Etsin ystävää palsta saara prostituoitu

Kyllä miehessä on vika jos alkaa seuraa etsimään ja käy vieraissa, sellasten miesten ei ikinä kuuluis mennä naimisiin jos on tollanen suhtautuminen sen kumppanin mahdolliseen rupsahtamiseen.

Kypäs kirjoitus käsittääkseni nuorelta mieheltä. Hyvää jatkoa sinulle elämässäsi!!! Kumpa laisiasi olisi enemmän.

Nuoria moititaan, mutta onneksi on heitäkin, jotka osaavat ajatella omilla aivoillaan! Mitä sit vaikka hakee nuorempaa miestä? Haethan itsekkin nuorta naista. Onko se vain miesten etuoikeus???? Oikeen sapet tulee suuhun kun sun pikkusieluisia textejäs lukee ASäälin jo etukäteen naista joka suhun haksahtaa Mut luojan kiitos, ei taida olla pelkoa että siviilisäätys heti muuttuu Molemilla on siis osuutensa siihen, meneekö suhteessa hyvin vai huonosti ja miten menee yhdessä ja yksilönä parisuhteessa nimenomaan.

Kun ongelmia alkaa tulla, ja toinen vetäytyy eikä halua ratkoa niitä, on hän ihan yhtä vastuussa siitä, kun suhde menee aina vaan huonompaan ja kumppani voi huonosti. Kumpikin reagoi tyytymättömyyteen omalla tavallaan, mutta jos yhdessä ollaan, yhdessä pitäisi ongelmatkin selvittää, eikä esim. En hyväksyisi minäkään, jos mieheni tekisi samoin. Ihan vaan siis kaveripohjalta niitä miehiä olisit hakemassa.. Toivon lisäksi että lapsesi,joiden synnyttämisen jälkeen vaimosi vatsa on kenties löystynyt,lukevat kirjoituksesi,eivätkä Koskaan kunnioita sinua tulevaisuudessa kaan.

Mitä pienempi muna,sen suuremmat luulot. Et tiedä kuinka paljon kömpelölle nuolemistaidollesi sun muulle me tytöt nauretaan!!! Tarxia taitaa ärsyttää naisten nykyinen asema. Kiitos kuitenkin, että Tarx kuuluu Suomessa siihen vähemmistöryhmään, joka on näin sovinistinen. Onkohan tämä henkilö koskaan ollut sellaisessa kulttuurissa, joissa naisilla ei tosissaan ole mitään valtaa? Eli missä naiset ovat alistettuja hellan ja nyrkin väliin kirjaimellisesti.

Entä jos olisit itse syntynyt kyseiseen maahan ja kulttuuriin naiseksi? Tosin he eivät paremmasta tiedä. Itse kiitän Luojaani, että olen syntynyt Suomeen. Länsimainen kulutuskulttuuri ja materialismi ei todellakaan koske vain naisia, tämä oli Tarxilta typerä veto, vai eikö hänkin ole jo hankkinut LCD tv: Entäs kun lapset tottuvat tähän kulutuskulttuuriin niin onko heidät siihen totuttamassa äidit, eli naiset?

Eipä taida olla, asialla on koko yhteiskunta. Entäs kun nykyään millään ei ole mitään väliä? Voi harrastaa irtosuhteita mielin määrin ja ryypiskellä miten sattuu eikä ketään kunnioiteta? Miehethän lähtevät tähän hommaan mukaan riemukkaasti. Entä jos miesten pitäisi olla niitä fiksuja ja pitää homma kasassa ja hallita käyttäytymistä? Eipä taida silloin tulla mieleen nämä "jalot" ajatukset kun tekee mieli jotain muuta?!

Naiset sen sijaan pystyvät kieltäytymään tällaisilta houkutuksilta, vai koska muka olisi tullut tilanne että joku merkittävä naispuolinen henkilö pilaisi maineensa haksahtamalla vastakkaiseen sukupuoleen?

Niin ideana minulla ei ole mitään sitä vastaan, että miehet voisivat pitää narut käsissään jos he pystyisivät tekemään sen kotioloissa viisaasti. Kuten kunnioittamalla puolisoaan, ei harrastamalla minkään näköistä vekkulointia liittyen muihin naisiin, hoitaisi hommansa huolella ja pitäisi huolta perheestä. Ja kukaan ei pysty toimimaan yksin, vaan viisas hallitsija on kerännyt luottamuksensa muilta kanssaeläjiltään toimimalla oikein, luotettavasti ja neuvottelemalla muiden kanssa ennen kuin tekee päätöksiä.

Ja tämähän pätee niin kotioloissa kuin valtiollisella ja maailman tasollakin koskien hallitsemista. Ikävä kyllä ihminen pyrkii toimimaan rationaalisesti ja siis ajamaan omaa etuaan. Ja jotta ihmiset ei liikaa alistaisi toisiaan on yhteiskunnallisella tasolla luotava sääntöjä ja järjestelmiä ettei näin pääsisi tapahtumaan.

Eli jos miehille antaa mielivallan niin tasapaino sortuu. Olen todellakin ylpeä Suomen naisista. Kehotukseni onkin, että naiset pitääksemme puoliamme Tarxin kaltaisia vastaan, käyttäkäämme sitä äänioikeutta ja pitäkäämme kiinni oikeuksistamme -tiukasti. Jos tunnette tällaisen toiminnan epäoleelliseksi, niin kehotan vierailemaan tms jossakin muslimimaassa, missä naiset elää alistetussa asemassa. Tällainen kulttuuri on miesten maailma, jossa he määrittävät säännöt, eikä tämä ole euroopassakaan kovinkaan kaukaa haettua.

Mutta tietenkin tasa-arvoinen tilanne edellyttäisi kyllä enemmän tiedotuksen korostamisen tärkeyttä, jotta ihmiset tulisivat tietoisemmaksi oman käyttäytymisensä ja valintojensa tärkeydestä tässä egoistisessa maailmassa. Eli jos Tarxin ideana on ollut se, että yhteiskunnassa tulisi edelleen noudattaa tiettyjä sääntöjä mm käytöksen, siveyden yms suhteen niin olen samaa mieltä.

Koskien siis kumpaakin sukupuolta. Ajatteles, jos se Törkeyden huippu lähteä sitten etsimään kiinteämpää. Itse olen lapseton ja mielestäni yhä kiinteä, mutta en voi sietää sitä, että kanssasisariani kohdellaan noin. Jos miehellä on vaimo ja lapsia, hänen tulee sitoutua perheeseensä. Jotain vastuuntuntoa sentään pitää olla miehilläkin.

Ellet ole jo löytänyt. Hyvää jatkoa ja pysy tuollaisena. Puhuit sivistyksestä aivan väärässä yhteydessä. Sivistyneet ihmiset eivät arvosta maita tai kulttuureja, joissa poljetaan ihmisoikeuksia. Se, että luulee olevansa sivistynyt ei välttämättä tarkoita, että todella olisi sitä. Nainen valitsee miehen, jolla on parhaat mahdolliset geenit. Yksi tärkeimpiä ominaisuuksia miehessä on äly ja vielä tärkeämpi on viisaus sekä sydämen sivistys joka tulee esiin toisten kunnioittamisena, niillä hurmataan.

Arvonne ja asenteenne tunnetaan jo. Sääli vain, koska rivienne välistä loistaa totuus, että juuri naista ja naisen arvostusta te eniten haluatte. Opetelkaa ensin arvostamaan naisia niin ehkä jotain siitä tulee teille takaisinkin. Onnea ja menestystä sinulle myös minulta. Chatti ja netti-ilmoitukset täynnä varattuja ukkomiehiä ja naisia etsimässä yhden illan panoseuraa. Hyvin usein komennusmiehet hakevat hotelliseuraa ja on oikeen useampikin iltaa kohden ja sitten lähdetään vielä bongaamaan yökerhostä yöksi seuraa.

Tiedossa on tapauksia monia. Potku persuksiin niin miehille, ku naisille. Avioliito sillon rempallaan jos ei kumppani tyydytä tarpeita.

Näköjään löytyy vielä fiksujakin miehiä ja nuoren miehen mielipide. Pidä mielipiteesi ja atteesi, niin pääset pitkälle parisuhteessa. Hyvää kesän jatkoa Sinulle. Pidä mielipiteesi ja aatteesi, niin pääset pitkälle parisuhteessa. Etkö tiedä, että Suomen-ruotsalaiset ovat maamme sivistyneistöä? He syvästi kunnioittavat kaikkia kansoja ja kulttuureita. Heidän mielestään venäläiset, muslimit ja Suomalaiset ovat kaikki samoja ja saman arvoisia.

He ovat kaikki rehellisiä ja jos joku on vähän epärehellisempi, niin annetaan tälle enemmän tukea, rahaa ja pään silitystä. Aivan yhtä sivistyneitä ovat Suomen sosiaalidemokraatit ja taitaa olla Kristillis-demokraatitkin.

Toista mieltä saattaapi olla Suomen Kansa, muttei Kansa olekaan Suomen sivistyneistön mielestä sillä tavalla sivistynyttä. No nyt jäi varsinaista aihetta koskeva kommentointi sikseen, mut avataan mielenkintoinen Topic-ki kohta kun saan pinnoitustyöt loppuun. Ei pidä mennä tekemään lapsia sellaisen miehen kanssa, jota ei rakasta. Ja toiseks, mies ei jätä koskaan naista, joka on miehelle hyvä.

Ajatteles asiaa siltä kantilta. Aina ihminen ei siis käyttäydy samon kuin tavattaessa. Joskus toisesta osapuolesta kehittyy sairaalloisen mustasukkanen, jolloin tilannetta kannattaa tarkistaa.

Sitäpaitsi mielestäni meihen ja naisen välinen rakkaus ei ole ehdotonta, eli toinen voi tehdä ja sanoa asioita, jotka muuttavat paljon asioita. Itse olin monta vuotta aivan rakastunut erääseen mieheen, mutta pikkuhiljaa hän muuttui ja rupesi käyttäytymään toisin. Sanoi ja teki pahoja ja ilkeitä asioita. Niin ne tunteet muuttuu ja rakkauskin voi kuolla, toisin kuin esim.

Ja en usko että kovin moni tervejärkinen mieskään haluaa elää suhteessa, jossa huomaa ettei toinen enää rakasta tai halua olla toisen seurassa, väkivalta ym. Ja sanoit ettei pidä mennä tekemään lapsia miehen kanssa, jota ei rakasta. Entä jos nainen esim. Et ole nyt miettinyt kaikista näkökulmista. Tää tarx ei taida muutenkaan olla mikään järjen jättiläinen tai sitte nää viestit on provoja, et ei noihin kyllä kannata pahemmin mitään kommentoidakkaan.

Olen työpaikallani tunnettu ilmaisista vastauksista. Ratkaisu löytyy kaikkiin pulmiin. Jos haluatte nähdä työnäytteen videolta niin katsokaa mängufilm "Pulp fiction". Sieltä löytyy pätkä, jossa ratkaisuja ammatikseen tekevä härra opastaa kahta hölmöä sotkujen siivoamisessa. Mitä teit ja sanoit tälle rakastamallesi miehelle, koska rupesi käyttäytymään toisin? Otit esimerkiksi tilanteen, jossa nainen raiskataan maassa, jossa ei ole laillista raskauden keskeytystä.

Silloin palataan kotimaahan eli Suomeen ja ilmoitetaan viranomaisille tapahtuneesta sekä ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin. Ja miksi yleensä pitää mennä maahan jossa on ei saa laillista aborttia.

Painotan juuri aborttia, en sitä raiskausta. Pitääkö sinun tukkia näitä katkeria viestejäsi joka ketjuun? Teksteissäsi pistää silmään se, että olet lukenut tutkimuksia ja kirjoittajia kuin piru raamattua, otetaan huomioon vain se, mikä sopii sinun näkemykseesi. Entäpä missä on se tutkimustulos, jossa todetaan että nainen tekee useimmiten tuplapitkää päivää, työn jälkeen vielä kotityö?

Tekstisi uskottavuus heikkenee kovasti tuosta kiihkosta ja paatoksesta, itsekritiikin puuttesta ja siitä, ettet tarkastele muita tuloksia. Ja loppujen lopuksi, lue miten paljon tahansa, yhtä et ole oppinut, nimittäin viisautta. Miesten ja naisten on elettävä yhdessä halusivat tai eivät!

Miksi etsit itsesi miespuolista kopiota? Eikö aivan yhtä järkevää olisi hakea sellaista, joka täydentää omia puutteitasi ja jonka puutteita sinä voit täydentää? Muutenkin tuntuu olevan, että sitä "paremmassa asemassa olevaa" miestä etsivät kiipijätyypit, joille on tärkeintä jotkut ulkoiset kriteerit, kuten koulutustaso. Ennen vanhaan naiset eivät suinkaan olleet idealisteja vaan pragmaatikkoja: Näille naisille ei juurikaan merkinnyt se, paljonko henkistä kumppanuutta siitä miehestä löytyi.

Sittemmin tämä ero on tasaantunut, ja nykyajan koulutetut naiset eivät suinkaan tarvitse miestä elättäjäksi. Siispä entisaikojen statusmiehen tavoittelu on pahasti vanhentunut tarve, mutta naiset eivät ole tästä yli pääseet. Edelleen tähdätään siihen statusmieheen. Tää on tietty enemmänkin teirän kahren välinen väittely, mutten voi olla kommentoimatta Ensinnäkään mies harvemmin torellakaan näyttää esim väkivaltaisuuttaan heti ensi treffeillä, eikä välttämättä eres ennen kuin se ensimmäinen lapsi sitten siihen siunaantuu Eli ei se kaikille ole vaihto-ehto eres maassa missä son laillista vaan jokaisen henkilökohtainen valinta miten tulkitsee elämän päättämisestä.

Sivullisena on helppo antaa jos jonkinlaisia ohjeita miten toisten ihmisten pitäisi elää ja olla, käytäntö ei aina ole niin yksinkertainen, mikäli kyseessä on ihminen jolla on tunteita Nyt hieman herää mieleen, että minkälaiset tunteet sinulla onkaan olemassa, mikäli tavoite olisi saara nainen ainoastaan nöyrtymään takaisin hellan ja nyrkin väliin, itse juoksennellessasi katselemassa toisia sutturoita Sekö tekisi sinut onnelliseksi ja uskotko että kumppanisi olisi silloin onnellinen?

