Cum bucket ass smoothie

cum bucket ass smoothie

Kauniisti katetun pöydän äärellä nautimme Marjukan valmistamista herkuista ja grillauksista. Ja saimme kunnian kuulla emännän esittämänä pari kappaletta pianon ääreltä. Ruokailun kruunasi täydellinen kakku. Juttua ja villejä ideoita sinkoili illan mittaan ja materiaalia moneen videopostaukseen olisi riittänyt. Liekö vesimelonisangria vaikuttanut, kun innostuimme vitsillä pyörittämään pulloa - t ässä kaikkien blogihaasteiden äiti. Olipa hauska ilta - kiitos kaikille ihanille!

Ja tsemppiä ja iloa alkavaan arkeen, kuullaan ja nähdään toivottavasti taas pian! Niin totta, päivän juhlissa oli myös taaperoita, niin olisi ollut varmaan kova juttu. Vaikka 1-vuotiaiden ruoka-ainemaailmaan tuo sokeri ei ehkä niin vielä istu Onneksi tässä on ollut koko kesä aikaa tyhjennellä niitä saunan yhteydessä. Onneksi Happy Joe lanseerattiin, löytyi täydelliset pullot ;.

No - jätimme tehtävät kokonaan pois ja sovelsimme muutenkin vähän sääntöjä, mutta hauskaa kyllä oli. Tosin noiden kysymysten keksiminen on aina vähän haastavaa No kiitos vain - hauskaa, jos nämä onnistuivat!

Ainakin tunnelma ja tilanteet välittyvät näistä aika kivasti. Mä kävin tänään hakemassa koulussa yhden leiman ja menin koulun kahvilan ohi. Vaunussa oli 12 kpl ml smoothie-pulloa, juuri sopivan mallisia. Monessa blogissa oli keväällä lastenjuhlissa näitä vst ja mä olen kerrankin ajoissa.

Mahtavan kuuloiset bileet, molemmat siis. Varastan härskisti anoppisi idean alkumaljoista pullossa, tosi hauska idea! Älä muuta sano, tarjoilut olivat kyllä kohdallaan ja niin pitikin, juhlan aihe! Eri sortteja oli ehkä vähän liikaakin Kiitos - kyllä tuota saavutusta pitää nyt ainakin pari kertaa juhlia! Marjukan kakku oli ihanaa, ja herkullisia olivat myös itse ruoat - kamera vain lepäili vielä tuolloin laukussa tai sitten kuvaajat olivat liian nälkäisiä.

Jos olisit ottanut muhun yhteyttä, olis sellainen voinut olla surraamassa. Jos lääkäriksi asti valmistuu, kyllä niitä pitääkin monta kertaa juhlia. Oliko samanlaisten pullojen metsästyksessä mennyt kauankin aikaa??? Olisko ollut vähän kiva olla kärpäsenä katossa kun leikitti pullon pyöritystä?

Oliko tehtävinä esim hypi yhdellä jalalla talon ympäri, kärrynpyöriä pellolla, kerää kukkakimpu ja totuuksista ketä pussasit ekana ja muuta "samaa tasoa". Olipa tosiaan ihana ilta! Noita suunniteltuja videopostauksia pitää ryhtyä toteuttamaan!!! Oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa! Ehdottomasti pitäisi, monta hyvää ideaahan meille tulikin jo ; No ajattelin, että olisin pitänyt vapaata, mutta pitäähän sitä kai muutama kuva aina ottaa.

Kivaa viikkoa ja tsemppiä myös töihin! Arvasin, että tykkäät ; Tuo meidän yhteiskuva on paras! No anopin tarjoiluja onkin vaikea uskoa todeksi! Mutta ei ollut kyllä valittamista kummassakaan, tänään ei sitten ollutkaan ihan heti nälkä, kun eilen oli niin paljon herkkuja. Kiitos itsellesi hauskaa oli taas: Vau, todella upeat juhlatarjoilut! Kyllä onkin aihetta juhlaan - Paljon onnea vielä valmistuneelle!!

