Suomi treffit keskustelu ketipinor unilääkkeenä

Ketipinor on kaks suuntaseen mieli-alaan suunnattu ja se on ihan sama lääke ku Seroguel! Älkää tehkö itsestänne pellejä, ei ketipinor anna teille "kiksejä" jos antaa ni ootte vetäny jotain muuta Ollut sellasia lääkäreitä joita ei ole kiinostanut minun unettomuus, Vähän pelottaa se lääkäri keikka jos ei mene niinku pitäis elikkä se alkaa tarjota jotain ihan muuta.

Ota huoletta vähän Ketipinoria, niin mun poikanikin joutuu ottaan sterissin takia. Opiskelut painaa päälle ja ym. Eise niin pahasta ole ku jotkut täällä antaa olettaa, jos aletaan jokaisen lääkkeen haittavaikutuksia lukemaan niin mitään ei voisi turvallisesti ottaa.. Muutaman vuosikymmenen kuluttua tässä maassa on paljon nuoria dementikkoja.

Ottakaa selvää mitä suuhunne laitatte. Tuo ei ole unta mitä tämä lääke tuo tullessaan vaan tajuttomuutta lähentelevä tila, jossa aivot myrkytetään. Kun se ei ole neurolepti, tää jengi kuvittelee saavansa jotain hemmetin kovaa tavaraa. Se on vaan kaks suuntaseen mieli-alaan, eli entiseen maanisdepresvisuuteen. Toki se auttaa pieninä määrinä myös unettomuuteen, mutta heidän ei pitäisi kommentoida siihen mihin se oikeasti on. Uskoisin että he eivät edes tiedä, ottakaa selvää vaikka niiltä jotka joutuu niitä käyttää, ennenkuin kommentoitte mitään Se on neurolepti eli antipsykootti.

Minulla auttoi krooniseen unettomuuteen Lyrica, kun mikään muu lääke ei auttanut. Sanotaanko näin että kolme tuntia nukun ihan sikeesti. Luulisi että nukut tuolla määrällä ikuiseen uneen. Huh huh, ei kannattaisi tulla trollaamaan vakavilla asioilla. Myös mulla mg Ketipinorua illalla.

Mulla vastaava eli seroquel ollut parhaimmillaan mg illalla ja olen pienikokoinen naisihminen. Tän tosin koen jo vääryydeksi ja tästä helvetistä eroon päässyt. Mutta trollaamisesta tässä tuskin kyse on.

Ihan normaalia, että unettomuuteen määrätään 25mg ketipinoria. Been there, done that.. Olen lapsesta lähtien kärsinyt kroonisesta unettomuudesta, nyt ikää on Lisäksi II tyypin bipo.

Yli kymmenen vuotta elelin unettomuuden kanssa, ilman mitään hoitoa. Sitten kun vihdoin hain hoitoa ongelmiini, ni ei lääkäreitä kamalasti kiinnostut uniongelmat, kokeiltiin kolmea eri unilääketta kaikki tarkoitettu tilapäiseen unettomuuteen , yksikään niistä ei auttanut kahta yötä kauempaa. Sitten kun otin tenoxia kourallisen ni en enää ole unilääkkeitä saanut. Bipoon sain ketipinoria, se oli pitkään mun pelastus. Oli maailman hienoin tunne kun ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen nukuin koko yön heräämättä.

Nyt on kaksi vuotta mg ketipinoria iltaisin syöty. Enää ei ole samanlainen vaikutus: Oppimisesta on tullut vaikeaa, saan päänsärkyjä, painajaisia, hallusinaatioita, 10kg painoa lisää, seksi ei kiinnosta pätkän vertaa, henkistä tunnottomuutta yms.

Hypomaniaa en ole kokenut sen jälkeen kun lääkkeet aloitin, mutta masennusta ne ei koskaan vieneet pois. Elämä tuntuu pelkältä alamäeltä kun mikään asia mistä ennen nautin ei tunnu miltään. Toisaalta verrattuna 10 vuoden valvomiseen muutama heräily yön aikana ei tunnu missään. Ketipinorilla on hyvät ja huonot puolet, ja niitä kannattaa punnita tarkkaan ennen kuin aloittaa kyseisten nappuloiden syömisen. Itse en ole valmis niistä luopumaan, huolimatta sivuvaikutuksista. Nyt vaan odottelen niitä pahimpia oireita joita sivuoire-listaus ja wikipedia lupailee.

