Seuraa miehelle finnkino pori elokuvat

seuraa miehelle finnkino pori elokuvat

Suurten teattereiden vastavoimana Suomeenkin on rantautunut pieniä ja intiimejä elokuvateattareita. Helsinkiin on tullut yhden tai kahden salin teattereita, joissa elokuvien ohella voi nauttia ruoka- ja juomatarjoilusta. Siellä on baari ja nojatuolimaista elokuvien katselua, kertoo Tero Koistinen. Rivieran paikalla toimi Bio Kruunu vuosina Rivierana teatteri toimi viisi vuotta Marraskuun lopussa uudelleen avatussa Rivierassa on 60 —paikkainen sali ja itsenäinen paikkainen baari.

Elokuvasalissa on täydet alkoholioikeudet ja siellä istutaan yhden tai kahden hengen sohvissa. Juomille ja naposteltaville löytyy vierestä pikkupöydät. Rivierassa esitetään tunnettujen persoonien elokuvasarjoja heidän isännöiminään. Alkoholilain höllentymistä odotellaan elokuvateattereissa suurella mielenkiinnolla. Ala toivoo, että saisi itse päättää millaisia palveluja asiakkaille tarjotaan. Tero Koistinen korostaa, että elokuva-alaa ei kuitenkaan haluta muuttaa ravintola- tai juomabisnekseksi.

Olisi todella mahtavaa, kun tulee se Sinkkuelämää 6 tai vastaavaa niin katsojat voisivat nauttia yhden skumppalasin näytöksen aikana.

Tero Koistinen löytää elokuvavuodesta monia helmiä, mutta nostaa yhdeksi sykähdyttävimmäksi Juho Kuosmasen ohjaaman Hymyilevän miehen. Alkaneen vuoden elokuvista Koistinen odottaa kotimaisia uutuuksia. Ensimmäisenä sai ensi-iltansa Maarit Lallin ohjaama Kuudes kerta. Siinä pettäviä puolisoita jäljittävä yksityisetsivä Annika Pihla Viitala tapaa sulavan viettelevän kiinteistönvälittäjän Rickyn Antti Luusuaniemi ja kissa ja hiiri —leikki alkaa.

Siinä suomalaisen kauppamatkustajan Sakari Kuosmanen ja syyrialaisen pakolaisen Sherwan Haji polut risteävät. Ennen Kaurismäkeä ehtii teattereihin Jussi Hiltusen Armoton maa, jossa selvitellään välejä erämaassa Lapissa. Pääosissa ovat Ville Virtanen ja Antti Holma. Suomi -juhlallisuuksien alle on kelpuutettu erilaisia näkemyksiä miehistä.

Kauhavan Y-Kinossa siirryt toiseen palveluun ovat projektorit ja äänentoisto ajan tasalla ja se on Suomen ensimmäinen sohvaelokuvateatteri. Teatteripäällikkö Ilkka Peuran mukaan neljän tunnin Wagner-esitystä on mukavampi katsoa kunnon sohvilta. Nähtävänä on ollut muun muassa kaikki mahdolliset mitä Lontoon Royal Opera House on esittänyt. Meillä näytetään myös Pariisista ja Barcelonasta oopperoita ja balettia.

Maakunnissa lähdetään elokuviin perheen pienimpien kanssa. Y-Kinon vuosikin kiteytyy kotimaisiin lasten elokuviin. Sitten joukkoon mahtuu muutama blockbuster-hitti maailmalta, James Bondit ja vastaavat. Ehkäpä nuoriso katsoo Tähtien sodat ja muut opiskelupaikkakunnillaan. Ilkka Peura uskoo myös, että kymmenen miljoonan katsojan raja saadaan Suomessa rikki, kun Finnkino on tekemässä uusia isoja teattereita.

Menneen vuoden elokuvista Peura tunnustaa tykänneensä lasten elokuvista, koska on itsekin lapsellinen. Etenkin Lemmikkien salaista elämää hän pitää hienosti toteutettuna elokuvana. Tuntemattoman sotilaan ykistyisnäytöksiä on jo kyselty. Täällä se oli vuoden katsojatilastossa sijalla Toinen hieno elokuva Peuran mielestä oli The Revenant, jonka karhukohtauksen Sallasta kotoisin oleva teatteripäällikkö kuvailee olevan kuin elävästä elämästä.

