Kaksplus mitäs nyt pano työpaikan vessassa

Joku jo sanoikin, että ero on aina mahdollisuus. Se ajatus on todellakin hyvä "hätäportti", ei sinun tarvitse sitä toteuttaa, mutta ainakin tiedostat, että se mahdollisuus päästä kaikesta eroon on olemassa. Et olisi ensimmäinen siihen turvautuva, et viimeinen Et ole huono ihminen, huono vaimo etkä huono äiti, jos silloin tällöin olet ihan oma itsesi. Olen itsekin ollut uupumuksessa lasten kanssa. Minulla suurin syy oli minä itse.

Nuorimmaisen pitkäaikaissairauden takia halusin ja vaadin pitää kaikki langat käsissäni. Kaikki koti ja lasten asiat olivat minun harteilla, lapset tukeutuivat aina minuun, yövalvomiset jne.

Voimat loppuivat jossakin vaiheessa totaalisesti. Se miten minä sain kierteen poikki oli se oman ajan saaminen. Ensin aloitin oman harrastuksen h viikossa. Alussa menin sinne useimmiten itku kurkussa, kun olo oli niin helpottunut siitä omasta rauhasta. En ollut uskoa sitä todeksi. Mutta toinen tärkeä on saada muutos aikaan kotona. Eli saada se oma rooli muuttumaan. Harrastukset ja viikonloppun vapaat voivat auttaa vetämään henkeä, mutta ne eivät poista itse ongelmaa. Tämän takia ehdotin tuota esim.

Tällöin lapsilla eikä miehellä ole lupa häiritä sinua, oli tilanne mikä tahansa. Heidän on pärjättävä keskenään. Minullakin oli oikeus olla kotona ja nauttia olostani ilman vaateita. Kitinää ja kinaa oli lasten kesken, mutta minun ei tarvinut korvaani lotkauttaa.

Sen tajuaminen sekä konkreettisesti asian toteutuminen vasta aloitti uupumuksen parantumisen. Tiedän että 20 vuotta voi tuntua käsittämättömältä tuossa vaiheessa. Itse en pystynyt edes näkemään viikkoa eteenpäin. Mutta toisaalta asian kokeneena tiedän, että se helpottaa lasten kasvaessa latteaa, tiedän, mutta pitää paikkansa. En tiedä onko tästä mitään apua, mutta ainakin tarina, miten itse pääsin eteenpäin sieltä pimeästä tunnelista.

Tosin tietysti ihimiset ovat erilaisia, ja se mikä toimi meidän perheessä, ei välttämättä toimi teillä. Mutta vilpittömästi toivon sinulle voimia saada tilanne muuttumaan. Ja avain asemassa on mielestäni juuri se kotiolon roolien muuttaminen.

Jäin vielä miettimään sitä omaa tilannettani, ja miten oikein pääsin siitä uupumuksesta irti. Tunnistin kyllä itsestäni kaikki uupumisen merkit, puhuin siitä miehelleni ja läheisilleni, mutta jotenkin en itse osanut päästä siitä irti.

Vasta kun mieheni otti ohjat käsiin, tilanne alkoi purkaantua. Kun hän tuli töistä kotiin, olin yleensä jo niin uupunut ja itkuherkkä, että meinasin pyörtyä. Hän joutui puoliksi pakottamaan minut sohvalle katsomaan telkkaria. Yritin alussa kulkea perässä auttamassa häntä ruoan laitossa, lasten hoidossa, vaipan vaihdossa tai edes yhdessä pienessä asiassa.

Onneksi hän pisti siihen stopin. Hän ei antanut minun auttaa. Sanoi vaan, että rauhoitu ja lepää. Siitä se paraneminen alkoi, pikku hiljaa Tämä kyllä vaati paljon mieheltäni, hän joutui tekemään hommia, ja siinä samalla vielä rauhoitella minua. Olisi varmaan hänelle ollut pajon helpompaa antaa minun tehdä edes jotakin. Olen useammin kuin kerran kiittänyt häntä. Ilman hänen tarmoaan, tuskin olisin osanut antaa tilanteen purkaantua.

Tämä siis meillä näin, kun tilanne oli enemmin minusta kiinni, ja siitä, että halusin pitää kaikki langat käsissäni. Enpä tiedä auttaako teille, mutta ainakin meillä tuo kotiroolien murtaminen oli se tärkein juttu. Ja vaikka ei haluisikaan pitää kaikkia lankoja käsissään, niin kun tilanne on mennyt oikein pahaksi, niin sitä on itse sokea toiminnalleen. Ainakin minä ymmärsin vasta myöhemmin, että en enää itse osanut päästä siitä tilanteesta pois ilman todella konkreettista pysäyttämista mieheni taholta.

Toivon todella, että saatte tilanteen muutettua miehesi kanssa. Olkoonkin se toimintamalli mikä tahansa. Mä olin jo yhden lapsen kanssa vakavasti masentunut, sairastuin synnytyksenjälkeiseen masennukseen kun lapsi oli noin puoli vuotta.

Tai sairastuin varmaan jo ennen, silloin en vin enää jaksanut. Neuvolasta ei saanut apua. Muualta neuvottiin neuvolapsykologille, se vain pahensi asiaa. Se, mikä auttoi ensi hätään oli lopulta ihan tavallinen lääkäri ja masennuslääkitys.

Sen turvin jaksaa paremmin ratkaista tilannetta. Kyse ei ole siitä, että pitää viettää lääketokkurassa 20 v tai loppu ikänsä. Lääkitys auttoi minua esim. Sitten jaksoin vähitellen keskittyä paremmin ja alkaa etsiä omaa aikaa ja apukeinoja. Nyt tiedän, että kevyt lääkitys pelasti elämäni. Riitaisuus ja väkivaltaisuus on muuten tavallinen masennuksen oire. Turha syyttää itseäsi tai lapsia. Sairaana et pysty itse arvioimaan tilannetta.