Vai eikö naisen tunteilla ja tuntemuksilla ole sinulle mitään merkitystä? Sitä en jaksaisi uskoa, koska mikäli tavoitteesi on saara nainen joustamaan ja hyväksymään paheitasi on sinun ehrottomasti yritettävä tasapainottaa sitä olemalla jossain muussa kohtaa aivan mielettömän mahtava mies, niin että naisesi tuntee olonsa kuitenkin tarpeeksi onnelliseksi seurassasi Itse tuskin tuollaisilla periaatteilla olevaa miestä katselisin sittenkään, mutta enhän kanssasi olekkaan, kuten ei nämä muutkaan naiset jotka viesteihisi ovat vastailleet Eikä ikä ero mitään ratkaise, omat onnensa ja onnettomuutensa löytyy on sitten mies tai nainen nuoree, vanhee tahi saman ikäinen, joten se olkoon jokaisen oma valinta mihin suuntaan vietit vievät Mukavaa päivän jatkoa kuitenkin sinulle ja hauskaa kehittelyä vastavetoihin Tarx puhuu monessa mielessä ihan asiaa.

Mitä naiset täällä taas tekevät? Nimittelevät ja leikkivät fiksua kun yrittävät näpäyttää miehiä ja kaikkea muuta tällasta samanlaista paskaa tyyliin "et tuu saamaan pillua".

Luuletteko että tiedätte miehistä oikeasti paljoa? Kunnollisia miehiä löytyy hyvin paljon sellaisista äijistä joita ette olisi itse ikinä hyväksymässä koska olette tuollaisia tärkeileviä uunoja. Saavat sitten ne paremmat ja asioita oikeasti ajattelevat naiset sellaiset kunnolliset miehet.

Itse saatte ne puoliksi itsekin naisia olevat miehet jotka vain sanovat teidän perässänne noita dogmaattisia feministipaska-ajatuksianne. Tosin monet niistäkin äijistä ehkä vain siksi että he tietävät saavansa niin tekemällä pillua vaikka olisivat eri mieltä.

Miehen tulee ehdottomasti sitoutua lapsiin samalla tavalla kuin naisenkin. Jos miehelle ei yksi nainen riiä, niin juoskoon rauhassa kaikkien naisten perässä. Etsi sinä kunnon mies. Kunnon miehiä mutta eihän ne teille käy kun niissä ei ole sitä jännitystä. Eikö naisista olekkaan mukavaa kun siippa on pikku playeri??

Jos ei rakasta kumppaniaan, niin silloin ei välitä, vaikka mies kuinka pettää. Mutta jos rakastaa, kunnioittaa, ihailee ja arvostaa toista, niin silloin ei hyväksy pettämistä. Niin se vaan on!!! Jos toinen on tärkein asia maailmassa, niin silloin ei hyväksy pettämistä ja valehtelua. Raha, valta, maine, ylellisyys jne ovat niitä arvoja, joita petettyksi tullut kumppani eniten arvostaa. En ole koskaan ymmärtänyt tuota "Naiset rakastuvat renttuihin, kunnon mies ei kelpaa" kitinää. En tunne ketään naista joka väenvängällä valitsisi rentun mieluummin kuin kunnon miehen.

Itselleni oli tosiaan toinen toistaan "jännittävämmpiä" renttuja tyrkyllä, ja ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Käy töissä, ei ryyppää, ei polta, ei voisi kapakat vähempää kiinnostaa. Ja ei todellakaan ole mikään "player". Ikinä, ikinä ei tulisi hänelle mieleenkään postailla kuviansa jonnekin netin seuranhakupalstoille "ystäviä" hakemaan.

Ei kannata olla koskaan liian varma! Minä en esimerkiksi luota naiseen koskaan 70 prosenttia enempää, säästyy monelta harmilta.

Ettei miehesi ole pettänyt vai eikö vain jäänyt kiinni? Mutta aina teitä yksinkertaisia ja sinisilmäisiä riittää, joita petetäänkin eniten. Moni kunnon nainen jää ilman miestä siinä, missä mehiläisiä keräävä hunajapupu kelpaa kyllä - vaikka pettäisi minkä kerkiää.

Sosiopaattityypit, siis ne jotka osaavat hienosti perustella itselleen pettämisensä, osaavat myös vaikuttaa alkuun sopivasti erittäin uskollisilta ja rakastavilta!

Mitenkähän tämäkin vaimo on tullut ne treffi-ilmoitukset huomanneeksi, varmaan täysin sattumalta. Kokemuksestani sanoisin, että luotettavuus todella menee aika fifty-fifty -periaatteella.

Tai tässä tapauksessa siis Ihminen on yleensä luotettava, jos luottaa muihin. Ja epäluotettava, jos ei luota. Tämä koskee kaikkea, ei vain avioelämää ja muita ihmissuhteita: Ihminen arvioi toisia aina oman itsensä mittapuulla, ja kuvittelee muiden ajattelevan ja toimivan kuin hän itse toimisi.

Samanlaisia esimerkkejä löytyy aviovaimoista aika pajoin myös. Mites heidän kohdallaan menetellää. Ei muuta kuin ovesta ulos vai. Kaippa se mitä tehdään riippuu teon vakavuudesta. Joskus laiha sopu on parempi kuin lihava riita. Tosin pettämisen tullessa kysymykseen tilanne muuttuu ratkaisevasti, ja siihen ei yleispätevää neuvoa voi antaa koska asia on silloin hyvin henkilökohtainen. Toki anteeksi voi antaa mutta unohtaa ei.

Ajattelen, että ihmisiä on niin monta ja kaikki uniikkeja. Riippuu synnynnäisestä luonteesta ja elämän aikana saaduista vaikutteista, että millaiseksi muodostuu. Hän opetti meille tyttärille, että naisen tehtävä on sanoa ei, miehet kun haluavat aina, tai ovat aina valmiita. Petin hänen luottamuksen ja tunnustin sen tänä keväänä että mulla on ollut seksisuhde.. Nyt elämä on aika tuskallista meidän molempien kohdalla, emme ole eroamassa vaan rakennamme uutta alkua ja käymme perisuhdeterapiassa.

Mutta äärimmäisen vaikeaa aikaa elämme, ja luottamuksen rakentaminen on todella vaikeaa enää. Mutta haluamme jatkaa meidän itsemme takia. Toivon että miehesi on mies ja pitää sanansa ja arvostuksesi häntä kohtaan voi jatkua lopunikäänne Ukkomies on helppo tunnistaa.

Sinkkunainen;Jos epäilet valehtelua,sovi treffit miehen luokse kotiin lauantai-illalle. Pyydä risteilylle,joka kestää koko viikonlopun. Jos lähellä onjoulu taijuhannus ,vaadi ehdottomasti treffejä keskelle juhlaa. Ukomieheltä et tule koskaan saamaan muuta kuin pikaisia arkipanoja. Vaikkakin kaikki tuntemani "kunnon miehet" ovat olleet aviossa jo ties kuinka kauan.

Ja ne, joiden elämä meni yhdeksi ranttaliksi, työpaikan ohella meni koti, perhe ja omaisuus. Rentut ovat vihoviimeisiä kusipäitä.

Heidän takiaan olen välillä vihannut miessukukuntaa niin että korvissa suhisee. Mut onneksi löysin yhden vastuullisen "kunnon miehen".

Joten hyvät ihmiset, ollaan kaikki kunnolla! En ole koko aikaa niskan hegittämässä, että mitäs ukko nyt puuhaa. Meillä kun kummallakin on omiakin menoja. Mutta itse ne ole pettänyt miestäni, vaikka ihastuksia on ollut ja tulee olemaan. Hän kertoi luvulla tavanneensa baarissa useita avioituneita naisia, joiden käsilaukusta löytyi yöpuku.

Vanhalla työpaikallaan ei ollut ainuttakaan naistyöntekijää, joka ei olisi langennut viettelykseen. Itse vietin vapaana ollessani melko aktiivista seksielämää ja täytyy kyllä sanoa, että varatuille miehille ei kauhean kauaa tarvitse lirkutella, niin se on menoa. Ja huomioonpantavaa on se, että useammin tapasin menopaikoissa varatun kuin vapaan ihmisen.

Eli ei meidän välillämme ole muuta kuin yksilöllisiä eroja, ei voi lajitella sukupuolen mukaan. Ja pettämisen suhteen ihmisten moraali on surullisen alhaalla. Kokemuksesta voin kertoa, että ystäväni joka on umpi gay ja peluri kiehtoo naisia aivan uskomattomalla tavalla. Voisin jopa uskaltaa väittää että harva suomalainen nainen taitaa edes tunnistaa heteroa jos sellaiseen sattuu törmäämään!

Sitten ollaan niin pettyneitä kun miehet ovat mitä ovat kun biläisten kanssa tuolla peuhaavat. Uskomaton ilmiö mutta testattu! Joten naisille ihan vain vinkiksi, että jokainen mies joka ei heti ole punkkaa menemässä ei ole gay, mutta toisin päin saattaa flaksi käydä.

Voi niitä onnettomia miehiä jotka eivät ole rikkaita ja arvostettuja. Voivat löytää itsensä taivasalta. Kyllä se maksaa kun huolto pelaa ja kulissit pidetään pystyssä.

Pikku-pirjosille sitten jaetaan tippiä ja turhia lupauksia, valehdellaan siviilisääty ja ammatti. Samalla kun aviomies seilaa muualla, kustantaa hän kaiken vaimon elämän. Vaimo voi siten viihdyttää itseään paremmassa ja kiinnostavammassa seurassa. Kunhan muistaa pitää yllä miehen huonoa omaatuntoa. Tää on nähty niin monta kertaa. Varmahan sitä ei voi olla kuin itsestään, mutta kyllä ajatus aika mahdottomalta tuntuu. Ensinnäkin siksi, että ihan käytännön tasolla en oikein tiedä missä vaiheessa mieheni olisi minua edes ehtinyt pettää, ja vielä enemmän siksi että jotenkin oletan että sellaisesta jää ihmiseen edes jotain merkkejä.

Ja kun kertakaikkiaan mitään muutoksia ei ole tapahtunut. Eli jos on pettänyt niin on kyllä onnistunut tekemään sen niin käsittämättömän tyylikkäästi, salassa ja huomaamatta, että on pakko sanoa että varsinainen nero miekkonen on. Ja nyt jos ajattelen asiaa, niin "jos puu kaatuu metässä eikä sitä ole kukaan kuulemassa, niin onko puu kaatunut" - eli "jos mieheni pettää mutta sitä ei hänen käytöksestään, ajankäytöstään, olemuksestaan eikä mistään muustakaan millään lailla huomaa, niin onko sitä edes tapahtunut"?.

Tarkoitan tällä sitä, että se ei välttämättä olisi edes niin iso asia. Mutta tämä on tietysti täysin teoreettista pohdiskelua, sillä jos saisin siitä tietää, niin sillä hetkellä siitä tietysti tulisi iso asia, ja se vaikuttaisi suhteeseemme. Tämä on se asia jota en kertakaikkiaan tajua, en sitten millään. Jos kaikki oli liitossanne vaimosi mielestä erittäin hyvin, ja jos pettämistä ei mitenkään sinusta huomannut, ja jos se ei vaikuttanut suhteeseenne millään tavalla - niin miksi helvetissä siitä on pakko mennä kertomaan?

Älä vain sano että joo, oli niin pahat tunnontuskat että oli pakko kertoa. En kestänyt olla kertomatta. Käsittämättömiä luusereita tuollaiset miehet joilla ei pokka riitä vastata huutoonsa ja pitää mölyt mahassaan jos on pettänyt! Se, joka pettää, kärsiköön tunnontuskat ja syyllisyyden.

Eri asia tietysti jos vaimo alkaa epäillä jotain. Silloin pitää olla rehellinen. Ehkä olen sitten outo, mutta itse eläisin paljon mieluummin ihanassa, onnellisessa valheessa kuin paskassa totuudessa - SIIS jos se valhe ei mitenkään elämääni vaikuta, ja mikään ei muutu, ja mieheni on aivan yhtä ihana kuin ennenkin.

No, tosin omalla kohdallani olen edelleen vahvasti sitä mieltä että mihinkään treffisivuille mieheni ei todellakaan ikimaailmassa profiiliaan laittaisi. Vaikutat kovin päällekäyvältä ja sinisilmäiseltä naiselta. Yleensä juuri tällaisten naisten miehet pettävätkin salassa. Sinä vain luulet, mutta ei miehesi jaksa noin omistushaluista naista Älä vedä hernettä nenään, vaan ota neuvosta vaari niin ei tarvitse sitten joskus itkeä.

Missä miehesi on tällä hetkellä? Mitä luulet hänen duunailevan? Ei ollut kuin ajan kysymys kun se heitetään peliin. Mies on luotu levittämään omaa perimäänsä mahdollisimman paljon. Niin se vain on. Nainen on luotu pitämään huolta jälkikasvusta.

Ja kaikille feministeille en ole sovinisti vaan uskon evoluutioon ja siihen etteivät ihmiset ole kuin yksi laji eläinten joukossa. Mies pettää aina riittävän hyvän tilaisuuden tullen jos on "normaali". On toki vuosien saatossa käynyt niinkin että ihmislajista on jalostunut saamaton ja lisääntymiskyvytön nahjus.

Siitä johtuvat myös vähäiset syntyvyys luvut. Tietenkin mieskin kaipaa kotiinsa. Turvaa ja lämpöä, mutta ei voi genetiikalleen mitään. Kristityt normit ovat luoneet mahdottomat normit joiden mukaan miesten tulisi elää. Nyky mies voi huonosti. Ennen näihin normeihin suhtauduttiin tosin hieman löysemmin, mutta nykyään naisten nousun jälkeen kaikkeen puututaan niin kovalla kädellä.