Alkaneen vuoden tarjonnasta Peura odottaa innolla syksyllä tulevaa kolmatta versiota klassikosta. Tuntemattoman sotilaan yksityisnäytöksiä on jo kyselty.

Ensi-illat tulevat teattereiden digitoinnin myötä nyt yhtä aikaa koko Suomeen. Maakuntateattereiden näkökulmasta Peura odottaa vielä lisää joustavuutta elokuvien levitysjärjestelmään. Elokuva toimitetaan nyt digitaalisesti teattereihin. Esityskuntoon se saadaan salausavaimella. Kauhavan Y-Kinoa pienempi kulttimaineen saavuttanut Navettakino siirryt toiseen palveluun on pyörinyt Keski-Suomessa, Konnevedellä jo 16 vuotta.

Navettakinon perustivat vuotias Eemeli Mölsä ja vuotias Matti Kakko vuonna Särkisalon kyläyhdistyskin innostui hankkeesta ja niinpä Eino Tuhkasen tyhjä navetta rakentui elokuvasaliksi. Ensiesityksenä näytettiin tammikuussa Kulkurin valssi.

Matti Kakko toimii nyt kanttorina ja pyörittää samalla koneistus- ja metallialan yritystä sekä Navettakinoa. Eemeli Mölsä on opiskellut diplomi-insinööriksi ja tekee parhaillaan väitöstutkimusta sähkötekniikasta Helsingin Yliopistossa. Navettakinossa on 50 paikkaa ja se pyörii ympäri vuoden. Katsojia ei kiusata mainoksilla elokuvien alussa. Yksityisnäytöksiäkin saa ostaa jopa tarjoilun kera. Teatteri on digitoitu keväällä ja sieltä löytyy Dolby-äänentoisto, Finnkinon Porin teatterin entiset penkit, Eppu Normaalilta hankitut kaiuttimet ja Saksasta tilattu huippuluokan valkokangas.

Kakko ja Mölsä suhtautuituivat filmiformaatin vankkoina kannattajina aluksi nihkeästi teatterin digitointiin, koska pelkäsivät tunnelman teatterissa kärsivän. Kakko myöntää, että digitointi on taannut sen, että huolimatta syrjäisestä sijainnista Navettakino on pystynyt näyttämään tuoreita elokuvia miltei joka viikonloppu.

Nyt elokuvat sujahtavat Navettakinoon satamegaisella nettiyhteydellä. Nopeasta netistä huolimatta täyspitkän teräväpiirtoelokuvan siirtyminen kinoon kestää noin vuorokauden. Elokuvavuoden Navettakino aloitti Maarit Lallin ohjaamalla kotimaisella uutuudella Kuudes kerta. Seuraava elokuva on vielä mietinnässä. Maakuntien TOP 10 -elokuvat paikkakunnittain tai teattereittain. Näillä viidellä Suomi-elokuvalla pärjäät keskustelussa tänä vuonna — Tuntematon sotilas toimii aina 1.

Katso lista Golden globe -voittajista: Vanha elokuvateatteri herätetään henkiin — Kouvolan keskustaan suunnitellaan päivittäisiä tapahtumia Kemin elokuvateatterin kävijämäärä romahti — Torniossa kelpo alku 3.

Arkistofilmien siirto pois Orionista katastrofi — elokuvateatterin jatko avoin Remontissa, tyhjillään, etsii uutta paikkaa - Katso miten Helsingin elokuvateatterikartta muuttuu Perustuslakivaliokunnan lausuntoluonnoksen huomiot hallituksen sote-mallin puutteista eivät tulleet hallituspuolueille yllätyksenä, kirjoittaa politiikan toimittaja Hannu Tikkala. Daniel Ricciardo ajoi Monacon voittoon paalupaikalta, vaikka menetti autostaan tehoja kilpailun alkuvaiheissa.

Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton ottivat seuraavat sijat. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Valkokankaan suursuosio jatkuu — elokuvissa käydään ennätystahtiin, uusia teattereita syntyy ja leffassa voi nauttia jo viiniä Netflix, muut suoratoistopalvelut ja entistä suuremmat taulutelevisiot olohuoneissa eivät ole hyydyttäneet elokuvateattereita.

