Oili virta kyrvän imeminen

Välillä on hyytymiä ja välillä ihan kirkasta. Mahaan sattunu ekana päivänä ja nyt toistamiseen. Mietin että kannattaisko huomenna käydä ultraamassa ja tutkimassa kun veri ei tule siteeseen asti jää tuonne sisälle ja suulle. Onko tyhmää varata aika lääkäriin, kun päässä tuntuu uusi patti?

On suunnilleen hiusrajan kohdalla ja en ole katsonut peilistä, mutta tuntuu kädellä koskettaessa hyvin, mieskin tunsi. Ei liiku, ei satu ja tuntuu ihan luulta.

Niinkuin olisi sarvi kasvamassa. En tiedä onko mulla vilkas mielikuvitus, kun alan kaikkea kuvittelemaan. Oliko täällä joku joka oli sairastanu masennusta?

Minkä perusteella aloit sitä epäilemään ja söitkö ihan lääkkeitä? Mä oon pitkän aikaa ihmetelly tätä jatkuvaa väsymystä ja oon epäilly jonkilaista ikäkriisiä kun tuntuu et kaikki tympii. Välillä oon itekki epäilly masennusta mutta en oo asiaa sen kummemmin miettiny. Mies tuumasi tänään että kun tätä on jatkunu jo kohta puolivuotta että kannattasko mennä lääkäriin tuohan on jo masennusta..

Kierukka mulla toki on käytössä en tiiä kuinka se mielialoihin vaikuttaa. Joskus oon pillerit jättäny pois mielialanvaihteluiden vuoksi. Millä viikoilla viimeinen lääkärineuvolakäynti on nykyään??? Kohdunsuun tähystys Onko kellään kokemuksia? Ja saatekirjeessä luki, että ei yhdyntää kahteen viikkoon tuon jälkeen ja mä melkein itkin että en mee koko tutkimukseen!

D Parantuuko tosiaan noin hitaasti? Äitien jaksaminen Hei, haluaisin keskustella äitien jaksamisesta. Miten te muut äidit jaksatte? Oletteko kotona lasten kanssa vai käyttekö töissä? Kuinka paljon järjestätte puolisonne kanssa yhteistä aikaa ilman lapsia? Tässä minun tarinani omasta arjestani: Eli olen kahden tyttölapsen 1v 10kk ja 4,5v äiti, iältäni 25v.

Eli näihin harrastuksiin käytän viikossa aikaa yht. Käytän lapsiani myös omissa harrastuksissa, molemmat käyvät muskarissa. Kotona minä äitinä luonnollisesti olen se, joka hoitaa pääpiirteittäin kaikki kotihommat pyykit,tiskit,siivoukset,talon lämmittämiset,lumityöt,lastenhoito ym ym..

Lapsilla kun on välillä huono päivä tai ovat muuten vain kiukkusia niin minun tulee tiuskittua heille välillä turhaan. Tavallaan, että vaikka ei olisi syytä tiuskia niin paljon, niin siltikin.. Lapseni ovat molemmat aika villejä tapauksia, isompi kun näyttää mallia, niin pienempi tekee perässä. Omien kotihommien lisäksi hoidan omaa mummoani lähes päivittäin, käyn siellä siivoilemassa, keittämässä ruokaa, pesemässä hänet ym. Viikonloput meillä menevät yleensä niin, että n. Mieheni harrastaa myös metsästystä, joten syksyisin viikonloput menevät hänellä metsällä.

Yritämme käydä aina silloin tällöin mieheni kanssa elokuvissa,syömässä,kylpylässä,baarissa ymym että saamme yhteistä aikaa. Mieheni hoitaa kyllä lapsia paljon, ei ole sellainen joka makaa sohvalla ja pyytää tekemään kaikki, tai jos olen pois kotoa, niin tekee myös jotain esim. Siisti mies pääpiirteittäin, valittaa aina kun lasten vaatteita lojuu pitkin taloa ja leluja siellä täällä vaikka minun silmään ne ovat ihan normaalia meidän arjessa..

Minusta nimittäin tuntuu välillä siltä, että olen todella väsynyt!! Voiko se olla mahdollista, vaikka pääsenkin itse harrastamaan ja pois kotoa tuulettumaan! Aika ajoittain tuntuu todella pahalta, kun on niin väsynyt.

Mutta olen kuitenkin sellainen persoonana, joka ei kovin äkkiä sano ei. Tykkään tehdä kotihommia kuitenkin, en ole sellainen joka makaa paikallaan. Pakko on päästä jotain tekemään. Inhottaa kun tulee tiuskittua lapsille, ja välillä myös miehellenikin. Olen kuitenkin päättänyt tehdä niin, että palaan töihin huhtikuussa ja lapset lähtevät silloin päiväkotiin! Yritän sillä, jos se vaikka jollain tapaa auttaa jaksamiseen! Huomaa, että sekin ressaa välillä kun kelan tuet on mitä on ja rahaa tarvisisi, että kun ei ole rahaakaan kunnolla elämiseen!

Ei pysty kunnolla auttamaan kodin yhteisissä laskuissa kun ei kertakaikkiaan ole sitä rahaa.. Olenko oikeasti väsynyt vai kuvittelenko vain.. Omasta mielestään väsynyt äiti. Tänään aamulla päätin lopettaa tupakoinnin. Meinaan ratketa koko ajan, onneksi en vielä ole. Ei tiedä miten päin olisi, vanhat vaivat sydämen ylilyönnit josta seuraa paniikki alkoivat taas, stressistä johtuen ilmeisesti.

Miten te muut lopettaneet selvisitte alkuajoista? Motivaattorini on hyvä, vauvan yritys heti kun olen päässyt tupakasta eroon, silti se on olevinaan niin vaikeaa, ei sitä edes tajua miten pinttynyt tapa tupakointi oli Ennenkuin sen lopettaa!! En siis halua käyttää mitään nikotiinikorvaushoitoja. Vaan sen on nyt oltava kerrasta poikki. Kuinka pitkään olette odottaneet, että kuukautiset ovat alkaneet Taas synnytyksen jälkeen? Mulla tuli jälkivuodon jälkeen kerran kuukautiset melkein heti, nyt synnytyksestä on melkein puoli vuotta ja toisia kuukautisia ei ole vielä tullut.

En oo vieläkään tottunut tällaiseen. Tuntuu niiku keho ei toimis niinkuin pitäis. Täysimetän vielä ja en käytä mitään muuta ehkäisyä, kuin miehen kanssa kondoomia. Ennen raskautta ja raskauden aikana liikuin monipuolisesti, mutta synnytyksen jälkeen ällistyin kuinka lantionpohjanlihakseni olivatkin totaalisen rapakunnossa. Pissat tulivat housuun ihan huomaamatta Kotiutumisesta lähtien aloin treenata lantionpohjanlihaksiani, karkailunhan saa kuntoon treenamalla ko. Mutta lihasten heikkous on vain osa ongelmaa.

Suurempi ongelma on se, etten tunne pissahätää enää ollenkaan. Olen käynyt fyssarilla ja saanut kotikäyttöön tens-sähkölaitteen jolla olen hoitanut tunnottomuusongelmaa siitä ei ole ollut apua. Yksityisen kautta sain lähetteen urologisiin tutkimuksiin aika on tammikuun lopussa. Tuntuu että olen jonkinlainen koe-eläin minua hoitaville lääkäreille, kun kukaan ei osaa auttaa. Alan olla todella kypsä ongelman kanssa, se rajoittaa elämää yllättävän paljon Onko täällä jollakulla ollut samaa ongelmaa pissatunnottomuutta?

Miten ja missä vaiheessa ongelma helpotti? Hei mammat, aattelin kysellä onko kellään kokemuksia ja mitä voisi olla. Kävin eilen gynellä ja papa-kokeissa ja lääkäri sitten totesi että näki kohdunsuulla jotain vaaleita muutoksia.

Ei osannut sanoa oikein mitä voisi olla, veikkasi että vois olla kondyloomaa, mutta ihmetteli kun sitä ei ollut muualla. Sitten sanoi että voi myös olla esimerkiksi synnytyksestä tullutta arpikudosta, mutta ei tiennyt varmasti. Sain lähetteen naistentautien poliklinikalle ja nyt oottelen aikaa ja samaten niitä papa tuloksia, mutta tietty maalailen piruja seinille koko ajan ja ahdistaa kun ei tiedä mitä se on.

Hyvä Hieroja Tai Vastaava Helsingissä? Oisko kellään kokemusta hyvästä hierojasta tai muusta vastaavasta Helsingissä? Selkä on niin kipee, sanoin hartiat. Kipu säteilee toiseen jalkaan. Raskausaikana oli sama ja nyt tuli vaiva takaisin. Onneks ei pohje kramppaa niin kuin raskaana. Se oli kamalaa herätä yöllä hirveeseen kipuun ja omaan huutoon, et nytten olisi kiva ennalta ehkäistä.

Jos jollain vain jois jakaa kokemuksia missä on auttanut vaivoihin? Varmaan joku muukin kuin minä voisi tiedosta hyötyä. Kiitän jos joku vois suositella jtn paikkaa missä näitä ongelmia hoidetaan. Väsymys tuntuu pahenevan päivä päivältä. Tuntuu että pakko yrittää ottaa nokoset aina kun siihen vain on mahdollisuus. Ensimmäisellä neuvolakäynnillä viitattiin tuleviin jännittäviin elämänmuutoksiin joita ensimmäinen lapsi tuo mukanaan, mutta minusta tässä on jotain muuta.

Voisiko tämä väsymys johtua ihan ja vain puhtaasti raskaana olemisesta vai voisiko syy olla jostain puutostilasta? En ole tainnut koskaan itse nähdä näin rättiväsynyttä odottajaa, minkä näen peilistä. Kohdun muutokset ja sen tuomat pienet säväyttävät kirpaisut välillä myös valvottaa öisin. Eivät ole kuitenkaan oikein edes mainitsemisen arvoisia. Yö vain on herkkää aikaa, muuten olen melko lahjakas nukkuja.

Olen yrittänyt hoitaa väsymystä monipuolisemmalla syömisellä. Liikuntaa taas olen vähentänyt puolella kun ei vain jaksa..! Lopetin tupakanpolton ja vähensin kahvinjuontia huomattavasti raskauden tullessa tietoon.

Elikkäs,mulla synnytyksestä vierähtänyt 5 viikkoa ja jälkivuoto on loppunut täysin jonkun aikaa sitten,oisko noin viikko ettei ole tullut enää yhtään minkäänlaista vuotoa.. Nyt serkku ilmoitti että on tullut kipeäksi eikä pääse tulemaan ja näin myöhään en viitsi alka kyseleen että kuka lähtisi mukaan uinti kuitenkin heti aamusta ja ei poika varmaan edes suostuis muiden kanssa uimaan..

Ajattelin eka että odotan varmuudeksi jälkitarkastukseen asti ennen kuin itse menen uimaan,mutta nyt mietin että voisiko jo mennä uimaan,kun muuten pojalta jää kolme viikkoa väliin,kun ens viikolla ei päästä ja siitä seuraavana ei ole uintia kun on itsenäisyys päivä..

Mitään haavoja ei synnytyksessä tullut.. Vakavasti masentunut monta vuotta Jos on ollut vakavasti masentunut niin kauan kuin voi muistaa, niin voiko enään tulla terveeksi? Jos jollain on kokemusta olisi kiva kuulla. Tällä hetkellä ajattelen jo, että kumpa vain kuolisin pois. En kuitenkaan itseäni halua tappaa, tai harkitse itsemurhaa. Minulla on löydetty kesällä dermoidikysta oikeasta munasarjasta. Minut pistettiin syyskuussa leikkausjonoon, arvioitu leikkausjono oli kk.

Soitin tänään jonohoitajalle ja se sano, että jono on 6kk, eli mut leikattas todennäköisesti helmikuussa. Minulla on kipuja kystan kohdalla, kun rasitan itseäni siivoan, lenkilä käynti ja myös silloin, kun nostan 1½ vuotiasta lastani. En jaksaisi odottaa enään helmikuuhun asti, koska minusta tuntuu, että minun pitäisi elää neljän seinän sisällä. Kyllä meillä olis toinenkin lapsi haaveissa ja tieto siitä, että tuo kysta kasvaa ja tuhoaa mun munasarjaani tuolla kiristää hermojani.

Mitä te tekisitte, jos olisitte minä? O   pirun hormoonit! Häpyluuliitos kivut Nyt siis suututtaa! Enää yks työpäivä ennen mammalomaa ja nyt on viikon verran kipuillut häpyluu, oikeastaan vain liikkeessä tai asentoa vaihtaessa.

Koko raskausaika on mennyt niin vaivatta, että ihan ärsyttää jäädä lomalle pienen, mutta juilivan kivun kanssa.. Onko kellään mulle apuja?? Vai tarviiko vaan lepäillä..? Klexane hoito raskauden aikana Itse sain tänään puhelun, että lääkärit ovat päättäneet aloittaa klexane hoidon, eli sen napapiikityksen tukoksia ehkäisemään.. O oon tässä yrittänyt pähkäillä vaikka mitä. Iltasin aina ei jaksa enää vauvaa kantaa ku sattuu käsiin ja jalkoihin niin paljon.

Meijän vauvaku on vielä hytkyteltävää sorttia, ni loppuu ihan voimat ja menee ihan puutuneiks kädet ja jalat: Siis mitä täää nyt on?!?!?!! Tota nuin tässä illalla laitoin pyykkejä kuivumaan ja kuivia viikkasin että voin huomenna kaappiin laittas. Mut mutta yhtäkkiä alko närästää mitään rasvasta en ole syönyt ja hirvee kuumahiki. Lisäksi henkeä ahdisti vähän. Mitä te luulette että mistä johtuisi.

En uskolla ainakaan itte miettiä mitäään. Jännetupin tulehdus Hei, Lääkäri diagnosoi minulla tiistaina jännetupin tulehduksen. Särkylääkettä 2x päivässä ja Mobilat-voidetta. Onko jollain ollut tämä vaiva? Eli ei oo mitään kovaa kuumetta, mutta sen verran, että väsyttää ja palelee koko aika! Aika arkaluontonen asia, mut pakko kirjottaa: Eka kerta seksiä sattu ihan älyttömästi ja loppu tuloksena oli pieni repeemä juuri siinä mistä oli tikattu.

Eli se ykski tikki oli liikaa. Noh, nyt sitte tän toisen synnytyksessä tuli ihan vähän isompi repeemä, laitettiin yhteensä viis tikkiä, kaks sisempiin kerroksiin ja kolme ulompiin. Mä siinä tikkaus vaiheessa sanoin sille kätilölle, että ala vaan tikkaa mua liian kiinni, mielummin jätä vika tikki laittamatta.. Tiedän että tässä synnytyksessä varmasti kaks niistä tikeistä oli liikaa ja tiedän että tuun repeemään ensimmäisellä kerralla ku uskallan miehen kanssa mitään tehdä.

Mutku tiedän sen että se tulee sattumaan ni ei edes huvita yrittää: Nyt on ollu tosi kauan vasen tissi kipeä ja oon aatellut että rintsikat vaan painaa siihen, kun kipu tuntuu just siinä missä kaarituki menee mutta ei se kipu oo loppunu vaikka ne on pois ottanu.. Nyt pari päivää sitten huomasin että ihan nännin alapuolella on about herneen kokonen patti ja se on tositosi kipeä jos siihen koskee, edes hipasee: Tässä raskauden aikana on kyllä tissit kasvanu kauheesti ja ollu arat mutta mikähän toi patti sitten on?

Voiko se johtua jostain tukoksesta tuolla tai jotain kun tissit muuttuu? Voikohan asiasta sanoo äippäpolilla vai kenelle tälläset oikein näytetään?

Aattelin ite että mainitsen asiasta vasta raskauden jälkeen jos patti ei lähe itestään pois, mutta nyt tuli kamala paniikki että mitä jos se onkin jotain vakavempaa, oon kyllä terve ja nuori niin tuskin pitäis suurta riskiä mihinkään ihan kamalaan olla? Pari viikkoa sitten löyty rinnasta kyhmy Viikko hirveetä pelkoa, ahdistusta No se päivä koitti.. Mutta jotenki kun siitä selvisin, niin alkoi kauheat syövän pelot..

Pelkään nyt suusyöpää, kun tunnen jotain epämäärästä. Oon tulossa ihan hulluksi Mitäs vuotoa tää on? Jälkivuoto loppui reilu viikko sitten ja oli silloinkin ollut viimeisen viikon vähäistä ja vaaleanruskeaa. Eilen yöllä alkoi verinenvuoto, eli mitäs vuotoa se vois olla? Kättärillä sanoi, että kohtutulehdus tai menkat näin aikaisin? Kertokaas viisaammat Onko kellään kokemusta tai tietoutta, mistä syntyy ylävatsassa ja sivuvatsassa oleva särkykipu?

Selkäänhän minulla siis särkee oikealle puolelle päivästä riippuen enemmän tai vähemmän ja kun selkäkipu alkaa, niin kohta koskee vatsaankin oikealle puolelle ikään kuin kipu säteilisi massuunkin. Vatsassa siis ylhäällä ja sivulla kylkien lähellä on pieniä pallukoita, jotka ovat kipeitä, kun niitä hieroo.

Vähän niin kuin muissakin lihaksissa on joskus semmosia kipeitä pallukoita, mitä lie kuona-ainekertymiä jne.. Massu on painellessa vähän hellä niistä kohdista. Yleensä se alkaa, kun touhuan jotain, mutta voi alkaa myös vaikka tilanteessa, jossa pitää istua pitkään esim.

Ja sitten, kun se alkaa, niin turha kuvitellakaan, että sais vaikka pullat leivottua ilman 5 minuutin välein pidettäviä taukoja pitkälleen.. Selkä- ja vatsasärky menevät siis ohi vain, kun pääsee pitkälleen.. Johtuuko tämä vaan siitä, että maha alkaa painaa niin paljon? En ole ikinä kärsinyt ennen turvotuksesta, mutta nyt ihan huomattavasti. Synnytyksestä tulee tänään viisi päivää. Jalat, kädet ja kasvot turvoksissa sen verta, ettei huvita ihmisten ilmoille vähääkään: Nyt odotusaikana verenpaineet tottakai laskeneet entisestään tähän vielä lisätään hemppari joka on siellä D oli siis jo iha laskeutunu ja paikat pehmenneet ja lyhentyneet.

Raskausdiabetes Onkos täällä paljonkin teitä, joilla ei oo sokerirasituskoe mennyt ihan putkeen? Mulla oli keskiviikkona sokerirasitus ja kyllähän sieltä tuli eilen neuvolasta soitto perään, perkule Paastoarvo oli 5,5, kun saisi olla vain sen 5,3. Tänään menen käymään neuvolassa, niin täti siellä kertoo, miten asian kanssa tulee elää jatkossa. Mulla oli huhtikuus ne omituiset kk. Tosin alavatsaa jomottaa ja verta tulee mut se jää tuonne ja ruskeuttuu.. Lisäksi nyt on vähän oksettava olo.

Mieli ei ole ainakaan mennyt vuoristorataa, tätä vuotoo on nyt tullu pe vai la asti. Huomenna ajattelin soittaa lääkäriin mut oisko se jo aamusta vai vasta illasta. Saakohan sitä ees lääkäri aikaakaan ja ketähän nykyään siellä on. Kun oma lääkäri on äippälomalla. Niin olen nyt syöny niitä minipillereitä. O Onkohan nyt ihan normaalia? Mulla on ollut oviskipuja nyt kolmatta päivää putkeen! Normaalisti oviskivut kestää parista tunnista yhteen päivään ja on kyllä raastavia, joten tää on ollut ihan tuskaa!

Tiistaina alkoi järkyttävillä kivuilla oikeella pulolella, keskiviikkona oli koko alavatsa turkasen kipee ja alapää tuntui siltä kuin joku olis runnonut nyrkkiä sinne ja tänään oli aamulla sit vasen puoli kipeenä!

O Nyt on kivut ohi, mutta kummastuttaa! Ekana tulis mieleen että munasoluja oliskin kypsynyt kaksi? Kun tosiaan ensin oli oikee ja nyt vasen puoli kipeenä?

Elikkä mulla on raskausoireita melkein kaikki löytyy.. Ihmettelen kun testit näyttää silti negatiivistä ja menkatkin oli semmoset et tuli ruskeeta vuotoo joku 4pv ja ne oli siinä: Vaiko sitten jotain ihan muuta? Lääkäri soittaa mulle 6pv mutta haluisin tietää muitten kokemuksii jne? Olen kyllä 2v pojan äiti mutta hänestä ei ollut tämmöstä..

Liitoskivut ja löystymisestä johtuvat lantiokivut. Viimeksi muistelen näiden vaivojen jääneen pääosin synnärille. Kuinkas pitkään nää normaalisti kestää? Mietityttää joskus jos tulee silloin ku pikkunen sylissä.. Osaatteko kertoa mistä johtuu..

Reiden revähdys juoksulenkillä Heippa kaikille. Onko kellään kokemusta tai tietoa reiden revähdyksestä? Reväytin sen eilen, kun hölmöyttäni menin 5km hölkän jälkeen tekemään yhden pitkän vedon yritin siis juosta kovempaa muutaman sata metriä. Voiko sinä aikana hölkätä - siis tasavauhtista, ilman vetoja! Hormoonikierukka runsaiden kuukautisten hoitoon Millaisia kokomuksia teillä on hormoonikierukasta runsasiden kuukautisen hoidossa?

Ajattelin vain kun itselleni sellainen laitettiin eilen ja olisin mielelläni kuulut vähän kokemuksia asian suhteen. Mis vaihees vuoto rauhoittunut jne. Aloitampa ehkäisyketjun vastapainona tolle paniikkiketjulle jos tulos onkin negatiivinen.. Haluan joko superehkäisyn tai sitten kortsun lisäksi jotain. En halua enää ikinä tätä tunnetta "entä jos, voi ei".. Mulla kun on ollut teini-ikäsenä kolmet eri ehkäisy pillerit jasmin ja sellaisia perus.

Ne ei sopinut mulle kun meni mieliala ihan digndong ja oli jo masennukseenkiin viittaavia merkkejä.. Ja oikeasti kun lopetin pillerit monien vaihtojen jälkeen, olin kuin sumusta noussut ja taas normaali muutaman kk päästä.

Miksi muuten lääkäri nosti aina annostani tai siis sitä vaikuttavan aineen määrää ja laitto joka kerta vahvemmat pillerit kun mun järki sanois et mielialavaihteluihin helpottais pienempi annos niitä hormoneja mut se selitti et ne on paremmassa tasapainossa sillon ne hormonit jos niitä on enemmän? Eikä muutenkaan kiinnosta vuosien vuotohäiriöt yms. Siis olin niin paksussa sumussa sen käytön ajan etten uskaltanu hetkeen miettiä mitään hormoneja. Kuparikierukasta oon lukenu ihan kauheita tarinoita sen tehottomuudesta eli ei kiitos.

Kysymykseni kuuluu siis näin. Te joilla nuorena ollu joku hormonalinen ehkäisy huono, onko se aikuisena-tasapainoisemmassa elämäntilanteessa toiminu paremmin?

Kun mulla vaikutti nimenomaan psyykeeseen enkä halua sitä enää ikinä. Puolisokin huomas eron heti. Kannattaisiko siis kokeilla jotain? Vai kuinka todennäköstä se on että hormonaalinen ehkäisy ei vaan koskaan sovi mulle?? Toi kortsu on niin typerä mun mielestä tutun miehen kanssa.. Onko siis kokemuksia vuosien tauon jälkeen esim eri pillereistä??? Kapeli vaihtunut aikusena renkaaseen tai muuta? Samoja hormonejahan niissä on mutta mietin että onko nuoren aivojen kehittymisellä ollut osuutta asiaan kun mulla meni niin voimakkaasti kaikki oireet, ei heti mutta parin kk päästä..

En siis koskaan ollut mikään kapinallinen  kiukkuteini muutenkaan mutta en kyllä ollut normaali noiden hormonien aikana. En tietenkään kaikkea laita pillereiden piikkiin mutta teityt asiat. Te joilla vauvakuume, älkää lukeko.

Siis kerroinkin aiemmin noista mun repäisykivuista alavatsalla jotka on olleet todella epämääräisiä tässä viime aikoina kun siis ovat samanlaisia kuin kahdessa edellisessä raskaudessa.

Kirjoittelin myös että tällä viikolla pitäisi menkkojen alkaa ja mulla on siis epäsäännöllinen kierto.

Huomenna on 32 eli ihan viimeisiä päiviä että menkkojen pitäisi alkaa eikä mulla oo mitäään ennakkotuntemuksia Sunnuntaina teen sitten testin jossei ala menkat. Olemme siis käyttäneet ehkäisyä mieheni kanssa ja ei pitäisi olla ongelmaa mutta ei me mitenkään syynätä sitä kortua käytön jälkeen, hyvä kun katsotaan edes..

Kun koskaan ei tiedä mimmoinen Justiina sieltä tulisi.. Edelliselläkin jo refluksi oli niin kamala.. Yksi ongelma on myös se, että kaverini on nyt raskaana keskenmenonsa jälkeen ja en kestäisi kuunnella hänen vauva juttujaan abortin tehneenä- se olisi ihan liikaa!

Menettäisin siis jo ystävänkin tästä Emmekä edes mm mahdu nytkään asuntoomme saati uuden vauvan kanssa. Yleensä ne alkaa siis ihan tuossa päivän paikkeilla mutta joskus harvoin meneee tuonne 35 päivään asti Mies ei tooooodellakaan haluaisi kolmatta tähän nyt, jos koskaan. Itse olen sanonut haluavani sen iltatähden sitten kymmenen vuoden päästä. Meillä on siis nyt 1v ja 2,5v lapset. Jos olisin raskaana niin rakastuisin heti ajatukseen vauvasta koska se olisi minun, mutta menettäisin paljon ja sitä kautta myös vauvakin.

Menettäisin siis vaivalla hankitun opiskelupaikkani, kaverini ja hyvän suhteen mieheeni, hän olisi ihan rikki. Se olisi varmaan piuhat poikki jo sitten hänellä. Muutenkin jotenkin nöyryyttävää kun olen kaikille sanonut etten ihan heti lisää lapsia halua niin olisinkin heti raskaana S mitä ihmettä tekisitte tällaisessa tilanteessa??? En todellakaan uskalla kylmiltään tehdä sitä testiä. D Muutenkin mulla on jotenkin outo olo. Siis jo ennenkuin havahduin niin oli jotenkin selittämättömän outo olo..

Toivotaan että se on nimenomaan menkkoja edeltävä tunne.. En siis uskalla tehdä vielä testiä ennen kun menkat on myöhässä kunnolla, mutta silti panikoin kun yleensä ne olisi jo alkanut ja kun oli noita repäisykipujakin.. Pahoinvoinnista Olen alkanut miettiä todenteolla kuinka pahoinvointi tulee vaikuttamaan työntekooni myöhemmässä vaiheessa, olen vasta raskauden alkuvaiheessa ja minulla on jo nyt ollut pitkäkestoisia '' pahoinvointi kohtauksia'' ei oksentelua mutta todella voimakasta pahoinvointia tähän raskauden vaiheeseen nähden, joten jos pahoinvointi on jo nyt näin voimakasta miten selviän myöhemmin?

Tuleeko pahoinvointi olemaan todella voimakasta toki jokainen on yksilö  Mutta minua kiinnostaisi tietää että miten se on vaikuttanut teidän arkeenne töissä ja muuten, miten hoidatte pahoinvointia sen yllättäessä, jaiks kai pohdin liian pitkälle!

