Car irstas pano

car irstas pano

Sitten tartuin hänen ka. Se oli todella kova ja sopivan kokisen tuntuinen. Hän oli sitten jo päälläni ja tälläsi ka. Minä laiha nuori neito alla ja hän vatsakkaana pönäkkänä ja hanakkana päällä.

Hän työntyi sisääni, olin parkaista onnesta ja kiimasta taisin vähän parkaistakin. Hän nai minua perusteellisesti, mutta hellästi. Hän alkoi innostua yhä enemmän. Työntyi yhä syvemmälle, tarttui selkäkautta hartoistani, etten valuisi alta pois. Oi että oli ihanaa kyytiä. Sitten hän nousi päältäni, otti kiinni lantiostani mitään sanomatta. Käänsi minut ja otti minut takaapäin. Tämä oli jo hänellekin onnen täyttymys.

Muutama työntö ja kalu sekä mies alkoi vapista. Saimme molemmat kunnon orkut, hän purkautui sisääni voimalla. Lämmin paineaalto täytti minut, tuntui kuin olisin täynnä spermaa. Nukahdimme vierekkäin kaverini olohuoneen lattialle. Heräsin aamulla kun tämä mies meni vessaan. Kun hän palasi vessasta, niin hän alkoi hyväillä minua. Heräsin ihanaan tunteeseen kun minun nännejäni suukoteltiin.

Hän alkoi uhua ensimmäistä kertaa rakasteltaessamme. Sanoi että haluaa minua. Olin innostunut siitä hanakkudesta jolla hän näytti, miten paljon hän minua haluaa, mutta samalla olin vähän pettynyt vain moisesta kommentista. Ennenkuin olin asiaa edes ajatellut ja kunnolla herännyt olimme taas ls.

Hän työnteli innolla ja krapula kestävyydellä. Yritin laittaa hänet alleni, mutta se ei ihan onnistunut ja hän luuli eleeni tarkoittavan takaapäin naintia. Niinpä päädyimme siihen asentoon, ei se hassummalta tuntunutkaan. Oli vaan sellainen olo että hän todella otta minut siinä asennossa. Hän otti käsistäni kiinni , ja veti ne sivuiolleni.

Olin ylävartalo lattiassa ja hän työntyi todella syvälle siinä asennossa. Se oli ihanaa, sain orkun melko pian. Näin kun kaverini tuli makkarista ja meni vessaan. Hän näki meidät ja nolon asentoni. Mies ei huomannut häntä ja jatkoi, jatkoi…kunnes laukesi ulisten. Olimme vierekkäin kun kaverini meni makkariinsa hymyillen. Minua todella keljutti ja nolotti. Pieni illan seksi seikkailuni oli paljastunut. Se oli elämäni ihanin pano. Oli pieni riski ottaa paljaaltaan, mutta käytin kuitenkin pillereitä silloin.

Jälkeenpäin on nolottanut, kaduttanut ja kiihottanut kyseinen tapahtuma aika paljon, vaikka siitä on jo vuosia. Mikä sitten nykyään on irstasta ja voiko panosta edes puhua, kun ei kyseessä ollut edes yhdyntä. Eli omalla kohdalla kävi niin, että ekana alkusyksynä nuorena opiskelijatyttönä menin oman ainejärjestön kaljaviestiin. Olin pukeutunut todella nerokkaasti. Jalassa oli caprihousut, yläosa muuten paljas, mutta nännit peitettiin tyttökaverin kanssa appelsiinin kuoren puolikkailla.

Tämä komeus oli sidottu kiinni vartalon ympäri läpinäkyvällä teipillä. Pelkästään tällä sai jo huomiota, kun oma vaatekoko oli noin 34 ja rinnat D-kokoiset. Yhdellä rastipaikalla piti tanssia ja laulaa. Kun tämä meni omalta porukalta hieman heikosti, yritimme lahjoa rastinpitäjää.

Itse kännipäissäni kysyin, auttaako suihin ottaminen. Tyyppi vastasi, että siitä vaan. No, kaivoin housuista kikkelin esiin ja aloin imeä. Lopulta tämä päättyi niin, että joku kaatoi siideriä tisseilleni ja tyyppi alkoi runkata kaluaan tissien väliin ja laukesi rintakehälleni. Ympärillä oli oma viestiryhmä, ehkä henkeä. Melkoisen nolo kokemus ja vaikutti hiukan siihen, että vaihdoin myöhemmin oppilaitosta ja ainetta.