Voisit vielä yrittää mennä lääkäriin. Itsesi ja lastesi takia. Älä jää kärsimään enää kauemmaksi aikaa! Vaikka ihan tavalliseen terveyskeskukseen, niissäkin tiedetään näistä asioista ja osataan auttaa eteenpäin. Itse sain avun opiskelijapalveluiden YTHS kautta. Useimmat lääkärit ymmärtävät ottaa masennuksen vakavasti. Koita vielä puhua suoraan asia selväksi ja pyydä apua. Älä lähde pois ilman. En kirjoita tätä siksi, että sinulla olisi välttämättä sama kuin minulla.

Tätä pointtia ei tainnut vielä tulla esiin. Lääkitys voi auttaa eikä siitä ole mitään haittaa. Älytöntä kieltää masentuneelta lääkeapu! Pelkkä lääke ei tietenkään ratkaise ongelmia, mutta voi auttaa ratkaisevasti. Masentunut äiti , Rakas ystävä, et ole yksin. Olet lopen uupunut, univajeessa, ehkä oikeasti masentunutkin. Itse sain vastaavassa tilanteessa apua kunnan mielenterveystoimistosta, jossa kävin 3kk ajan juttelemassa, ja jonka jälkeen pääsin KELA-korvattavaan terapiaan.

Sitä on nyt jatkunut parisen vuotta, ja elämä kahden leikki-ikäisen lapsen kotiäitinä alkaa pikku hiljaa sujumaan. Kokeile toista terapeuttia, jotta löydät sellaisen, kenen kanssa synkkaa, ja joka auttaa sinua solmujesi aukaisemisessa. Apua tarvitset ja mahdolisimman pian.

Ja ota vaikka miehesikin mukaan, jos siltä tuntuu. Perhe ja sen hyvinvointi on yhteinen asia, vaikkakin sinä lähtökohtaisesti oletkin avun tarpeessa. Huomaatko itse, että olet itsellesi ankara ja vaativa? Haluaisit olla tietynlainen äiti, olet mielikuvissasi kuvitellut jotain sellaista, johon et sitten pystynytkään? Olet pettynyt ja hampaat irvessä yrität "palvella" ja raataa kuin hullu jotta saavuttaisit oman ihanteesi, sen mitä luulet muidenkin arvostavan? Itse huomasin suorittavani elämää ja etenkin äitiyttä, koska minulla ei ollut kosketusta omaan itseeni, siihen kuka ja millainen olen ja mitä haluan ja mitä sallin itseni olla.

Kaikki vain siksi, että vanhempani olivat arkuuttaan välttäneet kaikkia konflikteja, ja meillä elettiin ikään kuin pumpulissa, kaikki oli hyvin aina. Epä-aidot, teennäiset välit sanoisin.

Salli itsellesi kaikki tunteet. Elokuvissa kuuman kohtauksen aikana? Kun juttelet viehattavan naisen kanssa? Kun naet jotakin "vahingossa"? Kerro ja tyydyta tiedonnalkani. Vassi Jures , Hitaita tanssiessa annan seistä niin että nainen tuntee kovan kalun. Kiihottaa molempia eikä kukaan ole suuttunut.

En ole tuohon kiinnittänyt huomiota milloin se alkaa. Luulisin ettei se kalun nouseminen täyteen komeuteensa aiheuta hengityksen kiihtymistä välttämättä. Ainakin silloin pysyy hengitys tasaisena, kun erektio tulee ajatusten kautta vaikkapa työpaikalla eikä naista ole lähelläkään. Naisen läsnäolo siihen ainakin tarvitaan. Ilmeisesti se alkaa siitä, kun mies alkaa ajatella, kohta onnistaa. Hengityksen kiihtymisen voi myös tehdä tahallaan.

Silloin kun hengityksen kiihtyminen tulee tahattomasti, niin sitä ei pysty estämään vaikka kuinka yrittäisi. No pitää laittaa itseni tarkkailuun, jotta osaan sanoa varmuudella miten se menee. Varmaan hän on jännittänyt jotakin, tai muuten ollut jotenkin epävarma.

Tai se tilanne on ollut yllättävä, ja hän ei ole oikein tiennyt miten toimisi. Onhan se mahdollista, että hän kiihottui niin voimakkaasti, jotta tuo hengityksen kiihtyminen tapahtui. Pelkkä erektio ei kuitenkaan sitä hengityksen kiihtymistä saa aikaan. Itseäni kun ajattelisin tuossa teidän kuvailemassa tilanteessa. Tuossahan tilanteen on aiheuttama jännitys.

Mukana on naisen rinnat ja jotenkin kielletyt, esimerkiksi vieraan naisen rinnat. Tuohon se tirkistelyn viehätyskin perustuu. Siis mahdollisees kielletyn näkemiseen.

Monet nuoret harrastaneet seksiä maksusta - HS Tanskassa tehdyn internetkyselyn mukaan joka yhdeksäs 14—vuotias nuori on harrastanut seksiä korvausta vastaan. Yle yhtiönä · Yhteydet Yleen · svenska. Net Forum 10 viestiä - 9 tekijät - Viimeisin viesti: Haluaisin itsekkin kokeilla joskus maksullista seksiä. Naiset säännöstelevät seksiä, miehet sitoutumista. Naisten seksuaalinen valta antaa naisille mahdollisuuden saada miehiltä vaihdossa muita resursseja seksin vastikkeeksi. Sivuston mukaan Suomessa on suosittua vuokrata asunto vaihdossa saatavia seksipalveluja vastaan.

Hienoa että yrittäjyys kiinnostaa nuorisoa. Ymmärrettävää on että aloittavilla yrittäjillä on tiukkaa. Lainaa on hankala saada Uskoa helpompi. Kokemusta ei juuri ole mutta hyvä tavara myy itsensä. Ei se tosin välttämättä huonone, jos vain omistajansa oppii alan temppuja Kukkahattutädit taas moralisoimassa saatana.

