Oulun joukkoliikenne hinnasto suomi turku

oulun joukkoliikenne hinnasto suomi turku

Tutustu yleisiin matkakortti- ja matkustusehtoihin. Tee matkastasi viihtyisämpi ja tutustu etukäteen matkustusohjeisiin! Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Reitit ja aikataulut. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristö ja luonto.

Jätehuolto Metsät ja vesialueet Puistot ja viheralueet Ympäristönsuojelu Ympäristötietoisuus Ilmasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristöterveys ja eläimet. Elintarvikkeet Asumisterveys Talous- ja uimavesi Terveydensuojelu Tupakka ja nikotiinivalmisteet Eläimet.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Kasvatus ja koulutus. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Varhaiskasvatus ja esiopetus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Varhaiskasvatus ja esiopetus.

Hakeminen, maksut ja irtisanominen Kunnallinen varhaiskasvatus Yksityinen varhaiskasvatus Kerhot ja leikkikoulut Kotona hoitaminen ja tuet Esiopetus Tietoa varhaiskasvatuksesta. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Perusopetus. Peruskoulut ja alueet Kouluun ilmoittautuminen Opiskelu perusopetuksessa Oppimisen ja koulunkäynnin tuki Iltapäivätoiminta Kodin ja koulun yhteistyö.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lukiokoulutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kansalaisopistot. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Taiteen perusopetus. Ammatillinen koulutus ja korkeakoulutus.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ammatillinen koulutus ja korkeakoulutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Aikuiskoulutus. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Sosiaali- ja terveys­palvelut. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Ikäihmisten palvelut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ikäihmisten palvelut. Asiointi ja neuvonta Aktiiviseen elämään Asuminen Tukea kotiin Veteraanit. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lapsiperheiden palvelut. Kotipalvelu ja perhetyö Kouluterveydenhuolto Lastensuojelu Neuvolat Perheneuvonta Perheoikeudelliset palvelut.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mielenterveys- ja päihdepalvelut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Sosiaalipalvelut. Maahanmuuttajapalvelut Sosiaalinen luotto Sosiaalipäivystys Sosiaalityö Talous- ja velkaneuvonta Toimeentulotuki. Ihmetyttää ihmisten ja Kalevan intohimo joukkoliikennettä kohtaan täällä Oulussa Asuin monta vuotta pääkaupunki seudulla ja Turussa eikä siellä ollut tämmöistä "kulttuuria" vaikka joukkoliikenne ei sen parempaa ollut.

Etelässä huulilla oli enemmän terveydenhoito ja muut kunnalliset palvelut Onko nämä Oulussa tabuja ja joukkoliikenne yleinen roskakori? Katsos,kun ennen täältä ns. Emme tarvinneet aikaisemmin kuin yhden auton, nyt tämän joukkoliikenteen uudistuksen myötä oli pakko ostaa toinenkin auto,kun tuollaisen matkan taittamiseen kuluu kohtuuton aika. Bussit eivät koskaan ole aikataulussa, vaan reilusti myöhässä.

Täältä Kellon Kiviniemestä katsoen ihmettelen. Aiemmin linja 22 kävi täällä niin mennessä kuin tullessakin. Oli mahdollisuus mennä "kirkolle" eli Haukiputaan keskustaan ja samoin mennä tuonne keskustaan. Ja samaten oli mahdollisuus kulkea Linnanmaalle.

Mutta nyt täällä kulkee kerran tunnissa vain linja 21, joka menee keskustaan ja sitä kautta Oulunsuuhun, kun taas Haukiputaalle menee usempikin vuoro 20, ?? Eikö meillekin kiviniemeläisille ole mahdollisuutta päästä Haukiputaan keskustaan tai Linnanmaalle ilman vaihtoja???? Oulussa on kyllä rehellisesti sanottuna järkyttävän kallis joukkoliikenne, tosin citybussin hinnoittelussa on kyllä järkeä Meikäläinen jatkaa toistaiseksi kävelyä ja oman auton käyttöä. Törkeää maksattaa muilla kulkemisiaan.