Aina olen ollut hoikka ja nyt kun on tuo maha kasvanut, niin jo näin varhaisessa vaiheessa siis melkoiset kivut, ettei tiedä mitenpäin olisi. Onko kellään kokemusta tukivöistä, miten auttavat? Niukat kuukautiset Perjantaina alkoi niukka vuoto, vieläki niukkaa Yleensä jo seuraavana päivänä pitäny melkee vaippa olla: D Mulla on ollut aina todella runsaat menkat Lääkäri silloin sano, että voi olla huoletta.

Alavatsakipu Mitäköhän nyt vois olla vialla, tulehdusko? Eilen alko alavatsaan sattuu aika reippaan puoleisesti ja varsinkin istuminen teki kipeää ja käveleminen, tätä jatku jonkun nelisen tuntia ja sit helpotti mut silti vähän tuntemuksia.

Pissalla käyntikin aiheutti paineen tunnetta ja pientä kipua. Nyt taas tänä aamuna rupes sattuu ja aamupissa oli tosi sameaa, kipu taas hävis mut edelleenkin pieniä tuntemuksia. Mun on pakko mennä töihin, en nyt pääse lääkäriin mut tarvii varmaan töiden jälkeen harkita asiaa jos kivut jatkuu. Vuoto ongelma sekä pelottaa mistä kyse?!?!? Ja kun lapia aloimme toivomaan esille tuli pco oireyhtymä.

Esikon syntymän jälkeen ei ollut mitään ongelmia ja söin pillereit jonkin aikaa, kunnes kakkosta aloille toivomaan. Kakkosen syntymän jälkeen söin pillereitä vuos ja 5kk ja lopetin, kun en nähnyt mitään jälkeen niitä napostella, kun raskaaksi en kuitenkaan ilman hoitoja tulisi. Seuraavan kerran vuotoa tuli joulukuussa.

Mikä oli suht ok. Noh sitten alkoi ongelmat. Helmikuu oli kokonaan vuoto kuu ja alkoi 13pv välillä enenmpi ja välil vaan tuhrutti. Koitti maaliskuu 13pv sitten vuodettiin kaksi viikkoa ja yksi vuotopäivä oli todella hurja, eli kun nousin tuolilta ylös niin heti sai mennä vaihtamaan side, ihan sama vaik se olis vaihdettu 20 min sit.

Tätä kesti vain sen päivän ja sit vuotoa jatkui jälleen sen parisen viikkoa. Tähän tuli lisäksi hirveen paljon verihyytymiä. Ja sitten jossain vaihees taas loppui vuodettuaan sen parisen viikkoa. Huhtikuu meni lähes tulkoon samalla kaavalla, mutta ei kestänyt viikkoa pidempään. Ja tämäkin vuoto alkoi 13pv. Sitten koitti toukokuu 13pv ja jälleen vuoto alkoi!!! Kun vuotoa oli kestänyt jälleen sen parisen viikkoa soitin lääkäriin ajan.

Kävin lääkärissä ja hän määräsi mulle cerzette pillerit. Olin tyytyväinen, kun aikaisemmin kyseisten pillereiden ansiosta mulla jäi vuodot kokonaan pois. Pillerit aloitin heti saman päivän kun lääkäris kävin ja pari päivää siitä vuoto loppui. Ja jälleen alkoi vuoto. Siit suoraan suihkuun ja vaatteet pesukoneseen. Silloin kun kävin lääkäris niin ihmettelin näitä verihyytymiä, kun niin on tullut niin hän oli sitä mieltä, kun mulla ei ole vuotoja ollut pitkiin aikoihin niin niitä nyt vaan tulee!!!

Nyt aamulla kun kävin vaihtamas siteen mikä oli ihan täys tavaraa niin tulin siihen tulokseen, että soitan lääkärille tänään ja yritän saada ajan ens viikolle taikka sitten soitto ajan tälle päivälle, kun tänään en lääkäriin voi mennä, kun en viitsi lapsia sinne mukaan ottaa. Eihän tää ole edes normaalia, ja nyt tahdon jotain lääkettä tai päästä johkin tutkimuksiin, että mitä tuonne kohtuu yms kuuluu!!!

Pelottaa vaan, että jos tämä onkin nyt oire jostain vakavammasta! Mutta pakkohan se on selvittää!! Nyt olen saanut purkaa ajatukseni ja toivottavasti saan jotain kommettia, varsinkin jos löytyis vertaistukea niin olisin tyytyväinen!!! D lasten saannin jälkeen minulla on ovulaation aikoihin eli noin puolivälissä kiertoa kamalat seksihalut. D olen  vuosia kärsinyt haluttomuudesta ja nyt olen kuin miehet..

D mies joutuu jo välillä toppuuttelemaan minua ja tosiaan ennen seksi oli sellaista perus sillon tällön ihan tavallista.. Kävin epikontrollissa ja tämä lääkäri oli jälleen sitä mieltä että ei tämä kyllä ihan oikia diagnoosi oo.. Tämä saa jo ihan koomisia piirteitä: Ihmetteli vähä tätä absenor lääkevalintaa ylipäänsä niinku ihmettelin minäki sillon aikanaan ja myöskin sitä ihmetteli miksi sitä nostettiin raskausaikana..

Täytyy ilmeisesti opiskella lääkäriksi että älyää jotain näistä Mitä se raskaus diabetes oikein on? Tänään olin sokerirasituskokeessa ja yksi arvo oli sitten poikkeava. Nyt kuitenkin on siis diabetes ja mulle on jo vähän sitä selitetty ja netistäkin katoin, mutta en tajua. Osaisikohan joku selittää tarkemmin.

Onko tää vakavaa, miks ei saa lihota kun on tää? Onko vauvani nyt vaarassa kun olen lihonut enemmän kuin sen mitä diabeetikoille suositellaan? Onko mulla nyt koko loppu elämän diabetes tai vaan raskauksissa? Ja ennen kaikkea haluan tietää mitä vaaroja on jos ei hoida tätä? D en todellakaan kuitenkaan ole mikään laittautuja enkä meikkaa mihinkään kauppareissulle että ihan normaalia itsensä kauniiksi laittamista harrastan.

D haluan vaan juhlia ja mennä miten sattuu ja olla kavereiden kanssa ja samalla tunnen syyllisyyttä lasteni takia, tietenkin.. D hieman naurettavaa kyllä mutta sillä hetkellä ei naurata yhtään: D onko minusta tullut mies?

D Räkä on semmosta vetistä. Yskää ei oo mut semmonen flunssanen olo. Kävin eilen ostamassa heinixiä. D ja oisko teillä joilla on tuota allergiaa ni tiedossa paremmat lääkkeet? Paikkakunnan koulut ovat huonossa kunnossa: Uskaltaisitteko hakea tuollaiseen kouluun töihin? Lisäksi ihan omituiset kk nyt, verta ei tuu paljon ollenkaan, vähän väriltään ruskeaa siis tosi vähän et kerran huomannuttuota väriä ja kipu on omituista.

Onkohan kukaan imettävistä äideistä käyttänyt treenaamisen ohella palkkareita? Miten olette kokeneet vaikuttavan maidon tuloon ja lapsen vatsaan, ts oletteko kokeneet lapsen saaneen vatsavaivoja tms? Morjens kaikille, Pidin - lähinnä laiskuuttani - monen vuoden tauon meikkaamisesta. Vähän aikaa sitten aloitin taas. Jo vajaan viikon jälkeen sain silmätulehduksen.

Sain lääkäriltä antibioottitippoja aiemmin tänään. Kuinka todennäköistä mielestänne on, että tulehdus toisessa silmässä johtuu ripsivärin tai rajauskynän aineen joutumisesta silmään? Nyt lienee jonkun aikaa hyvä pitää taukoa, mutta uskaltaudunko elokuussa oppilaiden eteen meikin kanssa? Kyllähän työssä olisi mukavaa olla nätti. Alkumatka sujuu aina hyvin mutta jossain vaiheesssa se alkaa ja sen jälkeen kävely vasta hidasta onkin..

En nyt millään viittis mitään tukisukkiakaan mennä ostamaan muutaman viikon takia: Karseeet pukamat ja kovat kivut!!! Taas alkoi vaivaamaan tänään, ovat olleet siis aijemminkin. Ennen ja jälkeen raskauksien. Nyt kolmosen aikaan ja jälkeen ollut pahemmat. Alka äkisti, vaikkei ummettaskaa. Kipu pahimmillaan alavatsassa, peräaukossa ja jossain emättimen suunnilla. Kipu on todela järkyttävä.

Isot röllykät tyntyvät ulos sieltä ja olen tyntänyt lääkäriltä määräämän voiteen kanssa takaisin. Koskaan ei verta ole tullut. Tämä on kamala vaiva. Varsinkin kun on olo että on hätä, ja sitten kun menee pinnistelemään huomaakin niiden olevan pukamat. Onko muilla kipua niin laajalti. Välillä vihloo polveen asti. Tätä en toivoisi pahimmalle vihamiehellenikään: Virtsatietulehduksen oireet, vaikkei tulehdusta ole.. Eli juu, kysymykseni kuuluu onko muilla odottajilla samoja oireita?

Olen vaihtanut koko ruokavalion uusiksi, jos johtuisi siitä. Myös vettä juon paljon, mutta niistä ei ollut mitään apua. Nyt kokeilin Tri Tolosen Isokarpalo kapseleita ja ne ovat auttaneet.

Onko paniikkikohtaukset vaarallisia vauvalle: Mulla ei raskausaikana oo ollut vielä ainuttakaan kohtausta mutta nyt sitten tuli yksi. Hirvee pelko on että vauvalla on nyt joku huonosti.. Korsetti ja tiukat vaatteet. Olen kuullu huhun että raskauden jälkeistä palautumista nopeuttaa jos pitää korsettia..?

Osaako kukaan kertoo onko tässä mitään perää? Mitenkäs raskaana ollessa tiukkojen vaatteiden pito, voiko sillä saada aikaa damagea tai arpia?

Seksi sattuu niin että itkettää Onko normaalia olen yli puolen välin raskaudellani ja vasta nyt harrastettiin ekan kerran koko raskauden aikana. Eniten sattuu jos on kondomi. Muutenkin kyllä sattuu koko homma on suurta tuskaa. Onko tää raskauden takia tällaista tai voiko muuttua vähän niiku takas neitsyeks jos on monta kk harrastamatta?

Ja onko seksi nyt muuten sitte ihan turvallista? Kun pelottaa että sperma laukasee synnytyksen: Nyt on isot ja aivan sairaan kipeät, vessassa käynti on suurta tuskaa. Nyt huomasin koko joukon selittämättömiä mustelmia kehossa.

O tällä haavaa mie näytän siltä kun  oisin pyörinyt portaita pitkin alas vähintäänkin tai ollut nyrkkitappelussa. Itselläni tuli tänään aivan puskista syömisen ja teen juomisen jälkeen ehkä noin vartin kuluttua todella väsynyt olo, alkoi pyörryttämään ja oksettamaan. Kesti ehkä parikolme minuutta. Huomasin toissapäivänä saman, kun olin syönyt jugurttia ja juonut teetä niin alkoi hiipimään huono olo, mutta se meni ohitse ja oli melkeinpä huomaamaton tämänpäiväiseen.

Hemoglobiini ja verenpaine ollut erittäinkin hyvät koko raskauden, mutta mistä tälläinen voisi johtua? Mitenkäs tämän asian kanssa jakaantuu mielipiteet? Mua ahdistaa tulevat kilot ja haluaisin jatkaa treenaamista mutta onko se sallittua. Neuvolassa vastataan niin ympäripyöreesti, "kaikkee kohtuudella".. Mitä se käytännössä tarkottaa? Onko täällä treenaavia odottajia? Eli la tuli ekan kerran kun kävin vessassa verta reilustikin paperiin ja nyt tuli tänä aamuna vähän vaan.

Menkkojen pitäis alkaa mut ku ei oo vielä alkanut. Mikäköhän tuo vuoto voisi olla? Voiko virtsatientulehdus oireilla satunnaisena verenvuotona? La ennen verentuloa oltiin just "puuhailtu" miehen kanssa, ei ollut yhdyntää. Raskaana en voi olla. Oudot menkat Mulla 3synnytystä takana. Noh nyt tän 3synnytyksen jälkeen siin 4vko kohdalla aattelin et nyt ne alko kun tuli paperiin verta ja laitoin kuukupin.

Noh sitä tulikin niin vähän et korkeintaan värjäsin valkkarin veren väriseksi. Ja sit se loppu siihen yhteen päivään. Synnytyksestä noin 8vko oli jälkitarkastus ja sanoin näistä oudoista menkoista.. Ni vähän ihmetteli ja sano et varmaan alkaa täs ihan muutaman vko sisällä sit noh nyt on sit se 13vko, ei oo vielkään kuulunut.. Ei oo ainakaan mitään raskaus oireita, mut ei niit kyl muit ollukaan näiden 2viimeisen kans kun menkat jäi pois..

Ja testinkin tein pari pv vuodon jälkeen ja negaa silloin näytti.. Ensimmäinen raskaus ja hiiva Apua, nyt kyllä kutkuttaa niin pirusti että!! Olen vuotias ja odotan ensimmäistä lasta.. Ja nyt mitä netistä olen lukenut, olen aivan varma että minulle on tullut hiivatulehdus!

Mitä minun pitäisi tehdä? En uskalla ukolleni mitään mainita.. Neuvolaankaan en uskalla soittaa ja kysyä neuvoa, jos ne sit seuraavalla käynnillä kysyy tästä hiivasta ja ukkoni kuulisi siitä.. Kyllä muuten keskustelemme kaikesta, mutta tämä nyt on minulle todella arka aihe Olisiko täällä kokeneempia ja löytyisikö neuvoa minulle nopeasti? Säännölliset kuukautiset muuttuneet huomattavasti Eli kun mulla on aina ollut säännölliset kuukautiset, alkaneet ajallaan, kestäneet n.

Nyt kumminkin monta kuukautta on kuukautiset olleet jämerät. Alkavat kyllä ajallaan, mutta kestävät vain pari-kolme päivää, joskus vuoto hyvin niukkaa tai normaalia, on monta päivää poissa, kun yhtäkkiä alkaa taas vuotamaan Tänään vähän "pelästytti", kun kävin vessassa, viime viikon tiistaina alkoi menkat, kesti perjantaihin, josta lähtien ei ole tullut mitään, mutta äsken kun menin vessaan, tuli pari pientä hyytymää ja pyyhkiessä normaali määrä kuukautisverta Ja siis tulee taas niin, että kunnon side pitää olla!

Mitähän tää nyt on?? Järkyttävän kokoinen hyytymä jälkivuodossa.. Onko normaalia tai kellään muulla kokemuksia? Soittelen huomenna neuvolaan, mutta pikkasen nyt mieltä kaivelee tälläinen Moikka, haluaisin vaan kysästä jos jollain ois kokemusta samasta.. Koneen mukaan laskettuaika olis sitten 2. Se aina sattu sellasen sekuntin ja loppu taas hetkeks ja tuli sitten uudestaan No tänään sitten aamupissan mukana tuli aluksi sellasta ruskeaa vuotoa mutta sitten päivällä alko tulla jo pöksyihin että tarvi laittaa jo pikkuhousunsuojan Auttakaa ja kertokaa jos jollain on samanlaista ollu:.

Heippa kaikille, Useimmat teistä ovat liian nuoria tietämään tästä mitään, mutta ehkä äitinne tai jonkun sukulaisen kertomuksista osaatte sanoa: Voisiko luontaistuotteista olla apua hikoiluun? Meikäläinen täytti viimeksi 45, ja ilmeisesti satunnainen, runsas, päiväaikainen hikoilu liittyy jo vaihdevuosiin.

Haittaa kovasti työssä, minkä vuoksi toivoisin jostakin apua! Raskaus ja munuaisen vajaatoiminta Kaipaisin keskustelua, kokemuksia ja vertaistukea muilta, joilla on munuisten vajaatoimintaa. Minulla proteiinin eritys pysynyt raskautta edeltävällä tasolla, mutta miten loppuraskaus teillä on sujunut?

Papa-kokeessa näkyi jotain levyepiteelisolunmuutoksia. Ei varmaan oo vakavaa kun kontrolli vasta puolen vuoden päästä? Onko kellään muulla ollut? Laitoin myös hormonikierukan maanantaina, lääkäri sanoi että nuo solunmuutokset eivät estä laittoa. En jotenkin tajunnut kysellä enempää tuosta solunmuutosjutusta ja nyt ku googlettelin niin oon entistäkin enemmän pihalla: O pitää varmaan kysellä kunhan pojun lääkärineuvola on ensviikolla Kokemuksia fysioterapiasta Mulla on huomenna elämäni ensimmäinen fysioterapia.

Selkäkipujen takia sinne menen. Selkä on kosketusarka ja väsyy ja kipeytyy jne. Mutta kertokaas kokemuksia fysioterapiasta. Kunnalliselle puolelle olen menossa. D kun mua alkaa rinnasta pistää niin perkeleesti? Mullla on muutenkin tuota rintaanpistoa ollut jo vuodet ehkä 10v?

Sama aloitus toisessa topiikissa,mut aloitanpa sille oman: Mä oon ollu tukossa ja flunssassa jo kolmatta kuukautta, enkä oikein enää vaan jaksaisi. Masentaa kaikki, ei jaksa tehdä mitään, ei iloita ei nauttia mistään Millä tätä vois parantaa? Nivustyrä Raskaudessa ollaan menossä rv 32 ja nyt on jo useamman viikon vaivanneet kummankinpuoleiset nivustyrät jotka kipeytyvät kovasti pitkään paikallaan istuessa ja kävellessä.

Näiden vuoksi jouduin jäämään sairaslomallekin äitiyslomaan asti. Miten te joilla on ollut ja jo synnyttäneet, ovatko vaikuttaneet synnytystapaan? Itse pelkään alatiesynnytyksen vaikutusta niihin, pullahtavatko ponnistaessa totaalisesti: Turvottaa - vasen kinttu kipeä Mua on nyt jo hetken mietityttänyt tällänen kurja vaiva kuin turvotus.

Sitä on kyllä joka paikassa jonkin verran mutta erityisesti vasemman jalan jalkapöytä on suorastaan kipeä turvotuksen vuoksi. Oon liikkunu, syöny ananasta, koettanu juodakin mutta turvottaa vaan. Tätä on ny ollu varmaan kolmisen viikkoa ainaki. Keksisikö joku mikä mua turvottaa ja miten tuota sais vähennettyä?

Nyt en ole varma onko edes hiivatulehdus, kun on joskus aikaisemmin ollut ja silloin oli kauhee kutina. Nyt ei ole mitään muuta kuin sellaista vähän paksumpaa, kokkareista valkoista vuotoa. Kannattaako hoitaa tolla canesten kombilla?

Aiheuttaako hoitamaton hiiva keskenmenon tai tuo lääke? Ja onko muuten normaalia, että vauva liikku ultrassa tosi vähän? Oli viikkoja silloin 13 täynnä. Ja sitten mietin sitä, että voiko vähäinen veden juonti johtaa siihen, että myös lapsi vettä on vähän? Ja onko normaalia olla näin huolestunut koko ajan? Kun oma äitini kertoi ettei ollut ikinä huolestunut.

Ja pelkään, että jos neuvolassa alkaa vaikuttaa liian tälläiselta niin katsovat etten ole valmis äidiksi. Hiivatulehdus raskaana Onkos mammoilla vinkkejä mitä kannattaisi kokeilla hiivaan? Se vaivasi jo ekassa raskaudessa muutaman kerran enkä edes ensin tajunnut mikä mulla oli mutta sitten hoitui muistaakseni jollakin canesten tms voiteella. En nyt mitenkään erityisesti ole edes herkutellut sokerilla tai valkoisella viljalla mutta mietin voisikohan karpalactista olla apua?

Onko kukaan käyttänyt sitä? Sillä vaan ajattelin että kun tää on todennäköisesti uusiutuva vaiva ja nyt alkoi jo näin aikaisin.

Kaikki hyvät vinkit ja hoitokeinot otetaan vastaan! Lääkärit eivät osanneet diagnosisoida,koska oli kasvoissa,ja sanoivat,että raskausihottuma on vartalolla. Lasten pienet ikäerot Mun on nyt pakko aloittaa uusi ketju kun mä olen paljon viime aikoina tätä asiaa miettinyt ja nyt aadis nosti tän taas mulle pinnalle. Mua siis ihmetyttää miten ihmiset saa lapsille kauhean pienet ikäerot.

Aadis just laitoin et teillä on menny 8 vuotta, 5 lasta ja monen monta keskenmenoa välissä. Mun vinttiini ei mahdu, että miten sellainen on fyysisesti mahdollista. Miten jotkut voi olla raskaana tyyliin vuosittain ja raskautua pari kuukautta edellisen syntymästä. Vai onko vika vaan mussa kun mulle se olisi ihan fyysisesti mahdotonta.

Niin kauan ku mä imetän, ni mä en raskaudu. Se on jo nähty. Kolmosta aloin odottaa heti ku kuopus lopetti tissittelyn vaikka menkat oli tullu kyllä jo 5kk siihen mennessä. Eli 2 vuotta olisi ollut ihan minimi ikäeroksi meillä. Ja nyt kolmosen menetyksen jälkeen on vuosi yritetty ni ei tule, ei millään. En tiedä onko tässä mitään tolkkua saati voiko tähän kukaan mitään vastatakaan mut mie vaan ihmettelen miten saadaan lapset pienillä ikäeroilla?

Repeämät synnytyksessä Onkos täällä muita revenneitä? Mulle tuli epparista huolimatta 2. Nyt vaan huolestuttaa mitenkähän nuo paranee? Ummetus Voiko Laxoberon-tippoja käyttää raskauden aikana ummetukseen? Raskaus ja Kilpirauhasen vajaatoiminta ELikkä mulla on siis kilpirauhas arvot alhaalla raskaudesta huolimatta raskausaikana arvot normaalia korkeemmat ja lääkäri joka koetuloksia katsoi oli sitä mieltä ettei niissä ole mitään hälyttävää.

Itse en tähän kylläkään usko sillä äitini käy asiaan erikoistuneella yksityisellä lääkärillä Tampereella km täältä ja tämä erikoislääkäri on kertonut että nuo arvot pitäisi normaalistikin olla paljon ylempänä mitä tk-lääkärit kuvittelee. Lääkäriin ja kilpirauhaskokeisiin lähdin sen takia, kun mulla turpos kaula huomattavasti ja lääkäri sitä tunnustellessaan oli sitä mieltä että turvotus johtuu kilpirauhasista ja laittoi kokeisiin. Tämä äidin käyttämä erikoislääkäri oli kertonut kun äiti häneltä kysyi mistä tuollainen äkillinen kaulan turpoaminen raskausaikana voisi johtua niin hän sanoi heti että kilpirauhastenvajaatoiminnasta.

Nyt olenkin sitten erittäin huolissani, koska lääkäri jolla käyn ei pidä asiaa mitenkään ihmeellisenä ja käskee samaan aikaan olla huolehtimatta asiasta sekä mennä uudelleen lääkärille lisä tutkimuksiin, koska tuollainen turpoaminen ei ole normaalia. Erittäi ristiriitainen lääkäri siis. Lisäksi olen kuullut ja lukenut että kilpirauhasen vajaatoiminta hoitamattomana raskauden aikana voisi aiheuttaa lapselle joitain kehityshäiriöitä, ennen aikaisia synnytyksiä, kohtukuolemia, lapsen kuolemaa pian syntymän jälkeen ja äidille diabetesta synnytyksen jälkeen.

Ymmättekin varmaan miksi olen asiasta huolissani Kysyisinkin siis onko täällä muita joilla vastaavanlaisia kokemuksia? Lisään vielä tähän että itselläni ei mitenkään ole varaa lähteä yksityiselle lääkärille saatika alkaa käymään siellä useissa kontrolleissa ja maksaa yli sataa euroa per käynti: Veriset vuodot [i]Imetin lastani n.

Ne kestivät normaalin ajan n. Nyt minulla alkoi uudestaan kuukautiset ja ovat kestäneet todella kauan mikä tuntuu minusta hieman oudolta. Ne ovat siis kolmatta viikkoo meneillään! Ekat 5 pvä olivat ihan normaalit kuukautiset, nyt välillä olleet niukempia, välillä tullut sitten taas enemmän!

Joka päivä tulee jonkin verran. Kipuja ei ole, ihan vain normaalit kuukautiskivut. Onko tässä nyt vaan kyseessä se, kun kuukautisia ei hetkeen ole ollut ja ovat siis sekaisin.. Vai mistä tässä on kyse?? Synnytyksen jälkeisen masennuksen uusimisen pelko Hei kaikki äipät ja iskät!

Mä sairastin vuoden alussa synnytyksen jälkeisen keskivaikean masennuksen ja onneksi olo alkoi aika nopeasti kohenemaan ja elämä taas rullasi, ihan kuin koko sairautta ei olisi koskaan ollutkaan.

Se on jännä toi pääkoppa että mitä se keksii. Kaikki elämänmuutokset vaikuttavat suuresti, niin teki meillä kun tyttömme syntyi. Teemu Lahtiselle pitää asentaa ko Kegel-implantti päähän, koska hänen puuhansa vaarantavat eurooppalaisen turvallisuuden. Lehdon raportti Klasun ja Siitoimen toimista: Tämä on on surullinen ja uskomaton tarina siitä kuinka aikamiespoika Kulaus Juutalainen sai vihdoinkin pillua. Kulaus Juutalainen joka kuvitteli olevansa tanskalaista sukua vaikka olikin hebrealaista sukujuurta ei ollut koskaan saanut naista.

Kulaus oli tytynyt vain runkkailemaan saksalaishuora Claudia Schifferin kuvien ääressä. Kulauksen Cludiankuvat olivatkin jo yltä päältä runkkarin mällin peitossa. Sattui kuitenkin niin että valtakunnanhölmö ja läskimaha juoppo Ryssänkätyri herra Peter Siitin kuuli Kulauksen ongelmasta ja päätti kutsua tämän saatananpalvonta orgioihinsa bunkkeriinsa.

Siitimen orgioissa Kulaukselle tuotiin ensin Ryssäläinen emäsika. Kulaus aluksi vähän arasteli mutta sitten veti housut kinttuunsa ja työnsi surkean pienen tynkäkullinsa sian vittun.

Aikansa siinä rynkyteltyään kulaukselta tuli. Nousuhumalassa oleva Siitin nappasi Kulauksen tynkäkullin suuhunsa ja imi sen uudestaan paksuksi. Siitin pyllisti ja käski kulauksen työntää vehkeensä Siittimen haisevaan Ryssänperseseikään. Kulaus teki työtä käskettyä ja sai näin vihkimyksen Siittimen ruskeanreiän ritareihin. Kummaltakaan ei enään tullut. Viidykkeeksi näille Ryssäläisherroille oli tuotu Ylpeä Lesbo ja pari muuta Ryssän huoraa, jotka viihdyttivät Juutalaista ja Siitintä antamalla persettä Siittimen sioille.

Kun siat olivat mällinsä Ryssän-huoriin laskeneet saapui paikalle Oululainen Niuvaniemen mielisairaalassa lentokone- kaapausyrityksensä johdosta aikaa viettänyt Valkoinen Soturi alias Aryanwarrior.

Valkoinen Soturi hermostui kun hänelle ei ollut enään sian persettä tarjolla. Niinpä Siitin tarjosikin hänelle Moskovan eläintarhasta lahjuksena saamaansa punapersepavaviaania jota tämä läski-alkoholisti ja huumeiden-käyttäjä Aryanwarrior alkoikin heti jyystämään persereikää.

Kun Valkoinen Soturi ei lauennut apinan perseeseen tuotiin tälle Siittimen viisvuotias poika jonka naamalle tämä runnkkuvikainen satanisti sai mällinsä ruiskaista. Poikaraukka oli tukehtua pedofiiliarjalaisen mälleihin. Orgioiden jälkeen Siitin, Juutalainen, Aryanwarrior ja mukana olleet Ryssän huorat menivät Tehtaankadulle nuolemaan Ryssän edustajien perseitä ja saaman uusia ohjeita maanpetoksen suorittamiseen.

