Nainen seksifoorumi

nainen seksifoorumi

Kahta miestä kerralla , Vie sie, mie vikisen? Leijona laskemani mukaan on pornon kuningas vierailija , Haluan kokea ja kokeilla kaikkea uutta. Piiskaa Ykä , Naisille kysymys 21v , YH-äidit koko ajan kiimassa. Mitä te olette työntäny pilluun Lolane , Häpyhuulet Seidi , Mieheni haluaisi nähdä kun useampi mies nai minua Eija 44 , Miltä naisista tuntuu kun panettaa simpauttaja , Kokeilitko jo vai et Oletko ylättänyt miestä onanoimassa?

Pillun nuoleminen orgasmin aikana Pirita , 26, asuu yhdessä poikaystävänsä kanssa. Poikaystäväni on nyt about mun mittainen, vaalea ja vähän roteva. Minna , 26, on asunut jo vuosia yhdessä kihlattunsa kanssa.

Jyystö on myös rutiinia, jotain sellaista kaavan noudattamista; näin tämän kuuluu mennä. Eikä miehet laukea kännissä. Olen päätynyt sellaiseen järjestelmään, että on joku tyyppi, jonka kanssa vaan silloin tällöin käy sängyssä, mutta ei ole mitään muuta. Silloin seksi voi kehittyä johonkin suuntaan. Täytyy vaan ottaa se riski. Ja sitten jos jompikumpi rakastuu, niin pitää vaan ottaa asia puheeksi, että hei, pitäiskö tähän hommaan ottaa vakavampi asenne.

Tähän mennessä se on toiminut ihan kivasti, mutta toisaalta mä kanssa vaihdan maata usein. Kun homma muuttuu vakavammaksi, yleensä lähden maanpakoon. Mulla oli kaksi fuckbuddya maanantaihin asti, mutta sain kenkää toiselta. Se löysi tytön, jonka kanssa voi alkaa seurustella. Sen kanssa oli vaan seksiä. Me ei oltaisi tultu toimeen seurustelukumppaneina, vaikka bunkassa toimi hirveen hyvin. Sinkkunaisen seksi on kehnoa, mutta parisuhteessakin vaarana on jyystö: Jotenkin siihen huikeuteen liittyi sen hiukset, jotka oli koko ajan joka paikassa.

Itselläni oli lyhyet hiukset, ja sen pitkä tukka oli joka paikassa. Tällaiset tekijät teki siitä jotenkin niin ihmettä. Mulla on jäänyt kanssa mieleen sellainen hyvä hetkellinen kiihko entisen poikaystäväni kanssa. Sen piti periaatteessa olla kahdenkymmenen minsan päästä töissä, ja työmatkaan olisi mennyt vartti.

Oli viisi minuuttia aikaa; siitä jäi sellainen vau-olo. Mä olin nuori ja vapaa ja päätin, että meen. Vaasassa näin kundin kaverin, ja poks: Me häivyttiin ja harrastettiin villiä seksiä koko viikonloppu. Se on ollut ehkä hekumallisinta - se oli aivan uskomatonta seksiä koko viikonloppu, melkein tuntemattoman ihmisen kanssa.

Sitten kun pääsi paikkaan, jossa ei ole ketään, se on niin ihanaa. Ja meidän sänky pitää vielä ihan törkeetä meteliä. Hyvään seksiin kuuluu luonteva ja mukava seksistä puhuminen. Nuorten aikuisten seksuaalikäyttäytyminen ja seksuaaliset riskinotot -tutkimuksen mukaan monet nuoret motivoituvat suhteisiin useasti juuri niistä koituvan seksuaalisen tyydytyksen vuoksi.

En ole koskaan saanut penetraatiovaiheessa orgasmia, vaan suuseksillä tai itsetyydytyksellä. Sama juttu, tai jos saan penetraation aikana, niin jotain muutakin pitää tapahtua silloin kuin jyystää.

Joskus voi sanoa kesken seksin, että jatketaan loppuun asti joku toinen kerta. En ole koskaan sitä kokenut niin, että jokin mättää, jos en saa orgasmia. Naistenlehdissä on kymmenen kikkaa kuinka parantaa seksiä. Niitä on ihan hirveitä ja ne ovat ärsyttäviä, eihän kaikilla kuitenkaan toimi samat jutut. Okei, tsori, mutta toi nyt ei toimi mulla, joutuu joskus rykäisemään. Sellainen, että on lähekkäin. Mulla skulaa vanha kunnon lähetyssaarnaaja.