Nuo lippujen hinnat pitäisi ehdottomasti nostaa kustannuksia vastaaviksi. Toisekseen bussiliikennettä nyt ei vain kannata järjestää joka paikkaan. Taksitkin on keksitty jos ei omin voimin pääse kulkemaan.

Siitä huolimatta vaikka oululaiset valittavat lippujen hinnan kalleutta, toiminta on tappiollista. Yhteiskunnalta saadaan tukea tähänkin vuosittain. Kokonaanko bussimatkan pitäisi olla ilmainen, jotta kansa olisi tyytyväinen. Senkin joutuu kuitenkin joku maksamaan.

Hankkikaa polkupyöräänne nastarenkaat ja ajelkaa talvisinkin pyörällä. Matkan teko on sen jälkeen halvempaa, mukavampaa ja joskus nopeampaakin. Kuljen pyörällä Oulunsalosta Alppilaan. Pyörätiet on paikoin järjettömässä kunnossa,mutta periksi en anna. Olen muutaman kerran yrittänyt mennä linja-autolla,mutta ei kiitos enää. Aikataulut on täysin suuntaa antavia,saattaa olla,että bussi tulee tai sitten ei. Näilä parilla kerralla bussit olivat järkiään vartin myöhässä.

Vaihto ei todellakaan ole niin sujuvaa kuin luullaan. Tulin siihen tulokseen,että on viisaampaa kävellä keskustasta Alppilaan ja takaisin, kuin taikinoida näiden aina myöhässä olevien bussien kanssa. Mitään ei voi jättää sen varaan,että bussilla ehtii. Aikaa pitää varata tuplasti enempi kuin ennen. Linja 19 oli todellakin verraton, vaikka joitakin se täällä ärsyttää. Nykyisellä systeemillä työmatkaan tärväytyi kohtuuttomasti aikaa ja siitä piti vielä hyvä hintakin maksaa,7.

Kuljen pyörällä vaikka henki menisi,ennenkuin matkustan joukkoliikenteellä. Varmempi lukkea omalla autolla, kun ei tiedä milloin mikäkin lippu toimii. Samalla luonto säästyy, kun bussin eitarvii pysähdellä jokaisella pysäkillä. Muistakaa, kun nyt menette äänestämään, että ne oli porvaripuolueen edustajia, jotka estivät sen paremman vaihtoehdon toteuttamisen Oulun seudun joukkoliikenteessä.

Olisi vuoroja ollut enemmän ja olisimme päässeet paremmin matkustamaan onnikoilla. Tuo lippusekoilu on toinen onneton tässä ketjussa. Joukkoliikenne ladata, lataus, lastaus, hinnat käytössä, uudet ja vanhat, aikataulut käytössä, aika pahat kukaties, sekä uudet ja vanhat. Hinnat kuitenkin vaihtelee tai ehkä ei, voi olla, että on selvää kaikki tai sitten voi kysyä lippupisteestä ladattavia selityksiä, voi käydä ehkä alennusta tai ylennystä opiskelijalle, kela- tai joulukortilla.

Tervetuloa uudet asiakkaat, bussinnumeron saa numerotiedustelusta, tai arvotaan lotossa, viisi oikein ja tuplaus, Höyhtyältä Kaukovainiolle ja taksilla takaisin.

EIkö Oulucard käy jatkossa vai keitä tämä uutinen koskee? Kyllä on tiedottaminen onnetonta tässä kaupungissa. Ei ole niin yksinkertaista asiaa jonka tiedottamisessa ei epäonnistuttaisi.

Savonlinja-yhtiöiden Linja-Karjala Oy vuoroissa Joensuu - Viinijärvi - Outokumpu suuntaan voi matkustaa myös Waltti-kausilipuilla ja käytössä olevilla seutulipuilla. Yleiset matkakortti- ja matkustusehdot. General terms of travel cards and travel of Joensuu region public transport. Waltti lippu- ja maksujärjestelmän tietosuojaseloste. Guide to Joensuu region buses, tickets and fares.

