Kyrpää pilluun runkkaava mies

kyrpää pilluun runkkaava mies

Se on akka joka menee vaihtoon, jos ei anna tarpeeksi usein. Että kestäisi sun kanssa sitten vähän pidempään. Eikö seksi mielytä kanssani vai miksi tyydytät isesi suihkun avulla läträten jokailta??? Mekin pannaan joka päivä ja silti haluun välillä runkata.

Oo tyytyväinen, miehesi on normaali! Useiden tutkimusten mukaan reilusti suurin osa miehistä runkkaa. Surkuttele sitten kun runkkaus loppuu. Vaikka oma eukko on pillu paljaana vieressä, niin sitä kun muutaman kerran katsoo, niin johan se on tuttu pohjiaan myöten.

Ei tämä sen kummempi juttu ole ja siitä ei pääse yli eikä ympäri. Oma käsi on siinäkin suhteessa paras, että itse osaa parhaiten tarkkailla, koska pitää puristaa enempi ja koska ttasen haluaa pitkiä vetoja.

Siihen ei naisten pillut pysty. Ja jos mies runkkaa suihkussa, niin ihan varmasti runkkaa myös muualla. Itse tehdyssä runkussa mies myös näkee miten sperma lentää ja pursuaa. Jostakin syystä monet naiset jättävät tämän kiihottavan näyn katsomatta, joko kääntävät katseen pois tai sitten pistävät silmät kiinni.

Oman mieheni kanssa naidaan joka päivä vähintään kerran,joskus montakin kertaa peräkkäin. Meillä ainakin pysyy vireänä kun keksii aina jotain uutta,fantasioita jne.. Me käydään lähes aina kaksin suihkussakin ja pestään toisemme hyvinkin tarkasti,kyllä siinä enemmän miehelläkin tekee mieli nussia kun runkkailla.

Kyllä niitä keinoja on. Kun rupes tekeen taas mieli.. Nyt se selvis vihdoinkin ku lopetti aiheen kiertämisen niinku kissa kiertää kuumaa puuroa. Siis joka päivä annoinpa sit vaik 5 kertaa päivässä tai en. Tähän väliin vielä ensin että sillon tällön runkkaaminen on kai ihan ok niinku joku satunnainen alkoholinjuontikin. Mut sit ku se on säännöllistä ni sit tää esimerkki on kohallaan: Mun mies on runkannu siitä lähtien ku huomas kakarana että vanhempansa pitää hänen pikkusiskoa tärkeempänä kuin hän.

Hänellä on mielettömän huono itsetunto ja on epävarma aivan kaikesta. Kuulema orgasmin aikana hän hetkeks unohtaa sen itsesäälin jossa rypee kaikkina muina aikoina.

Eli vakiorunkkaajat ovat siis psyykkisesti sairaita. Terve yksilö saa serotoniininsa muilla keinoin eikä hänen tarvitse hävetä tai peitellä tapaansa tehdä itsensä iloiseksi. Toiset urheilee, toiset rakastelee rakkaansa kanssa, toiset laulaa tai soittaa, tapoja on lisäks miljoonia. Oman miehen kohdalla olin aluksi todella loukkaantunut runkkailusta, nyt kun tiedän totuuden niin säälihän tässä tunteen tilalle tuli.

Reppana ei saanut lapsena äidinrakkautta eikä isän kannustusta. Peukalo siirtyi suusta vehkeisiin. Että älä ihmeessä loukkaannu siitä että se runkkaa, selvitä perimmäinen syy. Kato miks kaikki runkkarit aina puolustelee runkkaamistaan ja toisaalta miks eivät tee sitä esimerkiks avoimesti näkösällä? No siks ku se on hävettävä tapa kuten alkoholisti peittää ongelmansa ja sitä on pakko puolustella ja pitää "normaalina" ja "kohtuutena" ja kyllä sä tiedät mitä selityksiä riippuvaisilla aina on.

Älä nyt viitsi jauhaa paskaa. Teidän kohdalla ongelmana on se että miehelläsi on paljon vilkkaampi mielikuvitus kuin sinulla ikinä. Te naiset luulette että miehelle riittää se että sperma lentää ja sillä siisti, sitten suihkuun. Haaveissa meilläkin ollut mutta eipä olla toteutettu. Kyllä tuollaisen valmisteluum meillä meni pari vuotta. Lopulta se toteutettiin eräällä iskelmäristeilyllä niin että esiinnyin sinkkuna ja mieheni liittyi seuraan vasta kun innokas kumppani oli löytynyt - ikään kuin toisen varauksen tehneenä.