Käytän ketipinor mg ja mg lito. Olen kyllä aina liikkunut. Jos itse säännöllisesti liikkuu niin paino voi pysyä sama monta vuotta. Olen pitkäaikaistyötön ja surullinen mutta en lohduta itseni ruualla. Mun mielestä ne jotka ottaa ketipinooria ovat paskasia narkkareita ja rupukansaa. Jonka nimimerkkikin viittaa että kaikki hilut ei oo kohillaan päänupissa. Sä joutusit täällä näkemään mitä se paskanen narkkari on, ehkäpä sua korkeemmin koulutettu! Sä joutaisit pieneen myllytykseen Ketipinor ei ole mikään vahva neurolepti verrattuna ns.

Itselläni annos on mg, 25 päivällä ja loput illalla ja nukun hyvät yöunet tuntia levollisesti. Käytin useita kuukausia bentsoja unettomuuteen, enkä nukkunut niillä läheskään niin hyvin kuin nyt, ja muutenkin niiden teho heikkenee pitkässä juoksussa ja alkaa pää sekoamaan, tulee tehtyä kaikenlaista hullua.

Miettikää tarkkaan ennenkö aloitatte syömään ketipinoria. Se voi taata unen, mutta nukutko enää ikinä ilman neuroleptejä? Onko sinulle ok, että voit saada siitä pysyviä haittoja vaikka lopettaisit lääkkeen? Et näe kuinka se tuhoaa elimistöäsi. Suosittelen kokeilemaan terveellistä ruokavaliota, liikuntaa ja vaikka terapiaa mieluummin ensin, ennenkö alkaa itseensä pumppaamaan lääkkeitä.

Ihan hienoa mutta kaikki "luomu" temput eivät auttaneet minua. Emäksinen ruokavalio ja aeropinen liikunta oli näistä paras mutta jos kantaa sairautta niin ei siihen lenkkitossut vaan auta. Ei tuo unta Lääkäri määräsi kyseisen lääkkeen mulle univaikeuksiin ku saatoin valvoa kaikkien vaivojen ja ongelmien takia vuorokausia nukkumatta tai muutaman tunnin unella. Ei tuonut unta eikä mitään. Joten ihan turha "kapistus". Kärsin myös tärinästä ja ahidstuksesta. Ei auta ketipinori uneen vaan hermostuttaa lisää.

Mitään ongelmia ei ole ollut ja ketipinor pakettia en ole edes avannut. Unet tulee melkein samantien kun silmät laittaa kiinni. Olo tuntuu varovaisen toiveikkaalta olanzapiinin pienennyksen johdosta. Syön liuskat loppuun ja otan lääkärin kanssa puheeksi 5mg. Jos tarve vaatii niin olen ehkä valmis syömään 25mg ketiä, jos unet häviää tämän päälääkkeen laskun takia.

Minulla vaikuttaa se, että olen hyvässä kunnossa ja tehnyt ihan töitä tänä työttömyyden aikakautena. Pari vuotta on voinut sanoa, että ihan hyvin menee. Siksi siis turhan isoja lääkemääriä voi pienentää. Mitä mieltä olette tästä olanzapinistä? Minusta olanza on isompi paha kuin ketipinor. Äly viriää dopamiini Dopamiini säätelee liikkeitä ja sen puute aiheuttaa muun muassa dystonioita eli lihasten kouristelua, nykimistä ja muita pakkoliikkeitä.

Ihmisen herkkyys voimakkaille kipuärsykkeille on kääntäen verrannollinen aivojen dopamiinipitoisuudelle. Dopamiini aiheuttaa mielihyvän kokemuksia ja osallistuu tunteiden säätelyyn. Dopamiini vaikuttaa elimistöön piristävästi ja energiaa lisäävästi. Dopamiini tehostaa myös oppimista. Dopamiini on välittäjäaine, jota ilman ihminen ei olisi älyllinen olento.

Ketiapiini vaikuttaa pääasiassa vaikuttamalla aivojen adrenergisiin ja serotonergisiin osiin. Ketiapiini sitoo vasta suurilla annoksilla dopaminergistä järjestelmää aivoissa. Kannattaa siis miettiä syökö Seroquelia. Itsellä on tavoitteena pienentää olanzapin niin pieneksi kuin mahdollista. Siinä aion käyttää ketipinor lääkettä keppihevosena.