Waltti card student discount application. Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta! Kadut ja liikenne Ajankohtaista kadut ja liikenne. Waltti lippu- ja maksujärjestelmä Joensuun seudun joukkoliikenteessä Jojo on käytössä Waltti lippu- ja maksujärjestelmä. Mobiililippu Jojo Waltti-lipputuotteiden hinnasto Waltti-kortit Waltti-kortille ladattavat lipputuotteet Jojo-liikenteen maksuvyöhykkeet ELY Waltti-kortti Muut liput kuin Waltti-tuotteet Waltti-kortit Ennen matkakortin hankintaa suosittelemme tutustumista Waltti lipputuotteisiin ja hintoihin sekä maksuvyöhykkeisiin.

Hankinta ja lataaminen Waltti-nettipalvelusta osoitteesta https: Joensuun kaupungin palvelupisteestä Carelicumista, Koskikatu 5, ma-pe klo 10 Lisälataus onnistuu ilman rekisteröitymistä tai rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Syötä matkakortin numero ja oma liikennöintialue. Tämän jälkeen voit ostaa matkakortille lipputuotteita. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä.

Rekisteröityminen edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista. Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään kuitti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Matkakortin voi lisäladata Waltti-kaupassa, vaikka kortilla olisi vielä jäljellä aiemmin ladattua arvoa tai meneillään oleva kausi. Aktivoimaton lipputuote pitää aktivoida käyttöön auton rahastuslaitteella tai palvelupisteessä, ennen kuin kortille voi ostaa uuden kauden.

Uusi kausi käynnistyy vasta, kun voimassaoleva kausi päättyy. Arvoa voi kortille ladata haluamansa summan, 1- euroa. Kausilipun voi ostaa eri vyöhykkeille kuin aikaisemmin vaihtamalla vyöhyketiedon.

Ikäryhmän tai osoitetietojen muuttaminen vaatii aina asiakaspalvelupisteessä asiointia. Haltijakohtaista arvolippua voi lisäladata nettipalvelussa, jos sen liittää henkilökohtaiseen käyttäjätiliin.

Latausten siirtyminen ELY-liikenteen autoihin voi kestää vuorokautta. Netissä lataamasi lipputuote tulee aktivoida 14 päivän kuluessa ostoksen tekemisestä. Aktivointi tapahtuu bussin rahastuslaitteella matkustuksen yhteydessä tai ilman matkustamista asiakaspalvelupisteessä, Carelicumissa. Muun Waltti-kaupungin matkakortille tehty nettilataus ei aktivoidu toisen liikennealueen busseissa. Aktivointi on tehtävä palvelupisteessä.

Joensuun kaupungin palvelupiste, Carelicum Koskikatu 5 Waltti-tuotteiden myynti ma-pe Kertalippua ei voi maksaa 20 euroa suuremmalla setelillä. Bussien vaihtorahakassa on rajallinen eikä kuljettajalla välttämättä ole vaihtorahaa isolle setelille. Matkakorttilataukset Jojo-busseissa voi ladata käteisellä Jojo Waltti-kortille kausilippuja ja arvoa 5 — euroa, mieluiten tasarahalla. Voit valita kahdesta erilaisesta Waltti-kortista sinulle sopivamman.

Henkilökohtainen Waltti-kortti Asiakastiedot tallennetaan asiakasrekisteriin, joka mahdollistaa erilaiset palvelut, kuten: Kortti hankitaan Carelicumin palvelupisteestä mukaan tarvitset henkilöllisyystodistuksen ikäryhmän muuttuessa kortti on päivitettävä Carelicumin palvelupisteessä Haltijakohtainen Waltti-kortti Kortin voi hankkia kuka tahansa, sillä kortille asetetaan ainoastaan ikäryhmä aikuinen, nuori tai lapsi.

Haltijakohtaisen matkakortin ominaisuuksia ovat: Vuorokausilippu Kertakortille ladattavalla vuorokausilipulla asiakas voi matkustaa useita kertoja. Waltti-opiskelijalippu Tarkoitettu opiskelijoille 25 v. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Yhteiskunnalta saadaan tukea tähänkin vuosittain. Kokonaanko bussimatkan pitäisi olla ilmainen, jotta kansa olisi tyytyväinen. Senkin joutuu kuitenkin joku maksamaan.