Jaa artikkeli Facebookissa Tero Koistinen Loppuvuodesta elokuva-alalla uskottiin, että yhdeksän miljoonan katsojan raja menee rikki. Perhe-elokuvat jyräävät Lähes joka kolmas kerta katsoja valitsi kotimaisen elokuvan. Yllätyksiä olivat epätavallinen supersankarielokuva Deadpool ja visuaalisesti upea kotimainen dokumentti Järven tarina — Viidestä vuoden katsotuimmasta elokuvasta peräti neljä oli kotimaisia ja niistä kolme perhe-elokuvia, iloitsee Koistinen.

Lisää aiheesta 7 Ota yhteyttä. Maakuntien TOP 10 -elokuvat paikkakunnittain tai teattereittain Näillä viidellä Suomi-elokuvalla pärjäät keskustelussa tänä vuonna — Tuntematon sotilas toimii aina 1. Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Porilaine Meirän kekkerit Peräkonttikirppis Näköislehti. Puuvillaan suunnitellaan elokuvakeskusta, mutta Finnkino aikoo pysyä paikallaan — "Se teatteri tulee olemaan siinä, missä se on" Satakunta Ketjujohtaja ei ole huolissaan siitä, että asiakasvirrat katoaisivat keskustasta Puuvillaan.

Määtän mukaan kahden menestyvän elokuvateatterin pyörittäminen Porissa ei ole helppoa. Kommentit 7 Kunnon leffa Poriin Tosi hienoa, jos saataisiin Poriin Finnkinon kilpailija sekä elokuvien laadun että hintojen puolesta. Ilmoita asiattomasta kommentista Tosi hienoa, jos saataisiin Poriin Finnkinon kilpailija sekä elokuvien laadun että hintojen puolesta. Moderaattori tarkistaa viestin sisällön mahdollisimman pian. Nimetön Keskustan kehitys turhaa hommaa ja rahojen tuhlausta. Ilmoita asiattomasta kommentista Keskustan kehitys turhaa hommaa ja rahojen tuhlausta.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi! Selaimesi Javascript ei ole päällä Sivusto tarvitsee toimiakseen Javascriptin. Kytke javascript päälle selaimesi asetuksista ja yritä uudelleen.

Tavoitteena on avata suuri yhdeksän salin teatteri vuonna Helsingin alueella elokuvateatterikenttä elää koko ajan. Uusien lisäksi vanhoja remontoidaan, osa on tyhjillään ja odottaa uusia toimijoita. Muun muassa Helsingin keskeisin elokuvateatteri Bio Rex vuotiaassa funkkistalo Lasipalatsissa on remontissa.

Se avautuu keväällä osana uutta Amos Rex -taidemuseoa eikä tule pyörittämään päivittäin elokuvia, vaan toimii erikoisteatterina. Suurten teattereiden vastavoimana Suomeenkin on rantautunut pieniä ja intiimejä elokuvateattareita. Helsinkiin on tullut yhden tai kahden salin teattereita, joissa elokuvien ohella voi nauttia ruoka- ja juomatarjoilusta.

Siellä on baari ja nojatuolimaista elokuvien katselua, kertoo Tero Koistinen. Rivieran paikalla toimi Bio Kruunu vuosina Rivierana teatteri toimi viisi vuotta Marraskuun lopussa uudelleen avatussa Rivierassa on 60 —paikkainen sali ja itsenäinen paikkainen baari. Elokuvasalissa on täydet alkoholioikeudet ja siellä istutaan yhden tai kahden hengen sohvissa.

Juomille ja naposteltaville löytyy vierestä pikkupöydät. Rivierassa esitetään tunnettujen persoonien elokuvasarjoja heidän isännöiminään. Alkoholilain höllentymistä odotellaan elokuvateattereissa suurella mielenkiinnolla. Ala toivoo, että saisi itse päättää millaisia palveluja asiakkaille tarjotaan. Tero Koistinen korostaa, että elokuva-alaa ei kuitenkaan haluta muuttaa ravintola- tai juomabisnekseksi. Olisi todella mahtavaa, kun tulee se Sinkkuelämää 6 tai vastaavaa niin katsojat voisivat nauttia yhden skumppalasin näytöksen aikana.