Miehet saa pillua ja tytöt rahaa, kahden kauppa ja molemmat tyytyväisiä. Vittu mitä munankipeitä pissiksiä. Kaikki tässä aloituksessa pedofiilisesti kirjoittavat on ilmoitettu poliisille, näistä lapsiin kohdistuneista ei saa edes kirjoittaa. Kysymys pitäisi esittää mikä noita tyttöjä vaivaa! He ovat aktiivinen osapuoli Miettiä pitäisi miksi tytöt ovat nykyään tuollaisia että jo teini-iässä ovat valmiita itseään myymään ja sillä jppa retostelevat. Turha selitellä millään sokeudella ja lasten itseään esittelemällä ja houkuttelemalla.

Ja nuorilta tulisi hyväksyä vaikka millainen käytös? Jokin ongelma on tytöillä No, jos alkavat tappamaan ihmisiä niin ehkä sitten heidänkin ongelmiin halutaan puuttua. Ei todellakaan ole normaalia jos teinitytö kauppaavat itseään!!!! Turha sinun on mitään selitellä!

Juuri sinunlaisten ihmisten kasvattamista lapsista tulee tuollaisia häiriintyneitä kun näpistelyt, häiriökäyttäytyminen jopa huoraaminen sallitaan ja laitetaan vain nuoruuden piikkiin Nuoria pitää kasvattaa oikeille poluille ja pitää kuri Aikuisen miehen kohtaessaan tällaista pitäisi ilmoittaa poliisille.

Tai jos ei jaksa niin jättää tyttö rauhaan. Vanhemmalla, täysi-ikäisellä on aina vastuu tapahtuneesta. Nuoren aivot eivät ole vielä edes täysin kehittyneet tajutakseen seuraukset tällaisista asioista, puolustamalla miesostajia teette halpaa koko mieskunnasta, ei todellakaan onneksi kaikki miehet ole noin oksettavia, hyväksikäyttäjiä ja epätoivoisia. Kyllähän se on niin,että kaikki miehet haluavat v tyttöä,mutta eivät tunnusta!!

Paitsi jos on eunukki. Olisi se vaan kivaa opettaa nuorta tyttöä seksin saloihin,mutta itselläni tulee raja vastaan.. Haaveet ovat eri asia kuin toteuttaminen.

En uskaltaisi tehdä moista, vaikka halvalla saisikin. Olen 39v mies ja elänyt parisuhteessa kohta 20 vuotta. Mutta fantasiat ovat eri asia!! Kyllä itsekkin haaveilen nuoresta tytöstä jolla on nuppurinnat tiukka pimpero Mutta ei tulisi mieleenkään lähteä toteuttamaan kyseistä asiaa,vaikka tiedän kyseisten tyttöjen olevan omasta halustaan mukana kokemusta on ehdotuksista.

Mutta aikuisen täytyy yrittää hillitä itsensä. Vaikka se vaikeaa olisikin välillä Niin minulle kävi niin,tuossa 12v sitten,että vaimoni sisko10v tuli ehdottelemaan kaikenlaista oltiin saunassa ja muijani suihkussa.

Mutta otin järjen käteen,koska se olisi ollut aika väärin,vaikka hän sanoikin,ettei kerro kenellekkään,no suukon hän sai ja siinä kaikki. En muuten olisi aikaisemmin uskonut moista,mutta hänellä oli jo murrosikä alkanut,eli oli nuppurinnat pieni alapäänkarvoitus Huh Huh vaatii aikamoista itsekuria mieheltä Tämän jälkeen kun olimme sukujuhlissa,niin hänen kaverinsa v olisivat halunneet nähdä minut alasti??

Koska vaimoni sisko 10v oli vissiin tyytyväinen näkemäänsä ja oli kertonut olleensa minun kanssani alasti saunassa Että tälleen,mutta aikuinen pystyy vastustamaan kiusausta jos haluaa. Mikä on todellinen määrä , ketkä "haluaa"? Tietääkö välttämättä itsekään mitä haluaa?

Voi haluta, mutta kieltää asian niin jyrkästi ettei koskaan edes ajatuksissaan myönnä, että halu on olemassa. Uskon kyllä, että paljon useampi on himonnut v lihaa kuin joka myöntää, edes itselleen. Itse kuulun onnellisesti siihen ryhmään, jolla ei moisia haluja ole. Tarjoamasi ikähaitarin alapää on vain Totta kai 16v voi panettaa.

Mutta minulla sekin on hyvin harvinaista, 16v on vielä semmonen ärsyttävä pikkupissis ja lapsellinen eikä sillä ole oikein naisen muotojakaan fyysisesti. Mutta hyvä että joku kirjoittaa avoimesti tuommoisesta, siis olettaen-että-juttusi-ei-ollut-trolli. Ehdottelu ei muuten lapsen kohdalla tarkoita vielä sitä, että olisi valmis, kykenevä tai halukas sexiin.

Lapsi ei edes ymmärrä mitä ehdottaa. Tässä pitää olla tarkka tässä asiassa. Vertailkaa asioita jotka koette kiihockeiksi. Tutkivaa, etsikää se pedofilian jyvä itsestänne. Itsen tarkkailu myös kehittää teitä näissä nykypäivänä Elin-tärkeissä taidoissa niin että voitte tarkkailla sitä naapurianne. Ei ole normaalia mitään muuta en ole väittänytkään. Mutta onko sitten normaalia aikuisen ostaa seksipalveluja alaikäiseltä? Ei muuten helvetti ole! Lapset pitää laittaa vaikka laitoksiin hoidettavaksi että arvot löytyy uudestaan.

Millähän silmällä luit kirjoitukseni kun vastasit ihan päin persettä Voiko uskoa vai onk joku yksittäis tapaus. Helsinkiläiset nuoret ovat prostituoituja! Tosimies haluaa kunnon naisen, mutta valitettavasti suomiämmistä vain n. Maailmalla tunnetaankin lentävä lause suomalaisista naisista; "suomiämmä antaa kaikille muille paitsi omalle miehelleen".