Hankkikaa polkupyöräänne nastarenkaat ja ajelkaa talvisinkin pyörällä. Matkan teko on sen jälkeen halvempaa, mukavampaa ja joskus nopeampaakin. Kuljen pyörällä Oulunsalosta Alppilaan. Pyörätiet on paikoin järjettömässä kunnossa,mutta periksi en anna. Olen muutaman kerran yrittänyt mennä linja-autolla,mutta ei kiitos enää. Aikataulut on täysin suuntaa antavia,saattaa olla,että bussi tulee tai sitten ei. Näilä parilla kerralla bussit olivat järkiään vartin myöhässä.

Vaihto ei todellakaan ole niin sujuvaa kuin luullaan. Tulin siihen tulokseen,että on viisaampaa kävellä keskustasta Alppilaan ja takaisin, kuin taikinoida näiden aina myöhässä olevien bussien kanssa.

Mitään ei voi jättää sen varaan,että bussilla ehtii. Aikaa pitää varata tuplasti enempi kuin ennen. Linja 19 oli todellakin verraton, vaikka joitakin se täällä ärsyttää. Nykyisellä systeemillä työmatkaan tärväytyi kohtuuttomasti aikaa ja siitä piti vielä hyvä hintakin maksaa,7.

Kuljen pyörällä vaikka henki menisi,ennenkuin matkustan joukkoliikenteellä. Varmempi lukkea omalla autolla, kun ei tiedä milloin mikäkin lippu toimii. Samalla luonto säästyy, kun bussin eitarvii pysähdellä jokaisella pysäkillä.

Muistakaa, kun nyt menette äänestämään, että ne oli porvaripuolueen edustajia, jotka estivät sen paremman vaihtoehdon toteuttamisen Oulun seudun joukkoliikenteessä. Olisi vuoroja ollut enemmän ja olisimme päässeet paremmin matkustamaan onnikoilla.

Tuo lippusekoilu on toinen onneton tässä ketjussa. Joukkoliikenne ladata, lataus, lastaus, hinnat käytössä, uudet ja vanhat, aikataulut käytössä, aika pahat kukaties, sekä uudet ja vanhat. Hinnat kuitenkin vaihtelee tai ehkä ei, voi olla, että on selvää kaikki tai sitten voi kysyä lippupisteestä ladattavia selityksiä, voi käydä ehkä alennusta tai ylennystä opiskelijalle, kela- tai joulukortilla. Tervetuloa uudet asiakkaat, bussinnumeron saa numerotiedustelusta, tai arvotaan lotossa, viisi oikein ja tuplaus, Höyhtyältä Kaukovainiolle ja taksilla takaisin.

EIkö Oulucard käy jatkossa vai keitä tämä uutinen koskee? Kyllä on tiedottaminen onnetonta tässä kaupungissa. Ei ole niin yksinkertaista asiaa jonka tiedottamisessa ei epäonnistuttaisi. Ihan pihalla tästä ja minä seuraan uutisia ja paikallisia asioita todella tiiviisti.

Jaa, minulle ei kyllä tule eikä tule koskaan enää tulemaankaan paperi-Kalevaa, joten siinä kai vika. Olisiko tässä takana tai ainakin lopputuloksena se, että joukkoliikenne vähennetään minimiin. City Bussille olisi käyttöä tuiran terveyskeskuksen vierestä ja rauta sillan kautta molempiin suuntiin. Auton voisi jättää Terveyskeskuksen viereiseen tyhjään parkkitaloon ja keskustaan pääsisi CityBussilla, mutta sehän olisi poissa kallioparkista.

Pääsee Tuirasta keskustaan ihan kävelemälläkin tervejalkaiset, ei tarvi luolaan viedä autoa ja on todella aikaa keskustassa kiertää sitten kaikki kaupat mutta sitten ostosten kanssa voi olla raskaampaa mutta jos olisi tuiran kautta citybussi!