Kolmisin istuimme samassa pöydässä ja varmemmaksi vakuudeksi mieheni alkoi puhua jopa rahalisesta korvauksesta, jonka minä tyrmäsin. Päädyimme kaverin hyttiin ja tajusin vasta siellä miten valtavasti miestäni kiihotti, kun toinen mies alkoi availla vaatteitani.

Näin miten hän nieleskeli kun rintojani pideltiin ja otettiin esiin liiveistä ja varsinkin kun kaveri riisui pikkuhousuni vastapäisellä sängyllä. Sitten vieras kaveri peitti näköalani tulemalla päälleni. Saatan vain kuvitella mitä mieheni ajatteli kun vieras kalu lukui sisälleni ja alkoi pumpata. Jännitin aivan kamalasti, mutta olin päättänyt kestää mitä tulossa oli.

Loppujen lopuksi kokemus ei ollut varsin kummoinen - kaveri laukesi aika nopeasti kondomiin ja nukahti melkein heti viereeni. Napitin puseroni ja keräsin tavarani ja lähdin mieheni kanssa baariin drinkille. Omassa hytissä mieheni sitten purki patoutuneet paineensa varsin kiitettävällä tavalla riisumatta myöskään minua. Pari uusintaa olemme ottaneet, ja kumppani on valittu todella tarkasti.

Se kumppanin valintakin on varsin kiihottavaa touhua Vähän sama tapa meillä kuten Jaana kirjoitti. Mennään yleensä baariin ja istutaan eri pöytiin.

Vaimo pukeutuu yleensä aika paljastavasti. Aika nopeesti vaimo saa seuraa, ja yllättävän helposti löytyy pari miestä matkaan. Vaimo vie ne meille kotiin ja minä menen hiljaa perässä katselemaan salaa heidän naimista.

Vaimo ohjaa miehet aina olkkariin niin että minä pääsen parvelta salaa katsomaan johon menee raput ulkokautta. Alku kesästä vaimo vei kaksi ulkomaalaista miestä. Oli tosi kiihottavaa nähdä kun tumma kyrpä upposi vaimon pilluun. Miehet nai vuoron perään vaimoa takaapäin, sitten yllättäen toinen miehistä halusi panna anaaliin ja tästä vaimo ei oikein pidä. En kumminkaan puuttunut asiaan vaan katselin kun mies runnoi mustaa kyrpää vaimon perseeseen, onneksi tämä ei kestänyt kauaa vaan mies tuli vaimon eteen ja runkkasi mällit rinnoille.

On tehty myös niin että itse olen välillä mukana mutta yleensä katselen ja kuvaan salaa. Vaimon mielestä tuo flirtti vaihe baarissa on myös tosi kiihottava.

On kuulemma pari kertaa meinannut saada jo baarissa orgasmin kun on antanu miehen viedä käden hameen alle ja pilluun. Itse olen kerran sormin tyydyttänyt vaimon orgasmiin asti baarissa kun pöydässä on ollut toinen mies. Tämän jälkeen lähdettiin meille päin ja vaimo otti tältä toiselta mieheltä matkan varrella olevassa puistossa suihin.

Vaimo on aika rohkea ja nauttii siitä että joku voi nähdä hänen harrastaessaan seksiä. Itse en ihan uskaltaisi pelkästään tuntemattomien mukaan mennä vaikka haaveilenkin seksistä useamman miehen kanssa. Kyllä sen toisen pitää olla oma mies; olisi huomattavasti turvallisempi olo ja uskaltaisin nauttia vapaammin oman miehen ollessa paikalla Joskus on asiasta hieman puhuttu mutta en ole uskaltanut vielä ehdottaa asian viemistä käytäntöön Toivottavasti teillä on jokin turvasana tai merkki kun tiesit olla menemättä väliin vaikka vaimo huutaa Kivun ja nautinnon raja on häilyvä.

Sairaita ja selkeästi myös keksittyjä tarinoita! Tuo on pienessä humalassa ja kiihottuneena ihan jees, mutta itelle oski katumus ja mustasukkasuus kun annoin vieraan nussia vaimoa. Tilanteen oltua oäällä on ihan mukavaa ja itekin sain orkun nopeesti mutta ei kumminkaan jälkikäteen tunnu hyvältä.

Me harrastettiin tota ex-vaimon kanssa ja tais olla osa syy eroomme. Ensin oli yks mies mun lisäksi ja kaikki toimi ja nautti. Sitten oli kaks mun lisäksi ja vielä ihan ok, itse olin aina mukana ja ihan normi seksiä, suuseksiä naimista ja niin poispäin.