Venakot on sulosii Tuo on niin totta. Oikein huvittaa kuunnella kaverin juttuja. Se on komea, hieman naisvihamielinen ja kyyninen, mutta halutessaan tanssitaitoinen supliikkimies. Se saa aina halutessaan naisen tansseista ja kaava on aina sama: Mies on parempipalkkainen insinööri, lääkäri tai vastaava.

Yhdestä kolmeen lasta, kulissit kunnossa ja farmari-Volvo. Joko nainen on työmatkalla tai sitten sen äijä on työmatkalla tai muuten vain reissussa.

Mies on rikas ja muuten täydellinen, mutta kuulemma "huono sänkyhommissa". Naisen tekee mieli treenattua duunaria, kun oma ukko on kuluttanut itsensä loppuun haaliessaan omaisuuksia akan haaskattavaksi.

Ämmät ovat aivan tohkeissaan, kun kaveri könyää kuin John Holmes ja joskus videoikin touhuja. Ottaa päähän teidän miesten tähden. Vahtikaa vähän niitä porttojanne, hyväuskoiset hölmöt.

Uskolliset ja rakastavat naiset tulevat muualta kuin pohjoismaista. Vain puutarhan hoito on tärkeää, eikä sekään niin kovin tärkeää. Niinhän media ja viihde opettavat nuorisoa kaiken aikaa. Nyt korjataan liberaalien kylvämää satoa. Eikä tämä ole mikään sattuma, sillä Uuden Maailmanjärjestyksen suunnitelmissa on lopettaa työvoiman uusintaminen perheiden avulla.

Pojista tehdään narkkareita ja tytöistä huoria, ja työvoiman maahantuonti kehitysmaista korvaa seuraavan sukupolven kasvattamisen normaalilla tavalla. Arvaa huvikses, kuinka monta adoptiota on Suomessa tapahtunut luvulla, joissa uuteen hyvätuloiseen perheeseen sijoitettu lapsi on ollut suomalainen?

Suomen ja Euroopan väestö vaihdetaan, ja "seksityö"-paasaaminenkin liittyy suomalaistenkin normaalin lisääntymisen lopettamiseen. Katso ympärillesi ja pidä silmäsi auki. Tämä ei ole salaliittoteoria, vaan todellisuutta. Pahasti on vialla myös vanhemmissa jotka eivät ole saaneet lastensa päähän tervettä arvomaailmaa.

Aina kun viranomaisille tulee ilmi joku tällainen tapaus jossa alaikäinen myynyt seksiä niin vanhemmat pitäisi asettaa syytteeseen seksiä ostaneen lisäksi. Kunhan päihteitä riittää niin muusta ei väliä. Siellä Venäjälläkin on paljon venäläisiä lampaita. TV ja sinä tänään Tällä hetkellä jos ei saada rakennettua uutta yhteiskuntaa niin me mennään keskiaikaan päin ja Idiocracy elokuvan tapahtumat tulevat todellisemmiksi joka päivä. Tämä taas tarkoittaa sitä että miehiä arvostetaan muskeleiden ja kuinka monta naista on pannut, kun taas naisilla ei ole arvoa, vaan he tulevat olemaan samankaltaisia kuin keskiajalla, eli viihdykkeitä kuin jokin rotta häkissä.

Tämä tapahtuma taas tarkoittaa sitä että "kuolemme" koska tulemme jälkeenjääneiksi sosiaalisessa elämässä enemmän ja siten myös teknologisessa, joten emme osaa korjata, emmekä edes halua korjata maapallolla olevia ongelmia, vaan katsomme Tv: Aku Ankan Tarinat Tänään on tälläistä mitä näet nyt, mutta entäs huomenna, entäs kuukauden jälkeen, entäs vuoden jälkeen ja niin edelleen???

Jos lapset alkaa myymään itseänsä, ettekö te ihmiset näe että yhteiskunta rakennelmassa on jotakin häikkää??? Itsemyyminen on kasvamassa ja se kasvaa ja kasvaa sitä mukaan kun sosiaalinen puoli laskee ihmiskunnassa. Kohta ammumme naapureitakin haulikoilla kuin teppo tulppu ja aku ankka ampuvat kaikilla mahdollisilla aseilla toisillansa. Tuosta todellisuudesta ei olla kaukana. Kenties Aku Ankka on kuva miltä näyttää tulevaisuus.

Rikkaat saavat kaiken mitä haluavat, kun taas köyhät alistuvat, ketkä onkaan rikkaita on tässä järjestelmässä ylimmällä tuolilla istuvat. Ei liity tähän nyt, mutta tuolta luin siitä veneonnettomuudesta arvion keskustelupalstalta että olisko ollut molemmilla veneessä olijoilla sepalukset auki, venettä ei olisi ohjannut kukaan törmäyshetkellä? Ilmeisesti sepaluksen aukiolo on hyvin monessa venehukkumistapauksessa ja onnettomuudessa syynä.

Pornon katselu aloitetaan nykyään yleensä vuotiaana. Nuoret katsovat pornoa keskimäärin 90 minuuttia viikossa. Onko mikään ihme että he haluavat kokeilla näkemiään asioita myös livenä? Nuoret pitävät mitä sairaimpia pornojuttuja aivan normaalina. Netti mahdollistaa tämän kaiken. Kuka sitten on syyllinen tähän? Kynnys madaltuu kun pornoa on katseltu vuosikausia. Kun ajattelemattomat nuoret erehtyvät myymään itseään, heitä on helppo alkaa kiristää ja siten heidät voidaan koukuttaa järjestelmälliseen toimintaan.

Kristittyjen jälkeläisiä huijataan lähes kaikessa. Heidät on saatu hylkäämään kaikki opetukset ja heille tarjotaan vapaamielisyyttä monissa asioissa. Siten heitä voidaankin käyttää hyväksi esim huorina ja narkkareina ja heitä johdatetaan tuhoon. Huonoa ja mautonta panoa. Lukujärjestys, tungetaan sarvi suuhun, vartin päästä tönitään tuheroon, yleensä kolmesta,neljästä asennosta, sitten pumpataan suklaaluukua, ja sen jälkeen mällit naamalle.

