Miltä anaaliseksi tuntuu iskelmä lappeenranta saipa

Yksi väkivallan ilmenemismuodoista on politiikan piirissä ilmenevä rakenteellinen väkivalta, josta hyötyjät ovat haluttomia minkäänlaisiin muutoksiin toimintatavoissa. Tässä mielessä he eivät poikkea mitenkään tavallisesta prostituoidusta tai hänen asiakkaastaan.

Kaikki on myytävänä, eikä toisen ihmisen ihmisyyttä ja arvoa tarvitse kunnioittaa tai edes tunnustaa. Ovatko kirjoitukset ja niiden argumentointi järkevää, onkin sitten jo taas toinen juttu. Tai kiinnostaisiko tai pystyisivätkö huumeita käyttävät prostitutoidut siihen? Ainakin niiden osalta, jotka "ammattiuransa" jälkeen ovat työkyvyttömiä tai muuten henkisesti ja psyykkisesti ihmisraunioita.

Paljon suuremman laskun kansakunnalle aiheuttavat politiikan prostituoidut, jotka ovat myyneet ihanteensa sekä maansa vähiten tarjoavalle! Tulevaisuuden sukupovet kiittävät kauppiaan poikaa ja ala-kansakoulun opettajaa valtion varojen siirrosta muille maille;. Vanhetessaan tämä usein muuttuu henkilökohtaisessa elämässään "ilottomaksi tytöksi" jota lisäksi tämän entiset asiakkaat nyt kutsuvat ämmäksi tai muulla vielä pahemmalta kuuluvalla nimityksellä, joka liittyy seksualisuuteen.

Sillä ei ole eroa onko mies vai nainen, jos on tarve käyttää maksullisia sukupuoliyhteyksiä. Jotain vikaa tai vastenmielisiä piirteitä esiintyy molemmissa tapauksissa. Vai oletko kenties yksi näistä eltaantuneista mammoista joka laukkaa pers pitkänä mustan makian perässä päiväntasaajan toisella puolella setelitukko kourassa, mutta on olevinaan kotosalla sitten varsinaista siveyden sipulia?

Muut "sivubisnekset" taas vaan valitettavasti häiritsevät tätä järjestelyä. Sen kummempaa korkeampää filosofiaa ei asian ymmärtämiseksi tarvita. Oli sitten asian takana epämääräisen ilmaisun mukaan "luonto" tai sitten luoja ja älyllinen suunnittelu. Kontulan tuskin tarvitsee asemassaan havitella erikoisuutta. Hänen argumenttinsa perustuvat tutkimustietoihin, päinvastoin kuin Matillisen omaperäinen kommentti. Kontula niinkään erikoisuutta tavoittele, vaikka antaa lukijoiden niin ymmärtää.

Kontula petaa tulevaa, punavihreiden kanssa. Nämä kirjoittelut vasta pehmennystä tulevaan. Politiikan prostituoidut ovat se huolestuttavin asia, koska he rappeuttavat koko kansan moraalin. Kuten sinä, minä ja hentun liisa! Kontula tuskin kieltää olevansa samanlainen kävelevä klöntti kuin kaikki muutkin, mutta hän on työstänyt jotain k. Niin "huorien" kuin "prohuoristen" miestenkin äänistä.

Ennakko-oletukset aina vaikuttavat asiaan. Kontulan itse ei varmaankaan itse tarvitse maksaa "sivusuhteistaan. Kontulalta, pahastuisiko tämä pahasti, jos joku erehtyisi hänestä ja kysyisi tältä paljonko "se" maksaa? Eipä taida vastata ja kommentoida. Ei tapaa yleensä "hänen korkeutensa" keskustelemaan ja kommentoimaan näiden blogiensa kommentteja. Itseä ei Kontulan mukaan voi myydä, varsinkaan seksityöläinen, jota nimitystä hän käyttää prostituoiduista.

Kontula on "työstänyt" aihetta näemmä sen verran, että otaksuu seksityöläisen vain vuokraavan jotain ruumiinosaa tietyksi ajaksi asiakkaan käyttöön. Itseään prostituoitu siis ei myy, Kontulan mukaan, jos olen asian oikein ymmärtänyt. Samaan tapaan poliitikkokin suhteellistaa oman "huoraamisensa".

Hän vain myy tai vuokraa ideologiansa pois hetkeksi aikaa hallitusneuvottelujen ajaksi , saavuttaakseen maksimaalisen hyödyn, mutta ei siis myy sitä lopullisesti, koska seuraavissa vaaleissa häneltä jälleen vaaditaan ideologian tunnustamista valtakirjan uudistaakseen.

Ja kansaanhan tämä petos uppoaa kuin veitsi voihin. Kaikki on suhteellista, myös huoraamisen aste ja laatu. Konsultoikaa nimimerkkiäni vain ihan vapaasti. Päivystän täällä jurri teidänkaltaisianne varten käsillä olevaan asiaan liittyen. Kyllähän Suomessa on kaikille töitä. Kaupan kassalla ne monet opiskelijat tienaavatkin lisätuloja opintotukensa lisäksi. Seksityöllä vain tienaa sen - euroa tunnissa. Sitä on useimpien tälläkin palstalla paheksuvia kommentteja jakavien ihmisten vaikea päihittää.

Baareissa tapaa nuoria naisia, jotka lähtevät ilmaiseksi ihan kenen tahansa miehen mukaan ilman vastinetta. Miksi siis ei samalla vaivalla ja riskillä myisi palvelujaan naapurirapun lakimiehelle.

Mies voi olla sarjaraiskaaja, luonnevikainen psykopaatti, naisenhakkaaja, tms. Kaikista miehistä ei ole rakastelemaan, puhumattakaan rakastamaan. Todellinen, oikea nainen kaipaa hellyyttä ja ihmisen läheisyyttä, eikä mitään robottimaista kolikkoautomaattia, jonka ainoa tarkoitus on loukata toisen elävän olennon sisimpää, haavoittuvaa olemusta.

Miksi sellaisia ihmisiä pitäisi kenenkään edes sietää lähettyvillään. Naisvihan täyttämä ihmismieli kun ei ole sitä ylevintä seuraa itseään kunnioittavalle naiselle.

Rahallista apuahan voit, Riistomatti, antaa ihan pyyteettömästikin apua tarvitseville. Tekisit kerrankin miehen työn.

Eikä SE estä saamasta lapsia jonkun parikymppisen kanssa, vaikka nyt mummoakin joskus höyläisi vain rahasta siis, ja miksei säälistäkin ;.

Se auttaa niiden mummotautiin. Vai oliko se sittenkin Isä tietää kaiken? Ei se RinTinTin kai ollut, taso ei kun nousee loppua kohti. Erittäin hyvin ilmaistu asian ydin. Musta on hyvä kun teitä on olemassa. Mulla kun on se sukkisfetissi, niin en mä kehtaa baarissa tapaamalleni naiselle heti sanoa että voisitko pitää sukkiksia koko yön. Saan kiihottua teidän kans noista ja säästää perusseksin siviilii. Oikean rakkauden kanssahan ostetulla seksillä ei ole mitään tekemistä.

Kyse on miehen kohdalla kostosta naiselle, äidille jne. Siksi hän ei suostu näkemään riistämäänsä naista uhrina, koska kokee itse olevansa alkuperäinen uhri. Sitten tietysti osalla miehistä on erektiovaikeuksia, jolloin he saavat kicksejä vain perversioiden avulla. Potenssiläkkeet ovat monille prostituituja hyväksikäyttäville aivan ehdoton must, koska kaikki k i m m o i s u u s on siittimestä hävinnyt jo aikoja sitten, josko sitä koskaan on ollutkaan Ja lue jatko keskittyneessä tilassa, ja moneen kertaan, sillä nyt lauon totuuksia: Koeta nyt sinä siilitukkalepakkofeministi ymmärtää, että kyse on siitä että kun eukko pihtaa, ja harrastaa siten perheväkivaltaa kotonaan, niin se on kaiken vieraissakäynnin syy.