Pesukoneen päällä on hyvä paikka. Ja ihan mahallaan maaten G myös löytyy. Pitää aina jalkautua lattiamatolle, ja siinä palaa polvet. Pohkeeseen sattuu just tietyissä asennoissa. Mä en oo kuullut, että kukaan nainen saisi anaaliseksissä orgasmia. Suurin osa oli kokeillut anaaliseksiä kerran, ja kerta sai jäädä viimeiseksi. Seksiä oli kokeiltu vaikka missä ja miten päin, mutta turha venkoilu oli välillä vain haitaksi. Suihinotto on silloin helppoa, jos se mies joskus jopa tulee, mutta sitten, jos ei irtoa, niin ihan oikeesti siinä menee leuka jumiin eikä sitä jaksa loputtomiin.

En ota suihin missään nimessä keltään tuntemattomalta. Mun ei ole tarvinnut maistaa spermaa, vaikka voisin siihen suostua. Ehkä sun kannattaa ehdottaa sitä, koska jos yhtään tabuja tai epävarmuutta, se aina vaikuttaa suhteeseen. Vieraan kanssa ei vaivauduta suuseksiin. Kaikki pitivät paljon itselleen tehdystä suuseksistä, mutta suihinotto mieheltä ei sinällään kiihota naista. On vain mukavaa nähdä partnerinsa mielihyvä. Mä olin syönyt vuosikausia pillereitä, ja sitten ajattelin, että miksi jatkan, kun mulla on niin vähän seksiä.

Nyt kun olen ollut puoli vuotta syömättä, musta on tullut ihan hysteerinen, ei nymfomaanikko, mutta mun tekee mieli yhtä paljon kuin teini-ikäisen koulupojan. Vai onko niin, että kun ei tee mieli, se suhdekin alkaa mennä huonompaan? Moni suostui parisuhteen aikana silloin tällöin velvollisuusseksiin. Kukaan ei kuitenkaan anna pakottaa itseään sänkyyn. Mun ex-kämppikset harrastaa näitä juttuja. Mulla oli päällä pvc: Mulle ei tullut fiilistä, että vau.

Komppaan, tollaisia miehiä on valitsttavasti tullut mullekin vastaan monia, jotka pahasti katkeroituvat saadessaan pakit…. Jessus miten törkeää käytöstä äijältä! Miten joku voi kuvitella, että tuollainen käytös on ok? Toisen haukkuminen, herjaaminen, parjaaminen, nimittely? Naiset haluavat nähdä miesten kuvissa miehen yläkropan ja naaman, ja siksi naiset laittavat itsestään kuvia, joissa näkyy yläkroppa ja naama.

Pitäisi vain osata ajatella hitusen itseään pidemmälle, ja lähettää vastauksena samantyylisiä kuvia kuin ensimmäinen lähettäjä, niin ei heti tyssää keskustelu..

Ja parasta tossa käytöksessä on se, että se ulottuu myös tosielämään. Että seuraavan kerran kun ihmettelet miksi nainen on niin ylimielinen, ettei edes puhu sulle baarissa, niin muista tämä.

Sen jälkeen ei miehestä pääse eroon koko iltana, oot kullinhärnääjä ja vaikka mitä. Voe helvetti kun mua miehenä ärsyttää nää tällaiset naiset, jotka naisena tietää täsmälleen mitä mies tahtoo naisista, ja samalla naisena tietää miten miehet ei tiedä yhtään mitä naiset mieheltä haluaa. Ei yhtään kaksinaismoralistista yleistämistä, eihän? Voin edelleen miehenä vakuuttaa, että mua kiinnostaa nähdä satunnaisen naisen värkki lähikuvassa ihan yhtä paljon kuin tämän tarinan naista kiinnosti nähdä syödessään kuva yksinään seisoskelevasta kikkelistä.

Älkää naiset hyvät luulko tietävänne aina joka ikinen kerta, mitä kaikki miehet haluaa. Älkääkä luulko ettei kukaan mies koskaan tiedä mitä nainen saattaa haluta. Yksi toinenkin myytti murrettakoon taas kerran tässä yhteydessä: Ei tullu mieleen että sellaisen tuijottelu ei kiinnosta oikeasti ketään muuta kuin niitä pikkupoikia, jotka ei ole livenä sellaista koskaan nähnyt. Hirveää paasaamista tälläkin sivulla on viikosta toiseen siitä, miten asiat ei koskaan liity sukupuoleen, mutta samaan hengenvetoon näitä tällaisia yleistyksiä toiseen suuntaan tulee tusinatahtiin — ja saa joka kerta plussaa niin perkeleesti.