Joskus on upeita ryhmäjuttuja, kolme kaveria luukuttaa samaa likkaa. Hallitus haluaa että työuraa pidennetään. Siksi huorat, varkaat ja huumediilerit aloittavat työuransa jo ala-asteella. Tulevaisuutesi ei näytä hyvältä..

Näitä uutisia kun lukje niin alkaa toivomaan että tämä valtio islamisoituisi nopeasti. Parempi sekin kuin tämä nykyinen meno. Euroooppalaiset eivät tee lapsia ja eivät välitä muusta kuin I-podeista sekä muusta materiasta.

Tämmöiset pässit joutavatkin kuolla sukupuuttoon. Vanhanen, Kanerva, Hyssälä ja Risikko. Omasta ja monien muidenkin mielestä aina oikeassa olevan Wahlroosin lausuntoja kuunnellessa tulee väkisin mieleen, jotta näinhän sen pitikin mennä. Köyhän kansan mukuloiden on loppujen lopuksi myytävä persettään tullakseen toimeen ja mikäs kartanonherroista onkaan sen mugavampaa! Ei kenenkään tarvitse myydä itseään Suomessa tullakseen toimeen. Ei rahalla ole tuon asian kanssa mitään tekemistä vaan ihmisillä itsellään.

Ei kenenkään tarvisikaan myydä itseään muttakun kakarat haluavat uuden i-podin ja Hillfigerin vaatteita ym kivaa mitä rahalla saa. Tuollaisen elintason ylläpitäminen mihin nykyteinit ovat tottuneet, ei tavallisen keskipalkkaisen työläisen rahat millään riitä. Bilettää pitää joka vkl ja ajella limusiinilla sekä juoda samppakaljaa. Viinaa teinit vetävät monin kerroin enemmän kun työläisukot niin etteivät vanhempien viikkorahat millään riitä lavaan kaljaa, nollaseppoon viinaa, 8-pakkiin sibukkaa ja lonkkuu.

Nykyteini vuotiaat kuluttavat bilettämiseen enemmän rahaa kuin työssä käyvät aikuiset. Mistä kakarat muka nämä rahat saavat? Ehkä vanhemmilta osan mutta tuskin kukaan vanhempi kuitenkaan paria kolmea sataa joka viikko antaa?

Nuoret huoraavat koska tuhlaavat kuukaudessa useita tuhansia euroja, eikä sellaisia summia rehellisellä työllä tienaa. Niin että kuka tässä uhri on? Nää "viattomat pikkulapsukaiset" jotka tasan tarkkaan tietävät miksi huoraavat.

Vai ne tyypit jotka maksavat heille?

: Kaksplus mitäs nyt pano työpaikan vessassa

OMAT PORNO KUVAT NEITI 543
SENSSI CHAT PISSALEIKIT 180
KYRPÄ JA PILLU SUOMI PORNOKUVAT 506
Kaksplus mitäs nyt pano työpaikan vessassa Levi tanssit ravintola kantis oulu
Jessica koks wikipedia thai massage espoo Saint petersburg escort suomi porno

Niinhän media ja viihde opettavat nuorisoa kaiken aikaa. Nyt korjataan liberaalien kylvämää satoa. Eikä tämä ole mikään sattuma, sillä Uuden Maailmanjärjestyksen suunnitelmissa on lopettaa työvoiman uusintaminen perheiden avulla. Pojista tehdään narkkareita ja tytöistä huoria, ja työvoiman maahantuonti kehitysmaista korvaa seuraavan sukupolven kasvattamisen normaalilla tavalla.

Arvaa huvikses, kuinka monta adoptiota on Suomessa tapahtunut luvulla, joissa uuteen hyvätuloiseen perheeseen sijoitettu lapsi on ollut suomalainen? Suomen ja Euroopan väestö vaihdetaan, ja "seksityö"-paasaaminenkin liittyy suomalaistenkin normaalin lisääntymisen lopettamiseen. Katso ympärillesi ja pidä silmäsi auki. Tämä ei ole salaliittoteoria, vaan todellisuutta.

Pahasti on vialla myös vanhemmissa jotka eivät ole saaneet lastensa päähän tervettä arvomaailmaa. Aina kun viranomaisille tulee ilmi joku tällainen tapaus jossa alaikäinen myynyt seksiä niin vanhemmat pitäisi asettaa syytteeseen seksiä ostaneen lisäksi. Kunhan päihteitä riittää niin muusta ei väliä. Siellä Venäjälläkin on paljon venäläisiä lampaita. TV ja sinä tänään Tällä hetkellä jos ei saada rakennettua uutta yhteiskuntaa niin me mennään keskiaikaan päin ja Idiocracy elokuvan tapahtumat tulevat todellisemmiksi joka päivä.

Tämä taas tarkoittaa sitä että miehiä arvostetaan muskeleiden ja kuinka monta naista on pannut, kun taas naisilla ei ole arvoa, vaan he tulevat olemaan samankaltaisia kuin keskiajalla, eli viihdykkeitä kuin jokin rotta häkissä. Tämä tapahtuma taas tarkoittaa sitä että "kuolemme" koska tulemme jälkeenjääneiksi sosiaalisessa elämässä enemmän ja siten myös teknologisessa, joten emme osaa korjata, emmekä edes halua korjata maapallolla olevia ongelmia, vaan katsomme Tv: Aku Ankan Tarinat Tänään on tälläistä mitä näet nyt, mutta entäs huomenna, entäs kuukauden jälkeen, entäs vuoden jälkeen ja niin edelleen???