Ja sitten vielä ne päivän toisetkin juhlallisuudet; Nam, kakku näyttää herkulliselta ja varmasti olikin sitä. Vitsit millaiset kestit teillä oli ennen iltaa, wow! Eihän noin upeita tarjoiluja ja alkumaljapulloja voi olla, nää kuvat on varmaan kaapattu jostain pinterestistä ;? Mutta ei Marjukka hävinnyt yhtään tarjoiluillaan, onneksi me muutkin saatiin herkkuja mahat täyteen. Kiitos seurasta ja kuittailusta, terkuin mega-zoomi. Mun lihakset taisivat olla viikon verran kipeät sen jälkeen.

Kaksi viikkoa myöhemmin tehtiin sama treeni uudestaan, ja oma tulos oli parantunut kokonaisella kierroksella. Parasta tässä lajissa on nimenomaan se, miten nopeasti tulokset näkyvät. Meidän valmentajat ohjelmoi meille viikko toisensa jälkeen niin monipuoliset treenit, että kestävyys, voima ja taidot ovat omasta mielestäni aina todella hyvässä tasapainossa keskenään.

Koutsit ovat paikalla ohjaamassa ja antamassa vinkkejä. Ja kaikki kanssatreenaajat -  he  on ihan huippuja. Yhdessä tekeminen on oikeasti mieletön motivaation nostattaja.

Muiden kannustus ja menestystarinat antavat energiaa ja muistuttavat ainakin itseäni treeni toisensa jälkeen, miten mikä tahansa asia on mahdollista jos antaa itsestään kaiken irti. CrossFitissä on kyse siitä, että kehitetään hyvä kunto, tekniikka ja taidot mahdollisimman monipuolisesti. Harjoitukset perustuvat toiminnallisiin liikkeisiin ja vaihtelevat keskenään tosi paljon. Meillä päivän treeni näkyy vasta samana päivänä, joten aina on pieni jännitys siitä mitä siellä tänään on luvassa. Parasta on se, että lajiin voi rakentaa itse juuri sellaisen suhteen kuin haluaa.

Voi treenata silloin tällöin lähinnä huvin vuoksi, pari kertaa viikossa kunnon ylläpitämiseksi, säännöllisesti viisi kertaa viikossa tasainen kehitys mielessä tai sitten panostaa kunnolla ja kilpailla varsinaisissa CrossFit-kisoissa.

Se, kuinka paljon lajille antaa on itsestään kiinni, ja kaikki välimaastovalinnat ovat ihan ok. Yleisimmät myytit on se, että CrossFit on vain kovakuntoisten laji, ja kokemattomille urheilijoille ei ole asiaa sinne.

Siellä kilpaillaan vain muita vastaan ja loukkaantumisriski on suuri. Kaikki treenit voidaan skaalata jokaiselle sopivaksi, siellä kilpaillaan tasan tarkkaan vain omaa pääkoppaa vastaan, ja kun kokeneet valmentajat ovat paikalla neuvomassa, on loukkaantumisriski varmasti pienempi kuin silloin, jos tekee liikkeitä yksin tavallisella kuntosalilla.

Hienoa, että olet uskaltanut aloittaa uuden harrastuksen. Itselleni CrossFit kuulostaa vieläkin liian hurjalta, extreme-urheilulta. Itse nousen harrastuksen parissa teatterin lavalle. Siinä on omanlaisensa jännitys, joka laukeaa myös kun on uskaltanut ja ylittänyt itsensä lähinnä pelkonsa.

Ihan uteliaisuudesta, kun en ole lajia harrastanut tai tunne ketään henk koht: Eli tuleeko siinä lihaksikkaaksi kuin salilla vai enemmän jänteväksi kuin Teatteri on munkin mielestä älyttömän hyvä harrastus ja saa adrenaliinin yleensä virtaamaan siinä missä mikä tahansa rankka urheilulaji. Olen itse suuntautunut opinnoissani osallistavaan draamaan ja parin viikon päästä alan harrastamaan pari tuntia viikossa tarinateatteria. Ymmärrän siis jonkin verran mistä puhut, mahtavaa kun oot löytänyt oman juttusi mistä selkeesti nautit!