Tämän kaiken kertoi mukana ollut ryssänhuora. Klasu on johtajavaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä Saksaan; germaaniseen maailmaan että Eurooppaan. Luokkaa Otto von Bismarck. Lehto on vaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä USA: Siitoin on vaihtoehto, joka painottaa suhteet milloin minnekin; mutta selvimmin sekä anglo-sakseihin että Venäjään. Klasu on Antarktiksella viikonlopun, mutta pysyy tietoverkossa erikoispuhelimiensa kautta edelleen.

Neue-Schwabenlandia aktivoimassa yhdessä saksalaisten huipputiedemiesten kanssa. Ryhmään ovat liittyneet myös Saksan politiikan kärkinimet oikeistopiireistä.

Hän testaa uusia Foo-Fightereja ja sädeaseita ja käy peloittelemassa hiukan juutalaisia, amerikkalaisia ja latinoja yms. Tarkoitus on tavata vielä muitakin merkittäviä saksalaisia vanhoja elossaolevia natseja; Walter Rauff, Wilhelm Mohnke etc. Pekka Siitoin Klasusta ja sexisuhteistaan: Minulla Pekka Siittimellä on jatkuvia sexisuhteita yli tarpeen, joten suuressa rakkaudessani vanhoja huoria kohtaan jouden runkkaamaakin pari kertaa viikossa jotta kuntoni säilyy.

Wessani seinällä on entisen punkkaritytön Suvi Annali Siimeksen kuva suu avoinna, jotta saan mällit laukeamaan WC-pönttöön, tietenkin Serla-paperi taustalla, etteivät seinät likaannu! Arkkipiispa Pekka Siitoin, leader http: Pekka Siitoin kumoaa huhuja: Kaikenmaailman huhuja on liikkeellä ns hämärämiesten toimesta! En nyt ymmärrä tarkalleen mistä on kysymys! Toimintani on ollut hyvin vastuullista ja raskasta, ja siksi se vaatii myös hauskat viihteet vastapinoksi.

Voin nyt tässä kertoa erään lempiharrastukseni ja se nudismi. Kesäisin samoilen täällä Vehmaan metsissä naisen kanssa. Samoilu metsässä kestää noin 2 — neljään tuntiin ja luonnollisesti olemme kaikki alastomia.

Saan hirvittävän henkisen ja fyysisen hekuman katsoessani kun alastomat tytöt juoksevat metsessä ja poimivat marjoja. Välistä lepäämme sammaleilla ja tarjoan heille shampanjaa. Joskus tytöt osallistuvat mustiin-messuhin kirjoittamani Musta-magia kirjasarjan ohjeiden mukaan. Tämä oikeata luonnonuskontoa, joka on parasta maailmassa! Sieg Heil und Ave Satan!!!!!! Pekka Siitoin, leader http: Klaus Jutkusialle ja ryssäläisille nauraa koko netti-Suomi; … ja ryssät runkkaa klaus jutkusian vanhoihin barbaroihin kiireessä, ennenkuin klasun mällit kerkiää kuivamaan alta.

Antakaa Ryssän lähetystön edustjille uudet kumi-Barbarat kansanliike …. Wili tiedustelee huipputeknologian ja tieteen keskustelupalstalla Klasulta Dome-taloista: Dome-talot ilmeisesti tulevat laivarahtina Suomeen, mutta kuka sellaisen osaa kasata? Mikä on lähtöhinta talolle, siis pelkälle osatoimitukselle? Tähän tietysti vielä muut hommat päälle, mutta se onkin jo eri asia. Komeita ovat talot, mutta hintavaksi tulee? Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska jokainen talo on räätälöity asiakkaalle, mutta suunnittelemani tehdas olisi pystynyt myymään Otamme aluksi ammattikoulusta nuorista koulutettavaksi urakoihin; tarkoitus on polkea hinnat niin alas kuin mahdollista korkean laadun ja ammattitaidon kanssa.

Kalifornian tehdas on varautunut kuljetuksiin ja rahtiin Suomeen ja tämä kaikki otetaan huomioon. Hinnoista ei voi siis sanoa mitään, koska standardia ei ole olemassa ja se riippuu siitä, mitä asiakas haluaa.

Tarkoituksena on olla kilpailukykyinen, jos ja kun toiminta käynnistyy markkinatoiminnan ohella. Kuinka iso siipi varataan Barbaroille, hylkeille, variksille ymv: Sinä hikoilet ahtaassa ja paskaisessa kämpässäsi, kun me Klasun kanssa juomme kupolin terassilla konjakit, ja katselemme kauniita maisemia ja germaanitytöt hierovat paikat lämpimiksi.

Saatamme jopa havannalaiset pössäyttää, ja nauramme samalla sirkushevosen naurua kateelliselle Sepille, joka samaan aikaan lykkää ruosteista ruohonleikkuria muijan kälättäessä perässä.

Det stämmer icke als Kan jag det säga, när jag knullar eva. Tollasia ujoja poikia tietenkin pitäisi sääliä.. Mutta kun mä en sääli.

Koita rohkaista itsesi ja uskaltautua ihmisten pariin, muutenkin kuin sähköpostin välityksellä. Muistappa HeLi kaivella pimmppiä samalla ja antaa rintojen riippua keskustellessasi. Tupee on päässä ja esinahka leikattu kuten jutkusioilta. Ujo ja rakas Armoton ryssäntappajasi. Veljeni Klaus Jutku nuoli neekerinmäihäisen pilluni välittömästi sen jälkeen kun Suomessa loisiva somalineekeri oli jyystänyt minua eltaantunella neekerinkyrvällään.

Sain neekeriltä kyrpää sekä pilluun että kumimunan löysyttämään peräreikäänikin. J meni pumppaamaan mäihäistä ja kulunutta barbaraansa. Myöhemmin työnsin kumikyrvän Klaus Jutkun perserikään ja söimme yhdessä sieltä ulostautuvan ripulipaskan.

Mieheni Artokin tuli jaolle ja otti säälistä K. Illalla menimme Lenin-museolle missä K. Pasi Olander lähestyy Lehtoa: The European Press Release just only by me. Princess Stéphanie deserves very certainly better in Her life than to be seen too often alas, with persons that wish only to abuse of H. This is my first and last warning to them.

Let You stop now at once your rude play with H. I know so well that H. I have recently taken all possible means to stop this so degrading publicity on H. H Princess Stéphanie and I am also continuing to do that as long as it depends on me in the future. Monacon Prinsessaa ei ole, vain velttovittuinen aasin kanssa pelehtijä.

Suoritettu häpäisy vaatii hyvitystä. Jalosukuisia naisia eivät udmurtti-ugrit herjaa ilman rangaistusta. Stephanien kunniaa tullaan vielä hakemaan germaanisten perinteiden mukaisesti. Häpäisiöitä odottaa germaanisten perinteinen mukainen rangaistus…. Klasu taas puhuu paskaa. Stefani vain vinkuisi kun panisin häntä! Alankomaiden hovinarrit haistakoot sianvitun.

Lausuntosi aiheutti extra-lisätoimenpiteen; mahdollisen Stépin vierailun aikana sinä et liikahda millin milliäkään paikaltasi turvallisuuspalvelun toimesta.

Lisätoimenpide on se, että tulen itse vierailemaan ja hyvittämään törky viestisi. Seppo Lehdon Tappaja uhkaa Lehtoa: Muuta pois Suomesta jos henkesi on sinulle kallis.

Panzermeyer arvioi Lehtoa ja ugreja: Seppo Lehto on alempiarvoinen ihminen. Seppo Lehto- toisin kuin Klaus von Grewendorp ja kaikki muut Suomessa eläneet suurmiehet on pesunkestävä ugri, jonka suonissa ei virtaa yhtään jaloa germaani verta. Kaikki merkittävät suomalaiset ovat juuriltaan germaanisia. Puliukot, tehtaantyöläiset, huorat,metsurit, kommunistit, homot sun muut ovat ugreja. Seppo Lehto on Klaus von Grewendorpin rinnalla täysin ala-arvoinen niin henkisesti kuin geneettisestikin.

Tämän maan ovat germaanit rakentaneet. Talvi- ja jatkosodassa kaikki merkittävät komentajat olivat germaanista juurta mm.

Mannerheim ja Illu Juutilainen. Puskajussit, ja lökäpöksysotilaat ja paskahoust olivat ugreja. Kekkonen oli ugri jossa ei ollut pisaraakaan germaaniverta. Samoin kaikki Suomen kommunistit. Seppo lehdon naisihanne on haiseva viiden markan prostituoitu. Seppo Lehto tavoittelee vain huoria.

Todelliset germaanit kuten Klaus von Grewendorp tavoittelevat kauniita germaanisperäisiä naisia, eivät rumia ugreja, niinkuin Seppo Lehto jonka nainen on erittäin ruma ja haisee pahalla. Myös Seppo Lehdon lapset ovat mielenvikaisia, koska Seppo lehto on itse geneettisesti mielisairas. Klaus von Grewendorpin on genettisesti puhas germaani ja jalo sekä fyysisesti että henkisesti.

Seppo Lehto on ihmiskunnan pohjasakkaa- epäihminen. Eläimen raatokin on arvokkaampi. Suomessa tulisikin siirtyä saksan käyttöön ja germaanisen aineksen tulisi ottaa johto.

Ugrit voivat muuttaa tään josta ovat tulleet tai tuhoutua. Klaus von Grewendorp on sitä ainesta joka rakentaa Suomesta germaanivaltion.

Seppo Lehto on sitä ainesta, joka on tämän rakennustyön tiellä. Täytyy vain ihmetellä yllä olevan viestin suomalaisvastaisuutta. En ymmärrä mikä Juutilaista ja hänen ystäviään riivaa. Voisiko Suomalaisasiamies Olavi Koskela jotenkin arvioida asiaa ja antaa ehkä langettavan päätöksen mikäli kokee sen tarpeeliseksi?

Suomalaisuus on minulle tärkeä asia ja niin sen pitäsi olla kaikille suomalaisille. Miksi hän ei sitten muuta pois tästä maasta, jos hän meitä suomalaisia niin kovasti vihaa? Näin täytyy asian olla … Lisäksi oikein hyvä asiaa tukeva sekä kaunis ääni vau!

Lehdon tukijoukot lähestyvät Klasua: Haluamme nähdä Juutilaisen kallonindeksin, verityypin ja sukuluettelon vuoden takaa niin nähdään onko Juutilainen germaani tai baltti. Seppo Lehdon kommentit paljastavat jatkuvasti hänen ugrilaisuuden! Jopa äitinikin isä kantoi nimeä Franz Felix … Ketkä republikaanitko, tasavaltalaisetko?

Painukaa nyt helvettiin sinne, mistä tulitte sinne saatanan Udmurtin aroille kirmailemaan, vai pitkääkö meidän Teidät sinne taas kerran pistimien kanssa tunkea? Pidä huoli omista asioistasi ja lähettele niitä lehdistötiedotteitasi Udmurtissa sitten, että Suomi ei ole arjalainen maa. Minä en tarvitse Sinun tai Tukijoittesi tukea; on samantekevää, mitä minusta ajattelette!

Ei itkeä saa, ei meluta saa kallonmittaaja voi tulla ikkunan taa… K. Lörppähuuli-somaleita on liikaa — Vaadimme välitöntä eliminointia ympäristäongelmana Lörppähuulet ovat vakava ekologinen ja esteettinen haitta. Armoton somaliryssien karkoittaja PS: Lide Murto lähestyy Lehtoa: Lide Murto Toimitussihteeri 7 päivää -lehti puh. Perkele tästä päivästä alkaen Seiska alkaa suitsuttaa Ryssän Saastalle kuolemaa Armoton paska-Ryssän teilaaja. Rike Böö lähestyy Lehtoa: Onko kivaa lähetellä paskapostia viattomille ihmisille.

Ei kuule sun ryssä-juttus kiinnosta ketään! Olet väärillä jäljillä Rike Böö; Kaikki kiinnostaa ja kaikkia. Sanna Ukkola lähestyy Lehtoa: Hyvä Seppo Lehto, olisitko ystävällinen ja poistaisit nimeni postituslistaltasi. Viestejä tulee niin paljon, etten niitä ehdi lukemaan ja ne ruuhkauttavat sähköpostini. Oletko jo kysynyt eva. Markus Salminen lähestyy Lehtoa: Jos et lopeta näiden paskaviestien lähettämistä, kaivan sun henkilö ja osoitetietosi esille ja tulen henkilökohtaisesti hakkaamaan sut ihan paskax.

Markus Salminen saa imeä ryssäneekerin munaa kaikessa ryssäläisyydessään; Se aito maku Turun sinappi huulillesi jää saamatta kun iljettävä ryssäneekerin terska uppoaa ammottavaan ja inhaan kitaasi. Tosimies Seppo Lehto on pelkkä irstailija. Katolisen kirkon mukaan seksiä pitää alkaa harrastamaan vasta kun kaksi ihmistä ovat asuneet yhdessä … Irstailija Lehto on valmis seksisuhteeseen kenen kanssa tahansa; sen vuoksi hän on eläintäkin alempi, koska eläinkin pysyy parisuhteessa uskollisena; eläin Lehto ei … eläin Siirtola ei.

Emme enää ihmettele sitä pohjaa, kun he kertovat fantasioissaan eläimistä ja yhdynnästä eläimiin …. Panzermeyer jatkaa Lehdon irstaudesta: Toiset haluavat tehdä työtä, mutta Seppo Lehto vaan irstailee; Lehdon tunnusmerkki on irstaus. Lehdon sukuvaakunassa on myös ympärileikattu penis symboloimassa suvun irstaus piirrettä. Niin Lehdon äpärät palvovat saatanaa Lehdon heitä siihen yllyttäessä.

Lehto vastustaa avioliittoa ja on muutenkin rikollinen. Lehdon mielestä AU-suhteessa elämisestä pitäisi tehdä maan tapa. Lehto on kuin isänsä U Kekkonen. Lehto on ansainnut elantonsa väärinkäyttämällä sosiaalitukia ja harjoittamalla rikollista liiketoimintaa.

Lehto vaikenee luvun lopun pörssiseikkailuistaan. Tällöin hän syyllistyi keinotteluun ja maksaa edelleen surullisen kuuluisan sijoitusyhtiönsä Seitti-investin velkoja. Siksi Lehto on kovaäänisesti vaatinut velallisten armahtamista. Myöhemmmin Lehto kokeile kirtelevän rättikauppiaan ammattia, mikä viittaisi siihen että Lehdossa on udmurttiveren lisäksi myös juutalaisverta! Toimiessaan keinottelijana Lehto teki myös useita suoranaisia talousrikoksia.

Nykyään Lehto tehtailee itsellen äpäriä saadakseen niiden avulla valtiolta sosiaalitukia! Tämän päälle tulevat Lehdon seksuaalirikoset, joita riittää! Germans Forever yhtyy näkemyksiin: Eikö kaikki ugrilaiset ole niin menetellyt? Lehto, nimerkki Nietzche, Jussi jne. Ties ketkä Suomen Sisun jauhajat?

Hänen Kustaa III ansiostaan maahan tuli keski-eurooppalaista pääomaa mm. Nämä loivat Suomeen suurteollisuuden, joiden hedelmiä ugrit saavat nauttia. Kiitoksena tästä he hyökkäävätkin tätä etnistä ryhmää vastaa loukaten sitä mitä törkeimmin kirjoituksissaan, ohjelmissaan ja puheissaan Nämä Suomen suurimmat suuryritykset ovat luoneet Suomen kansantalouden selkärangan; sen kansantalouden, jonka eduista nauttivat mm.

Suomen Sisun kirjoittajat, jotka yleisesti herjaavat germaaneja. Menkää perkele Suomen äärinationalisti ugrit Udmurttiin veriveljienne luokse ja lopettakaa häiriköinti kirjoittelunne ko palstalla. Siellä klasuakin yritetään tehdä häiriköksi ja halutaan yhdistää Suomen päähäirikkö ugri Lehtoon; saatanan ugrit, alkaa heittää girmaamaan sinne Udmurttien aroille ja lopettakaa nauttimasta meidän etnisen ryhmän kansantalouden hedelmistä.

Naurettavaa on lukea, kun jotkin Suomen uusnatsi e-mail verkottajat, kuten Seppo Lehto hyökkäävät valtakunnanjohtaja Siitointa vastaan; Lehdon kesän kommentit saksalaisista kypäristä vuonna muistetaan kyllä.

Seppo Lehto on poliittinen hylkiö, Seppo Lehto on Suomen hylkiö häirikkö, joka yrittää mustamaalata jokaista merkittävää isänmaan miestä; muistamme lehdon häiriköinnin Väyrystä vastaan vuodelta ja tuloksena saimme presidentiksi Ahtisaaren, joka hakee innolla Franklin Delano Roosevelt palkintoja, niin kuin nähtiin viime viikolla.

Myöhemmin Lehto yrititti kätyröidä Ahtisaarta ja Jeltsiniä vastaan; ennen sitä lähettäen kirjatussa kirjeessä räjähtävän luodin Zhirinovskille. Sitten tällaista hylkiötä ylistetään jollakin Suomen Sisun palstalla. Zyklon-B terveisin Heil Siitoin!!! Valtakunnanjohtaja Siitoin on Suomen nationalistien johtaja; ei muut. Valtakunnanjohtajan päätöksellä on tästä hetkestä alkaen määrätty Suomen natsien ja kansallispiirien keskinäinen vihanpito lopetettavaksi.

Erityisesti Tampereen natsipiireissä on aatetta vahingoittavia kiistoja esiintynyt. Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä on Tampereelle nimitetty johtaja, jonka komentoja muiden Tampereen natsikannajien ehdottomasti toteltava. Johtaja on valittu tiukan harkinnan jälkeen. Seuraavat näkökohdat on otettu huomioon: Klaus von Grewendorp -Ansiokas työ germaaniuden edistämiseksii.

Valinnassa päädyttiin siis Seppo Lehtoon, ja Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä Tampereen natsien on toteltava vain Seppo Lehtoa. Päätökseen tyytymättömät voivat haastaa paikallisjohtajan kaksintaisteluun.

Samalla päiväkäskyllä myönnetään Klaus von Grewendorpille periytyvä Tampereen herttuan arvonimi aatelisarvoon liittyvine erivapauksineen. Seppo Lehto ylennetään samalla sturmbannführerin arvoon. Germans Forever ugrien uhosta: Paskaugrit vaan uhoavat, vaikka tietävät olevansa arvottomia tyyppejä germaanisperäisten rinnalla.

Suomen antropologinen naamayhdistys kommentoi: Klasu ja ugrien pettävä kantti: Alkaako kantti jo näin pahasti pettämään, kun ammattitappajat ovat astuneet kuvaan mukaan? Yleensähän kuolevat kiljuvat ennen loppuaan! Siis eläimen tasolla olevat. Yrittäkäähän kestää ammattitappajien esiinmarssi ilman parkua?

Miksi postaatte tänne, koska aseet ratkaiskoon asiat? Ihanko poliisiasemalta lähettivät viestiä Teille? Kai se on psykologisesti luonnollista, koska taistelulinjat ovat tässä asiassa selvät. En enää tiedä olisiko Topi ollut ylpeä Kristensenistä; en ehtinyt kysymään.

Tuskin olisi ollut ylpeä. Minä en ole nauranut enää pitkään aikaan enkä rakennellut mitään muutakaan, koska aseeni pysyy rasvassa; ehkä se aloitteellisuus ja aloittelijapuoli on myös täysin tässä unohtunut. Vastavakoilu, vakoilua ja tiedonhankintaa; täysin normaalia toimintaa; kaikki hämärtyy, mutta kohteet ja heidän ideologia pysyvät samoina. Terroristit yleensä ovat aloittajat ja valitsevat kohteensa. Jokainen on valinnut puolensa. Tässä asiassa on vain ylieläjiä; ei voittajia tai häviäjiä.

Jos haluatte opetella taistelemaan, niin hakekaa vain toinen kohde itsellenne; minulla ei ole aikaa leikkiä pikkulasten ja täysien hörhö nolla-miesten vrt. Tiedän myös, että Seppo Lehdolle on Baltiasta tilattu palkkamurhaaja, mutta ei minun toimesta.

Ammattitappajien esiinmarssi on tapahtunut tosiasia ja minä tervehdin tätä asiaa ilolla, koska tappelukuntoahan Te halutatte todistaa minun kimppuun käydessä. Katsotaan kuinka tämä vaihe menee eteenpäin. Tietoni perustuu vain informointiin tästä. Presidentti Ahtisaari heitti Seppo Lehdon putkaan Helsinkiin pari kertaa, joten turhaa sotkea minua yksin johonkin täyden surkimus Seppo Lehdon kohtaloon; en lähettele ihmisille räjähtäviä kuulia postissa.

Minä olen monia kertoja pyytänyt Seppo Lehtoa lopettamaan, mutta turhaan. Nyt mennään sitten tämä S. Turhaa minua tähän sotkette, koska elän aivan toisella tasolla kuin sankarinne Seppo Lehto; punikkisuvun jälkeläinen- Tarjoan varmastitälle ammattitappajalle mieluusti hyvät oluet ja tulemme laittamaan pöydän hyvään kuntoon heille myös muualla kuin Suomessa.

Tulemme myös auttamaan ja suojelemaan tätä porukkaa täysin heidän elämänsä loppuun. Miettikää silloin sitä, että kuka aloitti? Älkää luulko meitä Saksan-Tanskan maalta tulleita miksikään hölmöiksi eli sellaiseksi, jotka haluavat vapauttaa maamme venäläisten kanssa ylpeillen sillä tai menevät Teidän naurettavaan halpaan. Terrorismia vastaan taistellessa mihinkään terroriin ei pidä alistua; se on normaali käytäntö ja tämä terroristiporukka tullaan listimään ja he tulevat jakamaan yleisten terroristien kohtalon.

Minulla on täydet keinot taistella Teitä vastaan niin kuin terroristeja vastaan taistellaan Euroopassa, kun rauhantarjoukseni ei ole kelvannut vuosiin ja asiat tullaan ratkaisemaan näin ollen asein.

Tässä tapauksessa ei tule olemaan mitään häviäjiä on vain ylieläjiä. Esa Taberman lähestyy Klasua: En ymmärtänyt yhtään mitään koko vuodatuksestasi. Olen näihin aikoihin asti luullut,että olet huonoa huumoria viljelevä huonon maun apostoli,mutta en enää…sinä oletkin liikkeellä tosimielellä. Joku sinun kaltaisesi voi jopa uskoa niihin,joten sinuna luopuisin koko hommasta ennen kuin vahingoitut. Sinuna tilaisin ajan kotipaikkakuntasi terveyskeskuksesta. Asiat eivät ole enää sinun hallinnassasi.

Tämä on ainoa ja paras neuvo,jonka minulta saat. Ja muuten,koska kyse on selkeästi ja ilman epäilystä sairaan mielen aikaansaamasta suuresta määrästä informaatioroskaa ,en viitsi tästä alkaen kommentoida tekeleitäsi.

Heipä Hei rakkaat ystäväni jälleen kerran! Olen myös itse jatkaen tehnyt tätä arvokasta yhteistyötä poliisin kanssa ja jatkaen tätä hyvää ja kunniakasta perinnettä pyrkien listimään maahan suomalais-ugrilaiset nationalistit, jotka haluavat eristää Suomen Euroopasta Venäjän eturiipiiriin.

Lisäten myös listaani mm. CIA-yhteistyön koskien amerikkalaisia pääomia maassamme. Kai olette kaikki mukana, niin kuin on sovittu SUPO: Espanjan majuri von Haartmanin, Kollaan sankarin, perustaman suomalaisen siirtokunnan El Alamillo-kylässä juhlat Espanjassa asian tiimoilta?

Tällaiset ugrilaiset separistiset järjestöt eivät kuulu nyky-Suomeen ja saavat sitä, mitä jo tuo Turun Suomen Sisun alaosaston lapsukainen kätyreineen on jo saanut postissa; paskaa- Menkää omille kotikunnillenne maastamme; olette tulleet surkimukset Keski-Venäjältä maahamme!!!

Hirteen turkulaiset separatistiset kapinoitsijat kaikki kanta-isäni Wulf von Grewendorphin hengessä? Surkimuksille ei tee mikään niin hyvää kuin tämä.

Arvaa peloittaako uhkauksenne tai hivutuksenne, Esa Tabermann? Vedän suoraan Parabellumilla silmien väliin jokaista Marokon Kauhun tapaan , jos näen näitä henkeäni uhkaavia ja rikosilmoituksia minusta tekeviä T. Silmien väliin tulee tasan jokaista uhkaillutta!!!

Mukaan lukien ihan ensiksi Turun porukka!!! Perinteet elää täysin surkimukset!!! Klasu ja kansainvälinen tapa: Tervemenoa suoraan Helvettiin henkipatot; minulta saatte lähtiäisiksi pari vanhaa eversti Haahden asevaraston käsikranua ilman sokkaa taskuihinne lopulliseen A-Mok juoksuunne ja keppiä sitä enemmän, jos tavataan.

SAATANA, saatte sellaisen käsittelyn niskuroivat puberteetit ja kätyrit, että muistatte tuskissanne sen vielä vanhainkodissa ja seuraavassa inkarnaatiossa, kun paksat tulee housuun. Saatanan Suomen Sisun surkimukset! Murrosikäiset täyden paskajauhajat ja spammaajat!!! Ette tiedä kuinka olen naurannut paskapuheillenne. Kuula kalloonne, niinkuin terroristeille tehdään muualla maailmassa!!! Minulla ei ole Teille muuta sanottavaa esitaistelijana ja esimerkin näyttäjänä!!!

Naurakaamme yhdessä Jutkusian katteettomille uhkauksille: Mahtaa siinä olla Mansikilla ihmettelemistä? Armoton ryssäläisten liiskaaja AKS: Klasu häntä vastaan tehdyistä rikosilmoituksista: Rankaisuhan on maxissaan vankeutta 3 vuotta turhista rikosilmoituksista, joihin syyttäjä ei puutu, lakiemme mukaan.

Huomenna lähtee rangaistusvaatimus turhien rikosilmoitusten teosta. Kun ne eivät mene jostakin syystä Teidän tekeminä syyteharkintaan. Sen sijaan Te lähdette tästä maasta Keski-Venäjälle kotikulmillenne hyvin pian; ainakin se on minun peruuttamaton päämäärä; menkää omille maillenne!

Yksikin turha liike tännepäin käy Teidän kohtaloksi!!! Pikkulasten ugri-johtajasta lähtee huomenna poliisitutkíntapyyntö aiheesta; enää ei anneta mitään armoa terroristiporukka Suomen Sisun kanssa, vaan aseet ratkaiskoon, niinkuin S.

Katsotaan saatteko Suomen perustuslaista germaanien oikeudet pois. Kukaan ei välitä ko suomalais-ugri surkimuksista. Lehto ei spammaa Ahtisaari tai Kanttipäät nimillä. Nyt on sitten tosi kyseessä ja vaihtoehtoina vain kaksi vaihtoehtoa keskenämme ja minä rakastan taistelua Teitä surkimuksia verta omasta nenästä kaivavia suomalais-ugreja vastaan. Varokaa Kanttipäät ovat liikkeellä. Suomalais-ugri on ollut aina surkimus ryssän kätyri ja punakaartissa historian saatossa, kunnes joutui vihdoin meidän käsittelyyn.