Enpä kerro enempää, koska joku tätäkin lukeva voisi mahdollisesti muistaa tapahtuman. Onpas kiihoittavaa lukea, itse en ole kokenut miestä fyysisesti 10 vuoteen. Olen ollut ilman miestä monta vuotta, ilman siis mitään.

Välillä haluttaa kovastikin mutta se ei ole niin helppoa kun on iäkäs, yli Olen tavallisen näköinen nainen kaupunkihousupuku ei tuulipuku päällä, meikkaan joka päivä ym. Juodessani kahvia silmiini osuivat nuoren miehen tummat silmät Hän katseli minua sen jälkeenkin vaikka itse yritin olla huomaamatta, hän oli noin 30v. Lähdin jatkaakseni matkaa kasseineni mutta olin koko ajan tietoinen hänen katseestaan joka seurasi minua.

Annoin yhden kassin pudota jotta hänellä olisi hyvä syy tulla auttamaan. Asun parin korttelin päässä mutta kun mies kysyi haluanko taksin niin sanoin että sopii jos saatat.

Huoneistoni on viidennessä kerroksessa ja siellä on ns. No, mentiin meille ja kaveri kantoi tavarat sisälle, kaikki oli ihan ok.

Annoin "luvan", hän oli hellä ja minusta kaikki oli ihanaa Katsokaa nuoret miehet mitä voitte saada jos kauniisti haluatte. Miesystävä petti ja lohdutukseksi panin kaverini kanssa ja paria tuntia myöhemmin petollinen jätkäkaveri pääsi sattumalta jälkiliukkaille.

Huvitun vieläkin tästä muistosta. Kovin järkevää se ei ollut, paljaaltaan vetäminen, sillä en tiennyt oliko petollisen miesystävän uudella naisella sp-tauteja. Mutta ei sitä silloin tullut ajatelleeksi. Nyt uudenvuodentaikoja tehtiin kohtalaisella porukalla, ja ellien innostamana kokeiltiin hiukan tuhmia juttuja. Eli julkisella leiriytymisalueella varattiin takkahuone käyttöömme.

Ikkunasta oli erinomainen näkymä kadulle. Ensin valettiin tinaa ja juotiin sidukkaa, hiukan terästettynä ja mitälie kelläkin oli. Tästä oli jo etukäteen sovittu, mitä tullaan tekemään. Eli otettiin vaatteet viettelevästi pois. Nussittiin ryhmässä kaikki oli biseksuaaleja, joten kokeiltiin parien pyöritystä ringissä mm. Kokeiltiin myös "junaa", naisilla oli straponit. Aluksi miehet laukesivat isoon maljaan, josta naiset joivat vuoronperää ja lopulta valutettiin loput nesteet pilluille tipoittain.

Aika paljon liukkaria tarvittiin, koska en niin paksua ollut pyllyyni ennen saanut ja niin lujaa. Lopuksi osa ehti livahtaa pois ennen kuin poliisit tulivat minä mukaanlukien. Taisi 6 päiväsakkoa tulla siveellisyysrikkeestä, sain tekstarin. Mutta hiton kiihottava kokemus oli. Tämän foorumin ansiosta uskalsin kokeilla tuota yo. Nyt alkuvuosi meneekin krapulassa, tsemppiä muillekin selviytymiseen, kyllä tämä tästä pikkuhiljaa alkaa taas.

Lisää kiihotusta lisäsi se, että ratsastin toisen pojan ehdotuksesta molemmilla samaan aikaan molempiin reikiin ja vieressä olleella autotiellä ihan varmasti moni näki mitä puuhasimme, kun oltiin maaston korkeimmalla näköalapaikalla.

Oli pieni riski ottaa paljaaltaan, mutta käytin kuitenkin pillereitä silloin. Jälkeenpäin on nolottanut, kaduttanut ja kiihottanut kyseinen tapahtuma aika paljon, vaikka siitä on jo vuosia. Mikä sitten nykyään on irstasta ja voiko panosta edes puhua, kun ei kyseessä ollut edes yhdyntä. Eli omalla kohdalla kävi niin, että ekana alkusyksynä nuorena opiskelijatyttönä menin oman ainejärjestön kaljaviestiin. Olin pukeutunut todella nerokkaasti. Jalassa oli caprihousut, yläosa muuten paljas, mutta nännit peitettiin tyttökaverin kanssa appelsiinin kuoren puolikkailla.

Tämä komeus oli sidottu kiinni vartalon ympäri läpinäkyvällä teipillä. Pelkästään tällä sai jo huomiota, kun oma vaatekoko oli noin 34 ja rinnat D-kokoiset.