Vaikeaa tämä varmasti on, kun työkin on aika stressaava ja haastava. Haluan siis olanzapinistä eroon. Minulla on ollut kymmenen vuotta ongelmana nukkuminen. Epäilen että tämä ketis ajaa saman asian pienemmillä haitoilla aivoille. Ajankohta pitää vain valita huolella, että puottaa olanzan 5mg ja 25mg ketistä nukkumiseen. EI ketiapiinia "normi" unettomuuteen.

Lukekaa netistä hyvät ihmiset faktoja tuosta aineesta! Käytäpä vuosi tuota mömmöö ja lopeta sen käyttö ni tuntuu et aivot sammuu Tuhoaa aivosi ja pilaa elämäsi!! Raha puhuu ihmisten rappeutumisesta piittaamattomasti. Varoitan video voi aiheuttaa kieltäytymistunteita ja suurta pettymystä ja vihaa!

Älkää uskoko pseudo lääkäreihin Psykiatreihin psykiatri perustuu nazi ajatus juureen ja psykiatrit olivat ne ketkä kehittivät hitlerin ideat. Tässä on haettu tietentahtoisesti kohua. Alkoholikin tappaa kuten myös ylinopeus. Lääkettä otetaan oikea määrä. Käyttelin puoli vuotta pientä annosta uni ongelmiin. Nukutti ja hyvät yöunet. Myös suhteet huononivat työkavereihin. Lopetein ja taas valvotaan öisin mutta aamuäkäisyys katosi lääkkeen myötä heti.

Uniongelmia ollut parikymmentä vuotta. Kokeiltu on monia lääkkeitä. Omega3 vitamiini, kivennäisaineet yms myös huomioitu. Monen tunnin liikuntakaan ei tuo unta. Ketipinor toistaiseksi parhaiten toiminut nukkumisprobleemoihin. Tosi pieni annos voi riittää. Joskus kun stressi paha niin murunen. Koen kyllä ongelmaksi sen, että uni ei tule lainkaan ilman lääkettä.

Mietin, että dopamiinit voi olla aika alhaalla myös. Neuroleptejähän ei tulisi käyttää unilääkkeenä. Haitat vyöryvät mahdollisten pienten hyötyjen yli. Hei, Te, jotka pidätte ketipinoria hyvänä lääkkeenä nukkumiseen, ettekä katso sillä olevan suuriakaan sivuvaikutuksia, esim.

Tällaiset oireet siis minulla, vaikka joskus olen unettomuuteen kokeillut vain 25 mg annosta, en sen suurempaa. Kysymykseni oikeastaan oli se, että te, siis jotka ette koe haittaavia sivuavaikutuksia, niin saisinko kysyä millä alalla työskentelette?

Itse siis olen tutkija, fyysikko ja tuntuu, että unettomankin yön jälkeen aivoni ovat aivan eri toimintatasolla kuin ketipinorin jälkeen. Jos siis otan ketipinorin, 25 mg, olen seuraavana päivänä omalla alallani täysin hyödytön, ja tuntuu kuin älykkyysosamäärä olisi laskenut puoleen tms. Olisi siis kiinnostanut tietää korrelaatio henkilökohtaisten sivuvaikutusten suhteen ihmisten omaan alaan? Sulla oli hyvä asiallinen kysymys.

Käytön alussa "univelka" ottaa aikaa. Voisin kuvitella että aivojen "spiidi" tasoon vaikuttaa. Kehottaisin sinua syömään jonkun viikon verran ja varaamaan aikaa yöunille jonkun 10 tuntia alkuun. Käytä vain ainoastaan 25 mg. Itse pärjään 50 mg llä ja 75 mg tulee jo todella vahvat unet. Jos olisin tutkija, en ehkä söisi Ketipinoria, sillä se lamaannuttaa.

Toki nukuttaakin mainiosti ainakin minua. Käytän iltaisin 50 mg sitä unta edistämään, ja mielialaa tasaamaan. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä 50 nainen. Aamuisin otan Sertraliinia 50 mg. Tämä coctail pitää minut kyllä tyynenä ja jokseenkin toimintakykyisenä.