Suomen germaanisuuden poistaminen on surkea yritys, joka tulee päättymään ihan täsmälliseen omaan tuhoonne paskaisine ja surkeine apinamaisine ja alieläin suomalais-ugrilaisine juttuineen. Sitä niitätte, mitä kylvätte. Olen kärsivällinen ihminen silloinkin,kun siihen ei olisi aihetta. Sinun tapauksessasi aihetta lienee jonkinverran,koska kaikesta päätellen olet pääasiassa syyntakeettomassa tilassa ja siten oikeustoimikelvoton!

Koska en kuitenkaan siedä typeryyttä määrämittaani enempää,aion nyt,tässä kohdin, ryhtyä karkeaksi. Eli,voit halutessasi lopettaa lukemisesi tähän ja ryhtyä hiplaamaan vinyylistä ystävätärtäsi. Lopettele osoitteeseeni lähetettämiesi murhauhkauksien ja perverssien kuvitelmiesi postittaminen!

Niin kauan kun luulin sinua edes osin täysijärkiseksi,ne olivat omalla tavallaan huvittavia,mutta mielipuolen solkotuksesta ei ole edes naurunaiheeksi. Koska olet rehvastellut yhteyksilläsi ns. Eräs itsestään suuria kuvitteleva, Silviaksi kutsuttu ns.

Mitä sen jälkeen tapahtui onkin sitten jo osa Kakolan legendaa. En tiedä,missä määrin aivosi vielä toimivat normaalivaihteistolla vai luistaako remmisi jo kokonaisuudessaan,mutta sinuna miettisin hetken tätä opettavaa satua ja sen sanomaa. Minä katsos alan suuttua sinuun!

Ja kun suutun,olen hyvin hyvin vihainen! Saatan jopa vastoin pyhiä periaatteitani luottaa vaikkapa viranomaisapuun tai, jos olen oikein vihainen,tehdä sen yhteistyössä jonkin toisen kanssa.

Mietipä hetkisen, mitä muuta saattaa tapahtua,jos olen riittävän vihainen! Kyllä sinä noilta vekkuleilta houreiltasi kaiketi pienen mietintätauon saat!

Mutta itsehän sinä asioistasi päätät! Sikäli kuin päässäsi vallitsevassa kakofoniassa nyt mikään tai kukaan päätöksiä tekee! Toisaalta ja toistamiseen sanottuna: Itsehän sinä tosiaankin asioistasi päätät!

Muista vain, että alan suuttua sinuun! Muista Kalaus Jutkusika runkata välillä Barbaraasi; … kyllä se siitä helpottanee? Julkaisuvapaa … Keskustelin toissapäivänä erään turkulaisen rouvan synt. Otto von Habsburgin tytär mukana siis tänään ruotsalainen kreivitär Walburga Douglas Etelä-Ruotsista. Valitettavasti en ollut, vaikka olen hyvissä väleissä Karl von Habsburgin kanssa. Eivät kutsuneet, kun taidan herättää hämmentäviä tunteita heidän keskuudessa. En ole heidän suosiossa, koska minut taidetaan kokea kilpailijaksi siellä.

Tuli mieleen vielä tuosta kreivitär Douglasesta se, että kukaan nainen ei ole hyökännyt minua vastaan niin lujasti ja törkeästi kuin hän kreivitär teki viisi vuotta sitten; lisäksi minulla ei ole ollut häneen koskaan mitään henkilökohtaista kiinnostustakaan tai yhtään mitään muutakaan. En ole ollut edes koskaan yhteydessä häneen. Siitä huolimatta hän uhkaili minua oikeudella viisi vuotta sitten täysin perusteetta.

Olen ollut hiukan ihmeissäni, mutta … hänhän on nykyään ruotsalainen. Kenenkähän toimeksi annosta hän mahtoi toimia vai toimiko ominpäin? Asiaa sekoitti vielä se, että Paavo Väyrynenkin tuli paneurooppalaiseen toimiin mukaan syksyllä Heidän turkulaisten piti nostaa Paavo Väyrynen liikkeen johtajaksi, mutta ystävämme Väyrynen perääntyikin kun alkoi maa jalkojen alla polttamaan Suomessa. Olen lukenut Paavo Väyrysen ruotsin kielisen väitöskirjan, missä hän erityisesti kohdisti kritiikkinsä sekä Franz Josef Straussia että Otto von Habsburgia kohtaan vielä vuonna Strauss oli innokas paneurooppalainen eläessään niin kuin Konrad Adenauer ja Helmut Kohlkin.

Bonn ja Bonnerit kuuluvat kuitenkin jo historiaan ja todellakin Berliini on jälleen kerran Saksan pääkaupunki uudestaan! Berliini on koko Euroopan ja sen kulttuurin sydän. Muistan vanhasta Itävallan paneurooppa lehdestä Claudian positiviisen kannan Ecusta, vaikka hän tukikin Slovakian Meciaria, jota pidetään sekä EU: Jutkukurakulli on kävelevä ihmissaasta Ko.

Jutku Pyynikiltä, jolla ei mälli lennä, niin että saisi edes mitään vitunperille. Tuhkamuna juutalainen ei levitä muuta kuin persettään Ryssän edustajille. Toisekseen sellaista pillua ei ole luotu, mikä voisi jutkun mönjää ottaa, koska jos sieltä jotain irtoaisi, olisi se vain pullanmuruja.

Wyborg Whores lähestyy Klasua: Hyvä herra Juutilainen, Tuntien suuret maallemme tekemät palvelukset on FSB lähestynyt meitä ja pyyttänyt meidän toimittamaan teille venäläisen tytön palkkioksi tekemistänne palveluksista.

Koska kuitenkin tunnemme teidän mieltymyksenne herra Juutilainen lähetämme teille kymmenen vuotiaan pojan tytön sijasta. Poika on veilä kokematon ja hänen anuksensa on tieukka, mutta koska tiedämme myös että teillä on hyvin pieni kalu niin emme usko että teille tulee ongelmia pojan hyödyntämisessä. Poika tuodaan teille konsulinkyydillä ensi viikolla.

Kun jälleen vierailette Viipurissa muistakaa ,että korkeatasoisessa bordellisamme on tarjolla myös sikoja ja lampaita niistä pitäviville. Musitan että olitte viimeksi käydessänne hyvin tyytyväisiä sikavalikoimiimme. Ystävällisin tervisin madame Svetlana Horatsunov Wyborg Whores- nautintopalvelu. Lapsia, nam vaino2 saunalahti. Haluan naida ryssäläisiä ja svekomaanisia alaikäisiä lättäryssiä ja hurreja Olen ryssä, koska äitinikin on ryssä, niin hän sanoi viimeksi häntä naidessani persereikäänsä tummaan, kuin neekerinsilmä Klaus jutkuryssä Pikaiset yhteydenotot: Hyvät naiset, herrat ja mielenvikaisen Klaus Juutilaisen viestien vastaanottajat!

Hän yrittää meistäin tehdä viestiensä kanssa mielenvikaisia. Juutilainen piileskelee tiettävästi ryssiä ja naisia Pekka Siitoin- nimisen naisen luona Vehmaalla. Klasu kaiketi kirjoittaa suomeksi,mutta jostain syystä en ymmärrä,mitä hän tarkoittaa… Toivon,että hän itse ymmärtää,joskin pelkään pahinta. Klaus Jutkusika on armoton ryssäläinen slavoslobo, ei muuta; … jonka pääasiallinen toimeentulolähde ollee suihinotto Tehtaankadun Ryssän edustajilta.

Palkanmaksu sekä suoleen että poskeen. Pekka Siitoin venäläisistä natseista: Parhaat terveiseni Venäjältä, jossa olin poikani keralla St Peterburgissa.

Olimme siellä Koskelan mainitseman Venäläisen natsijohtajan vieraana. Saimme lahjuksia ja sen jälkeen ostimme uudet super-tietokoneen, joka nyt on käytössä suurien alkukangistelujen jälkeen. Venäläiset natsit ovat hienoja ihmisiä ja he kannattavat Karjalan palauttamista Suomelle! Parhaat terveiset Teille masturbaattorit! Pekka ja Paul Siitoin. Klasu Lehdosta ja Siitoimesta: Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun Rakkaat ystävät! Lisäksi meillä ei ole mitään yhteistä näiden pseudo-natsien kanssa.

En ole tavannut Siitoista koskaan enkä Lehtoakaan. Siitoin harhauttaa venäläisten kannoilla suomalaisia, jotka sitten menevät yhtä halpaan kuin Kekkosen aikana. Aksentti on ihan selvä; kai uppoo jälleen kerran ugrilaisiin, jotka eivät puhu saksaa.

Lehto huomasi hyvin tämän, vaikka onkin lähtenyt sekä Euroopan arjalaisia että germaaneja vastaan. Minä olen kovempi pala Teille; Eurokorps tulee olemaan sitä mitä eurooppalainen Waffen-SS aikaisemmin. Eurokorpsia olen rakentanut virallisesti alkaen. Tietenkin, sehän on päivänselvää, armeija haluaa meidät sivuuttaa ja vaientaa, niin kuin Waffen-SS: Mutta katsotaan … rakennustyö jatkuu. Meillä tulee olemaan suurempi eurooppalainen armeija. Minulla on ollut jo pitkän aikaa uusi pyjama: Nukun jopa Bundeswehrin kenttäpaita päällä nykyään!

Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun. Klasu Eurokorps -Standartenführer Klaus von Grewendorff. Kyllä me ymmärretään Kalus, että et ole saanut pillua siis ihmisen[eläimiä ei lasketa]. Muutenkin kieli- ja rotutieteesi ovat luokkaa Stainer jos sitäkään. Hengitä syvään, puhalla ulos ja piereskele niin kyllä se siitä. Kuullema vanhat mummotkin päihittävät sinut mennen tullen ja palatessa.

Älä Saatanan Lehto puhu mitään eläimistä. Itse olet harjoittanut seksiä kultaisen noutajan kanssa. Näin kerroit bussissa eräälle miehelle luvun alussa. Germaanien tiede on maailman huippua. Kaltaisesi 0-mieht eivät sitä vaan tajua. Vielä tulee päivä jolloin kaikki velkasi ulosmitataan korkoineen!!!

Lehto raportoi Klasun toimista: Klaus Jutkusika harjoittaa eläimiinsekaantumista nykyään mopsin kanssa; … hätätapauksessa kuulemma keittiön siivousmoppikin käynee. Kultaisella noutajalla oli kuulemma liian iso pimpura Kalaus Jutkusialle.

Ei muuta kuin vuh, vuh ja takajaloista kiinni, vai miten menetteletkään armas Kalaus Jutkusika kaikessa ryssäläisyydessäsi? Armoton ryssäläisten Boris-, Putin- ymv.

Seppo Lehto kärrätään pian kaatopaikalle muun saastan sekaan! Jutkusika Juutilainen on ympäristölle vaarallista jätettä jo itsessään; Lajittelukeskukset eivät ko. Vain polttamalla jutkusian kuin vanhaan hyvään aikaan esim. Birkenaussa voidaan päästä hyvään lopputulokseen. Armoton ryssäläisten jutkusikojen liiskaaja.

Panzermeyer Lehdosta ja valtiotaidosta: Seppo Lehto on varsinainen poliittinen haihattelija, joka ei ymmärrä yhtään mitään valtiotaidosta tai hallitsemisesta, saati valtio ja valtakunta periaatteesta.

Pikku-politiikko, joka tähtää kunnallisvaaleihin, jotta saa lyödä vaalimainoksiaan Tampereen ruotsin kielisen koulun aitoihin. Näkyy olevan Ranskankin asiat vieraita tänään: Saksan kannanottosi jo tunnemmekin viime syksyltä; suosittelemme pikaista muuttoa Udmurttiin takaisin… Pohjois-Afrikka olisi hyvä pitää Ranskan kollonnina tulevaisuudessakin; monet kuuluisat suomalaiset ovat taistelleet Ranskan kunnian puolesta Pohjois-Afrikassa Ranskan muukalaislegioonassa.

Myös Monacon ruhtinaskunnan suvereeniteetti Ranskan takaama vaarantuu huomattavasti, jos arabit alkavat liikkumaan Välimerellä Italian suunnassa; ensimmäinen arabien kohde on kuitenkin Espanja ja muut maat toissijaisia.

Hälyttävinä oireina olemme kokeneet mm. Attacin perustamisen ja suomalais-ugrilaisen ryssän Che Guevera jne. Taitaa loppua naureskelu koskien Viikinki Halmea ja hänen rysötöään Espanjassa. Francon aikana näiden ryöstäjien kohtalo olisi sinetöity, mutta suomalais-ugri Suomen Sisu toivoo näitä ryöstäjiä lisää kotimaahamme Suomeen. Olen täysin tietoinen siitä, että viranomaisemme suhtautuvat suomen-germaaneihin sen mukaan mitä etnistä luokkaa he itse edustavat tässä jaossa ja suuri vaara on, että Suomen germaanien pääoma tulee uhatuksi ja siksi tämä Operaatio Clausewitz on suunniteltu.

Perustuslakimme määrittää meidät kotimaiseksii etniseksi ryhmäksi ja nämä ugri-nationalistit yrittävät syöstä asemamme pois perustuslaista. Korostamme ennenkaikkea ennaltaehkäiseviä iskuja ns. Vanajaveden kartanon omistaja välitti Suomelle mm. Käytössämme on näin ollen välillisesti koko USA: Kiinaa ja Venäjää asemaa. Suomalais-ugrit ovat usein kavaltaneet Suomen edut Venäjän edessä ja tästä on esimerkkinä yhä eversti Haahden asekätköjä, jotka luotiin tämän avoimen petturi piirteen vihollisen edessä takia.

Siis varokaa suomalais-ugrit, jotka naureskelevat avoimesti ugrinationalistien Suomen Sisu palstalla kuinka Viikinki Halme sai turpaan Espanjassa; Teidän laulut alkaa olla laulelut turhasta SUPO: Sitä emme kuitenkaan tee. Tarkailemme toimintaa ja meillä on valmies iskeä riippuen Teidän petturillisista edesottamuksista. Miellä on koko sotilasliitto NATO: Operaatio Clausewitz on suunnitteilla Isänmaamme hyväksi!!!

Lehdistötiedote Kalaus Spermatolkki Jutkusialle; Ime poika ryssän munaa, kun käyt jälleen helatorstaina Tehtaankadulla. Muista pieraista ennen kuin Boris Verikov ruuttaa omansa sisään, niin saa ryssäsika ystävällisen sisääntulon.

Armoton ryssäläisten liiskaaja Seppo Lehdon hengessä. Ilkka Janhunen lähestyy Lehtoa: Me olemme ryssäläinen paviaani-Putin me itse, se saatanan ryssän sikakoira, joka odottaa vain lopettamistaan. Tsetseenisissit ja Karjalan Vapautusarmeija maksaa meistä jopa tapporahaa suoraan Sveitsin tilille. Presidentti kaikessa ryssäläisyydessään V. Lehto Klasusta ja Claudia Schifferistä: Täytyy vain ihmetellä mitä siinä saksalaishutsu Claudian pillussa on niin ihmeellistä että se Klasua jaksaa puoleensa vetää.

Claudiaahan on juutilaismulkku jyystänyt edestä ja takaa — pilluun ja perseeseen. Kyllä se klasu saa muutakin kun kämmentä, kun jutut lämpenee. Ilmeisesti satanistien työtä; mielettömillä väitteillään haluavat peittää oman yleisen sairaalloisen keskenäisen homoilunsa. Nykyinen Paavi oli keskeinen henkilö Ronald Reaganin kanssa aiheuttamassa kommunistisen järjestelmän sortumisen Itä-Euroopassa.

Perhe, jonka tytärtä tavoittelen on katolinen. Jokainen hyökkäys katolisuutta vastaan on voimakas hyökkäys minua vastaan. Katolinen kirkko seisoo takanamme. Samoin Euroopan vanhimmat suvut pääomineen. Mitä seisoo Suomen Sisun lapsiporukoiden takana. Juutalaiset, satanisti ja yksi ikivelkainen keinottelija. Suomen Sisu panostaa kovaan juutalaisuuteen ja satanismiin. Koskaan ei ole tuettu Paavin taistelua kommunismia vastaan.

Meidän takanamme on katolisen kirkon henkinen ja aineellinen tuki. Me tulemme teidät vielä murskaamaan, ellette opi tietämään paikkaanne. Paskanluonti oli ensimmäisiä työsuhteita murrosikäisenä poikana lähitilalla kello ja muita renkin hommia tunnin ruokatauon jälkeen kello 17 saakka. Samoin kylkiluut jouduin raivaamaan iskemällä ne lapiolla poikki törröttämästä tieltä, jotta sai haudan pohjalle asti auki. Kehooni liimaantunut kalmanhaju oli äitini mukaan tosi kamala.

Jotkut silmät pomppasivat kuin superpallot hautalankulta, kun terä osoi kohtisuoraan niihin, harva suostui halkeamaan. Selkärankan nivelpalaset pommppivat superpalloina samoin pitkin hautumaan käytävää, kun tasailin aukikaivetun haudan ympäristöä. Tarvittaessa olen hyvinkin maanläheinen ihminen, en pelkää, enkä kunnioita yhtäkään ryssäläista tahoa, vaan olen valmis henkilökohtaisesti siihen mihin vapaussoturit v.

Saksalaisia vastaan käytävään sotaan en olisi osallistunut ns. Aseenkäsittelykokemusta ja omaan kohtuudella eri rekyylisistä ja kaliiberista alkaen, taistelukokemusta omaan henkilöhistoriasta lähitekniikoista erilaisia ryssäläisiä tmv. Olen levittänyt vedokset Kremlin koira Miehitettyjen alueiden palauttaja hyvinkin konkreettisesti, aina valmis, kun kutsu käy: Auringonnuosu Laatokalla kertovat hyvin paljon ajatus- ja arvomaailmastani, sekä Silmien välliin Ryssää, juu-laulun sanat vuodelta Pallen sanat Verkkosivujen ylläpitäjällekin tiedoksi: Sä voisit lopettaa noitten viestien lähettelyn, en ole niitä sinulta pyytänyt, joten nyt pyydän olemaan lähettämättä.

Noi jutut, mitä noissa sun viesteissäs on, ne ei kuulu täysjärkiselle ihmiselle ja vielä lapsellisempaa on niitä lähetellä muille.. Etkö ole lapsena saanut tarpeeksi huomiota ja yrität sitä hakea täältä???? Toivon että ymmärrät lopettaa ajoissa.. Panzermeyer Lehdosta ja ugreista: Seppo Lehto häpäisee germaanista verta omilla ugrilais intoiluillaan.

Ei ihme, että hän leimautui loppukesästä julkiseksi rotupetturiksi. Itse asiassa monet ugrit ovat rotupettureita; ei siinä piirteessä mitään uutta ole maailmassa. Rotupettureiden kohtalo ei ole ikinä ollut mukava.

Ilmeisesti Lehto luulee, että Eurooppaa tullaan johtaa ugrien toimesta tulevaisuudesta. Lehto saa tukea omille hankkeilleen Euroopan johtamiseen. Sekä juutalaiset ja ugrit ovat poissa Euroopan valtapolitiikasta peruttamattomasti, vaikka kuinka sitten yrität jotakin. Lehdon puuhastelu on typerää ugrilaisten itkupillitystä; von Ploetz sanoi diplomatian kielellä saman aikaisemmin ja huomaa, että hän on sentään suomalaisen naisen kanssa naimisissa.

Kotona puhutaan suomea äidinkielenä. Näin luomme voimakkaamman Euroopan; sitä paitsi Saksasta on kaikki hyvä tullut, kirjapaino, musiikki, tekniikka, sotataito ja tekniikka ihan kaikki.

Valitettavasti useat saksalaiset eivät tiedosta omaa suuruuttaan ja sen takia germaaninen veri pitää herätä Euroopan laajuisesti. Sen jälkeen Eurooppa tulee johtamaan koko maailmaa ja naurettavat itsesääliset pikkuugrilaiset Lehdon selitykset voidaan unohtaa!

Germans Forever Suomen Sisun pikkupojista: Suomen Sisu on Seppo Lehdon tiellä kohti tuhoa. Suomen Sinun pikkupoikien viiteryhmä on Nenetsiassa ei Euroopassa, mikä kuvastaa toiminnan luonetta rotupetturuutena. Minulle ei tarvitse selvittää yhtään enempää Suomen armeijan tilaa ja joidenkin ugri-upseerien ryssän perseen nuolua entistä ja nykyistä: Kaikki Marskin ritarit 1 Mannerheim 2 Heinrichs Tupla-ritarit 3 Kenraali Pajari 4 Eversti Aho 5 Hans Wind 6 Ilmari Juutilainen Muut toista sataa saivat tottua ryssän perseen nuolijoiden häväistykseen koko iän ; paitsi ne nuoremmat, jotka saivat Ahtisaaren kestityksen.

Kukaan heistä ei ollut suomalais-ugrilainen, mikä merkitsee yleistä petturuutta Suomea vastaan. Suomen valtio häpäisi ritareita aina Ahtisaaren aikaan saakka. Oletteko lukeneet Koiviston uusimman kirjan Venäjästä, niin ymmärrette ryssän perseen täydellisen nuolun koko maailman edessä? Kaikki lähetettiin mielivaltaisesti pois Suomen armeijasta ryssän kätyreiden toimesta; viimeisenä vuonna Marski itse, jota pääministeri Paasikivi savusti presidentin virasti ulos perustuslain vastaisesti- Monet sankari upseerit pakenivat mm.

Tänään ei moinen pelkuruus enää onnistu, vaan Te joudutte kohtaamaan meidät todellisen Suomen ilman suomalais-ugrilaista itäistä petturuutta.

Sen takia voimme sanoa, että lyömme jokaisen suomalais-ugrin hirsipuuhun niistä ansioista, joita he viljelivät kansamme keskuuteen sodan jälkeen ja kansan tahodn vastaisesti. Nyt tilit selvitetään bolsevikkien kätyrit ja emme säästä ketään emme edes Paasikiven sukulaisia!!!

Nyt nähdään ketkä ovat eurooppalaisia miehiä ja ketkä vanhan ryssän ikuisia palvelijoita ajasta riippumatta. Muistatteko vielä lukua, jolloin ryssä uhkais suomea kun näki saksalaisen kenttäpaiden Norjassa; nykyisin kaikki U. S army kauppamme on täynnä niitä. Perkele, kun saamme nämä vanhat ryssän kätyrit kiinni mukaan lukien seoppo lehdot, niin toimiii ….

Veren vuodatusta ugreja vastaan emme voi enää välttää järjestyksen ylläpitämiseksi vrt. Klaus Jutkusika ei ole Marskin ritareiden vaan ruskeareiän ritareiden edustaja; Turha on Boris Verikovin saunakaverin yrittää ketään hämätä. Olenko ymmärtänyt tarkoituksesi oikein? Et todellakaan ole harkinnut hoitoonmenoa? Suosittelen kyseistä omakohtaista päätöstä!

Olet idiootti, Esa Taberman! Et edes tiedä kuka kukin on. Suosittelen että muutat oman viiteryhmäsi luo Nenetsiaan saatanan mitätön 0-mies. Näin 0- miehenä haluan kuitenkin kysyä sinulta erästä sinänsä kiinnostavaa seikkaa: Koska sinulla on ,kuten on käynyt ilmi,useita keskenään lähes tasa-arvoisia persoonallisuuksia,niin missä järjestyksessä ko. Jos saan luvallasi käyttää kyseistä sanaa päätöksenteostasi? Meitä on monta ja nimemme on Legio! Voivoi, kukahan se idiootti on?

Onko se kenties luisuotsainen, könkkänenäinen idiootti Tampereen pyynikiltä? Kukahan se totaalinen ugri sitten onkaan? Ei kai vain mies joka ei osaa yhtäkään kieltä kunnolla? Ei tunnu sujuvan sijamuotojen asettelu, ei myöskään germaanisten kielten käyttä. Klasu itse taitaa olla puhtain ugri joukossamme. Mieshän on muutenkin idiootti, kun kerran spämmää omat tappouhkauksensa suoraan poliisille.

Meidän ei tarvitsae alentua keskusteluun Suomen Sisun lapsien kanssa. Kasvakaa ensin aikuiseksi ja tulkaa sitten selittämään älyttömiä näkökantojanne! Turun porukka on täysin arvotonta roskasakkia, jolla ei ole mitään annettavaa Suomelle eikä Euroopalle!

Päätös ei synny yhden henkilön tahdosta, vaan sinun lienee pakko äänestyttää koko pääköpassa sijaitsevaa hallitusta. Kuka muuten on puheenjohtaja juuri nyt?

Minä en paljon puhuisi ennenkuin saisin omat ääneni hiljaisiksi. Pane nyt vitussa kovempaa kamaa tulemaan. Täähän on viikingille ihan maitokahvi kamaa. Taitaa olla jätkä niin pehmee päästään, kun näin pliisuja heittoja tulee.

Valitettavaa mutta totta; Klaus Jutkusialla ei ole muuta kuin velttoa tarjottavana; … kumi-Barbarahan ei ole turhan kranttu sen suhteen. Riittää kun itse on riittävän joustava? Kuten yllä olevat Klaus Juutilaisen höperyydet osoittavat mies on täysi skitso ja elää fantasiamaailmoissa.

Klaus on Ö-luokan surkeus , jonka oma sukukin on hylännyt. Klausin tragedia on että hän lienee homoseksuelli vaikka ei sitä itse myönnä. Etäiset ihailevat suhteet valokuvamalleihin ja prinsessoihin ovat todiste tästä.

Lihallisia läheisiä suhteita Klaus-paralla ei ole ollut kenkään oikean lihaa ja verta olevan naisen kanssa. Klasulla on myös alemmuskompleksi mistä johtuu hänen halunsa kuvitella itselleen aatelisia sukujuuria.

Oili virta kyrvän imeminen -

Olen kuitenkin hyvin huolissani tästä ja ihmettelen että mitä tässä tilanteessa voi tehdä. Tänään jotenkin pelästyin kun koko pönttö täyttyi verestä vaikka reima pilkkihaalari hieronta myyrmäki vatsa kovalla ollut Kävin tänään erikoislääkärillä näyttämässä tuota jalkaa, tarkoituksena siis edesauttaa plantaarifaskiitista toipumista. Anni Mattila Lehdon lapsista: Työmatkani on sen verran pitkä, että joudun olemaan kotoa poissa klo

Eilen yöllä alkoi verinenvuoto, eli mitäs vuotoa se vois olla? Kättärillä sanoi, että kohtutulehdus tai menkat näin aikaisin? Kertokaas viisaammat Onko kellään kokemusta tai tietoutta, mistä syntyy ylävatsassa ja sivuvatsassa oleva särkykipu?

Selkäänhän minulla siis särkee oikealle puolelle päivästä riippuen enemmän tai vähemmän ja kun selkäkipu alkaa, niin kohta koskee vatsaankin oikealle puolelle ikään kuin kipu säteilisi massuunkin. Vatsassa siis ylhäällä ja sivulla kylkien lähellä on pieniä pallukoita, jotka ovat kipeitä, kun niitä hieroo. Vähän niin kuin muissakin lihaksissa on joskus semmosia kipeitä pallukoita, mitä lie kuona-ainekertymiä jne.. Massu on painellessa vähän hellä niistä kohdista.

Yleensä se alkaa, kun touhuan jotain, mutta voi alkaa myös vaikka tilanteessa, jossa pitää istua pitkään esim. Ja sitten, kun se alkaa, niin turha kuvitellakaan, että sais vaikka pullat leivottua ilman 5 minuutin välein pidettäviä taukoja pitkälleen.. Selkä- ja vatsasärky menevät siis ohi vain, kun pääsee pitkälleen.. Johtuuko tämä vaan siitä, että maha alkaa painaa niin paljon? En ole ikinä kärsinyt ennen turvotuksesta, mutta nyt ihan huomattavasti.