Yhdellä rastipaikalla piti tanssia ja laulaa. Kun tämä meni omalta porukalta hieman heikosti, yritimme lahjoa rastinpitäjää. Itse kännipäissäni kysyin, auttaako suihin ottaminen. Tyyppi vastasi, että siitä vaan. No, kaivoin housuista kikkelin esiin ja aloin imeä. Lopulta tämä päättyi niin, että joku kaatoi siideriä tisseilleni ja tyyppi alkoi runkata kaluaan tissien väliin ja laukesi rintakehälleni.

Ympärillä oli oma viestiryhmä, ehkä henkeä. Melkoisen nolo kokemus ja vaikutti hiukan siihen, että vaihdoin myöhemmin oppilaitosta ja ainetta. Enpä kerro enempää, koska joku tätäkin lukeva voisi mahdollisesti muistaa tapahtuman. Onpas kiihoittavaa lukea, itse en ole kokenut miestä fyysisesti 10 vuoteen.

Olen ollut ilman miestä monta vuotta, ilman siis mitään. Välillä haluttaa kovastikin mutta se ei ole niin helppoa kun on iäkäs, yli Olen tavallisen näköinen nainen kaupunkihousupuku ei tuulipuku päällä, meikkaan joka päivä ym. Juodessani kahvia silmiini osuivat nuoren miehen tummat silmät Hän katseli minua sen jälkeenkin vaikka itse yritin olla huomaamatta, hän oli noin 30v.

Lähdin jatkaakseni matkaa kasseineni mutta olin koko ajan tietoinen hänen katseestaan joka seurasi minua. Annoin yhden kassin pudota jotta hänellä olisi hyvä syy tulla auttamaan.

Asun parin korttelin päässä mutta kun mies kysyi haluanko taksin niin sanoin että sopii jos saatat. Huoneistoni on viidennessä kerroksessa ja siellä on ns. No, mentiin meille ja kaveri kantoi tavarat sisälle, kaikki oli ihan ok. Annoin "luvan", hän oli hellä ja minusta kaikki oli ihanaa Katsokaa nuoret miehet mitä voitte saada jos kauniisti haluatte. Miesystävä petti ja lohdutukseksi panin kaverini kanssa ja paria tuntia myöhemmin petollinen jätkäkaveri pääsi sattumalta jälkiliukkaille.

Huvitun vieläkin tästä muistosta. Kovin järkevää se ei ollut, paljaaltaan vetäminen, sillä en tiennyt oliko petollisen miesystävän uudella naisella sp-tauteja. Mutta ei sitä silloin tullut ajatelleeksi. Nyt uudenvuodentaikoja tehtiin kohtalaisella porukalla, ja ellien innostamana kokeiltiin hiukan tuhmia juttuja. Eli julkisella leiriytymisalueella varattiin takkahuone käyttöömme.

Ikkunasta oli erinomainen näkymä kadulle. Ensin valettiin tinaa ja juotiin sidukkaa, hiukan terästettynä ja mitälie kelläkin oli. Tästä oli jo etukäteen sovittu, mitä tullaan tekemään. Eli otettiin vaatteet viettelevästi pois. Nussittiin ryhmässä kaikki oli biseksuaaleja, joten kokeiltiin parien pyöritystä ringissä mm. Kokeiltiin myös "junaa", naisilla oli straponit.

Aluksi miehet laukesivat isoon maljaan, josta naiset joivat vuoronperää ja lopulta valutettiin loput nesteet pilluille tipoittain. Aika paljon liukkaria tarvittiin, koska en niin paksua ollut pyllyyni ennen saanut ja niin lujaa. Lopuksi osa ehti livahtaa pois ennen kuin poliisit tulivat minä mukaanlukien. Taisi 6 päiväsakkoa tulla siveellisyysrikkeestä, sain tekstarin. Mutta hiton kiihottava kokemus oli. Tämän foorumin ansiosta uskalsin kokeilla tuota yo. Odotin laajempaa suuseksiä mutta sitä ei tullut.

Hän laittoi paksun keskisormensa p. Huomatessaan kostean olemukseni hän lipoi sormellaan klitoristani. Olin kiihkossa, odotin häneltä suuseksiä. Sitä ei tullut vaan hän alkoi tulla päälleni ls. Sitten tartuin hänen ka. Se oli todella kova ja sopivan kokisen tuntuinen. Hän oli sitten jo päälläni ja tälläsi ka. Minä laiha nuori neito alla ja hän vatsakkaana pönäkkänä ja hanakkana päällä.