Jos lapset alkaa myymään itseänsä, ettekö te ihmiset näe että yhteiskunta rakennelmassa on jotakin häikkää??? Itsemyyminen on kasvamassa ja se kasvaa ja kasvaa sitä mukaan kun sosiaalinen puoli laskee ihmiskunnassa. Kohta ammumme naapureitakin haulikoilla kuin teppo tulppu ja aku ankka ampuvat kaikilla mahdollisilla aseilla toisillansa. Tuosta todellisuudesta ei olla kaukana. Kenties Aku Ankka on kuva miltä näyttää tulevaisuus. Rikkaat saavat kaiken mitä haluavat, kun taas köyhät alistuvat, ketkä onkaan rikkaita on tässä järjestelmässä ylimmällä tuolilla istuvat.

Ei liity tähän nyt, mutta tuolta luin siitä veneonnettomuudesta arvion keskustelupalstalta että olisko ollut molemmilla veneessä olijoilla sepalukset auki, venettä ei olisi ohjannut kukaan törmäyshetkellä? Ilmeisesti sepaluksen aukiolo on hyvin monessa venehukkumistapauksessa ja onnettomuudessa syynä. Pornon katselu aloitetaan nykyään yleensä vuotiaana.

Nuoret katsovat pornoa keskimäärin 90 minuuttia viikossa. Onko mikään ihme että he haluavat kokeilla näkemiään asioita myös livenä? Nuoret pitävät mitä sairaimpia pornojuttuja aivan normaalina. Netti mahdollistaa tämän kaiken. Kuka sitten on syyllinen tähän? Kynnys madaltuu kun pornoa on katseltu vuosikausia. Kun ajattelemattomat nuoret erehtyvät myymään itseään, heitä on helppo alkaa kiristää ja siten heidät voidaan koukuttaa järjestelmälliseen toimintaan.

Kristittyjen jälkeläisiä huijataan lähes kaikessa. Heidät on saatu hylkäämään kaikki opetukset ja heille tarjotaan vapaamielisyyttä monissa asioissa. Siten heitä voidaankin käyttää hyväksi esim huorina ja narkkareina ja heitä johdatetaan tuhoon. Huonoa ja mautonta panoa. Lukujärjestys, tungetaan sarvi suuhun, vartin päästä tönitään tuheroon, yleensä kolmesta,neljästä asennosta, sitten pumpataan suklaaluukua, ja sen jälkeen mällit naamalle. Joskus on upeita ryhmäjuttuja, kolme kaveria luukuttaa samaa likkaa.

Hallitus haluaa että työuraa pidennetään. Siksi huorat, varkaat ja huumediilerit aloittavat työuransa jo ala-asteella. Tulevaisuutesi ei näytä hyvältä..

Näitä uutisia kun lukje niin alkaa toivomaan että tämä valtio islamisoituisi nopeasti. Parempi sekin kuin tämä nykyinen meno. Euroooppalaiset eivät tee lapsia ja eivät välitä muusta kuin I-podeista sekä muusta materiasta. Tämmöiset pässit joutavatkin kuolla sukupuuttoon.

Vanhanen, Kanerva, Hyssälä ja Risikko. Omasta ja monien muidenkin mielestä aina oikeassa olevan Wahlroosin lausuntoja kuunnellessa tulee väkisin mieleen, jotta näinhän sen pitikin mennä. Köyhän kansan mukuloiden on loppujen lopuksi myytävä persettään tullakseen toimeen ja mikäs kartanonherroista onkaan sen mugavampaa!

Ei kenenkään tarvitse myydä itseään Suomessa tullakseen toimeen. Ei rahalla ole tuon asian kanssa mitään tekemistä vaan ihmisillä itsellään.

Ei kenenkään tarvisikaan myydä itseään muttakun kakarat haluavat uuden i-podin ja Hillfigerin vaatteita ym kivaa mitä rahalla saa. Tuollaisen elintason ylläpitäminen mihin nykyteinit ovat tottuneet, ei tavallisen keskipalkkaisen työläisen rahat millään riitä.

Bilettää pitää joka vkl ja ajella limusiinilla sekä juoda samppakaljaa. Viinaa teinit vetävät monin kerroin enemmän kun työläisukot niin etteivät vanhempien viikkorahat millään riitä lavaan kaljaa, nollaseppoon viinaa, 8-pakkiin sibukkaa ja lonkkuu. Nykyteini vuotiaat kuluttavat bilettämiseen enemmän rahaa kuin työssä käyvät aikuiset.

Mistä kakarat muka nämä rahat saavat? Ehkä vanhemmilta osan mutta tuskin kukaan vanhempi kuitenkaan paria kolmea sataa joka viikko antaa? Nuoret huoraavat koska tuhlaavat kuukaudessa useita tuhansia euroja, eikä sellaisia summia rehellisellä työllä tienaa. Niin että kuka tässä uhri on? Nää "viattomat pikkulapsukaiset" jotka tasan tarkkaan tietävät miksi huoraavat. Vai ne tyypit jotka maksavat heille?

Kasvattakaa nuoret siten että heillä on kunnon moraaliarvot, eivätkä he palvo rahaa ja ole valmiita tekemään ihan mitä tahansa sen eteen. Siis voi vittu mitä jeesustelua taas tämänkin luonnollisen asian ympärillä käydään tässä keskustelussa. Suomessa on paljon vanhoja poikia jotka eivät syystä tai toisesta saa naista ja on myös köyhiä teinipissiksiä, joilla ei rahat riitä haluamaansa elämäntapaan.

Sitten kun nämä kaksi ihmisryhmää kohtaavat saavat molemmat vaihtokaupan yhteydessä hyvän mielen ja vipinää elämään ja maailma on taas vähän valoisampi paikka elää. Mikä tässä on niin väärin? Porvarihallituksen pitäisi olla kliimaksissa. Se siinä on väärin että Suomessa on kriminalisoitu seksin osto alle vuotiaalta. Eli ei auta vaikka teinit olisivat 17,99 vuotiaita myydessään seksiä, tuomio napsahtaa ostajille, muttei myyjille.

Muistakaa että vaikkette antaisi maksuksi rahaa, niin poliisin ja syyttäjän mielestä maksuksi riittää esim. Ei auta vaikka korvauksen arvo olisi todellisuudessa vain euron pari mitä bussimaksu maksaa.