Synnytyksestä tulee tänään viisi päivää. Jalat, kädet ja kasvot turvoksissa sen verta, ettei huvita ihmisten ilmoille vähääkään: Nyt odotusaikana verenpaineet tottakai laskeneet entisestään tähän vielä lisätään hemppari joka on siellä D oli siis jo iha laskeutunu ja paikat pehmenneet ja lyhentyneet. Raskausdiabetes Onkos täällä paljonkin teitä, joilla ei oo sokerirasituskoe mennyt ihan putkeen?

Mulla oli keskiviikkona sokerirasitus ja kyllähän sieltä tuli eilen neuvolasta soitto perään, perkule Paastoarvo oli 5,5, kun saisi olla vain sen 5,3. Tänään menen käymään neuvolassa, niin täti siellä kertoo, miten asian kanssa tulee elää jatkossa. Mulla oli huhtikuus ne omituiset kk. Tosin alavatsaa jomottaa ja verta tulee mut se jää tuonne ja ruskeuttuu.. Lisäksi nyt on vähän oksettava olo. Mieli ei ole ainakaan mennyt vuoristorataa, tätä vuotoo on nyt tullu pe vai la asti.

Huomenna ajattelin soittaa lääkäriin mut oisko se jo aamusta vai vasta illasta. Saakohan sitä ees lääkäri aikaakaan ja ketähän nykyään siellä on. Kun oma lääkäri on äippälomalla. Niin olen nyt syöny niitä minipillereitä.

O Onkohan nyt ihan normaalia? Mulla on ollut oviskipuja nyt kolmatta päivää putkeen! Normaalisti oviskivut kestää parista tunnista yhteen päivään ja on kyllä raastavia, joten tää on ollut ihan tuskaa! Tiistaina alkoi järkyttävillä kivuilla oikeella pulolella, keskiviikkona oli koko alavatsa turkasen kipee ja alapää tuntui siltä kuin joku olis runnonut nyrkkiä sinne ja tänään oli aamulla sit vasen puoli kipeenä! O Nyt on kivut ohi, mutta kummastuttaa! Ekana tulis mieleen että munasoluja oliskin kypsynyt kaksi?

Kun tosiaan ensin oli oikee ja nyt vasen puoli kipeenä? Elikkä mulla on raskausoireita melkein kaikki löytyy.. Ihmettelen kun testit näyttää silti negatiivistä ja menkatkin oli semmoset et tuli ruskeeta vuotoo joku 4pv ja ne oli siinä: Vaiko sitten jotain ihan muuta?

Lääkäri soittaa mulle 6pv mutta haluisin tietää muitten kokemuksii jne? Olen kyllä 2v pojan äiti mutta hänestä ei ollut tämmöstä..

Liitoskivut ja löystymisestä johtuvat lantiokivut. Viimeksi muistelen näiden vaivojen jääneen pääosin synnärille. Kuinkas pitkään nää normaalisti kestää? Mietityttää joskus jos tulee silloin ku pikkunen sylissä.. Osaatteko kertoa mistä johtuu..

Reiden revähdys juoksulenkillä Heippa kaikille. Onko kellään kokemusta tai tietoa reiden revähdyksestä? Reväytin sen eilen, kun hölmöyttäni menin 5km hölkän jälkeen tekemään yhden pitkän vedon yritin siis juosta kovempaa muutaman sata metriä. Voiko sinä aikana hölkätä - siis tasavauhtista, ilman vetoja!

Hormoonikierukka runsaiden kuukautisten hoitoon Millaisia kokomuksia teillä on hormoonikierukasta runsasiden kuukautisen hoidossa? Ajattelin vain kun itselleni sellainen laitettiin eilen ja olisin mielelläni kuulut vähän kokemuksia asian suhteen. Mis vaihees vuoto rauhoittunut jne. Aloitampa ehkäisyketjun vastapainona tolle paniikkiketjulle jos tulos onkin negatiivinen.. Haluan joko superehkäisyn tai sitten kortsun lisäksi jotain. En halua enää ikinä tätä tunnetta "entä jos, voi ei"..

Mulla kun on ollut teini-ikäsenä kolmet eri ehkäisy pillerit jasmin ja sellaisia perus. Ne ei sopinut mulle kun meni mieliala ihan digndong ja oli jo masennukseenkiin viittaavia merkkejä.. Ja oikeasti kun lopetin pillerit monien vaihtojen jälkeen, olin kuin sumusta noussut ja taas normaali muutaman kk päästä. Miksi muuten lääkäri nosti aina annostani tai siis sitä vaikuttavan aineen määrää ja laitto joka kerta vahvemmat pillerit kun mun järki sanois et mielialavaihteluihin helpottais pienempi annos niitä hormoneja mut se selitti et ne on paremmassa tasapainossa sillon ne hormonit jos niitä on enemmän?

Eikä muutenkaan kiinnosta vuosien vuotohäiriöt yms. Siis olin niin paksussa sumussa sen käytön ajan etten uskaltanu hetkeen miettiä mitään hormoneja. Kuparikierukasta oon lukenu ihan kauheita tarinoita sen tehottomuudesta eli ei kiitos. Kysymykseni kuuluu siis näin. Te joilla nuorena ollu joku hormonalinen ehkäisy huono, onko se aikuisena-tasapainoisemmassa elämäntilanteessa toiminu paremmin? Kun mulla vaikutti nimenomaan psyykeeseen enkä halua sitä enää ikinä.

Puolisokin huomas eron heti. Kannattaisiko siis kokeilla jotain? Vai kuinka todennäköstä se on että hormonaalinen ehkäisy ei vaan koskaan sovi mulle?? Toi kortsu on niin typerä mun mielestä tutun miehen kanssa..

Onko siis kokemuksia vuosien tauon jälkeen esim eri pillereistä??? Kapeli vaihtunut aikusena renkaaseen tai muuta? Samoja hormonejahan niissä on mutta mietin että onko nuoren aivojen kehittymisellä ollut osuutta asiaan kun mulla meni niin voimakkaasti kaikki oireet, ei heti mutta parin kk päästä..

En siis koskaan ollut mikään kapinallinen  kiukkuteini muutenkaan mutta en kyllä ollut normaali noiden hormonien aikana. En tietenkään kaikkea laita pillereiden piikkiin mutta teityt asiat.

Te joilla vauvakuume, älkää lukeko. Siis kerroinkin aiemmin noista mun repäisykivuista alavatsalla jotka on olleet todella epämääräisiä tässä viime aikoina kun siis ovat samanlaisia kuin kahdessa edellisessä raskaudessa.

Kirjoittelin myös että tällä viikolla pitäisi menkkojen alkaa ja mulla on siis epäsäännöllinen kierto. Huomenna on 32 eli ihan viimeisiä päiviä että menkkojen pitäisi alkaa eikä mulla oo mitäään ennakkotuntemuksia Sunnuntaina teen sitten testin jossei ala menkat. Olemme siis käyttäneet ehkäisyä mieheni kanssa ja ei pitäisi olla ongelmaa mutta ei me mitenkään syynätä sitä kortua käytön jälkeen, hyvä kun katsotaan edes..

Kun koskaan ei tiedä mimmoinen Justiina sieltä tulisi.. Edelliselläkin jo refluksi oli niin kamala.. Yksi ongelma on myös se, että kaverini on nyt raskaana keskenmenonsa jälkeen ja en kestäisi kuunnella hänen vauva juttujaan abortin tehneenä- se olisi ihan liikaa!

Menettäisin siis jo ystävänkin tästä Emmekä edes mm mahdu nytkään asuntoomme saati uuden vauvan kanssa. Yleensä ne alkaa siis ihan tuossa päivän paikkeilla mutta joskus harvoin meneee tuonne 35 päivään asti Mies ei tooooodellakaan haluaisi kolmatta tähän nyt, jos koskaan. Itse olen sanonut haluavani sen iltatähden sitten kymmenen vuoden päästä. Meillä on siis nyt 1v ja 2,5v lapset. Jos olisin raskaana niin rakastuisin heti ajatukseen vauvasta koska se olisi minun, mutta menettäisin paljon ja sitä kautta myös vauvakin.

Menettäisin siis vaivalla hankitun opiskelupaikkani, kaverini ja hyvän suhteen mieheeni, hän olisi ihan rikki. Se olisi varmaan piuhat poikki jo sitten hänellä. Muutenkin jotenkin nöyryyttävää kun olen kaikille sanonut etten ihan heti lisää lapsia halua niin olisinkin heti raskaana S mitä ihmettä tekisitte tällaisessa tilanteessa???

En todellakaan uskalla kylmiltään tehdä sitä testiä. D Muutenkin mulla on jotenkin outo olo. Siis jo ennenkuin havahduin niin oli jotenkin selittämättömän outo olo.. Toivotaan että se on nimenomaan menkkoja edeltävä tunne.. En siis uskalla tehdä vielä testiä ennen kun menkat on myöhässä kunnolla, mutta silti panikoin kun yleensä ne olisi jo alkanut ja kun oli noita repäisykipujakin..

Pahoinvoinnista Olen alkanut miettiä todenteolla kuinka pahoinvointi tulee vaikuttamaan työntekooni myöhemmässä vaiheessa, olen vasta raskauden alkuvaiheessa ja minulla on jo nyt ollut pitkäkestoisia '' pahoinvointi kohtauksia'' ei oksentelua mutta todella voimakasta pahoinvointia tähän raskauden vaiheeseen nähden, joten jos pahoinvointi on jo nyt näin voimakasta miten selviän myöhemmin? Tuleeko pahoinvointi olemaan todella voimakasta toki jokainen on yksilö  Mutta minua kiinnostaisi tietää että miten se on vaikuttanut teidän arkeenne töissä ja muuten, miten hoidatte pahoinvointia sen yllättäessä, jaiks kai pohdin liian pitkälle!

Aina olen ollut hoikka ja nyt kun on tuo maha kasvanut, niin jo näin varhaisessa vaiheessa siis melkoiset kivut, ettei tiedä mitenpäin olisi.

Onko kellään kokemusta tukivöistä, miten auttavat? Niukat kuukautiset Perjantaina alkoi niukka vuoto, vieläki niukkaa Yleensä jo seuraavana päivänä pitäny melkee vaippa olla: D Mulla on ollut aina todella runsaat menkat Lääkäri silloin sano, että voi olla huoletta. Alavatsakipu Mitäköhän nyt vois olla vialla, tulehdusko? Eilen alko alavatsaan sattuu aika reippaan puoleisesti ja varsinkin istuminen teki kipeää ja käveleminen, tätä jatku jonkun nelisen tuntia ja sit helpotti mut silti vähän tuntemuksia.

Pissalla käyntikin aiheutti paineen tunnetta ja pientä kipua. Nyt taas tänä aamuna rupes sattuu ja aamupissa oli tosi sameaa, kipu taas hävis mut edelleenkin pieniä tuntemuksia. Mun on pakko mennä töihin, en nyt pääse lääkäriin mut tarvii varmaan töiden jälkeen harkita asiaa jos kivut jatkuu. Vuoto ongelma sekä pelottaa mistä kyse?!?!? Ja kun lapia aloimme toivomaan esille tuli pco oireyhtymä. Esikon syntymän jälkeen ei ollut mitään ongelmia ja söin pillereit jonkin aikaa, kunnes kakkosta aloille toivomaan.

Kakkosen syntymän jälkeen söin pillereitä vuos ja 5kk ja lopetin, kun en nähnyt mitään jälkeen niitä napostella, kun raskaaksi en kuitenkaan ilman hoitoja tulisi. Seuraavan kerran vuotoa tuli joulukuussa. Mikä oli suht ok. Noh sitten alkoi ongelmat. Helmikuu oli kokonaan vuoto kuu ja alkoi 13pv välillä enenmpi ja välil vaan tuhrutti. Koitti maaliskuu 13pv sitten vuodettiin kaksi viikkoa ja yksi vuotopäivä oli todella hurja, eli kun nousin tuolilta ylös niin heti sai mennä vaihtamaan side, ihan sama vaik se olis vaihdettu 20 min sit.

Tätä kesti vain sen päivän ja sit vuotoa jatkui jälleen sen parisen viikkoa. Tähän tuli lisäksi hirveen paljon verihyytymiä. Ja sitten jossain vaihees taas loppui vuodettuaan sen parisen viikkoa. Huhtikuu meni lähes tulkoon samalla kaavalla, mutta ei kestänyt viikkoa pidempään.

Ja tämäkin vuoto alkoi 13pv. Sitten koitti toukokuu 13pv ja jälleen vuoto alkoi!!! Kun vuotoa oli kestänyt jälleen sen parisen viikkoa soitin lääkäriin ajan. Kävin lääkärissä ja hän määräsi mulle cerzette pillerit.

Olin tyytyväinen, kun aikaisemmin kyseisten pillereiden ansiosta mulla jäi vuodot kokonaan pois. Pillerit aloitin heti saman päivän kun lääkäris kävin ja pari päivää siitä vuoto loppui. Ja jälleen alkoi vuoto. Siit suoraan suihkuun ja vaatteet pesukoneseen. Silloin kun kävin lääkäris niin ihmettelin näitä verihyytymiä, kun niin on tullut niin hän oli sitä mieltä, kun mulla ei ole vuotoja ollut pitkiin aikoihin niin niitä nyt vaan tulee!!!

Nyt aamulla kun kävin vaihtamas siteen mikä oli ihan täys tavaraa niin tulin siihen tulokseen, että soitan lääkärille tänään ja yritän saada ajan ens viikolle taikka sitten soitto ajan tälle päivälle, kun tänään en lääkäriin voi mennä, kun en viitsi lapsia sinne mukaan ottaa.

Eihän tää ole edes normaalia, ja nyt tahdon jotain lääkettä tai päästä johkin tutkimuksiin, että mitä tuonne kohtuu yms kuuluu!!! Pelottaa vaan, että jos tämä onkin nyt oire jostain vakavammasta! Mutta pakkohan se on selvittää!! Nyt olen saanut purkaa ajatukseni ja toivottavasti saan jotain kommettia, varsinkin jos löytyis vertaistukea niin olisin tyytyväinen!!!

D lasten saannin jälkeen minulla on ovulaation aikoihin eli noin puolivälissä kiertoa kamalat seksihalut. D olen  vuosia kärsinyt haluttomuudesta ja nyt olen kuin miehet.. D mies joutuu jo välillä toppuuttelemaan minua ja tosiaan ennen seksi oli sellaista perus sillon tällön ihan tavallista.. Kävin epikontrollissa ja tämä lääkäri oli jälleen sitä mieltä että ei tämä kyllä ihan oikia diagnoosi oo..

Tämä saa jo ihan koomisia piirteitä: Ihmetteli vähä tätä absenor lääkevalintaa ylipäänsä niinku ihmettelin minäki sillon aikanaan ja myöskin sitä ihmetteli miksi sitä nostettiin raskausaikana.. Täytyy ilmeisesti opiskella lääkäriksi että älyää jotain näistä Mitä se raskaus diabetes oikein on? Tänään olin sokerirasituskokeessa ja yksi arvo oli sitten poikkeava.

Nyt kuitenkin on siis diabetes ja mulle on jo vähän sitä selitetty ja netistäkin katoin, mutta en tajua. Osaisikohan joku selittää tarkemmin. Onko tää vakavaa, miks ei saa lihota kun on tää? Onko vauvani nyt vaarassa kun olen lihonut enemmän kuin sen mitä diabeetikoille suositellaan? Onko mulla nyt koko loppu elämän diabetes tai vaan raskauksissa? Ja ennen kaikkea haluan tietää mitä vaaroja on jos ei hoida tätä? D en todellakaan kuitenkaan ole mikään laittautuja enkä meikkaa mihinkään kauppareissulle että ihan normaalia itsensä kauniiksi laittamista harrastan.

D haluan vaan juhlia ja mennä miten sattuu ja olla kavereiden kanssa ja samalla tunnen syyllisyyttä lasteni takia, tietenkin.. D hieman naurettavaa kyllä mutta sillä hetkellä ei naurata yhtään: D onko minusta tullut mies? D Räkä on semmosta vetistä. Yskää ei oo mut semmonen flunssanen olo. Kävin eilen ostamassa heinixiä. D ja oisko teillä joilla on tuota allergiaa ni tiedossa paremmat lääkkeet?

Paikkakunnan koulut ovat huonossa kunnossa: Uskaltaisitteko hakea tuollaiseen kouluun töihin? Lisäksi ihan omituiset kk nyt, verta ei tuu paljon ollenkaan, vähän väriltään ruskeaa siis tosi vähän et kerran huomannuttuota väriä ja kipu on omituista. Onkohan kukaan imettävistä äideistä käyttänyt treenaamisen ohella palkkareita?

Miten olette kokeneet vaikuttavan maidon tuloon ja lapsen vatsaan, ts oletteko kokeneet lapsen saaneen vatsavaivoja tms? Morjens kaikille, Pidin - lähinnä laiskuuttani - monen vuoden tauon meikkaamisesta. Vähän aikaa sitten aloitin taas. Jo vajaan viikon jälkeen sain silmätulehduksen. Sain lääkäriltä antibioottitippoja aiemmin tänään. Kuinka todennäköistä mielestänne on, että tulehdus toisessa silmässä johtuu ripsivärin tai rajauskynän aineen joutumisesta silmään? Nyt lienee jonkun aikaa hyvä pitää taukoa, mutta uskaltaudunko elokuussa oppilaiden eteen meikin kanssa?

Kyllähän työssä olisi mukavaa olla nätti. Alkumatka sujuu aina hyvin mutta jossain vaiheesssa se alkaa ja sen jälkeen kävely vasta hidasta onkin.. En nyt millään viittis mitään tukisukkiakaan mennä ostamaan muutaman viikon takia: Karseeet pukamat ja kovat kivut!!! Taas alkoi vaivaamaan tänään, ovat olleet siis aijemminkin. Ennen ja jälkeen raskauksien. Nyt kolmosen aikaan ja jälkeen ollut pahemmat. Alka äkisti, vaikkei ummettaskaa.

Kipu pahimmillaan alavatsassa, peräaukossa ja jossain emättimen suunnilla. Kipu on todela järkyttävä. Isot röllykät tyntyvät ulos sieltä ja olen tyntänyt lääkäriltä määräämän voiteen kanssa takaisin. Koskaan ei verta ole tullut. Tämä on kamala vaiva.

Varsinkin kun on olo että on hätä, ja sitten kun menee pinnistelemään huomaakin niiden olevan pukamat. Onko muilla kipua niin laajalti.

Välillä vihloo polveen asti. Tätä en toivoisi pahimmalle vihamiehellenikään: Virtsatietulehduksen oireet, vaikkei tulehdusta ole.. Eli juu, kysymykseni kuuluu onko muilla odottajilla samoja oireita? Olen vaihtanut koko ruokavalion uusiksi, jos johtuisi siitä. Myös vettä juon paljon, mutta niistä ei ollut mitään apua. Nyt kokeilin Tri Tolosen Isokarpalo kapseleita ja ne ovat auttaneet.

Onko paniikkikohtaukset vaarallisia vauvalle: Mulla ei raskausaikana oo ollut vielä ainuttakaan kohtausta mutta nyt sitten tuli yksi. Hirvee pelko on että vauvalla on nyt joku huonosti.. Korsetti ja tiukat vaatteet. Olen kuullu huhun että raskauden jälkeistä palautumista nopeuttaa jos pitää korsettia..? Osaako kukaan kertoo onko tässä mitään perää? Mitenkäs raskaana ollessa tiukkojen vaatteiden pito, voiko sillä saada aikaa damagea tai arpia?

Seksi sattuu niin että itkettää Onko normaalia olen yli puolen välin raskaudellani ja vasta nyt harrastettiin ekan kerran koko raskauden aikana. Eniten sattuu jos on kondomi. Muutenkin kyllä sattuu koko homma on suurta tuskaa. Onko tää raskauden takia tällaista tai voiko muuttua vähän niiku takas neitsyeks jos on monta kk harrastamatta? Ja onko seksi nyt muuten sitte ihan turvallista? Kun pelottaa että sperma laukasee synnytyksen: Nyt on isot ja aivan sairaan kipeät, vessassa käynti on suurta tuskaa.

Nyt huomasin koko joukon selittämättömiä mustelmia kehossa. O tällä haavaa mie näytän siltä kun  oisin pyörinyt portaita pitkin alas vähintäänkin tai ollut nyrkkitappelussa. Itselläni tuli tänään aivan puskista syömisen ja teen juomisen jälkeen ehkä noin vartin kuluttua todella väsynyt olo, alkoi pyörryttämään ja oksettamaan. Kesti ehkä parikolme minuutta.

Huomasin toissapäivänä saman, kun olin syönyt jugurttia ja juonut teetä niin alkoi hiipimään huono olo, mutta se meni ohitse ja oli melkeinpä huomaamaton tämänpäiväiseen. Hemoglobiini ja verenpaine ollut erittäinkin hyvät koko raskauden, mutta mistä tälläinen voisi johtua? Mitenkäs tämän asian kanssa jakaantuu mielipiteet? Mua ahdistaa tulevat kilot ja haluaisin jatkaa treenaamista mutta onko se sallittua.

Neuvolassa vastataan niin ympäripyöreesti, "kaikkee kohtuudella".. Mitä se käytännössä tarkottaa? Onko täällä treenaavia odottajia?

Eli la tuli ekan kerran kun kävin vessassa verta reilustikin paperiin ja nyt tuli tänä aamuna vähän vaan. Menkkojen pitäis alkaa mut ku ei oo vielä alkanut. Mikäköhän tuo vuoto voisi olla? Voiko virtsatientulehdus oireilla satunnaisena verenvuotona? La ennen verentuloa oltiin just "puuhailtu" miehen kanssa, ei ollut yhdyntää.

Raskaana en voi olla. Oudot menkat Mulla 3synnytystä takana. Noh nyt tän 3synnytyksen jälkeen siin 4vko kohdalla aattelin et nyt ne alko kun tuli paperiin verta ja laitoin kuukupin. Noh sitä tulikin niin vähän et korkeintaan värjäsin valkkarin veren väriseksi. Ja sit se loppu siihen yhteen päivään. Synnytyksestä noin 8vko oli jälkitarkastus ja sanoin näistä oudoista menkoista.. Ni vähän ihmetteli ja sano et varmaan alkaa täs ihan muutaman vko sisällä sit noh nyt on sit se 13vko, ei oo vielkään kuulunut..

Ei oo ainakaan mitään raskaus oireita, mut ei niit kyl muit ollukaan näiden 2viimeisen kans kun menkat jäi pois..

Ja testinkin tein pari pv vuodon jälkeen ja negaa silloin näytti.. Ensimmäinen raskaus ja hiiva Apua, nyt kyllä kutkuttaa niin pirusti että!!

Olen vuotias ja odotan ensimmäistä lasta.. Ja nyt mitä netistä olen lukenut, olen aivan varma että minulle on tullut hiivatulehdus! Mitä minun pitäisi tehdä? En uskalla ukolleni mitään mainita.. Neuvolaankaan en uskalla soittaa ja kysyä neuvoa, jos ne sit seuraavalla käynnillä kysyy tästä hiivasta ja ukkoni kuulisi siitä.. Kyllä muuten keskustelemme kaikesta, mutta tämä nyt on minulle todella arka aihe Olisiko täällä kokeneempia ja löytyisikö neuvoa minulle nopeasti?

Säännölliset kuukautiset muuttuneet huomattavasti Eli kun mulla on aina ollut säännölliset kuukautiset, alkaneet ajallaan, kestäneet n.

Nyt kumminkin monta kuukautta on kuukautiset olleet jämerät. Alkavat kyllä ajallaan, mutta kestävät vain pari-kolme päivää, joskus vuoto hyvin niukkaa tai normaalia, on monta päivää poissa, kun yhtäkkiä alkaa taas vuotamaan Tänään vähän "pelästytti", kun kävin vessassa, viime viikon tiistaina alkoi menkat, kesti perjantaihin, josta lähtien ei ole tullut mitään, mutta äsken kun menin vessaan, tuli pari pientä hyytymää ja pyyhkiessä normaali määrä kuukautisverta Ja siis tulee taas niin, että kunnon side pitää olla!

Mitähän tää nyt on?? Järkyttävän kokoinen hyytymä jälkivuodossa.. Onko normaalia tai kellään muulla kokemuksia? Soittelen huomenna neuvolaan, mutta pikkasen nyt mieltä kaivelee tälläinen Moikka, haluaisin vaan kysästä jos jollain ois kokemusta samasta.. Koneen mukaan laskettuaika olis sitten 2. Se aina sattu sellasen sekuntin ja loppu taas hetkeks ja tuli sitten uudestaan No tänään sitten aamupissan mukana tuli aluksi sellasta ruskeaa vuotoa mutta sitten päivällä alko tulla jo pöksyihin että tarvi laittaa jo pikkuhousunsuojan Auttakaa ja kertokaa jos jollain on samanlaista ollu:.

Heippa kaikille, Useimmat teistä ovat liian nuoria tietämään tästä mitään, mutta ehkä äitinne tai jonkun sukulaisen kertomuksista osaatte sanoa: Voisiko luontaistuotteista olla apua hikoiluun? Meikäläinen täytti viimeksi 45, ja ilmeisesti satunnainen, runsas, päiväaikainen hikoilu liittyy jo vaihdevuosiin.

Haittaa kovasti työssä, minkä vuoksi toivoisin jostakin apua! Raskaus ja munuaisen vajaatoiminta Kaipaisin keskustelua, kokemuksia ja vertaistukea muilta, joilla on munuisten vajaatoimintaa. Minulla proteiinin eritys pysynyt raskautta edeltävällä tasolla, mutta miten loppuraskaus teillä on sujunut? Papa-kokeessa näkyi jotain levyepiteelisolunmuutoksia. Ei varmaan oo vakavaa kun kontrolli vasta puolen vuoden päästä? Onko kellään muulla ollut? Laitoin myös hormonikierukan maanantaina, lääkäri sanoi että nuo solunmuutokset eivät estä laittoa.

En jotenkin tajunnut kysellä enempää tuosta solunmuutosjutusta ja nyt ku googlettelin niin oon entistäkin enemmän pihalla: O pitää varmaan kysellä kunhan pojun lääkärineuvola on ensviikolla Kokemuksia fysioterapiasta Mulla on huomenna elämäni ensimmäinen fysioterapia. Selkäkipujen takia sinne menen. Selkä on kosketusarka ja väsyy ja kipeytyy jne. Mutta kertokaas kokemuksia fysioterapiasta.

Kunnalliselle puolelle olen menossa. D kun mua alkaa rinnasta pistää niin perkeleesti? Mullla on muutenkin tuota rintaanpistoa ollut jo vuodet ehkä 10v? Sama aloitus toisessa topiikissa,mut aloitanpa sille oman: Mä oon ollu tukossa ja flunssassa jo kolmatta kuukautta, enkä oikein enää vaan jaksaisi.

Masentaa kaikki, ei jaksa tehdä mitään, ei iloita ei nauttia mistään Millä tätä vois parantaa? Nivustyrä Raskaudessa ollaan menossä rv 32 ja nyt on jo useamman viikon vaivanneet kummankinpuoleiset nivustyrät jotka kipeytyvät kovasti pitkään paikallaan istuessa ja kävellessä. Näiden vuoksi jouduin jäämään sairaslomallekin äitiyslomaan asti.

Miten te joilla on ollut ja jo synnyttäneet, ovatko vaikuttaneet synnytystapaan? Itse pelkään alatiesynnytyksen vaikutusta niihin, pullahtavatko ponnistaessa totaalisesti: Turvottaa - vasen kinttu kipeä Mua on nyt jo hetken mietityttänyt tällänen kurja vaiva kuin turvotus.