Siksi hän ei suostu näkemään riistämäänsä naista uhrina, koska kokee itse olevansa alkuperäinen uhri" -juuri niin, perheväkivallan uhri josta ei toki jää mustelmia, kuin henkisesti. Mutta keskivertohuora Suomessa ainakin on ylpeä ammatistaan, ja on valinnut sen tien. Toki ulkomailta tulee muuta, eli tuomittavaa ihmiskauppaakin "Sitten tietysti osalla miehistä on erektiovaikeuksia, jolloin he saavat kicksejä vain perversioiden avulla.

Turpaan sietäisivät kaikki saada ja kunnolla Ja lopuksi selvennys, jota ilmeisesti naispuoliset tutkijatkaan eivät ole ymmärtäneet vieläkään: Te lisääntymiskykyiset naiset uusitte munasolunne yksi kerrallaan, ja kerran kuussa, samoin miesten pitää uusia nuo kerralla n miljoonaa siittiötään, tosin mielellään parikin kertaa ainakin viikossa.

Muuten ne menettävät kykynsä iän myötä, kuolevat pois. Jos ei paneta, niin sukulinja lakkaa olemasta, ja lyhyellä aikajänteellä tulee tulehduskin eturauhaseen, ei hyvä. Paineet palleissa on pakko purkaa oman terveytensä nimissä Näin se on ollut apina-ajoistamme lähtien, ei teidän urputuksenne vaikuta mitenkään ja mihinkään.

Antakaa tai olkaa antamatta. Karavaani hoitaa hommansa joka tapauksessa, vaikka kuinka rakkeina ympärillämme räksytätte. Kyllä Jämpti on niin. Tuskin ymmärrät ja muutkaan naiset tätä totuutta , mutta näin se vaan on. Anna Kontula odalarda ışıksızım sözleri alternatifim Anna Kontula on sosiologi, kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu ja kolmen lapsen äiti.

Tuli km kiertoajelu ja vettä satoi koko päivän. Se on nyt silviisiin, et uni maistaa. Ja nyt sitten Pärnuun, niin pysyy kuvien lähetys järjestyksessä: Siellä on ihan ensimmäisestä sisääntulosillasta oikealle hieno camping eli karavaanarialuekin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Pärnun kuvia on jonossa ehkä , jos kaikki lähetän. Kokeilenpa vielä toisen tähän samaan läjhetykseen http: Jos menee läpi niin voin kerran yrittää kolmellakin kuvalla.

Eestiin jos joskus suunnistat niin Eckerö linellä pääsee halvimmalla ja toden totta parin tunnin ajomatkan päässä ovat kaikki Eestin paikat paitsi jos menee Saarenmaalle tai Hiiumaalle ja jonottaa lossin http: Matkakuvia matkaajalle ja kaikki Baltiasta alkaen Pärnusta https: Parempi Edsolventin kiivetä hiljaa Pehmoisten suuntaan. Pehmoisten suuntaan jo liput torstaiksi. Nyt lähellä paikkaa Ystad ja tässä kuuluisa leivos http: Pakko oli varata aikaa enemmän Ruotsin puolelle, jos se kala ei väsy helpolla Opiskelukaverinikin eli ainakin 1 heistä on siellä.

Kertoi olevansa suhteellisen turvallisessa paikassa. Ei siis Miamissa eikä Tampassa vaan jossain keskellä paikassa minkä nimeä en muista. No luulisi vanhan merikapteenin muutamista hurrikaaneista selviävän. Pakene takaisin aurinkoon Edson. Täällä näyttää sää tuolta: Sellaista on pieniä katkoja lukuunottamatta koko seuraava Suomi viikkokin. Ei tahdo kuivaa kohtaa löytää, että viittis edes Baltiassa käydä temmeltämässä.

Sulta tulee niin paljon kuvaa joka puolelta, että märehdin ne kotona pitkinä, pimeinä loskapäivinä. Tuo avovesikanava pashaa täynnänsä on surkee näky.

Surkee näky oli myös sikaihmiset laivalla. Lastataan lautaset täyteen joka sorttia ja puolet jaksetaan sitten syödä. Ammun rusko oli joku kansan suussa aikoinaan. Nyt on meinaan aamunruskoa taivaan rannalla. Jo nyt voin todeta, että matkaltamme olen jotain oppinut ja saanut varmuutta toilailuihin.

Oli miellyttävää Saksan viimeisellä parkkiksella ja varsinkin siellä pikkukaupungin kujilla. Vastaantulijat miltei poikkeuksetta sanoivat gutten aaben, mihin kerran ihan vahingossa lipsautin, että da daa. Korjasin heti, että seim to juu, tank juu. Nämä kuvat onkin tarkoitettu katseltavaksi kun ei muuta tekemistä ole. Samalla perusteella ne on lähetettykin kiäh, kiäh: Tarkistin juuri sekä Eestin, Latvian, Liettuan ja pohjois Puolankin ensi viikon säät ja kyllä on pelkkää Esteriä.

Voiko tässä nyt mihinkään mmuualle lähteä kuin Utsjoelle mikä taitaa olla Boreaalisen Euroopan aarinkoisin paekka. Nyt on robo ollut very kind ja antanut toistaiseksi jopa neljän kuvalinkin skrivauksen olla.

Ei siis tarvitse lähettää neljän kesytetyn rotu koirna kuvaa vaan yksi poliisikoira https: Niinkuin huomaatte konstaapeli kertoo koiralle, että hän antoi minulle luvan ottaa kuvan ja koira uskoo.

Hyvä ja älykäs koira. Tuon olisin kesyttänyt yhdellä kivikylän hevoslenkillä. Eipä olekaan muzakkaa tullut lkiitettyä herran aikoihin. Tässä kukaties ajankohtainen ja merkille laitettava biisi. Sabotase ja Chisu, jeeeeee, mutta asiaan Juuri nu vi ee häär http: Mukava yöpymispaikka löyvettiin taas.

Ja sääliksi kävi tuolla Mörrumilla. Kuulemma neljättä vuotta peräkkäin laxissa eli salmonissa esiintynyt tautia. Tätähän tämä on lohijoilla Norjassakin, ainakin ollut ja kallista touhua korjata tilannetta. Se opli oudon valoisa päivä tänään. Näyttävät nuo norjalaisetkin osaavan puusta veistää lohia eikä ainoastaan puolalaiset hienoja ukkoveistoksia. Piipahditko paluumatkalla tuolla Öööölannin puolella vaiko Kalmarissa vaan?

Tässä eräs rautatieasema Saksanmaalta. Ihan on Bremenin rautatieaseman näköinen? Joo, ajettiin noin puoleen väliin Öööööölantia ja sit takas. Olis ollu siellä yöpymisjestakin, mutta veri veti baanalle.

Ei vaan, jää huomiselle aikaa enempi ja muutama pienempi paikka tien E22 varrelta silviisiin ainakin auton ikkunasta tulee tarkistettuu. Oli muuten aika hulppee silta sinne Öölantiin ja sopiva tuuli. No menköön, Bremenin asemahan se oli.

Tätä et kyllä arvaa, minkä kaupungin ihan oikea metro verkkokartta siinä on: Ihan oikeesti, oisko Hampurin raideliikennekartta, missä näkyy maanpäälliset radat myös? Baanalla paahtaa runo Baanalla paahtaa kahva pohjassa Edson Ei tahdo päässä vauhdissa pysyä edes Stetson Siis hattu vahdissa päästä lentää Mutta Edson vauhdilla Kapellskäriin entää ennättää Kiire on hänellä Pehmoisten kotiin Siellä pakuria voi keittää tee totiin Sitten ulkohuussissa voi vettä heittää Kiireessä ja Puolaankin kaikki herkulliset tatit Mutta ei haitta, Pehmoisten Nesteellä on vastassa tutut Matit.