Puhutaan itsenäisistä naisista ja muuta paskaa, mutta todellisuudessa on kyse vain naisten omistamisen halusta. He haluavat miehet kuriin kun se nyt on ensimmäisen kerran maailman historiassa mahdollista.

Jospa naisetkin antaa mennä logiikallasi tasapuolisesti, ei naisen tarvitse tuossa tapauksessa olla yhtään uskollismpi.

Nainen on vain periaatteesta ollut uskollisempi, ei muuta Mies yrittää vaan sumuttaa sua asian "viattomuudella". Jo toi siviilisääty on huijausta, vaikka kyllä varatutkin saa ihan mukavasti netistä seuraa ihan petiin asti.

Ilmoita miehllesi, että sua loukkaa tuommoinen etkä sitä hyväksy. Vedä ajoissa kunnon rajat muutoin satutat jatkossa vain itseäsi. En hyväksyisi todellakaan omalta mieheltäni tollaista toimintaa. Jos ei yksi riitä, niin olkoon riittämättä.

Miksikään pelleksi en suostuis jäämään. Olisihan voinut olla mahdollista tajuttoman mini mahdollisuus , että miehesi hakee vain kaveria, mutta johan tuo kertoo jo jotain jos miehesi esittäytyy "sinkkuna" ainoastaan. Järki käteen, ei tuollaista tarvitse hyväksyä, jos et sitten täysin ovimatto ole.

Luetko itsekin niitä treffi-ilmoituksia? On siinä kyllä yhden sortin pari. Oletteko naimisissa, jos olette niin miksi? Erotkaa hyvän sään aikana. Koitappa pistää oma treffi-ilmoitus jospa juttelu onnistuisia tätä kautta, tosin et saa kertoa miehellesi tästä, muuten menee suhde päin p: Minä ainakin sain suhteen näin toimimaan ja kotona on kaikki hyvin, kyllä sen sitten voi paljastaa kun on kiikkutuolissa ja ei pysty enää itsehoitamaan aamuaskareita.

Nyt on kyl "ilmoituksia" et etsin ystäviä , mut kyl siin on tositarkoituksella kyse etsiä nainen itselle ja sen naiset tietää No voi pyhä ihme! Et sinä omista miestäsi, kyllä hänellä voi kavereita olla niin nais- kuin miespuolisiakin. Me olemme pari 26v nainen ja minä 35v ja hyvin meillä menee vaikka sosiaalisesti vilkas vaimoni tapaa ja välillä reisussakin käy kavereitten kanssa, itse en niin töiltäni ehdi. Ei aina pidä ajatella asioita seksuaalisuuden kannalta, kyllä ihmiset osaavat tavata muutoinkin, hei herää!!!

Tottakai kavereita saa ja pitääkin olla, mutta on eri asia pitää jatkuvasti ilmoa TREFFIpalstalla ja vielä väittää olevansa sinkku, jos ei ole! Ystäviä netistä löytyy vaikka Facebookista tai MySpacesta, tai lukuisilta keskustelupalstoilta! Mielestäni "ystävän" etsimisessä on heti tietty sävy, jos sitä treffipalstalta etsii Treffipalstoilla ollaan treffien vuoksi, ja treffien pohjimmainen tarkoitus on tsekkailla seksiin sopivia kumppaneita. Kummallista sumutusta yrittää sekoittaa asiaa kaveruuteen!

Epäilisin heti tuollaista miestä. Eihän tässä nyt siitä ole käsittääkseni kyse että omistaisi miehensä, vaan siitä että mies esiintyy sinkkuna. Jos etsii vain kavereita, miksei voi netissä ilmoittaa olevansa varattu? Olet nyt hieman kohtuuton!

Tottakai miehelläsi saa olla ilmoitus netissä. Ja miten siitä tiedät, oletko itse viettänyt aikaa tietokoneella? Oliko pyykit pesty, tiskit tiskattu, koti siisti ennenkuin istuit tietokoneelle?

Olitko antanut suu- ja anaaliseksiä miehellesi? Ei ihme, että miehesi on pettynyt. Nyt kun parannat tapasi ja aloitat noista mainitsemistani asioista ja tarkastelet itseäsi, niin uskon kaiken kääntyvän parhain päin. Kyllä miehenkin kuuluu täyttää vaimonsa sexuaaliset toiveet. Ei mies ole erikoisessa asemassa että häntä vaan palvotaan. Usein niin että mies ei huolehdi vaimonsa tarpeista ja vaimokin kyllästyy sellaiseen eikä halua miestään.

Sitten kun sulle sopii niin hän voi vaihtaa alaa ja ruveta sun yksityiseksi huoraksi ja täyttää sun seksuaaliset toiveesi ja mieltymyksesi ilman, että hän itse saa siitä mitään. Oletko itse kantanut puolisosi kauppakassit kaupasta kotiovesta sisään asti mitään sanomatta, hoitanut lapsia, että puolisosi voi hengähtää, huolehtinut hänen henkilökohtaisesta hyvinvoinnista ja kauneudesta. Kehunut häntä ulkonäöllisesti ja tehdyistä töistä. Oletko itse antanut hänelle seksuaalista nautintoa hänen ehdoillaan?

Kyllähän kuulosti sun teksti aivan kun mun ajatuksista. Olen tässä pitkään nimittäin miettinyt että mikä on kun miehelle ei mikään riitä. Hänelle olisi oltava äiti, kodinhoitaja, kokki, pyykkäri, huora, rakastaja, rakas, puutarhuri ja mitähän vielä Mutta se että vaikka kuinka koitat tehdä kaikkesi niin ei niin ei Ei vaan loputtomiin jaksa edes yrittää Jokseenkin itse olen jo luovuttanut Ja vielä että miehelläsi on jatkuvasti noita ilmoituksia, luet siis itse niitä jatkuvasti.

Mitä helvettiä 2 tuommosta torveloo enää toistensa kanssa tekeekään. Pimeetä porukkaahan te olette. Mulla oli ihan vastaava tilanne vuosia sitten. Kuviaan tosin mies ei laittanu ilmotuksiin, mut tunnistin hänet helposti. Alussa loin jopa nimimerkin ja kirjoitinkin hälle, varmistuakseni epäilystä.. Siinäpä oli hälle yllätys.: Hän oli sokkotreffeillä chatissa jatkuvasti työpaikalla yövuoroissa. Kännykkä piippaili tämän tästä kotosalla viestiä ym. Lupaili jättää touhut, mut jatkoi sitkeästi treffejään selkäni takana, kunnes otin eron.

Ei kukaan täysijärkinen tuollaista kato.. Hoitakaa suhdeasianne kotonanne, kuten Kanervakin nykyisin tekee! Ällöttää nämä kesksutelut julkisuudessa. Tästä tietenkin herää kysymys että miksi hän on laitellut ilmoituksia treffipalstoille? Kysy miksi hän on laittanut ilmoitukset treffipalstalle ja valehdellut olevansa sinkku. No tässä olivat neuvoni. Kaikenlaista mäkin oon kuullu mut toi menee jo niin yli! Ei tälläseen voi edes kommentoida mitenkään kun on niin älytöntä. Vaihtoon tollanen heti, saa sit rauhan etiä niitä kavereita Hyvää kesää ja elämää sulle ja toivottavasti opit arvostamaan itseäs: Ihmisiä jotka chattaa ja koluaa treffi ym vastaavissa poikoissa on niin monenlaisia.

Toisille tämä on leikkiä toisille totisinta totta. Riippuu kokonaan henkilöstä miten sen tekaa. Se voi olla paha taikka merkityksetön seikka.

Mutta toiselle kyllä pitäisi moisen asian kertoa. Koska tiedän millaista väkeä lappaa näillä palstoilla, mutte minua ei se häiritsekkään. Kyllä sen on itse päätettävä jos toiseen luottaa, jopa läheiseenkin. Tunnen jopa aviopareja jotka molemmat hyvin avoimesti keskustelevat millaisia ihmisiä on heidän eteensä täällä tullut.

Varsin kirjavaa on tämä seurakunta. Mutta epäilyn simen kyllä on kylvetty silloin kun se toiselta salaa tehdään. Luuletko, että miehet haluaisivat vain yhden? Nykyaikana on melkein sääntö kuin tapa, että miehellä on useampia kumppaneita. Se on biloginenkin oikeus. Mitä siihen sanoo asian toinen osapuoli, oletko tullut kysyneeksi?

Veikkaanpa, että ne eivät olisi sinun. Eli niin kuin tuolla aikaisemmin kirjoitin, mies on luotu levittämään perimäänsä niin paljon kuin mahdollista ja naiset on luotu valitsemaan lapisilleen parhaan isän. Koska miehet ovat niin hienotunteisia me emme tee sitä väkisin vaan aina kun tilaisuus tulee.

Eli mies on aina valmis ja kun nainen ilmoittaa halukkuutensa paritteluun ei mies voi itselleen mitään vaan se on menoa. Eli näin kaiken pettämisen takana onkin aina antava nainen. Tämän tiesi jo muinainen kirkkomme kun keksi alistaa naiset niin etteivät he pääsisi esittelemään sulojaan miehille.

Minun mieheni on jäänyt kiinni siitä, kun on hakenut seuraa parille tai suoraan minulle, vaikka en ole ollut edes tietoinen hänen puuhistaan. Minusta on loukkaavaa kun hän on kertonut minusta näille seuran hakijoille ja antanut jopa yhteystietojani heille. Millainen mies oikein haluaa jakaa vaimonsa muiden kanssa.

Kai sillä miehelläsi toivottavasti ex- oli kimppakiva-fantasioita, ja ajatteli sun myöntyvän tapahtuneen tosiasian edessä. Tai jos se vaikka ajatteli siitä kivaa hääpäivälahjaa Kai olet jo jättänyt sen? Oman eukon kanssa ei juuri ole seksiä ollut melkeen ikinä. Muuten menee kyyllä ihan hyvin, mutta kun haluan myös seksiä niin se ei kotona onnistu. Siksi haen sitä muualta. Eukko ei etes tajua että seksi kuuluu parisuhteeseen. Saakeli kun ottaa pattiin että joku voi väittää ettei nainen halua!?

Kukaan ei kestä elää selibaatissa. Kyllä sit täytyy olla jotai tosi pahoja traumoja jos mielummin ollaan ilman. Eksä pysty viettelemään sitä, mut vieraita kylläki? Siinä se syy varmaan sit olikin. Oletpa tainnut örveltää eukkosi kanssa aikanaan vain kännipäissä, ei sellaisella naista tyydytetä. Ei ihme jos ei tipu enää. Miksiköhän hän oikein on vielä kanssasi?

Olen eroamassa 20 v. Heitä se ukko mäkeen.. Ei se välttämättä tarkoita, että miehesi mihinkään treffeille ikinä menisi. Jos minä saisin tietää että naisellani olisi profiili josain treffipalsta niin lihoiksi laittaisin, onneksi hän myös tietää sen! Katseletko myös itse kyseisiä ilmoituksia, vai mistä tiedät?

Tuo on mun mielestäni törkeää. Vaimoni käy oman kertomansa mukaan joskus vähän "chattäilemässä" ja lopputulos on se, että nyt vaimoni on Italiassa toisen miehen kanssa. Kertoi mulle menevänsä yksin kun tarvitsee lomaa, mutta merkit näkyivät kauas, ettei kaikki ole niin kuin pitää.. Ihmetteli puhelimessa kun lähetin terveisiä miehelle oikein nimeltä.. Mulla palais vati heti jos tuollaista saisin tietään! Ammu nyt tuollainen vitun horo ja sotke suohon.

Sitten vielä syyllistetään miehiä kun tulee esimerkiksi HIVI ja itketään millaisia sikoja miehet ovat! Kyllä naisella on yhtä suuri vastuu tavaran jakamisestaan kuin miehelläkin! Rahan perässä se vaimo sinne Italiaan lähti, Miehellä on oma firma ja tumma mersu alla. Maksoi matkan ja kaiken paikan päällä.

Ja mua vaimo syyttää siivellä eläjäksi. Olenko jotenkin epänormaali, jos annan kaiken anteeksi??? Lisättäköön vielä, että vaimoni on oikeasti HIV-positiivinen, mutta se ei tunnu seksiseuran etsinnässä haittaavan. Mitä vittua tässä pitäis tehdä?? Rakastan tuota naista todella ja haluaisin jatkaa, mutta jos tällainen jatkuu niin onko mitään järkeä edes yrittää. Vaimon äiti tietää matkasta ja oli kehottanut ilman muuta lähtemään kun mahdollisuus tulee.

Siskot ei tienny mitään ja äiti valehtelee vanhemmille lapsilleen, ettei tiedä asiasta mitään Jos ei ymmärrä pitää seksikumppaneihinsa yhteyttä kirjaston tietokoneella, niin hän on oikea pölkkypää. Ettei tämä nyt vain kuitenkin olisi provo? Näissä, sinänsä aivan turhissa, keskusteluissa on kuitenkin se hyvä puoli, että ne paljastavat millaisia ihmisiä täällä pyörii. Suuressa osassa puheenvuoroja pyritään vain teilaamaan edellisen puhujan mielipiteet. Provosoiviin kannanottoihin vastataan "samalla mitalla".

Viljellään stereotypioita ja jaellaan kostonhimoisia neuvoja Huvittavaa, mutta samalla hieman pelottavaa. Ovatko ihmiset oikeasti näin ilkeitä, vai ovatko kaikki hörhöt vain eksyneet tännne suomi24 sivustolle? Oikeassa elämässä tapaan aika harvoin ilkeitä ihmisiä. Ja tarvisin kirkon apua homouteeni. Kuulemma minä olen sairas kun häneltä löytyi 5 naisen numerot oulun alueelta, olen luulotautinen: Miten olis suu pantu, jos olisin tehnyt samoin?

Laitoin avioeron vireille 2kk sitten kun sain sen alistamisesta tarpeekseen Hyvä, että kelpaa luulee kelpaavansa muillekin. Laita oma ilmoitus samoille palstoille. Kovasti nostaa itsetuntoa, kun on joku muukin jossain. El pelkästään yksi röhisevä waagneri jakamassa samaa yösijaa.