Mä googletin "crossfit bodies", ja yritin tuoda tähän kommenttiboksiin kuvia ja linkkejä mut en jostain syystä pysty puhelimella! Kannattaa kuitenkin googlettaa just tolla hakusanalla, ja sinne tulee aika paljon kuvia ainakin niistä kropista jotka on harrastanut crossfitiä pitkään ja tosissaan.

D Muuten voisin kuvailla että crossfit tekee kropasta ainakin kiinteemmän, liikkuvamman ja lihaksikkaamman. Mut riippuu tietysti tosi paljon siitä miten paljon harrastaa ja minkä tyyppisiä liikkeitä tekee eniten! Sanoisin, että kroppa muistuttaa naisleijonaa, jos liikutaan eläinmaailmassa. D Crossfit kisoissa on joskus 10km lenkkiä ja kg maastavetoa saman päivän aikana. Ei saa olla jyhkeä, pitää pystyä toimimaan ja olemaan ketterä.

Ehkä se ulkonäkö ei ole tärkein vaan vartalon toiminnallisuus. Susta tulee nopeampi, ketterämpi, vahvempi. Rasvaa katoaa ja lihaksia tulee, mutta kropan liikkuvuus ja hallinta pitäisi olla priimaa. Aika harva on noin monipuolinen ihminen. Itse harrastin viime kesänä noin 5kk crossfittia ja oli paras sijoitus hetkeen! Itseluottamus itseen ja omiin taitoihin kasvoi aivan älyttömästi!

En ole missään nimessä atleetti ja kunnoltanikin vain kohtalainen. Pysyin mukana ja toisinaan olin hyvinkin ylpeä itsestäni. Kaikki siellä kohtaa omat rajansa, joten ketään ei katota nenänvartta pitkin! Yllättävä vahvuuteni oli omien rajojen tunteminen.

Ja saimme kunnian kuulla emännän esittämänä pari kappaletta pianon ääreltä. Ruokailun kruunasi täydellinen kakku. Juttua ja villejä ideoita sinkoili illan mittaan ja materiaalia moneen videopostaukseen olisi riittänyt. Liekö vesimelonisangria vaikuttanut, kun innostuimme vitsillä pyörittämään pulloa - t ässä kaikkien blogihaasteiden äiti. Olipa hauska ilta - kiitos kaikille ihanille!

Ja tsemppiä ja iloa alkavaan arkeen, kuullaan ja nähdään toivottavasti taas pian! Niin totta, päivän juhlissa oli myös taaperoita, niin olisi ollut varmaan kova juttu.

Vaikka 1-vuotiaiden ruoka-ainemaailmaan tuo sokeri ei ehkä niin vielä istu Onneksi tässä on ollut koko kesä aikaa tyhjennellä niitä saunan yhteydessä. Onneksi Happy Joe lanseerattiin, löytyi täydelliset pullot ;. No - jätimme tehtävät kokonaan pois ja sovelsimme muutenkin vähän sääntöjä, mutta hauskaa kyllä oli. Tosin noiden kysymysten keksiminen on aina vähän haastavaa No kiitos vain - hauskaa, jos nämä onnistuivat!

Ainakin tunnelma ja tilanteet välittyvät näistä aika kivasti. Mä kävin tänään hakemassa koulussa yhden leiman ja menin koulun kahvilan ohi. Vaunussa oli 12 kpl ml smoothie-pulloa, juuri sopivan mallisia. Monessa blogissa oli keväällä lastenjuhlissa näitä vst ja mä olen kerrankin ajoissa. Mahtavan kuuloiset bileet, molemmat siis. Varastan härskisti anoppisi idean alkumaljoista pullossa, tosi hauska idea!

Älä muuta sano, tarjoilut olivat kyllä kohdallaan ja niin pitikin, juhlan aihe! Eri sortteja oli ehkä vähän liikaakin Kiitos - kyllä tuota saavutusta pitää nyt ainakin pari kertaa juhlia! Marjukan kakku oli ihanaa, ja herkullisia olivat myös itse ruoat - kamera vain lepäili vielä tuolloin laukussa tai sitten kuvaajat olivat liian nälkäisiä.