Baanalla runo painui ihan Kapellskärdiin saakka olis kontrol luukulla liian kova taakka nähdä taas yks finn jeevel ögen joten matkamme päättyy Tukholmaan Sillä välillä kun Edon koittaa löytää Tukholman niin laitan tähän kuvan pienestä sekatavarakaupasta jotka ovat hyvin yleisiä Pärsiinalaisen torin maissa.

Kohta se on Edsoventkin ähkinyt itsensä nelipyöräillen takaisin tämmötti http: Tosin sienet on kerättävä ennen kuin voi mennä rahat hakemaan. Ai kun tekis mieli kunnon herkkutatteja. Siis vastikkeellista rahansaantia tuo sienten poiminta. Suppiloaika alkaa olla paraillaan. Kyllä sitä metässä varmaan samoillaan jonkin verran, kun saa tassut maaperälle. Kyllä on hieno yllätys ollut ruotsalaiset parkkipaikat, joissa merkkinä puu ja penkki.

Siistit vessat, matkailuauton weeceen tyhjennysmahdollisuus ja rauha. Ruottassa taas paljon niin että tieltä sivuun ilman kierroksi ja samoin parkista ulos. Saksaa parkit samaan tyyliin organisoitu. Laitanpa tästä Edsolventille ihailtavaksi sellaisen auton kuvan mitä hänkin varmaan vesio kielellä katselisi, jos löytäisi.

Nämä' kun aikoinaan olivat tehty itsehaihtuvasta raudasta eli ovat kadonneet kuin vortse saharaan http: Jollen väärin muista, niin olen istunut ko. Nyttemmin saharaan katoaa lukuisia hiaseja. Olen ottanut muutamia videoita matkastamme tuolla "liikennevalvontakameralla", mutta niitä ei saa ulos tietääkseni kuin you tuben kautta.

Soitin kaverille ja haukkui näitä vikinglinjan laivoja mustalaisten kuljetuspaateiksi. Minulle kyllä kelpaa nämäkin. Parkkipaikkojen etsiminen tästä sataman lähettyviltä ratkaistiin niin, että yövytään juuri sillä paikalla, mistä ajetaan tallitarkistukseen.

Suomen puolella varmaan syynätään ettei vaan ole nuuskaa. Ja toimii satavarmaan, ei kuten vr: Siis meinaatko, että ihan oikeasti sait mokkulan säädettyä niin, että se pelitti ulkomailla ihan mokkulana? Omani asetuksia en ole tarkemmin päässyt katselemaan kun pitäisi muistaa se asetusmasterin salasana millä asetuksia pääsee muuttamaan ja enpä muista eli ei ole haluakaan kun sen aktivoi DNA myyjä suoraan liikkeessä enkä silloin laittanut salasanaa mieleen tai ylös.

Pitäisi siis mennä DNA'lle kyselemään eikä ole vielä akuuttia tarvetta. Se Vikingin lähtöselvitys alue onkin ihan hyvä karavaanarilla yäpymiseen. Täällä oli ihan vastoin kaikkia ennusteita aarinkova tänäänkin. Kyllä vaan sain reitittimen asetuksista poika opasti homman hoidettua. Kun tämä reititin on kiinni koneessa, niin sain sen kuvaruudulle yleensäkin sen reitittimen avaussivun ja kun "vanhasta muistista kirjoitin tunnuksen vaan että admin ja salasanaksi saman, niin pääsi värkkäämään noita asetuksia ja sieltä se löytyi se kohta asetuksista "ota käyttöön dataverkkovierailu" Se oli alkuasetuksissa "poista käytöstä" ruksattu.

Sama juttu tavallaan puhelimessa eli täytyi sallia roumingin käyttö vai miten se nyt menikään. Siinä meinasin sählätä, kun suunnistin eli navigoin netti päällä puhelimella, kun käsitin lataamani offline kartan käytön riittävän navigointiin ilman nettiä.

Käy ihmeessä kyselemässä kun liikut DNA pisteen lähellä. Tässä helsinkiläiset mielenosoittajat lähettävät Edsolille takaisintulotervehdyksen rautatientorilta https: Seuraavaksi saatan pommittaa sarjan ravintolakuvia alkaen ravintola Albatrossista Tammisaaresta- Ekenäs. Tästä kaapuntista löytyy myähemmin se rantaravintola Albatros https: Vierailöin Tammisaaressa eka kerran vuonna , ensimmäisen laivani toisena satamana ja siitä Tammisaaren läheltä propseja lastaamassa.

Ja vielä se ravintola Albatros ennenkuin lähtee tapaamaan "mattia" http: Edsolvent alkaa kohta rantautua Åboooseen. Täällä se sade venaa, https: Edsolilla on nyt varmaan pimeessä ja sateessa kaikki navigaattorit päällä yrittäessään sompata Pehmoisiin. Jos tulee tällanen valokyltti vastaan https: Ei kuulu Edsolista vielä mitään. Ettei vaan olis jäänyt kiinni "nuuskan salakuljetuksesta".

No tässä paikassakin voi pysähtyä möttösen syömään https: Ja tä'mänkertaisen ravintolasarjan toiseksi viimeisenä kuvana menköön eetteriin tämä, missä kaikille tuntematon isokokoinen mies tiirailee merimaskulaista ravintelia viime kesäisen vielä pitkän tukkansa kanssa: Ei yhtä leveet, mutta vanhat!

Ja nyt kun on taas alkanut päivä uus niin laitetaan mieliravintolani tuolta takavuosikymmeniltä, mutta edelleenkin täysvedossa framille http: Hitsi, aatokset mylläsivät viimeisillä kilometreillä. Ja hitsi, kyl se vaan aatokset menivät myönteiseen suuntaaan eli pari kaatunutta kuusta naapurin puolelta, perunat talteen ja sieniä ja ja ja Eilen klo miltein tasan Kyllä Ali on iso mies Nyt kirjanpidon pariin ja pään justeeraus arkikuntoon, vaikka viikonloppuni olen pyhittänytkin Tässä lauluäänellä viisi ja nenä tukossa, mutta aidossa hengessä https: Mukavaa, että Edsol on pimeässäkin löytänyt kotiinsa Pehmoisiin joutumatta käymään Sutkin krouvilla kääntymässä.

Heti tuntui ilmakin lämpiävän kun herra palasi kotimaahan. Täällä jo olikin hiukan "yksinäistä". Mahtaa olla Edsolventkin matkailustaan Lopen uupunut Loppilainen urheiluseura ja vielä alijäähtynyt jouduttuaan lämmittämään alijäähtynyttä kotoaan Pehmoisissa.

Onneksi Sunnuntaina mahdollisesti lakkaa satamasta. On muuten ollut tosi viilee kesä. Sitä se ilmaston lämpiäminen tietää. Huomenta Suomi Laskelmat tehty, päiväkirja päivitetty ja nyt kokka kohti uusia haaveita. Ennen sitä reaalimaailmaan ja Tökki hivenen katsoa areenasta joitain "ajankohtaisia".

Eipä telkkua kaivannut ei, eikä kotomaan iskelmiä. Radio oli kuitenkin päällä ja ruotsikielen saundi riitti. Saksan saundiin ei taida enää rahkeet sun muut halut riittää. Sana sieltä, toinen täältä voipi olla sitä, mihin kykenee ja toki kaikkien niiden maanteiden varrella olevien kylttien ymmärrys ei ole pahitteeksi.

Nopeusrajoituskyltit toki riittävät pitkälle. Ja pysähtyminen, pysäköinti, Odottelen mielenkiinnolla tiemaksujen saapumisia, ei harmainta hajua niiden suuruuksista. Yhden vitosen kopilla maksoin Ruotsissa. Olisi varmaan riittänyt pitkäänkin matkaan, mutta navi ohjasi pois tieltä jo parin kilometrin päästä. Edsonille aikaa toipua matkasta ja kirjanpidosta. Minusta se kirjanpito on se hermot tuhoava osuus. Siihen vähän rauhoittavia maisemakuvia Suomen kesästä mitä tänä kesänä ei ollut vaan oli se vihreä talvi.