Tero Koistinen löytää elokuvavuodesta monia helmiä, mutta nostaa yhdeksi sykähdyttävimmäksi Juho Kuosmasen ohjaaman Hymyilevän miehen. Alkaneen vuoden elokuvista Koistinen odottaa kotimaisia uutuuksia. Ensimmäisenä sai ensi-iltansa Maarit Lallin ohjaama Kuudes kerta. Siinä pettäviä puolisoita jäljittävä yksityisetsivä Annika Pihla Viitala tapaa sulavan viettelevän kiinteistönvälittäjän Rickyn Antti Luusuaniemi ja kissa ja hiiri —leikki alkaa. Siinä suomalaisen kauppamatkustajan Sakari Kuosmanen ja syyrialaisen pakolaisen Sherwan Haji polut risteävät.

Ennen Kaurismäkeä ehtii teattereihin Jussi Hiltusen Armoton maa, jossa selvitellään välejä erämaassa Lapissa. Pääosissa ovat Ville Virtanen ja Antti Holma. Suomi -juhlallisuuksien alle on kelpuutettu erilaisia näkemyksiä miehistä.

Kauhavan Y-Kinossa siirryt toiseen palveluun ovat projektorit ja äänentoisto ajan tasalla ja se on Suomen ensimmäinen sohvaelokuvateatteri. Teatteripäällikkö Ilkka Peuran mukaan neljän tunnin Wagner-esitystä on mukavampi katsoa kunnon sohvilta.

Nähtävänä on ollut muun muassa kaikki mahdolliset mitä Lontoon Royal Opera House on esittänyt. Meillä näytetään myös Pariisista ja Barcelonasta oopperoita ja balettia. Maakunnissa lähdetään elokuviin perheen pienimpien kanssa.

Y-Kinon vuosikin kiteytyy kotimaisiin lasten elokuviin. Sitten joukkoon mahtuu muutama blockbuster-hitti maailmalta, James Bondit ja vastaavat. Ehkäpä nuoriso katsoo Tähtien sodat ja muut opiskelupaikkakunnillaan. Ilkka Peura uskoo myös, että kymmenen miljoonan katsojan raja saadaan Suomessa rikki, kun Finnkino on tekemässä uusia isoja teattereita.

Menneen vuoden elokuvista Peura tunnustaa tykänneensä lasten elokuvista, koska on itsekin lapsellinen. Etenkin Lemmikkien salaista elämää hän pitää hienosti toteutettuna elokuvana. Tuntemattoman sotilaan ykistyisnäytöksiä on jo kyselty. Täällä se oli vuoden katsojatilastossa sijalla Toinen hieno elokuva Peuran mielestä oli The Revenant, jonka karhukohtauksen Sallasta kotoisin oleva teatteripäällikkö kuvailee olevan kuin elävästä elämästä.

Alkaneen vuoden tarjonnasta Peura odottaa innolla syksyllä tulevaa kolmatta versiota klassikosta. Tuntemattoman sotilaan yksityisnäytöksiä on jo kyselty. Ensi-illat tulevat teattereiden digitoinnin myötä nyt yhtä aikaa koko Suomeen. Maakuntateattereiden näkökulmasta Peura odottaa vielä lisää joustavuutta elokuvien levitysjärjestelmään.

Elokuva toimitetaan nyt digitaalisesti teattereihin. Esityskuntoon se saadaan salausavaimella. Kauhavan Y-Kinoa pienempi kulttimaineen saavuttanut Navettakino siirryt toiseen palveluun on pyörinyt Keski-Suomessa, Konnevedellä jo 16 vuotta. Navettakinon perustivat vuotias Eemeli Mölsä ja vuotias Matti Kakko vuonna Särkisalon kyläyhdistyskin innostui hankkeesta ja niinpä Eino Tuhkasen tyhjä navetta rakentui elokuvasaliksi.

Ensiesityksenä näytettiin tammikuussa Kulkurin valssi. Matti Kakko toimii nyt kanttorina ja pyörittää samalla koneistus- ja metallialan yritystä sekä Navettakinoa.