Jos olisit ottanut muhun yhteyttä, olis sellainen voinut olla surraamassa. Jos lääkäriksi asti valmistuu, kyllä niitä pitääkin monta kertaa juhlia. Oliko samanlaisten pullojen metsästyksessä mennyt kauankin aikaa??? Olisko ollut vähän kiva olla kärpäsenä katossa kun leikitti pullon pyöritystä?

Oliko tehtävinä esim hypi yhdellä jalalla talon ympäri, kärrynpyöriä pellolla, kerää kukkakimpu ja totuuksista ketä pussasit ekana ja muuta "samaa tasoa". Olipa tosiaan ihana ilta! Noita suunniteltuja videopostauksia pitää ryhtyä toteuttamaan!!! Oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa! Ehdottomasti pitäisi, monta hyvää ideaahan meille tulikin jo ; No ajattelin, että olisin pitänyt vapaata, mutta pitäähän sitä kai muutama kuva aina ottaa.

Kivaa viikkoa ja tsemppiä myös töihin! Arvasin, että tykkäät ; Tuo meidän yhteiskuva on paras! No anopin tarjoiluja onkin vaikea uskoa todeksi! Mutta ei ollut kyllä valittamista kummassakaan, tänään ei sitten ollutkaan ihan heti nälkä, kun eilen oli niin paljon herkkuja. Kiitos itsellesi hauskaa oli taas: Vau, todella upeat juhlatarjoilut! Kyllä onkin aihetta juhlaan - Paljon onnea vielä valmistuneelle!! Ja sitten vielä ne päivän toisetkin juhlallisuudet; Nam, kakku näyttää herkulliselta ja varmasti olikin sitä.

Vitsit millaiset kestit teillä oli ennen iltaa, wow! Eihän noin upeita tarjoiluja ja alkumaljapulloja voi olla, nää kuvat on varmaan kaapattu jostain pinterestistä ;? Mutta ei Marjukka hävinnyt yhtään tarjoiluillaan, onneksi me muutkin saatiin herkkuja mahat täyteen. Kiitos seurasta ja kuittailusta, terkuin mega-zoomi. Ihana ilta ja hei: Ymmärrän siis jonkin verran mistä puhut, mahtavaa kun oot löytänyt oman juttusi mistä selkeesti nautit!

Mä googletin "crossfit bodies", ja yritin tuoda tähän kommenttiboksiin kuvia ja linkkejä mut en jostain syystä pysty puhelimella! Kannattaa kuitenkin googlettaa just tolla hakusanalla, ja sinne tulee aika paljon kuvia ainakin niistä kropista jotka on harrastanut crossfitiä pitkään ja tosissaan. D Muuten voisin kuvailla että crossfit tekee kropasta ainakin kiinteemmän, liikkuvamman ja lihaksikkaamman.

Mut riippuu tietysti tosi paljon siitä miten paljon harrastaa ja minkä tyyppisiä liikkeitä tekee eniten! Sanoisin, että kroppa muistuttaa naisleijonaa, jos liikutaan eläinmaailmassa. D Crossfit kisoissa on joskus 10km lenkkiä ja kg maastavetoa saman päivän aikana. Ei saa olla jyhkeä, pitää pystyä toimimaan ja olemaan ketterä. Ehkä se ulkonäkö ei ole tärkein vaan vartalon toiminnallisuus.

Susta tulee nopeampi, ketterämpi, vahvempi. Rasvaa katoaa ja lihaksia tulee, mutta kropan liikkuvuus ja hallinta pitäisi olla priimaa. Aika harva on noin monipuolinen ihminen. Itse harrastin viime kesänä noin 5kk crossfittia ja oli paras sijoitus hetkeen!

Itseluottamus itseen ja omiin taitoihin kasvoi aivan älyttömästi! En ole missään nimessä atleetti ja kunnoltanikin vain kohtalainen. Pysyin mukana ja toisinaan olin hyvinkin ylpeä itsestäni. Kaikki siellä kohtaa omat rajansa, joten ketään ei katota nenänvartta pitkin!