Sitten mun nälkä kasvo, mukaan tuli sitomista ja pientä läpsimistä ja tämäkin vielä vaimosta ok. Mutta parhaimmillaan meitä oli viis miestä, sidottiin, läpsittiin aika kovaakin perseelle ja rinnoille, runkattiin joskus kaikki spermamme kasvoille, jatkuvaa naintia vuoron perään ja myös perseeseen.

Myös nyrkkipanot tuli mukaan. Vaimo sit sano että ei nauti kun näin rajua ja miehiä liikaa. Älä laukea, valkoinen mies. Margit kietoo tutisevat reidet valkoisen miehen ympärille. Iso, valkoinen kyrpä painuu Margitin sisään. Onko hyvä, valkoinen mies? Onko hyvä nussia Margitia? Margitilla kuuma, liukas pillu.

Elizabeth hieroo valkoisen miehen pakaroita. Elizabeth työntää mustan sormen valkoisen miehen perseenreikään. Työnnä sormi Margitin mustaan pyllyyn. Tule sinäkin valkoinen mies! Margit heittää jalkansa valkoisen miehen olkapäille. Iso, valkoinen kyrpä laukaisee Margitin pillun spermaa täyteen. Katso, vaalea sperma valuu punaisesta pillusta mustille reisille. Elizabeth imee kyrvän puhtaaksi. Ota ryyppy valkoinen mies. Vain viisikymmentä dollaria lisää.

Elizabethilla iso, musta peppu. Elizabeth rakastaa valkoisen miehen kullia siellä. Lepää huovalla, valkoinen mies. Margit puristelee karvaisia palleja. Elizabeth pyörittää mustaa pyllyä. Voitelee pienen pyllyreiän liukkaaksi valkoiselle miehelle. Kohta pääset mustan tytön peppuun. Elisabeth istuu valkoisen miehen kyrvälle.

Margit ohjaa ison kyrvän pienelle persereiälle.

Kyrpää pilluun runkkaava mies -

Toinen kerta ei ollut "perinteistä" seksiä vaan mukana oli pissaamista rinnoilleni ja nyrkkipano. Alastomana käveli makkariin pikkupöksyt jalkaan ja töihin. Mun mies on runkannut joskus nukkuessaan.

Imin tuota ihanaa kullia täydellä nautinnolla, samalla mies hieroi hiuksiani ja alkoi työntämään lantiotaan pikkuhiljaa enemmän suutani kohti. Mies työnsi minut sängylle selälleni ja riisui housuni, tuli päälleni polvilteen ja jatkoin suihinottoa samalla kun hänen sormensa löysivät tiensä märkään pilluuni.

Hän varovaisesti kosketteli minua ja olin laueta jo samantien kiihotuksesta, vanhemman miehen sormet pillussani ja kyrpä suussani. Hän työnsi sormensa sisälleni ja minun oli pakko lopettaa lutkuttaminen hetkeksi kun se tuntui niin hyvältä. Hän hieroi kivikovaa kaluaan naamani vasten.

Sanoin kyllä ja mies asettui paremmin ja hieroi nyt kaluaan pilluani vasten. En osannut sanoa mitään kaiken kiihotuksen keskellä. Mies kiusoitteli minua pitkään hieromalla.

Lopulta hänen kalunsa oli kokonaan pilluni sisällä. Tunne oli kiihottavinta mitä olen ikinä kokenut, olin täynnä vain tuota paksua ja lämmintä kalua. Mies alotti naintiliikkeensä ja en voinut muuta kuin voihkia, hän hieroi sänkeään poskeani vasten samalla kun tahti vaan koveni.

Hetken naimisen jälkeen hän veti kalunsa ulos pillustani, tunsin kuinka pillunesteet valuivat reisilleni, mies tuli taas polvilleen päälleni ja tuo mahtava kyrpä oli taas lähellä kasvojani. Tiesin jo mitä odottaa.. Hän runkkasi itseään vain hetkisen kunnes toi kullinsa aivan kasvojeni eteen. Terskan päädystä purskahti ihanaa lämmintä, valkoista kermaa, olin suu auki siinä nälkäisenä samalla kun tuo vanha mies roiski lastinsa pitkin naamaani.