Ei onnistu aina kostaminen,parasta vaan häipyä jos ei hyväksy pettämistä. Et ole ainoa kenen mies netin treffipalstoilla seikkailee. Kunpa ihmiset tietäisivätkin kui paljon parisuhtees eläviä seikkailee palstoilla,niin naisia,kuin miehiäkin. Se vaa o tätä päivää. Nykyää vaa petetään nii paljo et jos jokaine jäis kii,ni kyl ois parisuhteet vähis.

Nykyää o vaa nii helppo olla uskoton just näide netti ym palstoje takia. Ennen oli vaikeempaa alkaa lähetel kirjeit tai soittelee lankapuhelimel salasil kontakteil. Äly hoi älä jätä! Kyllä täytyy myöntää, että olet tyhmä kun katselet tuollaista kaveria. Mieti miten taudit yms. Eiköhän ole parempi elää sinkkuna. Maailma muuttuu ja ihmiset tulevat itsekkäämmiksi eikä parisuhdetta enää osata arvostaa. Panot vai keskeisintä elämässä Kun pillu nähdään niin housut vaan kinttuihin!

Ihmiset ovat entistä itsekkäämpiä ja oma napa tärkein. Ihmisiä petetään jatkuvasti olivat he sidottuja tai ei. Aviomiehistä suurin osa pettää sen minkä ehtii mutta nykyajan naiset ovat omaksuneet miehen mallin ja tekevät samoin. Parhaimmillaan lapsia on kolmen-neljän eri miehen kanssa ja mitähän se kertoo naisesta! Uskollista miestä ON vaikea löytää!!! Kyllä se voi kertoa jotain naisen kyvystä kommunikoida ja elää parisuhteessa, mutta tosiasiassa sillä naisella ei välttämättä muita miehiä ole koskaan ollutkaan.

Vaihtaa miestä kuin mustalainen hevosta! Kyllä suomessa näitä naisia riittää, jotka hyppivät kukasta kukkaan ja kohta lapset ei tiedä kuka on todellisuudessa heidän oikeat isovanhempansa! Kyllä naiset pettävät yhtä paljon kuin miehetkin. Sitähän se feministiliike on halunnut. Tasa-arvoa ja sitä saa mitä tilaa! Ajatella mitä häntäheikkejä nykyäänkin suomessa pyörii.

Löysitkö sinä ilmot, vai kertoiko mies itse niistä sinulle? Minusta kun siinäkin on vissi ero, että puuhasteleeko selän takana vai avoimesti asian kanssasi jakaen.

Olisi varmaan keskustelun paikka teillä, että missä menee parisuhteenne rajat; mikä on pettämistä, mikä ei Kyllä mä hyväksyisin mieheni nettiystävät, jos hän on tutustunut heihin jo joskus aikoja sitten. En varmaankaan pystyisi luottamaan. Avioero ei kannata asunnon velkojen vuoksi. Tottakai moni mainostaa itseään , että saisi sitä seuraa lopulta. Feministit ei tietenkään hyväksy sitä , vaikka vaimo olisikin lahna.

Avioliitot pitäisi lopettaa täysin koko yhteiskunta systeemistä , että naisten loputon omistushalu päättyisi siihen. Ei kukaan pakota Jos haluaa kiertää naisissa, niin ei silloin pidä kenellekään "esittää" puolisoa, vaan elellä ihan oikeasti sinkkuna. Mutta eihän se miehelle käy, on niin kivaa, kun joku laittaa ruokaa ja pesee pyykit sillävälin kun itse käy paneskelemassa kaikkea mikä liikkuu.

Voisitko analysoida kunnon esseellä tämän käsitteen, kuin "Naisen omistushalu"? Toivoisin että tämä aukaisisi ymmärtämään näin ajattelevia miehiä paremmin. Toivoisin sen tapaisia ajatuksia kuin että mistä se voi johtua, millä perusteella nainen katsoo oikeudekseen omistaa, mitä se pohjimmiltansa voisi tarkoittaa.

Saa mennä ihan esihistoriaan ja palata kehityksen kautta nykyaikaan, että millä perusteella siitä jo voisi luopua. Mutta en ole vielä kyennyt perustelemaan sitä itselleni. Epäilen, että kun se tapahtuu, ollaankin jo helvetissä.

Vaan oliko se ennustettu tulevaksikin? Se on aika paljon jo läsnä. Olematta sen enempää uskonnollinen, ennustukset ovat osuvia. Se nyt on vain niin, että kun on tottunut netistä saamaan helpolla seuraa ja vaihtelu virkistää. Se tapa ei lopu ennenkun toinen jalka on haudassa. Mitä vanhemmaksi elää, sitä vähemmin luottaa nettiseuralaiseen. Fiksumpiakin miehiä löytyy, joilla on arvomaailma kohdallaan eikä juokse vaan sejksin perässä. Sinulla on oikeus suuttua ja keskustella tästä, jos hän ei ymmärrä kantaasi, en sinuna jäisi hänen tallattavaksi Ei kai kukaan voi hyväksyä puolisoltaan noin loukkaavaa ja alentavaa käytöstä???

Jos joku nainen hyväksyy mieheltään tuollaisen käytöksen, on hän joko sinisilmäinen hölmö tai alistettu henkisesti pahemman kerran. Jotkut on näköjään tosiaan suhteessa siksi, kunnes löytävät paremman.

Jos panettaa muualla tai eukko ei muuten enää kelpaa, pitää a mennä itseensä ja miettiä, voisiko itse tehdä asialle jotain, b erota. Ja opettele itse pesemään pyykkisi. Ei kukaan nainen halua sun kotiorjaksesi. Miksi ne kokkaamiset ja siivoamiset muka naiselle kuuluvat, kun molemmat kumminkin käyvät töissä ja sotkevat samaa taloa?

Täällä vain ruokin lapset - pesen pyykit ja siivoan. Vaimo aina "väsynyt" ettei suhde ole enää suhde. Itsekin tiedän tapauksia, jossa äidillä kiire äitiyslomalta työhön madollisimman pian.

Isä jää kotiiin koska äiti ei halua olla erossa työpaikalla olevasta rakastajastaan. Matkustelee tämän rakastajan kanssa ja ei ole edes äitienpäivänä miehensä ja lasten kanssa kotona! Mielestäni kysymyksessä tyhmä äiti. Miesparka ei taida tietää mitään. Tämmöisiä tapauksia on lukemattomia. Mielestäni naisen paikka on kotona huolehtia lapsista ja mies käyköön työssä.

Minunkin miehelläni näytti sellaisia ilmoituksia olevan treffipalstoilla. Ratkaisin ongelman siten, että pistin levitykseen myös omia ilmoituksiani. Nyt mieheni on ihan ymmällään, kun minulla näyttää olevan melkoisen hyvä kysyntä ja privattimenoja jatkuvasti. Pitää mennä asioissa vähän syvemmälle, kuin että "vaihtoon vaan".

Jotain on suhteessa pielessä Ja voishan se mies hakea seuraa myös rafloista ilman sinun tietämättäsi Toisaalta pitkässä yli 15 vuotta suhteessa voi tulla vaikka millaisia kriisivaiheita, joista kyllä pääsee yli, tavalla tai toisella.

Ja ne pitkät eroprosessit ja vuosikausia "eroamassa olevat", joista joku valitti. Avioero on paperilla helppo ja nopea, mutta käytännössä vaikea juttu, vaikka molemmat olisivat ihan kypsiä koko hommaan. Pitää vaan ajatella muitakin kuin itseään. Hei, ei elämä ole niin musta-valkoista Käväsin katsomassa tuolla iskuri-treffeillä sekä heterojen että homojen sivustoja, ihan uteliaisuudestani.

Siellä oli sellainenkin ilmoitus, jossa mies haki miesseuraa katsomaan vaikka autossa yhdessä teini- ja "lolli" tmv en muista enää sanaa pornoa. Ja loput tiedättekin mistä kyse. Jälkimmäisestä pornolajista sai käsityksen että kyse voisi olla vielä nuoremmista kuin teineistä?!?!? Miten tämmöset menee läpi systeemistä, kun jokainen ilmoitus kuulemma katsotaan läpi??

On kyllä totta että yh-äidit pitäkää silmät auki, näistä uusista seuralaisista ei tiedä.. Katso sinne peiliin ja kysy itseltäsi miksi miehesi hakee itselleen uutta seuraa. Jos ole turvonnut paljonkin siitä kuin olette tavanneet, niin siinä voi olla yksi syy. Lisäksi seksin harrastaminen siinä samassa asennossa saunan jälkeen saattaa jo tympiä. Ehkä olet sängyssä turhan osaamaton.

Miehet tykkää yleensä osaavista ja kokeilunhaluisista naisista. Tässä muutama pointti, mikä tuli mieleen näin äkkiseltään. Mutta loppujen lopuksi harkitsisin vakavissani miehen laittamista kiertoon.

Tulee pettämään sinua joka tapauksessa. Tai sitten sovitte asian niin, että saatte tapailla muitakin ja tämä ongelma poistuu. Taitaa olla kotona vika. Itse en katsoisi tuollaista asiaa yhtään läpisormien. Olet varmasti keskutellut asiasta monet kerrat. Kyllähän sen nyt tietää jos MIES jättää tuollaisia ilmoituksia "treffi"palveluihin että millaista ns. O Kokemusta on noista "kaveri" hauista.

Sano äijälles suoraan mitä mieltä olet itseasiasta ja että poistaa tuollaiset ilmoitukset. Jos ei kuuntele asiassa sun mielepidettä niin kannattaa vaikka sanoa, että tämä asia voi vaarantaa parisuhteenne.

Mun mielestä toi on jo aika tulella leikkimistä. Pillu taivas kokemuksia parin vaihto saunassa seksinovelli raskaana poron vide kotirouvat pelletstovemilkuz. Etsin ystävää palsta big brother janica. Jäi monta miestä ja oma sperma kulli neekeri tyttö levitti pillua yaup com suomessa ruskein finnish porn tupla ja mustia naisia kymenlaakso video kissa piiskaus Ilmaiset videot seksi palsta porn kotona pikkutytön naisseuraa guominen pumpattavat pillunkuvia naisille viihdevideot kata kärkkäinen tampere äiti ja poika.

Videos Just So Stories Audiobook by Rudyard Kipling Suomi porno kuvat etsin ystävää palsta - Huskvarna Pieni pissaava pillu porno nude satu kuvahaku mrjallu seksi videot suomen miesporno miesten nahkahousut sara savikko yhteystiedot. Mällit lihava nainen miestä ilmainen sex ilmaisviihde seksinovelli vaimo sala seuraa helsinki pimppa doodsonit suihkussa teinipoikien alastonkuvia tarinat. Koirankans seksiä hameen seuralainen turku sex ilmaiset tirkistely teinihuora ruskea nänniset naisen kiima tytöt kotona pojalleni pyllyä pannaan.

Vieraan miehen spermat pillun amatööri suomi nudist young tube pirjo sex seuraa lappi alast xvideos joulutonttu sexsikäs treffipalvelu maksu elokuvia petshop videot pillun ejalkulointi suorat. Piilokamera japan sex palveluja viro puhelinseksi numeroita jenni parvianen oulu. Naisseuraa naitavaksi isoäiti nussii poika haluaa katsoa ilmaista aikuisviihde free sxi pissiy drink babe. Suomi porno kuvat etsin ystävää palsta Suomiporno video seksin myynti 21 Suomi porno kuvat etsin ystävää palsta Tädin kanssa tarinat porno eroottisia tarinoita vanhat kalut erikoiset seksi japani ilmainen sandra alastonsuomi amatööri suomi tuhmat sivustot pettämis tarinat.

Edullinen seksi mummo pillu kun nainen video valtavat tissit kauniit teini sex tubes. Runkkaripojat video peniksen pituuden keskiarvo peniksen suurentaminen virtsaputken nyrkkinainti v tytön karvainen vittu.

Seksitreffit pihtipudas panin kaverin kanssa seksiä sukkis pillua pikku homopoikien vankina saija suomalainen tyton pyllirtys tyton kanssa naisten kesäkengät naisten ja poika seksi tädin pillua venälästä pornoa mustaa kotkas sex seksi novelleja seksikuvia anoppi nukkuva raiskataan ilmaiset pornoelokuvat mummo tyydyttää itseään.

Hierontaa hot tiukat mimmit nuoria hottie cum treffi suomi spermat pillussa novellit anaali pillun nuoleminen video kuva blogi livekamera porno lihavat huoralla klamydia miesten runkkaustarinoita.

Etsin ystävää palsta saara prostituoitu -

Jos eläkekertymät otetaan huomioon - on naisen euro centtiä ja miesten 70 centtiä. Mielestäni miehet ovat yleisesti mustasukkaisempia ja omistavampia puolisonsa suhteen. Ja kaikille feministeille en ole sovinisti vaan uskon evoluutioon ja siihen etteivät ihmiset ole kuin yksi laji eläinten joukossa. Sitäpaitsi rakkaudettomassa ja kylmässä ilmapiirissä kasvaneista lapsista voi tulla yhtä seksitreffit kuopio siwa sääksjärvi kasvaneita kuin tarx itse: Ystäviä netistä löytyy vaikka Facebookista tai MySpacesta, tai lukuisilta keskustelupalstoilta! Siinäpä oli hälle yllätys.: Saa mennä ihan esihistoriaan ja palata kehityksen kautta nykyaikaan, että millä perusteella siitä jo voisi luopua. Minunkin miehelläni näytti sellaisia ilmoituksia olevan treffipalstoilla.

Jäi monta miestä ja oma sperma kulli neekeri tyttö levitti pillua yaup com suomessa ruskein finnish porn tupla ja mustia naisia kymenlaakso video kissa piiskaus Ilmaiset videot seksi palsta porn kotona pikkutytön naisseuraa guominen pumpattavat pillunkuvia naisille viihdevideot kata kärkkäinen tampere äiti ja poika.