Yllättävä vahvuuteni oli omien rajojen tunteminen. Ainoo syy miksi en oo alottanut crossfittii on jäsenyyden hinta. Kaikki stadin salien jäsenyydet tuntuu liikkuvan siinä 90 - paikoilla kuukaudessa. Kunpa joku perustaisi kohtuuhintaisen salin koska kyllähän toi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta lajilta missä tulee varmasti tuloksia.

Mutta jos ei oo varaa Kallistahan lystiä se on. Lohduttaudun ite sillä ajatuksella etten esim. Samalla myös sen sijaan että "menisi tekemään jotain" koulun jälkeen esim. Pyrin muistamaan myös aina sen että kun treenaan, paikalla on aina alansa ammattilainen joka auttaa kehittymisessä ja luo turvallisuuden tunteen ettei mitään sattuisi.

Nämä asiat kun tuntuvat puuttuvan normisaleilta. Voi vitsit, kuulostaa ihan mahtavalta! Ehkä pelkään, että vertaisin itseäni liikaa muihin? Kaverin kanssa lähtisin kyllä mieluusti crossfit-tunnille!

Hei jos oot kiinnostunut niin tervetuloa meidän salin open gymille mun kanssa joku torstai tai sunnuntai! Se ois oikeesti tosi kiva! Kiitos ihana, pitää harkita! Mulla on ollut koko CrossFitin harrastamisen aikana tosi epäsäännöllinen rytmi elämässä esim. Ja vasta nyt kun elämä on alkanut asettumaan ja vapaa-aikaa on ollut järkevämmin, tuntuu et tuloksia tulee kun ittestään ja lajista nauttii ihan eri tavalla!

Rehellisesti en ollut ajatellutkaan koko asiaa ennen kuin mainitsit ja aloin todella pohtimaan sitä. Vau, kiitos kun kommentoit! Mä toivon todella paljon että pääset taas treenaamaan joko CrossFitiä tai sitten jotain muuta lajia josta todella pidät! Muistan kun olin jo ilmottautunut on ramp-kurssille ja meinasin viime hetkellä perua osallistumiseni, koska pelkäsin että laji on liian rankka minulle.

Onneksi kuitenkin menin, tykkään siitä bad-ass tunteesta mikä tulee kun tekee kovaa treeniä ja käyttää vapaita painoja: Ja ennakkoluuloistani huolimatta kaikki treenit ei ole mitään tappokamaa, vaan helpompiakin settejä tehdään. Tykkäsin kans tosi paljon tosta bad ass-termistä, sitähän se on nimenomaan haha! D Nyt sain sanat sille tunteelle.

Cum bucket ass smoothie -

Eri sortteja oli ehkä vähän liikaakin Kaikki treenit voidaan skaalata jokaiselle sopivaksi, siellä kilpaillaan tasan tarkkaan vain omaa pääkoppaa vastaan, ja kun kokeneet valmentajat ovat paikalla neuvomassa, on loukkaantumisriski varmasti pienempi kuin silloin, jos tekee liikkeitä yksin tavallisella kuntosalilla. Kuulemma jotain voima- ja kunnonkohottamistreenejä porukan ja valmentajien kanssa. No, ei ainakaan vielä mennyt tilaukseen minulla. Marjukan pihaan päästyämme huokailimme kaikki kaunista taloa ja huolella hoidettua pihaa. Joo, koitan ehtiä räpsimään kuvia siitä: Ehdottomasti pitäisi, monta hyvää ideaahan meille tulikin jo ; No ajattelin, että olisin pitänyt vapaata, mutta pitäähän sitä kai muutama kuva aina ottaa. Harmi, etten päässyt mukaan: Oliko tehtävinä esim hypi yhdellä jalalla talon ympäri, kärrynpyöriä pellolla, kerää kukkakimpu ja totuuksista ketä pussasit ekana ja muuta "samaa tasoa". Pyrin muistamaan myös cum bucket ass smoothie sen että kun treenaan, paikalla on suomen porno tähdet malmö escort alansa ammattilainen joka auttaa kehittymisessä ja luo turvallisuuden tunteen ettei mitään sattuisi.

0 thoughts on “Cum bucket ass smoothie

Leave a Comment