Vaikka olisi haluja onko uskallusta? Haaveissa meilläkin ollut mutta eipä olla toteutettu. Kyllä tuollaisen valmisteluum meillä meni pari vuotta. Lopulta se toteutettiin eräällä iskelmäristeilyllä niin että esiinnyin sinkkuna ja mieheni liittyi seuraan vasta kun innokas kumppani oli löytynyt - ikään kuin toisen varauksen tehneenä. Kolmisin istuimme samassa pöydässä ja varmemmaksi vakuudeksi mieheni alkoi puhua jopa rahalisesta korvauksesta, jonka minä tyrmäsin. Päädyimme kaverin hyttiin ja tajusin vasta siellä miten valtavasti miestäni kiihotti, kun toinen mies alkoi availla vaatteitani.

Näin miten hän nieleskeli kun rintojani pideltiin ja otettiin esiin liiveistä ja varsinkin kun kaveri riisui pikkuhousuni vastapäisellä sängyllä. Sitten vieras kaveri peitti näköalani tulemalla päälleni. Saatan vain kuvitella mitä mieheni ajatteli kun vieras kalu lukui sisälleni ja alkoi pumpata. Jännitin aivan kamalasti, mutta olin päättänyt kestää mitä tulossa oli. Loppujen lopuksi kokemus ei ollut varsin kummoinen - kaveri laukesi aika nopeasti kondomiin ja nukahti melkein heti viereeni.

Napitin puseroni ja keräsin tavarani ja lähdin mieheni kanssa baariin drinkille. Omassa hytissä mieheni sitten purki patoutuneet paineensa varsin kiitettävällä tavalla riisumatta myöskään minua.

Pari uusintaa olemme ottaneet, ja kumppani on valittu todella tarkasti. Se kumppanin valintakin on varsin kiihottavaa touhua Vähän sama tapa meillä kuten Jaana kirjoitti. Mennään yleensä baariin ja istutaan eri pöytiin.

Vaimo pukeutuu yleensä aika paljastavasti. Aika nopeesti vaimo saa seuraa, ja yllättävän helposti löytyy pari miestä matkaan. Vaimo vie ne meille kotiin ja minä menen hiljaa perässä katselemaan salaa heidän naimista. Vaimo ohjaa miehet aina olkkariin niin että minä pääsen parvelta salaa katsomaan johon menee raput ulkokautta. Alku kesästä vaimo vei kaksi ulkomaalaista miestä.

Oli tosi kiihottavaa nähdä kun tumma kyrpä upposi vaimon pilluun. Miehet nai vuoron perään vaimoa takaapäin, sitten yllättäen toinen miehistä halusi panna anaaliin ja tästä vaimo ei oikein pidä. En kumminkaan puuttunut asiaan vaan katselin kun mies runnoi mustaa kyrpää vaimon perseeseen, onneksi tämä ei kestänyt kauaa vaan mies tuli vaimon eteen ja runkkasi mällit rinnoille.

On tehty myös niin että itse olen välillä mukana mutta yleensä katselen ja kuvaan salaa. Vaimon mielestä tuo flirtti vaihe baarissa on myös tosi kiihottava. On kuulemma pari kertaa meinannut saada jo baarissa orgasmin kun on antanu miehen viedä käden hameen alle ja pilluun. Itse olen kerran sormin tyydyttänyt vaimon orgasmiin asti baarissa kun pöydässä on ollut toinen mies.

Tämän jälkeen lähdettiin meille päin ja vaimo otti tältä toiselta mieheltä matkan varrella olevassa puistossa suihin. Vaimo on aika rohkea ja nauttii siitä että joku voi nähdä hänen harrastaessaan seksiä. Itse en ihan uskaltaisi pelkästään tuntemattomien mukaan mennä vaikka haaveilenkin seksistä useamman miehen kanssa. Kyllä sen toisen pitää olla oma mies; olisi huomattavasti turvallisempi olo ja uskaltaisin nauttia vapaammin oman miehen ollessa paikalla Joskus on asiasta hieman puhuttu mutta en ole uskaltanut vielä ehdottaa asian viemistä käytäntöön Toivottavasti teillä on jokin turvasana tai merkki kun tiesit olla menemättä väliin vaikka vaimo huutaa Kivun ja nautinnon raja on häilyvä.

Sairaita ja selkeästi myös keksittyjä tarinoita! Tuo on pienessä humalassa ja kiihottuneena ihan jees, mutta itelle oski katumus ja mustasukkasuus kun annoin vieraan nussia vaimoa. Tilanteen oltua oäällä on ihan mukavaa ja itekin sain orkun nopeesti mutta ei kumminkaan jälkikäteen tunnu hyvältä.

Me harrastettiin tota ex-vaimon kanssa ja tais olla osa syy eroomme. Ensin oli yks mies mun lisäksi ja kaikki toimi ja nautti. Sitten oli kaks mun lisäksi ja vielä ihan ok, itse olin aina mukana ja ihan normi seksiä, suuseksiä naimista ja niin poispäin. Sitten mun nälkä kasvo, mukaan tuli sitomista ja pientä läpsimistä ja tämäkin vielä vaimosta ok.