Tästä arvaten minkä paikkakunna kirkko tässä on ja kuka kuuluisa henkilö tältä paikkakunnalta oli kotoisin https: Nyt panit pahan visan.

Kirkosta siis ei hajuakaan. Jos on nyt jotenkin ajankohtainen juttu, niin sekään ei auta, sillä en edes säätietoja ole katsellut. Poliittisen kannanoton toki laitoin faceen. Eilen illalla minä koisasin ja kumppani katsoi ensin vanhan Dicten ja sitten toisen perään. Ei ollut tekstejä Gentlyssä, niin siirryin kuorsaamaan. En tiedä, mikä ne tekstit hävittää.

Vanha telkkuko vai vanha digipoksi. No vanha ja vanha, mutta kuitenkin. Heh, pistänpä takaisin visaa. Ja sentään helpotan huomattavasti, kun kuvassa näkyy sentään paikkakunta.

Visasta puheenollen, onko uudet jaksot jo haluatko miljonääriksi alkaneet, kun olin huomaavinani ohjelmatiedoissa ko. Täällä Mikael Agrikolan syntymäkunnassa, Pernajassa, ei ole tuollaista 18 reikäistä golf kenttää kuin Västervikissä, mutta on se hieno keskiaikainen kivikirkko http: Kandee syödä oman maamme kasvukauden ulkopuolella varmaan omenoita, tomaatteja ja ja ja?

Edsolhan on kehittymässä varsinaiseksi tubettajaksi. Hioenoja ja tuttuja näkymiä nuo rekkajonot ja uudet asfaltit baanoilla Saksassa ovat. Myös Baltiassa kulkee melkoisesti rekkoja pääteillä kuten E 67 tai via Baltica. Sitä varten esimerkiksi Puolassa on niitä massiivisia rekkaparkkeja tiuhassa kautta Puolan. Mutta siellä kulkeekin hirmuisesti tomaattia, kurkkua, perunaa, omenaa, viljaa ja jussien tuotantotarpeita suuren osan vuotta maanteillä.

Kuunnellessani tuota asfaltin tuoksu taas virisi into lykkiä baanalle. No siihen perään rauhoittava kuva siitä Pernajalaisesta maalaismaisemasta. Kuva siis kesältä jolloin sellainen oli. Siis tässä se äsken näppäilemättä jäänyt maalaismaisema Pernajasta http: Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kun taas helposti lipsahti tämän päivän pualelle, niin laitan sen viimeisen kuvan tästä "köyhästä" pernajalaisesta maalaismaisemasta ja seuraavat ovatkin jo soitten vesien ääreltä Ekenäsistä.

Ja annan myös väärää kuvaa, sillä suomea en ole puhunut, en myös keskisormea vilautellut, vaikka Tämä filmin lopussa ollut paikka oli "varattuna" ehkä siirtotyöläisille tai muuten vaan lähi-idän matkailijoille. Omivat pienellä parkkipaikalla koko alueen ja "lämmitin" yhtä kaveria, mutta ei tahtonut helpolla oppi perille mennä. Tämän enempää en "analysoi". Jatkopäivinä minun oli omaksuttava eräänlainen välinpitämättömän rooli.

No maa, jossa on joltisenkin väkeä ja monesta eri kulttuurista, siellä on kait pakko olla vaan ja nostella olkapäitä kysymysmerkin pienenä eleenä, ei muunlaisia elekieliä peliin. Ai äm sori ainoana suusta päästettynä ja lievä hymy kasvoilla, sellanen hyväntahtonen hymy meinaan. Nuo on kyllä tosi hienoja nuo Edsonin reality tubet. Niiden mukana matkustaa ihan eri voimalla kuin näillä minun still kuvillani. Mutku muuta ei oo, ei oo, ei oo!

Pitänee harjotella itekin tubettamaan jos vaikka vielä sais innostettua itsensä matkailemaan. Tästä Tammisaaren kuvastakin olisi pienellä U pätkällä saanut hienon maiseman ja ihmisten pikakuvauksen. Samoin olen pysynyt pois kaikista muistakin Trumpin käyttämistä medioista. Keskusteluforumit ja e-mail ovat riittäneet. No kun kuuntelet tukkoista ääntä ja epäselvää sopertamistani, niin hallitsematonta realityä joo.

Aikoinaan pidin päiväkirjoja ihka kirjoittamalla jätepapereille lyijykynällä ja liimasin niihin aina kuvia tilanteen mukaan. Siinä hauskinta oli etsiä niitä jätepapereita eli vaikka kirjeiden kuoria ja "sitoa" ne kirjasiksi kansineen päivineen. Täytys keskittyä hiukan, ei vaan panna kameraa pyöriin. Taustalla uutiset päällä, mutta ku ei vaan kiinnosta.

Petos femmateemalla voi kiinnostaa tai sit ei. Ei se "tukkoinen ääni" ole ratkaisevaa vaan se aitous. Sitä meikä arvostaa päinvastoin kuin mitä tube spesialistit syöttävät ihmisten arvostuksesta Esittävät että hienoilla laitteilla, huolellisesti leikattua ja mietittyä videota arvostetaan, eli teennäistä hupakkaa. Kun kirjaudun googleen, niin saan sieltä aikajanani. Siis missä on tullut liikuttua minäkin päivänä. Moni kauhistuuu, että nyt ne tietää kaiken. Ja voi voi, kaupan kortitkin ovat niin paljastavia.

Tässä yhden päivän liikkeet, miellyttävän päivän. Hirveitä vakoilemaan ja tallettamaan nuo gps, netit, googlet ja navigaattorit. Siksi olen miekii vältellyt niitä. Toisaalta ei ole mitään salattavaakaan niin eipä haittais vaikka joka retki jollekin janalle kokoontuisi. Näytin juuri tänään Eikalle vanhaa täysin tarkkaa päiväkirjaan joka päivän tapahtumista laivasta jossa nuorina poikina olimme vuoden samaan aikaan.

Minulla oli se kirjanpito vaikka sitä inhoan mutta kolleegoillani Eikalla ja Örjanilla ei yhdestäkään laivastaan vastaavaa No nyt kun innostuin matkatubeistasi ja sain tartuttua lopulta itseäni niskasta niin tilasin matkat Tallinnaan ja Takasin pollen kera. Lähtö Kezkiviikkona ja Paluu Lauantaina.

Vanha Sony ja tämä viimeisin Canon ja lisäsi lotan nettikykyisen älykännyni matkaan ja siinäkin on kohtalainen ja ihan käyttämätön kamera. Otan uusia matkakuvia vanhoista paikoista niin monta kuin patterit kestää. Mulla ei ole varsinaista videocamia viela. Kun sellaisen hankin niin sitten ilmeisesti joutuu opettelemaan kuinka ne videot muunnetaan u-tubeksi. En ole vielä katsonut kuinka se tehdään Tässä Lappeenrannan maisema satamasta. Halkosaaren kärki Kaks asiaa tai ehkä mieluummin mietettä.

Suomesta, oman kulttuurin sisältä löytyy kauhia määrä kaunista katseltavaa. Olkoonkin, että kauneus on katsojan silmässä.

Parhaan kaverini kanssa eilen telefuunattiin tunti ja fundeerattiin, että kaikki on vain matkoillakin pintaraapasua. Tarvitseeko se muuta ollakaan? No kaipuu on tietty muuhunkin, mutta lienemme aika vahvasti sidottuja. Jäi mieleen poijan tyttökaverin innostus uusista ystävistä, joista toki poikakin saa nauttia. Heitä "auttaa" tuntemaan jotain se, että ovat kaikki eri kulttuureista ja lisäksi istuvat pulpeteissa samasta syystä eli oppimassa uutta kieltä. Tuli muuten uni alkuillasta ja tässä sitä nyt sitten tihrutaan uuteen päivään.