Luultavasti haittaisi kyllä työelämässä, kun en oo mikään välkky ollut koskaan. Otan ketiapiinia mg klo Ei vaikuta aamulla ,kun herään. En varmaan muuten saisi nukuttua ollenkaan. Pakko oli käydä hakemassa lääkitystä. Lääkäri määräsi ketiapiinia 25 mg per ilta. Ihan hyvin on riittänyt. Saanut nukuttua paremmin ja ahdistus lieventynyt. Ilmankaan en vois olla On vaan niin Pa tauti!! Mun lääkäri neuvoi että puoli tuntia ennen sänkyynmenoa.

Seroquel prolong mg on muuten tasaamaan mielialaa ja pitämään ajatukset normaaleina mutta ei niinkään anna unta. Itse otan myös n. Itse otan joku tuntia ennen. Meen vasta sitten nukkumaan, kun lääke vaikuttaa kunnolla, etten vaan pyöri sängyssä.

Ainakin mulla lääkkeen vaikutus alkaa n. Onko teillä ollut sellasia kokemuksia, että Ketipinor ei toimi kunnolla aina välillä? Joskus yöunet huononee tosi pahasti eikä väsytä ja joskus nukkuu kamalia määriä. Vai olisko se sittenki hypomanian vaikutusta? Mä käytän ketipinoria biboon ja nukahtamiseen tällä hetkellä mg.

Välillä nostan annostusta jos vointi huononee. Otan lääkkeen ainakin tunnin ennen nukkumaanmenoa. Joskus väsähdän jo puolen tunnin jälkeen lääkkeen ottamisesta joskus menee kauemmin varsinkin jos on maniaa.

Jos haluan kohentaa unirytmiäni, tai mennä suunnilleen tiettyyn aikaan nukkumaan niin että se mahdollistuu, otan pari tuntia ennen suunniteltua nukkumaanmenoaikaa. Edellisyön perusteella otan 1 tai 2. Asiaa voi hyvällä syyllä verrata viinan käyttöön: Kun on nousuhumala päällä, iloitsee että on kivaa, mutta entäs sitten on krapula?

Vasta sitten tietää jotain kun on käynyt koko tien loppuun. Keti ei anna mitään hyvää oloa niinkuin bentsot, sen takia et jää koukkuun. Mutta elimistö tottuu kaikkiin aineisiin ja vieroittumiseen täytyy varata siksi aikaa jos on käyttänyt pitempään. Ja aina täytyisi muistaa että normaalin unen saaminen on hyvin vaikeaa sen jälkeen kun on käyttänyt aineita!

Lisään vielä että minullakin oli noita hengitysvaikeuksia! Hengästyin pienestä ja hengitys rohisi kuin jollain buldogilla. Jos kävelin vähän nopeampaan, hengitys rohisi kuin buldogilla tai mopsilla. Tuo sivuoire loppui vieroituksen aikana. En ole eläissäni voinut niin hyvin kuin olen voinut nyt ilman lääkkeitä, ja sitä on kestänyt nyt parisen vuotta. Enpä taida aloittaa yhtä vierotettavaa lisää.

Jos oikein hätä tulee niin saa niitä bentsoja aina jostain. Lopetin ketipinorit pari vuotta sitten. Itselläni toimi oikeestaan vaan unilääkkeenä. Mukavasti laitto tajun kankaalle niin, että pääsi hyvissä ajoin aina unille. Ei pöhnää seuraavana pitkällä käytöllä, mutta nykyään jos otan yhden ketipinorin unta tuomaan niin seuraava päivä menee koomaillessa.

Unta ei enää saanut ilman Ketiä, näin painajaisia, valveunia ja hallusinoin. Kun lopetin käytön, lopetin sen lomalla. Olin niin monta yötä nukkumatta, kunnes kroppa luovutti ja alkoi nukuttamaan itse. Oli miten oli, riippuvuusriskin takia en suosittele Ketiä unilääkkeeksi, vaikka itsellä se toimiikin näppärästi.

Naapurin vittumaisella piskillä meni tosi lujaa äsken. Jos ei mikää muu toimi unettomuuteen, tai pakon edessä joutuu hakee vaihtoehtolääkkeitä o varmasti hyvä. Päivälläkin olin hidas kuulemani mukaan.