Eemeli Mölsä on opiskellut diplomi-insinööriksi ja tekee parhaillaan väitöstutkimusta sähkötekniikasta Helsingin Yliopistossa. Navettakinossa on 50 paikkaa ja se pyörii ympäri vuoden. Katsojia ei kiusata mainoksilla elokuvien alussa. Yksityisnäytöksiäkin saa ostaa jopa tarjoilun kera. Teatteri on digitoitu keväällä ja sieltä löytyy Dolby-äänentoisto, Finnkinon Porin teatterin entiset penkit, Eppu Normaalilta hankitut kaiuttimet ja Saksasta tilattu huippuluokan valkokangas.

Kakko ja Mölsä suhtautuituivat filmiformaatin vankkoina kannattajina aluksi nihkeästi teatterin digitointiin, koska pelkäsivät tunnelman teatterissa kärsivän. Kakko myöntää, että digitointi on taannut sen, että huolimatta syrjäisestä sijainnista Navettakino on pystynyt näyttämään tuoreita elokuvia miltei joka viikonloppu. Nyt elokuvat sujahtavat Navettakinoon satamegaisella nettiyhteydellä.

Nopeasta netistä huolimatta täyspitkän teräväpiirtoelokuvan siirtyminen kinoon kestää noin vuorokauden. Elokuvavuoden Navettakino aloitti Maarit Lallin ohjaamalla kotimaisella uutuudella Kuudes kerta. Seuraava elokuva on vielä mietinnässä. Maakuntien TOP 10 -elokuvat paikkakunnittain tai teattereittain. Näillä viidellä Suomi-elokuvalla pärjäät keskustelussa tänä vuonna — Tuntematon sotilas toimii aina 1.

Katso lista Golden globe -voittajista: Vanha elokuvateatteri herätetään henkiin — Kouvolan keskustaan suunnitellaan päivittäisiä tapahtumia Kemin elokuvateatterin kävijämäärä romahti — Torniossa kelpo alku 3.

Arkistofilmien siirto pois Orionista katastrofi — elokuvateatterin jatko avoin Remontissa, tyhjillään, etsii uutta paikkaa - Katso miten Helsingin elokuvateatterikartta muuttuu Perustuslakivaliokunnan lausuntoluonnoksen huomiot hallituksen sote-mallin puutteista eivät tulleet hallituspuolueille yllätyksenä, kirjoittaa politiikan toimittaja Hannu Tikkala. Daniel Ricciardo ajoi Monacon voittoon paalupaikalta, vaikka menetti autostaan tehoja kilpailun alkuvaiheissa. Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton ottivat seuraavat sijat.

Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Valkokankaan suursuosio jatkuu — elokuvissa käydään ennätystahtiin, uusia teattereita syntyy ja leffassa voi nauttia jo viiniä Netflix, muut suoratoistopalvelut ja entistä suuremmat taulutelevisiot olohuoneissa eivät ole hyydyttäneet elokuvateattereita.

Jaa artikkeli Facebookissa Leffaelämys on kuitenkin paras leffateatterissa. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja.

Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Porilaine Meirän kekkerit Peräkonttikirppis Näköislehti. Puuvillaan suunnitellaan elokuvakeskusta, mutta Finnkino aikoo pysyä paikallaan — "Se teatteri tulee olemaan siinä, missä se on" Satakunta Ketjujohtaja ei ole huolissaan siitä, että asiakasvirrat katoaisivat keskustasta Puuvillaan.

Määtän mukaan kahden menestyvän elokuvateatterin pyörittäminen Porissa ei ole helppoa. Kommentit 7 Kunnon leffa Poriin Tosi hienoa, jos saataisiin Poriin Finnkinon kilpailija sekä elokuvien laadun että hintojen puolesta. Ilmoita asiattomasta kommentista Tosi hienoa, jos saataisiin Poriin Finnkinon kilpailija sekä elokuvien laadun että hintojen puolesta.

seuraa miehelle finnkino pori elokuvat Tuntemattoman sotilaan ykistyisnäytöksiä on jo kyselty. Lipun voi ostaa Ticketmasterilta tai Musiikkitalon lippukassalta. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Määtän mukaan kahden menestyvän elokuvateatterin pyörittäminen Porissa ei ole helppoa. Rivierana teatteri toimi viisi vuotta Tämä kiinnostaisi varmaan koko maakuntaa.

0 thoughts on “Seuraa miehelle finnkino pori elokuvat

Leave a Comment