Valitzin siis hinnasta puolet ja puolet enemmän aikaa laivalla hurvittelemassa. Tuo tuottajan valinta on kans mielenkiintoista. Menomaatkalla yksi pariskunta kertoi omista seikkailuistaan ja samalla kehuivat Finnlinesin matkaa suoraan Traveen.

He nauttivat pidemmästä ajasta laivalla, mutta maksoivat siis mielellään aika paljon enemmän. Toisin siis kuin sinä. Saman kuin maksoimme naftoineen ja laivamatkoineen ja vaatimattomine kauppalaskuineen, tuliaisineen koko matkalla matkastamme.

Johan on taas oikein lauseenmuodostusta. Tässä parhaimpana työaikanani otin ja korjasin, sekä säädin uudelleen sen jo eläkkeelle viskaamani 12 x optisen zoomin Sony kameran. Kaikkee sitä ihminen tekee kun matkahimo iskee päälle. Nyt sillä saa hienoja kaukokuvia ja päiväyksen kanssa. Tällaisia kuin t6ämä jouluinen kuva arabimaissa joskus otettuna mutta juuri tällä sonyllä: Joulu ja joulun pöytään herkkuja.

Millanen fiilis on viettää joulua kaukana jossain? Mä oon ollu joka joulu kotona, siis hitto joka joulu. Kananmunalautasella jotain herkkua ja mitä valkoista makkaraa? Ei hitsi, ei ne ole siskonmakkaroita, vähän tuollaisen mallisia, tai ainakin värisiä näin Saksassa.

Mulla menee aukot ja valotuksen ja herkkyydet sun muut aina sekasin, joten niks naks automaatilla ja kuvankäsittelyä perään. Roskikseeen, jos ei kelpaa. No nytpä pitkästä aikaa kävi robo asialla poistamassa köyhän arabialaisen villan ja ruokapöytäselvityksen.

Olenkin ihmetellyt onko roboon tullut joku vika kun se on laskenut kaikki kuvat läpi. Kyllä se kuitenkin oli hämäläisittäin hengissä. Pitää kirjoittaa joku kerta uusiksi sen ruokapöydän sisältö ilman kuvaa.

Ilmeisesti siinä yhteydessä useamman kerran käytetty sika sana eri ruokien sisällön osana oli robolle liikaa. Aha, se valkoinen makkara oli siis sikaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tässä vielä aika ajoin olen tutkaillut ja lukenut ja tämänkin löytänyt http: Koht olis aika haistella ulkoilmaakin.

Tosin käväisin vetämässä ruohonleikkurin käyntiin, eilen jopa postilaatikolle menin. Tänään myös ja naapurin huusholli tarkistamaan ja huh huh. Katonpa kurillani oliko se robo todella niiden sikasisältöjen joita sekä ruskea, että valkea makkara sisälsivät vai tämän paikallisen "köyhäntalon": Kun ainakin toistaiseksi se köyhän talo sai jäädä niin tulee kiusaus testata robon keinoälyä taas ja katsoa olisko sika sen tarkkailussa ja esiintyessään liian monta kertaa heti sensuroitava.

Lähetän seuraavaksi testiviestin missä sana sika on toistettu 5 kertaa kun alkuviestissä se oli 4 kertaa eri kuvauksissa. Sika on suurikin sika ja vaikka siinä on vika niin se on sittenkin sika. Siis syyllinen ei ollut sikakaan. Kummalliset ovat robon aatteet. Varmaan sietää näitä musandamilaisia puukejakin sitten https: Olisi hienoa haistaa vielä kerran kesä kuukausien odotuksen jälkeen.

Kesä yksi vuodenaika ja hirveet odotukset. No enpä muista enää tämän vuoden kevättäkään, sen tuloa. Joka tapauksessa varmaan oli huippua taas katsella, kun rikkaruohoton maa on niin puhdas muutenkin ja koivuissa vaan just ja just vihertää.

Totta helkutissa ei silloin ole, kun sataa. Nuorempana sade ei niin haitannut eli pään sisällä tapahtuu jokin niksahdus vanhetessa. Vaatiiko sitä liikoja, helekutti? Talvi ja sit taas Kevät Nopeesti menee vuosi.

Mutta jos ei harppais liian pitkii askeleita, vaan esimerkiksi tänään, sadesäällä, lähtis tarpoon. Mä oon satavarma, että jotain näkis, jos viittis katsoo. No koht tulee jeesuksen syntymä ja kaikki oottaa lunta, sit taas koht ootetaan koska se sulaa ja jos sulaa liian aikasin, niin ostettiin suksivoiteet turhaan.

Ratkiriemu se senku jatkuu https: Houkuttelen tänne erästä, joka on tietty loukattu immeinen. Ja toinen houkuttelu suomen kielellä. Tai ei ees houkuttelu vaan pyyntö kertoa. Ja sit kolmas, että ali, olis kiva, jos pystyt lähettämään matkapäiväkirjastasi sivun kerrallaan. Olenko riippuvainen netistä, kysyn vaan ja vastaan, että joo, aamuisin ja sadepäivinä.

Jopa alkoi jonkinlainen kesän jäljitelmä löytyä. Sekeltainen mikävalaisee vilahtelee ja ajoittain. Tankki on täynnä pentsoonia mikä maksoi 1. Ila painella kaasupoljinta noilla hinnoilla. Esimerkkinä halapuudesta voin mainita ostamani Old Spice partaveden ja Deo Stickin jotka tismalleen samoissa pakkauksissa maksavat Priskanssa runsaat kaksi kertaa sen minkä Maximassa.

Eli kylläon Prismalla todella vara halpuuttaa hintojaan. No kaikki hinnat eivätjäörjestään puolta Prisman hinnoista olleet mutta kaikki halvempia paitsi yksi tietty murukahvi jolle sillekin oli halvempia merkkejä.

Pihamyymälässäoli tilakasviksia ja sieniä. Oli julman hienoja tatteja mutta en voi niitäostaa ennenkuin edellisenä iltana ennen paluuta, jos niitä vielä on. Kaikki luumut ja sen sellaiset pilkkahinnoilla Maissi muuten näkyi jo varsin hyvin kasvavan Pänusta pohjopiseen.

KLnneksi olen PeruS luonnonsuojelija ja vältän kykyjeni mukaan tuhoamasta maailmaa syömällä klasviksia. Hyvä että kuitenkin muistutit niiden yleismaailmallisesdta vaarallisuudesta makkaraan verrattuna. Nettikin toimii kaikki tolpat päällä täällä hotelli Emmissämihin vaihteeksi meninvaikka se on kaksi kertaa kalliimpi 52 euroo yhden hengen huone aamiaisella kuin useimmin käyttämäni Motelli Reldori Huomenna Latviaan ja pähkäilemään mitätekisi ja minne loppumatkan menisi.

Toivottavasti Löydän sitä Rezeknen Spekis ar kiplogu eli voileipälaardia paahdetulla valkosipulilla. Se on harvinaista herkkua jota meikäläinen erittäin matalan kolesterolin mies voi vaikka lapioida suuhun eli lärviin.

Nyt taas pihalle keksimään kompia joillekin. Hyvää reissun jatkoa vaan Kyllähän Balttiaan täytyy tutustua eikä pelkkien hintojen takia. Ne hienot hiekkarannatkin ja moni muu, mistä olet kertonut, ne muistan.

Minulla kun ei ole tietoa edes noista herkuistakaan, esim. Älä ny liiaksi niitä kompia, ettei kampi iske omaan nilkkaan. Vähitellen täällä toivun matkasta ja tänään jo perunapellolla. Rakas päiväkirja lähteäkö pätkimään naapurin kahta tuulenkaatoa vai ei?

Sadettakin vasta ehkä illansuussa. Kyl vähään pettynyt olin niihin perunavakojen tai kuoppien antiin, mitä eilen jaksoi -mme nostaa ylös. Mikä lie sitten syynä? Liian syvä istutuskuoppa, liian märkää, liian vähän voimaa?

No myyräpirut kyllä työtä tehneet, mutta se ei selitä kaikkee. Kuuntelin eilen hallituksen selvitystä budjetista osan aikaa.