Jokunen yö ilman unta, o pienempi haitta mitä tosta saa. Lamaannuttaa hengitystä, lisää sydämenlyöntejä ym. En ottaisi vaikka maksettaisiin. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ketipinor? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Turvallinen koti myös tärkeä!!!!! Olen oma itseni, kunnioitan ja arvostan itseäni, olen upea nainen. Kyseessä on kuitenkin bentsoista miedoin, joten irtipääsy vaatii vain hetkellisen hankalan olon sietämistä. D ku otin vaan yhden annoksen eli periaatteessa en ees alottanu koko lääkettä: Keskity vain itseesi, älä muiden kohtaloihin. Lamaannuttaa hengitystä, lisää sydämenlyöntejä ym.

Meen vasta sitten nukkumaan, kun lääke vaikuttaa kunnolla, etten vaan pyöri sängyssä. Ainakin mulla lääkkeen vaikutus alkaa n. Onko teillä ollut sellasia kokemuksia, että Ketipinor ei toimi kunnolla aina välillä?

Joskus yöunet huononee tosi pahasti eikä väsytä ja joskus nukkuu kamalia määriä. Vai olisko se sittenki hypomanian vaikutusta? Mä käytän ketipinoria biboon ja nukahtamiseen tällä hetkellä mg. Välillä nostan annostusta jos vointi huononee. Otan lääkkeen ainakin tunnin ennen nukkumaanmenoa. Joskus väsähdän jo puolen tunnin jälkeen lääkkeen ottamisesta joskus menee kauemmin varsinkin jos on maniaa. Jos haluan kohentaa unirytmiäni, tai mennä suunnilleen tiettyyn aikaan nukkumaan niin että se mahdollistuu, otan pari tuntia ennen suunniteltua nukkumaanmenoaikaa.

Edellisyön perusteella otan 1 tai 2. Kyllä Ketipinoria käytetään myös kaksisuuntaisen, käsittääkseni lähinnä sen maniapuolen hoidossa. Mutta Seroquel Prolongilla nukun täydet yöunet. Tiedän, että vaikuttava aine on ketiapiiini. Otan mg lääkkeen iltapäivällä tyhjään mahaan, sitten nukahdan kymmenen aikaan illalla.

Itsellä annos tällä hetkellä illalla mg ja aamulla 50mg. Suurempia määriäkin olen syönyt, mutta nyt lähinnä ylläpitoannos lamotrigiinin ohella. Siellä on taas lääkäri leikkinyt mengelettä.

Psyyke lääke ei ikinä pitäisi määrätä unilääkkeeksi. Todella paskalla lääkärillä olet käynyt. Täysin edesvastuutonta määrätä psyyke lääkettä ihmiselle jolla ei ole siihen tarvetta ja syödä sitä sen unettavan sivuvaikutuksen vuoksi.

Jos pahoja univaikeuksia niin stressi peräiseen itse antaisin nukahtamis lääkkeen ja rinnalle magnesium sitraattia ja melatoniinia. Pitäisi kanssa selvittää johtuuko unettomuus jostain fyysisestä tekijästä myös. Minä syön mieluummin Ketipinoria ku ottaisin nukahtamislääkkeen, ne vasta koukuttaakin Se on tehokas lääke unettomuuten, kokemusta on. Alussa voi tulla ikäviä sivuoireita kuten sekavuutta, mutta se menee ohi.

Itse halusin lääkkeestä eroon kun olin joskus väsynyt vielä seuraavanakin päivänä ja vierotusoireita piti sitten sietää n. Hidastaa ehkä vähän aineenvaihduntaa, joten voi lihoa. Mutta jos kärsii vakavasta unettomuudesta, niin todella tehokas lääke. Ketipinor on erittäin vaikea lopettaa, älkää missään nimessä suostuko ottamaan tätä lääkereseptiä.

Minä olen käyttänyt 5v. Se lääke on psykoosi lääke tarkoitettu skitsofreniaan, jota minulla ei ole. Tarvitsin vai yöksi unilääkettä, että saisin nukuttua ja tuo määrä oli aluksi 25mg ja menin pitkin seiniä nukkumaan ja puhe puurontui, sitten sitä nostettiin vähitellen mg ja aina kun annosta nostettiin olin aiva kuin vahvassa humalassa.