Kaksinaismoralismia, tekopyhyyttä vai ihan vaan pelkkää tyhmyyttä? Jokainen saa asettaa itsensä mihin kategoriaan tuntee kuuluvansa. Missä kohtaa on käynyt ilmi että tuo tyttö olisi lihava…? Ekahan se oli tosi seksikäs ja yhtäkkiä muuttui läskiksi ja tyttö ei omasta mielestään ollut lihava, niin tuskin sillon on.

Tiedäthän naiset, monet hoikatkin kuvittelee olevansa lihavia, niin harvoin on niin päin että lihavat kuvittelevat olevansa hoikkia. Jaa, tässä tuleekin näkyviin vain tekstin kommentti, eikä sitä tekstiä mitä on kommentoitu, eli tarkoitin tuon ed. D On nähty ja koettu useampaan otteeseen: Huhheijaa… Näitä on kyllä tullut vastaan kaikista mahdollisista ikäluokista.

Mun veikkaus tähän tapaukseen on se et saku on vuotias pikkuäpärä, koska huutelut kuulosta just siltä että pettymyksenhallinta kehityksessä on vielä vaiheessa: Joo, tää on sitä concern trollausta. Eli ollaan muka niin kauheen huolissaan kun kilometrin päähän haistaa että kyse on vain ja ainoastaan painoon perustuvasta sheimauksesta. Onks Jessicaa tai mr. Jessica sai varmaan darwinin palkinnon ja ällö meni varmaan jostain seksuaalirikoksesta vankilaan. Mun veikkaus tähän tapaukseen on se et saku on vuotias pikkuäpärä, koska huutelut kuulosta just siltä että pettymyksenhallinta kehityksessä on vielä vaiheessa.

D Siinä vaiheessa kun tommonen sammakko pääsee suusta voi alkaa miettiä rakastaako sittenkään jokaista senttiä ja kiloa, kun muita tyttöjä pitää haukkua että tulee parempi mieli! Nää on näitä whiteboyproblems -juttuja jotka ovat enemmän perseestä kuin kakka. Tuo poikaystäväkortin vetäseminen keskusteluun ei meinaa nykyään aina toimia, mutta jeesuskortti voisi toimia paremmin. Veikkaan, että sillä saisi vonkaajat karkotettua, kun alkais kysellä: Mitä hittoa minä juuri luin… Mitähän eilinen deitti tuumaisi kun laittaisin itsekin kikkelinkuvan ykskaks yllättäen.

Lisäten tähän, kuulemma olis pakit tullu, mutta nyt ollaan onnillesesti parisuhteessa. En nää herutuskuvaa, näyttää ihan vaan normaalilta henkilöltä tarkemmin selitettynä alakulmassa siniharmaata paitaa ja siitä ylöspäi kaikki muu, blondi tukka yms Ei aina kannata heti ajatella kaksmielisesti: Epäterveellistä joo, jos on siis oikeesti kunnolla ylipainonen.

Mutta kauneus on katsojan silmässä. Eihän sellainen oo ees mikään kunnon nainen, näyttää vaan joltain pikkutytöltä… Kyllä naisella täytyy olla lihaa luiden ympärillä ;. Läskien puhetta todentotta tosiaan: En nää herutuskuvaa, näyttää ihan vaan normaalilta henkilöltä tarkemmin selitettynä alakulmassa siniharmaata paitaa ja siitä ylöspäi kaikki muu, blondi tukka yms Ei aina kannata heti ajatella kaksmielisesti.

Noh itse en parisuhteessa lähettäisi selfieitä puolitutuille, oli se sitten herutuskuva tai ei musta toi kyllä näyttää tyrkyltä kuvalta.