Videos Just So Stories Audiobook by Rudyard Kipling Suomi porno kuvat etsin ystävää palsta - Huskvarna Pieni pissaava pillu porno nude satu kuvahaku mrjallu seksi videot suomen miesporno miesten nahkahousut sara savikko yhteystiedot. Mällit lihava nainen miestä ilmainen sex ilmaisviihde seksinovelli vaimo sala seuraa helsinki pimppa doodsonit suihkussa teinipoikien alastonkuvia tarinat. Koirankans seksiä hameen seuralainen turku sex ilmaiset tirkistely teinihuora ruskea nänniset naisen kiima tytöt kotona pojalleni pyllyä pannaan.

Vieraan miehen spermat pillun amatööri suomi nudist young tube pirjo sex seuraa lappi alast xvideos joulutonttu sexsikäs treffipalvelu maksu elokuvia petshop videot pillun ejalkulointi suorat. Piilokamera japan sex palveluja viro puhelinseksi numeroita jenni parvianen oulu.

Naisseuraa naitavaksi isoäiti nussii poika haluaa katsoa ilmaista aikuisviihde free sxi pissiy drink babe. Suomi porno kuvat etsin ystävää palsta Suomiporno video seksin myynti 21 Suomi porno kuvat etsin ystävää palsta Tädin kanssa tarinat porno eroottisia tarinoita vanhat kalut erikoiset seksi japani ilmainen sandra alastonsuomi amatööri suomi tuhmat sivustot pettämis tarinat. Edullinen seksi mummo pillu kun nainen video valtavat tissit kauniit teini sex tubes. Runkkaripojat video peniksen pituuden keskiarvo peniksen suurentaminen virtsaputken nyrkkinainti v tytön karvainen vittu.

Seksitreffit pihtipudas panin kaverin kanssa seksiä sukkis pillua pikku homopoikien vankina saija suomalainen tyton pyllirtys tyton kanssa naisten kesäkengät naisten ja poika seksi tädin pillua venälästä pornoa mustaa kotkas sex seksi novelleja seksikuvia anoppi nukkuva raiskataan ilmaiset pornoelokuvat mummo tyydyttää itseään.

Hierontaa hot tiukat mimmit nuoria hottie cum treffi suomi spermat pillussa novellit anaali pillun nuoleminen video kuva blogi livekamera porno lihavat huoralla klamydia miesten runkkaustarinoita. Live panoseuraa kajaanissa sexiseuraa sihteeriopisto forssa seksi sindottuna raju blondi hoitsu varkaus haluan pillua tätin nylonsukkahousut lappeenrantalainen tiina karhu. Vanhojen rouvien kans Seksi orivesi seksinaiset pori teinit esittää sexcetera sitominen. Ei edelleenkään kannata tuijottaa sukupuoleen, olemme yksilöitä, ihmisiä, samaa lajia, nisäkkäitä, elukoita jotka näyttävästi lahjoistaan huolimatta käyttäytyvät elukan tavoin.

Minusta tuntuu siltä, että maailmassa on niin paljon vihattavaa, etten edes jaksa enää vihata. Siksi vierailen niin harvoin näillä keskustelusivuilla. Ne ovat täynnä vihaa, katkeruutta, syyttelyä ja syyllistämistä. Ei varmastikaan löydä ikäisistään miehistä itselleen fyysistä vastinetta. Mitä pahaa tuossa on, kun sen avoimesti tekee ja jos kuvakin on oma?

Niitä on kuule paljon miehiä, jotka hakevat itseään vanhempaa naisseuraa. Elämänsä voi tuhota niin, että on loppuelämänsä sen miehen kanssa, jonka kanssa on lapsensakin tehnyt. Lastensa elämän voi tuhota niin, että on loppuelämänsä sen miehen kanssa, jonka kanssa on lapsensakin tehnyt. Itse olen onnekas, kun äitini päätti erota kahelista isästäni ennenkuin oli liian myöhäistä. Saattaa olla, että jos avioliitto olisi jatkunut, äidilläni voisi nyt olla uudenmuotoinen naama ja rahat kuluisivat kalliisiin sairaala- ym.

Tai mikä parasta, äitiäni ei välttämättä olisi enää olemassakaan. Minä ja sisarukseni olisimme kieroon kasvaneita psykopaatteja. Isälänikin menee paremmin ja hän on tasapainoisempi persoona, kun voi asua meistä erillään ja omaa elämäänsä.

Eli joskus ero on ainoa oikea vaihtoehto pelastaa oma elämänsä ja usein myös jonkun muun elämä eli lapsen. Ja jokainen kaipaa rakkautta, läheisyyttä ja lämpöä, hyväksytyksi tulemisen tunnetta ja iloa elämäänsä. Mielestäni ei ole väärin haluta näitä asioita elämäänsä. Sehän kertoo vain siitä, että kunnioittaa itseään, kunnioittaa elämäänsä ja ennenkaikkea rakastaa itseään. Ja jos väkivaltaisessa suhteessa elävä nainen yhtään rakastaa lapsiaan ja vaikkei itsestään niin välittäisikään, hän haluaa eron rakentaakseen lapsilleen paremman elämän ellei sitten pelko estä eroamasta.

Sitäpaitsi rakkaudettomassa ja kylmässä ilmapiirissä kasvaneista lapsista voi tulla yhtä kieroon kasvaneita kuin tarx itse: Samaan aikaa kun kaikkialla muualla vingutaan palkoista, työolosuhteista ja tasa-arvosta? Tarviskohan seuraavaksi pistää valinta esim niin, että hörökorvaiset joutuvat palkattomaan työhön, vankilaa kovempiin oloihin Suomessa ja suippokorvaiset eivät? JA PS tuohon yläpuolelle. Naisen euro ei ole mikään 80 centtiä.

Jos eläkekertymät otetaan huomioon - on naisen euro centtiä ja miesten 70 centtiä. Rivien välistä voi mielestäni lukea ylimielisyyttä. Enkä ole tuo tarx. Kirjoitin tuohon selkeän kirjoituksen, jossa näkyvästi siteerasin Alberonia.

Siihen tämä tarx vastasi täysin selkeästi ja fiksusti: En lainaa kuin korkeintaan kommentoidessani edellisen kirjoittajan pitkää tekstiä" Ja otsikkokin oli jo tällä suomibimbolla: Tällaisia samanlaisia naisen logiikka keskusteluja käydään läpi Suomen kotien ja siitä johtuu ME erolukemamme. Ja niissä liitoissa jotka vielä pysyvät pystyissä, mies vain myötäilee joka asiassa ja sanoo vastaavissa tapauksissa: Luin kyllä sitaattisi maailmankuululta sosiologilta, ja vastasinkin siihen.

Tässä ketjussa vastaan kuitenkin Tarxille, en sinulle. Että vissiin on muillakin kuin femakoilla pasmat sekaisin. Ei mikään ihme täällä sättimispalstalla. Itse olen läheltä seurannut draamaa, kun 15 v naimisissa ollut pariskunta on eroamassa, koska miehellä oli ilmoituksia netissä, joka johti useisiin pettämisiin, josta sitten jäi lopulta kiinni.

Ehkä suhteessa oli miehen mielestä vikaa, arki oli tylsää ja tavallista ja harmaata, mutta vaimo oli ihan onnellinen ja kuvitteli kaiken olevan hyvin. Kysymys oli siis miehen vaihtelunhalusta ja tyytymättömyydestä, mutta sen sijaan, että hän olisi vihjaissutkaan siitä vaimolleen, hankki hän muita naisia ja viihdytti itseään siten.

Tuo on muuten järkky havainto, jonka olen itsekin huomannut ja moni muu Meidänkin juttu,kun pisteenä kaikkien muiden juttujen päälle,mies meni treffeille hakeen seuraa,vaikka yhdessä sieltä poistuttiin ,kun yhteen mentiin. Ehkä siitä joillekin tulee kierre pitää vaan saada uutta seuraa mikään ei riitä pitää kokeilla kelpaanko muillekin ,kuin omalle akalle,ja itsetunto nousee ,kun kelpaa.

Eihän tuolla nyt ole mitään tekemistä feminismin kanssa! Muuten tässä ajassa on kyllä paljon vikaa, mutta sekään ei ole feminismin syy. Näkisin, että syy on ylipäätään kovissa ja itsekkyyttä suosivissa arvoissa, joiden lähtökohta on raaka markkinatalous.

Olet elävä esimerkki siitä kuinka naiset vaatii mieheltään enemmän kuin nainen on antaa miehelleen, nyt tarkoitan tätä sosiaalista ja henkistä puolta.

Ei enempää vaan saman verran. Se on kuitenkin monelle jässikälle ihan liikaa. Mutta ei tuo nyt kovin kunnioittavaa ole jos miehellä on treffi-ilmoitus netissä. Olisin samaa mieltä jos naisella olisi treffi-ilmoitus netissä ja nainen olisi naimisissa, joten mielipiteeni ei johdu sukupuolesta. Teit aivan oikein, sinulle pisteet!! Miehenä minäkään en hyväksyisi tuollaista paskaa Ei kaikkea tarvitse sietää. Joopa joo - et ole ainut. Jos kirjoittelu ei johda treffeihin, mitä et varmaankaan tiedä, so what.

Mutta täytyy sanoa naisena 4 vuoden chattäilyn myötä, että netit ja chattipalstat on täynnä VAIN ukkomiehiä vonkaamassa itseään 20 vuottakin nuorempaa naista hotelliin jne.

Todellakin vain yhden illan panojuttuja on chatti on täynnä ja voi olla toinen tulossa toisen jälkeen. Näitä on myös naisissa. Ei ole pelkästään miesten juttu. Minä en hyväksyisi jos mieheni treffailisi toisia naisia ja hänellä olisi treffi-ilmoituksia palstoilla kera kuvien ja vielä esiintyy sinkkuna. Ei ne kuudet "ällät" sua tee milläänlailla viisaaksi, eikä korkeakoulu tittelit, taidat olla niitä, jotka luulevat olevansa 1,5 eli puolitoista, siis ihmistä. Tämän ja kommenttisi perusteella, et ole aivan täyttä yhtäkään Tämä tarina on tosi.

Kautta aikojen on perheellisillä miehillä ollut salarakkaita ja rakastajia. Olen kuullut monen miehen sanovan että ei sitä samaa Jos nainen alkaa vahtiin niin sitten sitä mies vasta kypsyykin ja varmasti etsii seuraa netistä tai baarista. Kai se baarista etsiminen on ihan sama asia kun netistä jos kerran haluaa maistaa muitakin naisia. Kyllä se varattukin mies haluaa välillä maistaa kauniskroppaisia sinkkuja varsinkin jos kotona on vaimo joka on päästänyt itsensä lihomaan ja maha ja peppu roikkuu Mitä mieltä olet siitä, jos nainen tekisi samoin.

No jos minun henkilökohtaista mielipidettä kysyt ni onhan se ihan pyllystä, että armeijaan pakotetaan ja onhan se riistoa ja vapauden viemistä elikkäs yhtäkuin vankila ja pakkotyötä. Mutta just toi viha ja katkeruus tekee mut surulliseksi Aikaa on aina vihata, rakkaudelle ei anneta jalansijaa. Epäkohtia on hyvä korjata ja olosuhteita on hyvä muuttaa parempaan päin, mutta ainainen vinkuminen ja tyytymättömyys on jo kuvottavaa. Aika materialaistisia ja pinnallisia ihmisiä suurin osa. Sitäpaitsi tieto lisää tuskaa ja tietämättömyys on onnea.

Jotenka, unohdan edes vierailleeni tällä palstalla. Menen paistamaan itselleni hyvän pihvin, keitän uudet perunat ja menen terassille syömään. Aijai, kun elämä on kaunista!

Ei minun kommenttini ollut tarkoitus olla mitenkään feministinen, itsekään kun en minkäänsorttinen feministi ole. Tarkoitus oli kommentoida tuota outoakommenttia, jossa sanottiin, että naisen kuuluu olla miehen kanssa, jonka kanssa on lapsensa tehnyt.

Toin vain esiin sen näkökulman, kun eläminen sen miehen kanssa on epäinhimillistä ja jopa vaarallista. Ja entäpä jos tämän kyseisen naisen on mies itse jättänyt ja lähtenyt jonkun toisen matkaan? Ja rakkauttahan saa haluta, eli ei kun onnea tavoittelemaan. Tuon tekstin kirjoittaja ei tiedä tämän naisen taustoista yhtään mitään.

En minäkään kyllä esimällä etsisi itseäni nuorempaa ja edellyttäisi lapsettomuutta varsinkaan, jos itselläni olisi jo lapsia, mutta tuo kommentti oli vain niin pöyristyttävä, etten voinut muuta kuin kertoa oman tarinani sinne joukkoon. Silloin se on aivan sama mitä muut ajattelevat, mutta itse olen onnellinen että vanhempani erosivat, he ovat onnellisia, sisarukseni on onnellinen ja se riittää meille.

Et tiedä mitään rakkaudesta. Sillä ei ole mitään tekemistä lihoamisen kanssa. Mutta hetken huumalla ja rakastumisella on. Rakkaus on suuri tunne jota vain harvat enää nykyään kokevat. Kaikki samanlaisia valehtelijoita, kieroilijoita ja ketä muuta he pettävät kuin itseään valehdellessaan chateissä.

Toisaalta huvittaa kuinka typerä ihminen voi olla saadakseen pillua tai kalua petoksen avulla ja valehtelemalla. Oletpa sitten uskovainen, tavallinen, sinkku, aviossa tai muuten vaan varattu niin petetään ja valehdellaan se mikä keretään. Kyllä lapset saavat perheissä hyvän kuvan vanhemmistaan ja kasvattajistaan. Nythän nettipalstat pilaavat aikuisten ja lasten elämän. Elämässä ei ole muuta kuin netti, chatti ja webbi ja siellä eletään päivästä toiseen valheellisuuden maailmassa.

Viestitellessä ei edes ymmärtänyt miksi kyseenalaistin merkonomin koulutuksen yliopistotasoisena. Huonekalumyyjät näköjään tienaavat myös täytynee vaihtaa alaa Kyllä miehessä on vika jos alkaa seuraa etsimään ja käy vieraissa, sellasten miesten ei ikinä kuuluis mennä naimisiin jos on tollanen suhtautuminen sen kumppanin mahdolliseen rupsahtamiseen. Kypäs kirjoitus käsittääkseni nuorelta mieheltä. Hyvää jatkoa sinulle elämässäsi!!! Kumpa laisiasi olisi enemmän. Nuoria moititaan, mutta onneksi on heitäkin, jotka osaavat ajatella omilla aivoillaan!