Ja kun illalla vielä Docventures, niin kuppi oli täynnä populismia. Vihreiden Aaltokin sai nenilleen ja ihan oikein. No kunhan seuraavat vaalit tulee ja edustajat tännekin puhumaan, niin sit on tilaisuus nauraa ääneen. Rakas päiväkirja Puolukat taas talven ilo ja http: Vein kahveet naapurille tuliaisina http: Rakas päiväkirjani Olen kylläinen. Sekä poliittisista populismeista että sienipiirakasta. Jahas, onkohan Ali Huussinen tehnyt niitä kompiaan? Tänään virittäydyn Silta tunnelmaan.

Yhteen suuntaan ajaessa siltamaksu olisi ollut 51 egee. No ni, rakas päiväkirja. Nyt on käyty taas Juutinrauman sillalla Ja aamulla jaksanut huolehtia siitä, miksi ei tuu energialaskuu. Joku katkos etäluettavien kanssa tai ehkä mieluummin energiaa toimittavan kanssa, sillä siirtomaksut ovat kyllä tulleet. Rakas päiväkirja, se on nääs semmonen juttu, että kirjanpitoni on puutteellinen, jollei laskutus pelaa. Raskas päiväkirjani Seikkailin sekä valtionkonttorin sivuilla että valtionvarainministeriön sivuilla, pari puhelua jne.

Odotan sähkäreitä ja jos oikeen kiinnostaa, niin soitan jollekin taloustieteilijälle. Sotkin lusikkani eräällä areenalla väitteeseen, että suami veloittaa itseään Goldman Sanchista velanotolla.

Näin väitti eräs ja koitti siis puolustella sitä, että suamessa menee mm. Ja juuri tuo on merkki siitä, että suami ei ajattele köyhempiään. Siis itse suostuvat ja sitten valittavat helevetti sentään. Just soitti valtionkonttorista mies ja selvitti Suomen velanoton pääpiirteet. Kommunistit ja monet muutkin tekevät niin räikeää populismia, ettei mene enää minulle perille.

Seuraava postaus on rakas päiväkirja vaikka säätiedotus. Odotan, kuinka kauan saa ajankohtaisohjelmissa Ylellä olla tää Lahja Tuulikki Ukkolan lahjaton tytär. Veikkaan että saa olla kauan. Hurraa Noin Viikon Uutiset. Rakas päiväkirja, mieli vie jo muille maille Yks pikkuserkusta sikiänny koitti selittää, että minun pitäsi ottaa huomioon ikäni ja se, etten ehkä saa enää ajokorttia.

Heh no tällaista jälkee syntyy, kun No nythän poika lupas järkätä alehinnoin auton, mitä sokeekin voi ajaa. Joo ja kulkee pyhällä hengellä paitti että mä joudun kyl käyttään muita energioita. Koht alkaa kaikkien meidän kahden iloks iltataukoni ja kerään voimia Tee se huomenna, minkä voit tehä tänään. Huomaan että kone ei taaskaan lyönyt kaikkia kirjaimia, mutta eiköhän sieltä viesti aukea.

Oli tuossa yle3mpänä kuvaton pitkä matkaselvitys missä ei ollut mitään muuta sensuroitaqvaa kellekään kuin yksi ilmaus jota käytin testimielessä yhden kerran kun sellainen menee läpi muiltakin eli tarkkaan kirjoitettuna "v.. Sääli että kaikki asiatieto katosi kun en sitä kopioinutkaan. Joskus kopioin mutta lähinnä milloin kirjoitan energiasta. Robo jos mikä osoittaa ettei kenoälyllä ole tule3vaisuutta jos se pohjautuu moderaattoreiden älyyn. Näin on minulle käynyt pää käyttämälläni US foorumilla vain yhden kerran yhden sanan osalta mikä oli tuolla tavalla muutettu ja se sana oli nazi jota käytin erästä Yhdysvaltain hallintoon kuvaavaa henkilöä kuvaamaan.

Siinä poistetussa kommentissa pääsisältö oli paikallisten pientuottajien tuotteiden hinnan ja laadun vertailu tunnettuihin Suomessa toimiviin kappajakelijoihin , heidän suurteollisuus l,aatuunsa ja hintoihinsa.

Yleistoteamus oli että luumut näyttävät Pärnun pikku ulkohyllystä ostettuna melkein samanlaisilta mutta maku ja koko vaihtelu ovat erilaisia. Maku siinä kojumyyjän luumussa ainakin kolme kertaa parempi kuin suurtarhassa tuotetussa tasakokoisessa luumussa. Sama pienessä latvialaisessa lihatuotekaupassa. Hinnat alle puolet mutta laatu silminnähdenkin merkittäväasti korkeampi sekä valmistetuissa lihatuotteissa, että tuorelihoissa.

Kysymys olikin että virtsaako joku isosti meitä silmään? Saattoi se robo pillastua tuostakin ilmaisusta. Mitäs me roboista mutta varmistus siinä tekoälyautossakin pitää olla. Esimerkiksi valkoinen keppi kuljettajalla Mä otin yhdestä saksalaisesta puistoparkista jonkun lajin lehtipuuoksan maasta ja oli niin käteen sopiva, että värkkään siitä talvella monikäyttökepin.

Ny on sitte tulossa uusi äitiyslaki, ehkä. Kuhan saavat vielä alkoholilain, niin kansa huokaa ja kaikki on Nyt saa moni herneen nenäänsä hen pronominimaisesta keskustelustakin. Jotenki tulee lehmät mieleen. Hyvä Merkel PS Joks sitä ollaan kampitettu latvialaiset? Latvialaiset on kampitettu ja reissua vähän lyhensin kun sain kaikki laarditkin hommattua. Samalla testasin Silja Serenaden asemesta sen uuden metaanilaivan, Megastarin.

Kyllä oli "valtava" ja siisti. Kaikki suunniteltu toimimaan supertehokkaasti. Alle tunnissa kaikki purkaus ja uudelleen lastaus. Perämiehilläkin oli prässätyt housut. Siis tarkkaan ollaan havaintoja tehty.

Jos löydät sopivan kuivan katajanoksan niin tee mulle erikoistilauksesta semmosesta lakattu keppi millä voin vähän "näpytellä" robo moderaattoreita jos kohdalle sattuisi Aivan mahtavia nää pärnulaiset luumut.

Kyl varmaan uudet laivat, kun noi vanhemmatkin, ovat upeita laitoksia. No oliks tarjoilijanaisten nailonsukkien saumat suorassa?

Keppitehtailija pitää mielessä tilauksen. Laitetaankos siihen kepin liukuesteeksi sisään painuva stiletti? En ny muista enää missä satamassa purku oli myös sutjakkaa. Pelkkien rekkojen perävaunujen ulosajo oli formulavarikkohommeleita. Kolme nuppia hirveetä vauhtia sisään ulos. Ootin jo kolareita, mutta upeesti päästelivät ja vauhdilla. Ny ku s marketti on perustanu uuden lokistiikkaketjun niin me tuodaan joka viikko lasti Jämsän litlistä. Samalla näemme ajokulduuria ja monenlaita muutakin.

Kyl tää on kliffaa ja ties vaikka opimme poikkeen matkalla eli pysäyttämään kotimme seuraavaksi luomutilan parkkikselle ja ensin ehdottamaan pientä kitkemishetkeä ruokaa vastaan. Jos se ei onnaa, niin sit kaivetaan kuvetta. Tiedän tiedän, tämähän on veronkiertoa. On niin ilo postrestantte muuttaa kiinteeks osotteeks. No nää on vast kehitteillä, sillä onhan mulla aina kotomaassa asumiskelvoton kontti harjakatolla ja saunalla varustettuna ja muutenkin miehekkäästi sisustettuna perunamaan laidalla ja julmettu postilaatikko tien varrella, mihin voi viranomaisetki lähettää kirjeitään, että missäs asukki on.