Tällätavoin poliisi saa rikokseksi seksin vuotiaidenkin kanssa, vaikkei se Suomen lain mukaan olisikaan rikos. Poliisin siis tarvitsee vain väittää että kyse oli seksin ostosta nuorelta, vaikkei näin todellisuudessa olisikaan ollut.

Ei auta vaikka nuori itse sanoisi ettei hän ole myynyt seksiä, vaan harrasti omasta halustaan seksiä, eikä ole saanut siitä maksua. Vuonna oli homouskin vielä kriminalisoitu tässä maassa. Nyt se on jo muotia. Niin rahaa on pakko jostain saada, ja tuossa nyt kuitenkin on siihen mita oivallisin keino. Ala ikaisena vanhemmista riippuen voi olla mahdotonta menna esimerkiksi toihin, niin kuin aikuisena.

Joten kun rahaa kuitenkin pitaa olla, niin jotain on tehtava. Kun yhteiskunnan ainoa moraali sääntö on kapitalismi niin tämä on lopputulos: Eikö tällaista keskustelu on tarkoitettu ihan jossain muualla???? Mamut tulevat, ettekö huomaa? Alkaisi vain leviämään tänne takakylillekin. Tekisi kyllä kovasti 14 vuotiasta koulutyttöä mieli. Eipä tarvitse etelämaalaisen Mersulla ajavan huumediilerin maksaa edes kalliilla rahalla Helsingissä.

Pikkutytöt antavat itseään kyllä pelkästä kamastakin. Huonoin puoli asiassa on se, että aineet ovat kovempia kuin vielä viisi vuotta sitten. Kokkelia saa nyt pirin hinnalla. Mutta tätä on kansainvälisyys ja EU. Niin niinhän ikävä kyllä jo 14 vuotiaat ovat puhkikuluttuja kun kaikki sekstaavat hyvin paljon nuorena, paitsi minä.

Mutta kyllä silti maistuisi mahtavalta. Ehkä Jumala vielä sua pelastaa!! Näköjään kaikki sexihullut on kerännyt ympäri tän mainosaloituxen niinkuin kärpäset persreikän ympäri!! Kyllä kärpäsiä vielä ymmärtää kun ovat luonnon tuotetta mutta että Hienompi ei voi näitä sexipsykopaattit märitellä.. Tämä paska yhteiskunta on minulle velkaa yhden 14v tytön muodossa. Vaalin vain oikeuksiani kun yhteiskunta pilasi elämäni.

Pikkutytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin Julkaistu Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut tietoa ongelmasta muun muassa sosiaaliviranomaisilta, sillä usein tytöt ovat huostaan otettuja tai muulla tavoin lastensuojelun asiakkaita. Tukinaiseen on tullut viime aikoina nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi samansisältöisiä viestejä myös lastensuojelun ammattilaisilta.

Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata. Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta. Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa.

Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12—vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria", sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina Valkama. Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä. Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta. Presidenttimme seksuaalinen suuntautuminen mallinaan, lapset pakottavat toisiaan jopa lesbosuhteissin Ateistihalosen on erottava, että tällainen suomalaisten enenkuulumattoman huono ja onni ja kirous poistuisi päältämme!

Prestonin kruununoikeudessa kuultiin, ettävuotiaan Charlene Downesin murhasi Iyad Albattikhi 29v. Murhaajan myös väitetään harrastaneen seksiä alaikäisen kanssa, jota hän puheissaan kuvaili "kinkyksi ". Charlene on vain yksi lukuisista nuorista valkoisista tytöistä, jotka hengailevat "Paki Alleyllä" harjoittaakseen seksiä pikaruokaloissa työskentelevien vanhempien miesten kanssa, kertoi syyttäjä Tim Holroyde jurylle. Kaikki muu synti, mitä ikinä ihminen tekee, on ruumiin ulkopuolella; mutta haureuden harjoittaja tekee syntiä omaa ruumistansa vastaan.

Niin se vain "kulttuuri kehittyy". Noin parissakymmenessä vuodessa päädymme väistämättä tilanteeseen, jossa julkisella paikalla koiraansa pannutta solvannut tuomitaan kunnianloukkauksesta. Jos ei sitten ompele itse. Telkusta ollaan vuosia katottu vain tarkoin valikoidut ohjelmat, mainokset suodattaa kaukosäädin. Mix, suosikki ja 7-päivää tyyppisten lehtien tilailua ei olla koskaan harrastettu Kyllähän näitä konsteja isillä riittää, jotta jälkikasvu ei kokonaan turmellu.

Minusta Sedät ovat uhri. Vaillinainen laki ei tunnista viettelyä rikokseksi. Vaikka tarjoilisit heroiinia vieroitushoidossa olevalle, joka haluaa lopettaa, laki ei sano mitään. Nämä "likaiset sedät" joista te vihaiset pikkuapinat puhutte, ovat teidän isiänne ukkejanne setiänne enojanne jotka taistelivat suomen nousuun.

Mitä liikkuu yxinäisen kampin sedän päässä? Kenties hän on eronnut, tai leski, ja yksinäinen. Kenties hän on passiivinen pedofiili joka on vannonut pitävänsä taipumuxensa kurissa, kenties ei edes mitenkään sex. Olette itse näitä setiä sairaampia kieltäessänne kaiken vastuun tapahtumin pikku huoralta joka yrittää kaikiin keinoin saada sedän mukaansa.

Anteeksi nyt vain, mutta se että "uhri" odottaa tekopaikalla valikoiden joukosta sopivan rikollisen, viettelee tätä, ehdottaa rikosta ja toteuttaa sen, ei vastaa minun keskiaikaista hölmöä käsitystäni "rikoksesta" tai "hyväksikäytöstä" josta pitäisi hirttää leikata munat pistää tappi perccn jne.