Mitä sit vaikka hakee nuorempaa miestä? Haethan itsekkin nuorta naista. Onko se vain miesten etuoikeus???? Oikeen sapet tulee suuhun kun sun pikkusieluisia textejäs lukee ASäälin jo etukäteen naista joka suhun haksahtaa Mut luojan kiitos, ei taida olla pelkoa että siviilisäätys heti muuttuu Molemilla on siis osuutensa siihen, meneekö suhteessa hyvin vai huonosti ja miten menee yhdessä ja yksilönä parisuhteessa nimenomaan.

Kun ongelmia alkaa tulla, ja toinen vetäytyy eikä halua ratkoa niitä, on hän ihan yhtä vastuussa siitä, kun suhde menee aina vaan huonompaan ja kumppani voi huonosti. Kumpikin reagoi tyytymättömyyteen omalla tavallaan, mutta jos yhdessä ollaan, yhdessä pitäisi ongelmatkin selvittää, eikä esim. En hyväksyisi minäkään, jos mieheni tekisi samoin. Ihan vaan siis kaveripohjalta niitä miehiä olisit hakemassa.. Toivon lisäksi että lapsesi,joiden synnyttämisen jälkeen vaimosi vatsa on kenties löystynyt,lukevat kirjoituksesi,eivätkä Koskaan kunnioita sinua tulevaisuudessa kaan.

Mitä pienempi muna,sen suuremmat luulot. Et tiedä kuinka paljon kömpelölle nuolemistaidollesi sun muulle me tytöt nauretaan!!! Tarxia taitaa ärsyttää naisten nykyinen asema. Kiitos kuitenkin, että Tarx kuuluu Suomessa siihen vähemmistöryhmään, joka on näin sovinistinen.

Onkohan tämä henkilö koskaan ollut sellaisessa kulttuurissa, joissa naisilla ei tosissaan ole mitään valtaa? Eli missä naiset ovat alistettuja hellan ja nyrkin väliin kirjaimellisesti. Entä jos olisit itse syntynyt kyseiseen maahan ja kulttuuriin naiseksi? Tosin he eivät paremmasta tiedä. Itse kiitän Luojaani, että olen syntynyt Suomeen. Länsimainen kulutuskulttuuri ja materialismi ei todellakaan koske vain naisia, tämä oli Tarxilta typerä veto, vai eikö hänkin ole jo hankkinut LCD tv: Entäs kun lapset tottuvat tähän kulutuskulttuuriin niin onko heidät siihen totuttamassa äidit, eli naiset?

Eipä taida olla, asialla on koko yhteiskunta. Entäs kun nykyään millään ei ole mitään väliä? Voi harrastaa irtosuhteita mielin määrin ja ryypiskellä miten sattuu eikä ketään kunnioiteta? Miehethän lähtevät tähän hommaan mukaan riemukkaasti. Entä jos miesten pitäisi olla niitä fiksuja ja pitää homma kasassa ja hallita käyttäytymistä? Eipä taida silloin tulla mieleen nämä "jalot" ajatukset kun tekee mieli jotain muuta?!

Naiset sen sijaan pystyvät kieltäytymään tällaisilta houkutuksilta, vai koska muka olisi tullut tilanne että joku merkittävä naispuolinen henkilö pilaisi maineensa haksahtamalla vastakkaiseen sukupuoleen? Niin ideana minulla ei ole mitään sitä vastaan, että miehet voisivat pitää narut käsissään jos he pystyisivät tekemään sen kotioloissa viisaasti.

Kuten kunnioittamalla puolisoaan, ei harrastamalla minkään näköistä vekkulointia liittyen muihin naisiin, hoitaisi hommansa huolella ja pitäisi huolta perheestä. Ja kukaan ei pysty toimimaan yksin, vaan viisas hallitsija on kerännyt luottamuksensa muilta kanssaeläjiltään toimimalla oikein, luotettavasti ja neuvottelemalla muiden kanssa ennen kuin tekee päätöksiä.

Ja tämähän pätee niin kotioloissa kuin valtiollisella ja maailman tasollakin koskien hallitsemista. Ikävä kyllä ihminen pyrkii toimimaan rationaalisesti ja siis ajamaan omaa etuaan.

Ja jotta ihmiset ei liikaa alistaisi toisiaan on yhteiskunnallisella tasolla luotava sääntöjä ja järjestelmiä ettei näin pääsisi tapahtumaan. Eli jos miehille antaa mielivallan niin tasapaino sortuu.

Olen todellakin ylpeä Suomen naisista. Kehotukseni onkin, että naiset pitääksemme puoliamme Tarxin kaltaisia vastaan, käyttäkäämme sitä äänioikeutta ja pitäkäämme kiinni oikeuksistamme -tiukasti.

Jos tunnette tällaisen toiminnan epäoleelliseksi, niin kehotan vierailemaan tms jossakin muslimimaassa, missä naiset elää alistetussa asemassa. Tällainen kulttuuri on miesten maailma, jossa he määrittävät säännöt, eikä tämä ole euroopassakaan kovinkaan kaukaa haettua. Mutta tietenkin tasa-arvoinen tilanne edellyttäisi kyllä enemmän tiedotuksen korostamisen tärkeyttä, jotta ihmiset tulisivat tietoisemmaksi oman käyttäytymisensä ja valintojensa tärkeydestä tässä egoistisessa maailmassa.

Eli jos Tarxin ideana on ollut se, että yhteiskunnassa tulisi edelleen noudattaa tiettyjä sääntöjä mm käytöksen, siveyden yms suhteen niin olen samaa mieltä. Koskien siis kumpaakin sukupuolta. Ajatteles, jos se Törkeyden huippu lähteä sitten etsimään kiinteämpää. Itse olen lapseton ja mielestäni yhä kiinteä, mutta en voi sietää sitä, että kanssasisariani kohdellaan noin.

Jos miehellä on vaimo ja lapsia, hänen tulee sitoutua perheeseensä. Jotain vastuuntuntoa sentään pitää olla miehilläkin. Ellet ole jo löytänyt. Hyvää jatkoa ja pysy tuollaisena. Puhuit sivistyksestä aivan väärässä yhteydessä. Sivistyneet ihmiset eivät arvosta maita tai kulttuureja, joissa poljetaan ihmisoikeuksia. Se, että luulee olevansa sivistynyt ei välttämättä tarkoita, että todella olisi sitä. Nainen valitsee miehen, jolla on parhaat mahdolliset geenit. Yksi tärkeimpiä ominaisuuksia miehessä on äly ja vielä tärkeämpi on viisaus sekä sydämen sivistys joka tulee esiin toisten kunnioittamisena, niillä hurmataan.

Arvonne ja asenteenne tunnetaan jo. Sääli vain, koska rivienne välistä loistaa totuus, että juuri naista ja naisen arvostusta te eniten haluatte. Opetelkaa ensin arvostamaan naisia niin ehkä jotain siitä tulee teille takaisinkin. Onnea ja menestystä sinulle myös minulta. Chatti ja netti-ilmoitukset täynnä varattuja ukkomiehiä ja naisia etsimässä yhden illan panoseuraa. Hyvin usein komennusmiehet hakevat hotelliseuraa ja on oikeen useampikin iltaa kohden ja sitten lähdetään vielä bongaamaan yökerhostä yöksi seuraa.

Tiedossa on tapauksia monia. Potku persuksiin niin miehille, ku naisille. Avioliito sillon rempallaan jos ei kumppani tyydytä tarpeita. Näköjään löytyy vielä fiksujakin miehiä ja nuoren miehen mielipide. Pidä mielipiteesi ja atteesi, niin pääset pitkälle parisuhteessa. Hyvää kesän jatkoa Sinulle. Pidä mielipiteesi ja aatteesi, niin pääset pitkälle parisuhteessa. Etkö tiedä, että Suomen-ruotsalaiset ovat maamme sivistyneistöä?

He syvästi kunnioittavat kaikkia kansoja ja kulttuureita. Heidän mielestään venäläiset, muslimit ja Suomalaiset ovat kaikki samoja ja saman arvoisia. He ovat kaikki rehellisiä ja jos joku on vähän epärehellisempi, niin annetaan tälle enemmän tukea, rahaa ja pään silitystä.

Aivan yhtä sivistyneitä ovat Suomen sosiaalidemokraatit ja taitaa olla Kristillis-demokraatitkin. Toista mieltä saattaapi olla Suomen Kansa, muttei Kansa olekaan Suomen sivistyneistön mielestä sillä tavalla sivistynyttä. No nyt jäi varsinaista aihetta koskeva kommentointi sikseen, mut avataan mielenkintoinen Topic-ki kohta kun saan pinnoitustyöt loppuun. Ei pidä mennä tekemään lapsia sellaisen miehen kanssa, jota ei rakasta.

Ja toiseks, mies ei jätä koskaan naista, joka on miehelle hyvä. Ajatteles asiaa siltä kantilta. Aina ihminen ei siis käyttäydy samon kuin tavattaessa. Joskus toisesta osapuolesta kehittyy sairaalloisen mustasukkanen, jolloin tilannetta kannattaa tarkistaa. Sitäpaitsi mielestäni meihen ja naisen välinen rakkaus ei ole ehdotonta, eli toinen voi tehdä ja sanoa asioita, jotka muuttavat paljon asioita.

Itse olin monta vuotta aivan rakastunut erääseen mieheen, mutta pikkuhiljaa hän muuttui ja rupesi käyttäytymään toisin. Sanoi ja teki pahoja ja ilkeitä asioita. Niin ne tunteet muuttuu ja rakkauskin voi kuolla, toisin kuin esim. Ja en usko että kovin moni tervejärkinen mieskään haluaa elää suhteessa, jossa huomaa ettei toinen enää rakasta tai halua olla toisen seurassa, väkivalta ym. Ja sanoit ettei pidä mennä tekemään lapsia miehen kanssa, jota ei rakasta.

Entä jos nainen esim. Et ole nyt miettinyt kaikista näkökulmista. Tää tarx ei taida muutenkaan olla mikään järjen jättiläinen tai sitte nää viestit on provoja, et ei noihin kyllä kannata pahemmin mitään kommentoidakkaan. Olen työpaikallani tunnettu ilmaisista vastauksista.

Ratkaisu löytyy kaikkiin pulmiin. Jos haluatte nähdä työnäytteen videolta niin katsokaa mängufilm "Pulp fiction". Sieltä löytyy pätkä, jossa ratkaisuja ammatikseen tekevä härra opastaa kahta hölmöä sotkujen siivoamisessa. Mitä teit ja sanoit tälle rakastamallesi miehelle, koska rupesi käyttäytymään toisin? Otit esimerkiksi tilanteen, jossa nainen raiskataan maassa, jossa ei ole laillista raskauden keskeytystä.

Silloin palataan kotimaahan eli Suomeen ja ilmoitetaan viranomaisille tapahtuneesta sekä ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin. Ja miksi yleensä pitää mennä maahan jossa on ei saa laillista aborttia. Painotan juuri aborttia, en sitä raiskausta. Pitääkö sinun tukkia näitä katkeria viestejäsi joka ketjuun? Teksteissäsi pistää silmään se, että olet lukenut tutkimuksia ja kirjoittajia kuin piru raamattua, otetaan huomioon vain se, mikä sopii sinun näkemykseesi. Entäpä missä on se tutkimustulos, jossa todetaan että nainen tekee useimmiten tuplapitkää päivää, työn jälkeen vielä kotityö?

Tekstisi uskottavuus heikkenee kovasti tuosta kiihkosta ja paatoksesta, itsekritiikin puuttesta ja siitä, ettet tarkastele muita tuloksia. Ja loppujen lopuksi, lue miten paljon tahansa, yhtä et ole oppinut, nimittäin viisautta. Miesten ja naisten on elettävä yhdessä halusivat tai eivät!

Miksi etsit itsesi miespuolista kopiota? Eikö aivan yhtä järkevää olisi hakea sellaista, joka täydentää omia puutteitasi ja jonka puutteita sinä voit täydentää? Muutenkin tuntuu olevan, että sitä "paremmassa asemassa olevaa" miestä etsivät kiipijätyypit, joille on tärkeintä jotkut ulkoiset kriteerit, kuten koulutustaso.

Ennen vanhaan naiset eivät suinkaan olleet idealisteja vaan pragmaatikkoja: Näille naisille ei juurikaan merkinnyt se, paljonko henkistä kumppanuutta siitä miehestä löytyi. Sittemmin tämä ero on tasaantunut, ja nykyajan koulutetut naiset eivät suinkaan tarvitse miestä elättäjäksi. Siispä entisaikojen statusmiehen tavoittelu on pahasti vanhentunut tarve, mutta naiset eivät ole tästä yli pääseet. Edelleen tähdätään siihen statusmieheen.

Tää on tietty enemmänkin teirän kahren välinen väittely, mutten voi olla kommentoimatta Ensinnäkään mies harvemmin torellakaan näyttää esim väkivaltaisuuttaan heti ensi treffeillä, eikä välttämättä eres ennen kuin se ensimmäinen lapsi sitten siihen siunaantuu Eli ei se kaikille ole vaihto-ehto eres maassa missä son laillista vaan jokaisen henkilökohtainen valinta miten tulkitsee elämän päättämisestä.

Sivullisena on helppo antaa jos jonkinlaisia ohjeita miten toisten ihmisten pitäisi elää ja olla, käytäntö ei aina ole niin yksinkertainen, mikäli kyseessä on ihminen jolla on tunteita Nyt hieman herää mieleen, että minkälaiset tunteet sinulla onkaan olemassa, mikäli tavoite olisi saara nainen ainoastaan nöyrtymään takaisin hellan ja nyrkin väliin, itse juoksennellessasi katselemassa toisia sutturoita Sekö tekisi sinut onnelliseksi ja uskotko että kumppanisi olisi silloin onnellinen?