Sitä on kyllä joka paikassa jonkin verran mutta erityisesti vasemman jalan jalkapöytä on suorastaan kipeä turvotuksen vuoksi. Oon liikkunu, syöny ananasta, koettanu juodakin mutta turvottaa vaan. Tätä on ny ollu varmaan kolmisen viikkoa ainaki. Keksisikö joku mikä mua turvottaa ja miten tuota sais vähennettyä? Nyt en ole varma onko edes hiivatulehdus, kun on joskus aikaisemmin ollut ja silloin oli kauhee kutina. Nyt ei ole mitään muuta kuin sellaista vähän paksumpaa, kokkareista valkoista vuotoa.

Kannattaako hoitaa tolla canesten kombilla? Aiheuttaako hoitamaton hiiva keskenmenon tai tuo lääke? Ja onko muuten normaalia, että vauva liikku ultrassa tosi vähän? Oli viikkoja silloin 13 täynnä. Ja sitten mietin sitä, että voiko vähäinen veden juonti johtaa siihen, että myös lapsi vettä on vähän? Ja onko normaalia olla näin huolestunut koko ajan? Kun oma äitini kertoi ettei ollut ikinä huolestunut. Ja pelkään, että jos neuvolassa alkaa vaikuttaa liian tälläiselta niin katsovat etten ole valmis äidiksi.

Hiivatulehdus raskaana Onkos mammoilla vinkkejä mitä kannattaisi kokeilla hiivaan? Se vaivasi jo ekassa raskaudessa muutaman kerran enkä edes ensin tajunnut mikä mulla oli mutta sitten hoitui muistaakseni jollakin canesten tms voiteella. En nyt mitenkään erityisesti ole edes herkutellut sokerilla tai valkoisella viljalla mutta mietin voisikohan karpalactista olla apua?

Onko kukaan käyttänyt sitä? Sillä vaan ajattelin että kun tää on todennäköisesti uusiutuva vaiva ja nyt alkoi jo näin aikaisin. Kaikki hyvät vinkit ja hoitokeinot otetaan vastaan! Lääkärit eivät osanneet diagnosisoida,koska oli kasvoissa,ja sanoivat,että raskausihottuma on vartalolla.

Lasten pienet ikäerot Mun on nyt pakko aloittaa uusi ketju kun mä olen paljon viime aikoina tätä asiaa miettinyt ja nyt aadis nosti tän taas mulle pinnalle. Mua siis ihmetyttää miten ihmiset saa lapsille kauhean pienet ikäerot. Aadis just laitoin et teillä on menny 8 vuotta, 5 lasta ja monen monta keskenmenoa välissä.

Mun vinttiini ei mahdu, että miten sellainen on fyysisesti mahdollista. Miten jotkut voi olla raskaana tyyliin vuosittain ja raskautua pari kuukautta edellisen syntymästä.

Vai onko vika vaan mussa kun mulle se olisi ihan fyysisesti mahdotonta. Niin kauan ku mä imetän, ni mä en raskaudu. Se on jo nähty. Kolmosta aloin odottaa heti ku kuopus lopetti tissittelyn vaikka menkat oli tullu kyllä jo 5kk siihen mennessä.

Eli 2 vuotta olisi ollut ihan minimi ikäeroksi meillä. Ja nyt kolmosen menetyksen jälkeen on vuosi yritetty ni ei tule, ei millään. En tiedä onko tässä mitään tolkkua saati voiko tähän kukaan mitään vastatakaan mut mie vaan ihmettelen miten saadaan lapset pienillä ikäeroilla?

Repeämät synnytyksessä Onkos täällä muita revenneitä? Mulle tuli epparista huolimatta 2. Nyt vaan huolestuttaa mitenkähän nuo paranee? Ummetus Voiko Laxoberon-tippoja käyttää raskauden aikana ummetukseen? Raskaus ja Kilpirauhasen vajaatoiminta ELikkä mulla on siis kilpirauhas arvot alhaalla raskaudesta huolimatta raskausaikana arvot normaalia korkeemmat ja lääkäri joka koetuloksia katsoi oli sitä mieltä ettei niissä ole mitään hälyttävää.

Itse en tähän kylläkään usko sillä äitini käy asiaan erikoistuneella yksityisellä lääkärillä Tampereella km täältä ja tämä erikoislääkäri on kertonut että nuo arvot pitäisi normaalistikin olla paljon ylempänä mitä tk-lääkärit kuvittelee. Lääkäriin ja kilpirauhaskokeisiin lähdin sen takia, kun mulla turpos kaula huomattavasti ja lääkäri sitä tunnustellessaan oli sitä mieltä että turvotus johtuu kilpirauhasista ja laittoi kokeisiin.

Tämä äidin käyttämä erikoislääkäri oli kertonut kun äiti häneltä kysyi mistä tuollainen äkillinen kaulan turpoaminen raskausaikana voisi johtua niin hän sanoi heti että kilpirauhastenvajaatoiminnasta.

Nyt olenkin sitten erittäin huolissani, koska lääkäri jolla käyn ei pidä asiaa mitenkään ihmeellisenä ja käskee samaan aikaan olla huolehtimatta asiasta sekä mennä uudelleen lääkärille lisä tutkimuksiin, koska tuollainen turpoaminen ei ole normaalia. Erittäi ristiriitainen lääkäri siis. Lisäksi olen kuullut ja lukenut että kilpirauhasen vajaatoiminta hoitamattomana raskauden aikana voisi aiheuttaa lapselle joitain kehityshäiriöitä, ennen aikaisia synnytyksiä, kohtukuolemia, lapsen kuolemaa pian syntymän jälkeen ja äidille diabetesta synnytyksen jälkeen.

Ymmättekin varmaan miksi olen asiasta huolissani Kysyisinkin siis onko täällä muita joilla vastaavanlaisia kokemuksia? Lisään vielä tähän että itselläni ei mitenkään ole varaa lähteä yksityiselle lääkärille saatika alkaa käymään siellä useissa kontrolleissa ja maksaa yli sataa euroa per käynti: Veriset vuodot [i]Imetin lastani n. Ne kestivät normaalin ajan n. Nyt minulla alkoi uudestaan kuukautiset ja ovat kestäneet todella kauan mikä tuntuu minusta hieman oudolta.

Ne ovat siis kolmatta viikkoo meneillään! Ekat 5 pvä olivat ihan normaalit kuukautiset, nyt välillä olleet niukempia, välillä tullut sitten taas enemmän! Joka päivä tulee jonkin verran. Kipuja ei ole, ihan vain normaalit kuukautiskivut. Onko tässä nyt vaan kyseessä se, kun kuukautisia ei hetkeen ole ollut ja ovat siis sekaisin.. Vai mistä tässä on kyse?? Synnytyksen jälkeisen masennuksen uusimisen pelko Hei kaikki äipät ja iskät! Mä sairastin vuoden alussa synnytyksen jälkeisen keskivaikean masennuksen ja onneksi olo alkoi aika nopeasti kohenemaan ja elämä taas rullasi, ihan kuin koko sairautta ei olisi koskaan ollutkaan.

Se on jännä toi pääkoppa että mitä se keksii. Kaikki elämänmuutokset vaikuttavat suuresti, niin teki meillä kun tyttömme syntyi. Nyt heti kun rupesi tulemaan pimeämpää ja aamutkin on tosi pimeitä, on ollut nyt viikon verran sellasia lieviä oireita ja pelästyin tosi paljon niitä ja soitin heti lääkärilleni ja yritti rauhotella ja on sanonut että on epätodennäköistä että se uusisi, koska tuolle on niin hyvä ennuste.

Mutta tiettyhän poikkeuksia voi aina olla ja toivon todella että nää on oireet on tälläsiä kaamosmasennukseen liittyviä tai muita normaaleja oireita. Aamuisin on alkanut ahdistamaan, sydän hakkaa ja pyörin sängyssä ja menen tietty paniikkiin, en pysyy rentoutumaan. Joku stressi varmaan laukaissut tai jotain. Lapsi syönyt hampaiden takia huonosti ja olen stressannut siitä, mutta en enää niin paljon. Sitte tuli mieleen että voi olla joku puutoskin, esim.

B vitamiini tai dvitamiinia tarttee enemmän. Joka ilta pelkään aamua ja ahdistun siitä. Tietty kun jännitän ja panikoin niin ahdistus tulee.. Itse lopetin lääkkeet syyskuun alussa citalopramin syönnin.

Lääkärille jätin uuden soittopyynnön maanantaille. Keuhkoputkentulehduksen hoito Moikka kaikille,   Sain eilen lääkäriltä diagnoosin "keuhkoputkentulehdus" ja muutaman päivän sairasloman. Nyt lapset päiväkodissa ja koulussa kl 14 asti. Kuinka täydellistä tuon lepäämisen pitäisi olla?

Kuumetta mulla ei taida nyt olla yhtään, mutta pitäisikö esim. Kylmyys Hei mul on ollu nyt parina pv toisena heräsin siihen et on sairaan kylmä, tärisen ja hampaat kalisee.. Nyt tänään tuli yht äkkiä keittiössä aamupalan jälkeen.. Mikään muu ei auta siihen kun peiton alla olo?!? Mitä tää nyt on? Joskus raskausaikana mul on ollu yöl muutaman kerran, nyt siis imetän.. Sama kylmyys tulee takas jos otan peiton pois Mulla tuli torstaina 2 viikkoa synnytyksestä.

Tikit sijaitsee toisessa häpyhuulessa. Vasemman rinnan oikea reuna kipeä ja kova, mikä on? Eli vasemman rinnan oikeassa reunassa tuntuu kova "klöntti" ei kyhmy yms vaan koko oikea reuna on kova. Ja nyt on kipeä. Eilen sitä kyllä vähän painelin ja tunnustelin kyhmyjen varalta, jotern voi olla kipeä senkin takia. Mut miks rinta on kova toisesta reunasta? O Näin on ollut jo moonta kuukautta ainakin, sen tarkemmin en osaa sanoa.

Olen syönyt rautatippoja jo jonkin aikaa ja aluksi ne auttoivatkin, sitten vaikutus lakkasi ja nostin annostusta. Alimmillaan hb ollut ,nyt Neukkatäti laittoi lähetteen labraan verikokeisiin. Mikä voisi olla syy et hemppa laskee näin aivan viime metreillä? Puoli naamaa tunnottomana Kävin perjantaina hammaslääkärissä kun alahampaissa on nyt inhottava ientulehdus.

Paikkasi kuitenkin ylähampaan ja puudutti alueen. Puudutus lakkasi kyllä, mutta nyt on edelleen suu todella kipeä. Verta tulee ja puol naamaa nyt sit puutunu ja leukaa painaessa tuntuu kipeä patti sekä nieleminen on hankalaa. Rv 29 menossa ja joudun piikittämään päivittäin klexanea veritulpan estämiseski. Mitä ihmettä mä teen?

Ei vaan enää jaksais mitään ylimärästä tähän. Hätä sektiohaava Onkos kellään tollaista nahassaan? Mulla on nyt reilu puoli vuotta vanha haava, ja nyt viime päivinä on tuntunut ihmeellisiä kiristyksiä, jotka säteilee koko alavatsaan.

Alussa tietty oli kipeä, mutta tämä on ihan erilaista kipua - tai ei oikeesta kipua, vaan kiristystä ja nipistelyä, joka siis tuntuu haavan tai arven ympärillä alavatsalla Onkohan ihan normia tässä vaiheessa? Vatsalihaksia olen tehnyt jonkin verran, mutta en viime päivinä niitäkään, kun aattelin, ettei haava hermostu: Mulla ei ole koskaan ennen leikelty yhtään mitään, ettei ole kokemusta leikkaushaavojen arvista ja paranemisesta.

Eilen illalla rupes sitten tuo yläviisuri vuotamasn uusiks. Pidin siinä ditä tuppoa pari tuntia, toki vaihtaen välillä puhtaan. Vuoto ei lakannu, joten oli pakko mennä nukkumaan sen kans. No nyt ditten aamulla se himputin veri on hyytyny tuonne vasemman puolen hampaiden väliin.

En osaa sanoa että vuotaako se vielä, mutta veri maistuu suussa. Kysymys kuuluki että pitääkö tässä lähteä sitä hammaslääkärille näyttää? Toki soittaisin hammaslääkäriin, mutta ajattelin tässä soittoaikaa ootelessa kysästä teiltä arvon mammat apuja: D verta tulee siis vähän ja se on öö ei oikeen vaaleaa eikä tummaakaan vaan siltä väliltä D onko siis limakalvot??

S ompas mulla nyt ällöttäviä vaivoja.. Onkohan täällä muita joilla on jatkuvaa välivuotoa? Mulla synnytyksestä pian kaksi vuotta ja siitä asti ollut,joka kierrolla kuukautisten jälkeen muutama päivä vuotamatta ja sitten taas parina päivänä kirkasta verta,vähän Papa otettu ja ultrattu,kaikki ok. Eipä lääköritkään osanneet sanoa mistä johtuu.

No tässä kierrossa oli tuossa vaiheessa pientä vuotoa ja oviksesta 6 päivää tuli TAAS tuhrua.. Ihan mielekiinnosta kyselen että onkohan tää miten yleistä tämmöinen pieni vuoto ei kuukautisten aikaan. Mulla välillä särkee kaikki nivelet. Vaikea alkaa nukkumaan kun sattuu niin hiivatisti, sekä isot nivelet että pienet sorminivelet. Särkylääkettä ja lämpötyynyä käytän. Reumaakin tutkittiin, mutta kaikki tulokset ja röntgen negatiivisia. Nyt on tietysti ylipainoa raskauksista jäänyt ja niitä jumppailen pois, mutta tätä kipua on ollut ennen raskauksiakin, joten en usko, että nyt tämä painoon liittyy.

Jos jollain on lääketieteellistä tai homeopaattisia ideoita kivun lievitykseen, otan ilolla neuvoja vastaan. D ei siis satu tms.. Kuukautisten alkaminen synnytyksen jälkeen? Eli otsikkohan kertoo jo kaiken mahdollisen. Itellä on nyt synnytyksestä menny aikaa nelisen viikkoa ja oottelen kuukautisten alkamista, vähän jo huolella..

D Kuin kauan teillä muilla on menny aikaa, että kuukautiset on alkanu? Sektion jälkeen hematooma haavan alla Minulle tehtiin sektio pari viikkoa sitten ja heti samaisena iltana osastolla huomattiin hematooma kertymää haavan alla. Oli erittäin kivuliasta olla. Otettiin yksi tikki pois ja hyytymä pääsi vuotamaan pois. Loput tikit otettiin pois viikko sitten, nyt haava edelleen tihkuttaa verta, muuten haava on erittäin siisti ja eikä mitään tulehdukseen viittaavaa ole, mutta tosiaan edelleen vuotaa.

Kyselisinkin onko muita sektio äitejä joilla ollut sama vaiva? Tosin ajattelin tänään kyllä soittaa äippäpolille ja kysyä asiaa sieltä vielä. Olen ensisynnyttäjä ja mieltäni askarruttaa tälläinen. Toissa yönä heräsin kovaan vatsakipuun joka alkoi vatsan yläosasta ja levisi sitten koko vatsan alueelle. Vatsani oli myös ihan kivikova. Kylkenikin olivat ihan puutuneet ja kipua kesti noin 30 min. Ensi synnyttäjänä en yhtään tiedä miltä supistukset edes tuntuvat kun en ole niitä viellä kokenut.

Onko jollakin kokemusta kyseisestä: B-ja C-hepatiitin tarttuminen Iltaa kaikille,   Onko kellään tietoa tästä: Jos minut todetaan positiiviseksi, uskallanko kertoa sen työkavereilleni ilman, että he ryhtyvät varomaan vieressä istumista, samoista kahvimukeista juomista jne.? Kävin verikokeissa vatsavaivojen vuoksi. Niissä ei kai ollut mitään kummallista, mutta lääkäri huomasi "satunnaislöydöksenä", että jotkut p-alatiinit olivat hieman koholla.

Ne olivat minulla 55, kun niiden pitäisi olla alle Hän määräsi verikokeeseen, jotta saataisiin suljettua pois B- ja C-hepatiitti. Sanoi siis, että ei usko kohonneiden maksa-arvojen liittyvän mitenkään vatsavaivoihin.

Itse hermostuin, kun lääkäri kysyi tatuoinneista. Minulla ON yksi, 12v sitten Englannissa otettu tatuointi käsivarressa. Sen vuoksi harkitsen verikokeeseen menoa. Toisaalta puhelinlääkäri oli vihainen ja sanoi, että kohouma on todella pieni ja että potilaan ei pitäisi haaskata rahoja poissulkevaan verikokeeseen sen takia.

Kuukautiset ovat yli viikon myöhässä ja testi näyttää negatiivistä. Normaalisi säänölliset menkat, saattaa joksus heittää päivällä. Onko jollekkin testi näyttänyt myöhään positiivisen tuloksen vai missä vika?

Käsien puutuminen Itselläni on varsinkin oikea käsi ihan puuduksissa, pahimmillaan on yöllä ja aamulla. Päivälläkin jos esim puhuu puhelimessa tms. Mulla on lapaluun tienoo niin jumissa että Oon yrittänyt jumpata ja verrytellä joka päivä mut ei tunnu auttaavan. Viikon päästä pääsen hierojalle ja yritän nyt käydä siellä vähän tiheemmin että josko se auttais. Asiaahan ei helpota ollenkaan se kun on 7kg tyttö jota kanniskelee Onko kellään muillakin ollut tälläistä vaivaa pienen lapsen kanssa?

Ibs eli ärtyneen suolen oireyhtymä Kenelläkään samaa? Kokemuksia ja tarinoita ja vinkkejä. Mul on 6kk vanha poika, eli synnytyksestä on aikaa. Synnytyksen jälkee on ollut viikon kestävii menkkoja mutta nyt on ollut jo kolme viikkoa.

Onko kelleen käynny näin. Kaveri sano että saatais olla et on tullu keskenmeno? Pillereitä olen syönnyt kokoajan, eikä koskaan ole käynnyt näin. Jos jollain on jotain aavistuksia, kertokaa ihmees. Mikäs mulla voisi olla? Alamahassa on tuntunut nyt melkein kk semmonen olo kun ois maha sekaisin tai ehkä paremmin kuvailtuna kohdun kasvukipua ymmärtääköhän kukaan?

Välillä kans huimaa ja oksettaa. Väsyttää aina mut nukunkin ihan äärimmäisen huonosti. Ensimmäisena tulisi mieleen raskaus, mutta kuukautiset on tullut muutaman kerran epäsäännölliset ollut raskauden jälkeen ja noh seksiä harrastetaan harvoin, mutta kyllähän tuon ajan sisään ollaan harrastettu.

Tuntuu vaan jotenkin mahdottomalta ja olisi käynyt toisenkin kerran niin että raskaudun vaikka ehkäisy on ollut kunnossa. Veriarvot ja kilppariarvot otettu elokuussa ja on ollut hyvät. Super haalea plussa ja kahen päivän menkat Onko jollain kokemusta tälläsestä, sain super haaleen plussan lauantaina. Maanantaina mulla alko sitte vuodot ja tuli hyytymää ja sitä vuotoa tuli ihan normaalien menkkojen verran, mutta sit kävi jotain kummaa..

Nyt multa ei enää tuu tippaakaa verta, eli menkat kesti kaks päivää ja mulla on AINA kestäny menkat 5päivää.. Oisko mahollista että ois ollu kaksosraskaus ja toinen ois menny kesken..? Huomenna aattelin tehä testin ja riippumatta testin tuloksesta soitan kyllä neuvolaan, jos siis yön aikana ei vuoto jatku.. Raskausdiabetes ja vauva Hei vaan kaikille! Olen nyt oikeasti viikoilla 31 ja ravattu on ultrassa monta kertaa kun on vauvan koko alkanut kasvaa raskausdiabeteksen takia.

Arvot heittelevät kovasti vaikka kuinka katson mitä syön jne.. Tänään ultrassa oli jo yli 2 kiloinen  vauva Muutenkin raskaus ollut kovin vaikea ja nyt alkaa olla jo ihan bimbona koko raskaudesta.

Miehen kanssa tultiin siihen tulokseen että 3 saa nyt riittää joten minulle tehdään sterilisaatio kun ei kroppa kestä raskauksia,joka paikka kipeenä ym Ja myös sekin vaikuttaa koska vauva joudutaan taas kerran leikkaamaan kun leikkauksia on tehty jo 2.

Jännittää,pelottaa koko leikkaus asia niinkuin sterilisaatiokin. Astmaatikko ja raskaus Löytyykö muita "kohtalo" tovereita? Lääkkeet vaihdettiin sallittuihin heti kun edes alaeettin suunnitella lapsien hankkimista. Kuinka astmanne on vaikuttanut lapsiin vai onko mitenkään? D olen siis 21 vasta x.

Jeppis oisko muilla samankaltaisia kokemuksia tai apuja ongelmaan nimittäin meillä ei suinkaan ongelma ole vauvan unissa vaan äidin: D Tyttö nyt 9kk ja levottomuus yöuniin tullut uusien asioiden oppimisen myötä ja yöheräily lisääntynyt kesän aikana krt yössä kun kk ikäisenä nukkui 12h heräämättä. Meillä tyttö siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan, kun itse aloin heräilemään jokaiseen lapsen hyörintään. No siitä seurasi se että "jouduin" aamuyöstä käydä pari kertaa tutittamassa enkä enää pystynyt nukahtamaan sen jälkeen..

Nyt ongelma on jo illalla nukahtamisessa, kun en vain yksinkertaisesti saa unenpäästä kiinni.. Jonkin verran on ajatuksessa levottomuutta, kun ikäänkuin jään odottomaan että kohta se tyttö herää kuitenkin.

Meillä on miehen kanssa sopimus, että olen mennyt aikaisemmin nukkumaan ja hän hereillä ollessaan käy tarvittaessa tytön luona ilta-aikaan, mutta siitä huolimatta en pysty rauhoittumaan kuin puolen yön jälkeen ja 5 aikaan herään.

Ollaan kokeiltu erihuoneessa nukkumista vkloppuisin mutta kun tuo ukko ei neidin itkuunkaan aina herää eli herään jokatapauksessa! Lapsi kainalossa en nuku yhtään vaan nuokun koiranunessa havahtuen jokaiseen liikkeeseen.

Onko muilla ollut tälläistä? D kumpaa lähteä korjaamaan lapsen tuttiongelmaa vai äidin rauhottumattomuutta.. Nyt on viides raskaus menossa ollaan viikolla 19 ja migreeni vierailee turhan tiheeseen saattaa olla kolme päivää poiss ja taas alkaa tätä jatkunut nyt muutamia viikkoja. Tuntuu kauheelta noi annokset mutta kyllä tässä mielikin masentuu jatkuvan kivun takia Selkärankareuma ja raskaus Minulla tosiaan selkärankareuma ja aivan hirvittävät kivut.

Aamulla ei meinaa päästä sängystä ylös ja kummassakin polvessa ilmeisesti reumasta johtuva tulehdus. Yhdistys ajaa myös Suomen irroittamista muista pohjoismaista poistamalla maastamme maamme kaksikielisen tradition ja kehottaa avoimesti vaihtamaan suomalais-germaanisia nimiä suomalais-ugrilaisiksi nimiksi, joita tarjotaan vapaina yhdistyksen sivuilla. Yhdistys rikkoo siis maamme kriiseissä koeteltua traditiota, jonka ye-ev.

Juutilainen määritti Rinta Rinnan-kirjassaan seuraavasti: Heidän yhdistyksen mukaan myös Suomi on irroitettava Eurooppa yhteydestä ja tämä koskee myös koko Suomen kulttuuria, joka pitäisi suomalais-ugrilaistaa niin, että maamme kulttuurissa ei olisi muuta [suomalais-germaanista] ainesta tämän ugrilaisuuden lisäksi. Heidän painostus on merkittävää suomalais-germaaneja vastaan ja esim. Suomen Sisun palstalla on toistuvasti myös nimeäni loukattu kirjoittamalla nimelläni kaikkea ja sitten sen jälkeen hyökkäämällä ko artikkelin kirjoitetun sisällöllä minun kimppuun käyttäen äärimmäisen halventavia muotoja; luonnollisesti ko tekstejä ei olla koskaan poistettu.

Edellinen kunniaton toiminta täyttyy tapahtua puheenjohtaja Teemu Lahtisen myötävaikutuksella. Tämä on ollut ennalta suunniteltua, järjestelmällistä ja toistuvaa. Valheellisia väitteitä laidasta laitaan, kuten mm.

Pidän Teemu Lahtisen kunnianloukkausilmiantoa vielä pienen lapsenkengissä olevan puuhasteluna. Oheinen etninen ryhmä sortuisi heti kriisin tultua, niinkuin kokemuksesta tiedämme. Teemu Lahtisen kunniaa ei voi loukata, koska hänelle itselle ei oikeata kunniantuntoa ole ja eikä vielä nuoresta iästä johtuen kehittynyt omaa arvokasta kunniantuntoa tai omaatuntoakaan.

Kiistän näin ollen kaikki Teemu Lahtisen tekemät väitteet kunniansa loukkaamisesta ja hänen olisi ensin parempi päättää opiskelunsa, kasvaa aikuistua ja perustaa perhe, ennen kuin tulee luikastelemaan nähdyllä tavalla aikuisten ihmisten pariin. Ilmeisesti ko kunnialoukkausjuttu koskee numismatiikka asiaa; Teemu Lahtinen on alkanut ilman mitään henkilökohtaista syytä solvaamaan minua valehtelijaksi ko Suomen Sisun palstalla. Asia siirtyi sitten myöhemmin kunniamerkkeihin ja hän väitti minua valehtelijaksi niiden tiimoilta ja varoitti symbolisesti minun menettävän pääni, kun kerroin saksalaisista kunniamerkeistä, jotka olin saanut ja lunastanut vuonna Burg Hohenzollernissa perustetusta Preussi-instituutista vuosia aikaisemmin.

Luonnollisesti tuollaiseen henkilökohtaiseen kunnianloukkaukseen vastasin, että me voimme katsoa sitten kuka meistä menettää päänsä. En siis laittanut asiaa alulle, mutta nuorisojärjestöön kuuluva alle vuotias Teemu Lahtinen ilmeisesti soveltaa omaa ideologiaa ummikko-ugrina ko kunniamerkkejen mahdottomuudesta maassamme. Ymmärrän hyvin loukkaavat sivallukset ja kovatkin silloin, kun on kysymyksessä puhdas ideologinen suomalais-ugrilainen äärijärjestö, että he eivät arvosta tuollaisia asioita kuin kunniamerkit ja luonnollisesti asiasta pitää solvata loppuun saakka.

Sodassa ja rakkaudessa kaikki on luvallista ja itse olen lisännyt siihen vielä politiikan. Tämä kovaksi menevä kielenkäyttö on täysin normaalia politiikkaa eri etnisten ryhmien välillä; kuitenkin katteettomien solvauksien aloittajan tapa hakea poliisilta apua kertoo kaiken asiansa tilasta [vrt.

Suomessahan on ennen käyty mm. Katson kuitenkin oikeudekseni vastata silloin tällöin näihin suomalais-ugrilaisten Tunguusian sukulaispaimentolaiskansojen jälkeläisten riidanhaastoon, vaikka myönnänkin, että mikään rakentava dialogi ei ole näiden suomalais-ugrilaisten rasististen ääriryhmien kohdalla mahdollista tänään, eikä keskustelu ole heidän kanssa hyödyllistä.

Kiitoksena saamastani suomalais-ugrilaisesta äärijärjestö äskeisestä spammipostista jne. Jokaisen ko suomalais-ugrilaisen äärijärjestön jäsenen päähän on kytkettävä Kegel-implantti, joita on saatavilla sotilas- ja tiedustelupalvelu käyttöön mm. Implantin asennus tapahtuu kuitenkin vasta jokaisen henkilökohtaisen haastattelun jälkeen, jolloin on todettu henkilön puuhien vaaratavan kansallisen yleiseurooppalaisen turvallisuuden Euroopan alueella. Implantti, joka on nimeltään Kegel on vain kuulakärkikynän kärjen kokoinen, joka asetetaan ja kytketään aivojen motoriikka kortexin osaan.