Jätin oman viestin tuohon alle, mutta kommentoin tähän sen verran että toki kaikki yksilöllistä, eri ihmisillä eri kokemukset. Minä söin ketipinoria vuotta. Annos pysyi samana 25 mg koko sen ajan, ei tarvinnut annosta nostaa ja teho pysyi samana koko lääkkeenkäytön ajan enkä lopettaessa kokenut sivuvaikutuksia. En ainakaan niin pahoja että näin muutamien vuosien päästäkin ne muistaisin.

Ketipinorilla uni tulee humauksessa kun vaikutus alkaa. Kannattaa järjestää itsensä jo valmiiksi sänkyyn koska jos vaikutus alkaa kun olet vessassa pesemässä hampaita niin on vaikeaa kompuroida sänkyyn kun olet niin "kännissä". Tai jos olet siinä vaiheessa vielä sopimassa puolison kanssa seuraavan päivän ohjelmasta niin jää keskustelu kesken koska puheentuotto rupeaa olemaan luokkaa puoli pulloa kossua.

Se unentulo on niin voimakas että kuvailisin sitä kännissä sammumiseksi enemmän kuin nukahtamiseksi mutta uni tulee kyllä, tehokas lääke.

Itse söin Ketipinoria unettomuuteen tuon 25 mg ja tarvittaessa 50mg tosin en tainnut koskaan tarvita niin paljoa. Uni tuli kyllä hyvin, n. En huomannut mitään eroa siinä unessa normiuneen. Aamuheräämiset oli tosin hiukan tahmeampia mutta ei nyt mitenkään ongelmaksi asti. Söin niitä jokusen vuoden, sitten jätin pois kun nukahtamiset alkoi sujua ihan omillanikin, eli en jäänyt niihin mitenkään riippuvaiseksi. Eivät taida olla sellaisia unilääkkeitä jotka aiheuttaisivat riippuvuutta.

Kuorsaus oli itsellä ainut sivuvaikutus. Mies joutui välillä pakenemaan sohvalle kun kuorsasin aivan hulluna kun nukuin niin sikeästi ettei mikään tökkiminen auttanut. Lihoin kyllä niiden lääkkeiden aikana mutta siihen lihomiseen oli kymmenen muuta syytä niin että en nyt heti tämän lääkkeen syyksi pistäisi vaan ihan omien ruokailutottumusteni.

Käytin pari viikkoa Ketipinoria 25mg unettomuuten. Tosiaan taju lähti puolessa tunnissa sen ottamisesta, mutta heräsin parin tunnin unien jälkeen ja valvoin sitten loppu yön Yhtä huonosti nukun ilman Ketipinoriakin joten lopetin turhana. Otan ajoittain opamoxia 7,5 mg yöksi ja saan nukuttua koko yön ilman heräilyä. Se on mukava lääke. Joskus on kiva nukkua hyvin. Olen nyt käyttänyt noin kaksi vuotta ketipinoria unettomuuteen, mutta esim viikonloppuisin jos olen viihteellä niin ei tule otettua, silloin nukun sellaiset noin 4 tuntia.

Lopeta ihmeessä, sillä neuroleptit tuhoavat oppimisjärjestelmän: Korvaa Ketipinor luontaistuotekauppojen nukahtamislääkkeillä, niin aivosi säilyvät käyttökelpoisina. Martin Harrowin 15 ja 20 vuoden tutkimuksissa seurattiin potilaita hyvin pitkäaikaisesti, ja yllättävän suuri osa esimerkiksi skitsofreniadiagnoosin saaneista potilaista lopulta lopetti neuroleptit. Tämä ryhmä myös lopulta pärjäsi paljon paremmin toiminnallisesti kuin neurolepteja syönyt ryhmä.

Neuroleptit lamaavat "antipsykoottisilla" tasoilla aivojen dopamiinipolkuja ja siten korkeampiin ihmisen ajattelun ja tunteiden säätelyyn liittyviä aivojen alueita, kuten otsalohko ja limbinen järjestelmä. Tämän ominaisuuden vuoksi niitä lääkkeitä voidaan käyttää esimerkiksi "skitsofrenian", "bipolaarisuuden" ja nuorten ja vanhusten käytöshäiriöiden kontrollointiin. Nämä lääkkeet eivät varsinaisesti paranna mitään aivoissa olevaa sairautta, ne lamaavat ison osan aivoista.