Noh tuskin sitä poikaystävää on. Ja sitte viel vikaks että, jos toi muija on niin kauheen järkyttyny ja ällöttynyt tästä keskutelusta nii miks ihmeessä jatkaa keskustelua noin pitkälle?? Jättäis omaa arvoonsa jos ei kiinnosta. No taitaa siis vähä kiinnostaa? D Hirvee äijä, mut pimeeltäki toi muija vaikuttaa. Kuka laittelee kuvia muille jos on jo parisuhteessa? Voit käyttää näitä HTML -tageja ja attribuutteja: Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uusimmat Töitä tarjolla Kielimuuri, osa 2 Kuvakooste, osa Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 18 Kirpputorin löytöjä, osa Näin saat naisia, osa 9 Julkaistu 4. Seuraava Kirpputorin löytöjä, osa Edellinen Käräjät kanipalstalla. Mietinpähän vaan… Huono itsetunto, huono parisuhde tai likka vaan anteliasta sorttia. Saku taas voi työntää silakkansa vaikka blenderiin. Lihavuus on nyt vaan todistetusti epäterveellistä ja rumaa Kusipäisyys on huomattavasti epäterveellisempää sekä itselleen että ympärillä oleville.

Sitten ihan yleinen kommentti koko juttuun: Haluaisin vaan laueta sun kasvoilles, voidaanko nähdä? Lihavuus on nyt vaan todistetusti epäterveellistä ja rumaa Kuten on myös alipainokin, ei alipainoisia silti tarvitse haukkua. Terveys on tietysti aina kiva tekosyy, kun haluaa haukkua toista.

Se on aika läpinäkyvää. Olen tavannut yhden naisen, joka pyysi kyrvänkuvia. On muutenkin tosi hanakka kyrvän perään. D Parastahan tuossa on se, että sovellus ei ole mikään Tinder, mistä etsitään seuraavaa reikää, vaan lähinnä juttelukumppaneita ympäri maailmaa. O itekki oon joskus joutunu käyttämään tuota, ku joku mies tuli lähentelemään ja yritti ties mitä.

Jotku jätkät on kyllä niin yksinkertaisia ku kuvittelevat että nainen kiihottuu automaattisesti nähdessään kuvan jöpöttävästä kyrvästä Jotkut naiset on kyllä niin yksinkertaisia ku kuvittelevat että mies kiihottuu automaattisesti nähdessään kuvan paljaista tisseistä.

: Nainen seksifoorumi

SEXIVIDEOITA REVONTULITUTKA Mun ex-kämppikset harrastaa näitä juttuja. Mirka25, seurustelee, mutta asuu eri kaupungissa kuin poikaystävänsä. Muusikoista ja näyttelijöistä yksikään ei isommin sytytä. En silloin yhtään ihmettelyt, miksi silloinen Kokoomus puolueen puheenjohtaja kihlasi hänet. Onneksi kaikista paras apu ylipainoon juuri sattuukin olemaan läskiksi huutelu ja syyllistäminen. Montako kertaa olette lauanneet yhden päivän aikana???
PORNO EXPRESS PORNO SEKSI VIDEOT 145
Nainen seksifoorumi 851
APOLONIA LAPIEDRA ESCORT MALAYSIA ESCORT Tällä hetkellä hänellä on fuckbuddy, hyvä kaveri, jonka kanssa voi tarpeen tullen harrastaa seksiä. Kerroin hänelle jo etukäteen että se saattaa sattua, vaatii voitelua, eikä todennäköisesti tunnu mukavalta. Olen kai mieltynyt hieman brunetteihin: Olen kuullut sellaisen teorian, että miehet eivät osaa poseerata seksikkäästi, nainen seksifoorumi päätyvät aina laittamaan kuvan kikkelistä, kun eivät keksi muutakaan. Chisu saa mulla sukat pyörimään jalassa ja veren pakkautumaan monen barin voimalla noin keskivartalon alapuolen tuntumaan - vahvasti ja isosti! Ilmaisia tissikuvia naisia miehille ihan yleinen kommentti koko juttuun: Yhdellä tytöistä oli ollut yksi seksikumppani, neljällä 5 - nainen seksifoorumi, yhdellä 10 ja yhdellä noin
Nainen seksifoorumi Thai massage vantaa black tantric massage
nainen seksifoorumi Sitten piti alkaa haukkua, kun nainen ei halunnutkaan kuvaa elimestä. Ehkä sun kannattaa ehdottaa sitä, koska jos yhtään tabuja tai epävarmuutta, se aina vaikuttaa suhteeseen. Kiinteistövälittäjä Mira Kasslinin kanssa tulisi tehtyä ennätyksiä, nam. Nimi on Angelina, ei Angelica. Johanna Tukiainen on myös todella seksikäs.

Tanja , 25, on juuri nyt vannoutunut sinkku, jolla tosin on kokemusta myös useita vuosia kestävistä suhteista. Tällä hetkellä hänellä on fuckbuddy, hyvä kaveri, jonka kanssa voi tarpeen tullen harrastaa seksiä.