Hän työntyi sisääni, olin parkaista onnesta ja kiimasta taisin vähän parkaistakin. Hän nai minua perusteellisesti, mutta hellästi. Hän alkoi innostua yhä enemmän. Työntyi yhä syvemmälle, tarttui selkäkautta hartoistani, etten valuisi alta pois.

Oi että oli ihanaa kyytiä. Sitten hän nousi päältäni, otti kiinni lantiostani mitään sanomatta. Käänsi minut ja otti minut takaapäin. Tämä oli jo hänellekin onnen täyttymys. Muutama työntö ja kalu sekä mies alkoi vapista.

Saimme molemmat kunnon orkut, hän purkautui sisääni voimalla. Lämmin paineaalto täytti minut, tuntui kuin olisin täynnä spermaa. Nukahdimme vierekkäin kaverini olohuoneen lattialle.

Heräsin aamulla kun tämä mies meni vessaan. Kun hän palasi vessasta, niin hän alkoi hyväillä minua. Heräsin ihanaan tunteeseen kun minun nännejäni suukoteltiin.

Hän alkoi uhua ensimmäistä kertaa rakasteltaessamme. Sanoi että haluaa minua. Olin innostunut siitä hanakkudesta jolla hän näytti, miten paljon hän minua haluaa, mutta samalla olin vähän pettynyt vain moisesta kommentista. Ennenkuin olin asiaa edes ajatellut ja kunnolla herännyt olimme taas ls.

Hän työnteli innolla ja krapula kestävyydellä. Yritin laittaa hänet alleni, mutta se ei ihan onnistunut ja hän luuli eleeni tarkoittavan takaapäin naintia. Niinpä päädyimme siihen asentoon, ei se hassummalta tuntunutkaan. Oli vaan sellainen olo että hän todella otta minut siinä asennossa. Hän otti käsistäni kiinni , ja veti ne sivuiolleni. Olin ylävartalo lattiassa ja hän työntyi todella syvälle siinä asennossa.

Se oli ihanaa, sain orkun melko pian. Näin kun kaverini tuli makkarista ja meni vessaan. Hän näki meidät ja nolon asentoni.

: Car irstas pano

Thai hieronta vaasa porno ilmainen porno Page 1 of 4. Hän alkoi uhua ensimmäistä kertaa rakasteltaessamme. Irstas pano porno sex chat Irstas pano porno sex chat Big balls treffit iskuri Public erotical massage Rakel Liekki on yksi suosituimmista Suomiporno tähdistä. Lima vittu on hyvin pieni kyrpäset naivat Suomalainen ja sovi treffit oinas · Tampere, Eilen. Autoseksiä Autossa onnistuu ihan hyvin pikapanot takapenkillä. Olimme vierekkäin kun kaverini meni makkariinsa hymyillen.
Car irstas pano Olin kiihkossa, odotin häneltä suuseksiä. Ensin valettiin tinaa ja juotiin sidukkaa, hiukan terästettynä ja mitälie kelläkin oli. Olin kuitenkin asiasta kihkon vallassa. Tuntuu,että käyttää hyväksi ja nyt muka pärjää. Samalla hän koitti rintaani vaatteiden läpi, kumpaakin molemmin käsin mielestäni juuri vanhan miehen tyyliin.
SIHTEERIOPISTO PORI KARMEL ESCORT Geisha private janita bb
Olimme vierekkäin kun kaverini meni makkariinsa hymyillen. Kun tämä meni omalta porukalta hieman heikosti, yritimme lahjoa rastinpitäjää. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Kohta pimenee onnistuu missä vaan ja ilmat kun viilenee ikkunat huurtuu nopeasti hengityksestä. Autoni on iso, joten siinä mahtuu kyllä kääntymään. Autoseksiä Ehkä siinä autoseksissä on just kyse siitä kiinnijäämisen ja ulkona panemisen fiilis. Lopulta jotenkin hyväksyin sen, että hänkin car irstas pano mukaan. car irstas pano

Car irstas pano -

Eli omalla kohdalla kävi niin, että ekana alkusyksynä nuorena opiskelijatyttönä menin oman ainejärjestön kaljaviestiin. Rokka Antero ei Tuntemattomas sotilaassa koristellu polkuja. Your email address will not be published. Sanoi että haluaa minua. Tämä oli jo hänellekin onnen täyttymys. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

0 thoughts on “Car irstas pano

Leave a Comment