Mihin on helppo vastata että V'''uuks s teille kuuluu. Ensin täytyy tilata kunnalliseen asianajotoimistoon aika ja vähän kysellä et onks lakimies ajan tasalla olleskaan. Tänään on siis lauantai ja lupasivat aarinkoo vai oliko se huomiseks? No kommarit lupaa kaikille rahaa vaik ei tee duuniikaan. Teen ihan testin, tuleeko tästä linkistä kuvaa?

Ja ei siis tarvinnu linkin lyhentäjää. Toi oli huumetta, mieluummin http: Pitäisköhä'n tehä kantelu tuosta Jalokahvi nimestä ja syyttää Alkon yrittävän tehdä harhaanjohtavalla kahvi nimellä vuotiaista ihmisistä alkoholisteja. Ihmis"parat" joisivat sitä kahvina ja ihmeyttelisivät että onpas jalo maku kahville ja naurattavaakin on. Mutta kyl ne parat juo partavettäki, vaikka sitä ei ole edes Alkon myymälöissä. Joo ja pakkasaamuna lasinpesunesteet ovat hyllyiltä loppu.

Ei hitto, mä oon niin No samalla saan lukea syntymäpäivänä ilmestyneen Hesarin uudesta Aikakoneesta. Paasikiven puhe itsenäisyyspäivänä Kunhan saan vielä silmäni auki kaikelta populismilta, niin sit voin olla vaan kivi vihreiden kengässä ja äänestää Feministi puoluetta.

Kirjoitin yksityisviestin viime yönä ensimmäisiä uniaan Katajanokalla nukkuneelle vanhimmalle pojalleni, mikä kuului näin suunnilleen. Estääkö vastakainen poliittinen hehkutukseni jälleennäkemisen ja tupaantuliaiskutsun? Vastausta en ole saanut, mutta en kutsuakaan. No ni Rakas päiväkirja. Eilen oli autoton päivä, joten en ajanut pätkääkään, mutta kaikki menopelit kävivät tunnin.

Kannustin näin kaikkia julkisten käyttäjiä osallistumaan yhteiseen riemuun. Minä taas olen näinkin vanhaksi oppinut jotain uutta taas eli havainnon siitä, että kaikki Liitelissä ja Muissa K kaupoissa ja Prismoissa myytävät kamat eli elintarvikkeet ovat pääasiassa suuren mittakaavan teollisia tuotteita jotka eivät edes leipänä homehdu kun itse leipomani homehtui niin maan perusteellisesti kolmantena päivänä.

Siis minäkin olin ihastunut Liitelin hyviin teollisiin tuotteisiin koska ne vaikuttavat monipuolisilta ja tasalaatuisilta. Kun nyt oikeasti vertailin sekä valikoimaa, että hiontoja Eestissä ja Latviassa niin se pientuottajan laatu, yksilöllisyys ja jopa tapauksittain vain puoli hintaa vastaaville oli mieleen painuvaa.

Mullakin on nyt varasto niin täynnä sieltä rahdattua kuiva ja säilykemuonaa että eipä juuri ennen ensi kevättä tarvitse ostaa muuta kuin piimää, jugurttia ja viiliä ja mitä sitten joskus vaihteeksi tuoretta? Juuri tulin Liitelin matkalta ja mukana oli todella vaan noita nestetuotteita ja jonkin verran leipää kun juuri nyt ei viitsi leipoa vaikka toinkin Eestistä ohrajauhoa, ruisjauhoa, kaurajauhoa, kauraleseitä ja hirssiryynejä.

Hirssipuuroa varten ostin kestomaitoa litran. Joo, kyllähän se pienleipomoiden leipä saattaa olla hyvää ja ihan itekin tehty, mistä minullakin kokemuksia. Sinähän olet hamsteri tai sitten valmistaudut Putinin vierailuun. Ostettiin matkalla Liiteristä erästä aamumuroa ja se se vasta Piimä ja talkkuna ovat olleet kesäni aamupaloja.

Hitsi kun hyvää, mutta olkoot ja hieman päälle marjoja. Tää kesä kyllä on hieman omantunnon kysymys, että siis toisen poimimia marjoja ja kuis sitä oikke kehtaa. No jos aamulla aikaisin ehtii, niin Voihan liero, taisin mokata ladatessani tämän viimeisen matkan kuvia eli mukaan tuli vain yksi hiukan syksyinen kuva Riianlahden rannalta.

Jostain syystä vanhaan kameraan mitä en moneen vuoteen ollut käyttänyt oli jäänyt muistiin juuri samanlaiselta samojen paikkojen mutta vielä laajemmin Eestistä otettuja oikeita kesäkuvia joita voin sitten postitella.

Osa niistä on ollut jo lähetyskansiossani, mutta osaa ei. Hieno ranta kuitenkin, ens kesänä uimaan ja jos tänään kenossa, niin jo nyt syksyllä. Silloin heitän mielelläni viime "talven" talviturkkini Onkos ne kuvat jossain sellaisessa muodossa, mikä estää Tässä toinen niistä kolmesta uudesta kuvast siinä vanhassa sonyssäni mitkä jäivät talteen: Käyn nyt kuitenkin uudestaan kameraani tutkailemassa olisiko sinne jäänyt näitä uusia kuvia.

Mutta onneksi oli siellä niitä vanhoja päivämäärättömiä kuvia. Kyl se on surkeet kuunnella, mistä motiiveista pulppuaa viikonlopun "Itä-Saksan" äänet. Merkelillä olis ollu hommia. Ja muillakin ennen häntä. Tarkistin koko kameran, myös sen oman pienen muistin missä oli 5 törppökuvaa kiippareista. Olen siis kadottanut nämä syksyn kuvat niitä kolmea lukuunottamatta eli pitääpä olla tarkkana seuraavan kerran kun tätä kameraa käyttää että kuvat myös tallentuvat.

Formatoin sen irroitettavan muistikorpunkin. No pistän näitä samojen seutujen kuvia joskus vuodelta https: Tässä rekka pyyhkäisee yhden niistä Riianlahden pysähdyspaikoista ohi. Taustalla näkyy hiano valkoinen motelli jonka takana on hiano leirintä ja Karavaanarialue; https: Seuraavassa kirjeessä postitan Vitrupe kartan.

Se kuuluu siihen Limbazi alueeseen josta jo kartan lähetin. Lataan sen Vitrupen kartan kun kerran vielä täällä notkun https: Päätieltä kannattaa poiketa Limbaziin. Siellä on mukav rauniolinnakin. Limbaziin pääsee vaikka ajaisi Tarton kautta Valgaan ja sitten poikeaa L;imbaziin Riian tieltä.

Itse olen kaikki vaihtoehdot siellä vuosien mittaan cruisaillut. Joo ja huomenta Kyl kyl, Balttia, odota vähän No yleiskuvan voi antaa ja melko tarkankin, mutta jaksaako nuori ajaa yhtä soittoa, kyl pitää majoittuakin eli tulee aika noin niinku laskelma. Voi hitsi, kun ei enää muista millaista se oli, kun loma oli tietyn pituinen. Rakas päiväkirja, ny meen hakeen santsikupin. Äkki kipasin ja oikeestaan meinasin mennä piristämään Elämää.

Siel joka tyyppi makaa melkein lasaretis. No piristin itseäni ja laskin matkan Saksa-Tallinna uudella Golf dieselillä ja liput lätäkön yli 1. Mut samallaisii on vihreet, jotka muka ovat keksineet polkupyörän. Nyt se yks uhoo joillain hirveillä kilometrimäärillä vuodessa. Mut ei sillä ookkaan työkalupakkia mesessä, pelkkä känny, millä sitten vit Puolan eteläosan läpi saapuu moniin maihin; Ukrainaan, Slovakiaan, Tsekkiinn ja melko Saksaankin.