Anna , 20, seurustelee ensimmäisen ja ainoan seksikumppaninsa kanssa. Jasmina , 22, seurustelee, mutta asuu eri maassa kuin poikaystävänsä. Menen takaisin Englantiin kolmen kuukauden kuluttua, ja varmaankin asumme silloinkin yhdessä. Seksi on nyt puhelinseksiä - toisaalta emme ainakaan riitele. Jennyn , 21, suhde on juuri päättynyt ja uusi on alkamassa. Mirka , 25, seurustelee, mutta asuu eri kaupungissa kuin poikaystävänsä.

Välillä ei edes tee mieli, ja välillä tuntuu, että seksiä on liikaa, mutta olen ihan perustyytyväinen. Pirita , 26, asuu yhdessä poikaystävänsä kanssa. Poikaystäväni on nyt about mun mittainen, vaalea ja vähän roteva.

Minna , 26, on asunut jo vuosia yhdessä kihlattunsa kanssa. Jyystö on myös rutiinia, jotain sellaista kaavan noudattamista; näin tämän kuuluu mennä. Eikä miehet laukea kännissä. Olen päätynyt sellaiseen järjestelmään, että on joku tyyppi, jonka kanssa vaan silloin tällöin käy sängyssä, mutta ei ole mitään muuta.

Silloin seksi voi kehittyä johonkin suuntaan. Täytyy vaan ottaa se riski. Ja sitten jos jompikumpi rakastuu, niin pitää vaan ottaa asia puheeksi, että hei, pitäiskö tähän hommaan ottaa vakavampi asenne. Tähän mennessä se on toiminut ihan kivasti, mutta toisaalta mä kanssa vaihdan maata usein. Kun homma muuttuu vakavammaksi, yleensä lähden maanpakoon. Mulla oli kaksi fuckbuddya maanantaihin asti, mutta sain kenkää toiselta.

Se löysi tytön, jonka kanssa voi alkaa seurustella. Sen kanssa oli vaan seksiä. Me ei oltaisi tultu toimeen seurustelukumppaneina, vaikka bunkassa toimi hirveen hyvin. Sinkkunaisen seksi on kehnoa, mutta parisuhteessakin vaarana on jyystö: Jotenkin siihen huikeuteen liittyi sen hiukset, jotka oli koko ajan joka paikassa. Itselläni oli lyhyet hiukset, ja sen pitkä tukka oli joka paikassa. Tällaiset tekijät teki siitä jotenkin niin ihmettä. Mulla on jäänyt kanssa mieleen sellainen hyvä hetkellinen kiihko entisen poikaystäväni kanssa.

Sen piti periaatteessa olla kahdenkymmenen minsan päästä töissä, ja työmatkaan olisi mennyt vartti. Oli viisi minuuttia aikaa; siitä jäi sellainen vau-olo. Mä olin nuori ja vapaa ja päätin, että meen. Vaasassa näin kundin kaverin, ja poks: Me häivyttiin ja harrastettiin villiä seksiä koko viikonloppu. Se on ollut ehkä hekumallisinta - se oli aivan uskomatonta seksiä koko viikonloppu, melkein tuntemattoman ihmisen kanssa.

Sitten kun pääsi paikkaan, jossa ei ole ketään, se on niin ihanaa. Ja meidän sänky pitää vielä ihan törkeetä meteliä. Hyvään seksiin kuuluu luonteva ja mukava seksistä puhuminen. Nuorten aikuisten seksuaalikäyttäytyminen ja seksuaaliset riskinotot -tutkimuksen mukaan monet nuoret motivoituvat suhteisiin useasti juuri niistä koituvan seksuaalisen tyydytyksen vuoksi.

En ole koskaan saanut penetraatiovaiheessa orgasmia, vaan suuseksillä tai itsetyydytyksellä. Sama juttu, tai jos saan penetraation aikana, niin jotain muutakin pitää tapahtua silloin kuin jyystää. Joskus voi sanoa kesken seksin, että jatketaan loppuun asti joku toinen kerta. En ole koskaan sitä kokenut niin, että jokin mättää, jos en saa orgasmia.

Naistenlehdissä on kymmenen kikkaa kuinka parantaa seksiä. Niitä on ihan hirveitä ja ne ovat ärsyttäviä, eihän kaikilla kuitenkaan toimi samat jutut. Okei, tsori, mutta toi nyt ei toimi mulla, joutuu joskus rykäisemään. Sellainen, että on lähekkäin. Mulla skulaa vanha kunnon lähetyssaarnaaja. Pesukoneen päällä on hyvä paikka.

