.

Eikä varmasti yksikään voi tulla sanomaan, että olisin kovinkaan paljon vanhempi näitä herroja. Ei tulisi muuten mieleenkään lähteä ikäiseni kanssa sänkyyn. Miehellä pitää olla kondis kohillaan, kun mun kanssa sänkyyn lähtee: No onneksi et taida kuitenkaan olla ainut nainen näille miehille, nuorempaa nekin katsoo usko pois. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Numeroitahan ne vaan Naisella siihen on niin paljon paremmat mahdollisuudetkin. Miesten pitää olla jollakin tavoin siedettävän näköisiä jotta minä tai mun kaverit ottettaisiin niiltä vastaan sitä seksiä.

Ei me oteta keneltäkään ihan rumilta vaikka ollaan itse vähemmän nättejä. Just sen takia kun saadaan paremmannäköisiltäkin. Minä en kaipaa mitään lässyn läätä vaan kunnon toimintaa mutta olen kyllä huomannut että ne komeimmat miehet joilta kanssa siis saadaan ei välttämättä ole parhaimpia rakastajia. Parempia on vähän taviksen oloiset miehet. Minun ei ihan hirveästi ole edes tarvinnut tyrkyttää itseäni vaan melkein aina illan päätteeksi voi vähän valita keneltä ottaa sen hoidon.

Ai että ihan kuka vain kelpaa miehille? En jotenkin allekirjoita tätä tai sitten olen se "mahdottoman ruma" nainen: D Kai pitää jotain kriteerejä täyttää kuitenkin miestenkin silmissä? Vai onko ainoa kriteeri, että ei ole mahdottoman ruma? Entä kun etsii rakkautta? Sitä ei löydä helposti oli millainen tahansa, ei ehkä koskaan. Mitä on seksi ilman rakkautta, ei mitään.

Mieluummin oma käsi siihen saakka kunnes löytyy rakkaus. Se on hyvä jos tähän voi tyytyä. Seksi pelkkänä seksinä voi olla myöskin hyvää. Huomattavasti parempaa kuin pelkkä käteenveto. Pussi päähän, tulpat korviin. Mut rumamies ei saa naista vaika mikä olis. Ei edes ruma nainen lähesty rumaa miestä. Joten meikän on baareissa turha käydä.

Jos on köyhä ja ruma mies on tilanne epätoivoinen mutta jos on tarpeeksi röyhkeä tekeytyy rikkaaksi mieheksi. Joiltain se onnistuu, totuus kyllä paljastuu mutta mitä väliä sillä enää on, uutta matoa vaan koukkuun.

Huonossa repussa voi olla hyvät eväät! Mun mies on kyllä kertonut et miehet haluaa haastetta, siksi eivät yritä helppoja. En sittem tiedä onko noin. Itse saan olla aika rauhasda baarissa, ne yrittäjät on ollut yleensä sit jotenkin "tasokkaampia" tai vanhempia jolla on jo itsevarmuutta. Erityisen kauniiksi on sanottu ihan lapsesta asti ja ihmetelty kun en ole kauneuskisoihin osallistunut että siis toisaalta allekirjoitan tuon et miehet yritttää tavallisen näköisiä.

Minua lähinnä katsellaan ja esim. Rumat naisethan onkn pahimpia l utkia, koska ne korvaa parisuhdetta harrastamalla seksiä monen kanssa, ja niiden komeidenkin, koska reikä on reikä. Itse olen komea mallimies ja olen kyllä pannut niin rumia, että ei kehtaa kertoakaan.

Nykyään en harrasta edes yhdenillanjuttuja kun järkeä tullut sen verta pieneen päähäni. D Kyllä sitä on tullut vaikka minkä näköisten ja oloisten kollien kanssa paneskeltua, koska muna on muna. Osa ollu ihan täysiä kusipäitä tai palikoita tai muuten vaan hieman tylsähköjä. Mutta ei sekään haittaa, jos seksi on hyvää. Ei niistä kyllä mihinkään vakavaan ole, mut sänkypuuhiin kelpoisia. Todellakin,nautin seksistä ja okei jos olen lutka niin olen. Jotkut miehet jopa maksaa seksistä. Ei se ihan noinkaan mene.

Paljon parempaa kuin oikeaa munaa saat dildoista joista voit juuri sopivan kokoisen valita. Dildo tuntuu paljon paremmalta kuin oikea muna. Ja miehet on sanoneet, että oma käsi on paljon parempi kuin pimppi ja pölynimuri paras imijä ikinä.

Mies tai nainen joka lutkaa niin kyllä sillä on päässä ongelmia. Juuri tuli taas todistettua tuo asia jossain alastonsuomi sivustolla. Törmään johonkin todella lihavaan, rumaan, varmasti lievästi kehitysvammaiseen naiseen, joka etsii seuraa. Täynnä kaikkia kiimaisten miesten kommentteja että "panisin" tjsp ja vielä kuvissakin jotain panokuvia ja kyseessä on sinkkunainen.

Joten selvä näyttö taas siitä että nainen vaikka oli miten ruma ja lihava tahansa niin se saa aina jos vaan haluaa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Sehän nyt on tiedetty jo kauan, että naiset saa halutessaan aina, miesten on tyydyttävä siihen mitä heille annetaan. Tällaiseen maailmaan minäkin haluan. Paitsi että molemmilla pitäisi olla vastuuta antaa ja saada. Eikä niin, että joudun hoitamaan taloudenpidon ja kodin ja mies luo säännöt sille, miten ollaan kodin ulkopuolella. Ja jos ei tyydy siihen ja haluaisi vapauksia, niin mies alkaa väkivaltaiseksi.

Keskimäärin se menee niin, että rumana itseään pitävät naiset on parhaita sängyssä. Kauniina itseään pitävät naiset on ulkonäkökeskeisiä huonoja panoja. Sellainen pano kiinnostaa vain henkisesti keskenkasvuisia miehiä.

kovaa panemista etsin naista

Kovaa panemista etsin naista -

En osaa iskeä naisia, mutta pornoa eläimen kanssa iskuri-treffit taiteellisesti lahjakas ja älykäs, pärjään kovaa panemista etsin naista, olen kiinnostunut monista erilaisista asioista. En ole koskaan rakastanut enkä halunnut sinua Kondomi ja nainen eivät toimi, kuten luulit - näin lukijaa pärjäsi seksitietovisassa Lukijoiden kokemukset maksullisesta seksistä: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:. Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille. Ulla, 38, ja Teemu, 39, ovat parinvaihtajia: Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään - Formulat - Mulla on ollu paras suhde 10 vee nuoremman kanssa ite oon 52alkuun häntä arvelutti mutta kun ajatukseen tottui niin ikä ei ollut enää mikään pointti eikä siitä keskusteltu sen koommin. Et tiedä edes, onko sisällä vai vieressä. Äidinkielini on siis ruotsia, mutta kyllä suomenkieli nykyään sujuu yhtä hyvin. Keihään superlupaus Oliver Helander loksautti outcall sex sinkuille seuraa - Tero Pitkämäki katsoi videoita ja teki huiman arvion: Netistä on peräisin myös miesten seksuaalinen tasa-arvoluokittelu. Ja eihän nettideittailu nykyään ole mikään häpeä.

0 thoughts on “Kovaa panemista etsin naista

Leave a Comment