Jotkut potilaat ja varsinkin potilaan läheiset ja muu yhteiskunta voivat kokea "kemiallisen lobotomian" vaikutukset hyödyllisinä, mutta on myös suuri osa "skitsofreniaa" tai "bipolaarista" sairastavia tarkemmin niillä nimillä diagnosoituja , jotka voivat toiminnallisesti paremmin hyvin pienellä annoksella näitä lääkkeitä tai jopa ilman niitä.

Ellei aivan pakottavaa tarvetta ole skitsofrenia, psyykosit yms. Mielummin luontaisunilääkkeitä kuten melatoniinia tai terveellisiä elintapoja univaikeuksiin.

Tuosta lääkkeestä vierottautuminen ja vieroituksen jälkeiset ajat kestävät useita kuukausia. Kannattaa siis olla varuillaan, jos kys. Kun lääkettä tyrkytetään ensimmäisen kerran, niin mieti kahdesti tarvitsetko todella tällaista "ajatuksen tappolääkettä" joka vie sinut lähemmäksi teollisiin tarkoituksiin tarkoitettua suorittavaa konetta Mutta sitähän sinulle tuskin kerrotaan, kun bonukset on valkotakin ja lääkeyritysten mielessä, eikä heillä tuskin ole omaa kokemusta tuon lääkkeen aiheuttamista pysyvistä tai tilapäisistä vaurioista, psyykkisessä ja fyysisessä mielessä.

Lopetin kerralla, ei tullut mitään vieroitusoireita, käsitykseni mukaan siitä ei pitäisi tullakaan,. Harvalla aineella ei ole vieroitusoireita, jopa kahvin ja sokerin jättämisellä pois tulee jonkinasteisia vieroitusoireita.

Vahvoista lääkkeistä ja huumausaineista puhumattakaan ml. Minulla meni veren rasva-arvot sekaisin nopeasti, tavarat tippuu käsistä, ärtyinen olo, jatkuva janon tunne, virtsaongelmat, päänsärky.

Nämä siis minun kohdallani. Nyt vierottaudun pikkuhiljaa pois lääkkeestä. Koska nukkuminen ei onnistu ilman lääkkeitä on hankalaa löytää lääkettä ketipinorin tilalle. Mutta en missään nimessä halua sairastua lääkkeen vuoksi esim. Se on minulla toiminut parhaiten kaikista lääkkeistä. Jos käyttää ketipinoria 25 mg iltaisin,niin tuhoaako se unireseptorit? Kannattaa olla tosi varovainen kun aloittaa neurolepti lääkityksen, esim. Tuhoaa aivojen tervettä toimintaa pitkällä juoksulla ja menetettyjä toimintoja ei takaisin saa.

Itse kokeilin aikoinaan neuroleptejä, useampia valmisteita ja hirveimpiä lääkkeitä mitä olen tavannut. Alunperin suunniteltu nukutuslääkkeeksi leikkaussaliin. Myöhemmin alettiin käyttää hulluille ja tänä päivänä ihan kenelle vaan. Syökö lääkärit itse neuroleptejä kärsiessään unettomuudesta? Tänä päivänä moraalisesti kukaan ei ole mistään vastuussa vaan maailma on mennyt ihan sairaaksi. Terveetkin ihmiset halutaan lääkitä aivoja tuhoavalla lääkityksellä ilman että tähän kukaan asioista ymmärtävä puuttuisi.

Neurolepteihin jää myös koukkuun kun aivot tottuvat säännölliseen käyttöön. Kyllä, tuhoaa luonnollista nukahtamis mekanismiä. Ainoa mitä itse uskalsin neurolepteistä käyttää vähän aikaa oli Levozin 5 mg: Sekin jysäytti ihan kivasti aivoja pysähtyneeseen tilaan.

Unireseptoreista en ole kuullut, mutta keskushermostovaurioita saanet, mikä vaikuttaa unensaantiin jne. Neuroleptien käytöstä uniongelmiin varoitetaan kyllä, mutta viesti ei kuulu kuluttajille asti. Lääkärit on manipuloitu uskomaan, että käyttö on vaaratonta tuossa yhteydessä. Näin ei tietenkään ole. Syön Ketipinoria hermokivun aiheuttaman unettomuuden hoitoon tarvittaessa.