Ja ihan mahallaan maaten G myös löytyy. Pitää aina jalkautua lattiamatolle, ja siinä palaa polvet. Pohkeeseen sattuu just tietyissä asennoissa. Mä en oo kuullut, että kukaan nainen saisi anaaliseksissä orgasmia. Suurin osa oli kokeillut anaaliseksiä kerran, ja kerta sai jäädä viimeiseksi.

Seksiä oli kokeiltu vaikka missä ja miten päin, mutta turha venkoilu oli välillä vain haitaksi. Suihinotto on silloin helppoa, jos se mies joskus jopa tulee, mutta sitten, jos ei irtoa, niin ihan oikeesti siinä menee leuka jumiin eikä sitä jaksa loputtomiin.

En ota suihin missään nimessä keltään tuntemattomalta. Mun ei ole tarvinnut maistaa spermaa, vaikka voisin siihen suostua.

Ehkä sun kannattaa ehdottaa sitä, koska jos yhtään tabuja tai epävarmuutta, se aina vaikuttaa suhteeseen. Vieraan kanssa ei vaivauduta suuseksiin. Kaikki pitivät paljon itselleen tehdystä suuseksistä, mutta suihinotto mieheltä ei sinällään kiihota naista. No on outo lista. Muut on kyllä epämiellyttävän näköistä porukkaa. Näistä alarivin dinosauruksista en ossaa sanoa Helena Lingdren on oikeasti aivan helevetin kuuma.

P Jotain piilo seksikästä noissa. Hyvä varsinkin tuo urpilaisen herutus.. Näiden kans kirsi pyrhönen. Mielestäni tässä ketjussa luetelluista naisista kukaan ei ole hirveän seksikäs. Joku Jenni Vartiainen on varmasti paljon keskivertoa kauniimpi, ja milffejä täällä oli myös lueteltu. Ei kukaan noista naisista ole kuitenkaan sillä tavalla seksikäs, mitä kansainvälisesti seksikkyydellä ymmärretään.

Kyllästymiseen asti nätit naiset harvoin ovat myöskään niitä seksikkäimpiä. Usein myös seksikkyydellä tarkoitetaan jotain hirmu tyrkkyä silaribeibeä. Sekin on vähän väärä määritelmä, koska seksikkyys merkitsee usein hyvää itsetuntoa, eikä silaribeibeillä yleensä ole itsetuntoa nimeksikään vaan he ovat valmiita muokkaamaan itseään päästäkseen miesten suosioon. Tässä on nainen, joka on mielestäni kaunis ja seksikäs. Viehkeys, luonnollisen sopusuhtainen kroppa, riittävän kauniit kasvot, ja olemus kertavilkaisuulla sellainen, että tekee mieli ottaa vyötäröstä kiinni ja vetää itseä vasten.

Viivin osakkeita nostaa kauniin ulkonäön lisäksi erityisesti persoona ja mielipiteet. Luulen, että tulisin Viivin kanssa hyvin juttuun. No kyllä mä ihan naisenakin sanoisin että Jutta U. Chisu saa mulla sukat pyörimään jalassa ja veren pakkautumaan monen barin voimalla noin keskivartalon alapuolen tuntumaan - vahvasti ja isosti! Nämä kaksi meterologia Anne Borgström ja Kerttu Kotakorpi.

Karoliina Blackburn ja Katariina Kaitue. Iiina Kuustonen ja viikko yhtäkyytiä. Johanna Tukiainen on myös todella seksikäs. Minun mielestä seksikyys on sama kuin kauneus ja hyvä itse tunto. Ja tapa kantaa ittensä kokonaisuus.

Jenni vartiaienn on jumalatar ja jos vain sais koskea edes hetken antasin mitä vaan. Susanna Päivärinta pääsee minunkin listan kärkeen! Ja sopivasti jo maailmaa nähnyt ei enää mikään nuori tytön huitukka Olisi mielenkiintoista tutustua häneen lähemmin!

Pitäisi olla jotakin siihen suuntaan kuin jenkkilästä Angelica Jolie. Nimi on Angelina, ei Angelica. Ja hänessä ei ole mitään seksikästä, mutruhuulinen ja kolhon miehekäs luuviulu. Vielä epämiellyttävämpi nyt kun leikkautti molemmat rintansa pois. Onneksi oma eukko näyttää vähän samalta! Sofia Ruusila, kaunis, mutta luonne pelkkää kuraa. Siinä muutama, joka saa mun lerssin kovaksi. Mulle ainaki on suomen seksikkäin nainen, Anne Mari Miettinen, matkaoppaista, tykkään blondeista eniten, mikä misu helvettiläinen!