Tapahtuman jälkeen seuraa joskus kiristys, jos pikku huoralla vain on mahdollisuus siihen. Ja tytöt tietää mistä sedät pitää. Molest the schild Punainen lapsi kuole ikävästi. Talouden iskumies Kaj-Erik Relander sai Accel yhtiön osakkuuden palkkioksi, ajettuaan Soneran siionistien syliin.

Ketkä asettivat Relanderin Soneran johtoon? Suuret puheet ja pienet näytöt. Satojen alaisten henkisen tasapainon vakava järkyttäminen. Suomen taloushistorian suurin virhe investointi Saksan umts-lupaan. Maan hallituksen ankkurointi virhepäätösten taakse. Soneran brandin ja maineen lokaaminen. Saapunki tuki aktiivisesti Relanderin toimia viimeiseen asti, kunnes Soneran hallintoneuvosto lakkautettiin maaliskuussa Tähän on tultu, elämä suomessa on kallista, ei ihme, jostain on rahaa saatava.

Tosinhan se on samanlaista monessa muussakin maassa, ja tukeehan se valtiokin lihatuotantoa, valtavaa ylituotanto onkin. Verorahat, joilla tuetaan, kerätään eläkeläisiltä, pienituloisilta, palkansaajilta, joku alkaa ymmärtämään, että liha lihaa vastaan. Kyllähän sillä hyvällä sisävileellä, monesti saa ihan hyvän hinnan, yleensä ostaja löytyy, kun osaa tarjota tai tarjoilla. Suomi sellaisena kun Katainen sen haluaa olevan, huumeita käyttävät suomilapset myyvät itseään hengensä pitimiksi.

Kaikki me työssä käyvät huorataan itseämme oman kykymme mukaan. Myös nykyiset työlliset tulevat menettämään työpaikkansa ulkomaisen halpatyövoiman työntyessä voimalla Suomeen. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Kerro siis muut kuin ilmiselvat tilanteet kuten seksitilanne partnerin kanssa, runkkaushetki nettia selailleen tms. Esim kadulla kun naet kauniin naisen? Elokuvissa kuuman kohtauksen aikana?

Kun juttelet viehattavan naisen kanssa? Kun naet jotakin "vahingossa"? Kerro ja tyydyta tiedonnalkani. Vassi Jures , Hitaita tanssiessa annan seistä niin että nainen tuntee kovan kalun.

Kiihottaa molempia eikä kukaan ole suuttunut. En ole tuohon kiinnittänyt huomiota milloin se alkaa. Luulisin ettei se kalun nouseminen täyteen komeuteensa aiheuta hengityksen kiihtymistä välttämättä. Ainakin silloin pysyy hengitys tasaisena, kun erektio tulee ajatusten kautta vaikkapa työpaikalla eikä naista ole lähelläkään.

Naisen läsnäolo siihen ainakin tarvitaan. Ilmeisesti se alkaa siitä, kun mies alkaa ajatella, kohta onnistaa. Hengityksen kiihtymisen voi myös tehdä tahallaan. Silloin kun hengityksen kiihtyminen tulee tahattomasti, niin sitä ei pysty estämään vaikka kuinka yrittäisi.

No pitää laittaa itseni tarkkailuun, jotta osaan sanoa varmuudella miten se menee. Varmaan hän on jännittänyt jotakin, tai muuten ollut jotenkin epävarma. Tai se tilanne on ollut yllättävä, ja hän ei ole oikein tiennyt miten toimisi. Onhan se mahdollista, että hän kiihottui niin voimakkaasti, jotta tuo hengityksen kiihtyminen tapahtui. Pelkkä erektio ei kuitenkaan sitä hengityksen kiihtymistä saa aikaan. Itseäni kun ajattelisin tuossa teidän kuvailemassa tilanteessa.

Tuossahan tilanteen on aiheuttama jännitys. Sinuna pysyisin mahdollisimman kaukana tuosta kaverista. Hänellä on selkeästi kova naisen kaipuu ja on nyt havainnut tilaisuutensa tulleen ja käyttää Sinua härskisti hyväkseen himojensa helpottamisessa. Nyt on olemassa ilmeinen vaara, että kaveri alkaa levittelemään negatiivisia juoruja Sinusta, jos et enää lämpene hänen lirkutteluilleen. Siitäkään huolimatta en näe mitään syytä jatkaa suhdetta hänen kanssaan.

Onhan Sinulla pieni mahdollisuus vetää edes hiukan pisteitä kotiin päin tuolla impotenssiässällä, jos kaveri alkaa uhittelemaan. Tuota en tullut ajatelleeksikaan, että mitä käy kun en enään häntä näekkään kun vain töitten merkeissä. Mutta totta, onneksi minullakin yksi valttikortti.

Työkaverini, tämä yhden illan naimisissa oleva perheellinen pano josta aiemmin postasi, laittoi seuraavana päivänä anteeksipyyntötekstarin. Mutta ei aikaakaan kun keskustelu töistä kääntyikin jo ensin hienovaraiseksi flirttailuksi ja siitä härskeiksi ehdotuksiksi. Hän sanoi kuinka vaikea on töissä pitää näpit erossa minusta. Töissä hän lähettelee viestejä, kuinka hyvältä näytän taas ja mitä hän minulle tahtoisi tehdä. Hän kertoo pullistumastaan housuissaan.

Hän hymyilee ja naurattaa minua vitseillään. Tunnen hänen silmänsä selässäni kävellessäni hänen ohitseen. Huomaan kuinka hänen päänsä kääntyy aina perääni.

Ikävä, että apu on niin "kiven alla". Lääkitys voi auttaa eikä siitä ole mitään haittaa. Molest the schild Yhdestä kolmeen lasta, kulissit kunnossa ja farmari-Volvo. Ja siihenhän ei setämiehet noilta tytöiltä halukkuutta kysele, se on sitä kulttuuria. Hän sivelee selkääni ja kaulaani suudellessaan minua. Itikat vain söi joka paikasta.

0 thoughts on “Kaksplus mitäs nyt pano työpaikan vessassa

Leave a Comment