Suuremmilla annostuksilla sivuvaikutukset voivat tietysti olla mitä hyvänsä, mutta pienemmillä harvoin. Joku mainitsi tuosta nälän tunteesta, itsellänikin sellainen on toisinaan Ketipinorin ottamisen jälkeen, mutta olen tehnyt niin, että syön vasta n. Näin ei tule syötyä ylimääräisiä, eikä paino nouse. Kyllähän tolla haittoja on ja paljon.

Turha kuitenkaan terveen ihmisen tulla ulisemaan että syökää melatoniinia tai valeriaanaa. Helppohan se on sanoa jos saa nukuttua edes joskus, mutta ehdottakaa edes jotain toimivaa tilalle. Minulla Ketipinor nukuttaa, mutta toleranssi lääkkeeseen nousee nopeasti, muutamassa päivässä. Lääkkeen annostusta joutuu viikkojen myötä lisäämään jatkuvasti, jotta teho pysyy edes kohtalaisena. Tällä hetkellä syön Ketipinoria mg illalla, aluksi annos oli noin 10 mg.

Toleranssi on kasvanut ihan parissa kuukaudessa. Kiloja on tullut tänä aikana melkein 5 per kuukausi, joten siitäkin syystä lääkkeen käyttäminen on alkanut vaivata minua. Käy muuten niin, että annosta pitää nostaa. Ketipinor on riippuvuutta aiheuttava lääke jos kerran annosta pitää nostaa, aina puhutaan, että imovane aiheuttaa riippuvuutta ja annosta pitää nostaa, mutta lääkärit mielellään kirjoittavat Ketipinoria koska se on kallis lääke näin ollen etelän huippeat lomamatkat tulee varmasti.

Imovane on liian halpa ja vaaraton lääke, Ketipinor voi aiheuttaa TD pakkoliikeoireet. Älkää hyvät ihmiset syökö ketipinoreita tai muita aivotoiminnan tappajia unettomuuteen. Löytyy lääkäreitä joilta saa normaalit perinteiset unilääkket kun tarve on. AI käyvät ne lääkärit etelän lomilla sillä lailla,että määräävät meille ketiapiinia unettomuuteen. Taisi sitten joillekin osua Thaimaan lomalla ansaitut aallot joille kuille Siis, se ketä pahaa tekee ei ansaitse itselleen ku pahaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lääkärit eivät saisi hyötyä siitä,että määräävät tuhoavia lääkkeitä ja jos määräävät,niin ovat ansainneet koston.

Itselleni pitkään mg syöneenä on jäänyt yllättävän myönteiset kokemukset. Aluksi aiheutti vapinaa ja puuttumista ja maanisen vaiheen aikana ikään kuin nukuttua väkisin, ikään kuin ruumis olisi unessa ja mieli täysin hereillä. Mutta pääsääntöisesti taannut hyvät unet ja levollisemma n olon. Seksielämää jopa parantanut, "ennenaikaisesta" kärsineen huomasin ketipinor in viivästyttää laukeamista ja parantuneen kestävyyttä.

Ketipinor on pelastanut mun hengen. Unettomuuden syy olisi hyvä selvittää. Se voi johtua jopa väärästä ravinnosta. Ainakin viljat pois ja rehut tilalle. Kuinkahan moni unettomuuden ja ahdistuksen kanssa kamppaileva jaksaa ryhtyä elämäntaparemonttiin. Vähän kuin synnyttäjälle annettaisiin epiduraalin sijasta kehotus rentoutua ja tyhjentää mieli. Ja perinteisten unilääkkeiden kannattajille kehottanut miettimään voimakkaan toleranssin ja riippuvuuden synnyn riskiä.

Ketipinor on mielestäni turvallisempi ja hoitaa myös mahdollisia unettomuuden syitä. Pahoittelen edellistä tekstini, Samsungin tekstinsyöttö on mitä on. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ketipinor ja seksi Minulla on epäilys skitsofreniasta, ja psykiatri nosti Ketipinor annoksen 50mg: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

0 thoughts on “Suomi treffit keskustelu ketipinor unilääkkeenä

Leave a Comment