Pienestä mikrokoosta huolimatta ja sekä orgaanisesta ja synteettisestä materiaalista huolimatta se hämmästyttävästi toimii ja saa energiansa ihmisen hermojärjestelmästä, joka auttaa implantin tunnistamisessa satelliitin kautta tiedustelupalvelutyössä. Amerikkalaisilla on olemassa jo erityinen maailmanlaajuinen Sky Eye-network, joka perustuu satelliittijärjestelmään ja joka pystyy jäljittämään tiedustelupalvelukäyttöön tämän Kegelin kantajan metrin tarkkuudelta ympäriinsä maapallolta.

Tulevaisuudessa toimintoja lisätään; kun hermosolut ovat kasvaneet kiinni implantti Kegelissä siihen voidaan johtaa myös voimakkaita sähköshokkeja, joilla voidaan kontrolloida sitten näitä suomalais-ugri äärijärjestöjäseniä, jotka ovat ansainneet Kegel-implantin päähänsä. Näitä kokeita ollaan tehty jo eläimille ja implantti toimii. Tämä on yksi tulevaisuuden vakava haaste, johon on käytävä hyvin rohkeasti kiinni, jotta yhteiskunnallinen valta pysyy oikeissa käsissä. Tiedustelu- ja turvallisuuspalvelun pitää ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta turvallisuusriskit voidaan neutralisoida.

Teemu Lahtiselle pitää asentaa ko Kegel-implantti päähän, koska hänen puuhansa vaarantavat eurooppalaisen turvallisuuden. Lehdon raportti Klasun ja Siitoimen toimista: Tämä on on surullinen ja uskomaton tarina siitä kuinka aikamiespoika Kulaus Juutalainen sai vihdoinkin pillua. Kulaus Juutalainen joka kuvitteli olevansa tanskalaista sukua vaikka olikin hebrealaista sukujuurta ei ollut koskaan saanut naista.

Kulaus oli tytynyt vain runkkailemaan saksalaishuora Claudia Schifferin kuvien ääressä. Kulauksen Cludiankuvat olivatkin jo yltä päältä runkkarin mällin peitossa. Sattui kuitenkin niin että valtakunnanhölmö ja läskimaha juoppo Ryssänkätyri herra Peter Siitin kuuli Kulauksen ongelmasta ja päätti kutsua tämän saatananpalvonta orgioihinsa bunkkeriinsa.

Siitimen orgioissa Kulaukselle tuotiin ensin Ryssäläinen emäsika. Kulaus aluksi vähän arasteli mutta sitten veti housut kinttuunsa ja työnsi surkean pienen tynkäkullinsa sian vittun. Aikansa siinä rynkyteltyään kulaukselta tuli. Nousuhumalassa oleva Siitin nappasi Kulauksen tynkäkullin suuhunsa ja imi sen uudestaan paksuksi. Siitin pyllisti ja käski kulauksen työntää vehkeensä Siittimen haisevaan Ryssänperseseikään. Kulaus teki työtä käskettyä ja sai näin vihkimyksen Siittimen ruskeanreiän ritareihin.

Kummaltakaan ei enään tullut. Viidykkeeksi näille Ryssäläisherroille oli tuotu Ylpeä Lesbo ja pari muuta Ryssän huoraa, jotka viihdyttivät Juutalaista ja Siitintä antamalla persettä Siittimen sioille. Kun siat olivat mällinsä Ryssän-huoriin laskeneet saapui paikalle Oululainen Niuvaniemen mielisairaalassa lentokone- kaapausyrityksensä johdosta aikaa viettänyt Valkoinen Soturi alias Aryanwarrior. Valkoinen Soturi hermostui kun hänelle ei ollut enään sian persettä tarjolla.

Niinpä Siitin tarjosikin hänelle Moskovan eläintarhasta lahjuksena saamaansa punapersepavaviaania jota tämä läski-alkoholisti ja huumeiden-käyttäjä Aryanwarrior alkoikin heti jyystämään persereikää. Kun Valkoinen Soturi ei lauennut apinan perseeseen tuotiin tälle Siittimen viisvuotias poika jonka naamalle tämä runnkkuvikainen satanisti sai mällinsä ruiskaista. Poikaraukka oli tukehtua pedofiiliarjalaisen mälleihin.

Orgioiden jälkeen Siitin, Juutalainen, Aryanwarrior ja mukana olleet Ryssän huorat menivät Tehtaankadulle nuolemaan Ryssän edustajien perseitä ja saaman uusia ohjeita maanpetoksen suorittamiseen. Tämän kaiken kertoi mukana ollut ryssänhuora. Klasu on johtajavaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä Saksaan; germaaniseen maailmaan että Eurooppaan.

Luokkaa Otto von Bismarck. Lehto on vaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä USA: Siitoin on vaihtoehto, joka painottaa suhteet milloin minnekin; mutta selvimmin sekä anglo-sakseihin että Venäjään. Klasu on Antarktiksella viikonlopun, mutta pysyy tietoverkossa erikoispuhelimiensa kautta edelleen.

Neue-Schwabenlandia aktivoimassa yhdessä saksalaisten huipputiedemiesten kanssa. Ryhmään ovat liittyneet myös Saksan politiikan kärkinimet oikeistopiireistä. Hän testaa uusia Foo-Fightereja ja sädeaseita ja käy peloittelemassa hiukan juutalaisia, amerikkalaisia ja latinoja yms. Tarkoitus on tavata vielä muitakin merkittäviä saksalaisia vanhoja elossaolevia natseja; Walter Rauff, Wilhelm Mohnke etc.

Pekka Siitoin Klasusta ja sexisuhteistaan: Minulla Pekka Siittimellä on jatkuvia sexisuhteita yli tarpeen, joten suuressa rakkaudessani vanhoja huoria kohtaan jouden runkkaamaakin pari kertaa viikossa jotta kuntoni säilyy. Wessani seinällä on entisen punkkaritytön Suvi Annali Siimeksen kuva suu avoinna, jotta saan mällit laukeamaan WC-pönttöön, tietenkin Serla-paperi taustalla, etteivät seinät likaannu!

Arkkipiispa Pekka Siitoin, leader http: Pekka Siitoin kumoaa huhuja: Kaikenmaailman huhuja on liikkeellä ns hämärämiesten toimesta! En nyt ymmärrä tarkalleen mistä on kysymys! Toimintani on ollut hyvin vastuullista ja raskasta, ja siksi se vaatii myös hauskat viihteet vastapinoksi. Voin nyt tässä kertoa erään lempiharrastukseni ja se nudismi. Kesäisin samoilen täällä Vehmaan metsissä naisen kanssa. Samoilu metsässä kestää noin 2 — neljään tuntiin ja luonnollisesti olemme kaikki alastomia.

Saan hirvittävän henkisen ja fyysisen hekuman katsoessani kun alastomat tytöt juoksevat metsessä ja poimivat marjoja. Välistä lepäämme sammaleilla ja tarjoan heille shampanjaa. Joskus tytöt osallistuvat mustiin-messuhin kirjoittamani Musta-magia kirjasarjan ohjeiden mukaan. Tämä oikeata luonnonuskontoa, joka on parasta maailmassa! Sieg Heil und Ave Satan!!!!!!

Pekka Siitoin, leader http: Klaus Jutkusialle ja ryssäläisille nauraa koko netti-Suomi; … ja ryssät runkkaa klaus jutkusian vanhoihin barbaroihin kiireessä, ennenkuin klasun mällit kerkiää kuivamaan alta. Antakaa Ryssän lähetystön edustjille uudet kumi-Barbarat kansanliike …. Wili tiedustelee huipputeknologian ja tieteen keskustelupalstalla Klasulta Dome-taloista: Dome-talot ilmeisesti tulevat laivarahtina Suomeen, mutta kuka sellaisen osaa kasata?

Mikä on lähtöhinta talolle, siis pelkälle osatoimitukselle? Tähän tietysti vielä muut hommat päälle, mutta se onkin jo eri asia. Komeita ovat talot, mutta hintavaksi tulee? Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska jokainen talo on räätälöity asiakkaalle, mutta suunnittelemani tehdas olisi pystynyt myymään Otamme aluksi ammattikoulusta nuorista koulutettavaksi urakoihin; tarkoitus on polkea hinnat niin alas kuin mahdollista korkean laadun ja ammattitaidon kanssa.

Kalifornian tehdas on varautunut kuljetuksiin ja rahtiin Suomeen ja tämä kaikki otetaan huomioon. Hinnoista ei voi siis sanoa mitään, koska standardia ei ole olemassa ja se riippuu siitä, mitä asiakas haluaa.

Tarkoituksena on olla kilpailukykyinen, jos ja kun toiminta käynnistyy markkinatoiminnan ohella. Kuinka iso siipi varataan Barbaroille, hylkeille, variksille ymv: Sinä hikoilet ahtaassa ja paskaisessa kämpässäsi, kun me Klasun kanssa juomme kupolin terassilla konjakit, ja katselemme kauniita maisemia ja germaanitytöt hierovat paikat lämpimiksi. Saatamme jopa havannalaiset pössäyttää, ja nauramme samalla sirkushevosen naurua kateelliselle Sepille, joka samaan aikaan lykkää ruosteista ruohonleikkuria muijan kälättäessä perässä.

Det stämmer icke als Kan jag det säga, när jag knullar eva. Tollasia ujoja poikia tietenkin pitäisi sääliä.. Mutta kun mä en sääli. Koita rohkaista itsesi ja uskaltautua ihmisten pariin, muutenkin kuin sähköpostin välityksellä.

Muistappa HeLi kaivella pimmppiä samalla ja antaa rintojen riippua keskustellessasi. Tupee on päässä ja esinahka leikattu kuten jutkusioilta. Ujo ja rakas Armoton ryssäntappajasi. Veljeni Klaus Jutku nuoli neekerinmäihäisen pilluni välittömästi sen jälkeen kun Suomessa loisiva somalineekeri oli jyystänyt minua eltaantunella neekerinkyrvällään.

Sain neekeriltä kyrpää sekä pilluun että kumimunan löysyttämään peräreikäänikin. J meni pumppaamaan mäihäistä ja kulunutta barbaraansa. Myöhemmin työnsin kumikyrvän Klaus Jutkun perserikään ja söimme yhdessä sieltä ulostautuvan ripulipaskan. Mieheni Artokin tuli jaolle ja otti säälistä K. Illalla menimme Lenin-museolle missä K. Pasi Olander lähestyy Lehtoa: The European Press Release just only by me. Princess Stéphanie deserves very certainly better in Her life than to be seen too often alas, with persons that wish only to abuse of H.

This is my first and last warning to them. Let You stop now at once your rude play with H. I know so well that H. I have recently taken all possible means to stop this so degrading publicity on H. H Princess Stéphanie and I am also continuing to do that as long as it depends on me in the future. Monacon Prinsessaa ei ole, vain velttovittuinen aasin kanssa pelehtijä. Suoritettu häpäisy vaatii hyvitystä.

Jalosukuisia naisia eivät udmurtti-ugrit herjaa ilman rangaistusta. Stephanien kunniaa tullaan vielä hakemaan germaanisten perinteiden mukaisesti. Häpäisiöitä odottaa germaanisten perinteinen mukainen rangaistus….

Klasu taas puhuu paskaa. Stefani vain vinkuisi kun panisin häntä! Alankomaiden hovinarrit haistakoot sianvitun. Lausuntosi aiheutti extra-lisätoimenpiteen; mahdollisen Stépin vierailun aikana sinä et liikahda millin milliäkään paikaltasi turvallisuuspalvelun toimesta.

Lisätoimenpide on se, että tulen itse vierailemaan ja hyvittämään törky viestisi. Seppo Lehdon Tappaja uhkaa Lehtoa: Muuta pois Suomesta jos henkesi on sinulle kallis. Panzermeyer arvioi Lehtoa ja ugreja: Seppo Lehto on alempiarvoinen ihminen.

Seppo Lehto- toisin kuin Klaus von Grewendorp ja kaikki muut Suomessa eläneet suurmiehet on pesunkestävä ugri, jonka suonissa ei virtaa yhtään jaloa germaani verta.

Kaikki merkittävät suomalaiset ovat juuriltaan germaanisia. Puliukot, tehtaantyöläiset, huorat,metsurit, kommunistit, homot sun muut ovat ugreja. Seppo Lehto on Klaus von Grewendorpin rinnalla täysin ala-arvoinen niin henkisesti kuin geneettisestikin. Tämän maan ovat germaanit rakentaneet. Talvi- ja jatkosodassa kaikki merkittävät komentajat olivat germaanista juurta mm. Mannerheim ja Illu Juutilainen. Puskajussit, ja lökäpöksysotilaat ja paskahoust olivat ugreja.

Kekkonen oli ugri jossa ei ollut pisaraakaan germaaniverta. Samoin kaikki Suomen kommunistit. Seppo lehdon naisihanne on haiseva viiden markan prostituoitu. Seppo Lehto tavoittelee vain huoria. Todelliset germaanit kuten Klaus von Grewendorp tavoittelevat kauniita germaanisperäisiä naisia, eivät rumia ugreja, niinkuin Seppo Lehto jonka nainen on erittäin ruma ja haisee pahalla. Myös Seppo Lehdon lapset ovat mielenvikaisia, koska Seppo lehto on itse geneettisesti mielisairas. Klaus von Grewendorpin on genettisesti puhas germaani ja jalo sekä fyysisesti että henkisesti.

Seppo Lehto on ihmiskunnan pohjasakkaa- epäihminen. Eläimen raatokin on arvokkaampi. Suomessa tulisikin siirtyä saksan käyttöön ja germaanisen aineksen tulisi ottaa johto. Ugrit voivat muuttaa tään josta ovat tulleet tai tuhoutua. Klaus von Grewendorp on sitä ainesta joka rakentaa Suomesta germaanivaltion. Seppo Lehto on sitä ainesta, joka on tämän rakennustyön tiellä.

Täytyy vain ihmetellä yllä olevan viestin suomalaisvastaisuutta. En ymmärrä mikä Juutilaista ja hänen ystäviään riivaa. Voisiko Suomalaisasiamies Olavi Koskela jotenkin arvioida asiaa ja antaa ehkä langettavan päätöksen mikäli kokee sen tarpeeliseksi?

Suomalaisuus on minulle tärkeä asia ja niin sen pitäsi olla kaikille suomalaisille. Miksi hän ei sitten muuta pois tästä maasta, jos hän meitä suomalaisia niin kovasti vihaa? Näin täytyy asian olla … Lisäksi oikein hyvä asiaa tukeva sekä kaunis ääni vau! Lehdon tukijoukot lähestyvät Klasua: Haluamme nähdä Juutilaisen kallonindeksin, verityypin ja sukuluettelon vuoden takaa niin nähdään onko Juutilainen germaani tai baltti.

Seppo Lehdon kommentit paljastavat jatkuvasti hänen ugrilaisuuden! Jopa äitinikin isä kantoi nimeä Franz Felix … Ketkä republikaanitko, tasavaltalaisetko? Painukaa nyt helvettiin sinne, mistä tulitte sinne saatanan Udmurtin aroille kirmailemaan, vai pitkääkö meidän Teidät sinne taas kerran pistimien kanssa tunkea? Pidä huoli omista asioistasi ja lähettele niitä lehdistötiedotteitasi Udmurtissa sitten, että Suomi ei ole arjalainen maa.

Minä en tarvitse Sinun tai Tukijoittesi tukea; on samantekevää, mitä minusta ajattelette! Ei itkeä saa, ei meluta saa kallonmittaaja voi tulla ikkunan taa… K. Lörppähuuli-somaleita on liikaa — Vaadimme välitöntä eliminointia ympäristäongelmana Lörppähuulet ovat vakava ekologinen ja esteettinen haitta. Armoton somaliryssien karkoittaja PS: Lide Murto lähestyy Lehtoa: Lide Murto Toimitussihteeri 7 päivää -lehti puh. Perkele tästä päivästä alkaen Seiska alkaa suitsuttaa Ryssän Saastalle kuolemaa Armoton paska-Ryssän teilaaja.

Rike Böö lähestyy Lehtoa: Onko kivaa lähetellä paskapostia viattomille ihmisille. Ei kuule sun ryssä-juttus kiinnosta ketään! Olet väärillä jäljillä Rike Böö; Kaikki kiinnostaa ja kaikkia. Sanna Ukkola lähestyy Lehtoa: Hyvä Seppo Lehto, olisitko ystävällinen ja poistaisit nimeni postituslistaltasi.

Viestejä tulee niin paljon, etten niitä ehdi lukemaan ja ne ruuhkauttavat sähköpostini. Oletko jo kysynyt eva. Markus Salminen lähestyy Lehtoa: Jos et lopeta näiden paskaviestien lähettämistä, kaivan sun henkilö ja osoitetietosi esille ja tulen henkilökohtaisesti hakkaamaan sut ihan paskax.

Markus Salminen saa imeä ryssäneekerin munaa kaikessa ryssäläisyydessään; Se aito maku Turun sinappi huulillesi jää saamatta kun iljettävä ryssäneekerin terska uppoaa ammottavaan ja inhaan kitaasi. Tosimies Seppo Lehto on pelkkä irstailija. Katolisen kirkon mukaan seksiä pitää alkaa harrastamaan vasta kun kaksi ihmistä ovat asuneet yhdessä … Irstailija Lehto on valmis seksisuhteeseen kenen kanssa tahansa; sen vuoksi hän on eläintäkin alempi, koska eläinkin pysyy parisuhteessa uskollisena; eläin Lehto ei … eläin Siirtola ei.

Emme enää ihmettele sitä pohjaa, kun he kertovat fantasioissaan eläimistä ja yhdynnästä eläimiin …. Panzermeyer jatkaa Lehdon irstaudesta: Toiset haluavat tehdä työtä, mutta Seppo Lehto vaan irstailee; Lehdon tunnusmerkki on irstaus.

Lehdon sukuvaakunassa on myös ympärileikattu penis symboloimassa suvun irstaus piirrettä. Niin Lehdon äpärät palvovat saatanaa Lehdon heitä siihen yllyttäessä.

Lehto vastustaa avioliittoa ja on muutenkin rikollinen. Lehdon mielestä AU-suhteessa elämisestä pitäisi tehdä maan tapa. Lehto on kuin isänsä U Kekkonen. Lehto on ansainnut elantonsa väärinkäyttämällä sosiaalitukia ja harjoittamalla rikollista liiketoimintaa.

Lehto vaikenee luvun lopun pörssiseikkailuistaan. Tällöin hän syyllistyi keinotteluun ja maksaa edelleen surullisen kuuluisan sijoitusyhtiönsä Seitti-investin velkoja. Siksi Lehto on kovaäänisesti vaatinut velallisten armahtamista.

Myöhemmmin Lehto kokeile kirtelevän rättikauppiaan ammattia, mikä viittaisi siihen että Lehdossa on udmurttiveren lisäksi myös juutalaisverta! Toimiessaan keinottelijana Lehto teki myös useita suoranaisia talousrikoksia.

Nykyään Lehto tehtailee itsellen äpäriä saadakseen niiden avulla valtiolta sosiaalitukia! Tämän päälle tulevat Lehdon seksuaalirikoset, joita riittää! Germans Forever yhtyy näkemyksiin: Eikö kaikki ugrilaiset ole niin menetellyt? Lehto, nimerkki Nietzche, Jussi jne. Ties ketkä Suomen Sisun jauhajat? Hänen Kustaa III ansiostaan maahan tuli keski-eurooppalaista pääomaa mm. Nämä loivat Suomeen suurteollisuuden, joiden hedelmiä ugrit saavat nauttia.

Kiitoksena tästä he hyökkäävätkin tätä etnistä ryhmää vastaa loukaten sitä mitä törkeimmin kirjoituksissaan, ohjelmissaan ja puheissaan Nämä Suomen suurimmat suuryritykset ovat luoneet Suomen kansantalouden selkärangan; sen kansantalouden, jonka eduista nauttivat mm.

Suomen Sisun kirjoittajat, jotka yleisesti herjaavat germaaneja. Menkää perkele Suomen äärinationalisti ugrit Udmurttiin veriveljienne luokse ja lopettakaa häiriköinti kirjoittelunne ko palstalla. Siellä klasuakin yritetään tehdä häiriköksi ja halutaan yhdistää Suomen päähäirikkö ugri Lehtoon; saatanan ugrit, alkaa heittää girmaamaan sinne Udmurttien aroille ja lopettakaa nauttimasta meidän etnisen ryhmän kansantalouden hedelmistä.

Naurettavaa on lukea, kun jotkin Suomen uusnatsi e-mail verkottajat, kuten Seppo Lehto hyökkäävät valtakunnanjohtaja Siitointa vastaan; Lehdon kesän kommentit saksalaisista kypäristä vuonna muistetaan kyllä. Seppo Lehto on poliittinen hylkiö, Seppo Lehto on Suomen hylkiö häirikkö, joka yrittää mustamaalata jokaista merkittävää isänmaan miestä; muistamme lehdon häiriköinnin Väyrystä vastaan vuodelta ja tuloksena saimme presidentiksi Ahtisaaren, joka hakee innolla Franklin Delano Roosevelt palkintoja, niin kuin nähtiin viime viikolla.

Myöhemmin Lehto yrititti kätyröidä Ahtisaarta ja Jeltsiniä vastaan; ennen sitä lähettäen kirjatussa kirjeessä räjähtävän luodin Zhirinovskille. Sitten tällaista hylkiötä ylistetään jollakin Suomen Sisun palstalla. Zyklon-B terveisin Heil Siitoin!!! Valtakunnanjohtaja Siitoin on Suomen nationalistien johtaja; ei muut. Valtakunnanjohtajan päätöksellä on tästä hetkestä alkaen määrätty Suomen natsien ja kansallispiirien keskinäinen vihanpito lopetettavaksi.

Erityisesti Tampereen natsipiireissä on aatetta vahingoittavia kiistoja esiintynyt. Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä on Tampereelle nimitetty johtaja, jonka komentoja muiden Tampereen natsikannajien ehdottomasti toteltava. Johtaja on valittu tiukan harkinnan jälkeen. Seuraavat näkökohdat on otettu huomioon: Klaus von Grewendorp -Ansiokas työ germaaniuden edistämiseksii. Valinnassa päädyttiin siis Seppo Lehtoon, ja Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä Tampereen natsien on toteltava vain Seppo Lehtoa.

Päätökseen tyytymättömät voivat haastaa paikallisjohtajan kaksintaisteluun. Samalla päiväkäskyllä myönnetään Klaus von Grewendorpille periytyvä Tampereen herttuan arvonimi aatelisarvoon liittyvine erivapauksineen.

Seppo Lehto ylennetään samalla sturmbannführerin arvoon. Germans Forever ugrien uhosta: Paskaugrit vaan uhoavat, vaikka tietävät olevansa arvottomia tyyppejä germaanisperäisten rinnalla.

Suomen antropologinen naamayhdistys kommentoi: Klasu ja ugrien pettävä kantti: Alkaako kantti jo näin pahasti pettämään, kun ammattitappajat ovat astuneet kuvaan mukaan?

Yleensähän kuolevat kiljuvat ennen loppuaan! Siis eläimen tasolla olevat. Yrittäkäähän kestää ammattitappajien esiinmarssi ilman parkua? Miksi postaatte tänne, koska aseet ratkaiskoon asiat?

Ihanko poliisiasemalta lähettivät viestiä Teille? Kai se on psykologisesti luonnollista, koska taistelulinjat ovat tässä asiassa selvät. En enää tiedä olisiko Topi ollut ylpeä Kristensenistä; en ehtinyt kysymään. Tuskin olisi ollut ylpeä. Minä en ole nauranut enää pitkään aikaan enkä rakennellut mitään muutakaan, koska aseeni pysyy rasvassa; ehkä se aloitteellisuus ja aloittelijapuoli on myös täysin tässä unohtunut. Vastavakoilu, vakoilua ja tiedonhankintaa; täysin normaalia toimintaa; kaikki hämärtyy, mutta kohteet ja heidän ideologia pysyvät samoina.

Terroristit yleensä ovat aloittajat ja valitsevat kohteensa. Jokainen on valinnut puolensa. Tässä asiassa on vain ylieläjiä; ei voittajia tai häviäjiä. Jos haluatte opetella taistelemaan, niin hakekaa vain toinen kohde itsellenne; minulla ei ole aikaa leikkiä pikkulasten ja täysien hörhö nolla-miesten vrt.

Tiedän myös, että Seppo Lehdolle on Baltiasta tilattu palkkamurhaaja, mutta ei minun toimesta. Ammattitappajien esiinmarssi on tapahtunut tosiasia ja minä tervehdin tätä asiaa ilolla, koska tappelukuntoahan Te halutatte todistaa minun kimppuun käydessä. Katsotaan kuinka tämä vaihe menee eteenpäin. Tietoni perustuu vain informointiin tästä. Presidentti Ahtisaari heitti Seppo Lehdon putkaan Helsinkiin pari kertaa, joten turhaa sotkea minua yksin johonkin täyden surkimus Seppo Lehdon kohtaloon; en lähettele ihmisille räjähtäviä kuulia postissa.

Minä olen monia kertoja pyytänyt Seppo Lehtoa lopettamaan, mutta turhaan. Nyt mennään sitten tämä S. Turhaa minua tähän sotkette, koska elän aivan toisella tasolla kuin sankarinne Seppo Lehto; punikkisuvun jälkeläinen- Tarjoan varmastitälle ammattitappajalle mieluusti hyvät oluet ja tulemme laittamaan pöydän hyvään kuntoon heille myös muualla kuin Suomessa. Tulemme myös auttamaan ja suojelemaan tätä porukkaa täysin heidän elämänsä loppuun.

Miettikää silloin sitä, että kuka aloitti? Älkää luulko meitä Saksan-Tanskan maalta tulleita miksikään hölmöiksi eli sellaiseksi, jotka haluavat vapauttaa maamme venäläisten kanssa ylpeillen sillä tai menevät Teidän naurettavaan halpaan.

Terrorismia vastaan taistellessa mihinkään terroriin ei pidä alistua; se on normaali käytäntö ja tämä terroristiporukka tullaan listimään ja he tulevat jakamaan yleisten terroristien kohtalon. Minulla on täydet keinot taistella Teitä vastaan niin kuin terroristeja vastaan taistellaan Euroopassa, kun rauhantarjoukseni ei ole kelvannut vuosiin ja asiat tullaan ratkaisemaan näin ollen asein.

Tässä tapauksessa ei tule olemaan mitään häviäjiä on vain ylieläjiä. Esa Taberman lähestyy Klasua: En ymmärtänyt yhtään mitään koko vuodatuksestasi. Olen näihin aikoihin asti luullut,että olet huonoa huumoria viljelevä huonon maun apostoli,mutta en enää…sinä oletkin liikkeellä tosimielellä. Joku sinun kaltaisesi voi jopa uskoa niihin,joten sinuna luopuisin koko hommasta ennen kuin vahingoitut. Sinuna tilaisin ajan kotipaikkakuntasi terveyskeskuksesta.

Asiat eivät ole enää sinun hallinnassasi. Tämä on ainoa ja paras neuvo,jonka minulta saat. Ja muuten,koska kyse on selkeästi ja ilman epäilystä sairaan mielen aikaansaamasta suuresta määrästä informaatioroskaa ,en viitsi tästä alkaen kommentoida tekeleitäsi.