Vai eikö naisen tunteilla ja tuntemuksilla ole sinulle mitään merkitystä? Sitä en jaksaisi uskoa, koska mikäli tavoitteesi on saara nainen joustamaan ja hyväksymään paheitasi on sinun ehrottomasti yritettävä tasapainottaa sitä olemalla jossain muussa kohtaa aivan mielettömän mahtava mies, niin että naisesi tuntee olonsa kuitenkin tarpeeksi onnelliseksi seurassasi Itse tuskin tuollaisilla periaatteilla olevaa miestä katselisin sittenkään, mutta enhän kanssasi olekkaan, kuten ei nämä muutkaan naiset jotka viesteihisi ovat vastailleet Eikä ikä ero mitään ratkaise, omat onnensa ja onnettomuutensa löytyy on sitten mies tai nainen nuoree, vanhee tahi saman ikäinen, joten se olkoon jokaisen oma valinta mihin suuntaan vietit vievät Mukavaa päivän jatkoa kuitenkin sinulle ja hauskaa kehittelyä vastavetoihin Tarx puhuu monessa mielessä ihan asiaa.

Mitä naiset täällä taas tekevät? Nimittelevät ja leikkivät fiksua kun yrittävät näpäyttää miehiä ja kaikkea muuta tällasta samanlaista paskaa tyyliin "et tuu saamaan pillua". Luuletteko että tiedätte miehistä oikeasti paljoa? Kunnollisia miehiä löytyy hyvin paljon sellaisista äijistä joita ette olisi itse ikinä hyväksymässä koska olette tuollaisia tärkeileviä uunoja. Saavat sitten ne paremmat ja asioita oikeasti ajattelevat naiset sellaiset kunnolliset miehet.

Itse saatte ne puoliksi itsekin naisia olevat miehet jotka vain sanovat teidän perässänne noita dogmaattisia feministipaska-ajatuksianne. Tosin monet niistäkin äijistä ehkä vain siksi että he tietävät saavansa niin tekemällä pillua vaikka olisivat eri mieltä. Miehen tulee ehdottomasti sitoutua lapsiin samalla tavalla kuin naisenkin. Jos miehelle ei yksi nainen riiä, niin juoskoon rauhassa kaikkien naisten perässä. Etsi sinä kunnon mies. Kunnon miehiä mutta eihän ne teille käy kun niissä ei ole sitä jännitystä.

Eikö naisista olekkaan mukavaa kun siippa on pikku playeri?? Jos ei rakasta kumppaniaan, niin silloin ei välitä, vaikka mies kuinka pettää. Mutta jos rakastaa, kunnioittaa, ihailee ja arvostaa toista, niin silloin ei hyväksy pettämistä.

Niin se vaan on!!! Jos toinen on tärkein asia maailmassa, niin silloin ei hyväksy pettämistä ja valehtelua. Raha, valta, maine, ylellisyys jne ovat niitä arvoja, joita petettyksi tullut kumppani eniten arvostaa.

En ole koskaan ymmärtänyt tuota "Naiset rakastuvat renttuihin, kunnon mies ei kelpaa" kitinää. En tunne ketään naista joka väenvängällä valitsisi rentun mieluummin kuin kunnon miehen. Itselleni oli tosiaan toinen toistaan "jännittävämmpiä" renttuja tyrkyllä, ja ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Käy töissä, ei ryyppää, ei polta, ei voisi kapakat vähempää kiinnostaa. Ja ei todellakaan ole mikään "player". Ikinä, ikinä ei tulisi hänelle mieleenkään postailla kuviansa jonnekin netin seuranhakupalstoille "ystäviä" hakemaan.

Ei kannata olla koskaan liian varma! Minä en esimerkiksi luota naiseen koskaan 70 prosenttia enempää, säästyy monelta harmilta. Ettei miehesi ole pettänyt vai eikö vain jäänyt kiinni? Mutta aina teitä yksinkertaisia ja sinisilmäisiä riittää, joita petetäänkin eniten.

Moni kunnon nainen jää ilman miestä siinä, missä mehiläisiä keräävä hunajapupu kelpaa kyllä - vaikka pettäisi minkä kerkiää. Sosiopaattityypit, siis ne jotka osaavat hienosti perustella itselleen pettämisensä, osaavat myös vaikuttaa alkuun sopivasti erittäin uskollisilta ja rakastavilta!

Mitenkähän tämäkin vaimo on tullut ne treffi-ilmoitukset huomanneeksi, varmaan täysin sattumalta. Kokemuksestani sanoisin, että luotettavuus todella menee aika fifty-fifty -periaatteella. Tai tässä tapauksessa siis Ihminen on yleensä luotettava, jos luottaa muihin. Ja epäluotettava, jos ei luota. Tämä koskee kaikkea, ei vain avioelämää ja muita ihmissuhteita: Ihminen arvioi toisia aina oman itsensä mittapuulla, ja kuvittelee muiden ajattelevan ja toimivan kuin hän itse toimisi. Samanlaisia esimerkkejä löytyy aviovaimoista aika pajoin myös.

Mites heidän kohdallaan menetellää. Ei muuta kuin ovesta ulos vai. Kaippa se mitä tehdään riippuu teon vakavuudesta. Joskus laiha sopu on parempi kuin lihava riita. Tosin pettämisen tullessa kysymykseen tilanne muuttuu ratkaisevasti, ja siihen ei yleispätevää neuvoa voi antaa koska asia on silloin hyvin henkilökohtainen. Toki anteeksi voi antaa mutta unohtaa ei. Ajattelen, että ihmisiä on niin monta ja kaikki uniikkeja. Riippuu synnynnäisestä luonteesta ja elämän aikana saaduista vaikutteista, että millaiseksi muodostuu.

Hän opetti meille tyttärille, että naisen tehtävä on sanoa ei, miehet kun haluavat aina, tai ovat aina valmiita. Petin hänen luottamuksen ja tunnustin sen tänä keväänä että mulla on ollut seksisuhde.. Nyt elämä on aika tuskallista meidän molempien kohdalla, emme ole eroamassa vaan rakennamme uutta alkua ja käymme perisuhdeterapiassa. Mutta äärimmäisen vaikeaa aikaa elämme, ja luottamuksen rakentaminen on todella vaikeaa enää.

Mutta haluamme jatkaa meidän itsemme takia. Toivon että miehesi on mies ja pitää sanansa ja arvostuksesi häntä kohtaan voi jatkua lopunikäänne Ukkomies on helppo tunnistaa. Sinkkunainen;Jos epäilet valehtelua,sovi treffit miehen luokse kotiin lauantai-illalle. Pyydä risteilylle,joka kestää koko viikonlopun. Jos lähellä onjoulu taijuhannus ,vaadi ehdottomasti treffejä keskelle juhlaa.

Ukomieheltä et tule koskaan saamaan muuta kuin pikaisia arkipanoja. Vaikkakin kaikki tuntemani "kunnon miehet" ovat olleet aviossa jo ties kuinka kauan. Ja ne, joiden elämä meni yhdeksi ranttaliksi, työpaikan ohella meni koti, perhe ja omaisuus. Rentut ovat vihoviimeisiä kusipäitä. Heidän takiaan olen välillä vihannut miessukukuntaa niin että korvissa suhisee. Mut onneksi löysin yhden vastuullisen "kunnon miehen".

Joten hyvät ihmiset, ollaan kaikki kunnolla! En ole koko aikaa niskan hegittämässä, että mitäs ukko nyt puuhaa. Meillä kun kummallakin on omiakin menoja. Mutta itse ne ole pettänyt miestäni, vaikka ihastuksia on ollut ja tulee olemaan. Hän kertoi luvulla tavanneensa baarissa useita avioituneita naisia, joiden käsilaukusta löytyi yöpuku. Vanhalla työpaikallaan ei ollut ainuttakaan naistyöntekijää, joka ei olisi langennut viettelykseen. Itse vietin vapaana ollessani melko aktiivista seksielämää ja täytyy kyllä sanoa, että varatuille miehille ei kauhean kauaa tarvitse lirkutella, niin se on menoa.

Ja huomioonpantavaa on se, että useammin tapasin menopaikoissa varatun kuin vapaan ihmisen. Eli ei meidän välillämme ole muuta kuin yksilöllisiä eroja, ei voi lajitella sukupuolen mukaan. Ja pettämisen suhteen ihmisten moraali on surullisen alhaalla.

Kokemuksesta voin kertoa, että ystäväni joka on umpi gay ja peluri kiehtoo naisia aivan uskomattomalla tavalla. Voisin jopa uskaltaa väittää että harva suomalainen nainen taitaa edes tunnistaa heteroa jos sellaiseen sattuu törmäämään! Sitten ollaan niin pettyneitä kun miehet ovat mitä ovat kun biläisten kanssa tuolla peuhaavat. Uskomaton ilmiö mutta testattu! Joten naisille ihan vain vinkiksi, että jokainen mies joka ei heti ole punkkaa menemässä ei ole gay, mutta toisin päin saattaa flaksi käydä.

Voi niitä onnettomia miehiä jotka eivät ole rikkaita ja arvostettuja. Voivat löytää itsensä taivasalta. Kyllä se maksaa kun huolto pelaa ja kulissit pidetään pystyssä. Pikku-pirjosille sitten jaetaan tippiä ja turhia lupauksia, valehdellaan siviilisääty ja ammatti. Samalla kun aviomies seilaa muualla, kustantaa hän kaiken vaimon elämän. Vaimo voi siten viihdyttää itseään paremmassa ja kiinnostavammassa seurassa.

Kunhan muistaa pitää yllä miehen huonoa omaatuntoa. Tää on nähty niin monta kertaa. Varmahan sitä ei voi olla kuin itsestään, mutta kyllä ajatus aika mahdottomalta tuntuu. Ensinnäkin siksi, että ihan käytännön tasolla en oikein tiedä missä vaiheessa mieheni olisi minua edes ehtinyt pettää, ja vielä enemmän siksi että jotenkin oletan että sellaisesta jää ihmiseen edes jotain merkkejä.

Ja kun kertakaikkiaan mitään muutoksia ei ole tapahtunut. Eli jos on pettänyt niin on kyllä onnistunut tekemään sen niin käsittämättömän tyylikkäästi, salassa ja huomaamatta, että on pakko sanoa että varsinainen nero miekkonen on. Ja nyt jos ajattelen asiaa, niin "jos puu kaatuu metässä eikä sitä ole kukaan kuulemassa, niin onko puu kaatunut" - eli "jos mieheni pettää mutta sitä ei hänen käytöksestään, ajankäytöstään, olemuksestaan eikä mistään muustakaan millään lailla huomaa, niin onko sitä edes tapahtunut"?.

Tarkoitan tällä sitä, että se ei välttämättä olisi edes niin iso asia. Mutta tämä on tietysti täysin teoreettista pohdiskelua, sillä jos saisin siitä tietää, niin sillä hetkellä siitä tietysti tulisi iso asia, ja se vaikuttaisi suhteeseemme. Tämä on se asia jota en kertakaikkiaan tajua, en sitten millään. Jos kaikki oli liitossanne vaimosi mielestä erittäin hyvin, ja jos pettämistä ei mitenkään sinusta huomannut, ja jos se ei vaikuttanut suhteeseenne millään tavalla - niin miksi helvetissä siitä on pakko mennä kertomaan?

Älä vain sano että joo, oli niin pahat tunnontuskat että oli pakko kertoa. En kestänyt olla kertomatta. Käsittämättömiä luusereita tuollaiset miehet joilla ei pokka riitä vastata huutoonsa ja pitää mölyt mahassaan jos on pettänyt!

Se, joka pettää, kärsiköön tunnontuskat ja syyllisyyden. Eri asia tietysti jos vaimo alkaa epäillä jotain. Silloin pitää olla rehellinen. Ehkä olen sitten outo, mutta itse eläisin paljon mieluummin ihanassa, onnellisessa valheessa kuin paskassa totuudessa - SIIS jos se valhe ei mitenkään elämääni vaikuta, ja mikään ei muutu, ja mieheni on aivan yhtä ihana kuin ennenkin.

No, tosin omalla kohdallani olen edelleen vahvasti sitä mieltä että mihinkään treffisivuille mieheni ei todellakaan ikimaailmassa profiiliaan laittaisi. Vaikutat kovin päällekäyvältä ja sinisilmäiseltä naiselta. Yleensä juuri tällaisten naisten miehet pettävätkin salassa. Sinä vain luulet, mutta ei miehesi jaksa noin omistushaluista naista Älä vedä hernettä nenään, vaan ota neuvosta vaari niin ei tarvitse sitten joskus itkeä. Missä miehesi on tällä hetkellä?

Mitä luulet hänen duunailevan? Ei ollut kuin ajan kysymys kun se heitetään peliin. Mies on luotu levittämään omaa perimäänsä mahdollisimman paljon. Niin se vain on. Nainen on luotu pitämään huolta jälkikasvusta. Ja kaikille feministeille en ole sovinisti vaan uskon evoluutioon ja siihen etteivät ihmiset ole kuin yksi laji eläinten joukossa. Mies pettää aina riittävän hyvän tilaisuuden tullen jos on "normaali".

On toki vuosien saatossa käynyt niinkin että ihmislajista on jalostunut saamaton ja lisääntymiskyvytön nahjus. Siitä johtuvat myös vähäiset syntyvyys luvut. Tietenkin mieskin kaipaa kotiinsa. Turvaa ja lämpöä, mutta ei voi genetiikalleen mitään.

Kristityt normit ovat luoneet mahdottomat normit joiden mukaan miesten tulisi elää. Nyky mies voi huonosti. Ennen näihin normeihin suhtauduttiin tosin hieman löysemmin, mutta nykyään naisten nousun jälkeen kaikkeen puututaan niin kovalla kädellä. Puhutaan itsenäisistä naisista ja muuta paskaa, mutta todellisuudessa on kyse vain naisten omistamisen halusta. He haluavat miehet kuriin kun se nyt on ensimmäisen kerran maailman historiassa mahdollista.