Kun saisi jatkoyhteyksiä ja riittävästi linjoja myös viikonlopuille myös etelästä nelostieltä, jotta pääsisi myös iltaisin töihin ja harrastamaan!!!! Miten pääsee sitäkään vähää jos matkahuollonlipulla ei pääse edes kaukoliikenteen bussilla kotiin, vaan täytyy seisoa kymmeniä kilometrejä töiden jälkeen ylitäydessä Ainakin matkahuollosta saatavat toisenasteen opiskelijoiden lukio, ammattikoulu kelan tukemat liput käyvät sekä muiden liinennöitsijöiden että oulun joukkoliikenteen busseihin.

Kaupunki yritti torpata matkahuollon lipun käytön ja korvata sen waltti-kortilla. Onneksi ei onnistunut, eihän oulun kaupunki voi päättää onneksi kelan tukien ohjaamisesta omaan kassaan waltti-kortin muodossa. Poliisi saattoi satoja palautuspäätöksen saaneita reittilennoilla viime vuonnaValtaosa poliisin palauttamista ihmisistä kulkee reittilennoilla, kertoo Suomessa roskaamisen vastainen toiminta on kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana.

Vapaaehtoisen roskienkeräämisen suosio kasvaa. Maastoa on palanut kuluvalla viikolla ympäri Pohjois-Pohjanmaata. Sunnuntai-iltana metsä roihahti Pyhäjärvellä. Keväinen ikkunanpesu on sen verran vaivalloinen urakka, että kaikki keinot kannattaa ottaa käyttöön. Nyt varataan korismatkoja ensi syksyksi Chicagoon. Kiinnostuksen takana on Bullsin Lauri Markkanen. Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia.

Oulun joukkoliikenne hinnasto suomi turku -

Paikallisliikenteessä on käytössä tasataksa, jossa ennen vuoden kuntaliitosta voimassa olleen kaupunginrajan sisäpuolella matkan hinta on sama sen pituudesta riippumatta. Lomakkeelta on täytettävä huolellisesti kaikki kohdat, mm. Ennen mobiililipun ostamista asiakkaan tulee ladata puhelimeensa sovelluskaupasta ilmainen toimittajan sovellus ja rekisteröityä sovellukseen. Korttimaksua ei peritä, kun Waltti-kortti ostetaan netistä. Mitään ei voi jättää sen varaan,että bussilla ehtii.

: Oulun joukkoliikenne hinnasto suomi turku

Oulun joukkoliikenne hinnasto suomi turku Posliinipillua parinvaihto
Oulun joukkoliikenne hinnasto suomi turku 644
Oulun joukkoliikenne hinnasto suomi turku Vuonna paikallisliikenteessä tehtiin 6,7 miljoonaa matkaa. Waltti-lippujen hinnat Jojo-liikenteessä Toisen asteen opiskelijalle voi Waltti-tuotteista löytyä myös Waltti-koulumatkatukilippua edullisempi muu lippu. Oulujoki halkoo kaupunkia itä—länsisuuntaisena heti keskustan pohjoispuolella, muodostaen liikenteellisen esteen. Vuorokausilippu ladataan Carelicum Palveluissa pahviselle kertakortille. Vyöhyke A Joensuun kantakaupunki, Onttola, Lehmon eteläosa ja Reijolan pohjoisosa, noin 8 km keskustasta. Aktivointi tapahtuu bussin rahastuslaitteella matkustuksen yhteydessä tai ilman matkustamista asiakaspalvelupisteessä, Carelicumissa.
Oulu10, Torikatu 10 Puhelin: Samassa yhteydessä Linnanmaan ja Kellon välinen osuus rakennettiin moottoritieksi ja Raitotien kohdalle rakennettiin Pateniemen eritasoliittymä. Waltti lippu- ja maksujärjestelmän tietosuojaseloste. Jos ostat lipun Waltti-nettipalvelusta, arvo siirtyy kortille auton lukijalaitteelta aikaisintaan 2 tunnin kuluttua ostotapahtumasta. Kela maksaa koulumatkatukea lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelevalle päivittäisen koulumatkan kustannuksiin.

0 thoughts on “Oulun joukkoliikenne hinnasto suomi turku

Leave a Comment