Toi Tavja ja sit Lenita. Älykäs, lahjakas, karismaattinen, kova tekeen duunia, upee ääni. Hän on niin kaunis, älykäs ja muutenkin sivistynyt. Tuksu on vaan aivan ylivertainen ja seksikäs muihin verrattuna maailman laajuisesti Kiinteistövälittäjä Mira Kasslinin kanssa tulisi tehtyä ennätyksiä, nam.

Mira Kasslin on oikeasti niin seksikäs, että kahvikupillinen ruutaisi yhtäkyytiä. Jos urheilijat lasketaan julkkiksiksi niin Suomen seksikkäin julkkis on hiihtäjä Anne Kyllönen. Myös siksi, että hän ei esitä seksikästä vaan yrittää piilottaa sen. Joku seiväshyppääjistä, mut en osaa päättää kuka Hän on söpö ja tyylikäs kaunotar ja harvinaisen hyvin säilynyt vuotiaaksi. Kyllä ne laihatkin ihan normaaleja naisia ovat, ärsyttää oman itsetunnon pönkittäminen toisia mollaamalla.

Voiko kukaan mies rehellisesti sanoa, että yksikään nainen olisi innostunut dickpiceistä? Minä en nimittäin ole tällaisesta ihmeestä kuullut. Jos joku erikseen pyytää, niin omaa harkintaa saa siinäkin tapauksessa käyttää. Kusipäisyys on huomattavasti epäterveellisempää sekä itselleen että ympärillä oleville. Kusipäiset ihmiset ovat myös helvetin rumia. Hyvin jengi osaa lukea. Minäkään en tajua noita kikkelinkuvia. Itselleni ei niitä ole onneksi lähetelty, mutta lentäisi kyllä aika nopeasti oksennus, jos sellaiseen joutuisin joskus törmäämään.

En nyt yritä yleistää kaikkia maailman miehiä, sillä tiedän että täällä on järkeviäkin sellaisia, enkä väitä etteivätkö naisetkin tekisi tätä. Ihmettelen kuitenkin, että miten puute tuntuu alentavan niin monien miesten älyä niin suunnattoman paljon.

Sama juttu tässä, toinen kieltäytyi ja silti piti päästä laittamaan se kuva. Voiko joku oikeasti olla niin vähä-älyinen, että kuvittelee saavuttavansa sillä jotain? Mitä nämä ihmiset oikein luulevat? Että he ovat niin seksikkäitä, että saavat naisen kuin naisen kiihottumaan muutamassa minuutissa?

Että heidän iljettävä tattinsa on vain niin upea, että se yksin riittää herättämään kenen tahansa mielenkiinnon? Jos nyt ei puhuta parisuhteesta, jossa välitetään toisten tunteista ja halutaan pitää yhteinen elämä mielekkäänä, eikä yksi tai useampi osapuoli saa tilanteesta esim.

Naisia ei kiinnosta nähdä, miten pystyssä se on ja mitä mielihyvää sinä sen räpläämisestä saat, eikä miehiäkään kiinnosta tuottaa naiselle mielihyvää yhtään sen enempää, mitä piparin saaminen vaatii.

Ihan siis yleisesti puhuen. Toistan vielä, että en pyri väittämään, että tämä pätisi juuri tällä tavalla kaikkiin maailman ihmisiin. Tiedostan, että kaikki ovat yksilöitä. Tekisi ihan mieli pistää jätkä johonkin adult friendfinderiin ja merkitä seksuaalinen suuntautuminen homoksi. Siis eka sanoo seksikkääks ja laittaa kuvan seisokista ja yhtäkkiä se nainen olikin ruma lehmä ja ylipainoinenkin vielä?

Kyllä tuon kuvan voi herutuskuvaksi laskea, mutta itse en ainakaan laske. Näyttää olevan kuva toppi päällä sellaisesta kuvakulmasta jossa näyttää hyvältä. Jos ei olisi edes toppia, olisi ehkä kyseenalaisempaa, mutta mikäs tuossa. Harvassa parisuhteessa kuitenkaan on kuvien lähettely muille kielletty. Ihan siis vain kun monia kommentoijia se tuntuu häiritsevän. Saku sai stondiksen läskistä lehmästä. En hirveesti menis arvostelemaan toisen poikaystävää tossa vaiheessa.