Mutta parhaimmillaan meitä oli viis miestä, sidottiin, läpsittiin aika kovaakin perseelle ja rinnoille, runkattiin joskus kaikki spermamme kasvoille, jatkuvaa naintia vuoron perään ja myös perseeseen.

Myös nyrkkipanot tuli mukaan. Hänellä on mielettömän huono itsetunto ja on epävarma aivan kaikesta. Kuulema orgasmin aikana hän hetkeks unohtaa sen itsesäälin jossa rypee kaikkina muina aikoina. Eli vakiorunkkaajat ovat siis psyykkisesti sairaita. Terve yksilö saa serotoniininsa muilla keinoin eikä hänen tarvitse hävetä tai peitellä tapaansa tehdä itsensä iloiseksi.

Toiset urheilee, toiset rakastelee rakkaansa kanssa, toiset laulaa tai soittaa, tapoja on lisäks miljoonia. Oman miehen kohdalla olin aluksi todella loukkaantunut runkkailusta, nyt kun tiedän totuuden niin säälihän tässä tunteen tilalle tuli.

Reppana ei saanut lapsena äidinrakkautta eikä isän kannustusta. Peukalo siirtyi suusta vehkeisiin. Että älä ihmeessä loukkaannu siitä että se runkkaa, selvitä perimmäinen syy.

Kato miks kaikki runkkarit aina puolustelee runkkaamistaan ja toisaalta miks eivät tee sitä esimerkiks avoimesti näkösällä? No siks ku se on hävettävä tapa kuten alkoholisti peittää ongelmansa ja sitä on pakko puolustella ja pitää "normaalina" ja "kohtuutena" ja kyllä sä tiedät mitä selityksiä riippuvaisilla aina on.

Älä nyt viitsi jauhaa paskaa. Teidän kohdalla ongelmana on se että miehelläsi on paljon vilkkaampi mielikuvitus kuin sinulla ikinä. Te naiset luulette että miehelle riittää se että sperma lentää ja sillä siisti, sitten suihkuun. Ja jos ei määrä riitä, niin sitten pitäisi naida ja lennättää spermaa viisi kertaa päivässä ja se siinä. Minä vedän rastin seinään sinä päivänä kun naiset vihdoinkin tajuavat sen että miehen suurin sukupuolielin on aivot!

Enkä tarkoita mitään serotoniinihöpinöitä vaan seksuaalisia fantasioita ja mielikuvia. Sinä aloittaja, miehesi saisi ihan saman serotoniini annoksen rakastelemallakin jos se teidän välinen rakastelu vain tyydyttäisi häntä. Fyysinen suoritus, eli sperman roiskauttaminen ja orgasmi ei ole mitenkäään tyydyttävän seksin merkki, vaan se on pelkästään orgasmin merkki.

Tyydyttävän seksin merkki on helevetin hyvä ja intensiivinen tunne rakastelusta ja fantasioista jotka pelaavat parilla täysin yksi yhteen. Sääli miestäsi ettet ole tajunnut tuota. Anna hänen vain runkata jos teidän seksielämä sillä pysyy kunnossa ja miehesi aivot pysyvät kunnossa, mutta lopeta höpiseminen aiheesta mistä et tiedä hevon vittua, eli miehen sielunelämästä.

Miehen uroksen tehtävä on levittää omia sukusolujaan mahdollisimman laajalle! Eli siis nussia niin monen naaraan kanssa kuin mahdollista! Se tunne on pakottava ja palkitseva. Sen voi tietää ainoastaan mies. Se jatkuu ja jatkuu. Aina kun tulee näköpiiriin uusi pantava tussu alkaa tekeen mieli! En käy vieraissa enää mutta vedän käteen. Se melkein kuin kävisi vieraissa. Uudet kuvat,uudet sessiot,minä itse ja ei paineita naisen jutuista! Hyvin palkitsevaa,helppoa,turvallista,rentouttavaa,toimii kostona vak.

Kiima häviää vähäksi aikaa ja voi keskittyä muuhun. Muutaman tunnin päästä alkaa taas kiinnostaa ja sitten taas arvotaan,kumpaa,vaimoa vai käteen! Vastaa alkuperäiseen viestiin Miks mun mies runkkaa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

kyrpää pilluun runkkaava mies

0 thoughts on “Kyrpää pilluun runkkaava mies

Leave a Comment