Siellä eteen tulevat Tatra vuoret ja riippuen kohdasta mistä menee yli se on joko hienoa tai erittäin hienoa. Itse olen mennyt Zakopanen vierestä Slovakiaan, erittäin hienoa ja myös Tsekistä puolaan jonkun Goran kautta, sekin erittäin hienoa. Se on ihan alppimaisemaa ja tyyliä. Jos täältä päin lähtee ja valitsee mennä Tarton kautta niin ensimmäinen rajan ohitus on Tämä. Valgan rajakaupasta ensi kerran löysin sitä Rezeknen valkosipulilaardia.

Venäjälle tai sille varastettuun Kaliningradiin en suuntaa, en liioin Valkovenäjälle mikä taas on osin entistä Puolee ennen viime sotaista , kuten myös osa nykyistä Länsi Ukrainaa Lvivin ympärillä.

Periaatteesta en vieraile maissa jotka on joltain vohkittu ja joihin on oltava ennakkoviisumi. Vapaata ja itsenäistä maailmaakin riittää yhdelle äijälle. Äijiä tosin on enää aika vähän. Whon poistuttua joukoista taas yksi vähemmän Mielenkiintoiset vaalit tänään Sakemannissa.

Muuta en osaa sanoa kun ihan oikeasti olen huonosti minkään poliittisen liikkeen kannattaja missään maassa. Brysselin kaalit ovat keiton jälkeen pannulla viimeistymässä brunssiksi. Meikäläiseltä kun ihan säännöllisesti pakkaa tuo breakfast jäämään väliin. Kirjoitinkin, että jos vapaus koittaa mm. Politiikka nyt onkin yhteisten asioiden hoitoa tai siihen pyrkimistä.

Ja minusta yhteisenä asiana on myös yhteinen maailma. Voidaanhan me tietty vetää rajoja tai sukurutsata, mutta onneksi aina käy niin, että se osa nuorista kuitenkin Prekfäst jaa, hitto mitähän tuli vedettyä aamulla? No vetäsin äsken kolmosen ohjelman sähköisestä kulkemisesta ja kysyin facessa eräiltä kaikkien suurtenkin laitteiden sähköitämisistä.

Ohjelmassa sanoi yks suomalainen tutkijatar, että onneks meillä on rikkaimmat litiumivarastot Euroopassa ja koht on kannattavaa kaivaa ne esiin. Senkin äijä, nyt asetit vaikean kysymyksen: Äijä on oikeastaan tunne- tai asennoitumistila enemmän kuin tarkka määritelmä. Joka tapauksessa Äijä on poikkeuksetta vain hyvin itsenäinen henkilö, joka kulkee omia polkujaan. Ämmä tosin voi olla kompassa, jos ei silmille hypi ilman hyväksyttävää syytä. Tunne syy ei ole sellainen vaan ainoastaan rationaali, järjellisesti perusteltu ja rehelliseksi tunnistettava syy.

Mikään alle 50 vuotias ei voi olla vielä äijä kun riittävä elämän hionta ja ohjaus ei ole vielä ehtinyt saapua. Ämmä on karkeempi minun korvaani. Toisaalta kylän ämmät, jaa-a ja kylän äijät, niinpä. Mutta noi ei oo kuitenkaan kuin kylän jotain. Tai siis nää on näitä kait aika mitensensanois, mutta olin kyllä tunnistavani joitain äijä merkkejä. Äijä ei liity minulla viinaan, tai no liittyy ja kyllä johonki itsenäiseen polkuun, vaikka menis sitte mettäänki, ja polku mutkittelee joo.

Toi dominointi on kyl aika etten sanois pärseestä, mut heti on iskettävä, jos joku yrittää dominoida. Tai sit vaan opittava oleen hiljahkosti sivussa hörötttäen. Takaan ja alleviivaan, etten ottanu jalokaffetta äsken ulkona. Kun muuten punaviher Äijä tarkemmin ajattelet minkälaisia kuvia etupäässä postaan, niin niissä on valtaosa metsiä, kukkia rantoja, elukoita eli luontoa ihan yksittäisiä puita myöten. Mä luulen, että meissä kaikissa on punavihreyttä mikä puskee läpi.

Kaikist vaikeint on mulla luopua kulkemisista ja tehä sit vielä muka ratkasuja. No yhen asian ratkasin, että pesen kaikki fleecet vasta keväällä ja ulkona, kaukana rannoista. Hyvinpä olet "ÄIJÄ" lehtesi lukenut kun olet selvillä että fleece onkin vesistöjen suurimpia micrm,uovipartiikeli saastuttajia. Näistä ovat selvillä vain asioista kiinnostuneet.

Minä olen näistä metsäkukistakin kiinnostunut https: Tässä mallia "äijähyllyistä" ennen viimeistä täyttöä. Putelit kuitenkin ovat vain koristeena, vailla käyttöä https: Putelit taas tulevat viimeisestä ammatista viitteenä eli kemististä. Jo on siisti hylly ilman ylimääräroinaa. Ja noi purjeveneet kuvaavat tutkijan sielua. Tuossa ylempänä kuva kukasta eli kasvista.

Jessus sentään, joskus menetän sytämeni kukille, luonnonkukille tai jopa heinille. Ja mielessä vielä ne upeat kukkarykelmät "autioilta" kallioluodoilta, saarilta. No pieni pettymys jo eilen illalla nämä Saksan vaalit. Jokainen ymmärtää, että vaikeuksia kokevia täytyy auttaa. Tai siis vaikeuksissa olevia, ei kokevia. Ihastelin, vaikka en tunnekaan, herraa nimeltä Sami Ruotsalainen ja nimenomaa tämä Sami, joka toimii Linkker bussien kehittäjänä.

Pari sanaa ja niihin kätkeytyy myös tiedesuamen kateellinen aspekti. Sain seurata sivusta kampituksia, mutta onneksi on ihmisiä, jotka eivät kaadu, vaan jatkavat sitä työtä, mihin ovat vihkiytyneet. Iso bussi, moottori painaa vähemmän kuin minun autoni vaihdelaatikko ja akku on Mutta minä en tiedä tulevaisuudesta kaan kylläkään mitään, olen vain epäileväinen. Mutta mutta, vihreät ovat tunkemassa kaikki busseihin.

Ei onnaa, sillä seuraava projekti on purjevene. Ja tasan tarkkaan ei koskaan tämä pää painaudu hotellin tyynylle. Sitten vaikka nykyajan teltassa. Täytyyhän sitä sentään jostain kiinni pitää, se on jämpti se. Tässäpä vielä mielenkiintoinen kuva noista Vitrupen metsäkukista Lätinmaalta. Kuvan oikeassa alareunassa nimittäin näkyy itse kuvaajan varjo.

Siitä tietää että on kuvailtu aurinkoisena kesänä eli enemmän kuin 2 vuotta sitten https: Sain ensikäden arvailuja että jokin kurjen Hitsi olin mettässä ja sain kuupallisen tuorretta kuusta tuotua puunpilkkojalle. Viikon vei lomaltapaluu, olis menny toinenki viikko, jos olisivat antaneet lomaltapaluurahaa.

Hitto, ku whoo ei tartu tuollaisenkaan täkyyn. Tässä iltapäiväniittyä "niitunhalaajille" http:

Karavaanarit taas vetäytyvät tällaisista maisemista ja jonloista talviparkkeihinsa kuin unioset karjut anteeksi karhut https: Nopeusrajoituskyltit toki riittävät pitkälle. Hinnat alle puolet mutta laatu silminnähdenkin merkittäväasti korkeampi sekä valmistetuissa lihatuotteissa, että tuorelihoissa. Rakenteellinen nopeus ja vastaava paino pudotettaisiin kmt ja hinta enintäin euroon kauppa uudelle vekottimelle. Yksi päätoimittaja asui seinänaapurinamme vuosikausia ja me olimme hyviä ystäviä heidän kanssaan. Kyl vähään pettynyt olin niihin perunavakojen tai kuoppien antiin, mitä eilen jaksoi -mme nostaa ylös. En tiedä, mikä ne tekstit hävittää.

0 thoughts on “Miltä anaaliseksi tuntuu iskelmä lappeenranta saipa

Leave a Comment