Kuten on myös alipainokin, ei alipainoisia silti tarvitse haukkua. Sivistynyt ihminen ei tee niin. Mistä me voidaan tietää ton tytön suhteen sopimuksista mitään?

Toiset elää polyamorisessa tai muuten vapaammassa suhteessa. Pännii tommonen tuomitseminen tosiasioista mitään tietämättä. Joo nyt on niin joten mist sitä tietää. Käytin tällaista hienoa finglissiä myös, vähän kredittiä siitä mulle. Toivon oikeasti ettet ole noin uuno. Selvästi oli taas suuri huoli herrasmiehellä neidon terveydentilasta.. Onneksi kaikista paras apu ylipainoon juuri sattuukin olemaan läskiksi huutelu ja syyllistäminen..

Kyllä kävi kova mäihä että sattuivat törmäämään ja nyt on elämänmuutos toisella edessä! Itse ajattelin tässä tarkoitettavan normaalipainoista, vaikka särähti tuo kommentti silti vähän. Tosin tietty tuossa tilanteessa voi tulla sellainen fiilis, että pitää puolustautua vaikka sitten lipsauttamalla asioita, joita ei normaalisti edes ajattele vaan jotka on poiminut jostain nettikeskusteluista. On aina yhtä surkuhupaisaa lukea tällaisia kelkankääntödialogeja, joissa toinen osapuoli yrittää kälysillä argumenteilla selitellä asiat edukseen.

Siinä muuten syy, miksi sitä joskus jää vänkäämään jonkun tällaisen neropatin kanssa: Jotku jätkät on kyllä niin yksinkertaisia ku kuvittelevat että nainen kiihottuu automaattisesti nähdessään kuvan jöpöttävästä kyrvästä: Noi kuvat keskusteluist on fb-stä ja toi kuva ei oo mikään tarkotuksellinen herukuva vaan normi settiä. Mitä hittoa minä juuri luin… Mitähän eilinen deitti tuumaisi kun laittaisin itsekin kikkelinkuvan ykskaks yllättäen: Sitten piti alkaa haukkua, kun nainen ei halunnutkaan kuvaa elimestä.

Jotkut miehet eivät kestä torjumista, vaan alkavat heti haukkua naista. Se ei kerro mitään hyvää ihmisestä. Rumuus on makuasia, eikä sitä voi todistaa. Lihavuus on ollut ihanne joinakin aikoina, ja on yhä joissakin kulttuureissa. Joten se siitä pointista. Ja hohhoijaa, tuo terveysasia. Ensinnäkään toisen terveyttä ei oikeasti voi tietää pelkästään kuvan perusteella, ja toiseksi ihmiset tietävät lihavuuden riskit niin hyvin, ettei niitä kannata mennä kellekään selittämään.

Tällaisia ihmisiä on oikeasti paljon, jolle se torjunta ottaa niin kovasti egon päälle, ettei enää keksitä mitään muuta kuin jotain säälittävää ulinaa toisen ulkonäöstä. Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun joku äijä alkaa esimerkiksi huorittelemaan ja huutelemaan rumaksi, kun ei saa pildeä. D Tiedä sitten, mikä logiikka tuossa on. Itseäkin ihmetyttää nämä pippelikuvat. Miksi ketään kiinnostaisi tuntemattoman henkilön dikki ja mistä lähettäjät päättelevät, että se ketään kiihottaa?

Saati, että sillä saisi naista? Itsehän olen eräässä somesovelluksessa ihan vain aikani kuluksi ja sosialisoinnin kannalta. Profiilissani lukee täysin selkeästi kissankokoisin kirjaimin, että olen parisuhteessa ja etsin vain asiallista juttuseuraa, sukupuolesta riippumatta.

Miehet tämän tuntuvat ottavan jotenkin henkilökohtaisena loukkauksena. Ootkin niin ruma ja läski, etten ois halunnukaan. Parastahan tuossa on se, että sovellus ei ole mikään Tinder, mistä etsitään seuraavaa reikää, vaan lähinnä juttelukumppaneita ympäri maailmaa. Olen kuullut sellaisen teorian, että miehet eivät osaa poseerata seksikkäästi, vaan päätyvät aina laittamaan kuvan kikkelistä, kun eivät keksi muutakaan.

0 thoughts on “Nainen seksifoorumi

Leave a Comment