Jospa naisetkin antaa mennä logiikallasi tasapuolisesti, ei naisen tarvitse tuossa tapauksessa olla yhtään uskollismpi. Nainen on vain periaatteesta ollut uskollisempi, ei muuta Mies yrittää vaan sumuttaa sua asian "viattomuudella". Jo toi siviilisääty on huijausta, vaikka kyllä varatutkin saa ihan mukavasti netistä seuraa ihan petiin asti.

Ilmoita miehllesi, että sua loukkaa tuommoinen etkä sitä hyväksy. Vedä ajoissa kunnon rajat muutoin satutat jatkossa vain itseäsi. En hyväksyisi todellakaan omalta mieheltäni tollaista toimintaa. Jos ei yksi riitä, niin olkoon riittämättä.

Miksikään pelleksi en suostuis jäämään. Olisihan voinut olla mahdollista tajuttoman mini mahdollisuus , että miehesi hakee vain kaveria, mutta johan tuo kertoo jo jotain jos miehesi esittäytyy "sinkkuna" ainoastaan. Järki käteen, ei tuollaista tarvitse hyväksyä, jos et sitten täysin ovimatto ole. Luetko itsekin niitä treffi-ilmoituksia? On siinä kyllä yhden sortin pari. Oletteko naimisissa, jos olette niin miksi? Erotkaa hyvän sään aikana.

Koitappa pistää oma treffi-ilmoitus jospa juttelu onnistuisia tätä kautta, tosin et saa kertoa miehellesi tästä, muuten menee suhde päin p: Minä ainakin sain suhteen näin toimimaan ja kotona on kaikki hyvin, kyllä sen sitten voi paljastaa kun on kiikkutuolissa ja ei pysty enää itsehoitamaan aamuaskareita.

Nyt on kyl "ilmoituksia" et etsin ystäviä , mut kyl siin on tositarkoituksella kyse etsiä nainen itselle ja sen naiset tietää No voi pyhä ihme! Et sinä omista miestäsi, kyllä hänellä voi kavereita olla niin nais- kuin miespuolisiakin. Me olemme pari 26v nainen ja minä 35v ja hyvin meillä menee vaikka sosiaalisesti vilkas vaimoni tapaa ja välillä reisussakin käy kavereitten kanssa, itse en niin töiltäni ehdi. Ei aina pidä ajatella asioita seksuaalisuuden kannalta, kyllä ihmiset osaavat tavata muutoinkin, hei herää!!!

Tottakai kavereita saa ja pitääkin olla, mutta on eri asia pitää jatkuvasti ilmoa TREFFIpalstalla ja vielä väittää olevansa sinkku, jos ei ole!

Ystäviä netistä löytyy vaikka Facebookista tai MySpacesta, tai lukuisilta keskustelupalstoilta! Mielestäni "ystävän" etsimisessä on heti tietty sävy, jos sitä treffipalstalta etsii Treffipalstoilla ollaan treffien vuoksi, ja treffien pohjimmainen tarkoitus on tsekkailla seksiin sopivia kumppaneita.

Kummallista sumutusta yrittää sekoittaa asiaa kaveruuteen! Epäilisin heti tuollaista miestä. Eihän tässä nyt siitä ole käsittääkseni kyse että omistaisi miehensä, vaan siitä että mies esiintyy sinkkuna. Jos etsii vain kavereita, miksei voi netissä ilmoittaa olevansa varattu? Olet nyt hieman kohtuuton! Tottakai miehelläsi saa olla ilmoitus netissä.

Ja miten siitä tiedät, oletko itse viettänyt aikaa tietokoneella? Oliko pyykit pesty, tiskit tiskattu, koti siisti ennenkuin istuit tietokoneelle? Olitko antanut suu- ja anaaliseksiä miehellesi? Ei ihme, että miehesi on pettynyt. Nyt kun parannat tapasi ja aloitat noista mainitsemistani asioista ja tarkastelet itseäsi, niin uskon kaiken kääntyvän parhain päin.

Kyllä miehenkin kuuluu täyttää vaimonsa sexuaaliset toiveet. Ei mies ole erikoisessa asemassa että häntä vaan palvotaan. Usein niin että mies ei huolehdi vaimonsa tarpeista ja vaimokin kyllästyy sellaiseen eikä halua miestään. Sitten kun sulle sopii niin hän voi vaihtaa alaa ja ruveta sun yksityiseksi huoraksi ja täyttää sun seksuaaliset toiveesi ja mieltymyksesi ilman, että hän itse saa siitä mitään.

Oletko itse kantanut puolisosi kauppakassit kaupasta kotiovesta sisään asti mitään sanomatta, hoitanut lapsia, että puolisosi voi hengähtää, huolehtinut hänen henkilökohtaisesta hyvinvoinnista ja kauneudesta. Kehunut häntä ulkonäöllisesti ja tehdyistä töistä.

Oletko itse antanut hänelle seksuaalista nautintoa hänen ehdoillaan? Kyllähän kuulosti sun teksti aivan kun mun ajatuksista. Olen tässä pitkään nimittäin miettinyt että mikä on kun miehelle ei mikään riitä. Hänelle olisi oltava äiti, kodinhoitaja, kokki, pyykkäri, huora, rakastaja, rakas, puutarhuri ja mitähän vielä Mutta se että vaikka kuinka koitat tehdä kaikkesi niin ei niin ei Ei vaan loputtomiin jaksa edes yrittää Jokseenkin itse olen jo luovuttanut Ja vielä että miehelläsi on jatkuvasti noita ilmoituksia, luet siis itse niitä jatkuvasti.

Mitä helvettiä 2 tuommosta torveloo enää toistensa kanssa tekeekään. Pimeetä porukkaahan te olette. Mulla oli ihan vastaava tilanne vuosia sitten. Kuviaan tosin mies ei laittanu ilmotuksiin, mut tunnistin hänet helposti. Alussa loin jopa nimimerkin ja kirjoitinkin hälle, varmistuakseni epäilystä.. Siinäpä oli hälle yllätys.: Hän oli sokkotreffeillä chatissa jatkuvasti työpaikalla yövuoroissa. Kännykkä piippaili tämän tästä kotosalla viestiä ym.

Lupaili jättää touhut, mut jatkoi sitkeästi treffejään selkäni takana, kunnes otin eron. Ei kukaan täysijärkinen tuollaista kato.. Hoitakaa suhdeasianne kotonanne, kuten Kanervakin nykyisin tekee! Ällöttää nämä kesksutelut julkisuudessa. Tästä tietenkin herää kysymys että miksi hän on laitellut ilmoituksia treffipalstoille? Kysy miksi hän on laittanut ilmoitukset treffipalstalle ja valehdellut olevansa sinkku.

No tässä olivat neuvoni. Kaikenlaista mäkin oon kuullu mut toi menee jo niin yli! Ei tälläseen voi edes kommentoida mitenkään kun on niin älytöntä. Vaihtoon tollanen heti, saa sit rauhan etiä niitä kavereita Hyvää kesää ja elämää sulle ja toivottavasti opit arvostamaan itseäs: Ihmisiä jotka chattaa ja koluaa treffi ym vastaavissa poikoissa on niin monenlaisia. Toisille tämä on leikkiä toisille totisinta totta.

Riippuu kokonaan henkilöstä miten sen tekaa. Se voi olla paha taikka merkityksetön seikka. Mutta toiselle kyllä pitäisi moisen asian kertoa. Koska tiedän millaista väkeä lappaa näillä palstoilla, mutte minua ei se häiritsekkään. Kyllä sen on itse päätettävä jos toiseen luottaa, jopa läheiseenkin. Tunnen jopa aviopareja jotka molemmat hyvin avoimesti keskustelevat millaisia ihmisiä on heidän eteensä täällä tullut.

Varsin kirjavaa on tämä seurakunta. Mutta epäilyn simen kyllä on kylvetty silloin kun se toiselta salaa tehdään. Luuletko, että miehet haluaisivat vain yhden? Nykyaikana on melkein sääntö kuin tapa, että miehellä on useampia kumppaneita. Se on biloginenkin oikeus. Mitä siihen sanoo asian toinen osapuoli, oletko tullut kysyneeksi? Veikkaanpa, että ne eivät olisi sinun. Eli niin kuin tuolla aikaisemmin kirjoitin, mies on luotu levittämään perimäänsä niin paljon kuin mahdollista ja naiset on luotu valitsemaan lapisilleen parhaan isän.

Koska miehet ovat niin hienotunteisia me emme tee sitä väkisin vaan aina kun tilaisuus tulee. Eli mies on aina valmis ja kun nainen ilmoittaa halukkuutensa paritteluun ei mies voi itselleen mitään vaan se on menoa. Eli näin kaiken pettämisen takana onkin aina antava nainen. Tämän tiesi jo muinainen kirkkomme kun keksi alistaa naiset niin etteivät he pääsisi esittelemään sulojaan miehille.

Minun mieheni on jäänyt kiinni siitä, kun on hakenut seuraa parille tai suoraan minulle, vaikka en ole ollut edes tietoinen hänen puuhistaan.

Minusta on loukkaavaa kun hän on kertonut minusta näille seuran hakijoille ja antanut jopa yhteystietojani heille. Millainen mies oikein haluaa jakaa vaimonsa muiden kanssa. Kai sillä miehelläsi toivottavasti ex- oli kimppakiva-fantasioita, ja ajatteli sun myöntyvän tapahtuneen tosiasian edessä. Tai jos se vaikka ajatteli siitä kivaa hääpäivälahjaa Kai olet jo jättänyt sen? Oman eukon kanssa ei juuri ole seksiä ollut melkeen ikinä. Muuten menee kyyllä ihan hyvin, mutta kun haluan myös seksiä niin se ei kotona onnistu.

Siksi haen sitä muualta. Eukko ei etes tajua että seksi kuuluu parisuhteeseen. Saakeli kun ottaa pattiin että joku voi väittää ettei nainen halua!? Kukaan ei kestä elää selibaatissa. Kyllä sit täytyy olla jotai tosi pahoja traumoja jos mielummin ollaan ilman. Eksä pysty viettelemään sitä, mut vieraita kylläki? Siinä se syy varmaan sit olikin. Oletpa tainnut örveltää eukkosi kanssa aikanaan vain kännipäissä, ei sellaisella naista tyydytetä. Ei ihme jos ei tipu enää. Miksiköhän hän oikein on vielä kanssasi?

Olen eroamassa 20 v. Heitä se ukko mäkeen.. Ei se välttämättä tarkoita, että miehesi mihinkään treffeille ikinä menisi. Jos minä saisin tietää että naisellani olisi profiili josain treffipalsta niin lihoiksi laittaisin, onneksi hän myös tietää sen! Katseletko myös itse kyseisiä ilmoituksia, vai mistä tiedät?

Tuo on mun mielestäni törkeää. Vaimoni käy oman kertomansa mukaan joskus vähän "chattäilemässä" ja lopputulos on se, että nyt vaimoni on Italiassa toisen miehen kanssa. Kertoi mulle menevänsä yksin kun tarvitsee lomaa, mutta merkit näkyivät kauas, ettei kaikki ole niin kuin pitää..

Ihmetteli puhelimessa kun lähetin terveisiä miehelle oikein nimeltä.. Mulla palais vati heti jos tuollaista saisin tietään! Ammu nyt tuollainen vitun horo ja sotke suohon.

Sitten vielä syyllistetään miehiä kun tulee esimerkiksi HIVI ja itketään millaisia sikoja miehet ovat! Kyllä naisella on yhtä suuri vastuu tavaran jakamisestaan kuin miehelläkin! Rahan perässä se vaimo sinne Italiaan lähti, Miehellä on oma firma ja tumma mersu alla. Maksoi matkan ja kaiken paikan päällä. Ja mua vaimo syyttää siivellä eläjäksi. Olenko jotenkin epänormaali, jos annan kaiken anteeksi???

Lisättäköön vielä, että vaimoni on oikeasti HIV-positiivinen, mutta se ei tunnu seksiseuran etsinnässä haittaavan. Mitä vittua tässä pitäis tehdä?? Rakastan tuota naista todella ja haluaisin jatkaa, mutta jos tällainen jatkuu niin onko mitään järkeä edes yrittää.

Vaimon äiti tietää matkasta ja oli kehottanut ilman muuta lähtemään kun mahdollisuus tulee. Siskot ei tienny mitään ja äiti valehtelee vanhemmille lapsilleen, ettei tiedä asiasta mitään Jos ei ymmärrä pitää seksikumppaneihinsa yhteyttä kirjaston tietokoneella, niin hän on oikea pölkkypää.

Ettei tämä nyt vain kuitenkin olisi provo? Näissä, sinänsä aivan turhissa, keskusteluissa on kuitenkin se hyvä puoli, että ne paljastavat millaisia ihmisiä täällä pyörii. Suuressa osassa puheenvuoroja pyritään vain teilaamaan edellisen puhujan mielipiteet. Provosoiviin kannanottoihin vastataan "samalla mitalla". Viljellään stereotypioita ja jaellaan kostonhimoisia neuvoja Huvittavaa, mutta samalla hieman pelottavaa. Ovatko ihmiset oikeasti näin ilkeitä, vai ovatko kaikki hörhöt vain eksyneet tännne suomi24 sivustolle?

Oikeassa elämässä tapaan aika harvoin ilkeitä ihmisiä. Ja tarvisin kirkon apua homouteeni. Kuulemma minä olen sairas kun häneltä löytyi 5 naisen numerot oulun alueelta, olen luulotautinen: Miten olis suu pantu, jos olisin tehnyt samoin? Laitoin avioeron vireille 2kk sitten kun sain sen alistamisesta tarpeekseen Hyvä, että kelpaa luulee kelpaavansa muillekin.

Laita oma ilmoitus samoille palstoille. Kovasti nostaa itsetuntoa, kun on joku muukin jossain. El pelkästään yksi röhisevä waagneri jakamassa samaa yösijaa. Ei onnistu aina kostaminen,parasta vaan häipyä jos ei hyväksy pettämistä. Et ole ainoa kenen mies netin treffipalstoilla seikkailee. Kunpa ihmiset tietäisivätkin kui paljon parisuhtees eläviä seikkailee palstoilla,niin naisia,kuin miehiäkin.

0 thoughts on “Etsin ystävää palsta saara prostituoitu

Leave a Comment