Heipä Hei rakkaat ystäväni jälleen kerran! Olen myös itse jatkaen tehnyt tätä arvokasta yhteistyötä poliisin kanssa ja jatkaen tätä hyvää ja kunniakasta perinnettä pyrkien listimään maahan suomalais-ugrilaiset nationalistit, jotka haluavat eristää Suomen Euroopasta Venäjän eturiipiiriin.

Lisäten myös listaani mm. CIA-yhteistyön koskien amerikkalaisia pääomia maassamme. Kai olette kaikki mukana, niin kuin on sovittu SUPO: Espanjan majuri von Haartmanin, Kollaan sankarin, perustaman suomalaisen siirtokunnan El Alamillo-kylässä juhlat Espanjassa asian tiimoilta?

Tällaiset ugrilaiset separistiset järjestöt eivät kuulu nyky-Suomeen ja saavat sitä, mitä jo tuo Turun Suomen Sisun alaosaston lapsukainen kätyreineen on jo saanut postissa; paskaa- Menkää omille kotikunnillenne maastamme; olette tulleet surkimukset Keski-Venäjältä maahamme!!! Hirteen turkulaiset separatistiset kapinoitsijat kaikki kanta-isäni Wulf von Grewendorphin hengessä? Surkimuksille ei tee mikään niin hyvää kuin tämä. Arvaa peloittaako uhkauksenne tai hivutuksenne, Esa Tabermann?

Vedän suoraan Parabellumilla silmien väliin jokaista Marokon Kauhun tapaan , jos näen näitä henkeäni uhkaavia ja rikosilmoituksia minusta tekeviä T. Silmien väliin tulee tasan jokaista uhkaillutta!!!

Mukaan lukien ihan ensiksi Turun porukka!!! Perinteet elää täysin surkimukset!!! Klasu ja kansainvälinen tapa: Tervemenoa suoraan Helvettiin henkipatot; minulta saatte lähtiäisiksi pari vanhaa eversti Haahden asevaraston käsikranua ilman sokkaa taskuihinne lopulliseen A-Mok juoksuunne ja keppiä sitä enemmän, jos tavataan.

SAATANA, saatte sellaisen käsittelyn niskuroivat puberteetit ja kätyrit, että muistatte tuskissanne sen vielä vanhainkodissa ja seuraavassa inkarnaatiossa, kun paksat tulee housuun. Saatanan Suomen Sisun surkimukset! Murrosikäiset täyden paskajauhajat ja spammaajat!!! Ette tiedä kuinka olen naurannut paskapuheillenne. Kuula kalloonne, niinkuin terroristeille tehdään muualla maailmassa!!! Minulla ei ole Teille muuta sanottavaa esitaistelijana ja esimerkin näyttäjänä!!! Naurakaamme yhdessä Jutkusian katteettomille uhkauksille: Mahtaa siinä olla Mansikilla ihmettelemistä?

Armoton ryssäläisten liiskaaja AKS: Klasu häntä vastaan tehdyistä rikosilmoituksista: Rankaisuhan on maxissaan vankeutta 3 vuotta turhista rikosilmoituksista, joihin syyttäjä ei puutu, lakiemme mukaan. Huomenna lähtee rangaistusvaatimus turhien rikosilmoitusten teosta. Kun ne eivät mene jostakin syystä Teidän tekeminä syyteharkintaan. Sen sijaan Te lähdette tästä maasta Keski-Venäjälle kotikulmillenne hyvin pian; ainakin se on minun peruuttamaton päämäärä; menkää omille maillenne!

Yksikin turha liike tännepäin käy Teidän kohtaloksi!!! Pikkulasten ugri-johtajasta lähtee huomenna poliisitutkíntapyyntö aiheesta; enää ei anneta mitään armoa terroristiporukka Suomen Sisun kanssa, vaan aseet ratkaiskoon, niinkuin S. Katsotaan saatteko Suomen perustuslaista germaanien oikeudet pois. Kukaan ei välitä ko suomalais-ugri surkimuksista. Lehto ei spammaa Ahtisaari tai Kanttipäät nimillä. Nyt on sitten tosi kyseessä ja vaihtoehtoina vain kaksi vaihtoehtoa keskenämme ja minä rakastan taistelua Teitä surkimuksia verta omasta nenästä kaivavia suomalais-ugreja vastaan.

Varokaa Kanttipäät ovat liikkeellä. Suomalais-ugri on ollut aina surkimus ryssän kätyri ja punakaartissa historian saatossa, kunnes joutui vihdoin meidän käsittelyyn. Suomen germaanisuuden poistaminen on surkea yritys, joka tulee päättymään ihan täsmälliseen omaan tuhoonne paskaisine ja surkeine apinamaisine ja alieläin suomalais-ugrilaisine juttuineen.

Sitä niitätte, mitä kylvätte. Olen kärsivällinen ihminen silloinkin,kun siihen ei olisi aihetta. Sinun tapauksessasi aihetta lienee jonkinverran,koska kaikesta päätellen olet pääasiassa syyntakeettomassa tilassa ja siten oikeustoimikelvoton! Koska en kuitenkaan siedä typeryyttä määrämittaani enempää,aion nyt,tässä kohdin, ryhtyä karkeaksi.

Eli,voit halutessasi lopettaa lukemisesi tähän ja ryhtyä hiplaamaan vinyylistä ystävätärtäsi. Lopettele osoitteeseeni lähetettämiesi murhauhkauksien ja perverssien kuvitelmiesi postittaminen! Niin kauan kun luulin sinua edes osin täysijärkiseksi,ne olivat omalla tavallaan huvittavia,mutta mielipuolen solkotuksesta ei ole edes naurunaiheeksi. Koska olet rehvastellut yhteyksilläsi ns. Eräs itsestään suuria kuvitteleva, Silviaksi kutsuttu ns. Mitä sen jälkeen tapahtui onkin sitten jo osa Kakolan legendaa.

En tiedä,missä määrin aivosi vielä toimivat normaalivaihteistolla vai luistaako remmisi jo kokonaisuudessaan,mutta sinuna miettisin hetken tätä opettavaa satua ja sen sanomaa. Minä katsos alan suuttua sinuun! Ja kun suutun,olen hyvin hyvin vihainen! Saatan jopa vastoin pyhiä periaatteitani luottaa vaikkapa viranomaisapuun tai, jos olen oikein vihainen,tehdä sen yhteistyössä jonkin toisen kanssa. Mietipä hetkisen, mitä muuta saattaa tapahtua,jos olen riittävän vihainen!

Kyllä sinä noilta vekkuleilta houreiltasi kaiketi pienen mietintätauon saat! Mutta itsehän sinä asioistasi päätät! Sikäli kuin päässäsi vallitsevassa kakofoniassa nyt mikään tai kukaan päätöksiä tekee!

Toisaalta ja toistamiseen sanottuna: Itsehän sinä tosiaankin asioistasi päätät! Muista vain, että alan suuttua sinuun! Muista Kalaus Jutkusika runkata välillä Barbaraasi; … kyllä se siitä helpottanee? Julkaisuvapaa … Keskustelin toissapäivänä erään turkulaisen rouvan synt. Otto von Habsburgin tytär mukana siis tänään ruotsalainen kreivitär Walburga Douglas Etelä-Ruotsista.

Valitettavasti en ollut, vaikka olen hyvissä väleissä Karl von Habsburgin kanssa. Eivät kutsuneet, kun taidan herättää hämmentäviä tunteita heidän keskuudessa.

En ole heidän suosiossa, koska minut taidetaan kokea kilpailijaksi siellä. Tuli mieleen vielä tuosta kreivitär Douglasesta se, että kukaan nainen ei ole hyökännyt minua vastaan niin lujasti ja törkeästi kuin hän kreivitär teki viisi vuotta sitten; lisäksi minulla ei ole ollut häneen koskaan mitään henkilökohtaista kiinnostustakaan tai yhtään mitään muutakaan.

En ole ollut edes koskaan yhteydessä häneen. Siitä huolimatta hän uhkaili minua oikeudella viisi vuotta sitten täysin perusteetta.

Olen ollut hiukan ihmeissäni, mutta … hänhän on nykyään ruotsalainen. Kenenkähän toimeksi annosta hän mahtoi toimia vai toimiko ominpäin? Asiaa sekoitti vielä se, että Paavo Väyrynenkin tuli paneurooppalaiseen toimiin mukaan syksyllä Heidän turkulaisten piti nostaa Paavo Väyrynen liikkeen johtajaksi, mutta ystävämme Väyrynen perääntyikin kun alkoi maa jalkojen alla polttamaan Suomessa.

Olen lukenut Paavo Väyrysen ruotsin kielisen väitöskirjan, missä hän erityisesti kohdisti kritiikkinsä sekä Franz Josef Straussia että Otto von Habsburgia kohtaan vielä vuonna Strauss oli innokas paneurooppalainen eläessään niin kuin Konrad Adenauer ja Helmut Kohlkin. Bonn ja Bonnerit kuuluvat kuitenkin jo historiaan ja todellakin Berliini on jälleen kerran Saksan pääkaupunki uudestaan!

Berliini on koko Euroopan ja sen kulttuurin sydän. Muistan vanhasta Itävallan paneurooppa lehdestä Claudian positiviisen kannan Ecusta, vaikka hän tukikin Slovakian Meciaria, jota pidetään sekä EU: Jutkukurakulli on kävelevä ihmissaasta Ko.

Jutku Pyynikiltä, jolla ei mälli lennä, niin että saisi edes mitään vitunperille. Tuhkamuna juutalainen ei levitä muuta kuin persettään Ryssän edustajille. Toisekseen sellaista pillua ei ole luotu, mikä voisi jutkun mönjää ottaa, koska jos sieltä jotain irtoaisi, olisi se vain pullanmuruja. Wyborg Whores lähestyy Klasua: Hyvä herra Juutilainen, Tuntien suuret maallemme tekemät palvelukset on FSB lähestynyt meitä ja pyyttänyt meidän toimittamaan teille venäläisen tytön palkkioksi tekemistänne palveluksista.

Koska kuitenkin tunnemme teidän mieltymyksenne herra Juutilainen lähetämme teille kymmenen vuotiaan pojan tytön sijasta.

Poika on veilä kokematon ja hänen anuksensa on tieukka, mutta koska tiedämme myös että teillä on hyvin pieni kalu niin emme usko että teille tulee ongelmia pojan hyödyntämisessä. Poika tuodaan teille konsulinkyydillä ensi viikolla. Kun jälleen vierailette Viipurissa muistakaa ,että korkeatasoisessa bordellisamme on tarjolla myös sikoja ja lampaita niistä pitäviville. Musitan että olitte viimeksi käydessänne hyvin tyytyväisiä sikavalikoimiimme.

Ystävällisin tervisin madame Svetlana Horatsunov Wyborg Whores- nautintopalvelu. Lapsia, nam vaino2 saunalahti. Haluan naida ryssäläisiä ja svekomaanisia alaikäisiä lättäryssiä ja hurreja Olen ryssä, koska äitinikin on ryssä, niin hän sanoi viimeksi häntä naidessani persereikäänsä tummaan, kuin neekerinsilmä Klaus jutkuryssä Pikaiset yhteydenotot: Hyvät naiset, herrat ja mielenvikaisen Klaus Juutilaisen viestien vastaanottajat! Hän yrittää meistäin tehdä viestiensä kanssa mielenvikaisia.

Juutilainen piileskelee tiettävästi ryssiä ja naisia Pekka Siitoin- nimisen naisen luona Vehmaalla. Klasu kaiketi kirjoittaa suomeksi,mutta jostain syystä en ymmärrä,mitä hän tarkoittaa… Toivon,että hän itse ymmärtää,joskin pelkään pahinta. Klaus Jutkusika on armoton ryssäläinen slavoslobo, ei muuta; … jonka pääasiallinen toimeentulolähde ollee suihinotto Tehtaankadun Ryssän edustajilta.

Palkanmaksu sekä suoleen että poskeen. Pekka Siitoin venäläisistä natseista: Parhaat terveiseni Venäjältä, jossa olin poikani keralla St Peterburgissa. Olimme siellä Koskelan mainitseman Venäläisen natsijohtajan vieraana. Saimme lahjuksia ja sen jälkeen ostimme uudet super-tietokoneen, joka nyt on käytössä suurien alkukangistelujen jälkeen. Venäläiset natsit ovat hienoja ihmisiä ja he kannattavat Karjalan palauttamista Suomelle! Parhaat terveiset Teille masturbaattorit! Pekka ja Paul Siitoin.

Klasu Lehdosta ja Siitoimesta: Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun Rakkaat ystävät! Lisäksi meillä ei ole mitään yhteistä näiden pseudo-natsien kanssa. En ole tavannut Siitoista koskaan enkä Lehtoakaan. Siitoin harhauttaa venäläisten kannoilla suomalaisia, jotka sitten menevät yhtä halpaan kuin Kekkosen aikana.

Aksentti on ihan selvä; kai uppoo jälleen kerran ugrilaisiin, jotka eivät puhu saksaa. Lehto huomasi hyvin tämän, vaikka onkin lähtenyt sekä Euroopan arjalaisia että germaaneja vastaan. Minä olen kovempi pala Teille; Eurokorps tulee olemaan sitä mitä eurooppalainen Waffen-SS aikaisemmin.

Eurokorpsia olen rakentanut virallisesti alkaen. Tietenkin, sehän on päivänselvää, armeija haluaa meidät sivuuttaa ja vaientaa, niin kuin Waffen-SS: Mutta katsotaan … rakennustyö jatkuu. Meillä tulee olemaan suurempi eurooppalainen armeija. Minulla on ollut jo pitkän aikaa uusi pyjama: Nukun jopa Bundeswehrin kenttäpaita päällä nykyään! Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun. Klasu Eurokorps -Standartenführer Klaus von Grewendorff. Kyllä me ymmärretään Kalus, että et ole saanut pillua siis ihmisen[eläimiä ei lasketa].

Muutenkin kieli- ja rotutieteesi ovat luokkaa Stainer jos sitäkään. Hengitä syvään, puhalla ulos ja piereskele niin kyllä se siitä. Kuullema vanhat mummotkin päihittävät sinut mennen tullen ja palatessa. Älä Saatanan Lehto puhu mitään eläimistä. Itse olet harjoittanut seksiä kultaisen noutajan kanssa.

Näin kerroit bussissa eräälle miehelle luvun alussa. Germaanien tiede on maailman huippua. Kaltaisesi 0-mieht eivät sitä vaan tajua. Vielä tulee päivä jolloin kaikki velkasi ulosmitataan korkoineen!!! Lehto raportoi Klasun toimista: Klaus Jutkusika harjoittaa eläimiinsekaantumista nykyään mopsin kanssa; … hätätapauksessa kuulemma keittiön siivousmoppikin käynee. Kultaisella noutajalla oli kuulemma liian iso pimpura Kalaus Jutkusialle. Ei muuta kuin vuh, vuh ja takajaloista kiinni, vai miten menetteletkään armas Kalaus Jutkusika kaikessa ryssäläisyydessäsi?

Armoton ryssäläisten Boris-, Putin- ymv. Seppo Lehto kärrätään pian kaatopaikalle muun saastan sekaan! Jutkusika Juutilainen on ympäristölle vaarallista jätettä jo itsessään; Lajittelukeskukset eivät ko.

Vain polttamalla jutkusian kuin vanhaan hyvään aikaan esim. Birkenaussa voidaan päästä hyvään lopputulokseen. Armoton ryssäläisten jutkusikojen liiskaaja. Panzermeyer Lehdosta ja valtiotaidosta: Seppo Lehto on varsinainen poliittinen haihattelija, joka ei ymmärrä yhtään mitään valtiotaidosta tai hallitsemisesta, saati valtio ja valtakunta periaatteesta.

Pikku-politiikko, joka tähtää kunnallisvaaleihin, jotta saa lyödä vaalimainoksiaan Tampereen ruotsin kielisen koulun aitoihin. Näkyy olevan Ranskankin asiat vieraita tänään: Saksan kannanottosi jo tunnemmekin viime syksyltä; suosittelemme pikaista muuttoa Udmurttiin takaisin… Pohjois-Afrikka olisi hyvä pitää Ranskan kollonnina tulevaisuudessakin; monet kuuluisat suomalaiset ovat taistelleet Ranskan kunnian puolesta Pohjois-Afrikassa Ranskan muukalaislegioonassa.

Myös Monacon ruhtinaskunnan suvereeniteetti Ranskan takaama vaarantuu huomattavasti, jos arabit alkavat liikkumaan Välimerellä Italian suunnassa; ensimmäinen arabien kohde on kuitenkin Espanja ja muut maat toissijaisia. Hälyttävinä oireina olemme kokeneet mm. Attacin perustamisen ja suomalais-ugrilaisen ryssän Che Guevera jne. Taitaa loppua naureskelu koskien Viikinki Halmea ja hänen rysötöään Espanjassa. Francon aikana näiden ryöstäjien kohtalo olisi sinetöity, mutta suomalais-ugri Suomen Sisu toivoo näitä ryöstäjiä lisää kotimaahamme Suomeen.

Olen täysin tietoinen siitä, että viranomaisemme suhtautuvat suomen-germaaneihin sen mukaan mitä etnistä luokkaa he itse edustavat tässä jaossa ja suuri vaara on, että Suomen germaanien pääoma tulee uhatuksi ja siksi tämä Operaatio Clausewitz on suunniteltu.

Perustuslakimme määrittää meidät kotimaiseksii etniseksi ryhmäksi ja nämä ugri-nationalistit yrittävät syöstä asemamme pois perustuslaista. Korostamme ennenkaikkea ennaltaehkäiseviä iskuja ns. Vanajaveden kartanon omistaja välitti Suomelle mm.

Käytössämme on näin ollen välillisesti koko USA: Kiinaa ja Venäjää asemaa. Suomalais-ugrit ovat usein kavaltaneet Suomen edut Venäjän edessä ja tästä on esimerkkinä yhä eversti Haahden asekätköjä, jotka luotiin tämän avoimen petturi piirteen vihollisen edessä takia. Siis varokaa suomalais-ugrit, jotka naureskelevat avoimesti ugrinationalistien Suomen Sisu palstalla kuinka Viikinki Halme sai turpaan Espanjassa; Teidän laulut alkaa olla laulelut turhasta SUPO: Sitä emme kuitenkaan tee.

Tarkailemme toimintaa ja meillä on valmies iskeä riippuen Teidän petturillisista edesottamuksista. Miellä on koko sotilasliitto NATO: Operaatio Clausewitz on suunnitteilla Isänmaamme hyväksi!!! Lehdistötiedote Kalaus Spermatolkki Jutkusialle; Ime poika ryssän munaa, kun käyt jälleen helatorstaina Tehtaankadulla. Muista pieraista ennen kuin Boris Verikov ruuttaa omansa sisään, niin saa ryssäsika ystävällisen sisääntulon. Armoton ryssäläisten liiskaaja Seppo Lehdon hengessä.

Ilkka Janhunen lähestyy Lehtoa: Me olemme ryssäläinen paviaani-Putin me itse, se saatanan ryssän sikakoira, joka odottaa vain lopettamistaan. Tsetseenisissit ja Karjalan Vapautusarmeija maksaa meistä jopa tapporahaa suoraan Sveitsin tilille. Presidentti kaikessa ryssäläisyydessään V. Lehto Klasusta ja Claudia Schifferistä: Täytyy vain ihmetellä mitä siinä saksalaishutsu Claudian pillussa on niin ihmeellistä että se Klasua jaksaa puoleensa vetää.

Claudiaahan on juutilaismulkku jyystänyt edestä ja takaa — pilluun ja perseeseen. Kyllä se klasu saa muutakin kun kämmentä, kun jutut lämpenee. Ilmeisesti satanistien työtä; mielettömillä väitteillään haluavat peittää oman yleisen sairaalloisen keskenäisen homoilunsa. Nykyinen Paavi oli keskeinen henkilö Ronald Reaganin kanssa aiheuttamassa kommunistisen järjestelmän sortumisen Itä-Euroopassa. Perhe, jonka tytärtä tavoittelen on katolinen. Jokainen hyökkäys katolisuutta vastaan on voimakas hyökkäys minua vastaan.

Katolinen kirkko seisoo takanamme. Samoin Euroopan vanhimmat suvut pääomineen. Mitä seisoo Suomen Sisun lapsiporukoiden takana. Juutalaiset, satanisti ja yksi ikivelkainen keinottelija. Suomen Sisu panostaa kovaan juutalaisuuteen ja satanismiin. Koskaan ei ole tuettu Paavin taistelua kommunismia vastaan. Meidän takanamme on katolisen kirkon henkinen ja aineellinen tuki. Me tulemme teidät vielä murskaamaan, ellette opi tietämään paikkaanne.

Paskanluonti oli ensimmäisiä työsuhteita murrosikäisenä poikana lähitilalla kello ja muita renkin hommia tunnin ruokatauon jälkeen kello 17 saakka. Samoin kylkiluut jouduin raivaamaan iskemällä ne lapiolla poikki törröttämästä tieltä, jotta sai haudan pohjalle asti auki.

Kehooni liimaantunut kalmanhaju oli äitini mukaan tosi kamala. Jotkut silmät pomppasivat kuin superpallot hautalankulta, kun terä osoi kohtisuoraan niihin, harva suostui halkeamaan. Selkärankan nivelpalaset pommppivat superpalloina samoin pitkin hautumaan käytävää, kun tasailin aukikaivetun haudan ympäristöä.

Tarvittaessa olen hyvinkin maanläheinen ihminen, en pelkää, enkä kunnioita yhtäkään ryssäläista tahoa, vaan olen valmis henkilökohtaisesti siihen mihin vapaussoturit v.

Saksalaisia vastaan käytävään sotaan en olisi osallistunut ns. Aseenkäsittelykokemusta ja omaan kohtuudella eri rekyylisistä ja kaliiberista alkaen, taistelukokemusta omaan henkilöhistoriasta lähitekniikoista erilaisia ryssäläisiä tmv.

Olen levittänyt vedokset Kremlin koira Miehitettyjen alueiden palauttaja hyvinkin konkreettisesti, aina valmis, kun kutsu käy: Auringonnuosu Laatokalla kertovat hyvin paljon ajatus- ja arvomaailmastani, sekä Silmien välliin Ryssää, juu-laulun sanat vuodelta Pallen sanat Verkkosivujen ylläpitäjällekin tiedoksi: Sä voisit lopettaa noitten viestien lähettelyn, en ole niitä sinulta pyytänyt, joten nyt pyydän olemaan lähettämättä. Noi jutut, mitä noissa sun viesteissäs on, ne ei kuulu täysjärkiselle ihmiselle ja vielä lapsellisempaa on niitä lähetellä muille..

Etkö ole lapsena saanut tarpeeksi huomiota ja yrität sitä hakea täältä???? Toivon että ymmärrät lopettaa ajoissa.. Panzermeyer Lehdosta ja ugreista: Seppo Lehto häpäisee germaanista verta omilla ugrilais intoiluillaan.

Ei ihme, että hän leimautui loppukesästä julkiseksi rotupetturiksi. Itse asiassa monet ugrit ovat rotupettureita; ei siinä piirteessä mitään uutta ole maailmassa. Rotupettureiden kohtalo ei ole ikinä ollut mukava.

Ilmeisesti Lehto luulee, että Eurooppaa tullaan johtaa ugrien toimesta tulevaisuudesta. Lehto saa tukea omille hankkeilleen Euroopan johtamiseen. Sekä juutalaiset ja ugrit ovat poissa Euroopan valtapolitiikasta peruttamattomasti, vaikka kuinka sitten yrität jotakin. Lehdon puuhastelu on typerää ugrilaisten itkupillitystä; von Ploetz sanoi diplomatian kielellä saman aikaisemmin ja huomaa, että hän on sentään suomalaisen naisen kanssa naimisissa. Kotona puhutaan suomea äidinkielenä.

Näin luomme voimakkaamman Euroopan; sitä paitsi Saksasta on kaikki hyvä tullut, kirjapaino, musiikki, tekniikka, sotataito ja tekniikka ihan kaikki. Valitettavasti useat saksalaiset eivät tiedosta omaa suuruuttaan ja sen takia germaaninen veri pitää herätä Euroopan laajuisesti. Sen jälkeen Eurooppa tulee johtamaan koko maailmaa ja naurettavat itsesääliset pikkuugrilaiset Lehdon selitykset voidaan unohtaa!

Germans Forever Suomen Sisun pikkupojista: Suomen Sisu on Seppo Lehdon tiellä kohti tuhoa. Suomen Sinun pikkupoikien viiteryhmä on Nenetsiassa ei Euroopassa, mikä kuvastaa toiminnan luonetta rotupetturuutena. Minulle ei tarvitse selvittää yhtään enempää Suomen armeijan tilaa ja joidenkin ugri-upseerien ryssän perseen nuolua entistä ja nykyistä: Kaikki Marskin ritarit 1 Mannerheim 2 Heinrichs Tupla-ritarit 3 Kenraali Pajari 4 Eversti Aho 5 Hans Wind 6 Ilmari Juutilainen Muut toista sataa saivat tottua ryssän perseen nuolijoiden häväistykseen koko iän ; paitsi ne nuoremmat, jotka saivat Ahtisaaren kestityksen.

Kukaan heistä ei ollut suomalais-ugrilainen, mikä merkitsee yleistä petturuutta Suomea vastaan. Suomen valtio häpäisi ritareita aina Ahtisaaren aikaan saakka.

Oletteko lukeneet Koiviston uusimman kirjan Venäjästä, niin ymmärrette ryssän perseen täydellisen nuolun koko maailman edessä? Kaikki lähetettiin mielivaltaisesti pois Suomen armeijasta ryssän kätyreiden toimesta; viimeisenä vuonna Marski itse, jota pääministeri Paasikivi savusti presidentin virasti ulos perustuslain vastaisesti- Monet sankari upseerit pakenivat mm.

Tänään ei moinen pelkuruus enää onnistu, vaan Te joudutte kohtaamaan meidät todellisen Suomen ilman suomalais-ugrilaista itäistä petturuutta. Sen takia voimme sanoa, että lyömme jokaisen suomalais-ugrin hirsipuuhun niistä ansioista, joita he viljelivät kansamme keskuuteen sodan jälkeen ja kansan tahodn vastaisesti. Nyt tilit selvitetään bolsevikkien kätyrit ja emme säästä ketään emme edes Paasikiven sukulaisia!!!

Nyt nähdään ketkä ovat eurooppalaisia miehiä ja ketkä vanhan ryssän ikuisia palvelijoita ajasta riippumatta. Muistatteko vielä lukua, jolloin ryssä uhkais suomea kun näki saksalaisen kenttäpaiden Norjassa; nykyisin kaikki U. S army kauppamme on täynnä niitä.

Perkele, kun saamme nämä vanhat ryssän kätyrit kiinni mukaan lukien seoppo lehdot, niin toimiii …. Veren vuodatusta ugreja vastaan emme voi enää välttää järjestyksen ylläpitämiseksi vrt.

Klaus Jutkusika ei ole Marskin ritareiden vaan ruskeareiän ritareiden edustaja; Turha on Boris Verikovin saunakaverin yrittää ketään hämätä.

Olenko ymmärtänyt tarkoituksesi oikein? Et todellakaan ole harkinnut hoitoonmenoa?

Oili virta kyrvän imeminen -

SAATANA, saatte sellaisen käsittelyn niskuroivat puberteetit ja kätyrit, että muistatte tuskissanne sen vielä vanhainkodissa ja seuraavassa inkarnaatiossa, kun paksat tulee housuun. Polviin sattuu kyykistyessä ja sieltä ylösnoustessa sekä jos olen istunut polvet koukussa ja suoristan jalkani sen jälkeen. Toki minulla ikääkin on sex nainen ilmaiset seksitreffit niin paljon, että pitkittynyt kuukautisvuoto voi olla ihan ikäänkin liittyvä, täysin harmiton.

0 thoughts on “Oili virta kyrvän imeminen

Leave a Comment